Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Ετοιμασίες για την επαφή με εξωγήινα όντα;

UFO_πάνω_από_τη_Βοστόνη


       
Μάνος Τσαγκαράκηςαπό Μάνος Τσαγκαράκης

Βρισκόμαστε επί αιώνες υπό παρακολούθηση, κάτω από το μικροσκόπιο μιας εξαιρετικά προηγμένης διαγαλαξιακής κοινότητας που έχει επιβάλλει «καραντίνα» στη Γη ώσπου να αποδείξει ότι μπορεί να ενταχθεί στην Συμπαντική κοινωνία, αφήνοντας στην άκρη τους διαστημικούς εξοπλισμούς! Και ίσως τώρα ήρθε η ώρα για μια «απευθείας» επαφή!

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Post image for Διαβάστε τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» εδώ! (Και βίντεο έχουμε…)
Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»
(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε – μέχρι της σήμερα – ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)…

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 29 Οκτώβρη 2012, ώρα 21.49 (χειμερινή πια) στην 6η του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σε σχεδόν ακριβές τρίγωνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που είναι και το μεγάλο «ατού» αυτής της Πανσελήνου.

Ας δούμε που βρίσκονται αυτή τη «συμβολική» μέρα (μια μέρα μετά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου) οι άλλοι πλανήτες, αφού αναφέρουμε πως ο Ωροσκόπος του ωροσκοπίου που κατασκευάζουμε για την Πανσέληνο είναι στις 16 Καρκίνου και το M/C στην «αναιρετική» μοίρα της 29ης Ιχθύων.

Πλούτωνας - Κρόνος σε αμοιβαία υποδοχή… Το τέλος μιας εποχής

sp_k_.jpgΠριν φτάσουμε στο τι μπορεί να φέρει στο κάθε ζώδιο αυτή η αμοιβαία υποδοχή, καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το ουσιαστικό της νόημα, όσο πιο απλά μπορούμε. Στην αστρολογία, λέγοντας τον όρο «αμοιβαία υποδοχή» , εννοούμε την ταυτόχρονη κίνηση δύο πλανητών, όπου ο ένας κινείται στο ζώδιο της κυριαρχία του άλλου. Στην προκειμένη περίπτωση ο Κρόνος (κυβερνήτης του Αιγόκερω), βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ ταυτόχρονα ο Πλούτωνας (κυβερνήτης του Σκορπιού), βρίσκεται στον Αιγόκερω. Οι πλανήτες αυτοί συνεργάζονται μεταξύ τους με έναν έντονο τρόπο, παρόμοιο με την ενέργεια της γνωστής σε όλους μας, όψη συνόδου. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αρχές των ζωδίων και των πλανητών , κατά μία έννοια, συγχωνεύονται δρώντας συντονισμένα. 

Οι γλώσσες της αγάπης
Η αγάπη είναι η πιο δημοφιλής λέξη στη μηχανή αναζήτησης του Google.
Είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές λέξεις, αλλά, θα έλεγα, και μια από τις πιο συγκεχυμένες . Όλοι συμφωνούμε πως η αγάπη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, ενώ οι ψυχολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ανάγκη για αγάπη είναι  πρωταρχική συναισθηματική ανάγκη, σημαντική όσο και η τροφή και ο ύπνος. Παρ’ όλα αυτά, η έννοια «αγάπη» μας προκαλεί και

Συναυλία-έκπληξη των Rolling Stones στο Παρίσι

Οι θρυλικοί Rolling Stones


Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί απόψε για μία μίνι-συναυλία σε ένα μικρό νυχτερινό κέντρο του Παρισιού.

Το Σύμπαν είναι απίθανο, πολύ απίθανο, βαθιά απίθανο.(BINTEO)
Το βίντεο ξεκινάει από τα Ιμαλάϊα για να φτάσει στο απώτατο άκρο του Κόσμου και στην αρχή του, το Big Bang.

Ξεκίνησε ο «Πόλεμος των Άστρων»;

Διαστημόπλοιο από Star Wars

       
Μάνος Τσαγκαράκηςαπό Μάνος Τσαγκαράκης

Τι μπορεί να κάνει ένα ασύλληπτου μεγέθους και ταχύτητας ιπτάμενο αντικείμενο να συντριβεί; Απάντηση: μια βλάβη, ένα σφάλμα του χειριστή ή μια επιθετική ενέργεια. Αν, φυσικά, μιλάμε για ανθρώπινη κατασκευή. Γιατί, αν προέρχεται από άλλους κόσμους, δύσκολα θα πίστευε κάποιος τις δυο πρώτες εκδοχές… Τι συνέβη, λοιπόν, στο Αιγαίο την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 20:55 το βράδυ; Και πώς συνδέονται με αυτό το γεγονός η WikiLeaks και ο ιδρυτής της Julian Assange, η Ανταρκτική, η Κίνα και ένας… βετεράνος του Βιετνάμ Αμερικανός πεζοναύτης;

«Project 1794»: Κι αν οι πιλότοι των UFO είναι… γήινοι;

δοκιμή-ιπτάμενος-δίσκος
       
Μάνος Τσαγκαράκηςαπό Μάνος Τσαγκαράκης
Χιλιάδες σελίδες και ιστοσελίδες φιλοξενούν καθημερινά μαρτυρίες για θεάσεις UFO που κινούνται με απίστευτες για τα γνωστά (στον πολύ κόσμο) δεδομένα ταχύτητες, συνοδεύοντάς τις με βίντεο ή φωτογραφίες που ποτέ δεν είναι αρκετά ευκρινή ώστε να καταλάβουμε με σαφήνεια τι βλέπουμε και να συμπεράνουμε αν πρόκειται για γήινη ή εξωγήινη τεχνολογία.

Βότανα και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες από το Α ως το Ω…

Τα βότανα είναι σύμμαχος μας. Εκμεταλλευτείτε το..
herbs

Η φύση αποτελεί το μεγαλύτερο φαρμακείο. Η χλωρίδα κρύβει τα μυστικά της πιο λαμπρής ομορφιάς και υγείας, προτείνοντας για κάθε πρόβλημα την άριστη δυνατή λύση. Στο πέρασμα των χρόνων ο άνθρωπος άρχισε να ξεχνά τις θεραπείες της φύσης και προτίμησε να στρέψει το ενδιαφέρον του στα κατασκευάσματα των χημικών εργαστηρίων.
Η φύση όμως παίρνει τη ρεβάνς καθώς ανακαλύπτουμε ξανά λίγο - λίγο της ευεργετικές ιδιότητες των φυτών.

Οι μεγαλύτερες επιδημίες που γνώρισε ο κόσμος

Οι μεγαλύτερες επιδημίες που γνώρισε ο κόσμος (6)
Με τις ανθρωπιστικές κρίσεις του πλανήτη μας να περιλαμβάνουν ακόμα και σήμερα εκρήξεις πανδημιών σε διάφορες γωνιές του κόσμου, η μάστιγα των θανατηφόρων ασθενειών δεν έχει καταλαγιάσει…

Το ξέσπασμα της χολέρας στη δοκιμαζόμενη Αϊτή σκότωσε 300 ανθρώπους και μόλυνε άλλους 3.000. Στην Αφρική και την Ασία ο κόσμος υποφέρει από νόσους που στη Δύση έχουν πλέον εκλείψει.

Ο λιγοστός ύπνος διαγράφει τις αναμνήσεις

Ο λιγοστός ύπνος διαγράφει τις αναμνήσεις
Ακόμα ένα λόγο για να μην χάνουμε ούτε λεπτό από τον ύπνο μας, ανακάλυψαν αμερικανοί επιστήμονες: Μπορεί να διαγράψει τις αναμνήσεις μας για πάντα.

Όπως ανακοίνωσαν στο ετήσιο συνέδριο της Εταιρείας για την Νευροεπιστήμη (SFN) των ΗΠΑ, η απώλεια μόλις δύο ωρών ύπνου ένα βράδυ αρκεί για να μην επεξεργαστεί και να μην αποθηκεύσει ο εγκέφαλος αναμνήσεις.
Το χειρότερο, όμως, είναι πως όσες αναμνήσεις χάνονται λόγω της ελλείψεως ύπνου, χάνονται για πάντα....

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών

Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. 

Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι ...για πάντα μέλι. 
Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή.

Γεώργιος Σεφέρης Νόμπελ Λογοτεχνίας 25 Οκτ.1963


Ο Σεφέρης, το Νομπέλ και μια συνωμοσία

Πριν από 49 χρόνια, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 1963, τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο μεγάλος Έλληνας λογοτέχνης Γιώργος Σεφέρης. 

Ο Σεφέρης, το Νομπέλ και μια συνωμοσία 25 Οκτωβρίου 1963.Πριν από 49 χρόνια, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 1963, μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, «Το Βήμα» μοιράζει το πρωτοσέλιδό του σε δύο ειδήσεις και σε δύο αντίστοιχες φωτογραφίες: αριστερά, με κεφαλαία, η θριαμβευτική διαδρομή «από Θηβών μέχρι Λαμίας» του Παπανδρέου, με φωτογραφία από την ασυνήθη «εις όγκον και ενθουσιασμό» συγκέντρωση του λαού της «Λεβαδείας». 
Δεξιά, με πεζά, «Το Νομπέλ λογοτεχνίας εις τον ποιητήν Σεφέρην», με τη γνωστή φωτογραφία του μπροστά στη βιβλιοθήκη της οδού Αγρας, με ένα βιβλίο στο χέρι να κάνει πως διαβάζει.

Τεκμήρια από παλαιότερα αρχαιοελληνικά αλφάβητα και διαλέκτους


Φωτογραφία: Τεκμήρια από παλαιότερα αρχαιοελληνικά αλφάβητα και διαλέκτους


Όστρακο υπέρ του εξοστρακισμού του Θεμιστοκλή - Τα τελευταία γράμματα των δύο λέξεων είναι γραμμένα βουστροφηδόν, ενώ η γραφή Θεμισ-Θ-ο... είναι ορθογραφικό σφάλμα που αποδεικνύει την παρεμφερή προφορά Θ και Τ στην Αττική διάλεκτο.
Όστρακο υπέρ του εξοστρακισμού του Θεμιστοκλή, περί το 475 π.Χ.
Πριν από τη μεταρρύθμιση του Αττικού αλφαβήτου κατά τα Ιωνικά πρότυπα το 403 π.Χ., το σύμβολο Η εχρησιμοποιείτο για να υποδηλώσει τη δασεία (ακριβώς όπως στο Λατινικό και στα περισσότερα σύγχρονα Ευρωπαϊκά αλφάβητα), ενώ ο φθόγγος η γραφόταν και αυτός "Ε" (π.χ. τα γνωστά όστρακα "ΘΕΜΙSΘOKLEΣ NEOKLEOΣ" «Θεμιστοκλής Νεοκλέους» ή η λίθινη επιγραφή "HOPOΣ EIMI TEΣ AΓOΡAΣ" «ὅρος εἰμὶ τῆς ἀγορᾶς»). Στο παλαιότερο αυτό Αττικό αλφάβητο το γράμμα Ε υποδήλωνε τους δύο παραπλήσια προφερόμενους φθόγγους ε (βραχύ κλειστό) και η (μακρό ημιάνοικτο), ενώ το γράμμα Ο τους τρεις παραπλήσια προφερόμενους φθόγγους ο (βραχύ κλειστό), ω (μακρό ανοικτό) και ου (μακρό κλειστό).
Η συχνή δωρική γραφή Ἀσάνα αντί Ἀθάνα, Ιωνικό: Ἀθήνη υποδηλώνει ότι στις δωρικές διαλέκτους το θ ίσως προφερόταν όπως το νεοελληνικό θ και όχι όπως το αττικό (th), oπότε με το γράμμα Σ ο γράφων προσπαθούσε να προσεγγίσει τη φωνητική προφορά ενός φθόγγου για τον οποίο δεν υπήρχε εντελώς κατάλληλο σύμβολο.
Η ομοιότητα αλλα και οι διαφορές στην προφορά των η και α υποδηλώνεται επίσης από τους διαλεκτικούς τύπους ἁμέρα (Δωρική), ἠμέρη (Ιωνική), ἡμέρα (Αττική, Κοινή και Νεοελληνική).


Όστρακο υπέρ του εξοστρακισμού του Θεμιστοκλή - Τα τελευταία γράμματα των δύο λέξεων είναι γραμμένα βουστροφηδόν, ενώ η γραφή Θεμισ-Θ-ο... είναι ορθογραφικό σφάλμα που αποδεικ
νύει την παρεμφερή προφορά Θ και Τ στην Αττική διάλεκτο.
Όστρακο υπέρ του εξοστρακισμού του Θεμιστοκλή, περί το 475 π.Χ.
Πριν από τη μεταρρύθμιση του Αττικού αλφαβήτου κατά τα Ιωνικά πρότυπα το 403 π.Χ.,

Αγαπητό μου ημερολόγιο. Σήμερα ανακάλυψα ότι μεγαλώνω ταχύτατα.


Αγαπητό μου ημερολόγιο


Σήμερα ανακάλυψα ότι μεγαλώνω ταχύτατα.
 Έχω αφήσει πίσω μου τα παιδικά μου όνειρα!
 Έχω ακόμα ξεχάσει τις υποσχέσεις που έδωσα σαν παιδί στον εαυτό μου, να μην γίνω

Αν η ζωή είναι παιχνίδι...(ΒΙΝΤΕΟ)


Αν η ζωή είναι παιχνίδι... γιατί να μην ξέρεις τους κανόνες του και πώς να το παίζεις; 

Κανόνας 1ος: 

Το Παυλοπέτρι Λακωνίας πιθανά η Χαμένη Ατλαντίδα του Πλάτωνα

Ήταν το 2003 όταν στα πλαίσια της ενασχόλησής μου με το υποβρύχιο κυνήγι επισκέφτηκα την Ελαφόνησο Λακωνίας. Σε μια παραλία του νησιού γνώρισα έναν ηλικιωμένο ψαρά απο την περιοχή, ο οποίος μου πρότεινε να ψαρέψω το Παυλοπέτρι. «Υπάρχει μια βυθισμένη πολιτεία εκεί», μου είπε με έμφαση ο ψαράς, δείχνοντας μου από μακρυά το σημείο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΜετάφραση κειμένου στα Ελληνικά. atheatignosi:
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων: 

Πάμπλο Πικάσο 25 Οκτ.1881
Ο Πάμπλο (Ρούιθ) Πικάσο (Pablo Picasso) γεννήθηκε στη Μάλαγα της Ισπανίας στις 25 Οκτωβρίου του 1881. Πατέρας του ήταν ο Χοσέ Ρούιθ Μπλάσκο, καθηγητής του σχεδίου, και μητέρα του η Μαρία Πικάσο. Άρχισε να ζωγραφίζει από παιδί και σε ηλικία 14 ετών μπήκε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Βαρκελώνης.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.. 2012 - ΦΩΤΟΝΙΑ.


Η ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ

 

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ενημερωμένοι για κάτι που ονομάζεται ΔέσμηΦωτονίων, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό. 
Στις αρχές τις δεκαετίας του’60 διάφοροι δορυφόροι άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για την ύπαρξη μιας ενεργειακής δέσμης φωτονίων, της οποιας η προέλευση ήταν το ιδιαίτερο κέντροτου γαλαξία μας. 
Αυτή η δέσμη έγινε γνωστή από τότε ως

Κληρονομούμε επίκτητα χαρίσματα;

chlopiec
Αν έχεις μάθει να παίζεις καταπληκτική κιθάρα, ακόμη κι αν έχεις αφοσιωθεί τόσο πολύ ώστε να ματώνεις κάθε μέρα τα χέρια σου στις χορδές της, το παιδί που θα κάνεις αργότερα δεν θα έχει ιδέα για το παίξιμο της κιθάρας. Καμιά από τις μουσικές γνώσεις σου δεν θα μεταφερθεί στον απόγονό σου.

Η Ψυχή περπατά πάνω σ' όλα τα μονοπάτια.

                                    Φωτογραφία: Υπάρχουν τόσα πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά, αλλά εμείς δεν τα ξέρουμε...
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτά δεν συμβαίνουν...

Το ότι έχουμε άγνοια του τι συμβαίνει μέσα στην Ψυχή μας, 
αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν συμβαίνει...

Το ότι δεν ξέρουμε τους Συμπαντικούς νόμους που διέπουν την Ζωή
αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την διέπουν...

Το ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει σε ένα απόμακρο σημείο του πλανήτη, δεν το εμποδίζει να συμβεί, 

...έτσι ακριβώς συμβαίνουν όλα, είτε το γνωρίζουμε, είτε όχι.

Η πληροφορία που παίρνουμε μέσω των αισθήσεων είναι αυτό που γνωρίζουμε ότι συμβαίνει ή έχει συμβεί στο σπίτι μας, στον κόσμο, σε ένα απομακρυσμένο σημείο του πλανήτη...

Η πληροφορία όμως, μέσω της οποίας μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει μέσα στον Εαυτό μας, δυστυχώς δεν αφορά τις αισθήσεις...Και έτσι αγνοείται σαν πληροφορία...
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν μέσα στον Εαυτό μας, τα πιο όμορφα, μα και τα πιο δυσάρεστα "συμβάντα"...
Υπάρχουν ερεθίσματα που επιδρούν μέσα μας, που δεν τα γνωρίζουμε…Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν επιδρούν…


Μια ηλιόλουστη ημέρα έχει, πχ.,  θετική επίδραση…΄Ετσι έχουμε μάθει…
Τι συμβαίνει όμως και τι επιδρά μέσα μας, όταν, παρ’ όλο που η ημέρα είναι ηλιόλουστη, και χωρίς κάτι φανερά ενοχλητικό, εμείς είμαστε δύσθυμοι και βαρείς?

Εμ εδώ σε θέλω…

Καλές είναι οι πληροφορίες, μέσω των αισθήσεων, δεν λέω...Να γνωρίζεις, να μαθαίνεις, να διακρίνεις, να διαχειρίζεσαι και να αξιολογείς τις πληροφορίες είναι μια άσκηση της διεύρυνσης του νου και της ποιότητας της Διάκρισης...

Παραπέρα όμως συμβαίνουν καθημερινά τόσα ανεπαίσθητα συμπτώματα μέσα μας, τόσες πληροφορίες για τον εσωτερικό μας κόσμο, τόσες επιδράσεις στην Ψυχή μας, που ο νους έχει την ιδιότητα να τα προσπερνά σαν μη συμβάντα...

΄Οταν δεν βρίσκεις άκρη με την διάθεσή σου, είναι ακριβώς γιατί εμπόδισες την εσωτερική πληροφορία να γίνει συνειδητή, απασχολημένος με το τι γίνεται αλλού...

΄Ετσι, με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ένας Άγγελος κάτι να μας ψιθυρίσει, και εμείς να ακούμε τον εκφωνητή να λέει ειδήσεις...

Μπορεί η Ψυχή μας κάτι να θέλει να μας κάνει φανερό, αλλά εμείς να είμαστε απασχολημένοι με την δουλειά μας, με το σπίτι που χρειάζεται βάψιμο, με τον σύντροφό μας που δεν είναι όπως θέλουμε, με το καλό σερβίτσιο που χάλασε το χρώμα του…

Υπάρχουν πολλά πράγματα να μας αποσπάσουν την προσοχή, από την πιο σημαντική ίσως πληροφορία που μπορεί να λάβει ποτέ ένας άνθρωπος…

Αυτή που θα τον κάνει να θυμηθεί ότι δεν είναι μηχανή διεκπεραίωσης, αλλά ΄Ανθρωπος!


Κάτι θα ξέρει ο Ποιητής…
<< “Μη λέτε, "Βρήκα την αλήθεια”, αλλά να λέτε, “Βρήκα μιαν αλήθεια”.
Μη λέτε, “Βρήκα το μονοπάτι της ψυχής”, αλλά να λέτε, “Συνάντησα την ψυχή που περπατούσε στο μονοπάτι μου”.
Γιατί η ψυχή περπατά πάνω σ' όλα τα μονοπάτια.
Η ψυχή δεν περπατά πάνω σε μια γραμμή, ούτε μεγαλώνει σαν καλάμι.
Η ψυχή ξεδιπλώνεται, όπως ο λωτός με τα αναρίθμητα πέταλα>>
Χαλίλ Γκιμπράν


Καλημέρα <3<3<3

Υπάρχουν τόσα πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά, αλλά εμείς δεν τα ξέρουμε...
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτά δεν συμβαίνουν...

Το ότι έχουμε άγνοια του τι συμβαίνει μέσα στην Ψυχή μας, 
αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν συμβαίνει...

2012 Καταστροφολογία για να τα οικονομήσουν

2012-telos-kosmou

Ακόμη και σήμερα, στις αρχές του 21ου αιώνα, πολλές είναι οι «προφητείες» για τη συντέλεια του κόσμου. Πάρτε για παράδειγμα την καταστροφολογία για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Διακόσια σχεδόν βιβλία, δεκάδες ντοκιμαντέρ και κυρίως χιλιάδες άρθρα στο Διαδίκτυο, περιγράφουν όλα όσα υποστηρίζουν ότι «προέβλεψαν» ο Νοστράδαμος, οι Μάγια, κι ένα σωρό άλλοι υποτιθέμενοι «προφήτες».

Η ανθρωπότητα αποθηκεύθηκε κάτω απο τις Αλπεις

alpeis_400

Ορισμένοι άνθρωποι σκέφτονται μόνο το αύριο, αλλά άλλοι (ευτυχώς) προτιμούν να "βλέπουν" πολύ μακριά στο μέλλον. Ευρωπαίοι επιστήμονες, αρχειοφύλακες και βιβλιοθηκάριοι, φοβούμενοι μήπως κάποτε οι μελλοντικές γενιές δεν μπορούν να διαβάσουν τις ψηφιακές πληροφορίες που θα είναι αποθηκευμένες σε ξεπερασμένες πια τεχνολογίες, έθαψαν σε ένα μυστικό υπόγειο οχυρό, βαθιά κάτω από τις ελβετικές Άλπεις, ένα "ψηφιακό γονιδίωμα" που θα επιτρέψει στους ανθρώπους του μέλλοντος, αν ποτέ το χρειαστούν, να "ξεκλειδώσουν" ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών.

Γιόγκα: Γυμναστική ή Θρησκεία; Χρήστος Ταγαράκης


"Η γιόγκα είναι μέρος της θρησκευτικής λατρείας του ινδουισμού και του βουδισμού. Οι κινήσεις του σώματος (οι λεγόμενες "γυμναστικές ασκήσεις") που εφαρμόζονται, συνοδεύονται με επικλήσεις θεοτήτων.
Συνήθως λέγεται το "ΟΜ", επαναλαμβάνεται κάποιο "μάντρα", δηλαδή μία φράση που επαναλαμβάνει κανείς προσευχόμενος σε μια θεότητα (όπως οι Χριστιανοί επαναλαμβάνουν την ευχή - νοερή προσευχή - "Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησον με").

O ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑAναλογισθήκατε ποτέ γιατί οι Γρύπες (Γκριφόν), οι Σφίγγες και άλλα τέρατα τα οποία κατά την παράδοση δημιούργησαν οι ΄΄εγρήγοροι΄΄ στέκονται πάνω από τη δανειστική βιβλιοθήκη των Αθηνών – δηλαδή το βασικό κέντρο γνώσης των Αθηνών - σε στάση υποταγής , όπως τα σκυλάκια στον αφέντη τους ? Oι ΄΄εγρήγοροι΄΄ ήταν ο Σεμιαζάς καιοι περί αυτόν δεκάρχες κατά το βιβλίο του Ενώχ ( Π. Διαθήκη ) . Ηταν άγγελοι που φύλαγαν τις πύλες της γης για να μη εισέλθουν ο διάβολος και οι δαίμονες του – δηλαδή ο μετέπειτα αυτοαποκαλούμενος ‘θεός’ Δίας της ελληνικής μυθολογίας και οι ολύμπιοι ‘θεοί’ του ή απλά ΄΄είδωλα ΄΄.

ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ?


ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ?
Από την απώτερη αρχαιότητα, ο άνθρωπος κοίταζε τον ουράνιο θόλο και προσπαθούσε να μετρήσει τα αστέρια. Σήμερα γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των αστεριών είναι μεγάλος, αλλά όχι ....

ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Στη γλώσσα των συμβολισμών, το δένδρο εκφράζει το σύνολο της εκδήλωσης. Είναι σύνθεση ουρανού, γης και ύδατος. Είναι δυναμική ζωή ως αντίθεση ση στατική ζωή της πέτρας. Το Δένδρο της Ζωής αναπτύσσεται στον Παράδεισο.

Η Ανδρομέδα εκτός ελέγχου επιτίθεται στη γη! Συγκρούστηκε ήδη με τον Μ33!!! [εικόνες]

Mας επισκέπτετε νωρίτερα από ό τι υπολόγιζαν οι αστρονόμοι; Νεώτερες έρευνες έχουν θορυβήσει τους...
επιστήμονες που δεν είχαν παρατηρήσει την επίθεση του 2004!
Το μεγάλο κοσμικό γεγονός που κυριολεκτικά θα ταρακουνήσει τη γη υπολόγιζαν οι επιστήμονες ότι θα συμβεί σε ....τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια, όταν ο Γαλαξίας μας θα συγκρουστεί με τον γαλαξία της Ανδρομέδα. 'Εκαναν, όμως, λάθος!

Οι πρόσφατες έρευνες του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών που χρησιμοποιούν το Green Bank Telescope (GBT) επιβεβαιώνουν τους πιο ενδόμυχους φόβους των ειδικών: η Ανδρομέδα είναι εκτός ελέγχου εδώ και

2012 ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ
Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά και διάφορα για το τι πρόκειται να γίνει το 2012. 

Κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Άλλοι λένε για συντέλεια του κόσμου με όλες τις καταστροφές που μπορεί να κατεβάσει ο νους του ανθρώπου.


Άλλοι λένε για ερχομό του Χριστού (!!!), άλλοι πάλι, πρώτα του αντίχριστου και μετά του Χριστού. Κάποιοι πάλι λένε πως έρχονται οι κακοί εξωγήινοι και πρέπει να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα