Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ


Πριν ξεκινήσω αυτό το άρθρο θα πρέπει να διευκρινίσω ότι ο άνθρωπος βρίσκεται αιχμάλωτος μέσα σε ένα ολογραφικό Μάτριξ, το οποίο δημιουργήθηκε από την διττήδύναμη του εκπεσόντος θεού/δημιουργού, Εωσφόρου. Αυτό το Μάτριξ, ΕΙΝΑΙ το δένδρο της γνώσης του καλού και του κακού, στο οποίο το φίδι/εωσφόρος βασιλεύει. Η σχάση του σε Λ (Λόγο= κλάσμα, διαίρεση, διαχωρισμό) υποδηλώνει πως και τα δύο σκέλη του Λ(θετικό και αρνητικό) είναι υπό τον έλεγχο του ιδίου.
logos
Το δράμα με τους ανθρώπους είναι ότι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι και οι δύο όψεις ανήκουν στο ίδιο νόμισμα, καθώς και ότι ο απαγορευμένος καρπός που δοκίμασε ο άνθρωπος, ΕΙΝΑΙ ΔΙΤΤΟΣ.

ΤΟ «ΕΓΩ» ΚΑΙ Η ΘΕΪΚΗ ΠΗΓΗ

divine source
Όταν κάποια στιγμή μια θεϊκή ακτίνα από την Πηγή του Αληθινού Φωτός γεμίσει με σοφία τον σάρκινο φορέα ενός ανθρώπου, εκείνος έχει δύο δυνατότητες αντιμετώπισης.
Η μια είναι να νοιώσει όμορφα για τον εαυτό του και να γεμίσει με ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση γι’ αυτό που πέτυχε.
Η άλλη είναι να στρέψει τα μάτια του προς την Πηγή Αυτής της Θεϊκής Ακτίνας, να Την αναγνωρίσει και να ενωθεί μαζί Της.
Κατ’ επέκταση, να αποδεχθεί την ουσιαστική κενότητά του, καθώς θα αναγνωρίσει πως η «αξία» του απορρέει από «Αλλού».

Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ


Το όνομά μου είναι Τάσος. Είμαι 34 παρά τέταρτο και έζησα μια ζωή απολύτως φυσιολογική, χωρίς ασθένειες (σπάνια) μέχρι τα 24 μου. Στα 24 μου λοιπόν έπαθα ροδόχρου πιτυρίαση. Τι είναι αυτό ε? Δεν είναι επί του παρόντος, οπότε εν συντομία είναι μια ασθένεια του δέρματος, που εμφανίζεται σε πρόσωπο, χέρια κλπ, κάνει τον κύκλο της και εξαφανίζεται μετά από 2-3 μήνες.

 Την ίδια περίοδο άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα ιγμορίτιδας και επίσης την ίδια περίοδο ξεκίνησε η περίεργη πιτυρίδα που έχω εδώ και 15-16 χρόνια που δεν έφευγε με την καμία. (όλα συνδέονται… μη τα προσπερνάτε….). 

Πριν λοιπόν ξεκινήσουν όλα αυτά (περίπου 6 μήνες πριν)μια καθαρά Δευτέρα θυμάμαι, γυρίζοντας από Αίγινα έπαθα γαστρεντερίτιδα η οποία μετά από πολλές γαστροσκοπήσεις και διάφορους γιατρούς κατέληξε να διαγνωστεί ως κατεστραμμένη χολή η οποία πήρε το δρόμο της για τα σκουπίδια με λαπαροσκοπική εγχείρηση (3 τρυπούλες στην κοιλιά που ούτε καν φαίνονται πλέον). 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ



Πολλά γεγονότα της ζωής βιώνονται με άγχος, θλίψη, εκνευρισμό, θυμό. Όλοι οι άνθρωποι διανύουν περιόδους κατά τις οποίες νιώθουν δυσάρεστα, απαισιόδοξα. Οι δυσκολίες όμως κάποτε παρέρχονται και νιώθουν και πάλι καλύτερα, ευχάριστα, αισιόδοξα.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι αλλαγές, προσωπικές και κοινωνικές, θέτουν υψηλές απαιτήσεις προσαρμογής.
Δεν μπορεί κανείς να είναι πάντοτε ψύχραιμος και ισορροπημένος. Πράγματι, υψηλό ποσοστό ατόμων βιώνει, για μία τουλάχιστον φορά στη ζωή του, ένα επώδυνο πρόβλημα ψυχικής υγείας.

Φόβος – Ανασφάλειες – κοινωνική απόρριψη- Οικονομική κρίση




Γιατί γεννήθηκε ο Φόβος?

Πόσο καλά έχει μπει μέσα μας?
Πόσο τον διδάσκουμε στα παιδιά μας?
Τι σκηνές τρόμου βιώνουμε?
Ενώ τα παιδιά μας δεν τα αφήνουμε να βλέπουνε ταινίες τρόμου, εμείς τους βάζουμε τέτοιες σκηνές μέσα στο κεφάλι τους και τα κάνουμε να αποκτούν φρίκη.
Του λέμε ας πούμε του παιδιού μας « Θα σου κόψω τα πόδια άμα το ξανά κάνεις…». Έτσι εκείνο μπαίνει στη διαδικασία να κάνει αυτό που του είπαμε όχι γιατί πραγματικά το κατάλαβε ή το νιώθει, αλλά γιατί μέσα του βιώνει τη σκηνή τρόμου που μόλις του βάλαμε….

Ο Άτλας Δεν Στηρίζει Μόνο Το Κεφάλι

a7

Η Αρχή Όλων
Γνωρίζατε ότι ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος – ο Άτλας – είναι εξαρθρωμένος στους περισσότερους ανθρώπους; Αυτή η κατάσταση μπορεί να αποφέρει μια σειρά από σωματικές και ψυχικές βλάβες.
Αυτήν την διαπίστωση έκανε ο Ρενέ Κλάουντιους Σίμπερλι (Rene Claudius Schumperli), ένας Ελβετός ο οποίος έπασχε ο ίδιος οδυνηρά από εξάρθρωση του Άτλα και ο οποίος μεταξύ 1993 και 1996 ανέπτυξε μια παγκοσμίως μοναδική μέθοδο, η οποία επαναφέρει τον Άτλα στην σωστή του θέση.

Να ζεις…

Μαριάννα Μπουντούρη

Να ξυπνάς νωρίς.

Να βγαίνεις στο μπαλκόνι. Να ρουφάς μια μεγάλη τζούρα αέρα. Και εκπνέοντας να νιώθεις μια γλυκιά εσωτερική γαλήνη.

Να μη σκέφτεσαι.

Να είσαι μόνος. Μόνος σου. Και να μην σε αγχώνει.

Να ονειρεύεσαι.

Να ακούς ξανά και ξανά το αγαπημένο σου τραγούδι. Και να το τραγουδάς στο μπάνιο. Και να το σιγοψιθυρίζεις έξω.

Να αισθάνεσαι.

Η προστασία απο την αρνητικότητα



Ήταν κάποτε ένας μαθητής κάποιου αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου, που ο δάσκαλός του, του επέβαλε επί τρία χρόνια να δίνει χρήματα σε όποιον τον πρόσβαλε.

Όταν έληξε αυτή η περίοδος δοκιμασίας, ο δάσκαλος του είπε:

«Τώρα μπορείς να μπεις στην Αθήνα και να σπουδάσεις φιλοσοφία».

Καθώς ο μαθητής έμπαινε στην Αθήνα συνάντησε κάποιον σοφό  άνθρωπο,  που καθόταν μπροστά στην πύλη και πρόσβαλε όποιον έφευγε και όποιον ερχόταν.
Αυτός φυσικά προσέβαλε και τον μαθητή ο οποίος όμως ξέσπασε σε γέλια.

Προδοσία


Image
Προδοσία. Μια βαθιά πληγή που δεν επουλώνεται εύκολα και συνεχίζει να πονάει για καιρό την ψυχή μας. Ένα βίαιο χτύπημα που διαπερνά την εμπιστοσύνη και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αδύνατο να ξεχαστεί. Από ποιόν μπορεί να αισθανθείτε προδομένοι; Ίσως από έναν γονέα που δεν έχει συμπεριφερθεί καλά και ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει τον πόνο σας. Ίσως από τον αδελφό σας ή ένα στενό συγγενή που περιμένατε να είναι σύμμαχος στην ζωή σας και αυτός αποδείχθηκε εγωιστής και αναίσθητος. Ίσως από έναν φίλο στον οποίο είχατε εμπιστοσύνη και δεν ήταν σε θέση να κρατήσει ένα μυστικό ή ίσως από το σύντροφο σας, ο οποίος καταπάτησε τον όρκο πίστης του. Όταν κάποιος που αγαπάμε μας προδίδει, ο πόνος μπορεί να είναι βασανιστικός και μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μερικοί ψυχολόγοι έχουν τονίσει το πόσο περίπλοκη είναι αυτή η διαπροσωπική διαδικασία που οδηγεί ένα άτομο να επιδιώξει να συγχωρήσει την προδοσία. Βέβαια είναι χρήσιμο να γίνει διάκριση μεταξύ αποδοχής και συγχώρεσης.

Λεύκη, τι είναι και πως αντιμετωπίζεται φυσικά.

Λεύκη Λεύκη, τι είναι και πως αντιμετωπίζεται φυσικά.

Η λεύκη είναι μία νόσος άγνωστης ακόμα αλλά πιθανόν ανοσολογικής

 αιτιολογίας. 

Πιθανολογούμε δηλαδή ότι ο ίδιος ο οργανισμός στρέφεται κατά των 

μελανινοκυττάρων του καταστρέφοντάς τα. 

Μερικές φορές συνυπάρχει με άλλα ανοσολογικής αιτιολογίας νοσήματα όπως 

π.χ αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα.

Η λεύκη εκδηλώνεται ως σταδιακή και βραδεία εμφάνιση λευκωπών κηλίδων σε 

διάφορα μέρη του σώματος και συνήθως γύρω από το στόμα, τα μάτια, τα 

γεννητικά όργανα αλλά και σε περιοχές που δέχονται τριβή όπως π.χ τα χέρια ή 

τα πόδια. 

Το πρόβλημα και ... το ποτάμι





Κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι  πρόβλημα  είναι αυτό που εσύ θεωρείς πρόβλημα.

Ότι η κάθε δυσκολία με την οποία η ζωή μας φέρνει αντιμέτωπους είσαι εσύ που της δίνεις χρώμα, άρωμα και γεύση.

Είσαι εσύ που τη μεγαλώνεις ή τη μικραίνεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, εσύ που την αυξάνεις ή τη μειώνεις, την ενισχύεις ή την αποδυναμώνεις,  είσαι εσύ που της βάζεις όρια ή την αφήνεις ελεύθερη να περιφέρεται κατά τις  διαθέσεις της. Ανάλογα με τις ανάγκες σου – αυτές φυσικά που και πάλι εσύ έχεις βαφτίσει ως ανάγκες σου.

Ακόμη εδώ!


Κάποτε μου είπαν ότι κάποιοι πνευματικοί δάσκαλοι στο Θιβέτ συνήθιζαν

να γυρίζουν ανάποδα τις κούπες τους του τσαγιού
πριν πάνε για ύπνο για να θυμούνται
την προσωρινότητα του συνόλου της ζωής.

Η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση


Η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση

Η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση. Είναι χαρακτηριστικό της αληθινής μας φύσης.

Δεν χρειαζόμαστε τίποτε από τον εξωτερικό κόσμο για να βιώσουμε την υπέρτατη ευτυχία ή ευδαιμονία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να στραφούμε μέσα μας για να ανακαλύψουμε ξανά αυτό που ήδη είμαστε, και το οποίο δεν συνειδητοποιούμε γιατί έχουμε στρέψει την προσοχή μας στον εξωτερικό κόσμο, τον κόσμο των αισθήσεων.

Ταυτισμένοι με σώμα, το νου μας και τα αντικείμενα των αισθήσεων, ο εξωτερικός κόσμος φαντάζει στέρεος και πραγματικός ενώ ο εσωτερικός κόσμος αδιόρατος ασαφής και φανταστικός.

Πνευματικότητα, φήμη, χρήμα & σεξ


Πνευματικότητα, φήμη χρήμα & σεξ

Η  άγνοια της αληθινής μας φύσης, η ταύτιση με το σώμα και το νου, οι αναρίθμητες επιθυμίες για απόλαυση, ο φόβος, οι λανθασμένες πεποιθήσεις κ.λπ. έχουν δημιουργήσει τεράστια αδιέξοδα και πόνο σε όλη την ανθρωπότητα, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Οι άνθρωποι λόγω τις ασυνειδησίας τους  χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλο σαν αντικείμενα για να ικανοποιήσουν τις ψευδαισθησιακές εγωιστικές τους επιθυμίες.  Αντί όμως να βρουν ευτυχία και πληρότητα όπως πιθανότατα πιστεύουν σε αυτόν τον υλιστικό και εξωστρεφή τρόπο ζωής , βιώνουν όλο και περισσότερο την αίσθηση ανικανοποίητου, έλλειψη πληρότητας, δυσαρέσκεια, βαριεμάρα, ανησυχία, φόβο, θυμό και πολλές άλλες καταστάσεις πόνου.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ



Αν και από μικρά παιδιά (μιλάω για μένα) ανατραφήκαμε σε ένα «γνήσιο θρησκευτικό περιβάλλον» και μολονότι ασχολούμαστε στο Ιστολόγιο με θέματα της Θρησκευτικής Παράδοσης, από την δική μας σκοπιά, που δεν εντάσσεται σε θρησκείες θρησκευτικούς οργανισμούς, ή κάποιες ιδιαίτερες αντιλήψεις (όπως διαπιστώνει κάποιος από την ποικιλία των θεμάτων, που καλύπτουν τον Ορφισμό και την Ελληνική Φιλοσοφία, τον Βουδισμό, την Βεδάντα, τον Ταοϊσμό, τον Χριστιανισμό, την Μεταφυσική, κλπ…) κανείς δεν θα μπορούσε να μας κατηγορήσει ότι ονειροβατούμε σε μεταφυσικούς (και ίσως ανύπαρκτους) κόσμους κι είμαστε αποκομμένοι από τα «πράγματα της γης». Το αντίθετο συμβαίνει.

 Έχουμε πλήρη αντίληψη του τι συμβαίνει στη γη, σε αντίθεση με όλους αυτούς που ασχολούνται πιο ειδικά και ιδιαίτερα με την «πολιτική κατάσταση» του πλανήτη και την «τρέχουσα επικαιρότητα» - είναι αυτοί ακριβώς που δεν καταλαβαίνουν το τι γίνεται. 

Αναφερόμαστε τόσο στην τάξη των ανθρώπων που κρατούν τον πλούτο της γης και καταδυναστεύουν τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας χρήμα, εξαγοράζοντας συνειδήσεις, χρησιμοποιώντας αχυρανθρώπους πολιτικούς, εκβιάζοντας, τρομοκρατώντας, παραπληροφορώντας, κλπ., κλπ… όσο και σε αυτούς που στέκονται «απέναντι», τους δήθεν αφυπνισμένους πολιτικά, που καταγγέλλουν όλη αυτή την κατάσταση, που θέλουν να αλλάξουν αυτή την κατάσταση, που ζητούν δικαιοσύνη επιτέλους, ισότητα, αξιοπρέπεια, κλπ (καθόλα ηθικά και νόμιμα όλα αυτά)…

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 2. Η Απελευθέρωση του Ανθρώπου


Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 1. Ο Άνθρωπος στο σύγχρονο κόσμο




Αν ο άνθρωπος (η ψυχοσωματική οντότητα όπως την ορίσαμε πιο πάνω) ερχόταν σε μια Φυσική Κοινωνία, σε ένα ουτοπικό φυσικό παράδεισο, θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους περιορισμούς που θα του επέβαλε η Φύση. Και η Ίδια η Φύση, καθώς ( ο άνθρωπος) θα εξελισσόταν θα τον καθοδηγούσε να ξεπεράσει τους φυσικούς περιορισμούς, να διευρύνει την επίγνωσή του, να Αντιληφθεί την Βαθύτερη Πραγματικότητα, την Ενότητα της Ζωής, της Ύπαρξης, της Αιώνιας Ουσίας…

… Αλλά δεν…
.
Εδώ, στην τεχνητή κοινωνία, όπως διαμορφώθηκε στην ιστορία, δεν έχουμε απλά να ξεπεράσουμε την φυσική λειτουργία του νου, να διευρύνουμε την επίγνωσή μας, να αντιληφθούμε με ένα πλατύτερο (από τον νου) τρόπο (μια λειτουργία που ονομάζουμε «πνεύμα»)… Εδώ, είμαστε παγιδευμένοι μέσα στην λειτουργία του νου, είμαστε προγραμματισμένοι να αντιλαμβανόμαστε μόνο με τον νου, να αντιλαμβανόμαστε με βάση δοσμένα πρότυπα σκέψης, να έχουμε μια νοοτροπία, ένα περιεχόμενο του νου που καθορίζει τις δραστηριότητές μας και την ζωή μας.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 1. Ο Άνθρωπος στο σύγχρονο κόσμο




Γέννεση

Όταν Υπάρχουμε, όταν Αντιλαμβανόμαστε, όταν Λειτουργεί η Αντίληψη, «αυτό που αντιλαμβανόμαστε» μπορεί να οριστεί σαν ένα «ανοιχτό» ή «κλειστό» σύστημα αντίληψης και να περιγραφεί με όρους δομικής διάταξης, ατομικών δομικών διατάξεων και σχέσεων μεταξύ των διατάξεων και αλλαγής της διάταξης, των σχέσεων, κλπ… (θα το εξηγήσουμε πιο κάτω).

Έχουμε κατ’ αρχήν μια άμεση ολιστική αντίληψη της πραγματικότητας. Αντιλαμβανόμαστε τα πάντα μέσα σε μια ολική πραγματικότητα που περιέχει τα πάντα: Το πόση έκταση έχει αυτή η αντίληψη της πραγματικότητας, αν διευρύνεται, ή περιορίζεται, είναι άλλο ζήτημα. Αυτή η «αντίληψη της ολικής πραγματικότητας» αποτελεί την «βάση» μέσα στην οποία εντάσσεται κάθε περαιτέρω αντίληψη, ο κόσμος που αντιλαμβανόμαστε. Επειδή (αυτή η αντίληψη) δεν μπορεί να είναι πλήρης ή ακριβής, «συμπληρώνεται» στα κενά της ακόμα και με μη αληθινά ή φανταστικά στοιχεία: Αρκεί το «οικοδόμημα» να θεωρείται στέρεο.

Λεμόνι για το κάψιμο.!!!




Αν έχετε καεί, πάρτε...

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΦΩΣ





Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ

Υπάρχει κάτι περί της οπτικής του κόσμου, το οποίο για κάποιους ανθρώπους είναι επί-Φώτηση.

έκπληκτοι είναι πάντα όσοι ζουν στην εσωτερική σιωπή...



Οφείλει κανείς να στοχαστεί ιδιαίτερα πάνω σε όσα λαμβάνουν χώρα μπροστά στα (έκπληκτα;) μάτια μας τις τελευταίες ημέρες. Πολλοί είναι σοκαρισμένοι. Ίσως όχι αδικαιολόγητα. Και αυτό γιατί έκπληκτοι είναι πάντα όσοι ζουν στην εσωτερική σιωπή. Και θα έλεγα χειρότερα, στην εσκεμμένη αποχή από την πνευματική εργασία.
Νομίζω ότι γενικά έχουμε μεγαλώσει με την βεβαιότητα ότι πνευματικός άνθρωπος είναι περίπου αυτός που έχει εντυπωσιακό αριθμό βιβλίων στο σπίτι του ή έχει καταναλώσει εκατομμύρια σελίδων.
Πνευματικός μπορεί και μάλλον είναι ο άνθρωπος που εργάζεται πάνω στο γεγονός της ζωής. Και δεν χρειάζεται τις σελίδες και τις αναλύσεις για να αυτό- επαίρεται. 

Το Μεγάλο Μυστικό Θέαμα...



Είναι ίσως πιθανό να καταφέρεις κάποτε να… γλιτώσεις από την αγάπη του Θεού. 

Είναι εντελώς αδύνατον όμως να ξεφύγεις απ’τον κυνισμό του…


-Συναντηθήκαμε κάτω από... δύσκολες συνθήκες, του είπε. Κάτω από συνθήκες που δεν ευνοούσαν την επικοινωνία.

Καθώς μιλούσε, η ένταση της φωνής μειωνόταν. Ο άνθρωπος που ταυτόχρονα σκέφτεται αυτά που λέει, δεν έχει σταθερή ένταση φωνής. Είναι γιατί διαπραγματεύεται τις σκέψεις του και τις προϋποθέσεις εξωτερίκευσής τους. Και τούτη η διαδικασία έχει τη φορεσιά της συναλλαγής σε ένα εμπορικό μαγαζάκι. Όταν ελέγχεις τον μαγαζάτορα για την ποιότητα του εμπορεύματος, έχεις φωνή δυνατή και σταθερή. Όταν όμως θέλεις να σου κάνει ‘σκόντο’ η φωνή σου χαμηλώνει και το ηχόχρωμα γλυκαίνει.

Εάν πάσχεις από μονομανία…

Την Ελλάδα συνεχίζει να κατηγορεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νικολά Γκρούεφσκι (σ.σ: ή Γκρούεβσκι, όπως είναι το σωστό*) για τη μη εξεύρευση λύσης στο πρόβλημα με το όνομα της γειτονικής χώρας. Υποστήριξε μάλιστα πως η χώρα μας τηρεί προσβλητική στάση απέναντι στη δική του, επειδή χρησιμοποιεί το ακρωνύμιο FYROM (ΠΓΔΜ) και όχι… πλήρη την ονομασία «Former Yugoslav Republic of Macedonia» (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας).

«Ο νότιος γείτονάς μας συνεχίζει να πιστεύει ότι το πρόβλημα της ονομασίας μπορεί να λυθεί με παρεμποδίσεις, με εκβιασμούς και προσβολές. Προσβολές, διότι μέχρι και σήμερα μας αποκαλούν FYROM (ΠΓΔΜ) και μάλιστα δεν λένε καν Former Yugoslav Republic of Macedonia (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) αλλά FYROM, ένα ακρωνύμιο που δεν πρέπει να χρησιμοποιούν. 

"Δεν θα σου επιτρέψω ξανά να με πείσεις με τις κατασκευασμένες σου δήθεν «Αλήθειες»"


Κουράστηκα, από τις κορώνες σου τις ετεροχρονισμένες.

Βαρέθηκα, να προσπαθείς να με πείσεις για τη μισή σου την «αλήθεια», την κολοβωμένη και ορφανή, ενώ παράλληλα κάνεις το «διαιτητή», ανάμεσα στα διάφορα μεταλλαγμένα «αρπακτικά της εξουσίας», που παρελαύνουν από τα πάνελ σου.

Αηδίασα, από το χιλιο-μασημένο και ξανα-ζεσταμένο «φαγητό» που μου σερβίρεις.

Σιχάθηκα, να «ξεπλένεις» ξανά και ξανά τη σκέψη μου και να καθοδηγείς ύπουλα την βούλησή μου. Να βγάζεις στο γυαλί μάρτυρες με πλάτη, με μαρτυρίες κατασκευασμένες σε «ψυχολογικά εργαστήρια», προσπαθώντας να με πείσεις πως ανακάλυψες τον «τροχό».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα