Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

The American Dream (VIDEO)




Υπάρχει λόγος που το λένε Όνειρο...

Αγνώριστα τα εκκαθαριστικά του 2012


 Οι νέες διατάξεις στη φορολογία εισοδήματος προσθέτουν βάρη στους οικονομικά ασθενέστερους

Τα μικρά εισοδήματα και οι... τρίτεκνοι θα πληρώσουν το «μάρμαρο» για την πάταξη της φοροδιαφυγής που έχει καταντήσει άπιαστο όνειρο της κυβέρνησης.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ «ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΚΙΑ»

Από τον Bernard Powell: Από τα πιο ενδιαφέροντα φαινόμενα στον κόσμο της παραφυσικής δραστηριότητας είναι αυτά του«Άνθρωπου Σκιά." Κάθε εβδομάδα φαίνεται να υπάρχουν όλο και περισσότερες ιστορίες και αναφορές γι αυτά τα μυστηριώδη όντα, και σίγουρα έχουν γίνει ένα καυτό θέμα και ένα  θέμα αυξανόμενου ενδιαφέροντος έρευνας από τους ερευνητές.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "SCORPIONS"...!!!!

Όπως πολλοί έφηβοι της δεκαετίας του 1950-1960, ο Rudolf Schenker και ο Klaus Meine, επηρεασμένοι από το rock πνεύμα της τότε εποχής, δημιούργησαν το 1965 τους «Scorpions».

Ήταν ένα μικρό group φίλων που τότε αποτελούταν από τους Rudolf Schenker, Klaus Meine και τον μικρότερο αδερφό του Rudolf, τον Michael Schenker. 

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ - Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.... "ΧΡΙΣΤΟΣ";

 
 ΕΝΑ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ

Φιλόσοφος,θεόσοφος,θαυματουργός,θεουργός,ο τυπικότατος εκπρόσωπος του θρησκευτικού και φιλοσοφικού συγκριτισμού στα χρόνια του Χριστού.Η νεότητά του συμπίπτει περίπου στην αρχή του 1ου μ.Χ. αιώνα(κατΆακριβέστερο καθορισμό τον Απρίλιο του 17 μ.Χ. είχε ηλικία μεταξύ του 16ου και του 20ού έτους),ήταν γιος ομώνυμου εξελληνισμένου Καππαδόκη,πάμπλουτου και καταγόμενου από παλαιά οικογένεια των Τυάνων,εκπαιδεύτηκε δε κυρίως στην Ταρσό της Κιλικίας,αλλά και στις Αιγές,την πόλη που γειτνίαζε με την Ταρσό.

Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη



Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα:
O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα και ποτέ απο τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε αυτό. Αλλωστε οι Θυσιες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρητης.

Η Ανατροπή της Πραγματικότητας


Η πραγματικότητα στην πραγματικότητα (!) είναι μόνο μέσα μας. Ζούμε μέσα μας. Ό,τι ξέρεις είναι μέσα σου, ό,τι βλέπεις είναι μέσα σου, όλοι οι άλλοι άνθρωποι και όλα τα πράγματα του κόσμου, και ο ίδιος ο κόσμος ολόκληρος είναι μέσα σου. Έξω σου, για σένα, δεν υπάρχει απολύτως τίποτε. Όλα τα βλέπεις με τα δικά σου μάτια, ταυτόχρονα τα επεξεργάζεσαι σύμφωνα με ό,τι ξέρεις (γι' αυτό και είναι τόσο σημαντικό το τι ξέρεις), και παίρνεις το αποτέλεσμα που είναι η αποκλειστικά δική σου αντίληψη.
Παντού εκεί έξω βλέπεις τον εαυτό σου. Τον εαυτό σου ανθρωπότητα, τον εαυτό σου κόσμο, τον εαυτό σου σύμπαν. Τον εαυτό σου αλήθεια, τον εαυτό σου ψέματα, τον εαυτό σου σωστά, τον

Ρόμπερτ Άντον Γουίλσον: Η Μαγεία της Γλώσσας




Ποτέ δεν έχουμε απευθείας εμπειρίες  από «σκέψεις», «αντιλήψεις», «διαισθήσεις», «αισθήσεις», «σωματικά συμπτώματα». Ανακαλύπτουμε τις κατηγορίες αυτές μετά το συμβάν. Αυτό που ζούμε, νανοσεκόντ μετά από νανοσεκόντ, είναι οι συνεχείς αντιδράσεις του οργανισμού-σαν-σύνολο απέναντι στο περιβάλλον-σαν-σύνολο, συμπεριλαμβανομένων των φωνητικών σημάτων που λαμβάνουμε από τους άλλους.

 Αυτά τα εισερχόμενα φωνητικά σήματα παράγουν μέσα μας αντιδράσεις του οργανισμού-σαν-σύνολο, οι οποίες πολλές φορές μετουσιώνονται σε ένα αντίστοιχο σήμα ως απάντηση.
Τα παραπάνω είναι απλά νευροβιολογικά συμπεράσματα.

Από την καταστροφή της οικονομίας στον “πόλεμο των φυλών”


Αυτό μας έλειπε τώρα. Τη στιγμή που εξελίσσεται η τελευταία φάση της επιχείρησης «Χρεωκοπήστε την Ελλάδα και πετάξτε την από το ευρώ με τους όρους μας», και ενώ, ακριβώς για να πετύχει αυτή η επιχείρηση, εμπεδώθηκε στα διεθνή ΜΜΕ, με τη συνδρομή μιας εγχώριας, πλην ξενόδουλης ελίτ, η εντύπωση μιας χώρας αποτυχημένης, τεμπέληδων και διεφθαρμένων μπαταχτζήδων, φανταστείτε, με την «επιδημία» απρόκλητων δολοφονιών ξένων που συνεχίζεται, να αρχίσουν να εμφανίζουν την Ελλάδα διεθνώς και ως «χώρα δολοφόνων».

ΟΤΑΝ Η ΓΗ <ΕΒΡΑΖΕ>

 Πριν 249 εκατομμύρια έτη η θερμοκρασία έφθασε τους 60 βαθμούς Κελσίου
Στις αρχές της Τριασικής περιόδου η Γη ήταν ένας πολύ θερμός τόπος
Βρετανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν την πιο ζεστή εποχή στην ιστορία της Γης, αφότου βέβαια ο πλανήτης μας πέρασε τα αρχικά στάδια του σχηματισμού του όπου ήταν ουσιαστικά μια πύρινη κοσμική μπάλα. Οπως αναφέρουν στις αρχές της Τριασικής περιόδου και πιο συγκεκριμένα πριν από 249 εκατομμύρια έτη οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στον πλανήτη μας ήταν οι υψηλότερες που υπήρξαν ποτέ. Εκτιμούν ότι η θερμοκρασία


Σαηεντολογία, «φιλοσοφία»-υπερθρησκεία και... κατασκοπεία!

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΤΟ ΔΝΤ !

 
Ο ΤΟΜΣΕΝ ΖΗΤΑΕΙ "ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ», ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε να καταγγείλει τους ομογενείς με τα 600 δις ομόλογα, όταν οι
δανειστές μας επί 2 χρόνια μάς δίνουν... αέρα κοπανιστό

Για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί μας ταγοί παίζουν άσχημο παιχνίδι στις πλάτες του λαού. Κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο και συνεχίζουν να συνομιλούν με την τρόικα-φούσκα, υποκύπτοντας στις εξωφρενικές απαιτήσεις της. Το παιχνίδι είναι σικέ και προδιαγράφει την καταστροφή της χώρας.

Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

 

Σχέδιο Γλυξμπουργκ

 Διαβάστε και φρίξτε με την παράνοια και τον μισελληνισμό της ξενόφερτης βασιλικής οικογένειας των Γλυξμπουργκ έχοντας τον ουσιαστικό εκπρόσωπο τους τότε τη Φρειδερίκη, να επεμβαίνει στην πολιτική της ελλάδος, πίσω από τις πλάτες της κυβέρνησης, πίσω από τις πλάτες του ελληνισμού, και να ζητά με μανία από τον στρατηγό Μάρσαλ -σε εμπιστευτική επιστολή- να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος από την Eλλάδα(!), έτσι ώστε η Eλλάδα να καταστεί πυρηνικό παρανάλωμα του πυρός μετά από τη σαρωτική αντεπίθεση της Ρωσίας ή/και της Κίνας.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΣΤΟΝ ΜΙΣΙΜΑ

  


Εκείνο πού το πολιτικό και πνευματικό Κατεστημένο στην χώρα μας προσάπτει στον Εθνικισμό, είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με την μεγάλη Διανόηση, θεωρώντας ότι αυτή ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην "προοδευτική" Αριστερά. Ουδέν ψευδέστερον τούτου.



Η ώρα των Ελλήνων, γιατί ο εμφύλιος ...'Έρχεται !

 

Πόσο κοντά είμαστε σε ένα νέο εμφύλιο ; Πόσο κοντά είμαστε πριν την καταστροφή μας ;

Πολλές φορές αναρωτήθηκα γιατί εμείς οι νέα γενιά των Ελλήνων να έχουμε τόσο μίσος μεταξύ μας ;
Τι μας χωρίζει και πόσα μας ενώνουν; Που το πάμε σήμερα ; Τι ετοιμάζουμε και τι αφήνουμε στα παιδιά μας ;
Όταν έγραφα ότι μετά τον Καντάφι είναι η σειρά του Άσαντ της Συρίας ,κάποιοι γέλασαν ειρωνικά ...

Όταν έγραψα ότι μετά την Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος πολλοί μας λοιδόρησαν!

Οι μυστικές γνώσεις των Αρχαίων Ελλήνων

 

 Μυστικές γνώσεις των Αρχαίων

Για να δούμε τί μας λέει ο μύθος του Τριπτόλεμου με την θεά Δήμητρα. Πρόκειται για έναν μύθο των Ελευσινίων Μυστηρίων, σύμφωνα με τον οποίο η θεά Δήμητρα μετά από μία περιπλάνηση με το ιπτάμενο πύρινο άρμα της, που εσύρετο από φτερωτούς δράκοντες, προσγειώθηκε στην "αγέλαστο πέτρα" στην Ελευσίνα.

Τράπεζα της Ελλάδος: Η σιωπή είναι χρυσός; (ΒΙΝΤΕΟ)




Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η πιο γνωστή άγνωστη Τράπεζα.
Είναι η Τράπεζα των Τραπεζών.
Στο μυαλό του καθενός είναι η Τράπεζα που εξέδιδε το ελληνικό νόμισμα, που φυλάσσει για 83 χρόνια τον ελληνικό χρυσό και καθορίζει την οικονομική πολιτική.
Είναι δηλαδή η Τράπεζα του ελληνικού κράτους. Είναι όμως;

Πώς αντιμετωπίζονται οι μυϊκές κράμπες



Οι κράμπες μπορεί να περιγραφούν ως ακούσιες και επώδυνες συσπάσεις των μυών που συνήθως επηρεάζουν τις γάμπες και τους μηρούς και πιο σπάνια τα χέρια, τον αυχένα, καθώς επίσης και την...
περιοχή του θώρακα και της κοιλιάς.

Μπορούν να προκληθούν οποιαδήποτε στιγμή, είτε κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης άσκησης, είτε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Οι αρχαίοι Έλληνες έπλαθαν κάθε μέρα μια νέα λέξη


Στα βιβλία ιστορίας διδάσκεται η θεωρία πως το Ελληνικό αλφάβητο κατάγεται από το 

αλφάβητο των Φοινίκων. 

Οι Φοίνικες εμφανίσθηκαν στο προσκήνιο της ιστορίας το 1200 π.ν.χ.

Ας κρατήσουμε αυτήν πληροφορία. Από τα αρχαία Ελληνικά κείμενα τα οποία διασώθηκαν, 


έχουμε περίπου 6.000.000 λέξεις που υπολογίζεται ότι μαζί με τις λέξεις των χαμένων 

κειμένων φτάνουν τις 10.000.000 λέξεις. Ας αρκεστούμε σε αυτά που έχουμε για να γίνουν 

κάποιες συγκρίσεις.

Γαλλία: Υπερψηφίστηκε από τη βουλή η φορολόγηση των πλούσιων κατά 75%

François Hollande (Journées de Nantes 2012).jpg
Το γαλλικό κοινοβούλιο υπερψήφισε απόψε την πρόταση για επιβολή φόρου ύψους 75% στα πολύ υψηλά εισοδήματα, τον οποίο είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, μολονότι η δεξιά υποστηρίζει

Η διαδικασία για το Κοίταγμα στον Ήλιο


Έχουμε ένα υπέρ-υπολογιστή στα σώματα μας, το όποιο μας δόθηκε από την φύση, είναι ο εγκέφαλος μας. Ο HRM (Hira Ratan Manek) το αποκαλεί "brainutor". Ο εγκέφαλος είναι πιο ισχυρός ακόμα και από το πιο προηγμένο Η/Υ. Στο κάθε άνθρωπο έχει χαριστεί ένας αμέτρητος αριθμός ταλέντων και έχει κληρονομήσει τεράστιες δυνάμεις από την φύση. Τα άτομα ποτέ δεν θα πρέπει να υποτιμούν τον εαυτό τους. Ο καθένας είναι χαρισματικός. Αν χρησιμοποιήσουμε αυτές τις δυνάμεις μπορούμε να φτάσουμε τους εαυτούς μας σε μεγάλο επίπεδο. Δυστυχώς, αυτές οι απεριόριστες κληρονομικές δυνάμεις είναι προγραμματισμένες σε αυτά τα τμήματα του εγκεφάλου στα οποία το μεγαλύτερο μέρος είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και μένουν αχρησιμοποίητα. Ακόμα και η ιατρική επιστήμη συμφωνεί ότι δύσκολα χρησιμοποιούμε το 5-7% του εγκεφάλου μας - οι πιο λαμπροί άνθρωποι όπως ο Αϊνστάιν έχει καταγραφεί ότι χρησιμοποιούν μόνο το 32% του εγκεφάλου τους. 

Έφυγε από τη ζωή η κινηματογραφική Emmanuelle



Τη μάχη με το καρκίνο έχασε την Τετάρτη, 17/10, η Ολλανδή ηθοποιός Sylvia Kristel.
Η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της ως

Η περί Θεού αυταπάτη



«Σε κάθε χωριό υπάρχει ένας πυρσός - ο δάσκαλος και ένας πυροσβεστήρας - ο κληρικός.» - Βίκτωρ Ουγκό

Ισως διδαχτήκατε ότι οι φιλόσοφοι και οι θεολόγοι έχουν εκθέσει βάσιμους λόγους για τους οποίους πρέπει να πιστεύουμε στον Θεό.

Αν έχετε τέτοια γνώμη, τότε θα δοκιμάσετε μεγάλη έκπληξη μαθαίνοντας ότι τα επιχειρήματα υπέρ της ύπαρξης του Θεού είναι εντυπωσιακά ασθενή.

Το ισραηλινό ναυτικό χτύπησε το Estelle! Ξεκίνησε η επίχειρηση αναχαίτησής του.... Κομάντος στο σκάφος! Χάθηκε η επικοινωνία.




- Ισραηλινοί κομάντος εχουν ανέβει στο σκάφος, 31 μίλια από τις ακτές της Γάζας
- Δείτε τι έγραψαν νωρίτερα στο twitter ακτιβιστές μέσα απο το πλοίο
- "Το σκάφος αναχαιτίστηκε απο το ισραηλινό ναυτικό", αναφέρει ανακοίνωση των ισραηλινών αρχών
- Ανάμεσα στους επιβαίνοντες 5 Ελληνες μεταξύ των οποίων

"Αναμνήσεις από την αγαπημένη και πονεμένη μου πατρίδα"


                                  Έκθεση έργων ζωγραφικής του Κώστα Χαραλαμπίδη, με τίτλο: Αναμνήσεις από την αγαπημένη και πονεμένη μου πατρίδα

 "Αναμνήσεις από την αγαπημένη και πονεμένη μου πατρίδα" μια αντιπροσωπευτική έκθεση έργων ζωγραφικής του Κώστα Χαραλαμπίδη στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα).

Astrophysics: Άγνωστη δύναμη δρα στη σκοτεινή ύλη

3. Αστροφυσική και Αστρονομία

Μια διεθνής ομάδα αστρονόμων, ανακάλυψε έναν απρόσμενο σύνδεσμο, μεταξύ της μυστηριώδους σκοτεινής ύλης και της ορατής ύλης, δηλαδή των αστέρων και της σκόνης των γαλαξιών. Η σχέση αυτή είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει τους επιστήμονες στην καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση της βαρύτητας. Ένας από τους αστρονόμους, ο Dr Hongsheng Zhao, του ερευνητικού κέντρου βαρύτητας SUPA του Πανεπιστημίου St.Andrews, προτείνει πως μια άγνωστη σε εμάς δύναμη, δρα επάνω στη σκοτεινή ύλη.

Τα παράλληλα σύμπαντα μπορούν να είναι κρυμμένα μέσα στις τέσσερις διαστάσεις

 


1. Θεωρητική ΦυσικήΟι φυσικοί εξετάζουν με σχολαστικό τρόπο την προέλευση του σύμπαντος στον επιταχυντή LHC του CERN, ελπίζοντας έτσι ότι την επόμενη χρονιά (2012) θα εμφανιστούν οι πρώτες αποδείξεις για την ύπαρξη ιδεών, που κάποτε ήταν επιστημονική φαντασία. Παρά τις όλο και πιο εξελιγμένες παρατηρήσεις του ουρανού από τον πλανήτη μας, μόνο το 4% του σύμπαντος μας είναι γνωστό – επειδή το υπόλοιπο αποτελείται από την αόρατη σκοτεινή ύλη και την σκοτεινή ενέργεια.

Μεταγγίσεις νέου αίματος «αναστρέφουν τη γήρανση στον εγκέφαλο» Δρ Δράκουλας

O Κρίστοφερ Λι θα είχε ενθουσιαστεί με τη μελέτη του Στάνφορντ  
O Κρίστοφερ Λι θα είχε ενθουσιαστεί με τη μελέτη του Στάνφορντ  

Λονδίνο: Τελικά οι βρικόλακες μπορεί να έχουν δίκιο. Ένα σχετικά απλό πείραμα δείχνει να επιβεβαιώνει μια παλιά δοξασία, η οποία θέλει το αίμα νεαρών ατόμων να δρα σαν ένα είδος ελιξίριου της νεότητας.
Εκτός από τους βρικόλακες, τα αποτελέσματα ίσως δικαιώνουν και τον μυστηριώδη ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, ο οποίος «συνήθιζε να κάνει ενέσεις αίματος από υγιείς νεαρές παρθένες σε μια προσπάθεια να επιβραδύνει τη γήρανση» -όπως τουλάχιστον αναφέρει ο Guardian.

Σουλεϊμάν o Μεγαλοπρεπής - H πραγματική ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)




Ο Σουλτάνος που ερήμωσε με τον Μπαρμπαρόσα το Αιγαίο, εκδίωξε τους Ιωαννίτες Ιππότες της Ρόδου και απείλησε την Χριστιανική Ευρώπη με την πολιορκία της Βιέννης.

Στον άλφα του Κενταύρου ο πλησιέστερος εξωπλανήτης …


… με μάζα περίπου ίση με τη μάζα της Γης

Καλλιτεχνική άποψη του εξωπλανήτη που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το άστρο άλφα του Κενταύρου Β
Βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων ετών φωτός (για την ακρίβεια 4,3 έτη φωτός) και έχει μάζα περίπου ίση με τη μάζα της Γης. Περιστρέφεται όμως γύρω από το άστρο του σε πιο μικρή απόσταση απ’ ότι ο πλανήτης Ερμής γύρω από τον Ήλιο. Συνεπώς βρίσκεται έξω από την λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη» που υποδηλώνει την πιθανότητα ανάπτυξης ζωής.
Ωστόσο παρόμοιες μελέτες με εξωπλανήτες έδειξαν πως όταν ανακαλύπτεται ένας πλανήτης γύρω από ένα άστρο, τότε είναι πιθανό να υπάρχουν περισσότεροι.

Τι βλέπουμε όταν πέφτουμε από ύψος 39 km



O Felix Baumgartner (Μπάουμγκαρτνερ), ανέβηκε με αερόστατο ήλιου σε ύψος 39 χιλιομέτρων πάνω από την έρημο του Nέου Μεξικού και πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση διάρκειας εννέα περίπου λεπτών, η οποία βιντεοσκοπήθηκε από κάμερες στη στολή του, από αεροπλάνα και ελικόπτερα.

Το ταξίδι μου, έχει μόλις αρχίσει.


Κάθισα και το σκέφτηκα πάρα πολύ. Αυτό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μου, είναι ένα ταξίδι. Βγάζω λοιπόν τη βαλίτσα μου και αρχίζω να τη φορτώνω. 
Ρίχνω μέσα της τα ‘δεν πρέπει’, τα ΄δεν κάνει’, και ότι ‘δεν γίνεται’ βρίσκω. Βάζω ακόμα τα

Πόσο κοντά στο διάστημα έφτασε ο Felix Baumgartner;



O Felix Baumgartner (Μπάουμγκαρτνερ) ανέβηκε με αερόστατο ήλιου σε ύψος 39000 μέτρων και πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση.
Έφτασε όντως στο χείλος του διαστήματος; Θα μπορούσε να χτυπηθεί από μετεωρίτη; Υπήρχε περίπτωση να συγκρουστεί με κάποιον δορυφόρο;

Το φαινόμενο Κούλιτζ

Το φαινόμενο Κούλιτζ παρατηρήθηκε για πρώτη φορά σε ποντίκια στη δεκαετία του 1950. Οι ερευνητές έβαλαν ένα αρσενικό ποντίκι στο κλουβί μαζί με 4-5 θηλυκά που βρίσκονταν σε οίστρο, και δεν άργησαν να καταγράψουν μια φρενίτιδα συνουσιών. Σταδιακά βέβαια, η επιθυμία του αρσενικού ποντικιού για σεξ μειωνόταν και μετά από δύο μέρες, εξανεμίστηκε εντελώς, παρότι τα θηλυκά ποντίκια συνέχιζαν να στέλνουν μηνύματα «διαθεσιμότητας». 

Οι ερευνητές υπέθεσαν ότι το αρσενικό ποντίκι είχε εξαντληθεί αλλά όταν πρόσθεσαν στο κλουβί καινούργια θηλυκά, παρατήρησαν με μεγάλη έκπληξη ότι το αρσενικό ποντίκι ξαναβρήκε το ερωτικό του σφρίγος. Άρχισε ένας δεύτερος κύκλος σεξουαλικής φρενίτιδας αλλά μόνο με τα καινούργια θηλυκά. Το αρσενικό ποντίκι θυμόταν ποια θηλυκά είχε «εξυπηρετήσει» και τα απέφευγε συστηματικά. 

Άγχος, στρες, αϋπνία, νεύρα: Τι να φας για να σου περάσουν

ΔΙΑΤΡΟΦΗ  ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.




 Οι σκέψεις σου τριβελίζουν τον εγκέφαλο και δεν μπορείς να κοιμηθείς; Ή μήπως τα νεύρα σου έχουν χτυπήσει κόκκινο;


Ό,τι και να σου συμβαίνει η φύση έχει τη λύση, αρκεί να ξέρεις πότε πρέπει να φας τι.

8 Οδηγίες επιβίωσης μετά τον χωρισμό



Σύμφωνα με τους ειδικούς, για να γιατρευτούμε πλήρως, πρέπει να περάσουμε από 8 στάδια

1  Ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα
2  μην καταφεύγετε σε γρήγορες λύσεις ή αποτυχημένα ραντεβού με πρώην
3  όταν ραγίσει το γυαλί, δύσκολα ξανακολλά

H Δημιουργία του Ανθρώπου και τα Ερπετοειδή


Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη. Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία; Απαντήσεις σε μια υπέρ-σύνοψη. Ολόκληρα τα TERRA PAPERS, μεταφρασμένα στα Ελληνικά προσεχώς.

Η κλίμακα Kardashev



Η κλίμακα Kardashev κατατάσσει έναν πολιτισμό σύμφωνα με την ενέργεια που είναι σε θέση να καταναλώνει και να χειραγωγεί, η οποία και αντιστοιχεί ταυτόχρονα στο βαθμό εξάπλωσης του πολιτισμού αυτού στον Κόσμο.

Προτάθηκε το 1964 από το Ρώσο αστρονόμο Nikolai Kardashev
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα