Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 15/4/2013


ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

  Η συστηματική αποκαθήλωση της εγκληματικής Sabbatean Σιωνιστικής σκοτεινής κλίκας (cabal) που λατρεύει τον Σατανά η οποία κατέλαβε την εξουσία στη Δύση μέσω του ελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος συνεχίζεται, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές τους για μαζική δολοφονία. 

Nat -αγνοούμενος-  Rothschild (ανθρώπινο ον;)

H ερωτική απογοήτευση που δεν περνάει



Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το να νιώθουμε απέραντο πόνο όταν μια ερωτική σχέση τελειώσει παρά τη θέλησή μας. O πόνος αυτός είναι πολύ ιδιαίτερος και δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον. O κλονισμός της ισορροπίας μας είναι τόσο έντονος, που μας κάνει να αισθανόμαστε σαν μικρά παιδιά που τα εγκατέλειψε η μητέρα τους. Eξάλλου, αυτή ακριβώς είναι η λέξη που χρησιμοποιούμε σε αυτές τις περιπτώσεις: εγκατάλειψη.

Η Τοποθεσία Μετακίνησης Του Βόρειου Μαγνητικού Πόλου Δεν Είναι Κοντά Στη Ρωσία

         

Ο  Βόρειος Μαγνητικός Πόλος  είναι το σημείο στην επιφάνεια του   Βόρειου Ημισφαίριου της Γης   κατά την οποία τα  μαγνητικά πεδία του πλανήτη δείχνουν κάθετα προς τα κάτω.
Ο βόρειος μαγνητικός πόλος μετακινείται με την πάροδο του χρόνου λόγω των μαγνητικών αλλαγών στον  πυρήνα της Γης .Το 2001, καθορίστηκε από τη  Γεωλογική Υπηρεσία του Καναδά  ότι βρίσκεται κοντά στο   νησί Ellesmere  στον βόρειο Καναδά  στους  81.3 ° N 110.8 ° W . Βρισκόταν στους 83.1 ° N 117.8 ° W  το 2005.

Γιατί λιποθυμάμε; Τι προκαλεί συνήθως την ξαφνική λιποθυμία;

λιποθυμία

Τα συμπτώματα ένα βήμα πριν τη λιποθυμία, είναι τρομακτικά: 

ταχυκαρδία, 
επιτάχυνση της αναπνοής, 
ωχρότητα προσώπου, 
ναυτία, 
εφίδρωση και -εν τέλει- 
πτώση! 

Μέσα στις πρώτες θολές στιγμές όπου συνέρχεται το άτομο, πληροφορείται πως λιποθύμησε. 

Τι προκαλεί αυτήν την ανησυχητική εμπειρία που την ονομάζουμε λιποθυμία; 

Ξέρατε ότι με το βρίσιμο ανακουφιζόμαστε από τον πόνο;

βρισιές και πόνος

Είναι πλέον και επιστημονικά αποδεδειγμένο! Όταν βρίζουμε, αντέχουμε περισσότερο στον πόνο

Η μελέτη αυτή δημοσιεύτηκε από το NeuroReport αφού πραγματοποιήθηκε το εξής πείραμα: 

βάλανε φοιτητές να βυθίσουν τα χέρια τους σε παγωμένο νερό και να τα κρατήσουν εκεί μέσα όσο αντέξουν. 

Dr. Ruth B. Drown, η μεγαλύτερη επιστήμων της Ραδιονικής


1

Η Dr. Ruth B. Drown είναι η μεγαλύτερη μορφή της Ραδιονικής, την κυνήγησαν μέχρι εξόντωσης, γιατί έβγαζε αξονικές φωτογραφίες, τομογραφίες εξ αποστάσεως με ένα φιλμ και δέκα ποτενσιόμετρα. Έκανε απόλυτα σωστές διαγνώσεις εξ αποστάσεως και θεράπευε επίσης. Όλα αυτά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό απ’ το γνωστό κατεστημένο. Ειδικά όταν άρχισε να κάνει αξονικές φωτογραφικές τομές σε φωτογραφίες από UFOs. !!!

Θετική Σκέψη και Έλεγχος του Νου



Στην εποχή μας κυριαρχεί το άγχος, το στρες και οι γρήγοροι ρυθμοί της κοινωνίας. Ο άνθρωπος είναι αναγκασμένος να τρέχει για να προλάβει τη ζωή. Γι? αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να χαλαρώνουμε σωστά, να σκεφτόμαστε θετικά και να ελέγχουμε τις σκέψεις μας, ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να ζούμε ευτυχισμένοι και σε αρμονία με τη φύση. Όλα λοιπόν ξεκινάνε από τον τρόπο που σκεφτόμαστε… Η δύναμη του νου πάνω στην ύλη: “Το σύμπαν είναι νους. Όλα είναι νοητικά.” (Κυμβάλειο)

Διορία Έως Τη Δευτέρα Για Την Κυβέρνηση Ομπάμα Να Αποκαλύψει Την Αλήθεια!!


                             

Τι ο Glenn Beck γνωρίζει και δεν το έχει μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο σχετικά με την «συγκάλυψη» των εκρήξεων του  Μαραθωνίου της Βοστώνης; Σύμφωνα με τον Glenn, αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο σημαντική ιστορία που θα έχει ποτέ αποκαλύψει. 

Αντιμετωπίστε τον στομαχόπονο με φυσικό τρόπο



Βότανα που θα σας απαλλάξουν από την καούρα
Ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που ενώ απολαμβάνουν ένα γεύμα στη συνέχεια «μετανιώνουν την ώρα και τη στιγμή» που έφαγαν τόσο πολύ; Πολλές φορές αδυνατούμε να «χωνέψουμε» το φαγητό που έχουμε φάει με αποτέλεσμα να νιώθουμε δυσφορία, φούσκωμα ή ακόμη και ναυτία.

Τα βότανα μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τυχόν δυσλειτουργίες. Το τζίντζερ, η μέντα, το γλυκάνισο και το χαμομήλι.

Το Τέλος του Κόσμου; Είναι η ORCA ο Nibiru;


11
Έχω δει το αποκαλούμενο τέλος του κόσμου του ημερολογίου των Μάγιας (21 Δεκεμβρίου 2012) να συνδέεται με την επιστροφή του Nibiru του Sitchen. Ή περίπου τον Nibiru των Σουμερίων. Σαν οι Σουμέριοι να γνώριζαν τους Μάγιας και να το είχαν προγραμματίσει. Είναι εύκολο να πέσει κανείς στην παγίδα όπως οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας. Και το 2012 και ο φόβος με τα κομπιούτερ το 2000 ήρθαν και πέρασαν χωρίς να γίνει τίποτα, τουλάχιστον χωρίς να γίνει τίποτε που το πεπερασμένο ανθρώπινο μυαλό να το καταλάβει.. Ίσως όμως να υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στον ορίζοντα, εάν μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε τα σημάδια.

Σώτη Πρετεντέρη


Σχολιασμός του Πέτρου Αργυρίου 
 Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις πάντα τη χυδαιότητα με ευπρέπεια. Κυρίως όταν η χυδαιότητα σερβίρεται με πολλές στρώσεις καθωσπρεπισμού.
Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τους μεγάλους μετρ του πολιτικά ορθού που το κόβουν και το ράβουν στα μέτρα των αφεντικών τους.
Είναι δύσκολο να μην εξοργίζεσαι όταν βιντεοσκοπημένοι χουλιγκάνοι όπως ο ΙωάννηςPretend-έρης (http://www.youtube.com/watch?v=xncOAtAT4hg) χαρτογραφούν την πολιτική σκηνή του τόπου τραβώντας με νερομπογιές τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο κέντρο και τα άκρα. Και μετά διπλώνει τον αυτοσχέδιο χάρτη του σμίγοντας τα «άκρα» και την εκτοξεύει σαν χάρτινο αεροπλανάκι πάνω από το κεφάλι της κοινής γνώμης. Ο μπουκαλορίχτης. Ο σαϊτορίχτης. 

Αφήστε το Σπήλαιο του Πλάτωνα ήσυχο.




 Η Πολιτεία (περί δικαίου) ίσως το γνωστότερο έργο του Πλάτωνα,το οποίο γράφτηκε το 380 π.Χ και έχει γίνει ύμνος καθώς έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή στις τάξεις της φιλοσοφίας αλλά και στην θεωρητική πολιτική.

Επιτρέψτε μου μια σύντομη περίληψη του έργου πριν φτάσω στο επίμαχο σημείο.

Infographic: Ο Χάρτης της αλήθειας και της εξαπάτησης

                                  

ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΨΕΎΤΕΣ. ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΨΕΎΤΕΣ. ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΌΜΟΡΦΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟΣ ΧΆΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ. (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ - ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΠΛΈΟΝ  ΝΑ ΑΙΣΘΆΝΕΣΤΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ.)

Η ΖΩΗ ΜΟΥ....ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.....!!!

 
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ….είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ…..με ήθος και έθος…..συμμετέχοντες εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ….διαφυλάσσοντας τις θεμελιώδεις αρχές της Πατρίδας μας….είμαστε αμφισβητίες και υπέρμαχοι της ΕΡΕΥΝΑΣ….της άμεσης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….και όχι αυτό το σημερινό χάλι….ανήσυχοι μέσα στο χρόνο….παρεμβαίνοντας στα πολιτισμικά δρώμενα...αφοσιωμένοι στο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ….που οφείλουμε να ξανά επαναφέρουμε τις διαχρονικές μας αξίες….με οδηγό τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ…για μια πιο ορθή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ….προσηλωμένοι στον ορθό ΛΟΓΟ…των προπατόρων μας….όπου αποτελούμε ακόμη και σήμερα τους συνεχιστές της Ελληνικής ….Γραμματείας, όπου οι πρόγονοί μας με γνώσεις και με έργα υπηρέτησαν τη μάνα Γη….προβάλλοντας τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…την ΕΥΝΟΜΙΑ…την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…την ΙΣΟΝΟΜΙΑ…την ΙΣΟΤΗΤΑ των δύο ΦΥΛΩΝ…την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ο Πλανήτης Nibiru Πάνω Από Το Auckland Τον Απρίλη Του 2013 Φέρνει Μαζί Του Και Τα Φιλαράκια Του!!! (Βίντεο)



Όσον αφορά την έρευνα για την ύπαρξη του Πλανήτη Χ, είναι χρήσιμο για τον αναγνώστη να καταλάβει πώς και γιατί μια παγκόσμια υψηλόβαθμη Κυβερνητική συγκάλυψη μπορεί να υπάρξει. Η συγκάλυψη είναι τόσο ενιαία και σύνθετη: ο"μην πάτε εκεί" κανόνας και το σύστημα για το πώς η συγκάλυψη μπορεί να διατηρηθεί.
Αυτό επιβάλλεται από τις ισχυρές υπηρεσίες των ΗΠΑ με τις μυστικές έρευνες οι οποίες κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Η συνενοχή είναι δυνατή επειδή οι περισσότερες χώρες στον κόσμο έχουν διεθνείς συμφωνίες. 

Να Τι Σημαίνει Στρατιωτικός Νόμος!!! Το Σχέδιο Βαίνει... Καλώς

Στις  παρακάτω φωτογραφίες - στρατιωτικοποιημένη αστυνομία ψάχνει για ΕΝΑΝ μοναχικό ύποπτο στη Βοστώνη. Με μια πρώτη ματιά, θα σκεφτόσαστε ότι οι αστυνομικοί πρόκειται να συμμετάσχουν σε μια μάχη με έντονα στρατιωτικοποιημένο εχθρό και όχι σε ένα κυνηγητό με κάποιον 20αρη υποτιθέμενο τρομοκράτη.


Σεισμός 6,6 Ρίχτερ Με 56 Νεκρούς Στην Κίνα! (Βίντεο)

Ξεπερνούν τους 600 οι τραυματίες
Τουλάχιστον 56 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και πάνω από 600 είναι οι τραυματίες από τη σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία σημειώθηκε σήμερα στη νοτιοδυτική επαρχία του Σιτσουάν στην Κίνα, κοντά στην περιοχή...
... που είχαν χάσει τη ζωή τους από άλλο μεγάλο σεισμό 70.000 άνθρωποι το 2008, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Ποιος Σκότωσε Περισσότερους Ανθρώπους Στην Βίβλο; Ο Θεός Η Ο Σατανάς; Η Σοκαριστική Αλήθεια Αποκαλύπτεται!!!

που-σκοτώθηκαν-περισσότερο-οι άνθρωποι-in-the-Αγία Γραφή-θεός-ή-Σατανάς

Απάντηση: Ο ΘΕΟΣ
Μέτρησα τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τον Θεό στην Αγία Γραφή.Και είναι 2.038.344. Αυτός ο αριθμός, βέβαια,υποτιμά σημαντικά τον  συνολικό αριθμό των θανάτων που έχουν προκληθεί από τον Θεό. Περιλαμβάνονται μόνο τα εγκλήματα για τα οποία δίνονται συγκεκριμένοι αριθμοί. Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις στην Αγία Γραφή, όπου δεν αναφέρεται ο αριθμός των θανάτων.Ο Κατακλυσμός του Νώε, τα Σόδομα και τα Γόμορρα, ή οι πολλές πληγές, οι λιμοί, κλπ όλα είναι άγνωστες μεταβλητές, που  ενδέχεται να ωθήσουν τον αριθμό αυτό και πάνω από τριάντα εκατομμύρια.

Τips για τα μαλλιά σας πριν το λούσιμο



Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι η περιποίηση των μαλλιών ξεκινάει με το λούσιμο κι όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν. Υπάρχουν όμως πράγματα που μπορείτε να κάνετε πριν λουστείτε και να δώσετε στα μαλλιά σας extra λάμψη και ζωντάνια.
Μάθετε 2 tips που θα σας βοηθήσουν να ζωντανέψετε τα μαλλιά σας:

ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ειδικές Δυνάμεις της Κίνας εισέβαλαν σε ινδικό έδαφος – Συγκρούσεις με τον ινδικό Στρατό


ChinaSFLarge

Εισβολή κινεζικών στρατευμάτων πραγματοποιήθηκε εντός ινδικού εδάφους σε διαφιλονικούμενη συνοριακή περιοχή σε υψόμετρο 5.500μ!

Η μονάδα εισέβαλε στην ορεινή περιοχή Daulat Beg Oldi είναι μεγέθους λόχου, έχει ήδη προχωρήσει σε βάθος 10 χλμ. από τα σύνορα και ήδη ένα Τάγμα ινδικών φρουρών των συνόρων έχει έρθει σε “θερμή” επαφή με τους κινέζους.

Μούχλα στα ασπρόρουχα



Για να καθαρίσετε τη μούχλα από τα ασπρόρουχα, σας έχουμε 2 κολπάκια... διαλέγετε και παίρνετε..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα