Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω* Το Τελευταίο Μετρό*

 

12. 1. 2021


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στην 23η, 13

Μοίρα του ΑΙΓΟΚΕΡΩ*


Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 7 το πρωί*

Σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα

τον Αναμορφωτή*

Και με Άρη ~ Κρόνο σε Τετράγωνο*

Πιό Τέλος δεν έχει*

*

Αν το 2020 ήταν η Βαθύτερη Κρίση

που έχει περάσει ποτέ η Ανθρωπότητα,

ο Ιανουαριος του 2021

και η Νέα Σελήνη του στις 13

είναι η Κατάδυση στο πιο Βαθύ Σκοτάδι,

το Τέλος του Τέλους,

Το κρυφό πρόσωπο της πανδημίας: Με κατάθλιψη οι μισοί εργαζόμενοι στις ΜΕΘ της Βρετανίας


Σχεδόν οι μισοί εργαζόμενοι σε ΜΕΘ νοσοκομείων της Αγγλίας κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού βιώνουν έντονο άγχος, κατάθλιψη ή μετατραυματικό στρες και κάποιοι θα προτιμούσαν να πεθάνουν, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Οι χρονιές αλλάζουν, η ανευθυνότητα μένει… Υπάρχει Ζωή μετά το Τροχαίο;

 

Ξημερώματα της 13ης Σεπτέμβρη 2020 ο 19χρονος Βαγγέλης Δραγατάκης, οδηγός ΙΧ, έχασε τη ζωή του στην Άρτα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε μια αυθαίρετη κατασκευή περίφραξης του πεζοδρομίου με κάγκελα μπαλκονιού, κατασκευή που δεν υπακούει στις σχετικές προδιαγραφές (ΕΛΟΤ ΕΝ 1317) παθητικής ασφάλειας της οδού, κατασκευή που ο Δήμος διατηρεί ακόμα στη θέση της μετά από τρία (3) θανατηφόρα συμβάντα που έχουν προκληθεί απ αυτή τα τελευταία χρόνια.

Κορωνοϊός: Γιατί όσοι κάνουν το εμβόλιο δεν πρέπει να πίνουν αλκοόλ;

 




Ειδικοί ισχυρίζονται πως όσοι κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού δεν πρέπει να βάζουν αλκοόλ στον οργανισμό τους, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να μειώσει την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος στο εμβόλιο.

Νυχτερινή κρίση πανικού: η μορφή και τα συμπτώματα

 

«Το κοινωνικό άγχος φαίνεται να αποτελεί ένα πρόβλημα που είναι συνυφασμένο με την προσωπικότητα, αλλά την ίδια στιγμή παρουσιάζεται με ποικίλους τρόπους»

Tomas Furmark, Department of Psychology at Uppsala University, επικεφαλής της παρούσας έρευνας

Οι ερευνητές αναζητούν καιρό τη σύνδεση μεταξύ παραγόντων προσωπικότητας και του κινδύνου ανάπτυξης ψυχιατρικών καταστάσεων. 

5 στρατηγικές - ασπίδα για την κρίση πανικού

 


Κρίση πανικού, η παλίρροια του φόβου. Το σώμα «μάχεται» και είστε σχεδόν πεπεισμένοι ότι το τέλος έρχεται – είτε ο θάνατος ή η τρέλα. Εν συντομία, η κρίση πανικού είναι ένα αίσθημα δυσφορίας, όπου σίγουρα 1 στους 4 ανθρώπους στην Ελλάδα το έχει βιώσει έστω και μία φορά στη ζωή του, χωρίς απαραίτητα να γνωρίζει τον ορισμό της κατάστασης.

Εμβόλιο: Πρέπει να το κάνουν οι καρδιαγγειακοί ασθενείς; Τι λέει η ΕΚΕ

 Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, και αυτή τώρα μας παρέχεται με τον εμβολιασμό μας έναντι της πανδημίας, υπενθυμίζει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ) μιλώντας για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τους καρδιαγγειακούς ασθενείς.

Τραγωδία στις Μοίρες: Νεκρές σε τροχαίο μητέρα και η τριών ετών κορούλα της, μόλις 20 μέτρα από το σπίτι τους

 


Η 37χρονη γυναίκα υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου

Με αίμα βάφτηκε για ακόμα μια φορά η άσφαλτος της Κρήτης, μετά το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης - Γαλιάς. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα