Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Νόσος COVID-19 και καρκίνος

Η νόσος COVID-19 σε ασθενείς με καρκίνο - Onmed.gr
Οι ασθενείς με καρκίνο θεωρούνται ως μια από τις πιθανά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όσον την λοίμωξη COVID-19, τόσο όσον αφορά τον κίνδυνο να εμφανίσουν λοίμωξη αλλά και τον κίνδυνο σοβαρής νόσου σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. Αυτή η υπόθεση οφείλεται στην γνωστή συσχέτιση της χορήγησης χημειοθεραπείας ή άλλων αντι-νεοπλασματικών θεραπειών αλλά και την πιθανή επίδραση του ίδιου του καρκίνου με κάποιο βαθμό καταστολής του ανοσοποιητικού.
Όμως τα δεδομένα που υπάρχουν για να στηρίξουν αυτή την υπόθεση είναι λίγα. Δυο δημοσιεύσεις από μεμονωμένα νοσοκομεία από την περιοχή της Νέας Υόρκης (NY, ΗΠΑ) έχουν αναφέρει επίσης αναφέρει θνητότητα 11% μεταξύ 334 ασθενών με καρκίνο και στην δεύτερη σειρά, μεταξύ 218 ασθενών με καρκίνο η θνησιμότητα ήταν 28%, όμως μπορεί να υπάρχει συστηματική επιλογή των πιο βαρειών περιπτώσεων, ειδικά στην περιοχή της Νέας Υόρκης που πλήγηκε ιδιαίτερα από την πανδημία.

Συμπιεσμένα μαντηλάκια




Τα συμπιεσμένα μαντιλάκια είναι μια πρακτική και έξυπνη ιδέα που μπορεί να έχει καθημερινά πολλές εφαρμογές.
 Έχουν περίπου το μέγεθος ενός κέρματος και αν τα βρέξουμε με λίγο νερό μεγαλώνουν και μετατρέπονται σε ένα σχεδόν κανονικό μαντίλι. 
Μπορούμε εύκολα να τα έχουμε μαζί μας λόγω του μικρού τους μεγέθους.
Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι στην συμπιεσμένη τους μορφή είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να λερωθούν ή να μολυνθούν. 

Αυτόαμυνα: Πως θα ξεφύγεις αν είσαι με την πλάτη στο έδαφος


Από τις χειρότερες θέσεις που μπορεί να βρεθεί κάποιος σε περίπτωση συμπλοκής είναι με την πλάτη στο έδαφος και τον επιτιθέμενο σε θέση mount. 

Είναι ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα που διδάσκεται στο Brazilian Jiu Jitsu καθώς η θέση αυτή δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε αυτόν που βρίσκεται από πάνω. 

Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "MATRIX"

Οι καλές συνήθειες οδηγούν στην έξοδο από το matrix - Όμορφη Ζωή

Μόνον το 0,043% του πληθυσμού του πλανήτη έχει αφυπνιστεί, σύμφωνα με τον Corey Goode..
Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "MATRIX"
Στις εποχές της Ιεράς Εξέτασης χρησιμοποιούσαν ισοβίτες καταδίκους, άνδρες και γυναίκες, σε υπόγεια μεταλλεία κάτω από την επιφάνεια της γης.
Τα παιδιά που γεννιόντουσαν, μεγάλωναν μέσα στις σκοτεινές στοές και δεν έβλεπαν ποτέ το φως του ήλιου. Κάποτε ένα από αυτά ξέφυγε από την προσοχή των φρουρών και έφτασε μέχρι την έξοδο.

Η Καλντέρα και η Λέρα


Γεια σου, πιτσιρίκο.
Αν κάποιος περίμενε διαφορετική αντίδραση από τους Έλληνες για το σε ποιους δόθηκαν τα είκοσι εκατ. του Πέτσα να σηκώσει το χέρι. Σιγή ιχθύος στην καλντέρα, και ένα ηλιοβασίλεμα να το πιεις στο ποτήρι.

Αγαπημένε μου Πιτσιρίκο, πέσανε από τα σύννεφα οι Έλληνες, όταν άκουσαν μερικά από τα ποσά που εισέπραξαν τα παπαγαλάκια των ολιγαρχών.
Εγώ, βέβαια, Πιτσιρίκο, έπεσα κάτω από τα γέλια.
Και επειδή ζούμε στο βασίλειο της αμνησίας, να θυμίσω δυο-τρία πράγματα.
Ο για χρόνια εξαφανισμένος κ. Νίκος που το μόνο που έχει να επιδείξει από την δημοσιογραφική του καριέρα είναι το φιάσκο της οδού Νιόβης 4 που οδήγησε στο θάνατο της Αμαλίας Γκινάκη -χωρίς να λογοδοτήσει κανείς-, καθώς και το 1998 η Ελληνική Αστυνομία λάμβανε “έγκυρες” πληροφορίες από τα “αξιόπιστα” ΜΜΕ. Λετε να μην ήξερε πού θα έπαιρνε τηλέφωνο ο Σορίν;
Φέρεται να εισέπραξε 869.000 ευρώ. Να το γράψω και ολογράφως; Οκτακόσιες εξήντα εννιά χιλιάδες ευρώ.
Ο “Γιαννάκης” όπως τον αποκαλούν, που εμπλέκεται και στην υπόθεση του Noor1, και εν μια νυκτί από άσημος δημοσιογράφος έγινε εκδότης, φέρεται να έλαβε 400.000 ευρώ.
Το θέλετε και ολογράφως; Φαντάζομαι όχι.
Ενώ ο Θανάσης, ακόλουθος του Τζήμερου παρακαλώ, και φίλος του καταδικασμένου Λ.Λαυρεντιάδη τον οποίο αποθέωνε -γιατί μερικοί νομίζουν ακόμα ότι έχουμε φιλελέδες στην κυβερνησάρα μας- συμβιβάστηκε μόνο με 323.000 ευρώ.
Ανοίξτε τώρα το κομπιουτεράκι του κινητού σας τηλεφώνου και χτυπήστε.
1000Χ12Χ30 το αποτέλεσμα είναι 360.000.

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ....

Όλα σε αυτό το Σύμπαν δονούνται σε μια ορισμένη συχνότητα που τους δίνει την μοναδικότητα της ύπαρξης τους, όπως επίσης στο αν και κατά πόσο είναι αντιληπτά και από ποιούς.
Οποιαδήποτε διακοπή σε αυτή τη συχνότητα προκαλεί τη θραύση ή την αλλοίωση της ευαίσθητης σχέσης του αντικειμένου με το Σύμπαν και είτε το εξαφανίζει είτε το κάνει να υπάρχει μεν αλλά σε ένα διαφορετικό επίπεδο ύπαρξης από πριν.
Όταν οι άνθρωποι το συνειδητοποιούν όλο αυτό, αγωνίζονται για ένα υψηλότερο επίπεδο συχνότητας μελετώντας ή ψάχνοντας ένα βαθύτερο νόημα της ζωής.
Αυτό το ανώτερο επίπεδο, αποκαλείται moksha ή nirvana.
Τώρα, υπάρχουν ενδεικτικά σημάδια που δείχνουν αν κάποιος έχει αποκοπεί από την γήινη ή και την κοσμική συχνότητα. Αντίστοιχα, υπάρχουν και εκείνα τα σημάδια ότι μπορεί να είστε συνδεδεμένοι.
Εάν έχετε, έστω και δύο από τα σημάδια που ακολουθούν, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε αποκοπεί εντελώς κι ότι αν το θελήσετε έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τη συχνότητά σας ακόμα περισσότερο με πρακτικές και μεθόδους, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα κλπ.
Τα σημάδια είναι τα εξής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα