Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την τράπεζα της ανατολής.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει στο προηγούμενο άρθρο μας (16.07.2012) σας παραθέτουμε εδώ ακριβές αντίγραφο της απόφασης του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, του τμήματος ασφαλιστικών μέτρων με αριθμό 6341/2012 που εκδόθηκε στις 04.07.2012.


Η Δικαιοσύνη επιβεβαιώνει ότι τα επιχειρήματα των πολιτών έχουν νομική βάση και παρέχει το δικαίωμα να τους παρέχονται όλα τα έγγραφα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ.

ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ (Grexit): ΜΕΘΟΔΟΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΟΑΣΗ Ή ΕΡΗΜΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ; (μια επιστημονική μελέτη)


Γράφει ο Δημ.Αντωνίου, ιατρός

Πρόλογος: H ανάγκη σύνταξης και δημοσίευσης της σύντομης αυτής μελέτης και μάλιστα από έναν μη-ειδικό, προήλθε από την ιλαροτραγική παράλειψη, λόγω περιφρονητικής αμέλειας και ανικανότητας να την κάνουν, όχι μόνο τα αρμόδια κόμματα, αλλά κυρίως , η δια νόμου, ηθικού και νομικού, υπόχρεη να το κάνει, ήτοι η κυβέρνηση, ως ένα σημαντικό μέτρο προστασίας της Δημόσιας Τάξης και Συμφέροντος, στην περίπτωση ξαφνικής κι ακούσιας εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη. Και η εθνική αυτή παράλειψη, καθίσταται θλιβερά κραυγαλέα, ότι όλες οι άλλες ευρωπαικές κυβερνήσεις, αλλά και άλλα ιδιωτικά επιστημονικά και μη-κερδοσκοπικά ινστιτούτα μελετών, έχουν ήδη ολοκληρώσει, για την προστασία των δικών τους λαών, ανάλογες μελέτες, σεβόμενες την εμπιστοσύνη και την ιστορία των λαών των. Το παρόν άρθρο μου στηρίχθηκε στην σημαντική μελέτη του ΆγγλουRoger Bootle και της ομάδος του οικονομολόγων, στους οποίους απονεμήθηκε γι αυτή, το βραβείο Wolfson Economic Prize 2012, το οποίο θεωρείται δεύτερον στην τάξη μετά το βραβείο Νοbel (για λεπτομέρειες δείτε στην βιβλιογραφία στο τέλος του άρθρου) και σε δικές μου σκέψεις και απόψεις, κατά το μέτρο των δυνάμεών μου ως προς τις οικονομικές μου γνώσεις (γι αυτό σε περίπτωση ενδεχόμενων μικρολαθών…μην πυροβολείτε τον ποιητή…ιατρός είμαι, όχι οικονομολόγος).

Το μέλλον



  Όλους μας κάποια στιγμή, για λίγο ή για πολύ, μας έχει απασχολήσει το τι θα γίνει στο μέλλον, είτε βραχυπρόθεσμα, είτε μακροπρόθεσμα. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πιστεύει πως το μέλλον είναι προκαθορισμένο από μια ανώτερη αρχή, είτε το λένε Θεό, είτε Σύμπαν, ή όπως αλλοιώς θέλουν. Θεωρώ λοιπόν πως εκτός του ότι το σκεπτικό αυτό καταργεί την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, δημιουργεί επίσης μια παθητική και ηττοπαθή νοοτροπία, που σε

Ξεπερνώντας τους Φόβους με τη Βοήθεια του Νου



Τι μας εμποδίζει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας; 

Γιατί φαίνεται να είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο κόσμο; 

Αν μας έλεγαν ότι για να αποκτήσουμε πληρότητα και χαρά θα έπρεπε να κάνουμε 2 ώρες διαλογισμό κάθε μέρα, να ακολουθούμε κάποιες σωματικές ασκήσεις, να έχουμε συγκεκριμένη διατροφή θα μπαίναμε στην διαδικασία να πειραματιστούμε και να εργαστούμε προς αυτή τη κατεύθυνση.

Όμως το να αγαπήσουμε τον εαυτό μας δεν είναι μια κατάσταση στην οποία θα φτάσουμε κάνοντας κάποιες δραστηριότητες. 

Αποδέξου και αγάπησε τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή Luise L. Hay



Βρίσκεσαι στην διαδικασία να γίνεις ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου, για να γίνεις το άτομο που θα χαίρεσαι περισσότερο να είσαι μαζί του.



Αποδέξου και αγάπησε τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή.

ΙΧΩΡ

[talos-12.jpg]Στον ΙΧΩΡ γίνεται αναφορά απο αρκετούς Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους,
σοφούς και επιστήμονες, με σημαντικότερους τον Όμηρο, τον Πλάτωνα,
και τον Ιουλιανό.
Η ουσία ΙΧΩΡ (ή ιγώρ) λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε
στο αίμα των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς.

Επιστήμονες κατάφεραν να ελέγξουν για πρώτη φορά τα όνειρα

Επιστήμονες του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης κατάφεραν να διαχειριστούν τα όνειρα αρουραίων, στέλνοντάς τους ηχητικά μηνύματα, τα οποία σχετίζονταν με εμπειρίες που είχαν βιώσει την προηγούμενη ημέρα.
Με το πείραμά τους οι ερευνητές εκμεταλλεύτηκαν τον τρόπο με τον οποίο ο ιππόκαμπος του εγκεφάλου κωδικοποιεί τις εμπειρίες και τις μετατρέπει σε μνήμη.
Οι επιστήμονες ήδη γνώριζαν ότι όταν κοιμόμαστε ο ιππόκαμπος αναπαράγει κάποια από τα περιστατικά που συνέβησαν κατά

ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ....(ΒΙΝΤΕΟ)

 ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ....

Γιατί είμαστε σ' αυτόν τον πλανήτη


[...] Τί βλέπεις στη φωτιά;" ρώτησα, χωρίς να περιμένω απάντηση.
"Τί θα 'κανες αν σου έλεγα ότι δεν είμαι απ' αυτόν τον πλανήτη;" με ρώτησε.
"Τί;"
"Κι αν σου έλεγα το ίδιο για τον Σωκράτη; Ή και για σένα;"
Δεν ήξερα τι να της πω -κι αν έπρεπε να την πάρω στα σοβαρά.
"Αυτό είδες στη φωτιά;" ήταν το μόνο που μπόρεσα να σκεφτώ και να τη ρωτήσω.
"Κάτσε κάτω," είπε εκείνη "Δες και μόνος σου."
Κάθησα και κοίταξα τις φλόγες που χόρευαν. Η Μαμά Τσία σηκώθηκε αργά και άρχισε να μαλάζει τους μυς της πλάτης μου με τα δυνατά της χέρια. "Με ρώτησες γιατί σου στάθηκα. Η απάντηση είναι: γιατί ανήκουμε στην ίδια οικογένεια" μου είπε. "Είμαστε μέλη της ίδιας πνευματικής οικογένειας."
"Τί εννοείς..." Δεν κατάφερα να τελειώσω την πρότασή μου. Η Μαμά Τσία με χτύπησε δυνατά στο σβέρκο. Είδα αστεράκια και μετά μόνο τις φλόγες, στις οποίες βυθίστηκα όλο και πιο βαθειά...

Ομάδα αίματος και διατροφή


Ορισμένες τροφές βλάπτουν όταν προξενούν τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες .Μπορεί ακόμη να βλάπτουν και εξαιτίας της περιεκτικότητας τους σε λεκτίνες .Οι λεκτίνες όταν προκαλούν συγκόλληση στα κύτταρα του αίματος κινητοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου με αποτέλεσμα ο ανθρώπινος οργανισμός να κουράζεται αδίκως. Αυτή η αντίδραση μπορεί να συμβεί όταν η τροφή που τρώμε δεν ταιριάζει στην ομάδα του αίματος μας. Σωστή λοιπόν διατροφή για τον καθένα από εμάς σημαίνει επιλογή τροφών που οι λεκτίνες τους δεν έρχονται σε αντίθεση με την ομάδα αίματος.


Και να φροντίζουμε να τηρούμε κάποιους διατροφικούς κανόνες .

Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος


Η ομάδα αίματος είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα των μυστηρίων της υγείας, της αρρώστιας, της μακροβιότητας, της σωματικής ζωτικότητας και της συναισθηματικής δύναμης. Η ομάδα αίματος καθορίζει την ευαισθησία μας απέναντι στις αρρώστιες, ποιες τροφές πρέπει να τρώμε και πώς πρέπει να γυμναζόμαστε. Είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει το ενεργειακό μας επίπεδο και το πόσο αποδοτικά καίμε τις θερμίδες, και καθορίζει τη συναισθηματική μας αντίδραση στο στρες, και ίσως ακόμη και το πώς διαμορφώνεται η προσωπικότητα μας.

Η σύνδεση ανάμεσα στην ομάδα αίματος και τη διατροφή φαίνεται ίσως ριζοσπαστική αλλά 

ΟΙ «ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Συγκλονιστικό είναι το στοιχείο της ΕΛΣΤΑΤ, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής:Φέτος τον Ιούνιο εργάζονταν 3.766.415 Έλληνες, οι οποίοι έπρεπε να με όσακέρδιζαν να ζουν… 4.588.507 άτομα, δηλαδή 1.216.410 ανέργους και3.372.097 οικονομικά μη ενεργά άτομα (γέρουςπαιδιάμαθητές,σπουδαστές κλπ). Είναι εξωφρενικό 3,8 εκατομμύρια άνθρωποι να ζουν με τη δουλειά τους 4,6 εκατομμύρια άλλους! Μόλις το 2008, η κατάσταση ήταν αντίστροφη: 4,5 εκατομμύρια εργαζόμενοι ζούσαν 3,8 εκατομμύρια μη οικονομικά ενεργά άτομα και ανέργους.
Ο παράγοντας που άλλαξε δραματικά την κατάσταση δεν είναι άλλος από την καλπάζουσα ανεργία, στην οποία βούλιαξε την Ελλάδα η οικονομική ύφεση που την προκάλεσε το εφιαλτικό Μνημόνιο, το οποίο επέβαλαν η ΕΕ και το ΔΝΤσε συνεργασία με την ελληνική αστική τάξη. Μια πολιτική που την εγκαινίασε ηλαομίσητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και την συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερο πάθος η εξίσου αποκρουστική κυβέρνηση Σαμαρά

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!!


Sky no longer the limit for US national debt. 47927.jpeg


Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ έχει χτυπήσει νέο ρεκόρ. Έχει γινει , εδώ και καιρό σαφές , ότι κανείς δεν μπορεί να χειριστεί το πρόβλημα. Ως εκ τούτου, ο ορος ,  με τον οποίο οι ΗΠΑ θα πρέπει να έρθουν κοντά στη νομοθετικο  ανώτατο όριο αυτού του δείκτη, παραμένει το κύριο θέμα για την κερδοσκοπία και τις προβλέψεις. Είναι πιθανόν ότι οι Αμερικανοί θα το κάνουν κατά τη διαρκεια των  υπόλοιπων  μηνών του 2012.

Τα 10 τρομακτικότερα ζώα της Γής


Είναι γνωστό ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κάποιο είδος φοβίας. Μία από τις πιο κοινές φοβίες  είναι ο φόβος για μερικά ζώα.Αυτός ο φόβος είναι συχνά κατανοητός λόγω της φύσεως των  αρπακτιών ζώων αλλά είναι επίσης και πολλές φορές αδικαιολόγητος στο μεγαλύτερο μέρος του.

ΝΑΖΙΜ ΧΙΚΜΕΤ




Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή~~~που δεν την αρμενίσαμε ακόμη~~~

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ !!!


ΘΑΛΗΣ (624 - 548 π.Χ.)

ΘΑΛΗΣ (624 - 548 π.Χ.)

Ο Θαλής ανοίγει για πρώτη φορά τον δρόμο στη φιλοσοφική σκέψη ότι η καταγωγή όλων των όντων είναι το υγρό στοιχείο, το νερό και το ταυτίζει σαν ύλη και ενέργεια μαζί. Η αρχή αυτή προϋποθέτει την αποδοχή της ενότητας όλων των όντων που συνθέτουν το σύμπαν, την παραγωγή τους από μία φυσική αιτία και την ασταμάτητη μεταβολή των φαινομένων που υπάγεται στην «ουσία» τους.

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !!!


ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΟΤΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ , ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ  ΕΔΩΣΑΝ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ !!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ !!!
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ..!!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ..!!!


Δημόκριτος (~460 π.Χ.- 370 π.Χ)


ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ..!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΛΑΔΑ – U.S.A. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ !!!
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ..!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Να μην απαγορευθεί ο Σουλεϊμάν!



Διαβάζω στο infognomon του Σάββα Καλεντερίδη την προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών από συμπατριώτες μας για να απαγορευθεί η προβολή του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή από τον ΑΝΤ1.  Αλλά τότε δε θα αγόραζαν ποτέ τα αντίστοιχα δικαιώματα. Αντί για αυτό, αγόρασαν φτηνά και προσέφεραν αντίστοιχο προϊόν για τα δικά μας δεδομένα.
Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα