Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Υπερανθρωπισμός (transhumanism)-μετανθρωπισμός (posthumanism) και ανθρώπινη εξέλιξη

Το ανθρώπινο είδος στην παρούσα του μορφή δεν αντιπροσωπεύει την τελικό εξελικτικό στάδιο αλλά μάλλον μια σχετικά πρώιμη ή μεταβατικη φάση.
Σαν τελικό σκοπό θα περιγράψω την κατάσταση και αυτή αναφέρεται στην ανθρώπινη μετάβαση σε επόμενο εξελικτικό στάδιο.

ЭIЄ… ΤΟ διπλό ΕΨΙΛΟΝ στην ΥΦΗΛΙΟ …ЭIЄ



Το σύμβολο που καθιερώθηκε υπερβαίνοντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την Ελληνική Σημαία, ως το απόλυτο και διαχρονικό σύμβολο των Ελληναράδων, των Ελλήνων Πατριωτών, των Ελλήνων που οι ίδιοι ή οι πρόγονοί τους έχουν επουράνια καταγωγή (και δη από τον Σείριο), των Ελ, των απόγονων των Ολύμπιων Θεών, της Ομάδας Έψιλον και, γενικότερα, των Ελλήνων που θεωρούν ότι είναι (ή που πραγματικά είναι) Γνήσιοι Έλληνες στην ψυχή, στο πνεύμα, στην καρδιά, στο DNA.

Τα ασπράδια ρίχνουν την πίεση


Την αρτηριακή πίεση ρίχνει ένα πεπτίδιο που εντοπίζεται στο ασπράδι των αβγών, σύμφωνα με νέα μελέτη κινέζων ερευνητών.Σε πειράματα που έκαναν σε...
υπερτασικούς αρουραίους οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Jilin είδαν ότι τα τρωκτικά στα οποία χορηγείτο το πεπτίδιο RVPSL, εμφάνιζαν σημαντική μείωση των συμπτωμάτων τους.

ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η εξέλιξη της συνείδησης είναι μια αργή και επίπονη διαδικασία. Επιτυγχάνεται μέσα από δοκιμασίες και λάθη και απορρίπτοντας παλιές ιδέες , αντιλήψεις όταν βρίσκονται νέες καλύτερες.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο κόσμο σήμερα που έχουν κάποια διορατική ικανότητα αλλά δεν κυριαρχούν πάνω σε πολλά επίπεδα συνείδησης όπως απαιτεί η πλήρη ανάπτυξη.

Το πρώτο κοσμικό αλφάβητο της Κρήτης


Παλαιότερα επικρατούσε η θεωρία ότι οι αρχαίοι Έλληνες παρέλαβαν το αλφάβητο από τους Φοίνικες, οι οποίοι κατοικούσαν στις ακτές της Συρίας – Παλαιστίνης. Ενώ συνέβη το αντίθετο: Οι Φοίνικες παρέλαβαν τη γραφή από τους Κρήτες αποίκους, οι οποίοι κατά τον 13ον π.Χ. αιώνα αποίκησαν τις ακτές της Παλαιστίνης ως Φιλισταίοι, όπως μας είναι γνωστοί, από την Παλαιά Διαθήκη. Ο Άρθουρ Έβανς, Άγγλος αρχαιολόγος υποστηρίζει: «Η Γραφή της Κρήτης είναι η μήτηρ της Φοινικικής γραφής».
Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μπορεί να ειπωθεί η αλήθεια;

Μπορεί να ειπωθεί η αλήθεια;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;


Καθόσουν σ έναν παραλιακό λόφο, 
μπροστά σου απλωνόταν η ανοιχτή θάλασσα,
μέχρι εκεί που χανότανε το βλέμμα σου στον ορίζοντα,
η μέρα ήταν συννεφιασμένη κι ένας άνεμος, 
που κάποιες στιγμές δυνάμωνε, έδινε «φωνή» στα γύρω δέντρα…
ήσουν ήσυχος, παρατηρούσες την αργή κίνηση του νερού,
τα χρώματα και τους ήχους της θάλασσας που έσκαγε στην ακτή…

Όταν διψάτε μην πίνετε μόνο νερό

 
Μπαίνοντας σιγά σιγά σε πιο ζεστούς μήνες, ένα ερώτημα που πολύ συχνά τίθεται είναι το κατά πόσο το νερό αποτελεί το καλύτερο μέσο ενυδάτωσης και αναπλήρωσης των χαμένων υγρών μας. Η απάντηση είναι ότι να μεν το νερό μπορεί να αποτελεί μία σημαντική πηγή υγρών αλλά υστερεί όσον αφορά την περιεκτικότητα συγκεκριμένων βιταμινών και μετάλλων, που χάνουμε με τον ιδρώτα και μαζί με το νερό συμβάλλουν στην καλή μας υγεία.

Άμεση επούλωση των ελκών των κάτω άκρων( διαβητικό πόδι κ,λ,π), ανακούφιση και επαναδραστηριοποίηση των ασθενών στις καθημερινές τους ασχολίες, προσφέρει μια νέα θεραπεία με την χρήση laser Elves 1470nm !

Δείτε πριν και μετά τη θεραπεία 

Αθήνα 10 Απριλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση επούλωση των ελκών των κάτω άκρων( διαβητικό πόδι κ,λ,π), ανακούφιση και επαναδραστηριοποίηση των ασθενών στις καθημερινές τους ασχολίες, προσφέρει μια νέα θεραπεία με την χρήση laser Elves 1470nm !
Την παγκόσμια πατέντα της θεραπείας έχει Έλληνας γιατρός με θεαματικά αποτελέσματα τα έξι χρόνια που την εφαρμόζει!

Σύνδρομο νυχτερινής υπερφαγίας - Μήπως ξυπνάτε το βράδυ για να φάτε;

                              
 Το 1955 πρωτοπεριγράφτηκε από τον Καθηγητή Al.Stunkard μια μορφή διαταραχής με βασικό τρίπτυχο αναγνώρισης, τη πρωινή ανορεξία, τη βραδινή κατανάλωση τροφής και την αϋπνία. Από το 1955 μέχρι σήμερα, ο Καθηγητής Al.Stunkard επέκτεινε τις κλινικές έρευνες που αφορούσαν στο σύνδρομο νυχτερινής κατανάλωσης τροφής (night eating syndrome) και κατέληξε στο ότι η εν λόγω διαταραχή, εμφανίζεται δυσανάλογα ανάμεσα σε παχύσαρκα άτομα, κυρίως τις περιόδους έντονου στρες και αποτελεί οργανική προσπάθεια άμβλυνσης του στρεσογόνου φορτίου.

Πες μου πού πονάς να σου πω με ποιον Θύμωσες !




ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΥΜΩΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ 


Μάθετε το κρυφό μήνυμα που περιέχει κάθε ασθένεια. 

Τι γίνονται τα συναισθήματα που καταπνίγουμε ; Πού πηγαίνουν οι ανάγκες μας που καταπιέζουμε; Τι συμβαίνει στα θέλω μας που δεν τολμάμε να εκφράσουμε; Η απάντηση είναι κοινή: βυθίζονται στα βάθη του είναι μας, στις αποθήκες του ψυχισμού μας. Όταν αυτές οι αποθήκες γεμίσουν ασφυκτικά τότε τα καταπιεσμένα συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες μας σπάνε τις πόρτες αυτών των αποθηκών και ξεχύνονται είτε στην ψυχολογική μας κατάσταση είτε στο σώμα μας περιέχοντας ένα κρυφό μήνυμα.

Καρμικές Σχέσεις


            Μακροκοσμικές προοπτικές, μικροκοσμικές προσεγγίσεις

Κάθε άτομο πάνω στον πλανήτη -από το απλούστερο ώς το πιο σύνθετο- συμμετέχει ενεργά στις εξελικτικές φάσεις που υποδεικνύονται από τις εσωτερικές διδασκαλίες, τις σχετικές με τη δημιουργία του κόσμου. Όλα τα ανθρώπινα όντα μοιράζονται τους λεπτότερους και θαυμαστούς πνευματικούς πόρους αυτού του κόσμου, όπως και τα φυσικά χαρακτηριστικά του.

Βγαίνω απο τον αρνητισμό καθημερινα!Με την ευγνωμοσύνη!




Είτε πρόκειται για μια σχέση σε αναβρασμό είτε για οικονομι­κή πίεση, ελλειμματική υγεία είτε για προβλήματα στη δουλειά, οι αρνητικές καταστάσεις προκύπτουν από μακροχρόνια έλλειψη ευγνωμοσύνης. Αν δεν είμαστε ευγνώμονες για το καθετί στη ζωή μας, υποσυνείδητα θεωρούμε ό,τι την απαρτίζει ως δεδομένο. Το να παίρνει κανείς τα πάντα ως δεδομένα είναι ένα από τα κυριότερα αίτια του αρνητισμού, γιατί όταν παίρνουμε τα πράγματα σαν δεδο­μένα, δε δίνουμε σε αντάλλαγμα ευχαριστίες, ανακόπτοντας έτσι τη λειτουργία της μαγείας στη ζωή μας. Αν με το να εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους άλλους βελτιώνουμε τη ζωή μας, τότε, λογι­κά, με το να θεωρούμε τα αγαθά μας δεδομένα την οδηγούμε στην επιδείνωση.

Οι τρεις Εγκέφαλοι του Ανθρώπου


επιστημονική τεκμηρίωση για την
«ερπετοειδή» φύση μας...
Να γιατί μόνο οι χορτασμένοι και ικανοποιημένοι μπορούν να φιλοσοφήσουν..

ΦΩΣ!!!

Στο φως στο φως...


προχωράμε
αδιάκοπη διαδρομή

στο είναι μας...

Eνα γράμμα αγάπης στον εαυτό σου.



Το να γράφεις ένα γράμμα αγάπης στον εαυτό σου είναι ένας από τους δυναμικούς τρόπους να θεραπεύσεις την σχέση σου με το πιό σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου , με σένα.Το να καταπιέζεις τα αρνητικά συναισθήματα που έχεις για εσένα σε εμποδίζει να συνδεθείς με την αυτοεκτίμηση και την αγάπη σου για τον εαυτό σου.

Η Ενέργεια της Αγάπης


Μόνο όταν αγαπάς κάτι απόλυτα και άνευ όρων μπορείς να
το αφήσεις παντελώς ελεύθερο.
Ολα τα χαρακτηριστικά που θεωρούνται ύψιστα,αποκτούν ζωή
 μόνο μέσα από την πνοή της αγάπης.

Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΗΣ..... ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ



Είναι πλέον γεγονός,  και αποδεδειγμένο ότι ………ποτέ δεν είναι αυτό που φαίνεται ότι είναι .
Παλαιότερα αυτή  ήταν μια φράση ίσως φιλοσοφική ή μια σοφιστεία  ….τώρα πλέον αναμφισβήτητο γεγονός και αποδεδειγμένο επιστημονικά .
Το θέμα είναι το πότε ο εγκέφαλος του ανθρώπου θα είναι ώριμος, ή σε θέση,  ώστε να μπορέσει να αποδεχτεί αυτή την νέα ιδέα , και να την βάλει στην ζωή του, και στην καθημερινότητα του .

SOCIAL ENGINEERING: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ


 

“– H ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

 Κάθε λεπτό γεννιέται κι ένα κορόιδο… P.T. Barnum Εδώ και μερικά χρόνια, στους κόλπους της εναλλακτικής έρευνας ακούγεται συχνά ο όρος «κοινωνική μηχανική» ή «social engineering». Είναι ένας ήπιος όρος για ένα θέμα αρκετά σκοτεινό, το οποίο σχετίζεται με όλους μας. Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, είμαστε όλοι θύματά της «κοινωνικής μηχανικής». Πρόκειται για ένα είδος μυστικής επιστήμης του χειρισμού του πλήθους, που χρησιμοποιείται από τους «λίγους» που γνωρίζουν τα μυστικά της εκμετάλλευσης και της εξουσίας και έχουν τα μέσα για να την επιβάλλουν σε όλους μας.  

Ο άνθρωπος, δημιουργός του εαυτού του



Ξαναβρίσκουμε εδώ όλη την σύλληψη της έννοιας του ανθρώπου, της όποιας πρέπει να υπενθυμίσουμε τις βασικές γραμμές. Ό άνθρωπος είναι ζωντανός και συνεπώς υποταγμένος σε μερικούς εξαναγκασμούς, πού απορρέουν από την βιολογική του υπόσταση, 'Αλλά δεν είναι ζωντανός όπως τα άλλα όντα. Διαφέρει από τα άλλα ζώα, με μια πιο μεγάλη και συνεχή ελαστικότητα, τείνει προς το «νέο, ή προς την διαρκή νεότητα. Μέσα στα όρια και στις προϋποθέσεις της φύσεως μας, ή Ελευθερία μας παραμένει ακέραια. Αυτή είναι όλη ή διαφορά μεταξύ του ένστικτου και αυτού πού στον άνθρωπο είναι ή παρόρμηση.

Που είναι ο Θεός;




Έχω αναφερθεί και σε παλιότερες αναρτήσεις για το θέμα της θρησκείας και για τον τρόπο που αυτή επιβλήθηκε,τα σχόλια ποικίλουν από την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας τα πράγματα, π.χ ένας φανατικός θρησκόληπτος νιώθει ότι προσβάλλεται η πίστη του...Αν και έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν μιλάω για την ύπαρξη του Θεού ή όχι....Άλλωστε αν πω ότι κάτι υπάρχει οφείλω να το αποδείξω,αυτό βέβαια μέσα στη θρησκεία παραφράζεται και ερμηνεύεται κατά το δοκούν, ο Θεός υπάρχει ακριβώς επειδή δεν υπάρχει,είναι αόρατος και μας περιβάλει με την αγάπη του...

--- ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ! ---

 
Οι δύο μεσαιωνικές γαλλικές ταπετσαρίες με την Παρθένο Μαρία, βρίσκονται στο Μπον της Βουργουνδίας και χρονολογούνται στο μεσοδιάστημα του 14ου-15ου αιώνα. Η πρώτη υπολογίζεται ότι σχεδιάστηκε έως το 1492 μ.Χ., η δεύτερη γύρο στο 1330 μ.Χ., ενώ κοινό τους χαρακτηριστικό (αυτό που στην ουσία τράβηξε και τα βλέμματά μας) ήταν ένα μαύρο καπέλο που αιωρείται στο βάθος του ουρανού και των δύο σχεδίων, όμοιο με σύγχρονο ιπτάμενο δίσκο.

Τρομακτική νέα ασθένεια περιέχει πανομοιότυπο υλικό με τα GM (ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ)

monsanto1
Ο Εφιάλτης στο τραπέζι σας. Και πάλι οι εκπρόσωποι του σκότους - η εταιρεία Monsanto!


Στην περίπτωση που σκεφτήκατε ότι η κατανάλωση  γενετικά τροποποιημένων  τροφίμων (αυτά που  χαρακτηρίζονται ως "Φρανκενστάιν Τροφές") είναι μια χαρά, έρχεται μια μελέτη η οποία καθιστά σαφές ότι η κατανάλωση GM τροφών βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο την δικιά σας ζωή, αλλά και των παιδιών σας.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Codex Alimentarius, που θέτει τα πρότυπα για το διεθνές εμπόριο των τροφίμων, επιτρέπει τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και δεν κάνει καμία προσπάθεια για τον περιορισμό, τον έλεγχο ή την εξάλειψη τους. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ προσπαθούν εδώ και χρόνια  να αποτρέψουν την επισήμανση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και των σπόρων στο διεθνές εμπόριο και θέλουν όλοι να ακολουθήσουν την δική τους εσωτερική πολιτική , η οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ένδειξη στην ετικέτα ότι τα τρόφιμα  περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Το 75-80% όλων των τροφίμων που πωλούνται στις ΗΠΑ περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

O CODEX ALIMENTARIUS, ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ MONSANTO !!!

      
fluoride1

Τι σχέση έχει ο Codex Alimentarius με τα επίσημα πρότυπα τροφίμων, την φθορίωση του νερού μας, με την σίτιση των ανθρώπων, την γενοκτονία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, και την Monsanto, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την προμήθεια γενετικώς μεταλλαγμένων τροφίμων στον κόσμο, τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Υπάρχει κάποια σύνδεση που συνδέει όλους αυτούς τους φαινομενικά διαφορετικούς οργανισμούς μαζί; Ναι, υπάρχει. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο άρρηκτη η σύνδεση που ο διαχωρισμός τους είναι σχεδόν αδύνατος. Ας ξεκινήσουμε από την αρχή με το Άουσβιτς και να συνδέσουμε τις τελείες.

Μπορούμε να βελτιώσουμε την ζωή της καθημερινότητάς μας;

Μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας;

Ναι! Και βέβαια μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, αρκεί να θέλουμε να αλλάξουμε κάποιες συνήθειες και να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και την μέρα μας μ' ένα διαφορετικό βλέμμα...

Ησίοδος και περίεργες συμπτώσεις

                                         
 
Ας μπούμε τώρα στο θέμα μας που δεν είναι άλλο από την απίστευτη σύμπτωση(?) ανάμεσα στα κείμενα το Ησιόδου( του Β') και σήμερα. Για να μπορέσετε να μπείτε στο θέμα παρακολουθήστε τα επεξηγηματικά κείμενα και το αρχαίο κείμενο (οι επισημάνσεις δικές μου).
Φαντάζομαι ότι όλοι όταν ακούτε την λέξη ΦΑΡΟΣ το μυαλός σας πάει στις πυργοειδής αυτές κατασκευές με το χαρακτηριστικό δυνατό φως στην κορυφή που τοποθετούνται στην ακροθαλασσιά κοντά σε επικίνδυνα θαλάσσια περάσματα. Αυτό όμως δεν είναι παρά μια ταύτιση αφού προήλθε από το νησάκι Φάρος όπου και υπήρχε ο γνωστός Φάρος ένα από τα γνωστά "επτά αρχαία θαύματα". Η κανονική σημασία της λέξεως Φάρος είναι ότι και η ελληνοποιημένη λέξη sali(Αγγλικός όρος). Ένα μακρύ ύφασμα που καλύπτει τους ώμους. Το sali (σάλι) είναι ένα αξεσουάρ που για πολλά χρόνια ήταν σε χρήση από γυναίκες και άντρες. Για του λόγου το αληθές ας δούμε μια περιγραφή από την Ιλιάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα