Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Κάρμα

Υπόθεσε μαζί μου ότι η ατομική ύπαρξη είναι ένα σχοινί, που απλώνεται από το πεπερασμένο στο άπειρο, σχοινί που δεν έχει ούτε τέλος ούτε αρχή, ούτε μπορεί να κοπεί. 
Rope-03235.JPG 
Το σχοινί αυτό είναι σχηματισμένο από αναρίθμητες ζωές-κλωστές, που με το να είναι στριμμένες μαζί, σχηματίζουν το πάχος του. Αυτές οι κλωστές είναι άχρωμες και τέλειες στην ποιότητά τους, στη δύναμή τους, στην ευθύτητά τους. 

Το σχοινί αυτό, με το να περνάει απ’ όλες τις χώρες, παθαίνει παράξενα πράγματα.

Πόσοι άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από κατάθλιψη;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, πάσχουν από κάποιας μορφής κατάθλιψη; Σας πληροφορούμε ότι ούτε καν πάει το μυαλό σας. Δεν μπορείτε να συλλάβετε το νούμερο και όταν το διαβάσετε θα σοκαριστείτε. Σύμφωνα λοιπόν με έκθεση του ΟΗΕ, ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη, ανεξαρτήτου ηλικίας, κοινωνικής θέσης, εισοδήματος και εθνικότητας είναι...

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 33: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΤΑ UFO - ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ - ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ DISNEYLAND



Πηγή atheatignosiΤι γίνεται με τον αριθμό 33; Για να αποκρυφιστές και μυστικές κοινωνίες όπως οι Ελευθεροτέκτονες, 33, τηρούν με ευλάβεια. Αυτός ο δήθεν μαγικός αριθμός φαίνεται να αναδύεται ξανά και ξανά στα πιο σημαντικά και ταραχώδη γεγονότα της ιστορίας, από τους βιβλικούς χρόνους μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Υπάρχει πραγματικά κάτι για το 33 ή είναι απλώς ένας αριθμός όπως και κάθε άλλος; Ας κάνουμε μια βουτιά στην τρύπα του κουνελιού για να διερευνήσουμε την πιθανή σημασία του αριθμού 33 σε σχέση με τις μυστικές κοινωνίες, τα UFO, τους θανάτους, και την καταστροφή της Disneyland.

Ιαβέρης: “Είμαστε μια χώρα ηλιθίων…” Ασφαλη Οδηγηση (ΒΙΝΤΕΟ)




Από την ομιλία του Ιαβέρη στη Ερμούπολη :




- Ξέρετε με πόσα χιλιόμετρα έπεσε πάνω στην κολώνα της μπασκέτας ο μπασκετμπολίστας Μπόμπαν Γιάνκοβιτς; Με τέσσερα (4) χιλιόμετρα την ώρα. Και έμεινε ανάπηρος, παραπληγικός. 

Οταν λοιπόν το παιδί σας στέκεται λυμένο και όρθιο ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα και φρενάρετε ή τρακάρετε με περισσότερα από 4 χ.α.ω., ξέρετε τί είναι πιθανό να γίνει; Και πόσο συχνά πάτε με 4 χ.α..ω.; Και πόσο συχνά ο απέναντί σας πάει επίσης με 4 χ.α.ω.; 

- Οταν ένα ΙΧ κινείται με 50 χ.α.ω. και τρακάρει σε σταθερό σημείο (κολώνα) ξέρετε με πόση δύναμη θα σκάσει ο επιβάτης που δε φοράει ζώνη στο ταμπλώ; Με δύναμη 3 τόνων. Μπορείτε εσείς να σηκώσετε 3 τόνους; Ο Πύρρος Δήμας σηκώνει κάπου 240 κιλά... 

Είμαστε λοιπόν τόσο ηλίθιοι;

ΕΝΤΚΑΡ ΚΕΥΣΙ "Μυστηριώδης Ανθρωπος των Θαυμάτων"


(Δέχεται ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ)

Μια Κυριακή, ο ΄Εντγκαρ γύρισε από την εκκλησία ιδιαίτερα συγκινημένος από το μήνυμα της ημέρας. Πήγε στο δάσος και πέρασε το απόγευμά του διαβάζοντας τη Βίβλο και προσευχόμενος να του δοθεί η δυνατότητα να θεραπεύει τους αρρώστους.
Ο νους του ήταν ακόμα γεμάτος από το πάθος της προσευχής, όταν πήγε να κοιμηθεί εκείνη τη νύχτα.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αντελήφθη ότι το δωμάτιό του ήταν πλημμυρισμένο από μια παράξενη ακτινοβολία, πιο λαμπρή κι από το φως της πανσελήνου. Ανασηκώθηκε ξαφνιασμένος και είδε μια μορφή να στέκεται στην άκρη του κρεβατιού του. ΄Ηταν μια γυναίκα και στην αρχή νόμισε ότι ήταν η μητέρα του. ΄Αρχισε να της μιλά, αλλά η μορφή φάνηκε να διαλύεται.
Ο ΄Εντγκαρ πετάχτηκε από το κρεβάτι του και έτρεξε στο δωμάτιο της μητέρας του. Η πρώτη του σκέψη ήταν ότι κάποιος είχε αρρωστήσει και τον χρειαζόταν. ΄Ομως η μητέρα του και ο πατέρας του έμοιαζαν να κοιμούνται και τα παιδιά ήταν ήσυχα. Γύρισε στο κρεβάτι του τρέμοντας, μη γνωρίζοντας τι ήταν αυτό που είδε.

Εκκένωση νησιών με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων πρότεινε η τρόικα

«Ούτε ως αστείο να μην ξανατεθεί το θέμα», απάντησε ο υπ. Ναυτιλίας-Αιγαίου - Διαψεύδουν υπουργείο Οικονομικών και Ολι Ρεν
 Εκκένωση νησιών με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων πρότεινε η τρόικα  
Να εκκενωθούν τα νησιά με πληθυσμό κάτω των 100 -150 κατοίκων 

Bloomberg: Ελλάδα, το ευρωπαϊκό Ελντοράντο.σχόλιο. (Μά Ποιόν Κοροιδεύουν Τελικά?)

H χώρα μας μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος ευρωπαίος παραγωγός χρυσού, πρόσθεσε

 Bloomberg: Ελλάδα, το ευρωπαϊκό Ελντοράντο  
Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί στη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη μέχρι το 2016.

Μάγοι, μάγισσες και δαιμόνια στην Αρχαία Ελλάδα



Μάγοι, μάγισσες και δαιμόνια στην Αρχαία Ελλάδα
 Ρωμαϊκό αντίγραφο ελληνικού ανάγλυφου του 5ου αιώνα π.Χ.στο οποίο απεικονίζονται η Μήδεια και οι κόρες του Πηλέα να βράζουν σε χύτρα τον πατέρα τους.


Κατάρες, ομοιώματα, ερωτικά φίλτρα, φυλακτά, δεισιδαιμονίες: νέες μελέτες φέρνουν στο φως εντυπωσιακά στοιχεία για τη μαγεία ως φαινόμενο και νοοτροπία στην αρχαιότητα.

Νίκος Καζαντζάκης

%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+3


Άστρα, πουλιά, σπόροι μέσα στο χώμα, όλα υπακούουν.

Bακτήριο - «Μίδας» παράγει χρυσάφι 24 καρατίων!


Ακολουθώντας τις αρχές της Φιλοσοφικής Λίθου, ως σύγχρονοι αλχημιστές του 21ου αιώνα, οι ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν των ΗΠΑ ανακάλυψαν ένα βακτήριο - «Μίδα» που παράγει... χρυσάφι 24 καρατίων! Επειτα από αιώνες αναζητήσεων, μία ομάδα επιστημόνων έφτασε στην… πηγή του χρυσού αφού επανεξέτασε το πρόβλημα της μεταστοιχείωσης, με τη χρήση της σύγχρονης μικροβιολογικής πρακτικής, λύνοντας το αρχαίο αίνιγμα.

Ψυγεῖον ὑγραερίου.



 Ἕνα ἐπίτευγμα τῆς τεχνολογίας μας τὸ ὁποῖον ἀπευθύνεται ἀκριβῶς σὲ …ἐμᾶς! (Συγκεκριμένως ἀπευθύνεται σὲ ὅσους ἀποφασίσουν νὰ …ἀποκοποῦν ἀπὸ τὸ ῥεῦμα.)
Τὸ κόστος τους κάπως …τσιμπημένο! Ἀλλὰ γιὰ σκεφθεῖτε τὸ ὄφελος! 
Ἕνα ψυγεῖον ὑγραερίου κοστίζει (γιὰ μίαν τετραμελὴ οἰκογένεια)

Πῶς ζῶ δίχως …ῥεῦμα. (β’)



Τὸ ζήτημα τοῦ ῥεύματος εἶναι πάρα πολὺ κρίσιμο. Καὶ ὅλοι μας πρέπει νὰ ἐνημερωθοῦμε καὶ νὰ τὸ ἀντιμετωπίσουμε. Οὔτε μποροῦμε, οὔτε πρέπει, οὔτε χρωστᾶμε γιὰ νὰ πληρώσουμε. 
Ἄλλο τὸ ῥεῦμα ποὺ καταναλώνουμε, κι ἄλλο τὸ ἀνισόρροπο χαράτσι ποὺ μᾶς ἑτοίμασαν.
Στὸ μεταξύ, ὅποιος συμπολίτης μας χρήζει βοηθείας καὶ παροχῆς ῥεύματος, ὀφείλουμε νὰ τὸν στηρίξουμε. 
Πῶς μποροῦμε νὰ ἀφήσουμε γέρους, ἀσθενεῖς καὶ παιδιὰ στὸ (ἀνύπαρκτον) ἔλεος τῶν κουδουνισμένων;

Πῶς ζῶ δίχως ..ῥεῦμα!


Πῶς ζῶ; Ζῶ ἢ δὲν ζῶ; Καὶ γιὰ πόσον καιρό;

Νὰ κόψω τὸ ῥεῦμα ἀλλὰ νὰ ἔχω φροντίσει ὡςτε νὰ μπορῶ νὰ τὸ ἀντιμετωπίσω. Διότι, κακὰ τὰ ψέμματα. Εἶδος πρώτης ἀνάγκης δὲν κόβεται εὔκολα…
Τίθενται λοιπὸν ζητήματα σοβαρά…
Πῶς θὰ ζήσουμε, ποὺ ἔχουμε μάθει νὰ ἔχουμε ἕναν γεμᾶτο καταψύκτη;
Πῶς θὰ δοῦμε τηλεόρασι, ποὺ ἔχουμε μάθει νὰ χαζεύουμε μὲ τὶς ὧρες; 
Πῶς θὰ κρατήσουμε τὸ γάλα τῶν παιδιῶν μας σὲ σωστὴ θερμοκρασία;
Πῶς θὰ μαγειρέψουμε; Πῶς θὰ ζεσταθοῦμε; Πῶς θὰ στεγνώσουμε τὸ μαλλί; Πῶς θὰ φτιάξουμε καφέ;

Ἀντὶ νὰ μᾶς κόψῃ ἡ ΔΕΗ τὸ ῥεῦμα, δὲν τὴν …κόβουμε ἐμεῖς;

Πολὺ καλὴ ἰδέα ἀπὸ τὸν Ὀδυσσέα. 


Αντί να μας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα…. δεν κόβουμε εμείς την δική της «ρευματοδότηση»
Θέτω το ερώτημα ευθέως. Αν όλοι οι Έλληνες αποφασίσουμε να μην δώσουμε,  μέσω ΔΕΗ, σωσίβιο σ’ αυτήν την κυβέρνηση των ξενόδουλων πολιτικάντηδων που ξεπουλούν την πατρίδα μας στους κάθε είδους «κατακτητές», και στους σαλτιμπάγκους της πολιτικής Καρατζαφέρηδες και Ντορόπληκτους (έτσι κι αλλιώς οι τελευταίοι είναι χαμένοι από χέρι) και βολεμένους «βολεψάκηδες» της ΝΔ, τι θα γίνει; Θα μας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα; Για πόσο χρόνο; Και πόσο διάστημα μπορούν οι μέτοχοι, αλλά και οι καλοζωισμένοι υπάλληλοι της ΔΕΗ, να ζήσουν χωρίς τα χρήματά μας;

ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ!

Στη Νότια Κορέα, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μαγνητικό πεδίο για να φτάσουν τα καρκινικά κύτταρα πραγματικά σε αυτοκαταστροφή.

 Το σώμα αφαιρεί τα παλιά, ελαττωματικά, και μολυσμένα κύτταρα μέσω της διαδικασίας του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου (PCD), ή της απόπτωσης. 

Ἐναλλακτικὴ θεραπεία γιὰ τὴν λεύκη.



ΛΕΥΚΗ.
Κάντε νηστεία 8 -18 ημερών μόνο με Μηλοχυμό, με ένα υποκλυσμό, στην
αρχή και στο τέλος.
Κάντε καθαρισμό νεφρών, αίματος.
Τρώτε 3 Καρύδια 5 Αμύγδαλα, 1 κ σ Σουσάμι, 1 κ σ Ηλιόσπορους και 1 κ σ
μέλι. Διατροφή με φύτρα δημητριακών, φρέσκα φρούτα, λαχανικά,
ιδιαίτερα ωμά καρότα, ψάρια, κοτόπουλο, γαλοπούλα, σόγια, γιαούρτι.

Η πικρή αλήθεια για το γλυκό δηλητήριο

Το πολυσυζητημένο τεχνητό υποκατάστατο ζάχαρης στα ποτά διαίτης, τις τσίχλες και άλλα τρόφιμα συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις από τους κύκλους φυσικής διατροφής αλλά και από πλήθος καταναλωτών που καταγγέλουν σοβαρές παρενέργειες από τη χρήση του.

Οι επίσημες υπηρεσίες τροφίμων διαβεβαιώνουν ότι είναι ασφαλές. Είναι όμως έτσι;

Ψυχρά δεδομένα

«Γνώρισε τον Εαυτό Σου»

             

Από πάντα, Άνθρωποι σοφοί, έδωσαν ένα μυστικό «κλειδί» στην ανθρωπότητα, για να την βοηθήσουν στον δρόμο της πνευματικής της ωρίμανσης…
«Γνώρισε τον Εαυτό Σου»

~ EYTYXIA κ Σύγχιση Πεδίων Δημιουργίας ~

 

EYTYXIA: Όταν αυτά που ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, αυτά που ΛΕΤΕ και αυτά που ΚΑΝΕΤΕ βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους.
Όταν οι σκέψεις σας, τα λόγια σας ή οι πράξεις σας δείχνουν σε αντίθετες κατευθύνσεις μεταξύ τους τότε πρόκειται για το φαινόμενο "Σύγχυση Πεδίων Δημιουργίας" το οποίο ευθύνεται για μεγάλο μέρος της απογοήτευσης που βιώνουν οι άνθρωποι.

Η «διάγνωση» ψυχίατρου για την ψυχοσύνθεση των μπάτσων


«Ένα εξουσιαστικά μεταλλαγμένο ζόμπι, που η ύπαρξή του εξαντλείται στα χέρια, τα πόδια, το περίστροφο, το κλομπ, κάποια γεννητικά όργανα(ανύπαρκτης ή αμφίβολης λειτουργικότητας) και έναν απλαστικό εγκέφαλο (ο οποίος διευκολύνει αφάνταστα την επιτέλεση του θεάρεστου λειτουργήματος του βασανιστή).

• Μια διεστραμμένη ψυχοπαθητική

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ






Πιάσε το χέρι μου και προχώρα μαζί μου, σε βρήκα. Μπορεί η μοίρα να μας χώρισε, αλλά μέσα από τους αιώνες σε βλέπω μπροστά μου ξανά. Έρχομαι να ακουμπήσω το κεφάλι μου στους ώμους σου και να νιώσω τα φτερά του Έρωτα να αγκαλιάζουν την Ψυχή μου.

Όταν ο Έρωτας συναντηθεί με την Ψυχή είναι σαν τα  πολύχρωμα βεγγαλικά που υψώνονται στον σκοτεινό  ουρανό γεμίζοντάς τον φώς και τα πρόσωπα των ανθρώπων χαμογελούν.

Οι Άθλοι του Ηρακλή ΑστροΛογικά

Ελλάδα: Το Χρονικό ενός Παραπαίοντος Κοινοβουλίου


Πάνε τέσσερις μήνες που είχα αναλύσει τις παρούσες αστρολογικές επιρροές στο χάρτη της Ελλάδας και που είχα αναφέρει ότι η περίοδος μετά τις τελευταίες εκλογές (17 Ιουνίου) και μέχρι περίπου τις 19 Σεπτέμβρη θα σηματοδοτούσε μια σειρά από πιθανές εξελίξεις. 

Πιο συγκεκριμένα, είχα γράψει τότε αυτολεξεί «Πέραν της πιθανότητας να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη εντός αυτής της χρονικής περιόδου, είναι επίσης πιθανή μια πλήρης αναδιάρθρωση του ελληνικού κοινοβουλίου και του τραπεζικού συστήματος καθώς και του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος»(πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο).

 Θα ήθελα, λοιπόν, σε αυτήν την ανάρτηση να δώσω μερικά παραδείγματα που επαληθεύουν αυτά που είχα γράψει τότε, αλλά και να δώσω κάποιες επιπρόσθετες ιδέες για το πώς θα μπορούσαν να κυλήσουν τα πράγματα στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες. 

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ


Η πρώτη Νέα Σελήνη με τον Κρόνο στο Σκορπιό, πανίσχυρο λόγω της αμοιβαίας υποδοχής του με τον Πλούτωνα (για την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό έχουμε ήδη γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας).




Γίνεται ακριβώς στα μέσα του Οκτώβρη, στις 15 Οκτώβρη 2012, ώρα 3.01 μ.μ. (θερινή), στις 22ο Ζυγού, πάνω στον πολύ καλό απλανή Spica.

Η αστρολογία των Μάγιας

Ένας υψηλός πολιτισμός γεννήθηκε, περίπου 2.000 χρόνια αργότερα από αυτούς της Ασίας, στην Μεσοαμερική, το σημερινό Μεξικό και την Κεντρική Αμερική. Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα είδος αστρολογίας εμφανίστηκε νωρίς και συνέχισε να εξελίσσεται στο πέρασμα των αιώνων. Δεν φαίνεται να υπήρξαν σημαντικές εξωτερικές επιδράσεις ώστε να τροποποιήσουν την ανάπτυξή της, μέχρι την άφιξη των Ισπανών πριν από πεντακόσια χρόνια, όταν οι Μάγια ήταν σε κατάσταση παρακμής και οι Αζτέκοι ήταν στο απόγειο της αυτοκρατορίας τους. 

Το μωρό της Τασκένδης

ImageΤο πιο σημαντικό γεγονός στη πρώην σοβιετική ένωση πρέπει να θεωρηθεί αυτό που συνέβη στις 8 μ.μ. της 14ης Ιουλίου 1983, Κοντά στο χωριό Σοσνόβσκα, στη Σοβιετική Κεντρική Aσία, ΒΑ της Τασκένδης.

Καθώς είπαν οι μάρτυρες. ο ήλιος μόλις είχε εξαφανιστεί πίσω από τα βουνά, όταν ξαφνικά ο χλωμός ουρανός εξερράγη σε ένα τρεμάμενο κόκκινο χρώμα που προμήνυε συμφορές. Δευτερόλεπτα αργότερα ένας ήχος σαν από πολλούς κεραυνούς αντήχησε στα γύρω βουνά. Τα σπίτια άρχισαν να τρέμουν. Ο ουρανός στα νότια της Σοσνόβσκα πήρε ένα λαμπρό πορφυρό χρώμα. Παρόμοιες αναφορές για μια γιγαντιαία φωτεινή έκρηξη έγιναν και από χωρικούς των Κας-Τερκιρμέν και Κάρα Μπάλτι. Ηταν ακόμα ξημερώματα όταν, τρία ελικόπτερα, εντόπισαν το σημείο έκρηξης. Ειδικοί στρατιωτικοί ερευνητές μεταφέρθηκαν αμέσως στο σημείο αυτό, ενώ ο στρατός κύκλωσε την περιοχή. Φήμες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά στο Φρούνζε, μια πόλη με πληθυσμό 450.080 κατοίκων, έλεγαν ότι οι ερευνητές είχαν προσδιορίσει το προφίλ του αεροσκάφους που είχε συντριβεί: ήταν κυκλικό, σε σχήμα δίσκου. με διάμετρο περίπου 30 μέτρα. Επίσης, βρέθηκαν Καμένα απομεινάρια δύο σωμάτων που έμοιαζαν με ανθρώπινα. τα οποίο μεταφέρθηκαν αλλού.

~ Επικείμενες Αλλαγές στον Πλανήτη ~


Το άρθρο που ακολουθεί μας ήλθε με την υπογραφή “Anastase, ενεργειακός σύμβουλος”. Είναι στο πνεύμα των ημερών τώρα με τα 600 δις και τις διαπλανητικές αλληλεπιδράσεις του χρέους οπότε το παραθέτουμε αυτούσιο. Διαβάστε το με δική σας ευθύνη.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ…; – ΟΧΙ, ΓΝΩΣΗ !

Όσα θα διαβάσετε παρακάτω, ανήκουν στην κορυφή της Γνώσης λίγων μόνον ατόμων, στη σφαίρα της υποψίας αρκετών και στον ωκεανό της άγνοιας των πολλών.

Η απογείωση έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και κάμποσες δεκαετίες. Είμαστε περίπου στα μέσα της διαδρομής και η επιτάχυνση του χρόνου είναι απίστευτη ! Οι ενέργειες που προσλαμβάνει η –προσαρμοσμένη για τον σκοπό αυτό- Γαία δεν έχουν προηγούμενο !

Ένας καινούργιος κόσμος αναδύεται και ο παλιός γίνεται στάχτη ! Όλα, μα όλα καταρρέουν με απίστευτη συνέπεια ως προς το Σχέδιο και συμβαίνουν προς Δόξα του Ανθρώπινου Γένους. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος φόβου ή ανησυχίας, πιστέψτε το… αντίθετα, πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας ευτυχείς που ζούμε τέτοιες ιστορικές στιγμές !!!

Θεολογία και Επιστήμη


Ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο γεννήθηκε το σύμπαν, είναι ότι προσπαθούμε να το περιγράψουμε με δύσκολες και δυσνόητες λέξεις, με πολύπλοκα και ακατανόητα μαθηματικά…. Προσπαθούμε να περιγράψουμε το απλό, ξεκινώντας απ΄ το πολύπλοκο… Τι κρίμα…. Η έκπληξη μας θα είναι μεγάλη όταν τελικά θα φτάσουμε στην αλήθεια…. :-)

Ένας επίσης σημαντικός λόγος για την μη κατανόηση της δημιουργίας του σύμπαντος, είναι και η ανθρώπινη αλαζονεία η οποία

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Όλοι οι Έλληνες και οι Απόδημοι αδελφοί μας , πάντα κρατούν στα χέρια τους την Ελληνική Σημαία , είτε αυτό γίνεται σε παρελάσεις είτε σε εθνικές γιορτές, είτε κοσμούν όλα τα κρατικά κτήρια ή τα σπίτια μας . Η Ελληνική Σημαία έχει βαφτεί διαχρονικά με το αίμα των ηρώων της πατρίδας μας , σε όλους του αγώνες για την Ελευθερία της Ελλάδος. Η Ελληνική Σημαία, είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας μας και έχει αλλάξει διαχρονικά πολλές μορφές ή τύπους . Για την ενημέρωση των απόδημων Ελλήνων, της οποιασδήποτε γενιάς , θα σας παρουσιάσουμε την Ελληνική Σημαία και την ιστορία της, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στον επίσημο κόμβο του ΥΕΘΑ με το κείμενο και οι φωτογραφίες του Αλέξανδρου-Μιχαήλ Χατζηλύρα.

Το Cern δεν προσπάθησε ποτέ να βρει το συγκεκριμένο σωματίδιο «μποζόνιο Χίγκς», αλλά προσπαθεί να δει ένα κύμα που θα είναι και το σημάδι της ύπαρξής του.Το CERN δεν θα βρει το σωματίδιο "Χίγκς" απλά επειδή δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.Δυστυχώς πεδίο "Χίγκς" δεν υπάρχει ... Ευτυχώς για το σύμπαν αλλά και την ύπαρξή μας ...

salaoynhs-1
Χρήστος Σαλαούνης
Σωματίδιο " Χίγκς "?
Σύμφωνα με τη θεωρία του " Χίγκς " η αιτία της μάζας είναι ένα πεδίο που μας περιβάλλει και επιβραδύνει την ταχύτητα των σωματιδίων, και αυτό το πεδίο είναι σύμφωνα με την θεωρία του " Χίγκς ", η εξήγηση για -το σπάσιμο της συμμετρίας με την οποία τα στοιχειώδη σωματίδια αποκτούν τη μάζα ....

Θα μπορούσα να πιστέψω μια τέτοια θεωρία, εάν δεν προέκυπταν σημαντικά και λογικά ερωτήματα.

Πότε και πώς δημιουργήθηκε αυτό το πεδίο? Πώς και ποια είναι η αιτία του διαχωρισμού

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται την Ζωή μας να την διέπουν Συμπαντικοί Νόμοι, των οποίων έχουμε άγνοια


Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι γνωρίζουν τους νόμους…Κάνουν τα πάντα για να είναι συνεπείς μαζί τους, είτε αφορούν την κοινωνικοποίηση τους, είτε αφορούν την πνευματικότητά τους, είτε την νοητική τους ωρίμανση…

Οι νόμοι μιας κοινωνίας ορίζουν τον τρόπο που συμβιώνουμε μεταξύ μας και διαχειρίζονται την σωματική και ψυχική ακεραιότητα, την περιουσία μας και τις υποχρεώσεις μας.

Οι νόμοι μιας θρησκεία

ς ορίζουν την ηθική μας και την σχέση μας με τον θεό και διαχειρίζονται τις πνευματικές μας ανάγκες

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι την Ζωή μας να την διέπουν Συμπαντικοί Νόμοι, των οποίων έχουμε άγνοια
Όχι γιατί είναι μυστικοί, αλλά γιατί είναι γραμμένοι στις Ψυχικές μας Μνήμες, στον θείο πυρήνα μας, που δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του…
Το ότι δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο Εαυτό μας όμως, και να θυμηθούμε τους Θείους Νόμους, αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνοι δεν διέπουν την Ζωή μας…

Έτσι τους ματαιώνουμε συνεχώς, ενόσω είμαστε υποτακτικοί στους θρησκευτικούς και κοινωνικούς νόμους, που κάποιοι άλλοι προετοίμασαν για εμάς, χωρίς εμάς.
Κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για την ελευθερία μας, για την σωτηρία μας, χωρίς να μας συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους…

Δημογραφική «βόμβα»!


Στην τελευταία μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση  της 26ης Σεπτεμβρίου τις εντυπώσεις είχε «κλέψει» η κίνηση ορισμένων γυναικών να κατέλθουν στην κινητοποίηση με άδεια παιδικά καρότσια. Θέλησαν να καταδείξουν ότι, στην Ελλάδα των μνημονίων, της ανεργίας και της ανέχειας, έχει καταστεί απαγορευτική η τεκνοποίηση. Η δημογραφική «βόμβα», που εκρήγνυται, πέραν του γεγονότος πως μετατρέπει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα σε μία γερασμένη χώρα, διευρύνει και την πληθυσμιακή ανισορροπία στην περιοχή μας. Τα νέα ζευγάρια φοβούμενα ότι, δεν θα μπορέσουν να

<< Εν είδα ότι ουδέν είδα >>



ΓΝΩΣΗ  

Η επιστημονική σκέψη για να μπορέσει να εξηγήσει αυτά τα οποία δεν φαίνονται , αλλά έχουν ένα προφανές αποτέλεσμα σε πειράματα που πραγματοποιεί .
Έχει καταλήξει σε κάποιες ορολογίες ,κάποιες λέξεις, ή ορισμούς, για να μπορέσει να <<κρυφτεί >> η ανικανότητα του νου,και της σκέψης  για βαθύτερη κατανόηση .
Έχει εφεύρει λοιπόν  μεταξύ άλλων και τους  όρους << διάσταση ή διαστάσεις, μεταφυσική ,υπερδιάστημα , μυστικισμός κλπ  >>.

ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ




Οι Σοβιετικοί ήταν οι πρώτοι που προσπάθησαν να στείλουν μικρά μη-επανδρωμένα διαστημόπλοια (probes) στον Άρη, το 1964. Αυτό ήταν το σοβιετικό πρόγραμμα Zond, το οποίο ήταν πλήρως αποτυχημένο, τα σκάφη είτε δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν είτε εξαφανίστηκαν προς τον Άρη.

Το αίνιγμα της συνείδησης

  • Είναι η συνείδηση ανεξάρτητη του σώματος;
  • Πού βρίσκεται η έδρα της συνείδηση;
  • Μπορούν τα ζώα και οι μηχανές να έχουν συνείδηση;
Το αίνιγμα της συνείδησης απασχολεί τους ανθρώπους από την αρχαιότητα. Μια οριστική και πειστική απάντηση για το τι ακριβώς είναι η συνείδηση δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Πριν από 2.500 χρόνια, ο μεγάλος φιλόσοφος Δημόκριτος είχε ασχοληθεί με τη σχέση ανάμεσα στις αισθητηριακές εντυπώσεις και τον τρόπο που το λογικό μας τις αντιλαμβάνεται.
Αργότερα ο επίσκοπος Αυγουστίνος διατύπωσε γύρω στο έτος 400 μ.X. τον εξής προβληματισμό: «Όταν ένα υλικό πράγμα ιδωθεί με τα μάτια του νου, δεν είναι πια υλικό πράγμα αλλά ένα καθρέφτισμα αυτού του πράγματος, και η μονάδα που αντιλαμβάνεται αυτό το καθρέφτισμα στο νου δεν είναι ούτε υλικό σώμα ούτε το καθρέφτισμα του φυσικού αντικειμένου». Αυτή η διάκριση ανάμεσα σε ένα υλικό σώμα, που μπορεί να αντιλαμβάνεται τον περιβάλλοντα κόσμο, και έναν άυλο νου – ή μια άυλη ψυχή – που μπορεί να έχει συνειδητή επίγνωση του κόσμου ονομάζεται στη φιλοσοφία δυϊσμός. Πρόκειται, με δυο λόγια, για ένα διαχωρισμό ανάμεσα στο κόσμο των αισθήσεων και τον κόσμο της συνείδησης, ανάμεσα στο σώμα και την ψυχή/ νου ως δύο εντελώς διαφορετικών ουσιών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα