Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Το χάραγμα έρχεται, αρχίσανε οι διαφημίσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)Αρχιζουν να εξοικειωνουν τον κοσμο με την ιδεα του τσιπακιου,και προσπαθουν να δειξουν τα πλεονεκτηματα του
Αποκαλυψη του ιωαννη 13:16-18
Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους,και τους πλουσίους και τους φτωχούς,και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους,και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει,παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.Εδώ είναι η σοφία όποιος έχει τον νου,ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου ,επειδή είναι αριθμός ανθρώπου,και ο αριθμός του είναι 666.

Ισχυρός σεισμός 7,9 βαθμών στη Κόστα Ρίκα, ακυρώθηκε η προειδοποίηση για τσουνάμι. (ΒΙΝΤΕΟ)


Ισχυρός σεισμός 7,6 βαθμών, με εστιακό βάθος 20 χιλιομέτρων, σημειώθηκε τηνΤετάρτη στη βορειοδυτική Κόστα Ρίκα χωρίς να υπάρξουν εξαρχής αναφορές για θύματα ή σοβαρές ζημιές. Το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι για τον Ειρηνικό έθεσε σε επιφυλακή για τσουνάμι την Κόστα Ρίκα και αρκετές άλλες χώρες

Τι έκρυβε το ναυάγιο των Αντικυθήρων

Εναν και πλέον αιώνα μετά την ανέλκυση του αρχαίου φορτίου στα Αντικύθηρα, τα ευρήματα του ρωμαϊκού πλοίου της Ελληνιστικής Εποχής παρουσιάζονται για πρώτη φορά μαζί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Μάιος του 1900 και οι σφουγγαράδες από τη Σύμη (φωτογραφία δίπλα), αφού έχουν γυρίσει όλη τη Μεσόγειο, κάνουν μια στάση στα Αντικύθηρα, υποχρεωτική, λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής - πράγμα όχι ασυνήθιστο για την περιοχή. Οταν η θάλασσα ηρεμεί, Μεγάλη Τρίτη ανήμερα, ένας από αυτούς, ο Ηλίας Λυκοπάντης, θα βουτήξει στα νερά, όπου όμως αντί για σφουγγάρια θα αντικρίσει σε βάθος περίπου 50 μ. το ναυάγιο ενός πλοίου με σπαρμένα γύρω του αγάλματα, χάλκινα και μαρμάρινα. Ετσι, όταν θα ξανανεβεί στην επιφάνεια, θα κρατά έναν χάλκινο βραχίονα ως απόδειξη.

Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ …ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ…


Η ανάγνωση των χαρισμάτων και των ικανοτήτων του Αλεξάνδρου, μας αφήνει μια επίγευση γλυκιά και πικρή μαζί. Πόσο τυχερός θα ήταν κάποιος που τον γνώρισε...
Και είναι και η Γοργόνα που στοιχειώνει τις σκέψεις μας. Η Γοργόνα που ρωτάει αν ζεί ο Βασιλιάς...Θεωρώ λοιπόν ότι ζεί. Ζεί μέσα στις ψυχές αυτών που νιώθουν την Ελληνικότητα στο πετσί τους, σ’αυτούς που ξεχωρίζουν τους Έλληνες από τους βαρβάρους, όχι από το που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν ούτε από το τί γλώσσα ομιλούν. Όχι από το τι λένε

Η Σχολή των Θεών – Elio D’Anna - Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία


Να δώσω τον λόγο στον καθηγητή, τον συγγραφέα του βιβλίου ‘Η Σχολή των Θεών’ είναι ο κύριος Elio D’Anna ο οποίος έχει γράψει το βιβλίο.


Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, πριν ερχότανε ένας μαθητής μου ο οποίος έτυχε να είναι και αδερφός μου, πολλοί από εσάς μπορεί να τον έχετε συναντήσει και όπως οι μαθητές είναι πάρα πολύ θετικοί, υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι… και ο Stefano ήταν λιγάκι… για 30 χρόνια και συνεχίζει…

Εάν διαβάσετε το βιβλίο, θα δείτε πόσο δύσκολο είναι να είσαι δίπλα σε έναν καθημερινό άνθρωπο και είναι αδύνατον (δεν έχει διαθέσεις για αστεία) και όσον αφορά στο βιβλίο, η ανυπακοή ενός καθημερινού ανθρώπου έχει ληφθεί υπόψη.
Είναι αδύνατον για ένα καθημερινό πρόσωπο ν’ ακολουθεί την ταχύτητα μιας εξαιρετικής προσωπικότητας.
Ήταν επίσης ένα πολύ ωραίο πείραμα να κάνω εφαρμογή την ζωή ενός εξαιρετικού ανθρώπου στην καθημερινή ζωή ενός καθημερινού ανθρώπου και ήτανε αποτυχία! Είναι αδύνατον να εξαλείψεις όλα τα όρια απ’ έξω.  Κανείς δεν μπορεί να υπερβεί τα όρια απ’ έξω, πρέπει να

Συνδημιουργείτε σε ένα συναρπαστικά πολύμορφο Σύμπαν (Νόμος της Έλξης)Δεν ήρθατε για να επισκευάσετε έναν χαλασμένο κόσμο.


Ως μη Υλική πηγή ενέργειας που εκφράζεται μέσα από την υλική εμπειρία σας, η υλική εμπειρία σας είναι πραγματικά η Ηγετική Αιχμή της σκέψης. Και καθώς μικροσυντονίζετε τη δημιουργική εμπειρία σας, μεταφέρετε τη σκέψη σε χώρους που επισκέπτεται για πρώτη φορά.

Όταν πήρατε με ενθουσιασμό την απόφαση να εμφανιστείτε με το συγκεκριμένο υλικό σώμα και να δημιουργήσετε με αυτό τον τρόπο, καταλαβαίνατε από το Μη Υλικό παρατηρητήριό σας ότι αυτός ο υλικός κόσμος δεν ήταν χαλασμένος και δεν χρειαζόταν επισκευή - και δεν ήρθατε για να τον επισκευάσετε.

Είδατε αυτόν τον υλικό κόσμο σαν ένα δημιουργικό περιβάλλον όπου εσείς και όλοι οι άλλοι θα εκφράζατε δημιουργικά τον εαυτό σας. Δεν ήρθατε για να προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους να σταματήσουν να κάνουν ό,τι κάνουν προκειμένου να κάνουν κάτι, διαφορετικό. Ήρθατε κατανοώντας την αξία των αντιθέσεων και την ισορροπία της ποικιλομορφίας.

Ο Νόμος του Ανταγωνιστή Elio D’ Anna Η Σχολή των Θεών


Αγάπα τον εχθρό σου

«Ο κόσμος είναι ένα αποτέλεσμα... μια προβολή του 'ονείρου' σου, αλλά και των εφιαλτών σου. Μπορεί να είναι παράδεισος ή κόλαση. Που και πώς θα ζήσεις το αποφασίζεις εσύ».
 «Κάτω από τη μάσκα τον ανταγωνιστή, πέρα από οτιδήποτε το επιφανειακό, στην πραγματικότητα κρύβεται το πρόσωπο του καλύτερου συμμάχου μας» μου εξήγησε ο Dreamer.

 Έπειτα πρόσθεσε: «Αντιθέτως από όσα πιστεύει η ανθρωπότητα, δεν είναι δυνατό να μας ανατεθεί κάτι μεγαλύτερο από μάς... Ο ανταγωνιστής δεν είναι ποτέ ανώτερος από τις δυνάμεις μας!». Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, η πάλη είναι πάντα ισότιμη!...

ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ...


   Αργοπεθαίνει όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας, επαναλαμβάνοντας κάθε μέρα τις ίδιες διαδρομές, όποιος δεν αλλάζει περπατησιά, όποιος δεν διακινδυνεύει και δεν αλλάζει χρώμα στα ρούχα του, όποιος δεν μιλεί σε όποιον δεν γνωρίζει.

     Αργοπεθαίνει όποιος αποφεύγει ένα πάθος, όποιος προτιμά το μαύρο για το άσπρο

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δισ.;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

http://1.bp.blogspot.com/_xlnsHb_ZV7c/R-P42CRzvVI/AAAAAAAAARo/59G3-cVnJC4/s400/ypeanwolwnhpatris.jpg

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που «τάχα» πάει για φούντο….

Περίεργες αρχαίες Πύλες σε όλο τον πλανήτη.

 
Η πύλη της Νάξου (Πορτάρα) σύμφωνα με τους καθηγητές τις αρχαιολογίας R.Desborough και R. Popham πρέπει να ήταν αντίγραφο μιας αρχαιότερης κατασκευής ενώ η ηλικία της Πύλης της Νάξου, δεν ξεπερνά το 500 π.χ

Εν συνεχεία, η κυρίως υπεύθυνη για τις ανασκαφές στο νησί, Χρυσούλα Καρδάρα διορθώνει τους δύο καθηγητές, ανακαλύπτοντας ναΐσκο του θεού Απόλλωνα, υποθέτοντας έτσι ότι η Πύλη αποτέλεσε αρχικό μέρος του ναού.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 21 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ...

 
Το φυσικό επακόλουθο της ζωής είναι ο βιολογικός θάνατος κάθε γνωστού ζωντανού οργανισμού. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί που ξέρουμε, από τον πιο απλό μέχρι τον πιο σύνθετο, έχουν ημερομηνία λήξης αφού κάποια χρονική στιγμή μοιραία πεθαίνουν. Έτσι συμβαίνει και με τον άνθρωπο.

Ποιοι ήταν οι 12 Θεοί του Ολύμπου (VIDEO)

Οι δώδεκα αθάνατοι θεοί γεννήθηκαν από το «φως». Όταν δημιουργήθηκε ο χώρος και άρχισε ο χρόνος να κυλά, μαζί τους γεννήθηκε το «φως». Το «φως» της γνώσης, της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Το «φως» είναι μια έννοια αόριστη και υπερβατική η οποία πηγάζει από τον ανώτατο και υπέρτατο νου, το Δημιουργό του σύμπαντος. Από αυτό το «φως» πηγάζουν η γνώση, η αλήθεια και η δικαιοσύνη, αξίες και έννοιες που διακατέχονται από τον παράγοντα της δύναμης. Μιας δύναμης που είναι πάνω από κάθε τι στο σύμπαν, πλην του Δημιουργού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα