Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Όταν και τότε κάποιοι αμφισβητούσαν την συνέχεια των νεο-Ελλήνων απο τους αρχαίους..

                        "ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΝΕΛΛΗ 1939 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ Ν. ΥΟΡΚΗΣ.

                                                               

Όταν και τότε κάποιοι αμφισβητούσαν την συνέχεια των νεο-Ελλήνων απο τους αρχαίους, η περίφημη φωτογράφος Νέλλη έκανε κάτι απλό και θαυμαστό. 

ΙΕΡΑ ΜΥΗΣΙΣ



Ο Μέγας αρχιερέας των Ελευσίνιων Μυστηρίων, φορώντας στο κεφάλι του την τελετουργική τιάρα και την μεγάλη αρχιερατική στολή σήκωνε τα χέρια του στο ύψος του κεφαλιού του και άρχιζε να ψελλίζει μια προσευχή που μέσα περίεχε λέξεις αχρησιμοποίητες  παλιές, στην ουράνια γλώσσα των πρώτων Ελλήνων.

             Μετά με δυνατή φωνή απάγγελνε: 

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ LIBERATION: ΘΕΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ!

                                1

Αίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας Liberation που μετά τον Πάπα, καλεί τον... Θεό να παραιτηθεί!
«Μετά τον Πάπα... Θεέ παραιτήσου κι εσύ» είναι το τίτλος της εφημερίδας, που με αυτό τον τρόπο θέλησε να κάνει το δικό της καυστικό σχόλιο για τα σκάνδαλα που πλήττουν τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και –σύμφωνα με τους... συνωμοσιολόγους- οδήγησαν στην πρωτοφανή απόφαση του Πάπα Βενέδικτου να υποβάλει την παραίτησή του.

H ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

                                      15

Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού.

Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.

Βιταμίνη D3: το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της φαρμακοβιομηχανίας;


Από το πολύ ενδιαφέρον μπλογκ  Stratos' Sphere
Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
Απ’ ό,τι φαίνεται, η βιταμίνη D3 και οι ιδιότητές της, αποτελούν ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της εποχής μας. Γιατί το λέω αυτό;
                                       
Ήταν ήδη γνωστό ότι η D3 έπαιζε σημαντικό ρόλο στην υγεία των οστών. Ωστόσο, όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι, η στέρηση του οργανισμού από αυτή τη βιταμίνη, μέσω της παρεμπόδισης ενός βιολογικού μηχανισμού εκατομμυρίων ετών, έχει επιπτώσεις που πάνε πέρα από την υγεία των οστών και, μάλιστα, πολύ παραπέρα απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς…

Μεροληπτικές κλινικές μελέτες φαρμάκων καρκίνου του στήθους


Η έρευνα από τον Καναδά

Photo: ALAMY

Η είδηση δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2013, αλλά άρχισε να διαδίδεται ένα μήνα αργότερα:Ανεξάρτητοι ερευνητές από το  Princess Margaret Cancer Centre και το Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά, μελέτησαν τυχαίο δείγμα 164 κλινικών μελετών Φάσης 3, από τις συνολικά 568 που δημοσιεύτηκαν από τον Ιανουάριο του 1995 έως τον Αύγουστο του 2011, στα πλαίσια διαδικασιών έγκρισης κυκλοφορίας φαρμάκων για την αντιμετώπιση του καρκίνου του στήθους.Η εκπληκτική διαπίστωσή τους ήταν ότι, μόλις μία στις τρεις παρουσίαζε τα αποτελέσματα με αντικειμενικό και αμερόληπτο τρόπο!

ΘΥΣΙΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΣ.


 ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ

Για πολλούς, η είδηση της παραίτησης του Πάπα πέρασε στα ψιλά μιας και πίστεψαν ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πλησιάζει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι αυτό που πλησιάζει; Με τι έχει σχέση; Λοιπόν η απάντηση η δικιά μου στις παραπάνω ερωτήσεις είναι η εξής: Τον τελευταίο καιρό η πληροφόρηση που έχω από τις πηγές μου (που μέχρι τώρα έχουν αποδειχτεί και δημόσια αληθείς, πχ σεισμός στην Ιαπωνία, δολοφονία Οσάμα Μπιν Λάντεν, επανεκλογή Ομπάμα κλπ) λέει ότι είμαστε κοντά σε ένα μεγάλο παγκόσμιο γεγονός, που θα ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και φυσικά θα σηματοδοτήσει την έλευση του Αντίχριστου και την βασιλεία του. Ακόμη, η πληροφόρηση που έχω, μου υποδεικνύει πως αυτοί που θέλουν όλα αυτά δεν θα διστάσουν να ρίξουν κυβερνήσεις, θρησκείες, μαριονέτες και ο,τιδήποτε άλλο ελέγχουν. Αυτό το είχα αναφέρει σε προσωπικές συζητήσεις με συνεργάτες του Οργανισμού και το είχα αναφέρει και σε αναρτήσεις μου στο facebook.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα