Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Η ΝΕΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ. Οι Αλλαγές που Συμβαίνουν Επάνω μας από το 2012 και μετά

 

ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ......

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ....

-Η νεότερη διαπίστωση ήταν ότι μέχρι το Δεκέμβριο του 2012 η σκοτεινή περιοχή του εγκεφάλου ήταν 430 cm και η φωτεινή περιοχή 230 cm.

-Μετά τον Ιανουάριο του 2013, άλλαξε το πλάτος της σκοτεινής περιοχής σε 420 cm και της φωτεινής σε 240 cm.

-Η σκοτεινή περιοχή μέχρι το 2012 «ήταν υπεύθυνη» για την καταστολή του εγκεφάλου, για το σκληρό άκαμπτο μαγνητικό πεδίο του σώματος, για το τυφλό σημείο του ματιού, για την απενεργοποίηση του DNA και του θύμου αδένα.

-Αυτό αποτέλεσε μια νέα πρόκληση για την επιστημονική αναζήτηση της κυτταρικής αθανασίας.

-«Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μετά την 21-12-2012 έχει αρχίσει να αλλάζει.

-Τα δύο ημισφαίρια παρουσιάζουν τάσεις συγχώνευσης σε ένα.

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

Untitled
 


Έχουμε αναφέρει ότι ο κύριος παράγοντας πόνου, είναι η άρνηση του να είμαστε ο αληθινός μας εαυτός!

Είναι δηλαδή η άρνηση στα ιερά δεσμά που έχουμε ψυχικά προσυμφωνήσει !

Αυτό δημιουργεί μια δυσλειτουργία στη ροή της ενέργειας μέσα μας!

Λόγω της αύξηση των συχνοτήτων και τις επιτάχυνσης που βιώνουμε μέσα από τις νέες ενέργειες που υπάρχουν στη Γη , 

η "φυγόκεντρος δύναμη" θα μεγαλώσει , έτσι που ενεργειακά θα σπρώχνει τα παλιά κύμματα ενέργειας προς την επιφάνεια!

Σαν επιφάνεια πάντα ορίζουμε την συνειδητή πραγματικότητα , είτε σαν πλανήτη ή σαν άτομο!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

 

Ένα πείραμα που έχει γίνει στα εργαστήρια της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών έχει ανατρέψει προ πολλού τις κατεστημένες αντιλήψεις μας για τον άνθρωπο και τον κόσμο, όπως και το κατεστημένο πλαίσιο των επιστημών υγείας. 

Πιο συγκεκριμένα, οι Ρώσοι επιστήμονες και ερευνητές Poponin και Gariaev, μελετώντας τη συμπεριφορά σε επίπεδο ταλαντώσεων (vibrational states) του ανθρώπινου DNA που βρισκόταν μέσα σε ένα διάλυμα, μέσω ενός ειδικού φασματογράφου («φασματογράφου συσχέτισης φωτονίων από πηγές laser»), παρατήρησαν το λεγόμενο φαινόμενο «Phantom DNA Effect», δηλαδή το φαινόμενο του «φαντάσματος DNA». 

Στα πειράματα αυτά πιστοποιήθηκε από τους ερευνητές ότι ο κενός χώρος εντός του φασματογράφου, στον οποίο είχε τοποθετηθεί το δείγμα DNA για να υποστεί τη διαδικασία διέγερσης και φασματογραφικής απεικόνισής του με ακτίνες laser, μετά την φυσική απομάκρυνση του δείγματος DNA, συνέχισε να έχει τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες που απεικονίζονταν στο φάσμα όταν το δείγμα DNA βρισκόταν ακόμη κατά φυσικό τρόπο στη συγκεκριμένη θέση. 

Υπάρχουν δύο τρόποι αναπαραγωγής: η σωματική και η ψυχική.

 Ο πόθος της αναπαραγωγής είναι ένα ακόμη στοιχείο του έρωτα. Υπάρχουν δύο τρόποι αναπαραγωγής: η σωματική και η ψυχική. Οι ερωτευμένοι άνθρωποι ενώνουν τα σώματά τους για να αναπαραχθούν. Η συνουσία είναι θείο πράγμα, λέει η Διοτίμα, όμως ο ψυχικός τρόπος αναπαραγωγής είναι ανώτερος, γιατί η ψυχή γεννά σε μια άλλη άφθαρτες ιδέες και αισθήματα. Αυτοί που εγκυμονούν στην ψυχή συλλαμβάνουν μέσω της σκέψης.

ΟΙ 15 ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ

 

«Ένα από τα κυρίαρχα δόγματα του Χριστιανισμού είναι εκείνο της «Ανάστασης του Ιησού». Από τους πιστούς θεωρείται ως η μεγαλύτερη απόδειξη για την θεϊκή φύση του Χριστού. Η ιστορική αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Από τα αρχαία κείμενα πληροφορούμαστε, ότι στο σύνολο τους οι αρχαίες θρησκείες πίστευαν σε θεούς που είχαν πεθάνει και στη συνέχεια αναστηθεί.

Αντίθετα από ό,τι ισχυρίζονται οι Χριστιανοί, υπάρχουν δεκαπέντε προχριστιανικοί εθνικοί θεοί, οι οποίοι σταυρώνονται και δεινοπαθούν. Σύμφωνα με το βιβλίο «15 Εσταυρωμένοι & Αναστημένοι σωτήρες»,  του Γεώργιου Γρηγορομιχελάκη, υπάρχουν τουλάχιστον 15 τέτοιοι:

α’) Ο Κρίσνα: «Ο Γάλλος συγγραφέας του έργου «Η Θρησκεία των αρχαίων» Γκινιάν, μιλά για την σταύρωση του θεού αυτού και αναφέρει πώς καρφώθηκε σε ένα δέντρο» (σελ. 88).

β’) Ο ινδός θεός Σακία: «ένας από αυτούς που αναφέρεται ξεκάθαρα είναι ο Σακία, Βούδας Σακία ή Σάκι Μούνι» (σελ. 93) «σε κάποιες χώρες λέγεται πως ο θεός σταυρώθηκε από ένα βέλος που διαπέρασε το σώμα του και τον κάρφωσε σε ένα δένδρο» (σελ. 93).

γ’) Ο θεός Ταμούζ της Συρίας: «αναστήθηκε από τους νεκρούς για να σώσει τον κόσμο» (σελ. 98): «Σύμφωνα με τις δυτικές ιστορίες οι οποίες απέκρυψαν την ιστορία της σταύρωσης, ζούσε στην γη και τραυματίστηκε από αγριόχοιρο, πέθανε και γκρεμίστηκε στα σκοτεινά δώματα της Αλλατού, της θεάς του θανάτου» (σελ. 99). «Η Ιστάρ (θεά Αστάρτη) πέτυχε να τον αναστήσει ραντίζοντάς τον με κρύο νερό και αλείφοντάς τον με αρώματα. Έτσι τον επαναφέρει στην ζωή μόνο σε ορισμένη ώρα του έτους» (σελ. 99),

Για να ξεκαθαρίζουμε για πολλοστή φορά, τα Ελληνικά Σύμβολα και Αρχέτυπα...

 Οι 12 Ολύμπιοι Θεοί και η Αστρολογία [Μέρος 2] - Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ

1. Οι 12 Θεοί είναι ενέργειες, ψυχικές προσωπικότητες, Ιδέες, Δυνατότητες, και στον μικρόκοσμο (ψυχισμό) και στο μακρόκοσμο (σύμπαν). Δεν υπήρξαν Ολύμπιοι θεοί, είναι Μυθολογικά Σύμβολα Κοσμογονίας... Εμείς όλοι είμαστε ημί-θεοι, (μισοί δημιούργημα και μισοί Δημιουργοί), εφόσον αφυπνιστούμε... βλέπε χείρωνα. Η Αρχαία Ελληνική Μυητική, μέσω συμβολισμών, διδάσκει την Σοφία, και λόγω έλλειψης ορθής πληροφόρησης, λαμβάνουν τα αρχέτυπα, κυριολεκτικά, ως υπάρξεις. Στον Κόσμο της Ύλης είναι ενέργειες, στον κόσμο του Νου, είναι Ιδέες, στον Κόσμο της Ψυχής (Αστρικό) είναι Μυθικές Προσωπικότητες, στον Κόσμο του Πνεύματος είναι Δυνατότητες.

2. Η Παναγία και ο Χριστός είναι Ελληνικά Σύμβολα, που οικειοποιήθηκαν, περνώντας από Αρχαίες Ελληνικές Συμβολικές Μυήσεις, σε νεοπλατωνισμό, σε γνωστικές αιρέσεις, στην δημιουργία της χριστιανικής εβραϊκής αίρεσης, από τον Εγκληματία Κωνσταντίνο, που έβρασε την γυναίκα του και σκότωσε το γιο του, και βολεύτηκε σε αυτή τη θρησκεία μια και ο θεός τους είπε να σκοτώσει και ο Αβραάμ τον γιο του... Κατά τα άλλα, είδαμε πόσο καθαρή (μη δαιμονική) θρησκεία ήταν μια και τα διαχρονικά εγκλήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων το επιβεβαιώνουν.
3. Τι σημαίνει όμως αληθινά Παναγία και Χριστός, γιατί αλά εβραικά, δεν υπήρξαν ποτέ, όμως Ελληνικά υπάρχουν, ως σύμβολα ιερά, μέσα στην Ψυχή του Ελληνισμού....

ΟΙ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..... ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.....

 

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 7.000.000.000.000.000.000.000.000.000 (εφτά οκτάκις εκατομμύρια) άτομα. Καθένα από αυτά τα άτομα επηρεάζεται από τις σκέψεις σας. Κάθε φορά που κάνετε μια νέα σκέψη, δημιουργείτε νέες συνδέσεις (ή νευρικές οδούς) στον εγκέφαλό σας.

Όταν βιώνετε για πρώτη φορά μια εμπειρία, δημιουργείται ένα νευρικό δίκτυο, το οποίο ενεργοποιεί αυτομάτως τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια συναισθήματα κάθε φορά που βιώνετε μια παρόμοια εμπειρία. Αυτά τα νευρικά δίκτυα αποτελούν τις κυτταρικές σας αναμνήσεις. Όποτε βιώνετε ένα παρόμοιο γεγονός, ενεργοποιείται η ίδια ανάμνηση, και συνήθως δεν αντιλαμβάνεστε συνειδητά από πού προέρχεται ή γιατί νιώθετε έτσι.
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες αντιδράσεις σας προκύπτουν αυτόματα, βάσει των αναμνήσεων από τις παρελθοντικές εμπειρίες σας. Αν μεγαλώσατε με σπουδαία πρότυπα και με ενθάρρυνση, τότε μπορεί να είστε ένας από τους τυχερούς που τώρα ζουν σε κατάσταση ευδαιμονίας. Αν, όμως, υπάρχουν στο παρελθόν σας –είτε στη δική σας ζωή είτε στων προγόνων σας– τραύματα που δεν έχετε θεραπεύσει ακόμα, τότε πιθανόν η ζωή σας να είναι γεμάτη από παρόμοιες εμπειρίες που συνεχίζουν να προκύπτουν βάσει των κυτταρικών σας αναμνήσεων.
Οι κυτταρικές σας αναμνήσεις είναι τα σημεία αναφοράς που χρησιμοποιεί ο εγκέφαλός σας για να αποφασίσει πώς να αντιδράσει εδώ και τώρα. Είναι ο λόγος που τόσοι από εμάς, καλώς ή κακώς, μιμούμαστε τους γονείς μας στις ενήλικες σχέσεις μας, ακόμα και όταν γνωρίζουμε ότι αυτό είναι λάθος και βάζουμε τα δυνατά μας για να το αποτρέψουμε. Αν, λοιπόν, έχετε μια ανάμνηση που συνδέεται με θυμό, φόβο, χαμηλή αυτοεκτίμηση ή κάποιο άλλο από τα εκατοντάδες παρόμοια αρνητικά συναισθήματα, η ανάμνηση αυτή μπορεί να σας προκαλέσει ασθένειες, να σας οδηγήσει στην αποτυχία και να καταστρέψει τις σημαντικότερες σχέσεις σας. Όταν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή σας, μπορεί να πιστεύετε ότι την αντιλαμβάνεστε μέσα από ένα νέο πρίσμα, ως λογικοί ενήλικες, και ότι αποφασίζετε συνειδητά πώς θα αντιδράσετε τη συγκεκριμένη στιγμή.

Στον παράδεισο οι άνθρωποι, αλλά και τα ζώα, τρέφονταν μόνο από τα φυτά

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ;

«… Η χριστιανική θεολογική σκέψη πιστεύει ότι υπήρχε μια εποχή, σύμφωνα με την αφήγηση περί παραδείσου, που ο Αδάμ και η Εύα ζούσαν εν ειρήνη με τα ζώα μέσα στον κήπο της Εδέμ. Την αρμονία αυτή κατέστρεψε ακριβώς η δική μας αμαρτία, η αστοχία και η παράβαση των θείων εντολών.


Στην εσχατολογική Βασιλεία όμως, η αρχική αρμονία θα αποκατασταθεί:

Ποια ήταν η ταυτότητα του Μελχισεδέκ;

 

Τι αποκαλύπτει ο Μέγας Αθανάσιος για την ελληνική καταγωγή του ανθρώπου που ευλόγησε τον Αβραάμ!.. Διαβάστε τι γράφουμε μέσα στο έργο μας: «Οι Έλληνες της Βίβλου» (Παλαιά Διαθήκη)!...

Είναι γνωστό ότι μέσα εις την Αγίαν Γραφήν υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία «διαδραματίζουν» ένα μυστηριώδη ρόλον. Ένα εξ’ αυτών είναι και ο Μελχισεδέκ για τον οποίον έχουν γραφεί πολλά σχετικώς με αυτό το οποίο πιστεύεται, ότι δηλαδή ήτο αγενεαλόγητος, απάτωρ και αμήτωρ.
Σύμφωνα με την Γένεση ήτο από την Ιερουσαλήμ και μάλιστα ιερέας των Ελγιών δηλαδή του Υψίστου Θεού. Όταν ο Αβραάμ επέστρεφε από την νικηφόρο εκστρατεία του εναντίον του Χοδολλογόμαρ, βασιλέως του Ελάμ, ετίμησε με δώρα τον Μελχισεδέκ, ο οποίος του προσέφερε ψωμί και κρασί, ενώ στην συνέχεια τον ευλόγησε.
Είναι παράδοξον το γεγονός, ότι περί του προσώπου αυτού θρυλούνται πολλά., αφού η Αγία Γραφή δεν αναφέρει τίποτε άλλο διαφωτιστικό για την ζωή του Μελχισεδέκ, που θεωρείται προδρομική μορφή του Μεσσία και η Εκκλησία μας τον τιμά την Κυριακή των Προπατόρων.

Η αγάπη είναι σεξουαλικότητα, αλλά πλατιά, φωτισμένη, μεταμορφωμένη


Όλα έρχονται από τον Θεό, και ό,τι εκδηλώνεται μέσα από τον άνθρωπο σαν ενέργεια, είναι από την προέλευση του μία θεία ενέργεια. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια προκαλεί διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με τον αγωγό μέσα από τον οποίο "περνάει" ,σύμφωνα με το όργανο τού ανθρώπου μέσα από το οποίο εκδηλώνεται.

Διαμέσου τού εγκεφάλου γίνεται νοημοσύνη, λογική, διαμέσου τού ηλιακού πλέγματος ή τού κέντρου Χάρα γίνεται αίσθηση και συναίσθημα όταν περνά από το μυϊκό σύστημα γίνεται κίνηση, και όταν περνά από τα γεννητικά όργανα γίνεται έλξη για το άλλο φύλο. Αλλά είναι πάντα η ίδια ενέργεια.

Η σεξουαλική ενέργεια έρχεται λοιπόν από πολύ ψηλά, αλλά περνώντας από τα σεξουαλικά όργανα προκαλεί αισθήσεις όπως έναν ερεθισμό, μία επιθυμία προσέγγισης, και μπορεί μέσα σε αυτές τίς εκδηλώσεις να μην υπάρχει καμία απολύτως αγάπη. Έτσι συμβαίνει στα ζώα.

Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ......

 

...ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ??

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΜΙΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ??
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ''ΤΗΛΕ''......ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.....
Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ.....ΑΛΛΑ....ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ....
1] ΚΥΡΙΑΚΗ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ-ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.....
ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΦΑ ...[Α]
2]ΔΕΥΤΕΡΑ- ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΡΤΕΜΩΝΗ-ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ......ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ [Ε].....
3]ΤΡΙΤΗ- ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΡΕΙΩΝΗ- ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΩΤΟΣ -ΑΥΤΟ ΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΡΜΑ -ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.....
ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΗΤΑ [Η]........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα