Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Tην εποχή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στη Γαλιλαία μιλούσαν Ελληνικά!


Η επαρχία της Γαλιλαίας στην οποία γεννήθηκε μεγάλωσε και δίδαξε ο Ιησούς όπως και οι γειτονικές επαρχίες της Δεκαπόλεως και της Περαίας ήταν κατά την εποχή εκείνη πλήρως εξελληνισμένες καθώς για διάστημα τριών αιώνων προ της Ελεύσεως του Χριστού ευρίσκοντο υπό την διοίκηση αρχικά των Πτολεμαίων και αργότερα των Σελευκιδών απογόνων της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

IMAGIN.JOHN LENNON.BINTEO

YOU MAY SAY I'M A DREAMER BUT I'M NOT THE ONLY ONE...........

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΑΠΗΣ

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

 

  Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ

ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2011 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΛΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Από την Ξάνθη, με ιταλική εφεύρεση, ξεκινά η νέα… ενεργειακή επανάσταση!

 

Μια μεγάλη καινοτομία στον τομέα της ενέργειας που ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και ταυτόχρονα μια σημαντική επένδυση που θα αξιοποιήσει σε βιομηχανικό επίπεδο την συγκεκριμένη επιστημονική ανακάλυψη, ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες και, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις, θα ταράξει τα νερά και θα προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον.

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ «ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΙ» ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΕ!

 15

Την απίστευτη καταγγελία ότι με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γυρίζονται κάποιες πολύ γνωστές τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, που στη συνέχεια πλημμυρίζουν κάποιες χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έκανε η Βρετανίδα βουλευτής του βρετανικού συντηρητικού κόμματος, Pauline Latham.

Πώς κλέβουν στη βενζίνη τους οδηγούς οι πρατηριούχοι – «Πάρτι» χιλιάδων ευρώ με κάθε… γέμισμα

ΕΛΛΑΣ ..... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!

βενζινάδικο 300x225 Πώς κλέβουν στη βενζίνη τους οδηγούς οι πρατηριούχοι   «Πάρτι» χιλιάδων ευρώ με κάθε... γέμισμα


  • 11«Πειραγμένες» αντλίες, καυστήρες δήθεν για άλλη χρήση και νόθευση του καυσίμου είναι μόνον λίγοι από τους τρόπους που εφευρίσκουν οι βενζινοπώλες για να βγάζουν

Ολική επαναφορά (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΩΡΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ...
ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ
ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ!
ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ , ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ , ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ!
ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ 
ΚΑΙ ΛΕΝΕ...
ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ

Λαδι Lamda..το ακριβότερο λάδι στον κόσμο!Όταν καταλάβουμε την αξία των μοναδικών δώρων της φύσης που έχουμε..

Παρασκευάζεται αποκλειστικά από την Speiron , την πρώτη εταιρεία ultra premium προϊόντων στην Ελλάδα , το λάμδα είναι το πρώτο ultra premium ελαιολάδο στον κόσμο. 


Αφιλτράριστο, πλήρους καθαρότητας,έχει πολύ μικρή οξύτητα 0,29° (συγκομιδή 2009-2010), έντονες φρουτώδεις νότες και μια γεύση αξεπέραστη. 

Προέρχεται από ελιές κορωναίϊκες προερχόμενες από την περιοχή Κριτσα της Κρήτης. 


Το λάδι εξάγεται με το χέρι και σε ψυχρή πίεση ενώ η διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει ότι οι ελιές πιέζονται εντός μέγιστης διάρκειας 8 ωρών από τη συγκομιδή. 

Οι πόλεις που «αγαπάνε» το ποδήλατο


Με το κόστος των καυσίμων να έχει φτάσει στα ύψη και την προστασία του περιβάλλοντος να έχει γίνει πια επιτακτική ανάγκη, ένα από τα παλαιότερα και απλούστερα μέσα μετακίνησης, το ποδήλατο, έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο και σε αρκετές πόλεις έχει αρχίσει να αποτελεί σημαντικό μέρος των σχεδίων αστικής μεταφοράς. 

Κένταυροι ποια ηταν η φύση τους;


centaur
Θα ξεκινήσω την αποκάλυψη για τη φύση των Κενταύρων από την Ιωλκό, έτσι ώστε να υπάρχει στο κείμενο συνοχή και για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την ορθότητα της συλλογιστικής μου.
Η παραλία του Αναύρου ποταμού όπου ναυπηγήθηκε η Αργώ, ήταν με βεβαιότητα η παραλία και το λιμάνι της αρχαίας Ιωλκού. Στους στίχους 114-115  των Αργοναυτικών των Ορφικών Κειμένων, ο Ορφέας αναφέρει: Εκεί θορυβώδικα μαζευόταν σε ομάδες ο λόχος των Μινύων αρχόντων στη στενή αμμουδιά στις όχθες του Αναύρου.

Βάζουμε πλώρη για 9 «μυστικές» θάλασσες


Βαρεθήκατε τη Μεσόγειο θάλασσα; Ο Ειρηνικός και ο Ατλαντικός Ωκεανός σας φαίνονται συνηθισμένοι; Τότε ίσως ήρθε η ωρα να βάλετε πλώρη για νέες, θαλασσινές περιπέτειες. 

Η εξαθλίωση δεν οδηγεί στην έξοδο από την κρίοη...

 
Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμα επώδυνο πακέτο μέτρων ,που οδηγεί αναγκαστικά σε ακόμα μεγαλύτερη μείωση του βιοτικού επιπέδου για μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.Κι όμως κι αυτές οι βαρύτατες περικοπές μισθών και συντάξεων καθώς και οι σημαντικές φορολογικές επιβαρύνσεις φαίνεται ότι δεν ικανοποιούν την τρόικα,που απαιτεί ακόμα μεγαλύτερες.Η αμείλικτη λογική των αριθμών, υπερισχύει για μια φορά ακόμα των αναγκών της κοινωνίας.

Καλύτερα πλύστρα παρά στη... λίστα

thumb
Μια απίστευτη εικόνα πολιτι­κών και σκανδαλολογικών σεναρίων, παρασκηνιακών κινήσεων και εύλογων αποριών έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Ένα πολιτι­κό σύστημα βαριά τραυματισμένο από δεκαετίες σκανδαλώδους διαχείρισης του δημοσίου χρήματος βρίσκεται πά­λι στο στόχαστρο εν μέσω δύο αποκα­λύψεων με διαφορετικό πλαίσιο, αλλά κοινή οσμή σκανδάλου:

∆ηµιουργία κουρδικού κράτους: Μύθος ή Πραγµατικότητα;


Του Χρήστου Μηνάγια 
Φωτογραφία για Αμερικανική...βόμβα! Παρουσιάζουν πλέον το Κουρδιστάν στον νέο Ευρασιατικό Χάρτη!Ο κουρδικός λαός κατοικεί σε µια γεωγραφική περιοχή όπου διασταυρώνονται οι 
πολιτικοί, οικονοµικοί και πολιτιστικοί άξονες που συνδέουν τη Μέση Ανατολή και εν 
γένει το Ισλάµ µε τη ∆ύση. Σε ότι αφορά στην Τουρκία, το κουρδικό και η δράση του 
ΡΚΚ, πέραν των εσωτερικών προβληµάτων ασφαλείας που δηµιουργούν στη χώρα, 
παράλληλα επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις στην ενάσκηση της τουρκικής 
εξωτερικής πολιτικής. 

Φυσικά, η αιτία µη επίλυσης του κουρδικού βαρύνει την Άγκυρα, διότι

Η ΑΦΙΞΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


Δεν είναι "άνθρωποι" φίλοι μου!
Μην απατάσθε!
Είναι σιχαμερά κτήνη."Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του Ήλιου" (Γιάννης Ρίτσος)
Φωτογραφία: Σαφώς το κείμενο που ακολουθεί είναι δι΄ ολίγους.
Οι ποιητές και τα πνευματικά οχήματα διάσωσης έρχονται πάντα σε χρόνο ανύποπτο, αδιαφορώντας κατά πόσο έτοιμοι είναι οι άνθρωποι να τα δεχτούν και να τα ερμηνεύσουν.
Κι αυτό διότι δεν λειτουργούν, δεν υπάγονται, δεν πηγάζουν εκ του κόσμου τούτου του εικονικού,

ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ....(ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
,

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

ΠΟΣΟ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ;

ΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ

Η Ανθρωπότητα είναι άνθρωπο-καλλιέργεια

1_thumb%255B13%255D

Πτεροδάκτυλοι και Ankh στην Αίγυπτο. Μια φωτογραφία από την Αίγυπτο που δεν κυκλοφορεί γιατί είναι «απαγορευμένη» ! Παραξενεύεστε ? Δεν θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει γιατί δέχεστε τον κόσμο όπως σας τον παρουσιάζουν τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και οι πολιτικοί και το … χρήμα. Η κοινή λογική είναι άχρηστη όταν προσπαθεί να καταλάβει κανείς τον κόσμο. Απλώς καταλήγει ο ίδιος, μια μπαταρία για τους Επικυρίαρχους.
Η Ανθρωπότητα είναι άνθρωπο-καλλιέργεια

Τα 650 δις της END είναι σε ανύπαρκτη τραπεζαΠοιος θα βρει την «τράπεζα» που «κατατέθηκαν» τα $650 δισ. της Μούφα! END;

Στις 5 Σεπτεμβρίου η καναδική υπηρεσία μετάδοσης πληρωμένων καταχωρήσεων CNW (κάτι αντίστοιχο με την αμερικανική PRNEWSWIRE) έκανε ανάρτηση με τίτλο “USD$50 billion dollar sovereign loan to the Republic of Cyprus for 100 years”. (εδω)

Την ανακοίνωση υπογράφει ο κ. Anthony Diamond, Governor Canada Bureau της οργάνωσης END, με ηλεκτρονική διεύθυνση 4ellinismos@gmail.com

Υποθέτω ότι

Το πιο μακρινό "κολάζ" του διαστήματος
Την πιο μακρινή ματιά στο σύμπαν που έχει ρίξει ποτέ ο άνθρωπος μας χάρισε το «Χαμπλ» της NASA, καθώς οι αστρονόμοι δημιούργησαν...
μια νέα συνθετική φωτογραφία συνενώνοντας περισσότερες από 2.000 εικόνες που, επί μια δεκαετία, είχε τραβήξει το διαστημικό τηλεσκόπιο.

Η φωτογραφία αποτελεί ένα διαχρονικό «καλειδοσκόπιο»

Elio D’ Anna ‘’Η Σχολή των Θεών’’


Φωτογραφία: «Για να ξαλαφρώσει το Είναι απαιτείται τεράστια δουλειά — με προειδοποίησε μπαίνοντας στο θέμα χωρίς περιστροφές - Απαιτείται η εγκατάλειψη όλων αυτών που οι γονείς, οι εκπαιδευτές, οι δάσκαλοι των συμφορών, οι προφήτες των καταστροφών, σου επέβαλλαν.
From them we have learned how to get into victim consciousness; how to get into misery, poverty and sickness...» Από εκείνους μάθαμε πώς να μπαίνουμε στη συνειδησιακή κατάσταση του θύματος, πώς να φθάνουμε στην αθλιότητα, την ανέχεια και την ασθένεια.
 Έπειτα, πλησιάζοντας αργά το πρόσωπό Του στο δικό μου, πρόσθεσε: «Από αυτούς μάθαμε χίλιους τρόπους για να πεθάνουμε.
Από την αυγή των πολιτισμών, μέσα από μια ‘μεταδοτική γενεαλογική ασθένεια ’, εκατομμύρια άνθρωποι, ερμητικά κλεισμένοι σε βαθύ λήθαργο, έμαθαν τυφλά να πιστεύουν στην ανεπάρκεια και στον περιορισμό».
Elio D’ Anna ‘’Η Σχολή των Θεών’’    


«Για να ξαλαφρώσει το Είναι απαιτείται τεράστια δουλειά — με προειδοποίησε μπαίνοντας στο θέμα χωρίς περιστροφές

 - Απαιτείται η εγκατάλειψη όλων αυτών που οι γονείς, οι εκπαιδευτές, οι δάσκαλοι των συμφορών, οι προφήτες των καταστροφών, σου επέβαλλαν.

Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ

Χάρρυ Κλυνν
 Λίστα με ονόματα γνωστών Ελλήνων εκδοτών που έπαιρναν μίζες από εξοπλιστικά στα χέρια Γερμανών 
Δημοσιογράφων!
                                                                                                        
Αν νομίζετε ότι η λίστα των 36 που απεκάλυψε η «Ζούγκλα» και από την οποία απουσιάζουν περιέργως 2 ονόματα νυν υπουργών είναι η πιο καυτή, κάνετε λάθος. Σύμφωνα με δημοσιογράφο μεγάλης γερμανικής εφημερίδας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα