Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Έρχονται στα νησιά τα 4Χ4 ασθενοφόρα



Η υγεία δεν έχει ώρα και δεν έχει …προτιμήσεις. Ενα περιστατικό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα έστω και αν είναι στο πλέον δυσπρόσιτο σημείο… Εδώ εκτός από τους …κομάντος του ΕΚΑΒ έχουμε και τα 4Χ4 ασθενοφόρα… Τα νησιά έχουν πλήθος δυσκολοπρόσιτων σημείων και πολλές φορές τα συμβατικά ασθενοφόρα χρειάστηκε να γίνουν …χάμερ για να φθάσουν σε ένα άμεσα αντιμετωπίσιμο περιστατικό. 

Ο ΙΧΩΡ…. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΙΧΩΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ένα Κέντημα της Ψυχής - Διαδραστικά

Όπως σας έχω τονίσει και παλαιότερα κι έχω αναφερθεί αρκετές φορές στην Μυθολογία/Μυθοϊστορία των Προγόνων μας…. που είναι και ο μέγιστος Παιδαγωγός προς όλους ΕΜΑΣ… ΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ... όπου με προτροπή για έρευνα και πλήρη κατανόηση της «κρυφής» αλλά και της φανερής Γνώσης… θα βγάλουμε διάφορα εξαγόμενα συμπεράσματα... που οδεύουν προς την αλήθεια… που έχουν έτσι κι αλλιώς από μόνα τους... μία διαχρονική αξία και ισχύ… μιας διδασκαλίας του Θείου Φωτός…η οποία διαπαιδαγώγηση έρχεται από τα παλιά και προέρχεται εκ του Χείρωνος Κενταύρου… υπό του Απόλλωνος (θεού του αμιγούς Φωτός)… όπου ο Χείρων μας συνδέει και πάλι τον ίππο… δηλαδή το ΑΛΟΓΟΝ μέρος της Ψυχής μας… με τη φώτιση του Παιωνίου Προτύπου: «Εν δε Απόλλων». Η δε Παιωνία Αθηνά... εναποθέτει μόνον την χείρα της εις την κεφαλή του… δείγμα μεταβιβάσεως των συμβουλευτικών Σοφών και Θεραπευτικών της ιδιοτήτων.

Ο Απόλλων λοιπόν… είναι ο προστάτης της Υγείας….και κατευθύνει ορθώς τον ιππόμορφο Χείρωνα στην απόκτηση των θείων Του Ιδιοτήτων….δηλαδή της Παιωνίας Θεραπευτικής του Τέχνης….της ΜΟΥΣΙΚΗΣ…δηλαδή την καθ’ ολοκληρίαν Πνευματική επίδοση και μόρφωση…της Μαντικής ικανότητος και της Τοξοβολίας.
Η διαπαιδαγώγηση λοιπόν του Χείρωνος…υπό του Απόλλωνος πραγματοποιείται ΑΔΕΛΦΙΑ… δια της ελεγχόμενης ΛΟΓΙΚΗΣ και ΓΝΩΣΗΣ του ΕΑΥΤΟΥ/ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ….με βάση όμως το κριτήριο και την έννοια της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Όμως παρατηρούμε... ότι η φύση σύλληψης και γέννησης του Χείρωνος Κενταύρου….από τα ανεξέλεγκτα ένστικτα των γονιών του Κρόνου και της Φιλύρας…νέρχεται σε αντίθεση με τη Θεία σύλληψη και γέννηση του Απόλλωνος…δια της ομαλής συνεύρεσης Διός και Λητούς. Αυτό σημαίνει….ότι η σύλληψη του Απόλλωνος είναι μείξη του Λείου Ήθους/ΛΗΤΟΥΣ…με της ανώτατης Νοημοσύνης του ΔΙΟΣ….χωρίς την παρεμβολή των ίππων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΜΩΣΕΙ (βίντεο)



Και οι 12 ήταν υπέροχοι (12 γιατροί μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19)
“Ενός βλακός μύριοι έπονται”.
Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Ο κ.Κλεάνθης Γρίβας, ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κοινωνιολόγος και πολλά άλλα, επιμελήθηκε και μας παρουσιάζει σε ένα εκπληκτικό άρθρο, τις γνώμες 12 γιατρών που μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19, με έναν τρόπο εναλλακτικό – ωστόσο έγκυρο- από τον κατεστημένο. Αφορμή γι΄αυτή του την καταγραφή στάθηκε η απόφαση της Κυβέρνησης να φιμώνεται κάθε Μέσο Ενημέρωσης που θα τολμά να αμφισβητήσει την επίσημη «αφήγηση», για χάρη της «δημόσιας υγείας».
Συγκέντρωσε και παραθέτει, λοιπόν, στο εν λόγω άρθρο, τις απόψεις 12 επιστημόνων από το πεδίο της ιατρικής που δεν είναι στις «λίστες πληρωμών» της Big Pharma και ανησυχούν για την κυρίαρχη «αφήγηση» που διαχέεται από τα (εταιρικά) μέσα «ενημέρωσης» που χρηματοδοτούνται από την Big Pharma, το οποίο και σας προτρέπουμε να μελετήσετε με ενθουσιασμό.
Ο κ.Γρίβας, δεν σταματά όλον αυτόν τον καιρό της λεγόμενης πανδημίας να μελετά, να καταγράφει και να φωτίζει όλες τις σκοτεινές πλευρές της ζοφερής αυτής υπόθεσης. Και το κάνει καλά! Όχι αποσπασματικά, ούτε μεσοβέζικα. Στο άρθρο η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» μας αποκαλύπτει ότι, ήδη από το 2008 που εκδηλώθηκε η οικονομική κρίση, ο ΟΗΕ είχε επεξεργαστεί ένα πρόγραμμα αντίδρασης των κυρίαρχων ελίτ που τιτλοφορούνταν Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης.

ΗΠΑ: Τι δείχνουν τα κινητά για τη μετάδοση του κορωνοϊού

Η μείωση της λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων στο χώρο εργασίας, στις μετακινήσεις, και στα εμπορικά καταστήματα και η αύξηση της λειτουργίας στις οικίες βρέθηκε να συσχετίζεται με σημαντική μείωση των κρουσμάτων.


ΗΠΑ: Τι δείχνουν τα κινητά για τη μετάδοση του κορωνοϊού

Τις τάσεις μετάδοσης του κορωνοϊού σε αστικό περιβάλλον και τις ταξικές διαφοροποιήσεις διασποράς του ιού, έδειξε μία ενδιαφέρουσα μελέτη που διενεργήθηκε στις ΗΠΑ.
Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό JAMA Network και αξιολογείται από τον Δημήτριο Παρασκευή (αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ) και τον Θάνο Δημόπουλο (καθηγητής Θεραπευτικής-Αιματολογίας - Ογκολογίας, πρύτανης ΕΚΠΑ).
Η μελέτη έδειξε ότι η λειτουργία των κινητών τηλεφώνων σε διαφορετικές Πολιτείες σχετίζεται με το ρυθμό εμφάνισης κρουσμάτων σε 5, 10 και 15 ημέρες αργότερα, υποδεικνύοντας ότι αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι χρήσιμα για τον εντοπισμό περιοχών με μεγαλύτερο κίνδυνο για ταχύ ρυθμό μετάδοσης νέων κρουσμάτων κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

Κάτω τα χέρια !!!



👎Είμαστε βαθύτατα αγανακτισμένοι με την αντίδραση, που οργανώνεται ενάντια στο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα του ΣΚΑΙ !!!
Ο σταθμός έχει χρόνια υπηρετήσει με συνέπεια και αποφασιστικότητα την παράταξη με χίλιους τρόπους… Στην πρώτη γραμμή όλο του το δυναμικό με επικεφαλής τον Αρη, τον Κωνσταντίνο, τον Μπάμπη και τα άλλα παιδιά… Αγώνας πραγματικός με χέρια και με δόντια…

Εδώ δομήθηκε το θαύμα του πλήρους εξαγνισμού της παράταξης από τα …ενοχλητικά για την κοινή γνώμη μνημόνια…
Εδώ υποσκάφτηκε και πριονίστηκε κάθε αντίπαλος των φιλελέδων…
Εδώ έσπασαν όλα τα ρεκόρ των fake news.
Εδώ αναπτύχθηκε η θεωρία της …σοβαρής Χρυσής Αυγής…
Εδώ υποδαυλίστηκε το μένος και η οργή των Μακεδονομάχων, που μας χάρισαν τον θρίαμβο τον περσινό Ιούλιο και που τώρα, ενώ ο σουλτάνος …μπαινοβγαίνει, αυτοί …ξεκουράζονται, έτοιμοι να πολεμήσουν τις …μάσκες…

Τι είναι αυτό που κάνει αυτήν την γυναίκα, αυτόν τον άντρα, το κατάλληλο πρόσωπο για σένα;


Όταν κάνεις έρωτα με έναν άντρα ή με μια γυναίκα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξεις για την εσωτερική γυναίκα ή τον εσωτερικό άντρα. Όταν κάνεις έρωτα με μια γυναίκα, έχε τα μάτια σου κλειστά, καν' το διαλογισμό. Η εξωτερική γυναίκα πάντα βοηθά την εσω­τερική γυναίκα να ξυπνήσει. Κι όταν κάνεις έρωτα, οι εσωτερικές σου ενέργειες - και οι αρσενικές και οι θηλυκές - κορυφώνονται. Η στιγμή τού οργασμού, δεν γίνεται ανάμεσα σ’ εσένα την εξωτερική γυναίκα, συμβαίνει πάντα με την εσωτερική γυναίκα.

Αν λοιπόν έχεις εγρήγορση, θα συνειδητοποιήσεις ότι το φαινόμενο της συνάντησης των ενεργειών συμβαίνει μέσα σου. Και όποτε συμβαίνει αυτό, ο οργασμός θα απλώνεται σε ολόκληρο το σώμα, δεν θα είναι τοπι­κός, δεν θα περιορίζεται μόνο στο κέντρο του σεξ. Αν περιορίζεται μόνο στο κέντρο του σεξ, τότε δεν θα πρόκειται παρά για ένα αυνανισμό, τίπο­τα περισσότερο. Οργασμός σημαίνει ότι ολόκληρο το σώμα, κάθε ίνα τού σώματος, πάλλετε με καινούργια ζωή, με μια νέα ενέργεια, γιατί μέσα από τη συνάντηση διασπάται πολύ ενέργεια.

Η συνάντηση συμβαίνει μέσα σου, αν όμως εξακολουθείς να κοιτάς προς τα έξω θα χάσεις. Ο εξωτερικός άντρας ή η εξωτερική γυναίκα δεν είναι παρά αντιπρόσωποι του εσωτερικού. Όταν ερωτεύεσαι ένα άντρα ή μια γυναίκα, ερωτεύε­σαι μόνο γιατί ο άντρας ή η γυναίκα κατά κάποιο τρόπο ανταποκρίνονται με το εσωτερικό. Γι’ αυτό δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί είσαι ερωτευμέ­νος με εκείνη τη γυναίκα, επειδή δεν πρόκειται καθόλου για κάτι λογικό.

Μεταφέρεις μια γυναίκα μέσα σου. Κι όταν μια γυναίκα ταιριάζει με εκείνη την εσωτερική γυναίκα, ξαφνικά βρίσκεσαι ερωτευμένος. Αυτήν αγάπη δεν μπορείς να τη χειριστείς, δεν είναι ο νους σου ερωτευμένος, είναι κάτι πολύ ασυνείδητο. Με αυτή τη γυναίκα, παίρνεις μια γεύση αισθάνεσαι ξαφνικά ότι αυτή είναι το κατάλληλο πρόσωπο.

Τα 30 πράγματα που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει στη ζωή της!



Δεν μου αρέσει να βάζω πρέπει στη ζωή μου αλλά είναι κάποια πράγματα που η κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει στη ζωή της. Η κάθε μία με τον τρόπο της και η κάθε μία στο χρόνο της. Δες την παρακάτω λίστα σαν ένα bucket list και κράτα το στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Κάθε φορά που μία ευκαιρία εμφανίζεται, να την εκμεταλλεύεσαι.
  1. Να κάνεις ένα ταξίδι μόνη σου. Μερικές μέρες μακριά από όλους και από όλα. Μόνη με τις σκέψεις σου.
  2. Να πεις όχι όταν πραγματικά το νιώθεις ακόμη και αν αυτό μπορεί να χαλάσει τη σχέση σου.
  3. Να δοκιμάσεις ένα μάθημα γυμναστικής που είναι λίγο έξω από τα νερά σου.
  4. Να δώσεις. Να γίνεις εθελόντρια ή να αφιερώσεις κάποιες ώρες από τη ζωή σου για να κάνεις παρέα σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη.
  5. Να βρεις ένα χόμπι που σε εκφράζει και να το τηρείς. Να αφιερώνεις αυτό το χρόνο στον εαυτό σου.
  6. Να αποταμιεύεις. Πολύ σημαντικό!

Η μυστηριώδης επιγραφή με ελληνικά γράμματα σε παλάτι του βασιλιά Αρθούρου



Μια μυστήρια επιγραφή του 7ου αιώνα μ.Χ. ανακαλύφθηκε στα ερείπια ενός αγγλικού κάστρου που συνδέεται με το θρύλο του βασιλιά Αρθούρου. 

Η επιγραφή, η οποία συνδυάζει τη λατινική γραφή, τα ελληνικά γράμματα και τα χριστιανικά σύμβολα, βρέθηκε σε μια πέτρα 60 εκατοστών στο κάστρο Tintagel στην ακτή της Κορνουάλης, όπως αναφέρει το Fox News.


Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το περίεργο μείγμα κειμένου και συμβόλων μπορεί να δείχνει ότι κάποιος έκανε πρακτική στο να γράφει ένα κείμενο. Εμπειρογνώμονες από την Αρχαιολογική Μονάδα της Κορνουάλης, πραγματοποίησαν την ανακάλυψη πέρυσι.

Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ – COELHO PAULO


♦ «Κάθε άνθρωπος έχει τον προσωπικό του μύθο να υλοποιήσει και αυτός είναι ο λόγος που έρχεται στον κόσμο».
♦ «Κάθε άνθρωπος πρέπει να διατηρεί ζωντανή μέσα του την ιερή φλόγα της τρέλας. Και πρέπει να συμπεριφέρεται σαν κανονικός άνθρωπος».
♦ «Χρειάζεται να γυρίσετε όλο τον κόσμο για να καταλάβετε ότι ο θησαυρός είναι θαμμένος στο δικό σας σπίτι».
♦ «Όταν θέλεις κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το κατορθώσεις».

Όνειρα: Αποκτώντας πρόσβαση στα κρυμμένα μηνύματα της ψυχής



«Όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται ήδη μέσα σου»- Bill Bowerman
Μια από τις καθοριστικές στιγμές στην περιπέτεια της προσωπικής αφύπνισης είναι η συνειδητοποίηση ότι όλοι δουλεύουμε για το ίδιο πράγμα: για την προσωπική μας εξέλιξη. Οι συνθήκες και τα πρόσωπα διαφέρουν αλλά είμαστε όλοι στο ταξίδι αναζητώντας αυτό που θα αποκαλύψει τον πραγματικό μας σκοπό και θα μας δώσει την δύναμη που χρειαζόμαστε για τον εκπληρώσουμε.
Αλλά όπως μας υπενθυμίζει και το παραπάνω απόφθεγμα, έχουμε ήδη όλα όσα χρειαζόμαστε. Όλα βρίσκονται ήδη μέσα μας. Αυτό σημαίνει ότι το καθήκον μας δεν είναι να βρούμε κάτι που έχουμε χάσει αλλά να κατανοήσουμε κάτι που υπάρχει μέσα μας.
Με άλλα λόγια, η εφαρμογή των μέγιστων δυνατοτήτων μας γίνεται εφικτή όταν μάθουμε να επικοινωνούμε με την ψυχή.

Το τέλος

Το τέλος

Το πιο άδικο πράγμα στη ζωή είναι ο τρόπος που τελειώνει.
Πράγματι, η ζωή είναι πολύ δύσκολη.
Παίρνει τόσο πολύ από το χρόνο σου και τι κερδίζεις στο τέλος; Ένα θάνατο. Ωραία ανταμοιβή...
Πιστεύω ότι ο κύκλος της ζωής είναι ανάποδος.
Θα έπρεπε πρώτα να πεθαίναμε, να φεύγει αυτό το κακό από τη μέση.
Μετά να πηγαίναμε να ζήσουμε στο γηροκομείο. Να μας διώχνουν, ύστερα από λίγα χρόνια, γιατί θα γινόμασταν υπερβολικά υγιείς για γηροκομείο.
Να πηγαίναμε να πάρουμε το εφ' άπαξ της σύνταξής μας και να αρχίζαμε τη δουλειά –κατευθείαν στη θέση του διευθυντή! – με κινητό, λάπτοπ, αμάξι και σπίτι από την Εταιρεία.
Θα μας έκαναν πάρτι με πολλά πολλά δώρα την πρώτη μέρα της δουλειάς.
Θα δουλεύαμε 40 χρόνια, ώσπου να είμαστε πλέον αρκετά νέοι, για να γιορτάσουμε τη συνταξιοδότησή μας.

SOS! Οι υφασμάτινες μάσκες είναι άκρως επικίνδυνες για τα παιδιά


Σύγχρονοι Ηρώδηδες, παιδοκτόνοι της κυβέρνησης, του ιατρικού κατεστημένου και των συστημικών ΜΜΕ, τρέξτε να βρείτε σπηλιές για να κρυφτείτε όταν ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής και της οργής του Λαού και του Θεού!

Διότι μπορεί μεν, εν τη πωρώσει της συνείδησής σας ή λόγω εκ γενετής βλακείας, εσείς να πιστεύετε ότι Νέμεσις δεν υπάρχει και ότι τα παγκοσμίως κυρίαρχα αφεντικά σας θα σας προστατέψουν, αλλά πλανάστε πλάνην οικτράν!

Θα υποστείτε νομοτελειακά τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων ή παραλείψεών σας. Τα ΟΥΑΙ που εξαπέλυσε ο Χριστός προς τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους της εποχής του, τα εξαπολύει σήμερα το Πνεύμα του εναντίον σας εις το μυριαπλάσιον.

"Ανακρούσατε πρύμναν", λοιπόν, προτού συμβούν τα χειρότερα και μην ξεχνάτε ότι ισχύει και το αξίωμα "Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα". Δεν θα θέλατε να πληρώσουν τα αθώα παιδιά σας για τις αμαρτίες σας. Έτσι δεν είναι, ανόητα ανθρωπάκια;

ΙΣΠΑΝΙΑ: Δημοσιογράφοι εναντίον γιατρού σε σχέση με τον κορωνοϊό


Χαμός στην ισπανική τηλεόραση (13/08/2020).
Γιατρός κατά δημοσιογράφων για το αν υπάρχει πανδημία.
Απλά δείτε το βίντεο.

Ο γιατρός μέσα από το νοσοκομείο τους λέει ότι δεν τρέχει κάτι το ιδιαίτερο και οι δημοσιογράφοι θέλουν να τον πείσουν ότι γέμισαν τα νοσοκομεία και υπάρχει έξαρση πανδημίας.

Η δημοσιογράφος κάνει εντελώς άσχετες ερωτήσεις προσπαθώντας να δημιουργήσει πανικό στον κόσμο και ο γιατρός της λέει ότι υπάρχουν πολύ πιο επικίνδυνοι ιοί αλλά κανείς δεν λέει τίποτε.

Αποκάλυψη-βόμβα! Τα τεστ για τον COVID-19 τα είχαν αγοράσει από το 2017!

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Πετύχαμε λαβράκι! 


Η χώρα μας, υπό την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρήγγειλε τεστ διάγνωσης για τον COVID-19 το 2017, δηλαδή τρία χρόνια προτού εμφανιστεί αυτός ο κατασκευασμένος ιός! Γι' αυτό η αξιωματική αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα ποιεί την νήσσαν για όσα φοβερά και αντισυνταγματικά συμβαίνουν στο όνομα του κορωνοϊού. Είναι όλοι μέσα στο κόλπο!

Αφήνοντας πίσω όσους δεν είναι έτοιμοι να μας αγαπήσουν


Είναι το δυσκολότερο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνουμε και θα είναι επίσης το πιο σημαντικό: να σταματήσουμε να δίνουμε την αγάπη μας σε όσους δεν είναι έτοιμοι να μας αγαπήσουν.
Να σταματήσουμε να κάνουμε αδιέξοδες συζητήσεις με ανθρώπους που δεν θέλουν να αλλάξουν. Να σταματήσουμε να είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που αδιαφορούν για την παρουσία μας. Να σταματήσουμε να θέτουμε προτεραιότητά μας ανθρώπους για τους οποίους είμαστε απλά μια επιλογή. Να σταματήσουμε να αγαπάμε εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να μας αγαπήσουν.

Ξέρω ότι το ένστικτό σου είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να κερδίσεις την εύνοια και την προσοχή τους, αλλά είναι επίσης μια παρόρμηση που θα σου στερήσει χρόνο, ενέργεια και ψυχική ηρεμία. Όταν αρχίζουμε να νοιαζόμαστε για εμάς πραγματικά, να επιζητούμε τη χαρά, το γνήσιο ενδιαφέρον και την αφοσίωση, δεν θα είναι όλοι έτοιμοι να μας συναντήσουν στο ίδιο σημείο.

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΧ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στο σύνολό του, το Βιβλίο του Ενώχ αποτελείται από πέντε βιβλία – Το Βιβλίο των Παρατηρητών, το Βιβλίο των Παραβολών, το Αστρονομικό Βιβλίο, Τα Όνειρα των Ονειρών και οι Επιστολές του Ενώχ – που περιέχουν περίπου 100 κεφάλαια.
Αυτά τα κεφάλαια αφηγούνται την ιστορία του 7ου πατριάρχη στο Βιβλίο της Γένεσης – Ο Ενώχ, ο πατέρας του Μεθουσάλα και ο παππούς του Νώε, ο ίδιος Νώε στη βιβλική ιστορία της Κιβωτός του Νώε.
Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η βιβλική ιστορία της Κιβωτός του Νώε. Στην πραγματικότητα, το Βιβλίο του Ενώχ παρέχει μια εντελώς διαφορετική αφήγηση των γεγονότων που οδήγησαν στη Μεγάλη Πλημμύρα της εποχής του Νώε, δηλαδή, μια εντελώς διαφορετική δογματική ιστορία.

ΠΡΙΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ μηχανή, σκέψου ξανά...



Άγνωστε φίλε καλησπέρα... τι καλησπέρα δηλαδή.....
Σε αντίκρισα νωρίτερα και σε φαντάζομαι πριν λίγο καιρό τότε που είχες το κεφάλι ψηλά με βλέμμα στραμμένο μπροστά στο μέλλον. Το χαμόγελό σου αστραφτερό όπως αρμόζει σε έναν νέο που έχει μπροστά του ολόκληρη τη ζωή. Έτοιμος να τη ρουφήξει ως το μεδούλι......
Σίγουρα οι γονείς σου καμαρώνουν που σ' έφτασαν εδώ μέχρι τα 25, σε γέννησαν, σε μεγάλωσαν με τις καλύτερες παροχές, με αγάπη...σε σπούδασαν... αποφοίτησες... τους έκανες περήφανους... μάλιστα, τώρα έχεις ΙΧ και μηχανή...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα