Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Το Μυαλό Σας Μπορεί Να Μεταμορφώσει Το Σώμα Σας Και Να Θεραπεύσει Τα Πάντα

Το Βίντεο και ανάλυση κειμένου: 1. Το σώμα σας είναι μια ολογραφική προβολή της δικής σας συνειδητοποίησης.2. Το Πείραμα Της Διπλής Σχισμής Από Τον Dr. Quantum. 3. Ο κβαντικός κόσμος σας περιμένει να πάρετε μια απόφαση. 4. Η θαυματουργή θεραπεία του Vittorio Micheli. 5. Υποστηρίζω ότι είστε ο Θεός. 6. Η θεραπεία από ένα κινέζο θεραπευτή συνδετικού ιστού ανάμεσα στη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού. Free download: Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες της Hulda Regehr Clark.  7. Δεν είμαστε μόνο σώμα αλλά και ενεργειακό πεδίο που οργανώνει το σώμα. 8. Για να θεραπευτούμε το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε την ενέργειά μας, έτσι ώστε η ενεργειακή προβολή του σώματός μας να είναι ανεμπόδιστη. 9. Αν αυτή η ροή αφεθεί χωρίς επιμέλεια θα εκφράσει την τελειότητά της παντού. 10. Μπορεί να είστε αθάνατοι και συνειδητά όντα φωτεινής αγνής ενέργειας. 11. Μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου από οποιαδήποτε ασθένεια ή τραυματισμό 



Μετάφραση επεξεργασία από τον Ζάχο Σκαφίδα

Το σώμα σας είναι μια ολογραφική προβολή της δικής σας συνειδητοποίησης

Τι γίνεται αν σας πω ότι το σώμα σας είναι μια ολογραφική προβολή της δικής σας συνειδητοποίησης, τι εάν σας πω ότι μπορείτε να επηρεάσετε άμεσα αυτό το ολόγραμμα και έτσι έχετε τον πλήρη έλεγχο της σωματικής υγείας του σώματός σας. Σε αυτό βίντεο θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένα τον ακριβή μηχανισμό πίσω από αυτήν την αρχή και φυσικά θα σας προσφέρουμε επιστημονικά στοιχεία. Βλέπε: Το ολογραφικό Σύμπαν

Ας ξεκινήσουμε Θέλετε να γίνετε υγιείς πλούσιοι και ποιο καλύτερα, σκεφτείτε το δρόμο με επιτυχία και πλούτο, μπορεί να είναι τόσο απλό αν ελέγχετε τις θετικές σκέψεις σας. Μία από τις βασικές αρχές της κβαντικής φυσικής είναι ότι οι σκέψεις μας καθορίζουν την πραγματικότητά μας. Στις αρχές του 1900 αναπτύχθηκε μια θεωρία πέρα από κάθε αμφιβολία με ένα πείραμα που ονομάζεται πείραμα της διπλής σχισμής. Διαπίστωσαν ότι ο καθοριστικός παράγοντας της συμπεριφοράς των ενεργειακών σωματιδίων στο κβαντικό επίπεδο είναι η συνειδητοποίηση του παρατηρητή. Τώρα ξέρω αυτό δεν έχει νόημα για εσάς, αλλά πρόκειται να σας δείξω βίντεο που το εξηγεί με πολύ απλό τρόπο, το βίντεο έχει διάρκεια μόνο 5 λεπτά, αλλά αφού παρακολουθήσετε το όλο πράγμα, αυτό θα είναι όλη η προοπτική σας για την πραγματικότητά μας.

Το Πείραμα Της Διπλής Σχισμής Από Τον Dr. Quantum

Εδώ είμαστε ο παππούς όλων των κβαντικών παραδόξων, το περίφημο πείραμα διπλής σχισμής. Για να κατανοήσουμε αυτό το πείραμα πρέπει πρώτα να δούμε πώς τα σωματίδια ή οι μικρές μπάλες της ύλης ενεργούν αν τυχαία εκτοξεύσουμε ένα μικρό αντικείμενο, ας πούμε μπίλιες. Στην οθόνη βλέπουμε ένα μοτίβο στον πίσω στο τοίχο όπου χτυπούσαν οι μπίλιες περνώντας μέσα από τη σχισμή. Τώρα αν προσθέσουμε μια δεύτερη σχισμή, θα περιμέναμε να δούμε μια δεύτερη δέσμη να αναπαράγεται στα δεξιά.

Για να δούμε τα κύματα. Τα κύματα χτυπούν τη σχισμή και εκπέμπονται προς τα έξω. Χτυπώντας στο πίσω τοίχωμα με τη μεγαλύτερη ένταση απευθείας στην ίδια σχισμή της γραμμής. Η φωτεινή γραμμή στην πίσω οθόνη δείχνει ότι η ένταση είναι παρόμοια με την ένταση που ευθυγραμμίστηκαν οι μπίλιες. Αλλά όταν προσθέτουμε τη δεύτερη σχισμή κάτι διαφορετικό συμβαίνει. Αν το πάνω μέρος ενός κύματος συναντήσει το κάτω μέρος ενός άλλου κύματος το ένα ακυρώνει το άλλο. Έτσι τώρα υπάρχει ένα μοτίβο παρεμβολών στον πίσω τοίχο. Στα μέρη όπου συναντώνται οι δύο κορυφές είναι η υψηλότερη ένταση - οι φωτεινές γραμμές - και όπου ακυρώνονται δεν υπάρχει τίποτα. Έτσι όταν ρίχνουμε πράγματα που έχουν ύλη μέσω δύο σχισμών παίρνουμε αυτές τις δύο δέσμες χτυπημάτων. Και με κύματα παίρνουμε ένα μοτίβο παρεμβολών πολλών δεσμών.

Ο ΕΡΜΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ* ΘΕΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ*



15. 6. 2020



Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ


ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ*


(από τις 14 μέχρι τις 24 Ιουνίου)


στην 14η Μοίρα


του Καρκίνου,


που είναι η Μοίρα του Σείριου


του πιο Λαμπρού Αστέρα


στον Αστερισμό του Μεγάλου Κυνός*


*


Ο Σείριος Φωτεινός,


το Κέντρο της Πνευματικής


Καθοδήγησης του Ουρανού,


είναι Ενεργοποιημένο από


τον Ερμή που θα μείνει πάνω σε αυτόν


λόγω της Στάσης του και της Ανάδρομης


Πορείας του


μέχρι τις 24 Ιουνίου*


*


Θα πρέπει να Θυμόμαστε


συνεχώς μέσα στα γεγονότα


αυτής της Χρονιάς


όσο δύσκολο κι αν είναι,


πως ό,τι κι αν συμβαίνει


ανά τον Κόσμο,


το 2020 είναι Χρονιά


που μας Συνδέει με τον Θεϊκό μας


Εαυτό,

Ποια άτομα έχουν την τάση να αποθηκεύουν χαρτί τουαλέτας

Ποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας συνδέονται με την αποθήκευση ...
Οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι απειλούνται πολύ από τη νόσο COVID-19 συσσωρεύουν περισσότερο χαρτί υγείας κατά τη διάρκεια μιας καραντίνας, σύμφωνα μια νέα μελέτη που έγινε από το Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology και δημοσιεύθηκε στο PLOS ONE.
Μετά τη γρήγορη εξάπλωση της νόσου COVID-19 σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, τον Μάρτιο του 2020, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να αποθηκεύουν προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των χαρτιών τουαλέτας. Ορισμένες εταιρείες ανέφεραν αύξηση έως και 700% στις πωλήσεις χαρτιού τουαλέτας, παρά τις εκκλήσεις για αποφυγή “αγορών πανικού”.
Σε επιφανειακό επίπεδο, η ιδιωτική αποθήκευση πόρων μπορεί να εμφανίζεται ως παράδειγμα εγωισμού. Μια άλλη εξήγηση που έχει εμφανιστεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης περιστρέφεται γύρω από μια υπερβολική αίσθηση αηδίας. Σύμφωνα με αυτήν την έννοια, οι άνθρωποι βιώνουν αυξημένη ευαισθησία στην αηδία σε περιόδους εξάπλωσης ασθένειας και το χαρτί υγείας θεωρείται ότι χρησιμεύει ως σύμβολο ασφάλειας που μετριάζει την αντιληπτή απειλή.
Ακόμη, η αποθήκευση χαρτιού τουαλέτας έχει ερμηνευτεί με όρους της κλασικής ψυχαναλυτικής θεωρίας. Με αυτό το σκεπτικό, τα άτομα με έντονο μοτίβο ευθυγράμμισης και αυτοπειθαρχίας, ή «πρωκτικσυγκρατητική προσωπικότητα», υποτίθεται ότι έχουν ιδιαίτερη τάση να συσσωρεύουν χαρτί υγείας. Ωστόσο, αυτά τα άτομα μπορεί επίσης να παρουσιάζουν υψηλά επίπεδα αυτοέλεγχου και να απέχουν από άλλες παρορμητικές αγορές πανικού.

Να είσαι ευγνώμων στο Θεό, που σ’ έκανε ό,τι είσαι.


Στη ζωή, δεν μπορείς να προσπεράσεις τίποτε, αν δεν περάσεις από μέσα του. Και, αν νομίζεις πως το προσπέρασες, θα παραμείνεις ανώριμος, παιδαριώ­δης, δεν θα μεγαλώσεις ποτέ. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσεις. Μόνο τότε μεγαλώνεις.

Δέξου τον εαυτό σου έτσι όπως είναι. Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, γιατί αν σκεφτείς τον εαυτό σου έτσι όπως είναι, θα νιώσεις άσχημα. Από πού προέρχεται αυτή η δυσφορία; Προέρχεται από τους διαφό­ρους δασκάλους που σε δίδαξαν. Και αυτοί οι δάσκαλοι είναι οι μεγαλύ­τεροι δηλητηριαστές της ζωής. Δεν είναι στ’ αλήθεια δάσκαλοι, είναι εχθροί.


Έχουν πει, "αυτό είναι ζωώδες, το άλλο είναι ζωώδες, ενώ εσύ είσαι άνθρωπος." Τι εννοούν; Εννοούν: "Αρνήσου οτιδήποτε είναι ζωώδες μέσα σου." Κι εγώ σας λέω ότι ο άνθρωπος δεν είναι εναντίον του ζώου. Ο άνθρωπος εί­ναι το ανώτερο ζώο, η πιο ψηλή κορυφή. Αν αρνηθείς τη ζωώδη πλευρά, αρνείσαι την ίδια την πηγή τής ζωής. Και τότε θα είσαι πάντα ψεύτικος.

…Μη φοράς τίποτα. Δεν εννοώ να περπατάς γυμνός μέσα στην πόλη, αλλά να μη βάζεις τίποτε πάνω σου. Μείνε ο εαυτός σου. Όπως και να σε έφτιαξε η ζωή, δέξου το, απόλαυσέ το, καλωσόρισέ το. Γλέντησέ το. Να είσαι ευγνώμων στο Θεό, που σ’ έκανε ό,τι είσαι. Μην απορρίπτεις, γιατί όταν απορρίπτεις μέσα σου, απορρίπτεις το Θεό. Εκείνος είναι ο δημιουρ­γός, έτσι σε έκανε. Βέβαια, ξέρει πιο πολλά από σένα. Όταν απορρίψεις οτιδήποτε σ’ εσέ­να, απορρίπτεις το δημιουργό, βρίσκεις σφάλματα στο σύμπαν, στην ίδια την ύπαρξη. 

“Μπορεί να μην υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού”

Πιτσιρίκο, μπορεί να μην υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού στις ΗΠΑ, λέει ο κορυφαίος Αμερικάνος επιδημιολόγος Anthony Fauci, όπως αναφέρει ο Guardian.
Στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί 2 εκ. κρούσματα και 115 χιλιάδες θάνατοι και πολλοί φοβούνται ότι οι προσπάθειες να να ξανανοίξουν οι διαλυμένες οικονομίες, αλλά και οι μαζικές διαδηλώσεις ίσως οδηγήσουν σε νέα έξαρση της επιδημίας.
Αλλά ο Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών, ο οποίος μπήκε στο περιθώριο από τον Λευκό Οίκο, μετά τη διαφωνία του με τον Trump τον Απρίλιο για το άνοιγμα της οικονομίας, δήλωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων σε κάποιες πολιτείες δεν συνιστά απαραίτητα δεύτερο κύμα.
“Όταν βλέπεις αυξήσεις στις εισαγωγές σε νοσοκομεία πρέπει να δώσεις τη δέουσα προσοχή, αλλά ένα δεύτερο κύμα το φθινόπωρο δεν είναι αναπόφευκτο, αν η προσέγγιση απέναντι στον ιό είναι η σωστή” δήλωσε ο Fauci στο CNN, συστήνοντας στον κόσμο να κρατάει τις αποστάσεις και να φοράει μάσκες.
Σύμφωνα με το αμερικάνικο CDC (Kέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Λοιμωδών Ασθενειών), το 80% των Αμερικάνων απομονώθηκε τον τελευταίο μήνα και το 74% φορούσε μάσκες, ποσοστό που ανέρχεται στο 90% για τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Την τελευταία εβδομάδα, 19 πολιτείες -συμπεριλαμβανομένων του Τέξας, της Νότιας και Βόρειας Καρολίνας, της Γιούτα, της Αριζόνα, του Αρκάνσας, της Αλαμπάμα, του Όρεγκον, της Καλιφόρνια, της Νεβάδα και της Φλόριντα- ανέφεραν αύξηση των κρουσμάτων.

«Οι Αεροδιακομιδές στον Ελλαδικό χώρο» - Σύστημα Αεροδιακομιδών (Μέρος Τέταρτο)

ygeiamou | Το αξιόπιστο site για την Υγεία, τη Διατροφή και την Ευεξία

Για την επίτευξη του στόχου της διακομιδής ασθενών με ταχύτητα και ασφάλεια θα πρέπει να δουλέψει παράλληλα και αρμονικά ένα σύνολο ανθρώπων, με τα υποστηρικτικά μέσα τα οποία διατίθενται.

Η εμπειρία από την εκτέλεση αποστολών αεροδιακομιδών σε συνδυασμό με τη θεωρία που αφορά την διαχείριση εκτάκτων αναγκών και με τα διεθνή πρότυπα πρωτόκολλα σε επιμέρους τομείς όπως αυτών της Αεροπλοΐας και της Ιατρικής οδήγησαν το Σύστημα Αεροδιακομιδών στη σημερινή του εξελιγμένη δομή.

 Σύστημα Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών (Incident Management System, IMS) 

«Οι Αεροδιακομιδές στον Ελλαδικό χώρο» - Ιστορική και Νομοθετική εξέλιξη των Αεροδιακομιδών (Μέρος Τρίτο)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ | Μια ανεπίσημη σελίδα για θέματα που μας ...

Ιστορική και Νομοθετική εξέλιξη των Αεροδιακομιδών 

Η πρώτη πολιτική υπηρεσία αεροδιακομιδών με ελικόπτερα ιδρύθηκε στο 1972 στο Denver των HΠΑ. Ήδη από το 1978 λειτουργούσαν στις ΗΠΑ υπηρεσίες αεροδιακομιδών υψηλού κινδύνου, εγκύων, νεογνών και παίδων σε 28 Πολιτείες. Το έτος 1986 η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία εξέδωσε οδηγίες για τις αεροδιακομιδές και αναγνώρισε την ανάγκη θεσπίσεως ειδικότητας Διακομιδής Ασθενών ( Transport Medicine).24

Όσον αφορά στην Ελλάδα, "Πατέρας" της Αεροπορικής Ιατρικής πρέπει να θεωρείται ο Ταξίαρχος (ΥΙ) Παν. Κορομπίλλης, ο οποίος και πρώτος το 1948 ειδικεύθηκε στο Randolf Airforce Base στις ΗΠΑ σε θέματα Αεροπορικής Ιατρικής. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα