Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Το Σύμπαν δεν συγχωρεί, επειδή δεν κατηγορεί



Η ζωή είναι μια σειρά από γεγονότα που έχουμε δημιουργήσει κι έχουμε οι ίδιοι προσελκύσει πάνω μας.

Το σύμπαν είναι το ίδιο μια σειρά από γεγονότα που όλα τους συμβαίνουν ανεξάρτητα από τις απόψεις μας γι' αυτά.

Όλα είναι ακριβώς όπως είναι, κι είναι τέλεια.

Τα άστρα βρίσκονται όλα στη σωστή τους θέση. Η κάθε χιονονιφάδα που πέφτει, ακουμπά στη γη εκεί ακριβώς που έπρεπε να πέσει. Η θερμοκρασία την κάθε μέρα είναι ακριβώς αυτή που θα έπρεπε να είναι, στην πραγματικότητα ακόμη και η ένδειξη ενός αριθμού πάνω στο θερμόμετρο είναι ένα είδος κρίσης σχετικά με τη θερμοκρασία όταν τη σκεφτόμαστε. 

Οι θύελλες και πι πλημμύρες, η τροχιά των πλανητών, όλα είναι ακριβώς όπως είναι. Το σύμπαν μ' όλη του την τελειότητα παρουσιάζεται σ' εμάς. Δεν έχει τίποτα για να συγχωρήσει, επειδή δεν υπάρχει τίποτα για να κρίνουμε και κανένα για να κατηγορήσουμε σ' αυτό.

Όταν ότι εμείς δημιουργούμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε για την ύπαρξή μας, τότε είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι δημιουργούμε μαζί κι όλο το μίσος και το θυμό που τρέφουμε προς τους άλλους. 'Εχουμε δημιουργήσει και τους άλλους στη ζωή μας, με σκοπό να έχουμε κάποιον να κατηγορούμε.

Η ανάγκη μας να συγχωρούμε είναι μια μνημειώδης λαθεμένη αντίληψη. Η πίστη ότι οι άλλοι δεν θα έπρεπε να μας έχουν μεταχειριστεί με τον τρόπο πο μας μεταχειρίστηκαν είναι, φυσικά, μια ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΟΓΚΑ – Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ 3 ΑΠΟ 3

Φωτογραφία του χρήστη Φίλοι του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

Όπως το υλικό σώμα είναι κυρίως φτιαγμένο από σάρκα και το αστρικό σώμα από πράνα, νοήμον φως ή ζωητρόνια, έτσι και το αιτιατό σώμα είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από συνειδητότητα, ιδέες, τις οποίες ονόμασα «σκεπτρόνια». Η παρουσία των δυνάμεων του αιτιατού σώματος πίσω από το αστρικό και το υλικό σώμα είναι αυτή που δημιουργεί και συντηρεί την ίδια την ύπαρξή τους και κάνει τον άνθρωπο ένα ον με συνείδηση και ικανότητα να συναισθάνεται. Το αιτιατό σώμα διαθέτει έναν πνευματικό εγκέφαλο σοφίας και μια σπονδυλική στήλη που ονομάζεται μπραχμανάντι.
Το μπραχμανάντι δεν έχει κανένα κάλυμμα φωτός όπως έχει η τρίπτυχη αστρική σπονδυλική στήλη. Είναι φτιαγμένο από ένα ισχυρό ρεύμα συνειδητότητας. Το μπραχμανάντι συνήθως περιγράφεται ως το εσώτατο μέρος της αστρικής σπονδυλικής στήλης τσίτρα. Αυτό είναι ταυτόχρονα και σωστό και λάθος. Το μπραχμανάντι, καθώς είναι η «σπονδυλική στήλη» του αιτιατού σώματος, η οποία είναι δονήσεις σκέψης ή συνειδητότητα, μόνο σχετικά μπορεί να λεχθεί ότι βρίσκεται «μέσα» στις αστρικές σπονδυλικές στήλες, ή καλυμμένο απ’ αυτές, οι οποίες με τη σειρά τους είναι καλυμμένες από τη σπονδυλική στήλη του υλικού σώματος. Οι «μορφές» των τριών σωμάτων και οι «σπονδυλικές στήλες» τους είναι θέμα που έχει να κάνει με το βαθμό του κατά πόσον είναι χονδροειδείς ή όχι, καθώς η μία επικαλύπτει την άλλη. Η πιο λεπτοφυής συσκοτίζεται από την πιο χονδροειδή, αν και δεν εμποδίζεται απ’ αυτήν. Τα όργανα της ψυχής, το υλικό, το αστρικό και το αιτιατό, υπάρχουν και λειτουργούν σαν ενιαίο σύνολο μέσω αλληλεπίδρασης ανάμεσα στις διάφορες χονδροειδείς και λεπτοφυείς δυνάμεις.

Προσπάθεια ανακούφισης των Κρίσεων Πανικού με ανθοϊάματα



Μέσα από μια μακρόχρονη προσπάθεια ανακούφισης των Κρίσεων Πανικού με ανθοϊάματα και καθώς έβλεπα τα ανθοϊάματα που είναι κατάλληλα για το φόβο αυτόν καθ’ αυτόν να αποδεικνύονται ανίσχυρα να βοηθήσουν έστω και λίγο σε τέτοιες καταστάσεις, σταδιακά, κατάλαβα ότι το αίσθημα του πανικού θα έπρεπε να προσεγγιστεί σαν το αποτέλεσμα και όχι σαν αιτία του προβλήματος.

Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να καταλάβουμε τη συναισθηματική κατάσταση ενός ανθρώπου που βιώνει ακραία εσωτερική ένταση, η οποία καταλήγει σε τεράστιο άγχος έτοιμο να εκραγεί μέσα στο σώμα.




Cherry Plum (Prunus cerasifera)
Αυτή η «εκρηκτική» φύση των συμπτωμάτων μπορεί να μας οδηγήσει να σκεφτούμε το Cherry Plum. Ο άνθρωπος στην κατάσταση αυτή αδυνατεί πλέον να ανεχθεί την εσωτερική ένταση. Τούτη η απώλεια ελέγχου εκφράζεται ως αναστάτωση στο σώμα, ως χαοτική επιτάχυνση των ζωτικών λειτουργιών, που αυξάνεται σε σημείο έκτακτης ανάγκης. Πολλές φορές ο άνθρωπος που υποφέρει από Κρίσεις Πανικού αισθάνεται κυριολεκτικά ότι χάνει τα λογικά του. Από την άλλη μεριά, το γεγονός ότι τέτοιες κρίσεις συμβαίνουν συχνά σε κλειστούς ή συνωστισμένους χώρους, όπου ο άνθρωπος έχει λίγο ή και καθόλου έλεγχο (π.χ. στο να μετακινηθεί, να βγει έξω κλπ), θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια εμπειρία που αναπαριστά μια γενικότερη έλλειψη ελέγχου του ατόμου πάνω στη ζωή του. Οι περιοριστικές εξωτερικές συνθήκες μπορεί να αντιπροσωπεύουν μια εσωτερική κατάσταση απελπισίας και συναισθηματικής «ασφυξίας»


Impatiens (Impatiens glandulifera)
Μπορεί επίσης κανείς να παρατηρήσει έντονη ανυπομονησία στη διάρκεια των κρίσεων και στα μεσοδιαστήματα των επεισοδίων. Ο άνθρωπος που βιώνει μια τέτοια κρίση θέλει να βγει από τον κλειστό χώρο αμέσως. Τα ψυχοσωματικά συμπτώματα της ταχυκαρδίας, της δύσπνοιας κ.λπ. είναι συμπτώματα επείγουσας ανάγκης. Επιπλέον, οι άνθρωποι που υποφέρουν από κρίσεις πανικού φαίνεται πως είναι διαρκώς σε μια κατάσταση ανυπομονησίας και όχι μόνο στη διάρκεια των κρίσεων, παρόλο που οι ίδιοι δεν το συνειδητοποιούν. Η ανυπομονησία είναι η φυσική αντίδραση στην εσωτερική ένταση και δυσαρέσκεια, την οποία δεν μπορούν να ανεχθούν. Σαν ηφαιστειακή έκρηξη, η ένταση αυτή απελευθερώνεται με θεαματικό τρόπο στη διάρκεια μιας κρίσης. Το επόμενο ανθοΐαμα που μπορούμε να επιλέξουμε εδώ είναι το Impatiens.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Φωτογραφία του χρήστη Φίλοι του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

Υπάρχει κάποια δύναμη που να μπορεί να φανερώσει κρυμμένες φλέβες χρυσού και να αποκαλύψει θησαυρούς που δεν ονειρευτήκαμε ποτέ? Υπάρχει κάποια ισχύς, την οποία να μπορούμε να επικαλεσθούμε για να μας δώσει υγεία, ευτυχία και πνευματική φώτιση? Οι άγιοι και οι σοφοί της Ινδίας διδάσκουν ότι υπάρχει τέτοια δύναμη. Έχουν αποδείξει τη δραστικότητα των αρχών της αλήθειας που θα λειτουργήσουν και για σας, αν τους δώσετε την ευκαιρία.
Η επιτυχία σας στη ζωή δεν εξαρτάται ολοκληρωτικά από την ικανότητα και την εκπαίδευση. Εξαρτάται και από την αποφασιστικότητά σας να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Οι ευκαιρίες στη ζωή έρχονται με τη δημιουργία τους, όχι από τύχη. Εσείς οι ίδιοι, είτε τώρα, είτε στο παρελθόν (συμπεριλαμβανομένου και του παρελθόντος των προηγούμενων ζωών), έχετε δημιουργήσει όλες τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σας. Αφού τις κερδίσατε, χρησιμοποιήστε τις προς το καλύτερο συμφέρον σας.

Τα φρικτά όργανα βασανιστηρίων του Μεσαίωνα

Ειδικές συσκευές που είχαν σχεδιαστεί για την επίτευξη του μέγιστου πόνου

Τα φρικτά όργανα βασανιστηρίων του Μεσαίωνα

Ο πόνος και ο βασανισμός χρησιμοποιούνταν από αρχαιοτάτων χρόνων τόσο για την τιμωρία εγκληματιών, όσο και για την απόσπαση ομολογιών. Το Μεσαίωνα, ωστόσο, η υπόθεση «βασανισμού» εξελίχτηκε σε ολόκληρη επιστήμη με όργανα ειδικά σχεδιασμένα για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού πόνου ή κι ενός μαρτυρικού θανάτου! Πολλές εκ των συσκευών προκαλούν φρίκη ακόμη και μόνο κοιτάζοντάς τες.
Τα περισσότερα μεσαιωνικά κάστρα διέθεταν άλλωστε υπόγεια μπουντρούμια όπου τα βασανιστήρια λάμβαναν χώρα. Το howitworksdaily παρουσιάζει την εικόνα ενός τέτοιου δωματίου βασανιστηρίων με 8 όργανα που θα έκαναν όλη τη δουλειά! Ας τα δούμε αναλυτικά…
y7qipiqz

1. Ο τροχός

Τα άκρα του θύματος ήταν δεμένα στις ακτίνες ενός μεγάλου ξύλινου τροχού, ο οποίος περιστρέφεται αργά. Καθώς περιστρέφεται, ο δήμιος χτυπά τα χέρια και τα πόδια του θύματος με ένα σιδερένιο σφυρί, σπάζοντας τα οστά του ένα προς ένα. Αν το θύμα επιζήσει από αυτό, τοποθετείται πάνω σε ένα μεγάλο παλούκι έτσι ώστε τα πουλιά να μπορούν να κατασπαράξουν το σώμα μέχρι τελικά να πεθάνουν από αφυδάτωση, μια φρικτή κατάσταση που διαρκούσε για αρκετές ημέρες.

Συνδεδεμένα αυτοκίνητα: ποιος ελέγχει το αυτοκίνητό σας εν αγνοία σας;

Οι ερευνητές της Kaspersky Lab έχουν εξετάσει την ασφάλεια εφαρμογών για τον απομακρυσμένο έλεγχο αυτοκινήτων από πολλούς διάσημους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Ως αποτέλεσμα, οι ειδικοί της εταιρείας έχουν ανακαλύψει ότι όλες οι εφαρμογές περιέχουν μια σειρά θεμάτων ασφαλείας που μπορεί δυνητικά να επιτρέψουν σε εγκληματίες να προξενήσουν σημαντική ζημία σε ιδιοκτήτες συνδεδεμένων αυτοκινήτων.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει ξεκινήσει η ενεργή σύνδεση των αυτοκινήτων στο Διαδίκτυο. Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει όχι μόνο τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας τους, αλλά και τα κρίσιμα συστήματα του οχήματος, όπως κλειδαριές θυρών και σύστημα ανάφλεξης, τα οποία είναι πλέον προσβάσιμα στο Διαδίκτυο. Με τη βοήθεια των mobile εφαρμογών, είναι πλέον δυνατόν να ληφθούν οι συντεταγμένες της θέσης του οχήματος, καθώς και η διαδρομή του, αλλά και το άνοιγμα των θυρών, η εκκίνηση του κινητήρα και ο έλεγχος πρόσθετων συσκευών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Από τη μία πλευρά, αυτές οι λειτουργίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Από την άλλη, πώς οι κατασκευαστές έχουν διασφαλίσει αυτές τις εφαρμογές απέναντι στον κίνδυνο των ψηφιακών επιθέσεων;
Προκειμένου να το ανακαλύψουν, οι ερευνητές της Kaspersky Lab εξέτασαν επτά εφαρμογές απομακρυσμένου ελέγχου αυτοκινήτων που αναπτύχθηκαν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων, και τις οποίες, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Google Play, έχουν «κατεβάσει» χρήστες δεκάδες χιλιάδες φορές, και σε ορισμένες περιπτώσεις, έως και πέντε εκατομμύρια φορές. Η έρευνα ανακάλυψε ότι η κάθε μία από τις εξεταζόμενες εφαρμογές περιείχε διάφορα ζητήματα ασφαλείας.
Ο κατάλογος των θεμάτων ασφαλείας που ανακαλύφθηκαν περιλαμβάνει:

Οι 7 Αρχές του Συγχρονικού Πεπρωμένου...



Έχετε νιώσει ποτέ, ότι βρεθήκατε, στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή;


Ότι σας ήρθε, μια θεόσταλτη βοήθεια, ή ότι συνέβη κάτι, που ήταν «γραφτό» να συμβεί; 
Αν είμαστε σε εγρήγορση, για να πιάνουμε τις συμπτώσεις που συνεχώς, διασταυρώνονται με την τροχιά μας, μπορούμε να οδηγηθούμε στην εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών μας... 

Αλλά πρώτα πρέπει να μάθουμε, τι να κάνουμε με τις συμπτώσεις, που οι περισσότεροι πιστεύουν, ότι απλώς μας συμβαίνουν, δίχως συγκεκριμένη σκοπιμότητα... 

Στην πραγματικότητα, αν στρέψουμε τις κεραίες, του νου μας, στην ανίχνευση των οιωνών, θα τους δούμε, να είναι εκεί... Παρόντες... 

Σαν φωτεινά σήματα, για να μας δείχνουν, αν οι επιλογές μας, είναι σωστές, ή όχι... Αυτό ισχύει, ακόμα, και στα πιο μικρά. 

Μια φίλη για παράδειγμα, έχει διαπιστώσει, πως είναι μια σαφής ένδειξη, να αναβάλλει για αργότερα, ή να ακυρώσει ένα τηλεφώνημα, αν καθώς επιχειρεί να καλέσει, η γραμμή κόβεται ή το τηλέφωνο μιλάει... 

Κάπως έτσι, αυτό, που ονομάζουμε διαίσθηση, εμπλουτίζεται εντυπωσιακά... 

Αρκεί, να αρχίσουμε, να παρατηρούμε τις συμπτώσεις, να προσέχουμε, κατά πόσο, ρέουν με ευκολία, τα πράγματα, ή αν εμποδίζονται... ποιο μυστικό οιωνό, μεταφέρουν τα βιβλία, που έρχονται στα χέρια μας... τι νόημα έχουν, οι στίχοι του τραγουδιού, που ακούμε, ανοίγοντας το ραδιόφωνο, ποια σημασία έχουν, οι επιγραφές, ή τα ονόματα εκείνων, που συναντάμε, μια ορισμένη στιγμή... 


Όλα μιλούν... 

ΠΟΓΙΑΝΓΚ!!!!! Η ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΛΙΜΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ!!!!

 Από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περισσότερα από 200 πλοία βυθίστηκαν στα μυστηριώδη νερά της λίμνης Poyang, ( Πογιάνγκ ) η οποία είναι γνωστή ως το Κινεζικό Τρίγωνο των Βερμούδων!!!! Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα πολλά πλοία και πάνω από 1.600 άνθρωποι εξαφανίστηκαν με πάνω από 30 επιζώντες όπου σήμερα είναι εντελώς τρελοί!!!!.
Η λίμνη Πογιάνγκ είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στην Κίνα, και βρίσκεται στην επαρχία Jiangxi – Ζιάνγκσι στα νοτιοανατολικά της Κίνας!!!! Το πραγματικό μέγεθος της λίμνης είναι δραματικά μεγάλο!!!! Σύμφωνα με το Encyclopædia Britannica (  Εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα  – https://www.britannica.com/ ) είναι 1.385 τετραγωνικά μίλια ( 3.585 τετραγωνικά χιλιόμετρα ), αλλά η ακριβής μέτρηση είναι αδύνατη, διότι η διαφορά μεταξύ του επιπέδου των πλημμυρών και χαμηλό επίπεδο νερού είναι μερικές φορές όσο τα 8 μέτρα !!!! ”
Σύμφωνα με το τμήμα που ασχολείται  με τις θαλάσσιες υποθέσεις, μεγάλα πλοία με ωφέλιμα φορτία τόσο βαριά όσο 2.000 τόνοι έχουν βυθιστεί στην λίμνη!!!! Στις 3 Αυγούστου, 1985, 13 πλοία χάθηκαν σε μία μόνο ημέρα, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός στην ναυτική ιστορία αλλά και σε όλο τον κόσμο ειδικά σε λίμνες καθιστώντας το πραγματικό τρίγωνο των Βερμούδων νηπιαγωγείο μπροστά σε αυτήν την λίμνη!!!!
Οι επιστήμονες προσπαθούν να διαλευκάνουν τα μυστήρια τις λίμνης για χρόνια, αλλά παρόλες τις έρευνες δεν απέφεραν κανένα συγκεκριμένο συμπέρασμα!!!!
 Το Ινστιτούτο Γεωγραφίας και Λιμνολογίας  Nιανζγίν – http://english.niglas.cas.cn/  έχει αφιερωθεί στην εξερεύνηση και διερεύνηση τις λίμνης τα τελευταία χρόνια!!!! Ο  Jiahu Jiang ( Ζιάου Ζιάνγκ ) ένας ερευνητής στο ινστιτούτο, είπε ότι είναι αδιανόητο ότι δεν υπάρχουν πουθενά συντρίμμια πλοίων ή θυμάτων και  ποτέ δεν βρέθηκαν κάτω από τα νερά κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων αποστολών που πραγματοποιήθηκαν, ακόμη και ας είναι αναρίθμητα τα πλοία που είναι γνωστό ότι έχουν εξαφανιστεί!!!! Δηλαδή πουθενά στον πάτο της λίμνης δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ναυάγιο αλλά και ούτε ένας πνιγμένος από αυτά!!!!
Ως αποτέλεσμα, ένα αινιγματικό συμπέρασμα που συνάγεται από τα στοιχεία είναι ότι κάθε φορά που ένα πλοίο εξαφανίζεται, ο καθένας επί του σκάφους εξατμίζεται με το πλοίο και δεν αφήνει κανένα στοιχείο πίσω του!!!!

ΟΡΓΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΙΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 

Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού

Στίχος Α10 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στιχος Α10 .- Ο γαρ βασιληι χολωθείς νουσον ανα στρατον ωρσε κακήν ,
[Αυτος Ο Απόλλωνας δηλαδή αγανακτισμένος από τις αποφάσεις του βασιλέα [Αγαμέμνονα] κακιά αρρώστια έριξε στο στρατό του ]

Ερμηνεία του στίχου [Α10] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΟΡΓΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΙΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ
Στίχος Α10 .- Ο γαρ βασιληι χολωθείς νουσον ανα στρατον ωρσε κακήν ,
[Αυτος αγανακτισμένος από τις αποφάσεις του βασιλέα κακιά αρρώστια έριξε στο στρατό]
Ο στίχος 10 της Ιλιαδας έχει την ίδια βαρύτητα με τον στιχο α10 της Οδύσσειας. Στην Οδύσσεια ο Όμηρος μας παρέδωσε την επιταγή [αμοθεν = εμαθον = θεον αμ’], δηλαδή, το εργαλείο που λύνει τα χέρια κάθε ερευνητή των Ομηρικών κειμένων και όχι μόνο.
Στον Α10 της Ιλιαδας, ο Όμηρος ,μας κάνει γνωστό πως αυτή αναφέρεται σε δυο πολύ σημαντικές ιστορίες.Αυτή του πολέμου των γαλαξιών για την γνώση και αυτή της ενσάρκωσης του γιου της Λητούς και του Δια ,Απόλλωνα, ως Ιησού Χρηστού στη ΓΗ, με μοναδικό σκοπό την αλλαγή τρόπου ζωής των ανθρώπων για την σωτηρία τους.
Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω μας, κατανοούμε πως το πείραμα στον πλανήτη μας είχε μερική επιτυχία. Ναι, όλος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος είμαστε Χριστιανοί ,αλλα αδυνατούμε να αφανίσουμε την βία, τους πολέμους ,την φτώχεια ,την πείνα και την δυστυχία, από τον πλανήτη μας .Η αλήθεια είναι ,πως όχι μόνο δεν αφανίζουμε όλα τα κακά από τις ζωές μας, αλλα είμαστε εμείς οι ίδιοι που τα δημιουργούμε, με τον τρόπο που έχουμε επιλέξει να ζούμε.
Έτσι η βία κάθε είδους και οι πόλεμοι αποτελούν την καθημερινότητα μας.
Είμαστε πίσω, δηλαδή, στα ίδια αίτια που οδήγησαν στην οργή του Απόλλωνα, με αυτά που συνέβαιναν τότε στη ΓΗ και την προσπάθεια του να μας συνετίσει.
Μόνο που έχουν περάσει από τότε 2000 χρόνια .
Τα παθήματα μαθήματα λέμε.
Συμπέρασμα, δεν μάθαμε τίποτα απολύτως από όσα έγιναν για εμάς από τους δημιουργούς μας. Σήμερα η υποκρισία περισσεύει από τους κυβερνόντες .
Πίσω στον Απόλλωνα όμως και τον στιχο Α10
Ο στίχος έχει διπλή ερμηνεία. Η πρώτη έχει να κάνει με τον Απόλλωνα- Ιησού .
Τα νέα συγκλονιστικά δεδομένα που παραθέτει ο στίχος και έχουν άμεση σχεση με το μαρτύριο του Απόλλωνα –Ιησού στη ΓΗ είναι τα εξής.

ΙΟΛΗ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ



Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.
Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στιχος Α10 της Ιλιαδας
ΙΟΛΗ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ
Είμαστε ηλεκτρομαγνητικά όντα και ζούμε μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον.
Η μαγική κόλα, των δομικών στοιχείων του γενετικου μας κωδικα, είναι ο βίο-ηλεκτρομαγνητισμός. Έτσι ξεκίνησε η ζωή στο παρόν σύμπαν, μετά την μεγάλη έκρηξη .
Αποτελεί δομικό όρο του παρόντος σύμπαντος και είναι η δεύτερη ισχυρότερη δύναμη του σύμπαντος, από τις τέσσερεις που έχουμε ανακαλύψει μέχρι στιγμής.
Με την σειρά ισχύος – δύναμης αυτές είναι, η ισχυρή Πυρηνική – ο ηλεκτρομαγνητισμός – η ασθενής πυρηνική και η βαρυτικη δύναμη.
Η ισχύς του ηλεκτρομαγνητισμού αρχίζει από το μείον άπειρο και φτάνει το συν άπειρο.
Αυτος είναι και ένας από τους λόγους, που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη συσκευές ανίχνευσης, της αόρατης αυτής δύναμης, που ονομάζουμε βίο-ηλεκτρομαγνητισμό.
Για τον ίδιο λόγο σημερινοί επιστήμονες κάθε κλάδου, αρνούνται την ύπαρξη των βίο-ηλεκτρομαγνητικών πεδίων λάμδα.
Το αρχαίο σκεπτικό τους έχει ως εξής, αφού δεν μπορώ να το δω, να το μετρήσω, να το ζυγίσω, να το ερευνήσω, δεν υπάρχει.
Θεωρητικά όμως, όλοι λίγο – πολύ παραδέχονται, πως κάτι υπάρχει.Τόσο καλά !!!
Τα 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα της φυσιολογίας μας παραμένουν μαζί και σε λειτουργία εξ αίτιας του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού.
Αυτος είναι ο λόγος που βλέπετε την εικόνα σας στον καθρέπτη κάθε πρωί.
Αυτος είναι ο λόγος που έχετε αύρα. Πρόκειται για την φωταψία των 100 τρις κυττάρων σας.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στίχος Α9 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α9[1] .- Λητούς και Διος υιος.
[ο γιος της Λητούς και του ΔΙΑ]
Ερμηνεία του στίχου [Α9] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
Με [4] τέσσερεις λέξεις, ο Όμηρος, ξεκαθαρίζει την υπόθεση ,ιστορία του θεανθρώπου Ιησού χρηστού στη ΓΗ και ακόμη είμαστε στο στιχο Α9 της Ιλιαδας.
Στίχος Α9[1] .- Λητούς και Διος υιος.
Οι 38 αναγραμματισμοί του στίχου, μαζί με όσα είναι ηδη γνωστά από την αρχαία, Ελληνική ιστορία [Όμηρος –Ησίοδος κ.α.] και τις ιερές γραφές [Αγία γραφή] ,δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του τι πραγματικά συνέβη στην συγκεκριμένη ,γεωγραφική περιοχή ,από ποιους και για ποιο λόγο.
Οι λεπτομερείς αναφορές, που πηγάζουν από την περιγραφή των γεγονότων από τους τρεις ευαγγελιστές [Ματθαίο –Μάρκο-Λουκά], είναι απόλυτα ταυτόσημες με αυτές του Στίχου Α9 [1] της Ιλιαδας .
Μάλιστα ο Όμηρος μας δίνει επιπλεον πληροφορίες ,άγνωστες στο ευρύ κοινό ,που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο !!!
Ποια είναι τα στοιχεία ,που καταδεικνύουν την άμεση ταυτοποίηση της περιγραφής του θειου δράματος από τους ευαγγελιστές, με την Ιλιαδα, γραμμένη το 840 π.χ., δηλαδή, μια χιλιετία περίπου πριν την εμφάνιση του Ιησού στην ΓΗ;;;
1ον.- Λητούς = ληστου = 1008[9] .- Ο ένας εκ των ληστών ανήκει στην ομάδα των εξωγήινων οντοτήτων που ηδη γνωρίζουμε πως κατέβηκαν από το γαλαξία Αργο να συνδράμουν στην επιτυχία του σχεδίου της θεάς Αθηνάς.
Είναι αυτος που περιγραφεί ο ευαγγελιστής Λουκάς στο κεφάλαιο 23 στίχοι 39-40-41-42-43
2ον.-Λητους = ήλους τ’ = 1008[9].-[ Ήλος = καρφί / Με καρφιά σταυρώθηκαν ο γιος της Λητούς Ιησούς και ο ληστής. Όπως ακριβώς περιγράφεται από τους ευαγγελιστές.
Ο ευαγγελιστής Λουκάς ,είναι ακόμη ένας εξωγήινος συντελεστής ,που συνδράμει με την αληθινή εξιστόρηση του θειου δράματος .Το όνομα του προκύπτει από τον στιχο Α9.
2003[5]= η τις Λουκά Διος υιος;;; *.-[ η = αλήθεια / αλήθεια ποιος είναι ο Λουκάς ο γιος του Δια ;;; / αρα ο ευαγγελιστής Λουκάς είναι ακόμη ένα όνομα στη λίστα των εξωγήινων οντοτήτων που συνέβαλαν στην επιτυχία της παρουσίας του Ιησού στη ΓΗ Η αριθμό-σοφία- αναγραμματισμός της Ομηρικής γλώσσας αναδεικνύει το ευαγγέλιο του Λουκά ως εγκυρότερο έως την παρούσα στιγμή Ποιος όμως είναι ο ευαγγελιστής Λουκάς ;;;

Η ΕΥΦΥΙΑ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ - Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ –ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ



Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στίχος Α8 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α8.-Τις τ’ αρ σφωε θεών εριδι ξυνεηκε μαχεσθαι ;;;
[ποιος από τους θεούς τους έβαλε να φιλονικήσουν] ;;;
Ερμηνεία του στίχου [Α8] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Η ΕΥΦΥΙΑ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ –ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Ο Όμηρος στα καλύτερα του στην αρχή της Ιλιαδας
Α8.-Τις τ’ αρ σφωε θεών εριδι ξυνεηκε μαχεσθαι ;;;
Κλασσική ερμηνεία .- ποιος από τους θεούς τους έβαλε να φιλονικήσουν ;;;
Χωρίζω τον στιχο ως εξής .
Α8.-Τις θεών εριδι ξυνεηκε μαχεσθαι ;;;
Η μετάφραση παραμένει ίδια = ποιος από τους θεούς τους έβαλε να φιλονικήσουν ;;;
Η ερμηνεία ακολουθει τα λεγόμενα του στίχου Α7, όπου περιγράφονται οι συμμετέχοντες στην φιλονικία και η ιδιότητα τους. Είναι και οι δυο θεϊκά πρόσωπα, πρόκειται για τον αρχιστράτηγο τον Αχαιων Αγαμέμνονα και τον θειο Αχιλλέα.
Η φράση [τ’ αρ σφωε =και επομένως αυτοί -εσύ ] δεν χρειάζεται καθόλου. Σύμφωνα με κάθε επιστήμονα, που ερμήνευσε την Ιλιαδα στο παρελθόν, είναι άχρηστη .Πρόκειται για καθαρή υπερβολή του λόγου.
Έτσι δείχνουν τα πράγματα ,μέχρι την στιγμή που με την χρήση της επιστήμης της αριθμό-σοφίας , του Ελληνικού, Γραμμαριθμικου συστήματος και του αναγραμματισμού της Ομηρικής γλώσσας, αποκαλύψουμε τα πραγματικά αίτια της διαμάχης τους.
Προσέξτε την ευφυΐα της κωδικοποίησης του Ομηρου.

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Από το βιβλιο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ
Γνώση το πολυτιμότερο αγαθό του παρόντος σύμπαντος
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στίχοι Α5-6-7 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ τους, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α5.-Διος δ’ετελειετο βουλή.
Αυτό ήταν το θέλημα του Δια.
Α6-7.- εξ ου δη τα πρώτα διαστητην ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς.
Από τότε που έπεσε μίσος για πρώτη φορά ανάμεσα στο βασιλέα γιο του Ατρέα και τον θεόμορφο Αχιλλέα.
Ερμηνεία των στίχων [Α5-6-7] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ
Α5.-Διος δ’ετελειετο βουλή.
[Αυτό ήταν το θέλημα του Δια]
Η πρώτη παράγραφος της Ιλιαδας [επτά στίχοι] μας εξηγεί τα γεγονότα που περιγράφονται αναλυτικά στους 15692 στίχους της
Μας εξηγεί , αφενός μεν πως αυτό αποτελεί την βούληση του θεού του παρόντος σύμπαντος, του ΔΙΑ* , αφετέρου δε πως όλα έγιναν με αυτό τον τρόπο επειδή αυτή ήταν εξ αρχής η επιθυμία του.
*Η οντότητα ΔΙΑΣ ,αποτελεί το τελευταίο εξελικτικό επίπεδο- στάδιο του ανθρώπου που δημιουργήθηκε τις πρώτες «στιγμές» δημιουργίας του παρόντος σύμπαντος, σύμφωνα με τους όρους δόμησης του και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κατασκευαστή του- ΥΠΕΡΘΥΜΟΥ
Η Ιλιαδα λοιπόν, για να ικανοποιήσει τον ευφυή σχεδιασμό της θεάς Αθηνάς, απευθύνεται το 840 π.χ. στους απογόνους του πρώτου, σύγχρονου ανθρώπου, του πλανήτη [Δωριέα] , αποκαθιστώντας το άγνωστο παρελθόν τους [Τρωικός πόλεμος], ώστε να τους ανεβάσει ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής τους [είσοδος στην ένδοξη αρχαία Ελληνική ιστορία-επικράτηση του Ελληνισμού σε όλα τα μήκη και πλάτη του τότε γνωστού κόσμου].
Ταυτοχρονα ,η αποκωδικοποίηση των [7] επτά πρώτων στίχων, μας ενημερώνει για τον πόλεμο των γαλαξιών Αργου και Τριγωνικού ,με αιτία την κλοπή γενετικου υλικού, που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό των πολιτισμών τους.
Μαθαίνουμε επίσης ,πως και η εκστρατεία των Αργειων εναντίον των Τρώων λίγο έλειψε να αποτύχει ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Κλοπή γενετικου υλικού του Αγαμέμνονα από τον Αχιλλέα [Βρισηίδα].
Τέλος ,η έκπληξη για όλους μας έρχεται με την ανακάλυψη, πως η θεά Αθηνά φρόντισε ο Όμηρος να περιγράψει, μέσα από τους στίχους της Ιλιαδας, με κάθε δυνατή λεπτομέρεια, την ιστορία του θεανθρώπου Ιησού Χρηστού. Αποδεικνύοντας, πέρα από κάθε αμφιβολία, την εμπλοκή εξωγήινων οντοτήτων, σε ότι κατανοούμε σήμερα με τις λέξεις ,Ιστορία του Χριστιανισμού.

ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
Ι Λ Ι Α Δ Α
η αληθινή ιστορία
του Ιησού-Ιούδα

Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας
Στίχος Α4 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α4.-αυτους δε ελωρια τευχε κυνεσσιν οιωνοισι τε πασι.
[αυτούς όλους λοιπόν, τα θύματα, ετοίμασε βορά στα σκυλιά και στα όρνια]
Ερμηνεία του στίχου [Α4] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΟΜΗΡΟΣ
ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ...
Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ
Α4.-αυτους δε ελωρια τευχε κυνεσσιν οιωνοισι τε πασι.
[αυτούς όλους λοιπόν τα θύματα, βορά στα σκυλιά και στα όρνια]
Ιησούς - Ιούδας όπως λέμε ανιόντος – αντι-νοος , όπως λέμε θεός –άνθρωπος , όπως λέμε δεξιός – αριστερός εγκεφαλικός λοβός - διπλή υπόσταση κ.α.
Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η κατάρα της Γήινης ανθρωπότητας.
Έρχεται η Ομηρική γλώσσα με τον όρο [ελωρια = θύματα ] – [ελωρ = θύμα ], στον στιχο Α4 της Ιλιαδας , να μας παρουσιάσει για πρώτη φορά το όνομα Ιούδας και ταυτοχρονα να μας πληροφορήσει, πως ήταν θύμα των περιστάσεων, άρα αθώος.
[Αυτούς δε ελωρια = 2326[4] = αυ τε Ιούδας ελωρ = αυτε Ιούδας ελωρ]
Αυ = πάλι – εκ νέου – έπειτα δε –λοιπόν
Τε = και
Ετ’[ι] = πρόσθετα – επι πλέον
Ιούδας = ο γνωστός Ιούδας
Ελωρ = θύμα
Αυτε = πάλι – του λοιπού –εις το εξής – αλλα δε
Ερμηνεύεται = και πάλι ο Ιούδας το θύμα / πρόσθετα ο Ιούδας είναι το θύμα - εις το εξής ο Ιούδας είναι το θύμα κ.α.
Καταγράφω από το διαδίκτυο
« Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, (יהודה איש־קריות, Yəhûḏāh ʾΚ-qəriyyôṯ) ήταν, με βάση την Καινή Διαθήκη, ένας από τους δώδεκα μαθητές του Ιησού. Ο Ιούδας ήταν υπεύθυνος για το ταμείο του Ιησού και των μαθητών του, αλλά είναι κυρίως γνωστός για τη συμμετοχή του στην προδοσία του Ιησού και τη σύλληψή του.
Το όνομα του είναι επίσης συνδεδεμένο με ένα γνωστικό ευαγγέλιο, το Ευαγγέλιο το Ιούδα που συναντάται σε ένα κοπτικό κείμενο του πρώιμου 4ου αιώνα. Η προσωπικότητα του Ιούδα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών εσωτερικών ομάδων, όπως πολλών γνωστικών σεκτών , και έχει αποτελέσει θέμα πολλών φιλοσοφικών κειμένων.
Η λέξη «Ιούδας» χρησιμοποιείται σε πολλές γλώσσες για να δηλώσει τον «προδότη» και ο Ιούδας έχει γίνει το αρχέτυπο του προδότη στη δυτική τέχνη και λογοτεχνία. Ο Ιούδας εμφανίζεται σε όλες τις μεταφορές των Παθών του Χριστού, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και σε πολλά σύγχρονα μυθιστορήματα και ταινίες»
Το γνωστικό ευαγγέλιο του Ιούδα, στο οποίο αναφέρεται η πληροφόρηση του διαδικτύου για όσους θέλουν να ψάξουν περαιτέρω το θέμα, υπάρχει .
Το Ιστορικό της ανακάλυψης του έχει ως εξής .
Στην Αίγυπτο του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, ένας φτωχός αγρότης σε μια περιοχή έξω από το Κάιρο , την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, με το όνομα Nag Hamadi , ανακάλυψε «τυχαία» πλήθος θαμμένων, πήλινων δοχείων, γεμάτων από παπύρους γραμμένους στην Ελληνική γλώσσα.
Ο Φτωχός αγρότης τους πήρε σπίτι του, χρησιμοποίησε πολλούς από αυτούς σαν καυσόξυλα για να ζεσταθεί – προετοιμάσει φαγητό και κάποια στιγμή, μετά τον πόλεμο, τους κατέβασε στην αγορά του Καιρου και τους πούλησε.
Η αξία των παπύρων αναγνωρίστηκε αργότερα. Η ανακοίνωση, του τι περιείχαν, έγινε το 1973.

Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου 
Ι Λ Ι Α Δ Α
η αληθινή ιστορία
του Ιησού-Ιούδα

Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας
Στίχος Α3 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α3.-πολλας δ’ιφθιμους ψυχας Αιδι προιαψεν ηρώων
[Πολλές δε ισχυρές ψυχές ηρώων έστειλε στον ΑΔΗ ]
Ερμηνεία του στίχου [Α3] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ
Α3.-πολλας δ’ιφθιμους ψυχας Αιδι προιαψεν ηρώων
[Πολλές δε ισχυρές ψυχές ηρώων έστειλε στον ΑΔΗ ]
Ο στίχος, όπως και ολόκληρη η Ιλιαδα ,αναφέρεται με λεπτομέρειες α].- στη θυσία του γιου του Δια και της Λητούς Απόλλωνα [Ιησούς Χρηστός] στον πλανήτη ΓΗ β].- στη διαμάχη Αχιλλέα Αγαμέμνονα για θέματα διαχείρισης γενετικού υλικού και γ].-στον πόλεμο μεταξύ των γαλαξιών Αργου και Τριγωνικού για θέματα που αφορούσαν κλοπή γενετικού υλικού.
Σε κάθε στιχο λοιπόν της Ιλιαδας θα έχουμε δυο με τρεις ερμηνείες.
Η αποκωδικοποίηση των όρων της Ομηρικής γλώσσας κάθε στίχου μπορεί να μας ταξιδεύουν στην αρχή, η στο τέλος, της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, όμως έχουμε κατανοήσει έως τωρα, πως αυτή η μέθοδος αποτελεί μέρος της σοφής κωδικοποίησης του Ομηρου, για την αποτελεσματική κατανόηση των κείμενων του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Ο στίχος Α3 αναφέρεται με έμφαση στις θυσίες των πρώτων ηρώων χριστιανών, καθώς και στους ήρωες άνδρες Αχαιους ,που χάθηκαν από το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ του Απόλλωνα.
Έχουν κυλήσει 350 χρόνια από την παρέμβαση του στρατού του Αλέξανδρου [Δωριείς] και την βίαιη αλλαγή του γενετικού υλικού των βαρβαρικών πληθυσμών, που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν από τους Σκύλους του Σείριου.
Τόσος χρόνος περίπου χρειάζεται για την πλήρη αλλαγή μιας βαρβαρικής κοινωνίας σε ανθρώπους, που ο γενετικός τους κώδικας αντανακλούσε αυτόν του Δια και των Δωριέων.
Βρισκόμαστε στο 30 μ.χ. η αν θέλετε στο 193 της εποχής των Ιχθύων.
Έχει να κάνει με το αν ο Χρηστός γεννήθηκε το έτος μηδέν, η το 163 της εποχής των Ιχθύων.
Οι βαρβαρικές κοινωνίες της πρώην Περσικής αυτοκρατορίας , λοιπόν, ήταν έτοιμες να δεχτούν να αλλάξουν τα πιστεύω τους, τα ήθη και τα έθιμα τους. Εκείνο που χρειαζόταν στην δεδομένη χρονική στιγμή ήταν κάποιος που θα τους οδηγούσε στην ορθή οδό, όπως αυτή απορρέει μέσα από την συμφωνία των ΔΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ για το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ [Οδυσσεας] .
Στο παρελθόν [ του πλανήτη Ιθάκη 33] τη νέα εποχή των Ιχθύων [ 163 των Ιχθύων] αυτόν που ήταν ιερός αφιερωμένος στο θεό, ισχυρός, ζωογόνος και ευκινητος, έστειλα για χάρη κάποιου, σε κάποιο μέρος, με κάποιο τρόπο να θυσιαστεί.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ


Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
Ι Λ Ι Α Δ Α
η αληθινή ιστορία
του Ιησού-Ιούδα
Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ
ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Απλά ,όπως όλα στην Ομηρική γλώσσα, με μια λέξη, ο μεγαλύτερος δάσκαλος όλων [με τον Πλάτωνα να συμφωνεί στην Πολιτεία του] , μας εξηγεί την έννοια κρύο-συντήρηση / κρύο-γεννετικη.
Ο μαγικός Όρος [1901[2]= ψυχας] ,ενημερώνει τους μοριακούς, βιολόγους γενετιστές μας για τις δυνατότητες της κρύο-συντήρησης / κρύο-γεννετικης.
Τους εξηγεί με απλά λόγια, πως η κρύο-συντήρηση είναι γεγονός. Πως κανένα χαρακτηριστικό της ψυχής δεν χάνεται μέσα από μια τετοια διαδικασία.
Ψυχή * έχουμε μάθει έως τωρα [ Όμηρος], πως είναι η διπλή βίο-νάνο-έλικα στον πυρήνα του πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων του δεξιού λοβού. Το έχουμε ονομάσει ατυχώς, ασυνείδητο –υποσυνείδητο - το φάντασμα στη μηχανή – George και αλλα πολλα ονόματα ,δείγματα της απόλυτης άγνοιας μας για την ταυτότητα της.
*ο ορισμός της ψυχής του Ομηρικού λεξικού, όπως θα δείτε στην ανάλυση της λέξης, περιγράφεται από τον Όμηρο με μεγάλη ακρίβεια. Διαπίστωση όλων όσων ασχολήθηκαν με την μετάφραση των κείμενων του διαχρονικά. Το μόνο που δεν γνώριζαν ήταν η ύπαρξη του αόρατου, γενετικού μας υλικού.
Κάθε κύτταρο της φυσιολογίας μας «υπακούει» στις εντολές που πηγάζουν από αυτό για την καλή ,η όχι λειτουργία αυτού, που αποκαλούμαι ανθρώπινο οργανισμό, η οποιουδήποτε οργανισμού.
Τα 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα από τα οποία αποτελείται ένας ανθρώπινος οργανισμός, με το γενετικό υλικό στο εσωτερικό τους, είναι αυτά που καθορίζουν τα πάντα στη ζωή, αλλα και τον θάνατο ενός ανθρώπου.
Έρχεται λοιπόν, ο Όμηρος να μας εξηγήσει, πως υπάρχει μέθοδος να καταψύξουμε ένα ανθρώπινο οργανισμό για όσο χρόνο θέλουμε και να τον επαναφέρουμε στη ζωή χωρίς καμία απώλεια στην συνείδηση του.
Είναι σαν να ξυπνάς 100 χρόνια μετά από ένα βαθύ ύπνο με όλες τις αισθήσεις και τις λειτουργίες του μυαλού σου εντάξει .Χωρίς απώλειες της μνήμης σου .Ο ίδιος άνθρωπος, δηλαδή, 100 χρόνια μετά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα