Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Γλώσσα του Σώματος και Έρωτας

Τα Σημάδια που Δείχνουν ότι μια Κοπέλα Ενδιαφέρεται Ερωτικά 

 

   Ποιο είναι το ‘κλειδί’ για να καταλάβετε αν η γυναίκα απέναντί σας ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς;  
Αν παρατηρήσετε προσεκτικά τη γλώσσα του σώματός της θα μάθετε, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία ευθεία ερώτηση και χωρίς να σας δώσει καμία απάντηση! 
 Πλησιάστε την άφοβα λοιπόν, ξεκινήστε μια ουδέτερη συζήτηση μαζί της και παρατηρήστε τι σας λέει η γλώσσα του σώματός της!    

Σας φλερτάρει;  Για δέστε…  

Στάση του Σώματος: Αν η κοπέλα με την οποία μιλάτε σας φλερτάρει, είναι πολύ πιθανό ότι: 

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας, απαλλαγείτε από τις ρυτίδες!

 Επιμέλεια Κειμένου dorieas
Αποτέλεσμα εικόνας για Ανανεώστε την επιδερμίδα σας, απαλλαγείτε από τις ρυτίδες!

Αυτή η θαυματουργή μάσκα θα αφαιρέσει τις σακούλες από τα μάτια, θα φροντίσει το δέρμα γύρω από τα μάτια σας, θα λευκάνει το δέρμα σας και θα σας απαλλάξει από τις μικρές ρυτίδες 

 Αυτή η μάσκα, η οποία ανανεώνει το δέρμα γύρω από τα μάτια, αναζωογονεί την επιδερμίδα, μειώνει τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια και τα πρηξίματα, ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

 Θα καταργήσει επίσης τις μικρές ρυτίδες επειδή διαθέτει πολλά θετικά αποτελέσματα.

 Το καλύτερο μέρος είναι ότι αποτελείται από ένα μόνο συστατικό, την πατάτα. 

Η σπαγγετοποίηση της πραγματικότητας

 Αποτέλεσμα εικόνας για Η σπαγγετοποίηση της πραγματικότητας

Μέχρι πρόσφατα, σύμφωνα με κάποιους, είχαμε στην Ελλάδα χούντα, αλλά μετά με ελεύθερες εκλογές, όπως αυτές που γίνονται εδώ και σαράντα χρόνια, η χούντα αυτή εξέλεξε να βγάλει πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, οπότε προφανώς έπαψε να είναι χούντα, και τώρα είναι δημοκρατία. Εξίσου μαγικά εξαφανίστηκαν τα κάγκελα και ο κίνδυνος των επεισοδίων σε κάθε δημόσια σύναξη, και πλέον οι διαδηλώσεις είναι υπέρ της κυβέρνησης, που είναι δημοκρατική, κι όποιος διαφωνεί μαζί της είναι δωσίλογος γερμανοτσολιάς. 

Οι διαπραγματεύσεις που κάνουν οι υπουργοί μας είναι καλές πλέον, και πρέπει να τις στηρίζουμε, οι προηγούμενοι ήταν οσφυοκάμπτες, παρ’ όλο που τους είχε ψηφίσει ο ίδιος λαός, με τον ίδιο τρόπο, εξίσου ελεύθερα, δεν έπρεπε να στηρίζουμε τις δικές τους διαπραγματεύσεις μπροστά στη Βουλή, τότε έπρεπε να μουτζώνουμε τη Βουλή.

Ταυτόχρονα, η (πρώτη φορά αριστερά) κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να συμμαχήσει με ένα ακροδεξιό κόμμα εθνικιστών, ομοφοβικών συνομωσιολόγων, φτάνει που ήταν κατά του μνημονίου. Και, μετά από αυτό, η πρώτη φορά αριστερά μπορεί κάλλιστα να επιλέξει για πρόεδρο της δημοκρατίας ένα δεξιό νεοδημοκράτη που είχε υπερψηφίσει το μνημόνιο και ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην κυβέρνηση (χούντα;) που είχε συνεισφέρει τα μέγιστα για να φτάσουμε στο μνημόνιο. Γιατί όχι; Κάθε πολιτικός υπολογισμός δικαιολογείται στο όνομα της επανάστασης, εκτός από αυτούς που δε θέλουμε να κάνουμε.

The Big-Bang Theory


1944 και 2014

...Στο ίδιο έργο θεατές

Όταν η Ελλάδα μάθει την ιστορία της,

θα σώσει την Ευρώπη.

Αν παραμείνει αδιάβαστη,

θα "πάει" και η ίδια "αδιάβαστη" ...ξανά.




Το πείραμα της Περικοπής


Πρόλογος

Φλεβάρης του 2015

Η ψυχολογία του πληθυσμού σε όλη την Ελληνική επικράτεια έχει μεταμορφωθεί μέσα σε λίγες μέρες ως δια μαγείας, από ένα πολιτικό γεγονός. Οι εκλογές έφεραν την ανατροπή και για πρώτη φορά στα χρονικά θα υπήρχε μια κυβέρνηση με αριστερές καταβολές. Ένα σαθρό και άρρωστο καθεστώς που είχε επιβληθεί στη χώρα, από τους δανειστές και με την άβουλη αποδοχή από μέρους των κυβερνώντων, βρέθηκε επιτέλους μακριά από την εξουσία και οι πάτρωνες τους, που όλα αυτά τα χρόνια, είχαν βρει τρόπο να κυβερνούν κινώντας τα νήματα πίσω από την κουρτίνα, ξαφνικά βρέθηκαν δίχως τις μαριονέτες τους. Ο λαός με την τόλμη του, βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στους δυνάστες του και να αναζητήσει νέους δρόμους να πορευτεί.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, μια ομάδα ανθρώπων θα είναι οι ήρωες της ιστορίας μας. Θα είναι οι πρωταγωνιστές του πειράματος της Περικοπής. Ένα πείραμα που θα προσπαθήσει να αποδείξει πως η δύναμη των ανθρώπων δεν έχει όρια και αρκεί μια σπίθα για να ανάψει και πάλι η φλόγα της δημιουργίας. Η ίσκα της ζωής δεν σβήνει, όσο  υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ζουν και όχι να φυτοζωούν.





 Ο Τάσος Βέρνης κρατούσε στα χέρια του τις σελίδες από ένα άρθρο που διάβασε στο διαδίκτυο και είχε σκοπό να το διαβάσει στην παρέα του. Ήταν Κυριακή πρωί, όταν βρέθηκαν για το συνηθισμένο καφέ στ’ «Ανατολικό» της Καλαμαριάς. Η παρέα των φίλων που εδώ και χρόνια κρατά κάποιες συνήθειες παλιές, σαν σανίδα σωτηρίας στις ανατροπές της ζωής τους, επαναστάτησε όταν άκουσε τα παρακάτω λόγια που διάβασε ο Τάσος, από το άρθρο του Σαράντη Καργάκου, με τίτλο 

                                               «Το κηφηνείον η Ελλάς»

Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία.
Διαφωνώ.
Εδώ και τριάντα χρόνια είναι η  εργασία.
Ο νέος δε φοβάται την αναδουλειά, φοβάται τη δουλειά.

Μην μιλάς

 Ακούω βελ-άσματα
Το καταφύγιο λέει των έξυπνων είναι η κοινωνία ενώ των χαζών η ομάδα.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό. Έτσι ίσως θα έπρεπε να είναι και πράγματι στις ανεπτυγμένες χώρες έτσι τείνει να είναι αλλά όχι και στην Ελλάδα. Σε τούτη την δύσμοιρη χώρα άνθρωποι που γεννιούνται έξυπνοι είναι εκτός από δυστυχισμένοι και απόκληροι. Η κοινωνία που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι το καταφύγιό τους, εδώ λειτουργεί εντελώς ανάποδα.
Η ελληνική κοινωνία απομονώνει και κυριολεκτικά αποστρέφεται όποιον άνθρωπο έχει την ατυχία να γεννηθεί λίγο εξυπνότερος από τον μέσο όρο και τα πράγματα γίνονται τραγικά για όποιον του τύχει να είναι πολύ εξυπνότερος. Αυτοί οι άνθρωποι που σε άλλες κοινωνίες είναι περιζήτητοι με ειδικά σχολεία και ειδικούς καθηγητές, στην Ελλάδα του 21ου αιώνα δεν έχουν κανένα μέλλον. Η ιδιαιτερότητα του μυαλού τους γίνεται αντικείμενο απαξίωσης από την οικογένειά τους καταρχήν ευθύς μόλις γίνουν αντιληπτά τα φαινόμενα που τον κατατάσσουν στους έξυπνους ανθρώπους.
Τα έξυπνα παιδιά από την μύτη πιάνονται και φυλακίζονται μέσα σε μια παράδοση σκλαβιάς αιώνων που θέλει την εξυπνάδα σαν προάγγελο συμφορών.
Μην μιλάς! Αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο που μαθαίνουν αυτά τα παιδιά στο σπίτι.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!


πηγή: Fosphotos
Να μιλήσουμε σοβαρά. Όταν μιλάς επιστημονικά αυτό σημαίνει ότι μιλάς μόνον σοβαρά. Επειδή ο επιστήμων δεν αναφέρεται σε θεωρίες, ούτε σε εικασίες. Ο επιστημονικός λόγος εκφράζει δεδομένα. Αποδεδειγμένα πράγματα και συμπεράσματα διαπιστωμένα μετά από έρευνες.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι σέξυ άνδρας διότι είναι φαλακρός, αποφαίνεται ο πασίγνωστος Θάνος Ασκητής. Και γιατί τον κρίνεις σέξυ τον υπουργό οικονομικών ρώτησε τον επιστήμονα ο Θέμος Αναστασιάδης στην εκπομπή του; Ιδού η απάντηση του ειδικού:
«Οι φαλακροί είναι πιο χυμώδεις σεξουαλικά, λόγω τεστοστερόνης. Υπάρχουν μελέτες γι' αυτό. Να, γιατί ο Βαρουφάκης έχει ένα λουκ που γράφει».

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μαύρη σοκολάτα ως φάρμακο!

Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι οι λάτρεις της σοκολάτας θα λατρέψουν αυτό το άρθρο αυτό. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να κακομάθετε τον εαυτό σας, χωρίς να αισθάνεστε ένοχοι για την κατανάλωση του αγαπημένου σας σνακ. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η μαύρη σοκολάτα είναι γεμάτη με θρεπτικά συστατικά που επηρεάζουν θετικά την υγεία.

"Αλλά μην με παρεξηγήσετε ... αν και υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία, η σοκολάτα είναι δυστυχώς επίσης υψηλή σε περιεκτικότητα θερμίδων που προέρχονται από το λίπος και τη ζάχαρη. Γι 'αυτό μην ανταλλάξετε όλα τα χορτοφαγικά σας  σνακ και τα φρούτα σας με σοκολάτα. Όπως και με πολλά πράγματα στη ζωή, το μέτρο είναι το κλειδί εδώ.

πώς-να-χρήση-σκούρο σοκολάτα-as-a-φάρμακο


Πάντα επιλέγετε μαύρη σοκολάτα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κακάο (τουλάχιστον 70%). Η μαύρη σοκολάτα περιέχει πολυφαινόλες και φλαβανόλες, οι οποίες λειτουργούν ως αντιοξειδωτικό και προστατεύουν το σώμα σας από τη ζημιά από τις ελεύθερες ρίζες. Το ανεπεξέργαστο ακατέργαστο κακάο περιέχει επίσης επικατεχίνες, άλλα ισχυρά αντιοξειδωτικά, αλλά έχει μια πικρή γεύση και ως εκ τούτου συχνά απομακρύνεται από την εμπορικώς διαθέσιμη σοκολάτα ".

Χρησιμοποιήστε μαύρη σοκολάτα ως μια φυσική θεραπεία

To σιταρόχορτο επαναφέρει τα γκρίζα μαλλιά πίσω στο φυσικό τους χρώμα!

με
Τα γκρίζα μαλλιά είναι το απόλυτο αποκαλυπτικό σημάδι της γήρανσης του πληθυσμού. Περίπου το ήμισυ του συνόλου των 50ρηδων έχει τουλάχιστον 50% γκρίζα μαλλιά. Προσπαθώντας να αναβάλλουν το αναπόφευκτο με ακριβές, δυσώδεις και βρώμικες βαφές, η μάχη κατά του γκρι είναι προβλέψιμη ... το γκρι είναι λίγο πολύ ο αήττητος πρωταθλητής. Ή μήπως όχι;
Η τακτική κατανάλωση κοινού σιταρόχορτου που μόλις έχει φυτευθεί μπορεί να επαναχρωματίσει αυτές τις αποχρώσεις του γκρι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το πλούσιο, φυσικό χρώμα σας και σε μεγαλύτερη ακόμη ηλικία. Και δεν σταματά μόνο στο γκρι. Αυτό το νεοφυτευθέν χόρτο δημητριακών επιβραδύνει την όλη διαδικασία της γήρανσης ανανεώνοντας τα κύτταρα σας, βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος σας, στην καταπολέμηση των όγκων και στην σύσφιξη του χαλαρού και ''κρεμασμένου'' δέρματος.

Σόιμπλε… Θα σας ξεζουμίσω θέλετε δεν θέλετε



 

 Τα έχει παίξει πλέον ο Σόιμπλε… έχει γυαλίσει και το μάτι του, ενώ η βαρβαρότητα  του βγαίνει πλέον απροκάλυπτα σε όλο της το μεγαλείο! Γουστάρει να πιέζει τα κράτη να υποκύπτουν στα δικά του θέλγητρα, αδιαφορώντας για την οικονομική εξαθλίωση που φέρνει η πολιτική στους κατοίκους των χωρών!

Ο άνθρωπος είναι εξουσιομανής… θεωρεί τα κράτη μέλη της Ε.Ε αποικιοκρατία του…Δεν γουστάρει κανείς να σηκώνει κεφάλι μπροστά στην «μεγάλη» Γερμανία. Το στοίχημα  που παίζει τώρα είναι ότι να υπογράψουμε με κάθε τρόπο τη συνέχιση της μνημονικής σύμβασης η οποία παρεμπιπτόντως λήγει τέλη Φεβρουαρίου, ώστε να μπορεί ελεύθερος να ολοκληρώσει το στύψιμο των Ελλήνων.

Ακόμη και οι εταίροι του τα έχουν πάρει με την συμπεριφορά του αφού πριν προλάβουν να κάνουν μια δήλωση έστω και θεσμική, εκείνος τους αδειάζει πάραυτα. Θέλει να καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους ότι αυτός και μόνον αυτός, αποφασίζει… και διατάζει!!!

H Ευρώπη αδιαφορεί για τους Έλληνες πολίτες

 Αποτέλεσμα εικόνας για H Ευρώπη αδιαφορεί για τους Έλληνες πολίτες
 
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάγος για να διαπιστώσει ότι η Ευρώπη παρακολουθεί με αδιαφορία τα δεινά του Ελληνικού λαού και ουσιαστικά εδώ και καιρό μας έχει υποβιβάσει στην Β΄κατηγορία.
 
Οι κυβερνήσεις μας από τότε που άρχισε η ιστορία με τον υπουργό οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας που ήθελε να αποκαλύψει τις ατασθαλίες της προηγούμενης κυβέρνησης, πάνε από το κακό στο χειρότερο.
 
Ανάλογα μαγειρέματα στα οικονομικά λογικά θα πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη, απλά οι άλλες χώρες δεν βγάζουν τα οικογενειακά τους στη φόρα όπως εμείς.
 
Είμαστε ένας λαός που φαινομενικά τουλάχιστον συμπονούμε όποιο ξένο κράτος έχει προβλήματα, δείχνουμε συμπαράσταση σε κάθε μετανάστη που θα έρθει συνήθως παράνομα στη χώρα μας, σε αντίθεση με άλλες χώρες που τους πετάνε ακόμα και στην θάλασσα.

Πώς να θεραπεύσετε την ακμή σε 4 ημέρες, με τη βοήθεια μπανανόφλουδας!



Τσέλσι-Crockett-μπανάνα-φλούδα-ακμή-θεραπεία-670x432
Αυτό που κάνει τις μπανάνες ανεκτίμητες για την καταπολέμηση της ακμής είναι το κάλιο και τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται μέσα στην φλούδα τους. Έχουν την ικανότητα να μειώνουν δραστικά τον ερεθισμό του δέρματος, το πρήξιμο και την ερυθρότητα, και μειώνουν την ορατότητα των ουλών.

Έτσι, τώρα είστε μόλις 5 βήματα μακριά από ένα πρόσωπο ελεύθερο από ακμή:

    1. Φάτε μια ώριμη μπανάνα (ξέρετε πόσο ευεργετική είναι για τη γενική υγεία σας, έτσι δεν είναι;)
  1. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι από τη φλούδα (περίπου 1,5 ίντσες).
  2. Τρίψτε το εσωτερικό της φλούδας απαλά πάνω από την ερεθισμένη περιοχή. Τρίψτε για περίπου 5 λεπτά ή μέχρις ότου το εσωτερικό της φλούδας ροδίσει. Αντικαταστήστε και πετάξτε τη φλούδα της μπανάνας όταν γίνει εντελώς καφέ.

Δεν θα το πιστέψετε... Βαμβάκι με κονιάκ στον αφαλό σας για τον πόνο, το κρυολόγημα, την γρίπη, τον βήχα, τους πόνους της περιόδου!!


ομφαλός
 
Αυτή είναι μια δοκιμασμένη παραδοσιακή μέθοδος για τη θεραπεία διαφόρων καταστάσεων, η οποία θέτει ένα βαμβάκι με κονιάκ στον ομφαλό.  

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο ολόκληρο το σώμα χαλαρώνει και απαλλάσσεται από τον πόνο.
 
Αυτή η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική όταν έχουμε  γρίπη, κρυολόγημα ή πόνο στους μυς.  
 
Όταν βήχετε, έχετε κρυολόγημα ή γρίπη απλά εμποτίστε το βαμβάκι στο κονιάκ, πιέστε το καλά και βάλτε το στον ομφαλό. 

Ήταν οι Οθωμανοί ο μεγαλύτερος εχθρός των Τούρκων;

 
Η μορφή του σύγχρονου τουρκικού κράτους συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα και το έργο του Κεμάλ.
Είναι εντυπωσιακό πώς αυτός ο άνθρωπος κατάφερε μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να αλλάξει αντιλήψεις και νοοτροπίες αιώνων, για να μην πω χιλιετιών.
Αλλά μάλλον δεν κατάφερε να τις ξεριζώσει εντελώς. Οι παραδοσιακές ισλαμικές αρχές ξανάρχονται σήμερα στο προσκήνιο, έστω και με πιο δυτικοποιημένη μορφή.
Οι αριστεροί διανοούμενοι κι οι αστοί κεμαλιστές αποφεύγουν τη χρήση οθωμανικών λέξεων και εκφράσεων. Αντίθετα, ο αγροτικός πληθυσμός και οι συντηρητικοί των πόλεων χρησιμοποιούν πολλά στοιχεία της παλιάς αραβοπερσικής οθωμανικής διαλέκτου.

περισπασμός με τραγούδια


Τα τραγούδια με γνωστές λέξεις και έντονο ρυθμό, εμποδίζουν τη συγκέντρωση και δημιουργούν περισπασμό σε κάθε δραστηριότητα.

Τα νέα ευρήματα εξηγούν γιατί δεν συγκρατούμε ονόματα στα πάρτι ή σε επαγγελματικές συναντήσεις μετά μουσικής, όπως και γιατί δεν θυμόμαστε τι στο καλό ειπώθηκε με τον πελάτη στην συνάντηση, ή με τους φίλους στην εκδήλωση που έγινε στην μουράτη καφετέρια ή στην σύσκεψη που έπαιζε η τηλεόραση.
Γιατί δεν πουλάω όταν παίζει η τηλεόραση στην διαπασών;

Για όσους αδυνατούν να συγκρατήσουν ονόματα σε φιλικές συγκεντρώσεις και πάρτι ο «ένοχος» είναι τα τραγούδια η “μουσική” και οι λέξεις που παίζουν στο βάθος. Αμερικανοί επιστήμονες του Πολυτεχνείου της Τζόρτζια (Georgia Tech) διαπίστωσαν ότι τα τραγούδια επηρεάζουν την ικανότητα συγκέντρωσής, σε μια κουβέντα, ιδιαίτερα σε μεγαλύτερες ηλικίες. Κάτι τέτοιο,  μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ως προς τη διαδικασία της αφομοίωσης πληροφοριών – πέρα από ηλικιωμένα άτομα – και σε όσους πραγματοποιούν συναντήσεις σε χώρους όπου υπάρχουν τραγούδια

Εκτός φυσικά από την κλασσική μουσική που πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Στο απόλυτο Υπερβατικό εδώ και τώρα

Το τώρα είναι μία στιγμή η οποία μας ανήκει, αλλά την αφήνουμε να μας φύγει.
Πώς μπορούμε να είμαστε απόλυτα στο εδώ και τώρα ?


Μόνο όταν είμαι εκεί που είμαι και γνωρίζω απόλυτα το γιατί, μόνο τότε ζω πραγματικά και ουσιαστικά την στιγμή. Αλλιώς στην κάθε μου στιγμή θα βρίσκεται ένα μου απόσπασμα και όχι η ολότητά μου.
Αυτή η γνώση του γιατί είμαι εκεί που είμαι τότε ενώνει την ψυχή μου με το Ανώτερο Θεϊκό Θέλω.
Έτσι ακριβώς γίνεται. Σε κάθε μας στιγμή θα παρατηρήσουμε ότι το μυαλό μας φεύγει είτε προς τα πίσω είτε προς τα μπροστά. Αλλά σχεδόν ποτέ δεν είμαστε εναρμονισμένοι με το απόλυτο τώρα. Αυτό δεν έχει καμία ιδιαίτερη τεχνική για να το πετύχουμε, δηλαδή να είμαστε στο παρόν.
Έχετε βιώσει, είμαι σίγουρη στιγμές που δεν σας έφυγε το μυαλό σας σχεδόν καθόλου από εκεί που είστε. 

Πώς να ξεφλουδίσετε εύκολα ένα σκόρδο σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς να ξεφλουδίσετε εύκολα ένα σκόρδο σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα!!


Ίσως να μην υπάρχει πιο μισητό πράγμα για μια νοικοκυρά από τον καθαρισμό ενός σκόρδου. Τα δάχτυλα απορροφούν τη μυρωδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα και αν οι σκελίδες του σκόρδου είναι μικρές, είναι ακόμη πιο δύσκολος ο καθαρισμός τους.
Πολλές νοικοκυρές θα έκαναν τα πάντα για να μην καθαρίσουν ένα σκόρδο. Κάποιες μπορεί να πλήρωναν ακόμη και κάποια χρήματα, αλλά η λύση είναι δωρεάν.

Πρακτικές λύσεις για να βοηθήσουμε τους τετράποδους παππούδες, σκύλους & γάτες.

Λίγα χρειάζεται ένα ηλικιωμένο ζώο για να είναι ικανοποιημένο. Κάνοντας κάποιες γενικές αλλαγές στο περιβάλλον και στη ζωή του, μπορούμε να το βοηθήσουμε να ζει πιο ευχάριστα.

old dog

Για σκύλους και γάτες:

ξίδι και άλατα epsom για τα προβλήματα των ποδιών μας


τα πόδια μας είναι ένα από τα πιο παραμελημένα μέρη του σώματος μας
παρόλο που είναι αυτά τα οποία κρατούν
και
μεταφέρουν όλο το βαρύ φορτίο του σώματός μας κάθε ώρα και κάθε μέρα ανελλιπώς...
λόγω του "μεγάλου φόρτου εργασίας" πολλές φορές
πάσχουν από πολλαπλά προβλήματα
όπως
βλάβες του δέρματος
κάλους
μυρμηγκιές
διογκώματα
φλεγμονές
μύκητες και πολλά άλλα...
όλα αυτά βέβαια είναι πολύ κοινά προβλήματα στα πόδια μας
αλλά
μερικές φορές μπορεί να γίνουν επικίνδυνα και πολύ οδυνηρά αν
δεν θεραπευτούν εγκαίρως και σωστά...
εμείς ας δούμε πως μπορούμε να προστατεύσουμε αλλά και να επαναφέρουμε την ισορροπία των πολύτιμων ποδιών μας με δυό πολύ γνωστά μας αλλά και πολύτιμα προϊόντα...
αυτά είναι
- το ξύδι και
- τα άλατα epson

Η ζωή όπως είναι

 Ιωάννα Γκανέτσα

— Νομίζετε πως έχω φτάσει σε τέλμα, λοιπόν;
— Εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ μου. Συνεχίζετε την ίδια πρακτική του λέγειν, προς τέρψη της ηδονής του αυτιού. Προσπαθείτε επιμελώς να λέτε όσα νομίζετε πως θέλουν οι άλλοι ν’ ακούν. Έχετε μελετήσει ενδελεχώς τις πρακτικές της χειραγώγησης τρίτων και τη θεωρία του έρωτα —σας το αναγνωρίζω αυτό. Διαθέτετε όλα τα εχέγγυα για να γίνεται ένας σύγχρονος Καζανόβα. Ξεχνάτε όμως ένα πολύ σημαντικό παράγοντα της εποχής. Η απελευθέρωση των προς συζήτηση θεμάτων μεταξύ των δύο φύλων, η απενοχοποίηση του λεκτικού ερωτικού φλερτ και η ξεκάθαρη προβολή των επιθυμιών της γυναίκας, έχουν δώσει τροφή και βήμα σε ένα ευρύ φάσμα ανδρών που σε παλαιότερες εποχές δεν είχε τη δυνατότητα άμεσης προσέγγισης. Ζούμε στην εποχή που ο καθένας μπορεί να βρει ποικίλους λεκτικούς τρόπους ώστε να τραβήξει την προσοχή μιας γυναίκας —ή ενός άντρα αντίστοιχα— γεγονός που συνιστά δίκοπο μαχαίρι. Αυτό διότι αφενός είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρξει αλληλεπίδραση και διαδραστικότητα μεταξύ των ανθρώπων αφετέρου όμως είναι δυσκολότερο να ξεχωρίσεις το δικό σου πολύτιμο διαμάντι ανάμεσα σε έναν σωρό από ψεύτικους λίθους.

Γυναικεία αντιζηλία: Γιατί οι γυναίκες τα βάζουμε με τις άλλες γυναίκες;

Η γυναικεία αντιζηλία έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων και προβληματισμών και φαίνεται να επηρεάζει γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, κοινωνικής τάξης ή οικονομικού στρώματος.
Female-RivalryΚι ενώ η κοινωνία εξελίσσεται και η κοινωνική και επαγγελματική θέση της γυναίκας ενισχύεται η γυναικεία αντιζηλία κυριαρχεί και γίνεται έκδηλη τόσο στο διαπροσωπικό επίπεδο, όσο και στον εργασιακό και κοινωνικό τομέα.
Φαίνεται μάλιστα να επηρεάζει καταλυτικά τις επιλογές των γυναικών στη ζωή τους, τις σχέσεις τους και με τα δύο φύλα και την αυτοεκτίμησή τους.
A2G2186Γιατί όμως οι γυναίκες ζηλεύουν και ποια μορφή μπορεί να πάρει αυτή η αντιζηλία;

Αποθήκευση δεδομένων στην αιωνιότητα μέσω DNA


 (Illustration: Philipp Stössel/ETH Zurich)
(Illustration: Philipp Stössel/ETH Zurich)
Περγαμηνές, πάπυροι και τοιχογραφίες/ βραχογραφίες που σώζονται μέχρι σήμερα φροντίζουν να φέρνουν στον 21ο αιώνα γνώση από το μακρινό παρελθόν. Στη σημερινή εποχή, μεγάλο τμήμα της γνώσης μας βρίσκεται αποθηκευμένο σε servers και σκληρούς δίσκους, οι οποίοι θα είναι δύσκολο να επιβιώσουν σε διάστημα 50 ετών, όχι χιλιετιών. Οπότε, ερευνητές αναζητούν τρόπους αποθήκευσης μεγάλων όγκων δεδομένων μακροπρόθεσμα, και ένας που φαίνεται πολλά υποσχόμενος είναι η αξιοποίηση του DNA ως αποθηκευτικού μέσου.
Το DNA μπορεί να αποθηκεύσει τεράστιους όγκους πληροφορίας με «συμπαγή» τρόπο, ωστόσο η ανάκτησή τους δεν είναι πάντα αυτή που θα έπρεπε να είναι, καθώς εμφανίζονται λάθη, κενά και άλλα προβλήματα λόγω της χημικής υποβάθμισης και λαθών στην αλληλουχία DNA. Επιστήμονες υπό τον Ρόμπερτ Γκρας, λέκτορα στο ETH Zurich, αποκάλυψαν πώς μπορεί να επιτευχθεί μακροπρόθεσμη, χωρίς λάθη αποθήκευση πληροφοριών, πιθανώς για πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια, εγκιβωτίζοντας κομμάτια DNA με πληροφορίες σε διοξείδιο του πυριτίου και χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο για τη διόρθωση λαθών στα δεδομένα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα