Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΜΠΑΜΑ: "Μείωση πληθυσμού με χημικά σε τροφή και νερό" [βιντεο]



Όταν ο Τζων Χόλντρεν ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγωνται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας, για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.

Έρχεται ένα νέο εξελιγμένο είδος Ανθρώπων




 "Όταν οι ακτίνες των Άστρων που περιστοιχίσουν την γη χτυπήσουν το κέντρο των επτά ηπείρων της ,τότε ο πλανήτης σαν κλειδί θα ξεκλειδώσει την εξέλιξη σ' ότι υπάρχει πάνω του και, ένα νέο εξελιγμένο είδος Ανθρώπων θα κυριαρχήσει την γη." ( "Ομάς Ιωκή" )

Στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 υψηλές πιθανότητες υλοποίησης μιας ΚΑθΟΔΙΚΗΣ ΕθΝΟΔΙΚΗΣ



Ένα από τα Επτά καθοριστικά τετράγωνα,  που σχηματίζονται  στις αντίστοιχες μοίρες Κριού, Αιγόκερω είναι στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014.
Όπως  ήδη έχουμε επισημάνει σχετικά με το έτος 2014 προκύπτει η ισοψηφία:
ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΔΙΑΠΛΑΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕθΝΟΔΙΚΗ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ = ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕθΝΟΔΙΚΗ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ = 2512
Ακόμη  παρατηρούμε ότι και στην παρακάτω ισοψηφία  ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ επιβεβαιώνει τις ευνοικότατες συνθήκες υλοποίησης  μιας ΚΑθΟΔΙΚΗΣ  ΕθΝΟΔΙΚΗΣ ακριβώς στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ που είναι ένα από τα Επτά καθοριστικά τετράγωνα ΟΥΡΑΝΟΥ- ΠΛΟΥΤΩΝΑ :

Ενέργεια της φωτιάς



Τα κείμενα της Κάλλικουμ  χαμένα στις ομίχλες του παρελθόντος, μας μιλούν για ανθρώπους που ζούσαν με το σπαθί του σύμπαντος αλλά και για την αλλαγή η οποία θα πραγματοποιηθεί με την μεταλλική 

λειτουργία την νύχτα του κεραυνού. 

780 | 1102 | 1264



2013... Η αρχή του τέλους... 
Ένας κόσμος σε πόλεμο...
Η Τελική μονομαχία ξεκινάει...


         Η σμίκρυνση της Ατομικότητας και η έκπτωση της Αληθινότητας...Καθώς αναζητούμε την Ελευθερία μας, η Σταυροφορία μόλις ξεκίνησε. Το  2013 τα θεμέλια θα χτιστούν για ένα Βασίλειο που θα έρθει..."

Όταν Τα Λαχανικά Μετατρέπονται Σε Τέχνη!!

                                   

Οι άνθρωποι βρίσκουν πάντα έναν τρόπο για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Μερικές φορές άλλοι χρησιμοποιούν περίεργα υλικά και ο άλλοι  παράγουν το έργο τους με συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται για αιώνες.Ο κινέζος καλλιτέχνης Ju Duoqi χρησιμοποιεί βρώσιμα λαχανικά στην προσπάθεια του  να δημιουργήσει εκπληκτικές επαναλήψεις από διάσημα έργα ζωγραφικής των Πικάσο , Van Gogh, Da Vinci και πολλών άλλων  κορυφαίων καλλιτεχνών.

Να διατηρείς την φλόγα του Θεού μέσα σου ζωντανή και τα χέρια σου μέσα στα χέρια του να αγγίζουν την Ζωή με Ευλάβεια…




Ο άνθρωπος από μια βαθύτερη ανάγκη του να προστατέψει την Ζωή, βρίσκει πάντα κάποιον ανώτερο σκοπό να υπηρετήσει, στην διάρκεια της ενηλικίωσής του, για να ξεφύγει από την ματαιότητα της...

Οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός ο ανώτερος σκοπός, του δίνει μια υποτυπώδη δύναμη να ζήσει...

Για άλλους είναι η πολιτική, για άλλους η δημιουργία μιας οικογένειας, για άλλους οι φιλανθρωπίες, για άλλους η θρησκεία, για άλλους η πατρίδα, για άλλους η σωτηρία των άλλων, υπάρχουν πολλοί τομείς στην Ζωή, που μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ενός ανώτερου σκοπού και να δώσουν την απαραίτητη ενθάρρυνση για την λειτουργία της Ζωής...

Και είπε ο Ποιητής Η καρδιά του ανθρώπου είναι ένα κουβάρι κάμπιες - φύσηξε, Χριστέ μου, να γίνουν πεταλούδες!

                          

Nα μπορούσε να φωνάξει ο Θεός μέσα μας, πόσο άξια και αγαπημένα παιδιά του είμαστε…
Να επιτρέπαμε στην Αλήθεια Του να ακουστεί δυνατά μέσα μας και να σιωπήσουν όλες οι αναξιότητες, οι ενοχές, οι θυμοί και οι ντροπές μας…

Ενώ θα έπρεπε να ήταν ανατρεπτικές οι αναλογίες στην Φωνή της Αλήθειας, αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι το «βουλοκέρι» στην καρδιά μας…Σφραγίζει το ψέμα μέσα μας.

Η μεταμόρφωση του φόβου


Η μεταμόρφωση του φόβου
«Ο φόβος που καταδυναστεύει τη ζωή μας, μπορεί μέσα από την κατανόηση να μετασχηματιστεί σε αγάπη», λέει ο 'Οσσο.
«Ο φόβος είναι ριζωμένος μέσα σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα, αλλά αυτό είναι φυσικό. Δεν μπορεί να εξαλειφθεί ολοκληρωτικά, δεν μπορεί να ελεγχθεί. Μόνο να κατανοηθεί μπορεί. Η κατανόηση είναι η λέξη-κλειδί. Και μόνο η κατανόηση φέρνει τη μετάλλαξη, τίποτε άλλο»...
Μια πρωτοποριακή ενορατική προσέγγιση από τον κορυφαίο Ινδό δάσκαλο Όσσο –εκδόσεις «Έσοπτρον»- που μας δείχνει όχι μόνο πώς να μετουσιώνουμε τον φόβο σε φίλο και σύμμαχό μας, αλλά και πώς να αποκτήσουμε την πιο βαθιά επίγνωση του εαυτού μας και της αληθινής ουσίας της ζωής.

Γιατί νοσταλγούμε τα παλιά


Γιατί νοσταλγούμε τα παλιά
Το ζούμε όλοι! Να νοσταλγούμε τις παλιές καλές μέρες, ακόμα κι αν τον καιρό που τις ζούσαμε δεν ήταν πάντα καλότυχες.
Να όμως που όσο περισσότερο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερη νοσταλγία νιώθουμε για το παρελθόν μας. 

Ραδίκι


Ραδίκι
Τα ραδίκια αποτελούν ιδανικό φάρμακο για τη χολή.
Η καλύτερη εποχή για να μαζέψουμε ραδίκια είναι από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο τότε που ανθίζουν οι κορυφές τους.
Τα απολαμβάνουμε σε σαλάτα με μπόλικο λάδι και λεμόνι γιατί έχουν λίγες θερμίδες. 

ΟΙ ΣΚΈΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΆΖΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΊΔΙΑ ΜΑΣ.

pranayama_3



 Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι σκέψεις επηρεάζουν τα γονίδια
Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι τα γονίδια μπορούν να ενεργοποιούνται ή να απενεργοποιούνται επηρεαζόμενα από σήματα που βρίσκονται στο εξωτερικό περιβάλλον του κυττάρου, όπως σκέψεις, συναισθήματα και συγκινήσεις.
Ο κυτταρικός βιολόγος Dr. Bruce X. Lipton (παλιότερα καθηγητής ιατρικών μαθημάτων σε σχολείο και τώρα επιστημονικός ερευνητής) ήταν ένας από τους πρώτους επιστήμονες που εντόπισε το γεγονός της επίδρασης αυτής. Πραγματοποιώντας μια σειρά πειραμάτων αποκάλυψε πως η κυτταρική μεμβράνη είναι το οργανικό ανάλογο ενός κομπιούτερ-τσιπ, ενώ το κύτταρο μοιάζει αναλογικά με τον εγκέφαλο.

Γονίδια: δεν ελέγχουν τη ζωή μας


Γονίδια: δεν ελέγχουν τη ζωή μας
Η νεογέννητη τάση της βιολογίας, η επιγενετική, αμφισβητεί την κυριαρχία των γονιδίων και τάσσεται στην υπηρεσία της σύγχρονης ψυχολογίας.
Πρόσφατα, το μηχανιστικό μοντέλο αποκρυπτογράφησης του κόσμου ήθελε τα πάντα να είναι υποταγμένα στην αδιαμφισβήτητη ισχύ των γονιδίων (που αποτελούν τμήματα του DNA). 

Το σαλέπι: καταπληκτικό για τη γρίπη και φανταστικό ενισχυτικό του οργανισμού...

Σαλέπ... σαλέπ...

ποιός δεν ακούει το σαλεπτζή που φωνάζει κοντά στα σοκάκια της Αριστοτέλους?

Αντί να τρέχετε λοιπόν για επικίνδυνα εμβόλια και σκευάσματα με άπειρες παρενέργειες, που έχουν και υψηλό κόστος για τα πορτοφόλια μας και τα άδεια κρατικά και ασφαλιστικά ταμεία, δεν έχετε παρά να πάρετε το σαλέπι με μόλις 2 ευρώ περίπου. Και θα χορτάσετε και θα προστατεύσετε την υγεία σας...

Νά πώς θεσμοθετήθηκε το εμπόριο οργάνων στην Ελλάδα…!







Ο ΓΑΠ έκανε δωρητές οργάνων όλους τους Ελληνες με το ζόρι. Τα σώματα των Ελλήνων πολιτών ανήκουν στο κράτος…!

Σύμφωνα με το Νόμο (Ν.3984/27-11-2011) που έφτειαξε ο ΓΑΠ, οι Ελληνες και αφού διαπιστωθεί ο εγκεφαλικός τους θάνατος, γίνονται αυτόματα δωρητές οργάνων και χωρίς κάν να ρωτηθούν!


Τον αντισυνταγματικό αυτό Νόμο τον υπέγραψαν οι Κ. Παπούλιας, Ε. Βενιζέλος, Α. Λοβέρδος, Μ. Κουτρουμάνης και ο Μιλτιάδης Παπαιωάννου και ισχύει απο την ημερομηνία δημοσίευσής του στην εφημερίδα της κυβέρνησης δηλαδή απο 27-11-2011.

Απίστευτο: Δες σε εικόνα την δημιουργία μίας σκέψης




Μη φανταστείτε κάτι σύνθετο σαν την επινόηση της θεωρίας της σχετικότητας από το μυαλό του αγαπημένου θείου Einstein. Φανταστείτε κάτι πολύ πιο απλό: ένα τόσο δα, μικρό ψαράκι Danio rerio του γένους των κυπρινοειδών, που βλέπει μπροστά του φαγητό και σκέφτεται «Πεινάω!».

Ιαπωνία: Ισχυρή σεισμική δόνηση στο νησί Χοκάιντο

                              Ιαπωνία: Ισχυρή σεισμική δόνηση στο νησί Χοκάιντο

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στην πόλη Ομπιχίρο, στο νησί Χοκάιντο της βόρειας Ιαπωνίας, όπως ανακοίνωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS η δόνηση ήταν μεγέθους 6,9 βαθμών.

Η απίστευτη χλιδή των πλουσιότερων ηγεμόνων του κόσμου! Εμίρηδες ναι, κακομοίρηδες... ποτέ!



Δύναμη, εξουσία και χρήμα που δεν τελειώνει: οι δισεκατομμυριούχοι βασιλιάδες του πλανήτη τα έχουν όλα σε αφθονία.

Όταν μιλάμε για βασιλικές περιουσίες που κόβουν την ανάσα, το βλέμμα στρέφεται κατευθείαν στη Μέση Ανατολή και την Ασία, παρά το γεγονός ότι και μια χούφτα ευρωπαίοι μονάρχες καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά. 

Οι περιουσίες τους μετρούν δισεκατομμύρια ενώ οι εξαλλοσύνες δεν τους εγκαταλείπουν ποτέ, καθώς μιλάμε για αδιαφιλονίκητους μονάρχες που κάνουν στα κράτη τους ό,τι προστάζει ο ηγεμονικός τους νους.

Ας δούμε λοιπόν πώς ξοδεύουν τις αμύθητες περιουσίες τους οι πλέον... ευκατάστατοι μονάρχες της οικουμένης!

Φρίκη από την Γερμανία: Στα βήματα των Nαζί.. Πέρασαν νόμο για τον γενετικό έλεγχο των εμβρύων



Η βρετανική παροιμία λέει "Some things never change" ("Kάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ")
 και μάλλον αυτό αφορά απόλυτα τους Γερμανούς και την Γερμανία:
Μετά από τους γιατρούς του Χίτλερ που επενέβαιναν γενετικά στις εγκυμοσύνες χρησιμοποιώντας γυναίκες εβραϊκής, σλαβικής ή άλλων φυλών "γ' κατηγορίας," κατά την...κυρίαρχη φυλή, τώρα 
έρχεται μετά από δεκαετίες η "δημοκρατική" Γερμανία και άνοιξε πάλι το κεφάλαιο "γενετικος 
έλεγχος των εμβρύων".

ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΌΝΩΝ ΜΕ ΛΆΔΙ ΜΈΝΤΑΣ (PEPPERMINT OIL) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ EDWARD F




Το έλαιο μέντας (δυόσμος) είναι ένα ευέλικτο αρωματικό έλαιο που χρησιμοποιείται ευρέως για διάφορες παθήσεις όπως δυσπεψία, πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους κ.α. 
Βρίσκεται στη τσίχλα, σε νομισματοκοπεία, στο στοματικό διάλυμα, και σε πολλά άλλα προϊόντα. 

Το έλαιο μέντας είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που ....
προέρχεται από το φυτό που είναι εγγενές στην Ευρώπη και έχει γίνει δημοφιλής με βοτανολόγους για αιώνες πριν από την τρέχουσα εκτίμηση από την επιστημονική και ιατρική κοινότητα.

--- UFOs ΣΕ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ! ---

Στις 27 Οκτωβρίου του 1954, την ώρα που εξελισσόταν το ματς ανάμεσα στη δεύτερη ομάδα της Φιορεντίνα και της γειτονικής Πιστοϊέζε στο «Αρτέμιο Φράνκι», UFO έκαναν την εμφάνιση τους στον ουρανό, παγώνοντας τους 10.000 θεατές αλλά και τους ποδοσφαιριστές της αναμέτρησης!
Εξήντα χρόνια μετά, τέσσερις πρωταγωνιστές περιέγραψαν στο BBC τι συνέβη εκείνο το απόγευμα! Ανάμεσα τους και ο Τζίτζι Μπόνι, φανατικός υποστηρικτής της Φιορεντίνα, ο οποίος στα χρόνια που ακολούθησαν ανέλαβε συντονιστής των οργανωμένων οπαδών των «βιόλα». 

Η ιστορία μιας επανάστασης στην ιατρική επιστήμη

Του Ζαν-Ζακ Κρεβκέρ (Jean-Jacques CREVECOEUR) 

 


«Είναι ευκολότερο να διασπασθεί ένα άτομο από το να αλλάξει μια πεποίθηση " έλεγε ο Αϊνστάιν. Πράγματι, όλοι οι άνθρωποι έχουν την τάση να αντιστέκονται στις αλλαγές και στις καινοτομίες καταναλώνοντας για αυτό ένα μέρος από την ενέργειά τους. Αυτό είναι γνωστό από παλιά. Ισχύει για όλους και ακόμη περισσότερο για τους επιστήμονες, που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποδεχθούν τις νέες θεωρίες, επειδή αυτές θα αντιπροσωπεύουν πάντα απώλεια ισχύος, χρήματος και γοήτρου για εκείνους που αποτελούν το επιστημονικό κατεστημένο. 

Η πιο επίσημη ιστορία Βαμπιρισμού



Μια παράξενη και τρομακτική υπόθεση μαζικής υστερίας για βρικόλακα ήταν η περίπτωση του Arnold Paole, ενός επικίνδυνου βαμπίρ, η εξόντωση του οποίου χρειάστηκε την αποστολή από το Βελιγράδι (υπό τις διαταγές του Καρόλου του 6ου) ενός αποσπάσματος που αποτελείτο από στρατιώτες και από πολιτικούς αξιωματούχους. Το απόσπασμα διατάχτηκε από τον Κάρολο Αλέξανδρο του Γούρτεμπεργκ, Διοικητή του βασιλείου της Σερβίας.Συνολικά, 1200 άνθρωποι ήρθαν στο Meduegna (το χωριό του Paole) για να δουν τι θα κάνουν με την περίεργη αυτή κρίση που είχε ξεσπάσει. 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ

Το περίεργο αυτό φαινόμενο της αιφνίδιας αυτόματης ανάφλεξης είναι ένα μυστήριο για αιώνες τώρα. Οι επιστήμονες ακόμα και τώρα αναρωτιούνται αν όντως υφίσταται ως γεγονός. Ωστόσο, έχουμε αναφορές για το γεγονός αυτό στην παγκόσμια λογοτεχνία και ιστορία. Το φαινόμενο της Ανθρώπινης Αυτόματης Ανάφλεξης (Spontaneous Human Combustion, SHC) είναι το φαινόμενο κατά το οποίο το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται ξαφνικά σε μια φλεγόμενη κόλαση χωρίς να έρθει σε επαφή με εξωτερική φωτιά. Σε μερικές περιπτώσεις το σώμα έχει γίνει ολοκληρωτικά στάχτη την ώρα που εύφλεκτα υλικά γύρω από το σώμα μένουν ανέπαφα. 

                                   

Ο φαραώ Άκνατον και η φιλοσοφία του.

Η καλτα του Ατον ξεκίνησε απο τον φαραώ της αιγύπτου (Ακνατον),ο οποίος το 1375 Παχχ*, 
ανέλαβε τον θρόνο της αιγύπτου. 

                                      

Ο Άτον είναι ένας μια τις αρχαίοτερες ηλιακές εκφάνσεις του κύριου θεού της αιγύπτου. 
Ο Ακνατον δέν λάτρευε τον Ατον ως το ουράνιο σώμα που λέγεται ήλιος αλλα ως την ενέργια που διαχέει τον ήλιο. 

Ο Ακνατον λάτρευε την ψυχή του ήλιου κάτω απο το όνομα Ατον. 

Το μπιρ παρά ξεπούλημα της Τουρκίας




Επ' ευκαιρία της χθεσινής συνάντησης Σαμαρά-Ερντογάν στο Κατάρ, ο εγχώριος συρφετός των καναλιών θυμήθηκε τις εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις στην Τουρκία, και άρχισε, αν μη τι άλλο να τις δοξολογεί, και με τη χαζοχαρούμενη βεβαιότητα που τον διακρίνει, να τις καθιστά εξ ολοκλήρου υπεύθυνες για τους όντως εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης της γείτονος φίλης χώρας.
    
Η Τουρκία από το 1985 μέχρι σήμερα έχει ιδιωτικοποιήσει σχεδόν τα πάντα, από τσιμέντα, αγωγούς, δίκτυα, ηλεκτρισμό, νερό, φυσικό αέριο, μαρίνες, λιμάνια, αεροδρόμια, γέφυρες, δρόμους και ό,τι βάλει ο νους. Από την σαρωτική αυτή εκποίηση, όταν στις 31 Δεκεμβρίου 2011 έκαναν ταμείο, βγήκαν καθαρά 32.4 δις δολάρια, (τα "ακάθαρτα" ήταν 43.1 δις και η διαφορά των 11 δις πήγε σε δικηγόρους, μεσάζοντες, συμβούλους και σε μίζες), τα οποία πάραυτα παρέδωσαν στο ΔΝΤ, ως όφειλαν. Όπως αντιλαμβάνεστε, στο ταμείο της Άγκυρας δεν έμεινε ούτε ένα γρόσι. 

Ελλάδα, copy-paste από Βαϊμάρη


Όσοι έχουν ακόμα αμφιβολίες ότι η Ελλάδα όχι μόνο βαδίζει, αλλά ξεπέρασε κιόλας τη Βαϊμάρη σε καταστροφή, ας ρίξουν μια ματιά στο άρθρο του Γερμανού οικονομολόγου και πολιτικού επιστήμονα Fabian Lindner του ΙΜΚ, "Greece is like Germany's Weimar Republic", το οποίο δημοσιεύτηκε πριν από δυο μέρες στο "Social Europe Journal".
Ελλάδα, copy-paste από Βαϊμάρη






Ο συγγραφέας αρχίζει το άρθρο του δηλώνοντας σοκαρισμένος που σε πρόσφατο συνέδριο που 

Αιτίες υποτονικής ερωτικής επιθυμίας

                        

Η έννοια της ερωτικής επιθυμίας δύσκολα προσδιορίζεται επακριβώς. Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι κάποιος έχει χαμηλή ερωτική επιθυμία, ?έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, ή, αντιθέτως, υπέρμετρη ερωτική επιθυμία?;

Ο όρος ισχύει για το ίδιο άτομο σε κάθε περίσταση, σε κάθε επιλογή ερωτικού συντρόφου και σε κάθε ερωτική επαφή; Πρόκειται για το πάθος, τη λαχτάρα, τη λαγνεία ή την υπέρμετρη σεξουαλική δραστηριότητα; Στις επιστήμες ψυχικής υγείας η ερωτική επιθυμία συχνά ταυτίζεται με τη φροϋδική έννοια της λίμπιντο (libido). Κατά τον Φρόιντ, η λίμπιντο αποτελεί ενδογενές ερωτικό ένστικτο, μια παρόρμηση που απαιτεί άμεση εκτόνωση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα