Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Επεξεργαστείτε και φτιάξτε το Look Back βίντεο του Facebook όπως επιθυμείτε

Με τα 10α γενέθλια του, το Facebook κυκλοφόρησε μία λειτουργία με ονομασία «A Look Back», η οποία επιτρέπει τη δημιουργία ενός βίντεο με τις πιο δημοφιλείς στιγμές ενός χρήστη στο Κοινωνικό Δίκτυο. Πολλοί χρήστες έσπευσαν αμέσως να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία και να κοινοποιήσουν ύστερα το αυτοματοποιημένο βίντεο το οποίο δέχτηκαν. Κάποιοι όμως, δεν έμειναν ευχαριστημένοι…
facebook look back video edit

Ερωτα, μην γράφεις σ’ αγαπώ στο χιόνι

Το χιόνι διατηρεί τη θερμότητα του εδάφους και προστατεύει τη βλάστηση, από την τήξη του παρέχει άφθονο νερό που τροφοδοτεί ποτάμια και χείμαρρους.
Στις πολικές περιοχές και στις κορυφές των βουνών, προσφέρεται θαυμάσια στην επικοινωνία και μεταφορά ειδών με έλκηθρα. Συνθλιβόμενο και μετατρεπόμενο σε πάγο συντελεί τα μέγιστα στη διάβρωση του εδάφους, μετατρέποντας τους βράχους σε χώμα και διανοίγοντας ρυάκια και όχθες ποταμών.
Από την άλλη όμως, η γρήγορη τήξη του δημιουργεί επικίνδυνες πλημμύρες, η τυχόν έντονη χιονόπτωση φράζει δρόμους και παραλύει τις συγκοινωνίες, το βάρος του προκαλεί θραύση δέντρων και δικτύων, ενώ σε πλαγιές δημιουργεί χιονοστιβάδες, που κατερχόμενες προξενούν μεγάλες καταστροφές.
Στις περισσότερες όμως των περιπτώσεων στη γεωργία το χιόνι είναι ωφέλιμο. Καταστρέφει παράσιτα, τα ποώδη φυτά δεν βλάπτονται και γενικά τα χειμερινά σιτηρά και τα κτηνοτροφικά ψυχανθή καλυπτόμενα από το χιόνι προστατεύονται από τους παγερούς ανέμους.

Το τρένο της Ζωής …



Η ζωή είναι σαν ένα ταξίδι με το τρένο. Επιβιβάζεσαι συχνά και αποβιβάζεσαι, υπάρχουν ατυχήματα, σε μερικές στάσεις ευχάριστες εκπλήξεις και βαθιά λύπη σε άλλες.Όταν γεννιόμαστε και επιβιβαζόμαστε στο τρένο, συναντάμε... ανθρώπους, για τους οποίους πιστεύουμε οτι θα μας συνοδεύουν σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού μας: τους Γονείς μας.

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αποβιβάζονται σε κάποια στάση και μας αφήνουν χωρίς την αγάπη, την στοργή, την φιλία και την συντροφιά τους.

Ωστόσο επιβιβάζονται άλλα άτομα, που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικά για εμάς. Είναι τα αδέλφια μας, οι φίλοι μας κι΄αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι που αγαπάμε.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ


Αγγίζοντας τον κόσμο των κρυστάλλων είναι σαν να βρισκόμαστε στη θαυμαστή σπηλιά του Αλαντίν, χρώματα αστραποβολούν ψιθυρίζοντας μυστικά γεμάτα θεραπευτικές δυνάμεις, ενώ η λάμψη και η ακτινοβολία τους καλύπτεται με τεράστια αποθέματα σοφίας.


Οι κρύσταλλοι σαν μια ιδιαίτερη «μαγική» προσφορά της μητέρας φύσης,
μας γοητεύουν τόσο, ώστε τους χρησιμοποιούμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αποδίδοντάς τους αξίες συμβολικές, φιλοσοφικές, αισθητικές αλλά και θεραπευτικές. Ιδιαίτερα οι πιο «καθαροί» από άλλες προσμίξεις κρύσταλλοι, ασκούσαν πάντοτε επάνω μας μια ανεξήγητη έλξη και σε όλες τις εποχές ήταν αντικείμενο θαυμασμού αλλά και μελέτης.

Από την αρχή της εξέλιξής μας σ’ αυτόν τον πλανήτη, αντιληφθήκαμε ότι η απόκοσμη δύναμή τους μεταδίδεται εξ αιτίας μιας εσωτερικής, κρυμμένης ενέργειας που μεταφέρουν. Αυτή η ενέργεια σχετίζεται με την ικανότητά τους να αντανακλούν το ίδιο το φως, την αγνότητά του, τη δύναμη και τη μαγεία του. Μέσα από χιλιάδες διαφορετικά χρώματα, διαφορετικές όψεις και σχήματα μας δίνεται η ευκαιρία να μπούμε σε κόσμους φανταστικούς, ονειρικούς, γεμάτους από ομορφιά και αρμονία. Η ομορφιά αυτή του φωτός μας δίνει μια νέα παραμυθένια διάσταση του κόσμου, δίνει φτερά στην φαντασία μας.

Μάθετε ποια είναι η πιο γλυκιά αλλά κρυφή πηγή κακού λίπους στη διατροφή σας


Η σοκολάτα αποτελεί για πάρα πολλούς μια αγαπημένη γεύση. Μια γεύση βέβαια που πολλοί ξέρουν ότι παχαίνει, όταν φυσικά καταναλώνεται συστηματικά. 
Αυτό που όμως μπορεί να μην γνωρίζουν είναι ότι η σοκολάτα δεν μας επιβαρύνει κυρίως λόγω της ζάχαρης αλλά λόγω των λιπαρών που περιέχει.
Μην παρασύρεστε λοιπόν από τη γοητείας της και τη σκέψη ότι είναι μια φυτική τροφή.

ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


Και πολύ in παίζει τελευταία το Άγιον Όρος, με δύο μοναστήρια που κερδίζουν δημοσιότητα για διαφορετικούς λόγους. Πρώτη φίρμα η Μονή Βατοπεδίου, της διαπλοκής και των σκανδάλων, και αντιφίρμα, αντιβεντέτα που λέμε, η Μονή Εσφιγμένου, που είναι μέχρι θάνατο εθνικιστική, εναντίον της Ευρώπης, αρνείται να επιχορηγηθεί και σχεδόν έχει αφορίσει τον Πάπα της Ρώμης. Φοβερά πράγματα.
Μήπως πολύ σύντομα κλέψει την παράσταση η Ιερά Μονή Παντελεήμονος. Φαβορί να πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα στην επικαιρότητα το ρωσικό μοναστήρι, πιο σωστά να το πούμε το «τσαρικό», όπου εκεί σκοτώνονται Ρώσοι και Ουκρανοί καλόγεροι. Μιλάμε για το παρασκήνιο. Δεν θα το γλυτώσουν το σούργελο.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Του το έκοψε και το πέταξε στα σκουπίδια. Η απόλυτη τιμωρία άνδρα από την απατημένη γυναίκα. Πας με άλλην; Στον κόβω. Υπάρχει, βέβαια, μία μικροδυσκολία. Ακόμα κι όταν κοιμάται ο άνδρας, η πεοκόφτρα δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.
Εκτός κι αν το μόριο του άνδρα είναι σε στύση κι αυτός κοιμάται. Όπως η γυναίκα, η οποία έχει σχεδιάσει την κοπή του κονταριού, να το παίξει λιγωμένη, να του έχει δωθεί, ενώ τον μισεί μέχρι θανάτου, να ξεκινήσει την τσιμπουκοδρομία και την κατάλληλη στιγμή, όχι με τα δόντια αλλά με λάμα, με τη μία να του αφαιρέσει στη ρίζα τον ανδρισμό του.

Το βάρος της γνώσης



Μια ενδιαφέρουσα ερώτηση που συζητήσαμε με έναν συνοδοιπόρο, σε ένα από τα μαθήματα αυτές τις μέρες, θα αποτελέσει το θέμα αυτού του άρθρου. 

Γιατί ακόμα παλεύουμε, ψάχνουμε, δημιουργούμε τρέλα στον κόσμο μας, μετά από τόσους πολλούς σοφούς που έκαναν το πέρασμά τους στον πλανήτη, μετά από τόσα εμπνευσμένα κείμενα αρχαίων λογίων, αλλά και πιο σύγχρονων φιλοσόφων; Γιατί τα λόγια τους, όλα όσα μελετάμε δεν στάθηκαν ικανά να διαφωτίσουν αλλά και να αλλάξουν ριζικά την ανθρωπότητα; 

Αληθινές απαντήσεις βρίσκουμε όταν τολμούμε να πηγαίνουμε πέρα από τις εύκολες, παρορμητικές, γνώριμες απαντήσεις, που θέλει το εγώ μας απλόχερα να προσφέρει. Γιατί, οι σωστές απαντήσεις, πάντα μετακινούν. Οι σωστές απαντήσεις δεν επαναλαμβάνουν απλά όσα νομίζουμε πως γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι ικανά να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αν οι απαντήσεις σας λοιπόν, αφήνουν τον κόσμο, ακριβώς όπως είναι στα μάτια σας, χωρίς να σας προσφέρουν μια τελείως άλλη οπτική, χωρίς να σας παρακινούν σε διαφορετική δράση, τότε, πιθανότητα είναι λανθασμένες. 

Ο έρωτας είναι μεγάλη απάτη!


OEROTASEINAIAPATI FINAL
Λίγο οι ταινίες, λίγο τα παραμύθια, λίγο τα καψουροτράγουδα, λίγο η λογοτεχνία, λίγο τα λόγια του παπά και τα σκαλιά της εκκλησίας… βοήθησαν ώστε να δημιουργηθούν στο μυαλό μας (ειδικά στις γυναίκες) διάφορα κλισέ για τον έρωτα! Μπορεί να μην ακούγεται πολύ ρομαντικό, μπορεί να σκάω τη μεγάλη φούσκα που έχετε στο μυαλό σας, αλλά όλα αυτά είναι παραμύθια!!! Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι μύθοι για τον έρωτα.

6 Φεβρουαρίου – Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κλειτοριδεκτομής


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΗΜΕΡΑ-ΚΑΤΑ-ΤΗΣ-ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗΣ
Η δημοσιογράφος Abigail Haworth είναι από τις λίγες δημοσιογράφους που κατάφεραν ποτέ να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια κλειτοριδεκτομής μικρών κοριτσιών, ενώ ήταν στην Ινδονησία και μάλιστα έξι μηνών έγκυος. Στο άρθρο της «Η μέρα που είδα 248 κορίτσια να  υποφέρουν από τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων», το οποίο έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Guardian, η δημοσιογράφος μιλάει γι΄αυτή τη σοκαριστική εμπειρία, έξι χρόνια αργότερα.
Πρόκειται για ένα άρθρο που θα σε κάνει κυριολεκτικά να «δαγκωθείς» σκεπτόμενος και μόνο τον πόνο που ένιωσαν εκείνα τα μικρά παιδιά και να εκνευριστείς με την παράνοια στο όνομα της θρησκείας και της προκατάληψης. Η Abigail περιγράφει με κάθε βασανιστική λεπτομέρεια τη διαδικασία του ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων, αποτυπώνοντας το μαρτύριο των κοριτσιών, αλλά και παράλληλα ανοίγοντας μία πόρτα στον σκοταδισμό μέσα στον οποίο ζουν αυτές οι γυναίκες.

Η Δύναμη Της Συνήθειας και Πώς Να Την Αλλάξεις


Ίσως έχεις υποσχεθεί πολλές φορές στον εαυτό σου ότι θα σταματήσεις το ανούσιο τσιμπολόγημα στη δουλειά,ότι θα κόψεις το κάπνισμα ή ότι θα σταματήσεις να τρώς τα νύχια σου! Αντίστοιχα,ίσως να έχεις όλη την καλή διάθεση να υιοθετήσεις μια καλή συνήθεια όπως για παράδειγμα,ν’αρχίσεις γυμναστική ή να ελαττώσεις το βραδινό φαγητό.Κι ενώ έχεις πραγματικά κάθε πρόθεση να πείς «τέρμα» και ν’αρχίσεις να εφαρμόζεις το σχέδιο σου από «αύριο» ή από Δευτέρα, όταν το αύριο έρχεται βρίσκεις τον εαυτό σου να κάνει τα ίδια πράγματα όπως και την προηγούμενη μέρα.
Μπορεί να είναι πράγματι δύσκολο να σταματήσεις μια κακή συνήθεια και ν’αποκτήσεις μια καλύτερη,όμως είναι πραγματοποιήσιμο εάν εφαρμόσεις τ’ακόλουθα:

ΠΗΔΑ ΡΕ.......



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Πέντε τρόποι να αντιμετωπίζεις δύσκολους ανθρώπους

Στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή σου ίσως έχεις συναντήσει ή συναναστραφεί ανθρώπους δύσκολους.
Ο καθένας από εμάς έχει βέβαια δυνατά και αδύνατα σημεία , κανείς δεν είναι τέλειος. 
Όμως κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους περισσότερη ένταση στο περιβάλλον τους από το μέσο όρο εμποδίζοντας με τον τρόπο τους την αποτελεσματική επικοινωνία . Η ψυχολόγος Μαρία Μεραμβελιωτάκη - Simon προτείνει πέντε τρόπους να τους αντιμετωπίσεις σωστά , χωρίς να βγεις εκτός ορίων !


Παν Μέτρον Άριστον Ή Μέτρον Άριστον ...Ή Και Τα Δύο!!!

Παν μέτρον άριστον: ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά!


Σε ένα «λαθολογικό» κείμενο που έχω σκοπό να εξετάσω πολύ πιο αναλυτικά αν βρω ευκαιρία, ο εξαίρετος σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος ανακεφαλαιώνει τις γλωσσικές ανησυχίες και ενστάσεις του. Και ανάμεσα σε πολλά άλλα λάθη και «λάθη» που επισημαίνει, ιδιαίτερα καυστικός είναι απέναντι σε όσους λένε «παν μέτρον άριστον».

Γράφει συγκεκριμένα:

Αν πάλι ο αγράμματος είναι εκπαιδευμένος τεμπέλης ή παλαίμαχος πονηρός, αφού σε ειρωνευθεί («που πνέεις τα μένεα» είναι ικανός να σου πει), μπορεί να προσπαθήσει να κρυφθεί πίσω από το μεταμοντερνικό σόφισμα ότι «η επανάληψη ενός λάθους το καθιστά σωστό».

(Ωραία, τότε να λέμε «πάρθιον βέλος» εννοώντας «εξ οικείων τα βέλη», να γράφουμε «εξ όνυχος τον λέοντα» και να εννοούμε «εξ απαλών ονύχων» ή «παν μέτρον άριστον», διατύπωση που ακριβώς ακυρώνει την έννοια «μέτρον άριστον»).
 
Βέβαια, όπως σωστά απάντησε στον Στάθη ο Περιγλώσσιος στο ιστολόγιό του, το ότι «η επανάληψη ενός λάθους το καθιστά σωστό» δεν είναι μεταμοντέρνο (ή μεταμοντερνικό) σόφισμα αλλά νόμος της γλωσσολογίας. Και η ίδια η λέξη «επανάληψη» κάποτε ήταν λάθος αφού γραφόταν «επανάληψις». Αλλά δεν θέλω να σταθώ εδώ.

5 σνακς χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια, και ότι πρέπει για δίαιτα!

Πριν από λίγες ημέρες, ήμουν στο γραφείο μου και τσιμπολογούσα μερικά στραγάλια. Μερικοί άνθρωποι ρώτησαν τι έτρωγα. Κάτι που είναι η ιστορία της ζωής μου! Τρώω "περίεργα" πράγματα, επειδή δεν θέλω τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, χρώματα, ή αλλεργιογόνα στο σώμα μου (όταν μπορώ να το βοηθήσω). Σημειώστε, δεν είμαι ένας πολύ καλός μάγειρας και είμαι επιρρεπής στο να τρώω σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκομαι.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, εδώ είναι τα αγαπημένα μου εύκολα και υγιεινά σνακς:

Ποιοι ήταν οι Ίωνες φιλόσοφοι, τι πρέσβευαν και ποιες ήταν οι επιρροές τους; (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)


Ο όρος φιλοσοφία αρχικά σήμαινε την αγάπη για την σοφία, την αγάπη για μάθηση, για γνώση. Σοφία και μάθηση ήταν το ίδιο και ο φιλόσοφος ήταν ο άνθρωπος της μάθησης, που αρχικά, όπως ήταν φυσικό, στράφηκε να μάθει τη φύση. Αυτό έγινε στην Ιωνία, στην Κάτω Ιταλία και στη Σικελία.

Το χρονικό διάστημα (750-550 π.Χ.), οι Έλληνες που κάνουν εξόρμηση σε όλες τις ακτές της Μεσογείου, ιδρύουν αποικίες στα παράλια της Θράκης και του Εύξεινου Πόντου, στη Σικελία και στην Κάτω Ιταλία, καθώς και στα παράλια της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Βόρειας Αφρικής, αφήνουν τους παραδοσιακούς κανόνες της ζωής τους και γίνονται πιο δημιουργικοί. Αναζητούν και βρίσκουν νέους δρόμους στη σκέψη και στην τέχνη τους.

Οι Ίωνες της Μ. Ασίας γίνονται πρωτοπόροι στο ξύπνημα των Ελλήνων και του ερευνητικού πνεύματος. Αυτοί που επιχειρούν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους γεννιούνται για την αρχή του κόσμου, το σχήμα της γης, της σχέσης της με τον ήλιο, τη σελήνη και τα άστρα, ονομάζονται  «φιλόσοφοι».

Χρησιμοποιήστε τη Δύναμη της Σκέψης για να αλλάξετε τη ζωή σας



Υπάρχει μια μοναδική, ευφυής Συνείδηση που εισχωρεί σε ολόκληρο το Σύμπαν -πανίσχυρη, πάνσοφη, πανδημιουργός και πανταχού παρούσα- ο Οικουμενικός Νους.

Το μυαλό σας είναι μέρος αυτού του Ενός οικουμενικού Νου και δεδομένου ότι οι σκέψεις σας είναι ένα προϊόν του μυαλού σας, τότε κατά συνέπεια η Δύναμη της Σκέψης σας είναι επίσης απεριόριστη. 


Μόλις καταλάβετε αληθινά ότι ο νους σας είναι ένα με την μοναδική Πηγή της Παντοδυναμίας και ότι αυτή η δύναμη είναι μέσα σας, θα έχετε βρει τη μόνη αληθινή πηγή άπειρης δύναμης για την οποία τίποτα δεν είναι αδύνατο και το αδύνατο είναι τίποτα. 

Γιατί οι γάμοι από συνοικέσιο έχουν επιτυχία!



Οι γάμοι από συνοικέσιο είναι πιο επιτυχημένοι από τους γάμους που προήλθαν από έρωτα και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο που παραμένει ανεξιχνίαστο. Ένα βήμα προς τη λύση του μυστηρίου έκανε μια νέα βρετανική μελέτη που έγινε από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Χερτφορντσάιρ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν κάποιος ή κάποια συμπεριφέρεται σαν να βρίσκει τον άλλον ελκυστικό, αυξάνει τις πιθανότητες να υποκύψει στην γοητεία του και τελικά να τον ερωτευτεί.

Speed dating για σκοπούς έρευνας
Στο πλαίσιο της δοκιμής, ο δρ Γουάιζμαν και οι συνεργάτες του διοργάνωσαν μια βραδιά speed dating – διαδικασία γρήγορων γνωριμιών ανάμεσα σε πολλά άτομα που συναντιούνται για τον σκοπό αυτόν σε συγκεκριμένο μέρος – κατά την οποία από κάποιους συμμετέχοντες ζητήθηκε να παίξουν τον ρόλο των ήδη ερωτευμένων ατόμων.

…σκέψου 3λεύθερα!



tovimatisgynaikas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2. Όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα κρύβουν εμμονές

1. Όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα κρύβουν εμμονές

Τα συμπτώματα της ψυχαναγκαστικής διαταραχής 


πρωτοεμφανίζονται στην παιδική ή εφηβική ηλικία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστούν στην αρχή της ενηλικίωσης.
Οι άνθρωποι που υποφέρουν από επίμονες σκέψεις και συναισθήματα σε γενικές γραμμές μπορεί να παρουσιάζουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους, μερικά από τα οποία είναι η τελειομανία, η αυστηρή πειθαρχία, η αδιαλλαξία, η υπερβολική ευσυνειδησία, οι υπερβολικά υψηλές προσδοκίες, η έλλειψη ανεκτικότητας, η αδυναμία χαλάρωσης και οι τάσεις κυριαρχίας.

1. Όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα κρύβουν εμμονές


Οι εμμονές είναι μια κατάσταση που θα μπλοκάρει το συγκεκριμένο κέντρο. Τι είναι όμως οι εμμονές?


Τα συναισθήματα είναι αποκρίσεις σε ερεθίσματα προερχόμενα από το εξωτερικό ή το εσώτερο περιβάλλον και περιλαμβάνουν σύνθετες εγκεφαλικές διαδικασίες που έχουν σαν αποτέλεσμα την απελευθέρωση ορμονών και χημικών ουσιών που ονομάζονται νευροδιαβιβαστές και διεγείρουν το σώμα μας.

από το σκοτάδι του εγώ .... στο Φως του ΕΙΜΑΙ !!!



Όταν αποκτάς επίγνωση έχεις βρει τον πραγματικό σου Εαυτό και αυτός θα αντικαταστήσει σιγά - σιγά το Εγώ, το σκοτάδι.
Αν δεν έχεις επίγνωση μπορεί να λειτουργείς με τελειότητα σε πολλά πράγματα μόνο όμως στο τεχνητό μέρος γιατί στην πραγματικότητα είσαι μια μαριονέτα ένας μίμος.

Πέθανε στο χρόνο για να αναστηθείς στην αιωνιότητα. Πέθανε στο νου για να ζωντανέψεις τη συνειδητότητα. Πέθανε στη σκέψη για να γεννηθείς στην επίγνωση.

Τους πληρώναμε για να κάθονται

diodia


Τα στοιχεία διαψεύδουν τον ισχυρισμό ότι τα έργα σταμάτησαν γιατί οι εργολάβοι «δεν έβγαιναν». Μόνο από τις αρχές του 2011 ώς τον περασμένο Οκτώβριο τα έσοδα από διόδια ξεπέρασαν τα 750 εκατ. ευρώ, όταν στο ίδιο διάστημα τα εργοτάξια είχαν νεκρώσει!.
Τα στοιχεία διαψεύδουν τον ισχυρισμό ότι τα έργα σταμάτησαν γιατί οι εργολάβοι «δεν έβγαιναν». Μόνο από τις αρχές του 2011 ώς τον περασμένο Οκτώβριο τα έσοδα από διόδια ξεπέρασαν τα 750 εκατ. ευρώ, όταν στο ίδιο διάστημα τα εργοτάξια είχαν νεκρώσει!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα