Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Και οι …γρήγοροι του σεξ θέλουν το φάρμακό τους! Δείτε τη λύση στην πρόωρη εκσπερμάτιση



Τι κι αν για πολλούς βιαστικούς του…σεξ, το πρόβλημα δεν υπάρχει. Η επιστήμη έχει ήδη αποφανθεί: η πρόωρη εκσπερμάτιση αποτελεί πρόβλημα και υπάρχει λύση. 
Άλλωστε σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες 1 στους 5 άνδρες αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης. 

Και δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης, αν και οι περισσότεροι αποφεύγουν κάθε συζήτηση.

Βέβαια η δυσκολία είναι υπαρκτή και δημιουργεί πρόβλημα και στους δύο συντρόφους. 
Άλλωστε οι ειδικοί είναι σαφείς: Ένας στους πέντε Έλληνες που αντιμετωπίζει πρόβλημα διστάζει να το συζητήσει με κάποιον ειδικό, σπάνια μιλά για αυτό και ακόμη πιο σπάνια αναζητά θεραπεία.
Όμως η εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης έχει δώσει και σε αυτό το πρόβλημα τη λύση με ειδική θεραπεία αφού η πρόωρη εκσπερμάτωση βρήκε ...το φάρμακο της. 
Και δεν είναι τυχαίο πάντως πως οι Έλληνες αποφεύγουν να το συζητήσουν ή να βρουν λύση. 

Τεστ: Ποιος είναι το συναισθηματικό βαμπίρ στη ζωή σας;

TEΣΤ


  1. Μήπως αισθάνεστε ότι οι γύρω σας δε σας καταλαβαίνουν ή δε καταλαβαίνουν τα προβλήματά σας;
  2. Μήπως νιώθετε ότι στη ζωή σας υπάρχουν πολλά εμπόδια τα οποία δε μπορείτε να ελέγξετε;
  3. Μήπως ζητάτε συχνά βοήθεια από άλλους ή αισθάνεστε ότι λίγοι δικοί σας άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν;
  4. Μήπως αισθάνεστε ότι συχνά δε σας δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή ή εκτίμηση που σας αξίζει;
  5. Μήπως οι δικοί σας παραπονιούνται ότι δεν τους ακούτε προσεκτικά, ενώ εσείς πάλι αισθάνεστε ότι αυτοί δεν ακούνε εσάς;
  6. Μήπως αισθάνεστε ότι η ζωή των περισσότερων ανθρώπων είναι ευκολότερη από τη δική σας;
  7. Μήπως τσακώνεστε συχνά με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας;
  8. Αν ναι, μήπως είναι συνήθως δικό τους το λάθος;
  9. Μήπως συμβαίνει συχνά να διακόπτουν ξαφνικά τη σχέση μαζί σας φίλοι και γνωστοί, χωρίς κάποια εξήγηση και χωρίς να θέλουν περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας;
  10. Μήπως νιώθετε συχνά την αίσθηση ότι είστε ανήμποροι να βελτιώσετε τη ζωή σας;

Μήπως τελικά είστε εσείς ένα συναισθηματικό βαμπίρ;

Η Ένωση Με Τον Θεό


Η Ένωση με τον Θεό είναι δυνατή μέσα από την Σχέση που Εγκαθιδρύει ο Θεός, Διά του Λόγου, Εν Πνεύματι, μέσα στην Ιερή Κοινότητα και μέσα από τον Εξαγιασμό της ύπαρξης…
Η Ένωση με τον Θεό είναι για την ύπαρξη η Έσχατη Πραγματικότητα. Ο Θεός η Παρουσία του Θεού, η Ζωοποιός Δραστηριότητά Του, Είναι Μία Υπερβατική Κατάσταση. Δεν ανήκει στο χώρο και στον χρόνο. Δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή ούτε από την νόηση, ούτε από την αισθητηριακή δραστηριότητα…
Η Ένωση με τον Θεό έρχεται αιφνίδια, διά μιάς, χωρίς διαδικασία. Δεν υπάρχει δρόμος να οδηγεί Εδώ, τρόπος, προσπάθεια, τίποτα…
Η Ένωση με τον Θεό Έρχεται «Εντός του νου», σαν Εμπειρία του Απείρου, πέρα από όλα τα όρια, σαν Εμπειρία της Ελευθερίας, πέρα από όλους τους περιορισμούς, σαν Εμπειρία της Μακαριότητας, πέρα από την ζωή… Δεν υπάρχει σαν εξωτερικό φαινόμενο…

Πνευματικός καθαρός σαν το μπαμπάκι, αλλά όχι το μπαμπάκι


Ο Πνευματικός οδηγός δάσκαλος, οφείλει να είναι λευκός και καθαρός. Λευκός και καθαρός από τι ? Μα φυσικά από τα δικά του 


συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, τα οποία μέσα από τον δρόμο της αυτογνωσίας αλλά και της πνευματικής στάσης τα έχει καθαρίσει. Έτσι δεν λειτουργεί πια κάτω από συναισθηματική φόρτιση, κάτω από σκέψεις γιατί τότε δεν μπορεί αν είναι αμερόληπτος, αλλά θα είναι αναγκαστικά ευάλωτος σε κάθε συναισθηματικό κομμάτι του αδερφού του που θέλει να τον βοηθήσει. Το συναίσθημα όπως έχουμε ξανά πει από μόνο του είναι αξιολόγηση και η αξιολόγηση δεν ανήκει στον Πνευματικό. Ο Πνευματικός δεν κρίνει, ούτε κατατάσσει, ούτε αξιολογεί τα αδέρφια του γύρω του, απλώς γίνεται η βάρκα που εκείνοι θα μπουν για να περάσουν την απέναντι όχθη.

Η βάρκα – Πνευματικός είναι πάντα εκεί αγκυρωβολημένη στο λιμάνι- περιβάλλον του και περιμένει πότε θα τον χρειαστεί ο αδερφός του για να τον περάσει την όχθη. Μπορεί φυσικά ο αδερφός να μη θέλει να περάσει απέναντι στην όχθη της αγάπης ακόμη, αλλά να θέλει να κάνει βόλτα μέσα στα νερά του ποταμού της γνώσης. Ο Πνευματικός πάντα πρόθυμος να ακούσει τις ανάγκες του αδερφού του θα τον αναλάβει να τον κάνει τη βόλτα και όταν νιώσουν την ετοιμότητα θα περάσει στην μεριά της αγάπης μέσα από δική του θέληση. 

Όσοι ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες, είναι πιο υγιείς ψυχικά

Η μοναξιά κάνει κακό στη σωματική και ψυχική υγεία, ενώ αντίθετα η ένταξη σε κοινωνικές ομάδες, από έναν αθλητικό όμιλο έως μια χορωδία, λειτουργεί προστατευτικά. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας βρετανικής επιστημονικής έρευνας, που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία.
psyxologosΟι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Φάμπιο Σάνι του Πανεπιστημίου του Νταντί, που έκαναν τη σχετική ανακοίνωση σε συνέδριο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας στη Σκωτία, μελέτησαν δύο ομάδες ανθρώπων: ένα δείγμα 1.814 ενηλίκων και ένα δείγμα 1.111 μαθητών.
Στην πρώτη περίπτωση μελετήθηκε ο βαθμός που κάποιος αισθανόταν ότι ταυτίζεται την οικογένειά του, την τοπική κοινωνία και άλλες κοινωνικές ομάδες. Οι ερευνητές συσχέτισαν τον βαθμό ένταξης και ταύτισης, με το ιατρικό ιστορικό καθενός και αν είχε πάρει αντικαταθλιπτικά φάρμακα μέσα στο τελευταίο εξάμηνο.
Στη δεύτερη περίπτωση αξιολογήθηκε κατά πόσο ένας μαθητής ταυτιζόταν επίσης με την οικογένειά του, με τους φίλους του και με τις παρέες ή το σχολείο του γενικότερα. Παράλληλα, έγινε ανάλογη συσχέτιση με την εκδήλωση τυχόν ψυχολογικών προβλημάτων.

Δημοσκόπηση των Times: Το 50% των Βρετανών θέλει να επιστρέχψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα



Μόλις το 26% των Βρετανών κρίνει δικαιολογημένο το γεγονός ότι τα γλυπτά του Παρθενώνα παραμένουν στο Λονδίνο

Μόλις το 26% των Βρετανών θεωρεί ότι είναι δικαιολογημένο τα γλυπτά που κοσμούσαν στην αρχαιότητα τον Παρθενώνα να παραμένουν αυτή τη στιγμή στη Βρετανία, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα και που ενισχύει την θέση της Αθήνας, η οποία ζητάει την επιστροφή τους στην Ελλάδα εδώ και 40 χρόνια.

Καλά Προεδρούγεννα!


Σαν ατομική βόμβα έπεσε στην ειρηνική πολιτική σκηνή της χώρας η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε πρόωρη Προεδρική Εκλογή βάζοντας τέρμα στις κακές γλώσσες που ήθελαν τον Αντώνη Σαμαρά να ορίζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον εαυτό του με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, η οποία εξομολόγηθηκε ότι της ήρθε τόσο ξαφνικό που δεν πρόλαβε να πάει ούτε κομμωτήριο, με αποτέλεσμα να ρωτάει συνεχώς τους δημοσιογράφους "Το μαλλί πώς είναι;" κι εκείνοι να της απαντούν "Σκατά!".

Βέβαια, όλοι ξέρουν ότι η Προεδρική Εκλογή σημαίνει και πρόωρες εθνικές εκλογές, αφού ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι 180 ψήφοι για την εκλογή ΠτΔ είναι να θέσει υποψηφιότητα η Αλέκα Παπαρήγα, η μοναδική που μπορεί να ενώσει το προλεταριάτο με τη μπουρζουαζία της χώρας σε μια γροθιά.

Χρυσούλα Διαβάτη: Ένας συρφετός ολόκληρος έχει ονομαστεί ηθοποιοί (βίντεο)

Χρυσούλα Διαβάτη: Ένας συρφετός ολόκληρος έχει ονομαστεί ηθοποιοί (βίντεο)

Έξω φρενών βγήκε η Χρυσούλα Διαβάτη κατά τη διάρκεια της απονομής για τα βραβεία «Κάρολος Κουν». «Ένας συρφετός ολόκληρος έχει ονομαστεί ηθοποιοί» τόνισε η γνωστή ηθοποιός, μετά την απονομή του βραβείου αρχείου δράματος στον Σάκη Ρουβά για την ερμηνεία του ως Διόνυσος στην τραγωδία «Βάκχες».
Η κ. Διαβάτη προχώρησε ακόμα περισσότερο, αρνούμενη να παραλάβει το βραβείο της, ζητώντας μάλιστα την ακύρωση των βραβείων.
«Ένας συρφετός ολόκληρος έχει ονομαστεί ηθοποιοί. Εδώ γίνεται της κακομοίρας! Όσοι είναι ηθοποιοί θα πρέπει να ξέρουν τι κουβαλά αυτή η λέξη. Θα έπρεπε να υπάρχει μία αστυνομία θεάτρου».

Αυτά είναι τα σημάδια κακής υγείας που φαίνονται στο πρόσωπο


Σημάδια κακής υγείας που φαίνονται στο πρόσωπο

Μια γρήγορη ματιά στον καθρέφτη μπορεί να μας αποκαλύψει πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας μας, όπως προβλήματα στο συκώτι, το θυρεοειδή ή την καρδιά.
Δείτε με ποια προβλήματα υγείας συνδέεται μια αλλαγή που μπορεί να παρατηρήσετε στην εξωτερική σας εμφάνιση.
1. Μάτια
Λευκή ή γκρίζα στεφάνη γύρω από την ίριδα: Αποτελεί ένδειξη υψηλής χοληστερόλης στο αίμα και κατ” επέκταση είναι σημάδι για τον αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού.
Πτώση βλεφάρου: Αποτελεί σημάδι προσωποπληγίας (παράλυση του Bell ή παράλυση του προσωπικού νεύρου), όπου διαταράσσεται η λειτουργία του νεύρου που τροφοδοτεί το μάτι. Η προσωποπληγία συνδέεται συχνά με κάποια λοίμωξη από ιό που προκαλεί φλεγμονή στο νεύρο.

Τι να χρησιμοποιήσετε αντί για baking powder!

To baking powder είναι ένα σημαντικό συστατικό διόγκωσης σε μια ευρεία ποικιλία ψημένων αγαθών.

 Εάν δεν έχετε στο ντουλάπι σας για τη συνταγή, μην απελπίζεστε - είναι αρκετά εύκολο να το αντικαταστήσετε!

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα (διττανθρακικό νάτριο) και ένα όξινο συστατικό για τη συνταγή σας. 

Επειδή πολλά συστατικά στην κουζίνα μας είναι όξινα, έχετε πολλές επιλογές. 


Συστατικά για την παρασκευή baking powder
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα