Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Αμερικανοί Στρατιώτες Αρνούνται Να Πολεμήσουν Για Την Αλ Κάιντα Στην Συρία!!!

Αυτές οι εικόνες έχουν κάνει τον γύρο του Facebook τις τελευταίες ημέρες...  δείχνουν άνδρα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και υποθέτω μία γυναίκα να κρατούν πλακάτ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τον πόλεμο εναντίον του Άσαντ. 

Για την προστασία τους κρύβουν τα πρόσωπά τους, έξυπνη κίνηση. Αυτοί των ενόπλων δυνάμεων έχουν ήθος και ξέρουν ότι θα  αγωνίζονται στη λάθος πλευρά. 

“Μίλησέ μας για την Αγάπη”

Tότε η Αλμήτρα είπε: “Μίλησέ μας για την Αγάπη”.

   Κι εκείνος, ύψωσε το κεφάλι του, αντίκρισε το λαό κι απλώθηκε βαθιά ησυχία.

   Και με φωνή μεγάλη είπε:

   Όταν η αγάπη σε καλεί, ακολούθησέ την, μόνο που τα μονοπάτια της είναι τραχιά κι απότομα. Κι όταν τα φτερά της σ' αγκαλιάσουν, παραδώσου...μόνο που το σπαθί που είναι κρυμμένο ανάμεσα στις φτερούγες της, μπορεί να σε πληγώσει.

   Κι όταν σου μιλήσει, πίστεψε την...μόνο που η φωνή της μπορεί να διασκορπίσει τα όνειρά σου, σαν το βοριά που ερημώνει τον κήπο.

Ο ΟΜΠΑΜΑ, Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο ‘Ασαντ κατελήφθη προφανώς από κρίση ανίας. Κέρδιζε τον πόλεμο, όταν  όλοι περίμεναν ότι θα χάσει. Σου λέει λοιπόν, τι να κάνω για να ξεβαρεθώ, παίρνει τα χημικά του και, άνευ αποχρώντος λόγου ή πιθανού κέρδους, τα ρίχνει σε μια γειτονιά της Δαμασκού, γεμάτος περιέργεια να δει αν θα του κάνει τίποτα η υπερδύναμη.

Δεν πρόκειται απλώς για προβοκάτσια, είναι από τις πιο χοντροκομμένες. Το μόνο «στοιχείο» που τη στηρίζει είναι η υποκλοπή μιας συνομιλίας από τις – εγνωσμένης ειλικρίνειας και αξιοπιστίας – ισραηλινές υπηρεσίες.

Η Α π ο κ ω δ ι κ ο π ο ι η σ η Τ η ς ο μ η ρ ι κ η ς ο δ υ σ σ ε ι α ς



Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

ΟΔΥΣΣΕΙΑ
ΡΑΨΩΔΙΑ [α]

Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Η


Είναι κεφαλαιώδες λάθος να δημιουργείς 
μια θεωρία χωρίς προηγουμένως να έχεις 
τα δεδομένα. Ασυναίσθητα αρχίζεις να δια-
στρέφεις τα γεγονότα για να ταιριάζουν στις
θεωρίες αντί οι θεωρίες να ταιριάζουν στα
γεγονότα

άγνωστος 2008

ΕΙΣΑΓΩΓΗ.- το μήνυμα / η διαμάχη της αρχαιότητας / ο αριθμός των στίχων οδύσσειας – Ιλιάδας και η σημασία τους / τα [ιχνια] αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή των αρχαίων Μυκηνών / η σύνδεση της οδύσσειας με τον «θησαυρό του Ατρέα» / τα σύμβολα της Κνωσού – ο Απόλλων και το μαύρο πουλί – η πυθία και ο Αιγεύς / η Οδύσσεια και ο ανθρώπινος γενετικός κώδικας το ίδιο σκεπτικό / άμεσα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του γενετικού μας κώδικα / υπόθεση εργασίας / με δυο λόγια /οι σημαντικές ημερομηνίες για την κατανόηση του παρελθόντος μας. / η πρόοδος των Δωριέων με δική τους γλώσσα [Ομηρική] και δίκες τους γνώσεις [500 σοφοί] όπως εμφανίζεται στις διαπιστώσεις των σημερινών επιστημόνων.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η Οδύσσεια είναι διαχρονικό μήνυμα, των «Ελλήνων» του γαλαξία Ελλάδα, προς την Γήινη ανθρωπότητα, το κείμενο είναι με τέτοιο τρόπο γραμμένο ώστε να απευθύνεται και να αποτελεί πηγή γνώσης για δυο ανθρώπινες κοινωνίες, που τις χωρίζουν [3000] χρόνια.
Η πρώτη τέτοια κοινωνία ήταν οι απόγονοι των Δωριέων του [840 π.χ.].
Mε την Οδύσσεια και την Ιλιάδα προσέλαβαν, αφενός μεν την ολοκληρωμένη Ομηρική –Ελληνική γλώσσα,αφετέρου δε το ένδοξο και ηρωικό παρελθόν τους, το αποτέλεσμα ήταν η Ελληνική Αρχαία Ιστορία που τα επιτεύγματα της θαυμάζονται ακόμη και σήμερα από την παγκόσμια διανόηση.
Η δεύτερη κοινωνία στην οποία απευθύνεται το κείμενο και αυτός είναι ο λόγος για τον όποιο διασώθηκε είναι η σημερινή [2013 μ.χ.].
Σήμερα η τεχνολογική μας εξέλιξη και η επιστημονική μας κατάρτιση, μας βοηθά να διαπιστώσουμε τις αστρονομικές πληροφορίες που αναδύονται από τον αριθμό των στίχων της Οδύσσειας και της Ιλιαδας , μας βοηθά να κατανοήσουμε πως ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του Δόμου των Μυκηνών παραπέμπει σε ανθρώπινο κύτταρο με τον πυρήνα του και τέλος μας βοηθά να εμβαθύνουμε και να δούμε με άλλα μάτια την Οδύσσεια, να την αποκωδικοποιήσουμε, να αποκτήσουμε γνώσεις που, σε κάθε άλλη περίπτωση, θα χανόταν και έτσι να λύσουμε το πρόβλημα του πλανήτη. 

ΤΡΙΖΗΙΝΙΟΙ ΟΙ...ΦΙΛΟΓΕΛΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!!


Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν άνθρωποι εύθυμοι και γλεντζέδες και χαίρονταν τη ζωή, σα γνήσια παιδιά της φύσης με 
την οποία ήταν στενά δεμένοι. Εκτιμούσαν πολύ τα αστεία, που τα θεωρούσαν ένδειξη πολιτισμού.

Οι ευθυμότεροι χωρίς άλλο από τους αρχαίους Έλληνες ήταν οι Τροιζήνιοι, που τους έλεγαν φιλογέλωτες, γιατί δεν 

σταματούσαν να χωρατεύουν και να αστειεύονται ακόμα και την ώρα των συνελεύσεων της Εκκλησίας του Δήμου. 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΟΡΕΣΤΕ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!!!!
Ενα ηλιόλουστο πρωϊνό ένας σοφός βγηκε για περίπατο και έκανε βόλτα σε μία παραλία.Καθώς πλησίαζε στην προκυμαία άκουσε φωνές και είδε πολύ κόσμο συγκεντρωμένο να τρέχει πάνω-κάτω.

Όταν κοιτάς, κάθε πλευρά του κόσμου σου, πάντα κοιτάς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.


Δεν υπάρχει στιγμή που να μην επιλέγεις!
Κάθε σκέψη ή ενέργειά σου είναι η απόφαση ανάμεσα σε μια πικρία και ένα θαύμα.
«..κάθε απόφαση που παίρνεις βρίσκεται ανάμεσα σε μία πικρία ή ένα θαύμα. Κάθε πικρία στέκει σαν μια σκοτεινή ασπίδα μίσους μπροστά από το θαύμα που θέλει να καλύψει. Και καθώς την υψώνεις μπροστά στα μάτια σου, δεν θα δεις το θαύμα που βρίσκεται πέρα από αυτή. Και όμως, όλο αυτό το διάστημα αυτό σε περιμένει μέσα στο φως, αλλά εσύ προτιμάς να βλέπεις την πικρία σου αντί γι αυτό.» 

**ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ**

**ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΓΓΕΙΟ**
ΒΟΗΔΡΟΜΙΩΝ,ΠΑΝΑΜΟΣ,ΒΟΥΚΑΤΙΟΣ,ΓΟΡΠΙΑΙΟΣ



Ο μήνας αυτός ήταν αφιερωμένος στο Βοηδρόμιο Απόλλωνα!

Τα Βοηδρόμια ήταν γιορτή προς τιμήν του Βοηδρομίου ή Βοηθόου Απόλλωνα, ο οποίος έτρεχε με βοή σε βοήθεια αυτών που ζητούσαν τη συνδρομή του, ιδιαίτερα ως βοηθός και σύμμαχος στον πόλεμο: «Βοηδρομείν γάρ το βοηθείν ωνομάζετο».

Οι Αθηναίοι την παραμονή της γιορτής έκαναν θυσίες προς τιμήν της αδελφής του Απόλλωνα, θεάς της άγρας (κυνηγιού), της Αρτέμιδος της Αγροτέρας. Κάθε χρόνο, λοιπόν, στο χωριό Άγρα ή Άγρες πέρα από το Ιλισό, οι Αθηναίοι τελούσαν εκεί γιορτή στον ναό της Αγροτέρας Άρτεμης προς τιμήν της θεάς, και ο «άρχων-πολέμαρχος» πρόσφερε ως θυσία 500 κατσίκες. Η γιορτή αυτή ξεκίνησε μετά τη μάχη του Μαραθώνα, ότε οι Αθηναίοι επετέθησαν με βοή και δρομαίως.

Τι είναι το φούσκωμα στην κοιλιά; Που οφείλεται ο τυμπανισμός και ποια η κατάλληλη δίαιτα για πρόληψη της πρησμένης κοιλιάς;


του Ξενοφώντα Τσούκαλη, Μ.D.

Το κοιλιακό φούσκωμα είναι μια αίσθηση διόγκωσης της κοιλιάς. Οφείλεται κυρίως σε διαταραχή της φυσιολογικής κινητικότητας δημιουργώντας αυξημένα αέρια.

Ο αέρας στο έντερο είναι ένα μείγμα από διαφορετικά συστατικά που μπορεί να δημιουργούνται από αυξημένη κατάποση αέρα, αυξημένη παραγωγή η μειωμένη απορρόφηση εξαιτίας απόφραξης. Αυξημένα αέρια δημιουργούν φούσκωμα όπως επίσης άλλα συμπτώματα όπως αυξημένη αποβολή αερίων από τον πρωκτό η ερυγές.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ




Διαβάζω  στην   ΝΕΑ  ΙΣΤΟΡΙΑ  του  Ζώσιμου  ( τελευταίος    παγανιστής   ιστορικός )  για  την  ταραγμένη  εποχή  απο   τον  Κωνσταντίνο  ( τον  "Μέγα" ! )   μέχρι    την  διάλυση  του  Δυτικού   Ρωμαϊκού   κράτους  . 

 Στην  ταραγμένη  αυτή  περίοδο  έγιναν  22   (  εικοσιδύο  )   εισβολές    βαρβάρων   στην  αυτοκρατορία    και   21   (είκοσι  και  μία )  αλληλοεξοντώσεις  μεταξύ  Ρωμαίων !!!
  Δηλαδή   εμφύλιες   συγκρούσεις    ή   δολοφονίες    πολύ   τίμιων   αξιωματούχων   που  πιθανόν  εάν  ζούσαν  θα   είχε  πάρει  άλλη  τροπή  η  Ιστορία . 

Ο  ένας   δημοφιλής   διοικητής   στρατευμάτων   στην  Γαλατία    ανακηρυσσόταν    αυτοκράτωρ   (  απο   τους  αγράμματους    στρατιώτες  ! )  .  Το  μάθαινε   ο  εξ'   ίσου  δημοφιλής    διοικητής    στην  Κιλικία    και   έλεγε  "Δηλαδή  εγώ  που   είμαι  εξ' ίσου  δημοφιλής    γιατί  να  μην  γίνω   αυτοκράτωρ ;  Τί  παραπάνω  απο  εμένα  έχει  ο  διοικητής   της  Γαλατίας ; "  Αυτοανακηρυσσόταν  και  αυτός  αυτοκράτωρ   και   πολεμούσε  εναντίον  του  πρώτου !  

Έκλεισαν τα αεροδρόμια Δαμασκού και Λατάκειας



Σεπτέμβριος 1, 2013.

Πηγή προσκείμενη στις διαδικτυακές επικοινωνίες της αντιπολίτευσης στη Συρία, αναφέρει ότι το αεροδρόμιο της Δαμασκού σταμάτησε να λειτουργεί.


Η τελευταία λειτουργία έγινε με απογείωση την 31η Αυγούστου στις 18:00.

Όνειρα Έχετε?

Ανεξάρτητα από το αυτονόητο αίτημα για μια δικαιότερη κοινωνία που θα γίνεται κάθε μέρα περισσότερο πιεστικό, ανεξάρτητα κι από τη σημερινή κατάσταση κοινωνικής αναλγησίας που αργά ή γρήγορα θα πάρει ένα τέλος μαζί με την κυβέρνηση των Ολετήρων, η ουσία παραμένει ότι πολλά από τα αγαθά που τροφοδοτούν την, έστω και αποδυναμωμένη εγχώρια ζήτηση, πρέπει να αρχίσομε να τα παράγομε και πάλι εγχώρια. 

Η διπλή ατυχία της Μέρκελ


Ένα μήνα πριν τις γερμανικές εκλογές και να που συμβαίνει αυτό που η Μέρκελ απευχόταν εδώ και τουλάχιστον μισό χρόνο: να μην διαταραχτεί δηλαδή η ολύμπια αταραξία των γερμανών ψηφοφόρων και αρχίσουν και αμφιβάλουν για τις πολιτικές και ηγετικές ικανότητες της Στοργικής Μητέρας, της Μεγάλης Μαγείρισσας πατατόσουπας και της Άξιας Τιμονιέρισσας, Μέρκελ. Έχοντας απέναντί της μια ανάξια αντιπολίτευση, εν προκειμένω τους σοσιαλδημοκράτες υπό τον Στάινμπρικ, που δεν είχε σε τίποτε ουσιαστικό να διαφοροποιηθεί από την κυβέρνηση τόσο ως προς τη διαχείριση της ευρωπαϊκής κρίσης, παρά κάτι ψελλίσματα περί της αναγκαιότητας της τραπεζικής ένωσης, όσο και των εσωτερικών υποθέσεων, το κόμμα της Μέρκελ φαινόταν να αλωνίζει στις δημοσκοπήσεις αλλά και στις προσωπικές προτιμήσεις.

'Ολη η αλήθεια γιά την αναβολή της επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία














Η Ελλάδα ''του τα χάλασε'': Γιά λόγους γοήτρου ο Ομπάμα δεν διάταξε επίθεση
και παράπεμψε το θέμα στην Βουλή (αν και μπορεί να διατάξει επίθεση χωρίς έγκριση Κογκρέσσου)


Οι πύραυλοι ''GreekHawk '' έπεσαν πρώτα στην... Ουάσιγκτον. Ο πρώτος πύραυλος με την δήλωση Ευάγγελου ''Μπέννυ'' Βενιζέλου ότι «ο 'Ασαντ είναι υπεύθυνος γιά τα χημικά. Nα γίνει επίθεση στην Συρία».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα