Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Πνιγμοί στις Παραλίες της Ρόδου: Η μόνη λύση είναι οι μαζικές αγωγές πολιτών - Επιτέλους θα παραιτηθεί κάποιος;

Στοιχεία σοκ: Δέκα παιδιά κάθε χρόνο πεθαίνουν από πνιγμό (vid ...

Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πραγματοποιούμε τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και μέσα από αυτό το μπλογκ έναν τεράστιο αγώνα για να γίνει πραγματικότητα το αυτονόητο. Η ύπαρξη, δηλαδή, ναυαγοσωστών στις παραλίες της Ρόδου, του 5ου παγκόσμια τουριστικού προορισμού, όπως διαφημίζαμε πριν μερικά χρόνια. 
Μέσα από πάρα πολλά τεκμηριωμένα άρθρα αναδείξαμε τον καθοριστικό ρόλο του ναυαγοσώστη και ελπίζαμε, κάποτε, οι υπεύθυνοι, να καταλάβουν ότι η τοποθέτηση ναυαγοσωστών συμβάλει στην μείωση των πνιγμών και διαφημίζει στο εξωτερικό το νησί ως έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Ρόδος: Γλύτωσε Στο Παρά Πέντε Από Βέβαιο Πνιγμό Συμπολίτης Μας Στο Ενυδρείο - Καθοριστική Η Συμβολή Του Διασώστη Του ΕΚΑΒ Ρόδου Κυριάκου Τσακαλιού


Στοιχεία-σοκ από το Λιμενικό: Το Αιγαίο… πνίγει τα παιδιά του ...

Το δημοσίευμα είναι από το rodosreport. Εμείς, επειδή οι άνθρωποι που προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτό το νησί και έχουν ως ύψιστη αποστολή τους να σώζουν ζωές, έχουν ονοματεπώνυμο, αναφέρουμε το όνομά του και νιώθουμε υπερήφανοι που εργαζόμαστε μαζί του.

Λίγο έλειψε ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας να πεθάνει λίγα μέτρα από την ακτή σε κεντρική παραλία της Ρόδου κοντά στο Ενυδρείο . 
Το περιστατικό συνέβη σήμερα απόγευμα περί της 17:00 όταν ο συντοπίτης μας ευρισκόμενος μέσα στον νερό άρχισε να βουλιάζει και να στριφογυρίζει και να πίνει νερό .
Το περιστατικό αντιλήφθηκαν δύο νεαροί που έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον έβγαλαν έξω στην ακτή , αμέσως ένας τρίτος παρευρισκόμενος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα