Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ δίνει μήνυμα χαράς και επιλογής για το πέρασμα της ΠΥΛΗΣ!

Μήνυμα του Λευκού Αετού


Μοιράζομαι μαζί σας το συγκινητικό μήνυμα του Λευκού Αετού, αυτόχθονου της αμερικανικής φυλής Hopi για την κατάσταση που βιώνουμε:
«Αυτή η περίοδος που περνάει η ανθρωπότητα, μπορεί να θεωρηθεί σαν πύλη ή σαν τρύπα.
Η απόφαση να πέσεις στην τρύπα ή να περάσεις από την πύλη εξαρτάται από σένα.
Αν κουραστείς από το πρόβλημα και καταναλώνεις ειδήσεις 24 ώρες την ημέρα, με χαμηλή ενέργεια, πάντα αγχωμένος, με απαισιοδοξία, θα πέσεις στην τρύπα.
Αλλά αν εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία να κοιτάξεις, να ξανασκεφτείς τη ζωή και τον θάνατο, να φροντίσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, θα περπατήσεις μέσα από την πύλη.
Φροντίστε το σπίτι σας, το σώμα σας, μην χάσετε την πνευματική διάσταση αυτής της κρίσης, γίνετε σαν τον αετό που βλέπει τα πάντα και βλέπει ευρύτερα.

Όταν μια σχέση είναι αληθινή, γεννιέται και ξαναγεννιέται, ώρα με την ώρα


Η λέξη μυστήριο κυριεύει τις σκέψεις μου… Υπάρχουν άνθρωποι που με κάνουν να ανοίγομαι και άλλοι που με κάνουν και κλείνομαι. Τι γίνεται;
Νομίζω πως εν μέρει συμβαίνει και εν μέρει είμαι εγώ που αποφασίζω να ανοιχτώ ή όχι σε συγκεκριμένους ανθρώπους ανάλογα τη στιγμή.

Πάντα μας τριγυρίζει ο φόβος να παραδοθούμε, να υποφέρουμε, να χάσουμε την ισορροπία μας κι όλα όσα καταφέραμε χτίζοντας την ταυτότητα μας;
Με ενδιαφέρει το θέμα της χημείας με τον άλλον ίσως γιατί εκεί βρίσκεται το μυστήριο. Για παράδειγμα με εντυπωσιάζει η διαπίστωση πως μπορούμε τώρα να κοιτάξουμε έναν άνθρωπο και να τον απορρίψουμε, ενώ μια άλλη στιγμή προς μεγάλη μας έκπληξη να αλλάξουμε τη ματιά μας και να τον αγαπήσουμε.


Αυτό συνδέεται με την υποτιθεμένη ταυτότητα. Και αυτό είναι το παράδοξο του ερωτικού δεσμού: Είμαι διαρκώς άλλος άνθρωπος και ο άλλος… είναι και αυτός άλλος. Η πρόταση είναι να αποδεχτούμε αυτό το πηγαινέλα της σχέσης σαν κάτι που είναι έτσι χωρίς να περιμένουμε κάτι άλλο και χωρίς να απαιτούμε να αισθανόμαστε πάντα το ίδιο. Να επιτρέψουμε ευχαρίστως τη ροή των συναισθημάτων και οπωσδήποτε να αποδεχτούμε πως και ο άλλος μπορεί να έχει την ίδια συμπεριφορά. Να δώσουμε στον εαυτό μας την άδεια να ζήσουμε το μυστήριο των σχέσεων. 

Ο Άρης στον Κριό Έξι Μήνες* Ήχούν οι Σάλπιγγες*




 31. 5. 2020



O AΡΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ


ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ


ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ*


*


Ο Άρης


Πλανήτης


που μεταξύ άλλων


κυβερνά τον Στρατό,


τα Όπλα,


την Αστυνομία,


τους Ένστολους,


την Βία,


την Διαμάχη,


δεν πρόλαβε να μπει στον Κριό


στο Ζωδιο Κυριαρχίας του


( θα μπει εκεί στις 28 Ιουνίου


και θα μείνει μέχρι αρχές Ιανουαρίου


του 2021)


και θα φέρει ( ήδη έχει φέρει )


μεγάλο Ξεσκαρτάρισμα


στην Βία που Ασκειται


από τα εν λόγω κέντρα*

Η Σιωπηλή Προσευχή

Η Σιωπηλή Προσευχή The Silent Prayer by Tobias - YouTube

Στην Αληθινή Προσευχή δεν χρειάζεται προσπάθεια, δεν χρειάζεται χρόνος, δεν υπάρχει δυσκολία...
Στην Αληθινή Προσευχή απουσιάζει ο εαυτός... ο νους είναι καθαρός, σιωπηλός, κι ανοιχτός στον Ουρανό...
Όταν ο εαυτός ανακατεύεται ο νους γεμίζει σκέψεις, επιθυμίες, δραστηριότητες, και τρέχει πίσω από σκιές.
Η Πύλη για την Πραγματικότητα είναι στενή... τόσο στενή που δεν χωράει να περάσει όχι αίσθηση, ή σκέψη, ούτε καν η αντίληψη του εαυτού... Πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω κι από την χαραμάδα να γλιστρήσουμε στο Φως...
Ακόμα και την σκέψη του Θεού, την επιθυμία να έχουμε Εμπειρία του Θεού, την επιθυμία να Γνωρίσουμε τον Θεό... πρέπει να τα αφήσουμε πίσω, γιατί συχνά οδηγούν στη μεγαλομανία ότι μπορεί ένα εγώ να Δει τον Θεό, ότι Γνωρίζει τον Θεό, και μπορεί να μιλήσει για τον Θεό...
Στον Θεό Οδηγεί μόνο η Σιωπή... Στο Θεό μπορεί να σε καθοδηγήσει κάποιος που Βιώνει τον Θεό, αλλά δεν μιλά για Αυτόν... γιατί αυτοί που μιλούν για τον Θεό δεν τον Γνωρίζουν... Οι πιο σοφοί γέροντες στην έρημο της πνευματικής άσκησης ήταν αυτοί που Ζούσαν Μέσα Στο Θεό χωρίς να το γνωρίζουν, αυτοί οι «τρελοί» που όταν τους ρωτούσαν για τον Θεό σου έλεγαν να σωπάσεις: Ο Θεός Είναι Παντού, και το Παντού, όπου κι αν πας, είναι τόπος ιερός. Πως θορυβείς; Ησυχία... Ο Θεός Είναι Εδώ...

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τους New York Times: Πως δολοφονήθηκε ο Τζορζ Φλόιντ σε 8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Periodista.gr - Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τους New York Times ...

Οι ΗΠΑ… φλέγονται μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ρατσιστική αστυνομική βία.
Το τί έγινε το απόγευμα της 25ης Μαΐου, στη Μινεάπολις, το έχουμε μάθει κυρίως από τα βίντεο των περαστικών και τις μαρτυρίες που υπάρχουν, όμως οι New York Times φρόντισαν να το αποτυπώσουν αναλυτικά για όσους δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της προκλητικότητας. Συγκέντρωσαν, έτσι, σε ένα βίντεο όλα τα διαθέσιμα στοιχεία της υπόθεσης, από τη στιγμή που ο υπάλληλος του καταστήματος έκανε την καταγγελία για το πλαστό χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων έως και τη στιγμή που ο 46χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο. Τίτλος του είναι «8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα: Πως ο Τζορτζ Φλόιντ σκοτώθηκε ενώ ήταν υπό αστυνομική κράτηση» (σ.σ στα αγγλικα: 8 Minutes and 46 Seconds: How George Floyd Was Killed in Police Custody).
Σε τι αντιστοιχεί ο χρόνος που αναφέρει ο τίτλος; Στην διάρκεια που ο αστυνομικός Ντέρεκ Τσόβιν είχε το γόνατό του στο λαιμό του 46χρονου, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπει να πάρει ανάσα και τελικά να τον σκοτώσει.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ! ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – “ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ” [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

use-floyd-top

Εξαπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα οι διαδηλώσεις για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από χέρια αστυνομικού, σχεδόν στο σύνολο της αμερικανικής Επικράτειας στις ΗΠΑ.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα του CNN, παρότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται ειρηνικά, η βία και τα έκτροπα έχουν προκαλέσει σκηνικό πολέμου σε δεκάδες πόλεις, που επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας προκειμένου να αποτρέψουν τις διαδηλώσεις.
Δείτε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ LIVE:


Χιλιάδες συλλήψεις και Εθνοφρουρά στους δρόμους των ΗΠΑ
Περίπου 4.000 πολίτες συνελήφθησαν στις ΗΠΑ από την Τρίτη, όταν ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ενώ δεκάδες αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής με τους διαδηλωτές. «Έχουμε αξιωματικούς με σπασμένα κόκαλα και μελανιές» σημείωσε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Σικάγο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία 26 Πολιτείες των ΗΠΑ κατέβασαν στον δρόμο την Εθνοφρουρά, με περισσότερα από 17.000 μέλη της να απαντούν σε περιστατικά βία, που προκύπτουν στο περιθώριο ειρηνικών διαδηλώσεων για τον Τζορτζ Φλόιντ.

Η Ιαπωνία Δείχνει το σωστό Δρόμο για την Υγεία των Παιδιών: λέει ΟΧΙ στα ΕΜΒΟΛΙΑ!


Η υπόσχεση της καλής υγείας. Σταματάμε να πηδάμε από τον γκρεμό των εμβολιαστών - της Kristina Kristen, Guest Writer

απόδοση, επιμέλεια Βίκυ Χρυσού


Στις Ηνωμένες Πολιτείες, (αλλά και στην Ευρώπη σημ. τοξότισσας) πολλοί νομοθέτες και υπάλληλοι δημόσιας υγείας είναι απασχολημένοι με την προσπάθεια να καταστήσουν de facto υποχρεωτικά τα εμβόλια,  είτε με την κατάργηση της γονικής / προσωπικής επιλογής που παρέχεται από τις υπάρχουσες εξαιρέσεις από τον εμβολιασμό, είτε με την επιβολή αθέμιτης καραντίνας και προστίμων σε όσους δεν συμμορφώνονται με τα Κέντρα Έλεγχου της νόσου και της πρόληψης (CDC, ΚΕΛΠΝΟ κτλ). Οι υπάλληλοι στην Καλιφόρνια επιδιώκουν να υπερισχύουν των ιατρικών απόψεων σχετικά με την καταλληλότητα του εμβολιασμού, ενώ εκείνοι στη Νέα Υόρκη επιβάλλουν το εμβόλιο ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς (MMR) για βρέφη ηλικίας 6-12 μηνών μολονότι για τα ίδια ισχύει ότι "η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι αποδεδειγμένη."


Οι ΗΠΑ έχουν το υψηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας μεταξύ όλων των βιομηχανικών χωρών, με περισσότερα παιδιά να πεθαίνουν κατά τη γέννηση και τον πρώτο τους χρόνο από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο συγκρίσιμο έθνος - και περισσότερα από τα μισά από αυτά που επιβιώνουν αναπτύσσουν τουλάχιστον μία χρόνια ασθένεια.


Τα παιδιά στις ΗΠΑ θα εξυπηρετούνταν καλύτερα εάν οι αξιωματούχοι αυτοί - πριν επιβάλουν αμφισβητήσιμα και δρακόντεια μέτρα - μελετούσαν τα αποτελέσματα της παιδικής υγείας στην Ιαπωνία. Με πληθυσμό 127 εκατομμυρίων, η Ιαπωνία έχει τα πιο υγιή παιδιά και το υψηλότερο «προσδόκιμο ζωής» στον κόσμο και τα λιγότερο εμβολιασμένα παιδιά οποιασδήποτε ανεπτυγμένης χώρας. 

ΡΩΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΒΡΕΣ ΤΟ.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ: Λισαβόνα: Η πόλη που ίδρυσε ο Οδυσσέας

Τη κατάσταση τη βλέπεις. Η πίεση που νιώθεις αφόρητη. Το θέατρο του παραλόγου το έχεις αναγνωρίσει. Η απάτη ξεσκεπάζεται σιγά σιγά κι εσύ βλέπεις. Έχεις καταλάβει το ρόλο σου στο μαντρί, έχεις αναγνωρίσει τα ανδρείκελα που σου καθορίζουν τη κάθε σου κίνηση, τη κάθε σου στιγμή στη ψεύτικη ζωή που ζεις. Και φτάνεις στο καίριο ερώτημα. Και τι να κάνω?

Ότι και να σκεφθείς σκοντάφτεις σε ένα συγκεκριμένο εμπόδιο. Ότι και να κάνω είναι μάταιο, γιατί ότι και να κάνω δεν έχω συμμάχους. Δεν είμαστε πολλοί. Μόνος τι να καταφέρω. Κι εδώ ακριβώς είναι η παγίδα που το σύστημα σε έχει ρίξει. Σε έχει πείσει πως το να αλλάξεις εσύ ΜΟΝΟΣ είναι μάταιο. Σε έχει πείσει πως αν δεν είναι μια μεγάλη μάζα που θα απαιτήσει ο προσωπικός αγώνας είναι περιττός. Γιατί σε έχουν μάθει πως για να επιβιώσεις πρέπει να ακολουθείς τις ζωές των άλλων.

Η κάθε αλλαγή που σκέφτεσαι να κάνεις μοιάζει ουτοπία σε ένα κόσμο που όλα είναι προκαθορισμένα, όλα κινούνται με ένα ίδιο τρόπο, ένα κόσμο που ζει και αναπνέει χωρίς δυνατότητα ελεύθερης βούλησης, χωρίς δυνατότητα να ζει έξω από τα σύρματα της περιορισμένης αντίληψης. Είναι ο καταναγκασμός της μάζας που έμαθες να αποδέχεσαι σαν αυτονόητη. Οτι και να σκεφθείς που  βγαίνει από τα στενά πλαίσια της "κανονικότητας" αμέσως απαντάς στον ευαυτό σου πως δεν είναι δυνατόν να γίνει.

Η μεγάλη παγίδα είναι ακριβώς αυτή. Τίποτα δεν μπορώ να κάνω μόνος μου. Τίποτα δεν μπορώ να κάνω χωρίς να ανήκω σε ένα οποιοδήποτε κοπάδι που με ένα αρχηγό θα μας οδηγήσει σε κάτι άλλο. Κι επειδή η κάθε μονάδα έτσι σκέφτεται, κι επειδή κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να δει τον εαυτό του απομονωμένο από την άμορφη μάζα και να λειτουργήσει αλλιώς σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επίπεδο και όχι μόνο στη φαντασία του, όλα μοιάζουν ανέφικτα να συμβούν.

Ξεκινάμε λοιπόν.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Ο γνωστός, υπερφιλόδοξος και πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας Elon Musk, αφού έχει, ήδη, βάλει από καιρό σκοπό και υλοποιεί την κατάκτηση των δρόμων με τα οχήματα της Tesla, και κατάφερε, ήδη, όπως ανακοινώθηκε, αλλά και είδαμε όλοι στα νέα στις τηλεοράσεις μας, την κατάκτηση του διαστήματος για δεύτερη φορά, μέσω των projects της "SpaceX", προχωράει με πολύ γρήγορα βήματα στο πιο μεγάλο από όλα τα μεγαλεπήβολα σχεδιά του, μέσω των projects της "Neuralink", αυτό της σύνδεσης του ανθρώπινου εγκεφάλου, ως κεντρικού υπολογιστικού συστήματος του υπολογιστικού συστήματος "άνθρωπος", με άλλα υπολογιστικά συστήματα, μέσω ειδικών "καλωδίων"-"interface". 


Έτσι, ανοίγει άλλη μία μεγάλη πόρτα στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές της "Νέας Ιατρικής" ή "Βιοηλεκτρομαγνητικής ιατρικής", που "απογειώνει" κυριολεκτικά τις δυνατότητες της Ιατρικής Επιστήμης στα πλαίσια των πρωτοποριακών εφαρμογών πολύ αποτελεσματικής διάγνωσης και θεραπείας.

 

Τα περί ου ο λόγος υπολογιστικά συστήματα βασίζονται κυρίως σε σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα εφαρμογών της «Θεωρίας του Χάους ή των Πολύπλοκων Συστημάτων» και της «Θεωρίας των Πληροφοριών» και αποτελούν την πιο προηγμένη και αποτελεσματική μέθοδο διάγνωσης και θεραπείας. 

Out of Shadows

OUT OF SHADOWS OFFICIAL - YouTube
Ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πώς το Χόλιγουντ και τα ΜΜΕ χειραγωγούν τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά μας, διαδίδοντας προπαγανδιστικό περιεχόμενο και ασκώντας έλεγχο του νου στις μάζες.

Τελικά γιατί έγιναν όλα αυτά;

Ο κορωνοιός ήταν προπαγάνδα φόβου, η καραντίνα εγκληματική ενέργεια και ο στόχος να δικαιολογήσουν τα 13,5 τρισ στην βαλτωμένη διεθνή οικονομία. Τελικά γιατί έγιναν όλα αυτά;

Ο κορωνοιός αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι ήταν προπαγάνδα φόβου.
Τα στοιχεία από την Massachusetts των ΗΠΑ είναι συγκλονιστικά, το 98,1% των ανθρώπων που πέθαναν από δήθεν κορωνοιό είχαν κάποιο πολύ σοβαρό υποκείμενο νόσημα.



Πολλά νοσοκομεία ανά τον κόσμο έπαιρναν επιδοτήσεις εάν είχαν ασθενείς με κορωνοιό, πιστοποιούσαν νεκρούς ότι πέθαναν από κορωνοιό και οι επιδοτήσεις έρρεαν στα νοσοκομεία.

Επί 4-5 μήνες όλος ο πλανήτης τρομοκρατήθηκε από επιπόλαιους επιδημιολόγους που ήταν μαριονέτες και παπαγάλιζαν ανοησίες, με τις κυβερνήσεις απλά να μιμούνται η μια την άλλη στην προπαγάνδα φόβου.
Ο φόβος και όχι η λογική κυριάρχησαν και η απόδειξη ότι ο κορωνοιός είναι προπαγάνδα φόβου αποδεικνύεται και στην Ελλάδα, όπου στις παραλίες συρρέουν κατά χιλιάδες οι έλληνες ξαφνικά ο κορωνοιός εξαφανίστηκε, ξαφνικά όλοι ξέχασαν το σοκ…
Όμως ο στόχος διεθνώς από μια κλίκα κεντρικών τραπεζιτών και ισχυρών κυβερνήσεων πέτυχαν τον στόχο τους.
Χρησιμοποίησαν την εγκληματική καραντίνα, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως εγκληματική ενέργεια κατά της ελεύθερης αγοράς, εγκληματική ενέργεια κατά της ελευθερίας των πολιτών και των συνταγματικών τους δικαιωμάτων για να πετύχουν ένα στόχο.
Στην προπαγάνδα φόβου υπήρχαν δύο ομάδες χωρών, οι ελάχιστες ισχυρές που μαζί με τις κεντρικές τράπεζες διαμόρφωσαν την νέα νομισματική και δημοσιονομική πολιτική και την καθολική πλειοψηφία που άβουλα και με μιμητισμό ακολούθησε τις επιταγές των ισχυρών.

Είναι ο χρόνος σου και λέγεται “μάθημα”



Αφιερωμένο σε σένα που κλείστηκες στον εαυτό σου.
Σε σένα που φοβάσαι και το χάδι πια.
Σε σένα που πιστεύεις πως δεν υπάρχει αγάπη, επειδή ξοδεύτηκες σε ανάξιο σύντροφο.
Έλα να σου μιλήσω γι’ αυτούς τους ανθρώπους.
Αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν στον δρόμο σου για να τους βοηθήσεις να ξεκολλήσουν από τον βούρκο τους. Έδωσες αγάπη και κατανόηση. Δάνεισες τα μάτια σου να δουν τη ζωή διαφορετικά. Σήκωσες τα βάρη τους και ήσουν πάντα εκεί να τους ακούσεις, να τους στηρίξεις.
Και πήραν πήραν πήραν…
Ωραία τους στερέωσες στα πόδια τους.
Κι εσύ;
Τι έγινε με σένα που άδειασες ;
Που πια δεν νιώθεις;
Που πια δεν θες να νιώσεις;
Που τώρα εκείνοι οι άνθρωποι πήραν τα δικά σου αποθέματα δύναμης που με κόπο τα ξαναγέμισες έπειτα από την δική σου πτώση;

ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΤΟΝ ΑΚΙΝΑΤΗ



Οι ηθικές αρετές
Οι αρετές, οι οποίες απορρέουν από τη βούληση – ως διανοητική όρεξη – και εγγυώνται τη σωστή χρήση των πράξεων, είναι οι ηθικές. Θεωρούνται κυρίως και απολύτως αρετές (virtutes simpliciter), εν αντιθέσει προς τις διανοητικές, οι οποίες είναι σχετικές αρετές (virtutes secundum quid), εξαιτίας του ότι απλά και μόνο παρέχουν την ικανότητα της σωστής πράξης.
Oι ηθικές αρετές αναφέρονται σε μια σταθερή και εγκατεστημένη ετοιμότητα, ώστε να μετασχηματίζονται σε λογικές κρίσεις που αφορούν στα συναισθήματα. Από τη στιγμή που το αγαθό αποτελεί το αντικείμενο της διανοητικής όρεξης, δηλαδή της βούλησης, οι αρετές που τελειοποιούν την έλλογη δραστηριότητα του ατόμου είναι τα συναισθήματα που διέπονται από το λόγο, o οποίος αξιολογεί κάθε φορά το ηθικά καλό ή κακό. Οι ηθικές αρετές, ως έξεις, κατέχουν πρωτεύοντα ρόλο, εφόσον συμβάλλουν στη διαμόρφωση της προδιάθεσης του χαρακτήρα του ατόμου. Αποτελούν σταθερές προδιαθέσεις προς το αγαθό και επιπρόσθετα προδιαθέτουν το άτομο για τη σωστή χρήση και των διανοητικών αρετών. Συνεπώς, οι ηθικές αρετές εξασφαλίζουν μια «ορεκτική» διάθεση προς συγκεκριμένους σκοπούς, συστατικούς του τελικού σκοπού.
Υπ’ αυτό το αρετολογικό πρίσμα ο Ακινάτης αποδέχεται την πλατωνική -αριστοτελική θέση για τις τέσσερις ηθικές αρετές, από τις οποίες εξαρτώνται ο ηθικός βίος και οι άλλες αρετές: τη σωφροσύνη, την ανδρεία, τη δικαιοσύνη και τη φρόνηση.

...ΤοΤελευταίο ΠΑΣΧΑ...Το Αστρολογικό Ρολόι τού Θεού δείχνει...«Ακριβώς»...Από τον 666—και υπό καθεστώς Πανδημίας—θα ξεκινήσει η Μεγάλη Κρίση τού Κόσμου



Αναμφισβήτητα ζούμε σε μια περίεργη εποχή …Σε μια εποχή, η οποία, λόγω της πανδημίας τού κορωναϊού και του φόβου που αυτός προκαλεί, εύκολα μπορεί να....

μετατραπεί σε εποχή μαζικού πανικού και υστερίας …Μια εποχή, η οποία μοιάζει με άλλες τρομακτικές εποχές τις οποίες έχει ξαναζήσει η ανθρωπότητα στο παρελθόν, είτε λόγω θανατηφόρων επιδημιών είτε λόγω δεισιδαιμονιών και προλήψεων …Εποχές απόγνωσης, στις οποίες ο άνθρωπος, πιστεύοντας πως φτάνει το Τέλος τού Κόσμου, πανικοβλήθηκε και αντέδρασε με τρόπο ακραίο …Εποχές αγωνίας για την υγεία του, όπως για παράδειγμα η εποχή τής πανούκλας, που θέριζε τον κόσμο και είχε σκορπίσει τον τρόμο …Εποχές φόβου για την «ψυχή» του, όπως το 666 μ.Χ. που η «αρρώστια» τής δεισιδαιμονίας επίσης «θέριζε» τον κόσμο και είχε προκαλέσει μαζική υστερία και πανικό.

Αυτές είναι δύσκολες εποχές, γιατί πάντα προκαλούν τον φόβο και φέρνουν τον άνθρωπο αντιμέτωπο με τις μεγάλες και θεμελιώδεις υπαρξιακές του αγωνίες, τις οποίες ο αγώνας τής καθημερινότητας τις «θάβει» βαθιά μέσα του, αλλά μία μεγάλη πρόκληση τις επαναφέρει μπροστά του στην πιο οξεία τους μορφή …Αγωνίες, οι οποίες «αναδύονται» ανεξέλεγκτα και θέτουν κρίσιμα ερωτήματα, τα οποία δύσκολα απαντώνται υπό καθεστώς φόβου και απόγνωσης …Ερωτήματα, τα οποία αναγκάζουν τον άνθρωπο να στρέψει το βλέμμα του προς τον Ουρανό, για να βρει μια ελπίδα και παρηγοριά …Να βρει κάπου να «πιαστεί», για να συνεχίσει τη ζωή του.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τής προσωπικής απομόνωσης —και εξαιτίας τού φόβου— οι σκέψεις πάντα γίνονται «βαθύτερες» και «αγγίζουν» θέματα, τα οποία ο άνθρωπος δεν θέλει να «αγγίζει» …Σκέψεις, οι οποίες φέρνουν στην «επιφάνεια» όλα τα μεγάλα ερωτήματα που προκαλούν τους μεγάλους εφιάλτες και βέβαια και τις μεγάλες προσδοκίες. Τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε, όταν το πρόβλημα το οποίο καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε ξεπερνάει κατά πολύ τις προσωπικές μας δυνάμεις; Πώς πρέπει να αντιδράσουμε; Είμαστε μόνοι μας σ’ αυτήν την τρομερή περιπέτεια, που απειλεί την ίδια μας την ύπαρξη; Υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός; Τιμωρούμαστε ως άνθρωποι για κάτι κακό που κάναμε ή όλα αυτά τα οποία βιώνουμε είναι μέσα στη λειτουργία τής φύσης κι εμείς απλά είμαστε μια άτυχη γενιά, που ζούμε τη λάθος εποχή; …Υπάρχει ή δεν υπάρχει ελπίδα για μια «άνωθεν» βοήθεια, έστω και της τελευταίας στιγμής; …Όλα όσα βίωσε η ανθρωπότητα μέσα σε μια πορεία αιώνων έγιναν βάση ενός Σχεδίου ή ήταν απλά αποτέλεσμα της τύχης;

Η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη στην ιστορία της ιατρικής: Πού είναι ο ιός;

TONF3992

Ο F. William Engdahl, λέκτορας, ιστορικός και συγγραφέας, αποκάλυψε ότι ο Δρ. Fauci, ο οποίος έχει εργαστεί στο CDC για 36 χρόνια, ενέκρινε την αναξιόπιστη ΄΄θεωρία» του ιού HIV / AIDS χρησιμοποιόντας διεφθαρμένη επιστήμη και έρευνες. 
Ο Roberto A. Giraldo, MD και ο Etienne de Harven, MD έγραψε ότι οι κύριες έρευνες που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάγνωση του AIDS, συμπεριλαμβανομένης της ELISA, του Western blot και του γενετικού τεστ PCR, δεν είναι έγκυρες.
Οι γιατροί έγραψαν: »Κανένα από αυτά τα τεστ δεν ανιχνεύει τον ίδιο τον ιό HIV, ούτε ανιχνεύει σωματίδια HIV.» 
Το γεγονός ότι μετά από 25 χρόνια έντονης έρευνας ο HIV ΔΕΝ έχει απομονωθεί ΟΥΤΕ καθαριστεί από την άποψη της κλασικής ιολογίας, μας δείχνει ότι η μολυσματική άποψη του AIDS ως μεταδοτικής ιογενούς νόσου βασίζεται σε ένα φαινομενικά ανύπαρκτο μικρόβιο! 
Αυτό το σενάριο επαναλαμβάνεται καθώς ο ιός της COVID-19 δεν έχει ακόμη απομονωθεί και αποδειχθεί.
Ύποπτα, το άρθρο του 2006 από τους Giraldo και de Harven αποσύρθηκε ξαφνικά από το περιοδικό το 2019 λίγο πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού της Wuhan.
Ο Fauci και οι συνοδεία του, η Δρ Deborah Birx, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας COVID-19 του Λευκού Οίκου, και ο διευθυντής του CDC Robert Redfield, είναι ένοχοι για τις απάτες και τις πρακτικές του HIV / AIDS, και σήμερα κρατάνε στα χέρια τους το μέλλον όχι μόνο της αμερικανικής δημόσιας υγείας, αλλά και ολόκληρης της παγκόσμιας οικονομίας.
Δραματικές πολιτικές και κοινωνικές αποφάσεις λαμβάνονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα μέτρα καραντίνας έκτακτης ανάγκης και άλλα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. 

Η συνωμοσία του Κορονοϊού

...Θαύμα !! ...Θαύμα !! ...Μετά την κυβερνητική απόφαση για άρση τού lockdown, δεν υπάρχουν πλέον νέα κρούσματα ...νέοι θάνατοι και «εντατικές». Ο κόσμος μπορεί να συνεχίζει τη ζωή του από εκεί όπου την άφησε πριν τις απαγορεύσεις, εφόσον ο μέχρι τώρα «απείθαρχος» ιός πειθάρχησε στις κυβερνητικές εντολές ...Έπαψε να μεταδίδεται ανάμεσα στους ανθρώπους και βέβαια να τους σκοτώνει ...Το «θηρίο» έγινε επιτέλους «αρνάκι». Αυτή η βιαστική «τακτοποίηση» ενός τόσο μείζονος θέματος —όπως μέχρι τώρα παρουσιαζόταν— θα αρκούσε από μόνη της για κάποιον, ώστε να βγάλει το συμπέρασμα ότι πρόκειται περί μιας τεράστιας συνωμοσίας, η οποία εξυπηρέτησε κάποια συμφέροντα ...Μεγάλα συμφέροντα, εφόσον μέσα στο «κόλπο» αυτό παγιδεύτηκαν μεγάλοι λαοί και κράτη.
Υπάρχουν δηλαδή αποχρώσες ενδείξεις συνωμοσίας, όταν υπάρχει μια τέτοια «τακτοποίηση» της λογικής «τώρα, που κάναμε τη δουλειά μας, συνεχίζουμε από εκεί όπου το αφήσαμε». Αυτή η συμπεριφορά, η οποία σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και εγκληματική, μας αποκαλύπτει ορισμένα πράγματα. Αν το πρόβλημα με τον Κορονοϊό ήταν έτσι όπως μας το παρουσίαζαν μέχρι τώρα και ήταν πραγματικό, ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός παράγοντας δεν θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση, χωρίς να εξασφαλίσει νομικές διασφαλίσεις απέναντι σε μελλοντικές αξιώσεις πολιτών, οι οποίοι μπορεί να πέσουν θύματα τέτοιων αποφάσεων. Το γεγονός ότι υπήρξε απόφαση αυτής της ευκολίας, αποτελεί για εμάς μια ακράδαντη απόδειξη πως είμαστε θύματα μιας συνωμοσίας.
Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι το όλο θέμα τού Κορονοϊού είναι μέρος μιας τρομερής παγκόσμιας συνωμοσίας, η οποία εξυπηρέτησε τεράστια συμφέροντα και τα οποία αυτήν τη στιγμή δεν είναι ορατά στον μέσο άνθρωπο. Όμως, το πρόβλημα με τις συνωμοσίες είναι το εξής: Μέχρι να δεις τον Καίσαρα νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, δεν αρκεί που είδες τον Βρούτο να τον βρίζει στη ρωμαϊκή αγορά και ν’ αγοράζει καινούργιο μαχαίρι. Πρέπει, δηλαδή, μια συνωμοτική σκέψη να μετουσιωθεί σε πράξη και απ’ αυτήν να προκύψει ένα ορατό κέρδος για τον συνωμότη, ώστε ν’ αποδειχθεί μια συνωμοσία. Αν δεν μπορείς να την αποδείξεις, είσαι ένας από τους «συνωμοσιολόγους» των καφενείων, οι οποίοι φτιάχνουν «σενάρια» για αφελείς και ευκολόπιστους.

«ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ» - Ιστορική Αναδρομή - Οργανωτική Δομή του ΕΚΑΒ - Κεντρική Υπηρεσία - Το Απασχολούμενο Προσωπικό Του ΕΚΑΒ (Μέρος Πρώτο)



ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ»
ΜΠΟΥΝΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΑΜ: 2010012 
ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 

Το αντικείμενο της εργασίας είναι κατ΄ αρχήν η αποτύπωση των λειτουργειών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και των προβλημάτων του, με σκοπό την διατύπωση προτάσεων και παρουσίαση ενός σύγχρονου Πληροφοριακού Συστήματος το οποίο θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του.

Το ΕΚΑΒ σήμερα παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις σε μέσα και οχήματα διακομιδής και ενός συστήματος διομολόγηση τους. Σημαντικό έλλειμμα υπάρχει επίσης στην δυνατότητα αξιολόγησης προτεραιοτήτων των περιστατικών διακομιδής. Το πρόβλημα αυτό εντείνεται διότι καλείται να αντιμετωπίσει αιτήματα από μια μεγάλη απαιτητική και πολύμορφη γεωγραφική περιοχή. Ο εξοπλισμός σήμερα ανανεώνεται μερικώς και σταδιακά χωρίς όμως τη αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Στην παρούσα ερεύνα παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά και οι σύγχρονες διαδικτυακές υπηρεσίες ενός Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας του κέντρου με τα οχήματα μεταφοράς των ασθενών. Επίσης θα αυτοματοποιεί σε σημαντικό βαθμό τις διαχειριστικές και διοικητικές λειτουργίες. Οι εξελίξεις των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα δημιουργήσουν το e-EKAB.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα