Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η κοινωνική δόμηση της Αστρολογίας





Γιατί όλοι οι ρόλοι που ξέραμε για τους πλανήτες, είναι ένα «ψέμα»

Ελεύθερα Ζώα


                           S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΖΩΑ

Τα "αδέσποτα" αλλά και όλα τα Ελεύθερα Ζώα, ως άλλοι φρουροί, κρατούν σε ισορροπία τον κόσμο μας. Μόνο ένας αδαής δεν θα τα ήθελε ανάμεσά μας.

"ΟΝΕΙΡΕΜΑ"Η Μυστηριακή Κοσμοθεωρία των Αυστραλιανών Aborigines



Τότε που δεν υπήρχε τίποτε, ούτε ακόμη και ο χρόνος, απλώνονταν μόνο σκοτάδι. Ήταν έτσι επειδή το Μεγάλο Προγονικό Πνεύμα κοιμόταν και Ονειρεύονταν. Όταν Αυτό ξύπνησε, ήρθε ο Ονειρόχρονος. Γιατί τότε από το Όνειρο του φτιάχτηκε ο Κόσμος.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ





Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Οκτώ περίπου χιλιόμετρα μακριά από την κορυφή της Πεντέλης,στους πρόποδες του βουνού,ανατολικά και δίπλα ακριβώς στην θάλασσα βρίσκετα η Νέα Μάκρη.Εδώ ακριβώς ,πάνω στο αποξηραμένο έλος της Μπρεζίζας της πεδιάδας του Μαραθώνα,

Εγκέλαδος-Τυφώνας-Οι Θεοί των Σεισμών στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία.




Οι ρίζες του Αρχαιοελληνικού Πολιτισμού συνδέονται με τις συνέπειες των κλιματικών αλλαγών. 
Η ελληνική μυθολογία δεν είναι παρά ένα περίβλημα που κρύβει τους θησαυρούς μιας μυστηριακής θρησκείας όπου οι πρώτοι φιλόσοφοι έκρυψαν τη γνώση τους των μεγάλων νόμων του φυσικού κόσμου. Μεγάλο τμήμα της Ελληνικής Μυθολογίας ταυτίζεται με την γεωλογική εξέλιξη του Ελλαδικού χώρου, με αποτέλεσμα να έχει και μία φυσικογεωλογική ή γεωμυθολογική διάσταση. 

Τη λευτεριά εστήριξες κι ας μάθει όποιος ξέρει, το τιμημένο όπλο σου το Κρητικό μαχαίρι!!!




Δερμιτζάκης Γιάννης ή Δερμιτζογιάννης

Γεννήθηκε: 1907
Πέθανε: 05-1984
Από: Ελλάδα, Μαρωνιά Σητείας


Δερμιτζάκης Γιάννης ή Δερμιτζογιάννης 

Κρήτη μητέρα τσ’ αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα,
που γράφεται η ιστορία σου κάθε φορά με μπάλα.
Κρήτη που είσ αρχόντησα το δείχνουν τα βουνά σου
θεριά σε πολεμήσανε μα πέσανε μπροστά σου.
Τη λευτεριά εστήριξες κι ας μάθει όποιος ξέρει,
το τιμημένο όπλο σου το Κρητικό μαχαίρι.
Βάρκα σαρίκι έχεις τα σύμβολα τιμημένα,
γιατί πολλοί τα μούτρα τους έχουν σ΄αυτά σπασμένα.
Σκλάβος δε ζεί ο Κρητικός το ξέρουν κι οι εχθροί μας,
γιατί χομε πολιτισμό παλιό μεσ την ψυχή μας.

Τάσος Λειβαδίτης (1922 -30 Οκτωβρίου 1988)



 

Ο Αναστάσιος-Παντελεήμων Λειβαδίτης (20 Απριλίου 1922 -30 Οκτωβρίου 1988) ήταν σημαντικός Έλληνας ποιητής.

Πρώην επιστήμονας της NASA λέει ότι ο «δυτικός τρόπος ζωής» μπορεί να υποστηρίξει μέγιστο παγκόσμιο πληθυσμό 500 εκατομμυρίων ανθρώπων





Ο Dewayne Cecil, ένας πρώην κλιματολόγος της NASA, υποστήριξε πρόσφατα ότι η γη δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους, εάν επιμείνουν στον τρέχοντα «δυτικό» τρόπο ζωής. Τόνισε επίσης ότι ο έλεγχος του πληθυσμού και η ​​διαχείριση των πόσιμων υδάτινων πόρων είναι οι " παγκόσμιες προτεραιότητες".

Ο Δρ Cecil, ο οποίος ήταν ερευνητής τόσο της NASA όσο και της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, εργάζεται σήμερα για την Εθνικό κέντρο κλιματικών κινδύνων, στη Βόρεια Καρολίνα.

Βραβευμένος Μετεωρολόγος Δηλώνει: Ο Τυφώνας Sandy Είναι Κατασκευασμένος ! (ΒΙΝΤΕΟ)


meteorologosΟ Μετεωρολόγος Scott Stevens δηλώνει σε συνέντευξη στον Alex Jones ότι αυτός και άλλοι συνάδελφοί του μετεωρολόγοι θεωρούν τελείως αφύσικη την δημιουργία καθώς και την πορεία που ακολουθεί ο τυφώνας Sandy!
Επιβεβαιώνει επίσης ότι η τεχνολογία μετατροπής καιρού υπάρχει στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1960 και σήμερα έχει τελειοποιηθεί.
Δείτε το Βίντεο!

Κώστας Καρυωτάκης 30 Οκτωβρίου 1896

                        Κώστας Καρυωτάκης


Ποιητής και πεζογράφος, ίσως η σημαντικότερη λογοτεχνική φωνή, που ανέδειξε η γενιά του '20 και από τους πρώτους, που εισήγαγαν στοιχεία του μοντερνισμού στην ελληνική ποίηση. Επηρέασε πολλούς από τους κατοπινούς ποιητές (Σεφέρης, Ρίτσος, Βρεττάκος) και με την αυτοκτονία του δημιούργησε φιλολογική μόδα, τον Καρυωτακισμό, που πλημμύρισε τη νεοελληνική ποίηση.

Μας προετοίμαζαν, αλλά.... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας προετοίμαζαν... ήταν ειλικρινείς οι .."άνθρωποι".. 
Εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι έλεγαν και παίρναμε τις σημαιούλες και τρέχαμε.... 
Τώρα να δείτε... τρέξιμο....
 

Ότι μας περιμένει... με στοιχεία και ντοκουμέντα..
 


Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο αναγνώστη για την συγκέντρωση των στοιχείων. 


ΓΑΠ.  ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ...
ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Η ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Ενα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει μέχρι σήμερα τα βάθη της ιστορίας, προκαλώντας την φαντασία, την περιέργεια και το επιστημονικό ενδιαφέρον. 

Αρχαίοι μύθοι, πανάρχαιες βραχογραφίες, περίεργες αναφορές των ιστορικών και των χρονογράφων εκείνων των εποχών, αλλά και οι σύγχρονες επιστημονικές αποδείξεις που έρχονται να προσδώσουν ένα άλλο νόημα, ή και να επιβεβαιώσουν μερικές φορές τις αρχαίες δοξασίες, δημιουργούν ένα πολύμορφο σύνολο που μεταφέρει αχνά από τα βάθη των αιώνων τον δυνατό παλμό ενός πανάρχαιου πολιτισμού, ο οποίος στην μεγαλύτερη του έκταση παραμένει ακόμα και σήμερα ανεξερεύνητος και άγνωστος.


Προφητικό μήνυμα για τις αλλαγές που έρχονται (ΒΙΝΤΕΟ)


Από την  Μαρία  Ζαβού

Ο Πλανήτης Γη από το 1996 άνοιξε τις πύλες του μαζί με όλο το Ηλιακό σύστημα στον Γαλαξία της 5ης Διάστασης. Πεμπτοδιαστατικές ριπές άρχισαν να διαπερνούν την Γη και τα ψυχικά σώματα των ανθρώπων. 

Οι αλλαγές στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης ξεκίνησαν το 2000.Οι αλλαγές αυτές σηματοδοτήθηκαν από γεννήσεις προηγμένων ψυχών με ενισχυμένοDNA. Τα παιδιά αυτά τα ονόμασαν «Κρυσταλλικά» λόγω του ότι η δομή των ψυχικών τους κυττάρων πάλλεται στις κρυσταλλώσεις της 5ης διάστασης.
Το 2011 η Γη καθώς και η ανθρωπότητα, λόγω επιτάχυνσης του μαγνητικού πεδίου της Γης, μπήκαν στο πρώτο μεγάλο άλμα γρήγορων γεγονότων που σηματοδοτούν το κλείσιμο του τελευταίου κύκλου εξέλιξης του πλανήτη. Το δεύτερο εξελικτικό άλμα θα ξεκινήσει από τον 

Το 9,600 πΧ προς επανάληψη;




Τί έγινε το 9,600 πΧ; Κατα Πλάτωνα, η βύθιση της Ατλαντίδας. Έγινε, βέβαια, κι ένας πόλεμος μεταξυ Ατλάντων και... λαων της ανατολικης Μεσογείου (προεξαρχόντων των Ελλήνων), αλλα ούτε ο Πλάτων δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες για το πότε ακριβως, ούτ' εγω το έψαξα τόσο.
Συγκεκριμένα, το ερώτημα είναι αν οι Άτλαντες εξεστράτευσαν κατα της ανατολης πριν βυθιστει η χώρα τους (δηλ. τους βρήκε η καταστροφη "στο δρόμο"), ή μετα, εντελως απελπισμένοι "ντεσπεράντος" κι όσοι γλύτωσαν; Προσωπικα κλίνω προς την πρώτη εκδοχη, αν και -όπως σας είπα- δεν τό 'ψαξα.

MORINGA: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΥΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΟΥ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


Πηγή atheatignosi: Συχνά αναφέρεται ως το "δέντρο θαύμα", λόγω της μοναδικά διαφορετικής σειράς διατροφής, τις φαρμακευτικές, και τις ιδιότητες καθαρισμού, το Moringa oleifera είναι ένα ελάχιστα γνωστό, και ιδιαίτερα υποτιμημένος, "υπερτροφικός" θησαυρός με απίστευτες δυνατότητες να βελτιώσει σημαντικά την υγεία και την εξάλειψη της πείνας σε όλο τον κόσμο. 

Ελβετικό ρολόι βρέθηκε σε τάφο 400 ετών

 
Οι αρχαιολόγοι στην Κίνα είναι μπερδεμένοι μετά την ανεύρεση ενός μικροσκοπικού Ελβετικού ρολογιού σε έναν τάφο...

Συζυγική απιστία.



Ένα επεισόδιο συζυγικής απιστίας μπορεί να είναι καταστροφικό για ένα γάμο. Ο θυμός και η απώλεια εμπιστοσύνης που δημιουργούνται είναι τόσο δυνατά αισθήματα που μπορούν να διαλύσουν πολλούς γάμους.

Είναι σημαντικό στις περιπτώσεις αυτές τα άτομα που επηρεάζονται να γνωρίζουν τα διάφορα ψυχολογικά στάδια από τα οποία θα περάσουν μετά από ένα επεισόδιο απιστίας. Είναι επίσης εξ' ίσου σημαντικό να γνωρίζουν τα στάδια αυτά, τόσο το άτομο που έχει κάνει την απιστία όσο και εκείνο που έχει εξαπατηθεί.

Η ΝASA ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ


Το περίφημο μελανό υάλωμα των αττικών αγγείων που κανείς ως τώρα δεν έχει καταφέρει να μιμηθεί, προσέλκυε το ενδιαφέρον των επιστημόνων της NASA, οι οποίοι ενδιαφέρονται να το αναπαράγουν και να το χρησιμοποιήσουν για τη μόνωση των διαστημοπλοίων τους.
Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, το υάλωμα αυτό είναι ουσιαστικά ένα νανοϋλικό με ιδιαίτερες μηχανικές και χημικές ιδιότητες και η NASA αναζητά σε αυτό τα μυστικά που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν να βελτιώσει την ανθεκτικότητα των κεραμικών που χρησιμοποιεί για τη μόνωση των διαστημοπλοίων της.

Το μέλλον της ανθρωπότητας ή το τέλος της ανθρωπότητας

Δεν είμαστε μελλοντολόγοι ούτε έχουμε ειδική πληροφόρηση για το τι 

συμβαίνει στη Γη.

Παρακολουθούμε όμως τις ειδήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν τα 


τελευταία χρόνια στην ανθρωπότητα. 

1) Αναστάτωση του κλίματος της Γης(Ένα σχετικό Link εδώ).

Επιστήμονες ανακάλυψαν εκτροπή στο Ρεύμα του Κόλπου

Αφύλακτα τα σύνορα και στην επέλαση της… σύφιλης


Σε αφροδίσιο κλοιό τελεί η χώρα την τελευταία διετία, με την τρομακτική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων...

να αποδίδεται κυρίως στην αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, τη συνεχή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων και φυσικά τη μη χρήση προφυλακτικού.
Η εισροή λαθρομεταναστών φέρνει και τον... αφροδίσιο εφιάλτη

Τα 7,7R του Καναδά και η "αστρονομική γεωμετρία": Case-study μίας μεθοδολογίας που ΠΡΕΠΕΙ να τύχει περισσότερης προσοχής


Ο σημερινός μεγάλος σεισμός των 7,7R στον Καναδά θεωρείται ένας "φυσιολογικός" στατιστικά σεισμός, δεδομένου ότι, όπως έχουμε πολλάκις υπενθυμίσει μέσω του ιστολογίου μας, θεωρείται δεδομένος ένας σεισμός της τάξης των 7R έως 8R ανά μήνα, όσο μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό ένα τόσο συγκλονιστικό γεωλογικό φαινόμενο τέτοιου μεγέθους και μάλιστα πλησίον κατοικημένων περιοχών. Αν προσθέσουμε και τον σοβαρότατο κίνδυνο για τσουνάμι με κατεύθυνση τη Χαβάη, το γεγονός εκλαμβάνει διαστάσεις ενός από τα σοβαρότερα των τελευταίων μηνών, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείπουμε ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο
σεισμό του Καναδά για τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια των επίσημων επιστημονικών καταγραφών.

Ο τρομακτικός τυφώνας Sandy ζυγώνει στη Νέα Υόρκη - Πόλη φάντασμα το κέντρο της παγκόσμιας οικονομίας


 

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στα σπίτια τους ή στα καταφύγια

- Οι άνεμοι μέσα στη Ν.Υ. πνέουν με ταχύτητα 140 χιλιομέτρων την ώρα
- Κλειστή και την Τρίτη η Wall Street

- Γερανός σε υπό κατασκευή ουρανοξύστη ξηλώθηκε - Φόβοι για κατάρρευση όλου του κτιρίου
- Μόνο οχήματα του στρατού, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής κυκλοφορούν στους δρόμους

Ἔχουμε συνειδητοποιήσει τό ποῦ ἔγινε ὁ σεισμός;


Μᾶλλον ὄχι κατὰ πῶς φαίνεται.
Ὁ σεισμὸς τῶν 7,7 τῆς κλίμακος Ῥίχτερ, παρὰ κάτι ὀκτώ, συνέβῃ ἐν 
τελῶς«περιέργως» σὲ μίαν περιοχὴ τοῦ πλανήτου ποὺ δὲν ἐμφανίζονται 
σεισμοί!  ΣΤὸν Καναδᾶ!

Δῆλα δὴ σὲ σημεῖον ποὺ οὐδέποτε εἶχαν δεῖ σεισμό!Αὐτό ἀπό μόνο του δέν εἶναι 
πάρα πολύ περίεργον;
Πότε ἀκριβῶς εἴχαμε σεισμούς στόν Καναδά;

Κίνδυνος πρωτοφανούς καταστροφής στις ΗΠΑ από τον Σάντι


Δραματικές δηλώσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχος - θα μπορούσαν να επηρεαστούν 60 εκατ. Αμερικανοί

29/10/2012 | 22:44Τελευταία Ενημέρωση: 22:44 29/10/2012
Για κίνδυνο πρωτοφανούς καταστροφής στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον τυφώνα Σάντι προειδοποιούν οι αμερικανικές αρχές, με τις προβλέψεις για τις επιπτώσεις του, ήδη καταστροφικού, τυφώνα να θυμίζουν ταινία καταστροφής του Χόλυγουντ.

Ο τυφώνας Σάντι σφυροκοπούσε τη Δευτέρα την Ανατολική Ακτή, με ισχυρούς ανέμους, καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες, με τη μέγιστη ταχύτητα των ανέμων να υπολογίζεται σε 140 χλμ. την ώρα.

«Αυτό είναι το πιο καταστροφικό γεγονός που έχουμε δει και έχουμε να αντιμετωπίσουμε ποτέ στη ζωής μας»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα