Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Γιατί ξαφνικά τόσες Αυτοκτονίες? (ΒΙΝΤΕΟ)








Γιατί ξαφνικά τόσες Αυτοκτονίες?

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε μία Αλήθεια, σε σχέση με την άνοδο των Αυτοκτονιών ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, που ήδη είναι γνωστή, αλλά δυστυχώς σε ελάχιστους αφυπνισμένους συνανθρώπους μας, και που επίσης έχουμε επισημάνει στο παρελθόν.

Πολλές Αυτοκτονίες οφείλονται ΚΑΘΑΡΑ στην λήψη ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ!1

Είναι μία τραγική αλήθεια,

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ







Είναι ευρύτερα γνωστό πως δίπλα ή κάτω από μία εκκλησία υπάρχουν τα ερείπια κάποιου αρχαίου ελληνικού ναού. Σε αρκετές, μάλιστα περιπτώσεις, οι ίδιοι οι αρχαίοι ναοί έχουν μετατραπεί σε χριστιανικές εκκλησίες.

Όποιον ιερέα κι αν ρωτήσουμε γιατί χτίστηκαν χριστιανικοί ναοί πάνω σε αρχαίους ναούς και ιερά θα μας πει πως ήθελαν να «εξαγνίσουν» το χώρο από την «ειδωλολατρία» των «εθνικών». Αυτό, ίσως, είναι η μισή αλήθεια.

Το ενεργειακό νόημα της ασπίδας



Για το ενεργειακό νόημα της ασπίδας θα πούμε μερικά πράγματα σήμερα φίλες και φίλοι. Όπως γνωρίζετε η ασπίδα ήταν από τα αρχαία χρόνια ένα εργαλείο άμυνας στη μάχη. Ωστόσο η εντύπωση μας είναι ότι η ασπίδα δεν προστάτευε απλώς το σώμα, αλλά δημιουργούσε και μία ενεργειακή εστίαση στο κέντρο του ηλιακού πλέγματος.

Από τις μελέτες που έχουμε κάνει έχουμε δει ότι το καμπύλο σχήμα δημιουργεί μία κατάσταση εστίασης. Διαβάζοντας π.χ. τις προάλλες τις αρχές του Reconnection παρατηρήσαμε τη συμβουλή τα χέρια να κρατούνται σε στάση χαλαρή, έτσι που να δημιουργείται μία κοιλότητα ανάμεσα στα δάχτυλα. Είναι μία κατάσταση αντίστοιχη με την κατοπτρική κεραία που εστιάζει το σήμα.

Ο πόλεμος του καθρέφτη.


Ελεύθερη Σκέψη - Απλά Σκέψεις (10)


Θα ήθελα να είχα την δυνατότητα, ενα μαγικό ραβδάκι, να μεταμορφώσω σε πρωθυπουργούς, η προέδρους κρατών με μεγάλη απλότητα και ευκολία, την πλειοψηφία οσων κρίνουν τους πολιτικούς. Είμαι σίγουρος, οτι το 99,9% αυτών, θα εκανε τα ίδια και χειρότερα απο οτι οι πολιτικοί. Για να πάψουν να υπάρχουν εξουσίες, θα πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν εξουσιαζόμενοι. Και για να συμβεί αυτό, απαιτείται υψηλή παιδεία και επίγνωση. 

Αποθήκευση των σονέτων του Σέξπηρ στο... DNA!


Κωδικοποίησαν αρχεία στο γενετικό υλικό μας που αποδεικνύεται το τέλειο μέσο ψηφιακής φύλαξης δεδομένων
Αποθήκευση των σονέτων του Σέξπηρ στο... DNA!
To DNA αποδεικνύεται ότι είναι το τέλειο μέσο ψηφιακής αποθήκευσης

Λονδίνο 
Είναι μια από τις πιο συμβολικές ομιλίες όλων των εποχών η οποία τώρα πια περνά στην… αθανασία με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Ενα τμήμα της διάσημης ομιλίας «Εχω ένα όνειρο» την οποία έδωσε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1963 αποθηκεύθηκε μέσα στην «αλφάβητο» του DNA.

Συνταγή μακροζωίας από τον διασημότερο γεροντολόγο!


Ο Τομ Κίρκγουντ που μελετά το γήρας για δεκαετίες υποστηρίζει ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε και – γιατί όχι; – να το απωθήσουμε.Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν ότι θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 100 και μάλιστα έχοντας καλή υγεία. Αυτό το μήνυμα στέλνει ο Τομ Κίρκγουντ, παγκόσμια αυθεντία στη γήρανση. Οι μακροχρόνιες μελέτες του βρετανού ειδικού έδειξαν ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα θανάτου γραμμένο στο DNA μας.

Σκούρα τα πράγματα για τον Χάρο! Κι όμως μπορείτε να γελάσετε μαζί του! Βίντεο!


Δεν χρειάζεται να ανησυχείς.



Ανησυχείς επειδή αισθάνεσαι την έλλειψη και περιορισμούς.

Όταν ανησυχείς ούτε δημιουργείς και ούτε επεκτείνεις τους ορίζοντες σου.

Δεν μπορείς να ανησυχείς και να δημιουργείς ταυτόχρονα.

Ένας νους που ανησυχεί δεν είναι ένας νους που δημιουργεί.

'Οταν ανησυχείς εστιάζεσαι στό πρόβλημα.

10 τρόποι για να έχεις ένα μίζερο 2013 !



Να κρίνεις τα πάντα και όλους.

Να συγκρίνεις τα αδύνατα σου σημεία με τα δυνατά ενός άλλου.

Να μετράς τα λάθη σου καθημερινά.

Κάθε βράδυ πριν  πάς για ύπνο να λες δυνατά για ποιούς λόγους η ημέρα σου ήταν τόσο χάλια.

Cool.. Δονητής


Hello Touch Sex Toy
Τα ερωτικά παιχνίδια ή ερωτικά βοηθήματα, όπως συνηθίζεται να τα ονομάζουν, δε συμπεριλαμβάνονται στα ενδιαφέροντα του Μηδέν Ένα. Εκτός και αν αυτά αποτελούν κομψοτεχνήματα της τεχνολογίας και όταν τα φοράς (γιατί περί αυτού πρόκειται) νιώθεις σα να παίζεις σε διαφημιστικό της Apple!

Αν Τρέξω στη Βροχή Γίνομαι Λιγότερο Μούσκεμα;


The Notebook Movie 2004
Τις τελευταίες μέρες έβρεξε πολύ σχεδόν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Με αυτήν την αφορμή, θα ασχοληθούμε με το ερώτημα του αν κάποιος  τρέχει στη βροχή, γίνεται λιγότερο μούσκεμα σε σχέση με το αν περπατάει.

Το Αυγό έκανε την Κότα ή η Κότα το Αυγό;


Taccuino Sanitatis Egg Chicken
Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα, από την εποχή των μεγάλων φιλοσόφων, είναι Αν η Κότα έκανε το Αυγό ή το Αυγό την Κότα.. Μία επιστημονική απάντηση δίνουν στο κανάλι του YouTube, ASAP Science.

ΛΕΜΟΝΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ Ι


 4.0.1

ΓΕΝΙΚΑ
Οι λεμονιές είναι υβρίδια και προέρχονται από διασταύρωση κίτρο και μανταρίνι.
Ο χυμός του λεμονιού περιέχει 5% κιτρικό οξύ, το οποίο δίνει την ξινή γεύση, και το Ph είναι από 2 έως 3.
Η λεμόνια μπορεί να φτάσει τα 6 μέτρα ύψος, τα άνθη της είναι λευκά και το εσωτερικό τους κλίνει προς το μωβ.
Οι λεμονιές προτιμούν την θερμοκρασίες μεταξύ 15–30 °C.
Χρειάζονται πολύ νερό αλλά πρέπει να στεγνώνουν καλά μέχρι το επόμενο πότισμα.

ΧΑΛΚΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Chalkos1
Το χημικό στοιχείο Χαλκός είναι μέταλλο με ατομικό αριθμό 29 και ατομικό βάρος 63,546 . Έχει θερμοκρασία τήξης 1084,6 °C και θερμοκρασία βρασμού 2567 °C. Το σύμβολό του είναι Cu. Έχει κοκκινωπό χρώμα και είναι όλκιμος και ελατός.Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Χαλκός είναι γνωστός ένας γιος του Αθάμαντα και (μάλλον) της Ινούς, της δεύτερης από τις τρεις συζύγους του. Ομοθαλή αδέλφια του Χαλκού ήταν ο Λέαρχος και ο Μελικέρτης, ενώ ετεροθαλή ο Φρίξος και η `Ελλη, ο Λεύκωνας, ο Ερύθιος, ο Σχοινέας και ο Πτώος. Ο Χαλκός μυθολογείται ότι υπήρξε ο εφευρέτης του σημαντικότερου αμυντικού όπλου της αρχαιότητας, της ασπίδας.

Μυρμηγκιές: πώς να τις αντιμετωπίσεις!



Μικρά, λευκά εξογκώματα που εμφανίζονται στα χέρια και στα πόδια των παιδιών, οι μυρμηγκιές είναι συνήθως ακίνδυνες αν και ενοχλητικές για το παιδί. Πώς θα τις καταπολεμήσεις;


Η μυρμηγκιά είναι ένα ακίνδυνο εξόγκωμα στο δέρμα. Εμφανίζεται συνήθως στα χέρια και στα πόδια, αλλά ενδέχεται να αναπτυχθεί και σε άλλα μέρη του σώματος. Το 50% περίπου των μυρμηγκιών εξαφανίζεται μέσα σε δύο χρόνια χωρίς θεραπεία. 

ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΣΟΥ !


                                  
Η ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ. Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ

Είναι καιρός να εγκαταλείψουμε το «τραίνο» τους… Χούφτα με την χούφτα, ο καθένας μας θα γεμίσει την Ζωή και την Αγάπη, γιατί είναι καιρός να μάθουμε που στο καλό «πέφτει» η Καρδιά μας...



Από την ανθρωπότητα λείπουν οι καθοδηγητές…
Πολιτικοί καθοδηγητές που θα της οριοθετήσουν Όραμα Ζωής
Πνευματικοί καθοδηγητές που θα της οριοθετήσουν Όραμα Αγάπης…

Πολλές φορές αναρωτήθηκα γιατί συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο…

Βότανα και κυτταρίτιδα.

                       
 Ενα απο τα σπουδαιοτερα προβληματα του σωματος ειναι η κυτταριτιδα.

Για την εμφανιση της συμβαλλουν η ελλειψη σωματικης ασκησης,οι εντονες συγκινησεις η κακη διατροφη,η νευρικη υπερταση,ηκακη οξυγονωση του σωματος κλπ.

2012 - Είμαστε Δημιουργοί Κόσμων. Ήρθε η ώρα να λάμψουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)



Αυτό που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε είναι να ανταποκρινόμαστε/αντιδρούμε μηχανικά στα εξωτερικά ερεθίσματα (που ιδιαίτερα στην εποχή μας κάθε άλλο παρά θετικά είναι) και με γνώμονα αυτά, αφήνουμε τη διάθεση και τη δόνησή μας να διαμορφώνονται. Τα αρνητικά μας συναισθήματα και σκέψεις, στη συνέχεια έλκουν ακόμα περισσότερες αρνητικές καταστάσεις και μένουμε κολλημένοι σε αυτό τον φαύλο κύκλο.  

Κάθε κακή δράση μας δημιουργεί την αυτόματη και ενστικτώδη αντίδραση του συνόλου της Δημιουργίας πάνω σε μας


...Την τρίτη επιστημονική αλήθεια την γνωρίζουμε από παλιά, αλλά κάνουμε ότι αγνοούμε 

τις κοινωνικές προεκτάσεις της. Η αλήθεια αυτή είναι ο νόμος δράσης αντίδρασης που μας 

διδάσκει ότι

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ




της Τεό Βράτολη-Βολχάουπτ (Ms.D.,D.D., Ph.M.)

Πως θα μας φαίνονταν αν αντιλαμβανόμασταν ξαφνικά ότι η ζωή μας είναι μια αληθινή ταινία, με συγκεκριμένο ιδιαίτερο σενάριο για τον καθένα, παρότι εμπλέκονται κατ άλλα άτομα μέσα σε αυτό;

ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ - ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

24 Ιανουαρίου 2013 

Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας. Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλουσύμφωνα

Εικονική πραγματικότητα «κλωνοποιημένης αλλοίωσης» γεγονότων της ιστορίας...

NWoW 3Φαντάζει τρελό, ακραίο, στο μυαλό μου όμως είναι η επιστημονική πραγματικότητα της προσομοιωμένης, ταλαιπωρημένης και άκρως χειραγωγημένης ανθρωπότητας, που βρίσκεται ήδη επίσημα πλέον, στο κατώφλι της νέας εποχής (21/12 ο νοών νοείτω). Θα σας πω τη σκέψη μου χωρίς να έχω την ανάγκη για ηθική ικανοποίηση και ότι άλλο, απλά νοιώθω πως πρέπει να τη μοιραστώ μαζί σας για να ανοίξω τους ορίζοντες μερικών...

Υπάρχει ανθρώπινος μηχανισμός αυτοθεραπείας;


Ο σύγχρονος πολιτισμός παραδέχεται ως αληθινό, ό,τι είναι ορατό και μετρήσιμο. Η ύπαρξη ενός φαινομένου αποδεικνύεται μέσα από την ανάλυση του μηχανισμού του και κρίνεται από τα αποτελέσματα και τις συνέπειές του.
Όμως η επιστήμη στέκει πολλές φορές αμήχανη μπροστά σε περιπτώσεις για τις οποίες δεν υπάρχει λογική εξήγηση όπως συμβαίνει στα περιστατικά αυτοίασης που αναφέρονται όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια.

7 αρχαίες πόλεις που βρέθηκαν στο βυθό!


Μπορεί η εύρεση της Ατλαντίδας να αποτελεί ακόμα ένα όνειρο θερινής νυκτός, οι 7 πόλεις, όμως, που θα δείτε στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν στα βάθη των ωκεανών και παρέχουν αρκετό μυστήριο για να εξάψουν τη...φαντασία μας.
Πόλεις θαμμένες στην άμμο ήρθαν στην επιφάνεια προκαλώντας εντύπωση και δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους αρχαιολόγους και ερευνητές να… βουτήξουν βαθύτερα στα μυστικά τους…

Οι Αρειανοί του Όρσον Ουέλς (Η πιο «επιτυχημένη» φάρσα στην ιστορία των ΜΜΕ)



Είναι 30 Οκτωβρίου 1938, βράδυ Κυριακής, παραμονή του Halloween. 6.000.000 ακροατές ακούνε το ραδιοφωνικό σταθμό CBS. Τηλεόραση δεν υπάρχει ακόμα, το ραδιόφωνο θεωρείται η πιο έγκυρη πηγή πληροφόρησης.

Πριν ενάμιση χρόνο, στις 6 Μαΐου 1937, το γερμανικό ζέπελιν “Hindenburg” ανεφλέγη στο Λέικχαρστ του Νιού Τζέρσει. Ο δημοσιογράφος Χέμπερτ Μόρισον έδωσε την πρώτη απευθείας δημοσιογραφική κάλυψη καταστροφής:

Η γενιά του 50, 60 & 70


Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν βαμμένες με γυαλιστερή λαδομπογιά με βάση το μόλυβδο. Τα πατώματα είχαν μωσαϊκό που σου περόνιαζε τα κόκκαλα κι οι κρεβατοκάμαρες ξύλινα πατώματα που τα γυάλιζαν με παρκετίνη, με κάτι βαρειές παρκετέζες και κάθε τόσο αγκίθες καρφωνόντουσαν στις ξυπόλητες πατουσες μας.

Συνεχίζονται οι μυστηριώδεις εκρήξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες! Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013


Σε αυτό το σημείο, κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται. Οι Γεωλόγοι λένε ότι οι εκρήξεις δεν εξαρτώνται από τους σεισμούς, η Πολεμική Αεροπορία αρνείται ότι είναι ένα εναέριο φαινόμενο, οι αστρονόμοι υποστηρίζουν ότι τα φράγματα του ήχου δεν έχουν να κάνουν με κοσμικά φαινόμενα, οπότε τι συμβαίνει πραγματικά;, μας αναφέρει ο Jeffrey Braun ένας φυσικός από το Πανεπιστήμιο του Evansville στην Indiana, σχετικά με τα μυστηριώδη και δυσοίωνα σκιρτήματα που συνεχίζουν σε μεγάλο μέρος, να απασχολούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα