Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Πολιτική Αστρολογία: Η ματωμένη σελήνη της 21ης Ιανουαρίου σηματοδότησε το τέλος του Ερντογάν

Πολιτική Αστρολογία: Η ματωμένη σελήνη της 21ης Ιανουαρίου σηματοδότησε το τέλος του Ερντογάν

Πολιτική Αστρολογία: Οι λύκοι, όταν σε γλείφουν, δεν το κάνουν επειδή σε αγαπάνε, αλλά για να σε φάνε. Με αυτά τα λόγια περιγράφω όσα θα συμβούν από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και για τους επόμενους εννέα μήνες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η επιρροή της «σούπερ κόκκινης ματωμένης Σελήνης» ή «Σελήνης του Λύκου», ενός φαινομένου που ολοκληρώθηκε από το ζώδιο του Λέοντα.

Με αυτή την πανσέληνο θα κλείσουν πολλοί ανοιχτοί πολιτικοί λογαριασμοί στην Ελλάδα. Το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.
Μπαίνουμε πια στην εποχή των έντονων πολιτικών εξελίξεων.
Οι εκλογές θα κρύβουν εκπλήξεις για πολλά κόμματα, από τα οποία έως τότε άλλα θα έχουν διασπαστεί -όπως το ΚΙΝ.ΑΛ.- και άλλα καινούργια θα κάνουν την εμφάνισή τους, με την κατάσταση να μοιάζει αποπνικτική για τους ψηφοφόρους που θα αισθάνονται έντονα την πίεση.
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η αλλαγή θα ξεκινήσει από τη Γαλλία.
Η εξέγερση στη χώρα του φωτός θα είναι τόσο σκληρή, που θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της προεδρίας Μακρόν.

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΦΛΥΑΡΟΙ – ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό


Αν θέλετε να διαθέτετε μαγνητισμό, μην μιλάτε πάρα πολύ. Μην είστε φλύαροι. Η φλυαρία διασκορπίζει τον μαγνητισμό σας. Είναι επίσης επικίνδυνη, γιατί αυτοί που μιλούν πάρα πολύ στο τέλος καταλήγουν πάντα να λένε λανθασμένα πράγματα. Αυτές οι μικρές λέξεις που βγαίνουν από το κανόνι του στόματος έχουν τη δύναμη να διαλύσουν αυτοκρατορίες. Ή, αν προέρχονται από έναν σοφό, να φέρουν ειρήνη. Το άτομο που μιλά πολύ σκέφτεται ρηχά και έχει πολύ λίγο μαγνητισμό. Όταν όμως ένας συνήθως σιωπηλός σοφός μιλήσει, οι άνθρωποι ακούν.

Μόλις δύο ή περισσότεροι άνθρωποι βρεθούν μαζί, όλοι θέλουν να ακουστούν και κανένας δεν θέλει να ακούσει. Μάθετε να ακούτε περισσότερο, να κάθεστε ήσυχα και να απολαμβάνετε την παρέα των άλλων. Μερικοί άνθρωποι μιλούν συνεχώς, ελπίζοντας να πείσουν κάποιον με τον ακατάπαυστο βομβαρδισμό από λέξεις. Αλλά ο αιχμάλωτος ακροατής το μόνο που σκέφτεται είναι: «Σε παρακαλώ, άφησέ με ήσυχο!». Μην είστε λοιπόν φλύαροι και μην πιέζετε τους άλλους.

Όταν μιλάτε, να δίνετε όλη σας την προσοχή στον άνθρωπο με τον οποίο μιλάτε και να μιλάτε λογικά. Όταν μιλάτε με την ψυχή σας, όλοι θα θέλουν να ακούσουν. Η δύναμη όλου του κόσμου και της αλήθειας του Θεού θα βρίσκεται πίσω από τις λέξεις σας. Θα αλλάζετε τους άλλους με τα λόγια σας. Αυτό είναι μαγνητισμός.

Ποτέ να μην κουτσομπολεύετε ούτε να μιλάτε άσχημα για άλλους. Να ασχολείστε με την αναμόρφωση του εαυτού σας. Εξασκηθείτε στα καλά λόγια. Μην είστε εριστικοί. Αν η σύζυγος ή ο σύζυγός σας θυμώσει και σας κάνει να οργιστείτε, κάντε ένα μικρό περίπατο και ηρεμήστε πριν απαντήσετε. Αν σας μιλήσει με δριμύτητα, μην απαντήσετε με τον ίδιο τρόπο. Είναι καλύτερα να παραμένετε σιωπηλοί μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

ΑΔΙΚΗ, ΑΓΕΝΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ – ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ – ΜΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΦΑΛΛΕΙ – αυτός που κατακρίθηκε άδικα γίνεται πιο αγνός από ποτέ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η αγενής και άδικη κριτική δημιουργεί δυσαρμονία και κλίκες μεροληψίας, προκατάληψης και εξέγερσης. Υποστηριζόμενη απ’ αυτούς που αγαπούν το κουτσομπολιό, γίνεται σταύρωση της ψυχής του αθώου, πιο οδυνηρή από τη σταύρωση του σώματος. Η αγάπη για το κουτσομπολιό είναι αγάπη για τη σταύρωση της ψυχής των άλλων.
Όμως, αν και το κουτσομπολιό, τα ψέματα και η δυσφήμηση πληγώνουν τον επικρινόμενο, τελικά πληγώνουν ακόμα περισσότερο τον επικριτή. Αυτός που κατακρίθηκε άδικα γίνεται πιο αγνός από ποτέ, ενώ οι αχρείοι κατήγοροι καταδικάζονται από τον αιώνιο καρμικό νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Επιπρόσθετα, κηρύσσονται ένοχοι από την ίδια τους τη συνείδηση και καταδικάζονται να ζουν σε μια φυλακή που οι ίδιοι δημιούργησαν οδυνηρής έλλειψης εσωτερικής γαλήνης. Αυτοί που σπέρνουν το λάθος θα θερίσουν τη σοδειά της αυταπάτης και της δυστυχίας.
Ο θεϊκός τρόπος ζωής είναι να κρίνετε τον εαυτό σας, όχι τους άλλους. Αν δεν καθαρίσετε το σπίτι σας, δεν έχετε το δικαίωμα να πείτε στους άλλους ότι το σπίτι τους δεν είναι καθαρό. 
Αν οι άλλοι ειλικρινά ζητήσουν τη γνώμη σας, τότε μην τους κρίνετε με βάση την προκατάληψη ή προσωπικές επιδιώξεις, αλλά με αμερόληπτη αγάπη, και κάντε με αγάπη τις υποδείξεις σας. 
Μη συμβιβάζεστε με λανθασμένες πράξεις. 
Μην οικτίρετε απλώς αυτόν που σφάλλει. 
Μην τον επικρίνετε με αγένεια. 
Διδάξτε αυτόν που κάνει λάθος με απύθμενη αγάπη. 
Πείτε στον αδελφό σας: «Η καρδιά μου πονά με τα βάσανα που προκλήθηκαν σε σένα από τις λανθασμένες πράξεις σου. Διορθώσου. Θέλω να είσαι καλά». 
Οι λέξεις της αλήθειας μπορεί να πληγώσουν και να πικράνουν, γι’ αυτό ντύστε τες με αγάπη και καλοσύνη ώστε να αφομοιωθούν πιο εύκολα απ’ αυτόν που έχει πληγεί από τον πυρετό της φαυλότητας.

Η Αιώνεια Αλήθεια δεν έχει ανάγκη από καμιά λατρεία, καμιά προσευχή, καμιά θρησκεία ή τα τυπικά. Είναι απόλυτη.



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η πρώτη ομιλία που έδωσε ποτέ ο Κρισναμούρτι στην Ελλάδα-και μοναδική σε εκείνη την πρώτη επίσκεψή του- ήταν στην Αθήνα στις 10 Δεκεμβρίου του 1930, στο θέατρο «Ολύμπια». 
Η ομιλία είχε τίτλο, «Ο Άνθρωπος και το Εγώ» και δημοσιεύτηκε μαζί με μία ομιλία που έδωσε τη ίδια χρονιά στο Παρίσι, σε ειδικό τεύχος του «ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣ», το 1934. Από το τεύχος αυτό είναι και το παρακάτω απόσπασμα.
«Οι άνθρωποι στη Δύση έχουν την τάση να βλέπουν ό,τι λέω σαν κάτι, που ανήκει αποκλειστικά στην ινδική παράδοση και δεν ταιριάζει στους ανθρώπους των δυτικών παραδόσεων. Στην Ινδία, αντιθέτως, θεωρούν ότι παρουσιάζω μια δυτική φιλοσοφία. Εάν με κρίνουν τόσο διαφορετικά, αυτό σημαίνει ότι η Αλήθεια δεν ανήκει ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή. (…) 
Η Αλήθεια δεν παρηγορεί ,δεν μπορεί κανείς να τη φυλακίσει• δεν μπορεί να μειώσει τη δύναμή της, όπως του ηλεκτρικού ρεύματος, και να τη χρησιμοποιήσει για να έχει τις ανέσεις του. Το δυνατό φως δεν μπορεί να σκιαστεί. 
Θα σας διηγηθώ μια ιστορία, σχετική μ’ αυτό. 

Μην περιμένετε να «ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ» όταν διαλογίζεστε ή προσεύχεστε, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μην περιμένετε να «ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ» όταν διαλογίζεστε ή προσεύχεστε, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ


Αν σπείρετε έναν σπόρο στο έδαφος και μετά τον βγάζετε έξω κάθε τόσο για να δείτε αν μεγαλώνει, δεν θα βλαστήσει ποτέ. 

Παρόμοια, όταν κάθε φορά που προσεύχεστε κοιτάτε για ένα σημάδι που να δείχνει πως ο Κύριος εισακούει την προσευχή σας, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Ποτέ μην προσπαθείτε να δοκιμάσετε τον Θεό. Απλώς συνεχίστε να προσεύχεστε αδιάλειπτα. Το καθήκον σας είναι να κάνετε τον Θεό να δώσει προσοχή στην ανάγκη σας και να κάνετε αυτό που σας αναλογεί για να Τον βοηθήσετε να εκπληρώσει αυτήν την επιθυμία. 

Για παράδειγμα, στις χρόνιες ασθένειες, κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να βοηθήσετε να προαχθεί η θεραπεία, αλλά να γνωρίζετε πως τελικά μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει. Κρατήστε τη σκέψη αυτή κατά τη διάρκεια του διαλογισμού κάθε βράδυ και με όλη την αποφασιστικότητά σας προσευχηθείτε. ΞΑΦΝΙΚΑ, μια μέρα θα ανακαλύψετε πως η ασθένεια έφυγε.

Δὲν ὑπάρχει Ἐλπὶς ὅταν δὲν ὑπάρχουν Ἀποφασισμένοι!!!

Ἐμπρός μας μία συμμορία ποὺ μὲ τὸ ἔτσι θέλω παζαρεύει τὶς ζωές μας, τὸ μέλλον τῶν παιδιῶν μας καὶ τὴν Ἱστορία αἰώνων.
Δὲν εἶναι μόνη της. Κάλυψις εἶναι μίας εὑρυτέρας συμμορίας κατσαπλιάδων, ποὺ ἐδῶ καὶ αἰῶνες αἱματοκυλᾶ τὸν πλανήτη.
Κι ἐμεῖς, ἀν τί νὰ τὴν κυττᾶμε κατάματα, νὰ βλέπουμε πίσω ἀπὸ τὶς κομματικο-πολιτικο-ἰδεολογικές της βιτρίνες, σπεύδουμε νὰ λάβουμε θέσεις ὑπὲρ ἢ κατά κάποιας ἐκδοχῆς της.
Ἀδυνατοῦμε ἀκόμη, ἐν τῷ συνόλῳ μας, νὰ κατανοήσουμε πὼς ὅλα αὐτὰ εἶναι μία πλάνη καὶ πὼς διαιωνίζονται χάριν τῆς δικῆς μας …ἀφελείας, τῆς δικῆς μας ἀναβλητικότητος καὶ τῆς δικῆς μας ἀποποιήσεως εὐθυνῶν!!!
Δὲν ὑπάρχουν ἐλπίδες διασώσεώς μας ἀπὸ κάτι ἢ κάποιον ἔξω ἀπὸ ἐμᾶς.
Ὅ,τι θὰ συμβῆ θὰ συμβῆ μόνον ἐὰν ἐμεῖς ἐπιλέξουμε νὰ συμβῇ.
Ἡ ἀπαλλαγή μας ἀπὸ κάθε εἴδους δυναστῶν δὲν θὰ μᾶς προκύψη μετὰ ἀπὸ ἐλεημοσύνες καὶ …συμπτώσεις, παρὰ μόνον ἀπὸ δικά μας, μικρὰ μικρά, βήματα καὶ δράσεις.

Προσελκύετε ανθρώπους που είναι αντανάκλαση του εαυτού σας



Πώς μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους να σας σεβαστούν αν δεν σεβόσαστε τον εαυτό σας; Μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι που προσελκύετε είναι μια επέκταση της δικής σας προσωπικότητας.

Οι άνθρωποι που προσελκύετε δεν είναι παρά η δική σας αντανάκλαση. Μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτείτε, αλλά εσείς προσκάλεσατε αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Δεν συνέβη εξαιτίας αυτών που είπατε, ούτε επειδή πηγαίνατε γυρεύοντας για κάτι τέτοιο. Ωστόσο η ενέργεια που βγάζετε προς τα έξω θα προσελκύσει ανθρώπους που είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας και που δεν θέλετε να προσελκύσετε.

Μπορείτε να θέσετε ένα τέλος σε αυτό;


Οι άνθρωποι που προσελκύετε είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας

Μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας. Δεν είναι η κάθε πτώση μια αποτυχία. Είναι μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι  κάτι δεν κάνετε καλά.

Είναι το ίδιο με τους ανθρώπους. Μάθετε από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ανοίξτε τα μάτια σας! Οι άνθρωποι με τους οποίους περιβάλλετε τον εαυτό σας είναι μια αντανάκλαση του ποιος είστε.

Μπορεί να λυπάστε για τον εαυτό σας επειδή έχετε πληγωθεί από τους γύρω σας.

 Ωστόσο, έχετε παρατηρήσει ότι είναι πάντα η ίδια ιστορία;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα