Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Έβαλε Αγγελία Και Το Αμάξι Του Δεν Πουλήθηκε Εδώ Και 4,5 Χρόνια. Σήμερα Έσπασε Την Σιωπή Του «Σας Βαρέθηκα Τζαμπατζήδες»



Η αγγελία έχει 1510 μέρες στο Car. Δηλαδή 4,5 χρόνια …
Καταχωρήθηκε πριν από 1510 μέρες
Εμφανίσεις στην λίστα 568.000 φορές
Εμφανίσεις αγγελίας. 33280 φορές
Το παρκάρανε. 128 άτομα
Η λογική λέει οτι κάποιος ίσως εκεί έξω έχει ανάγκη ένα οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά σίγουρα όχι 1800 κυβικών εκατοστών αλλά κάτι μικρότερο και με λιγότερα τέλη.
Το ότι το παρκάρανε 128 άτομα σημαίνει οτι κάποιοι ενδιαφέρθηκαν αλλά το κράτησαν στα «αγαπημένα» μέχρι να πέσει η τιμή ή  μέχρι να βρούν κάτι φθηνότερο.
Ο ιδιοκτήτης όμως έχει άλλη άποψη  γιατί τα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί τον έχουν βγάλει στην κυριολεξία έξω απο τα ρούχα του.
Η ανάρτηση του τα λέει όλα…

Σε τι εξυπηρετεί η απόσυρση του Αμερικανικού Στρατού από την Ευρώπη;


Ιούνιος 14, 2020. 22:20

Όπως δημοσιεύθηκε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στο Υπουργείο Άμυνας να σχεδιάσει την απόσυρση περίπου 10.000 Αμερικανών στρατιωτών που εδρεύουν σήμερα στη Γερμανία μέχρι τον Σεπτέμβριο. Για πολλούς παρατηρητές των διατλαντικών σχέσεων, αυτά τα νέα  δόθηκαν στη δημοσιότητα απροειδοποίητα για διάφορους λόγους.


Γράφει ο Λούκ Κόφεϊ



Ο Σεπτέμβριος φαίνεται ως μια αδύνατη προθεσμία. Φαίνεται ότι δεν υπήρξαν διαβουλεύσεις με τους συμμάχους της Αμερικής στην Ευρώπη για το θέμα αυτό. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. 


Για παράδειγμα, πού θα πήγαιναν αυτοί οι 10.000 στρατιωτικοί αν επέστρεφαν στις ΗΠΑ;

 Σε τελική ανάλυση, δεν είναι μόνο τα στρατεύματα, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους,  που χρειάζονται ένα μέρος για να ζήσουν, να έχουν πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη και να εκπαιδεύσουν παιδιά – μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


Υπονομεύεται η διατλαντική ασφάλεια


Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη σε αυτές τις ειδήσεις είναι ότι θα υπονόμευε όλη την πρόοδο που έχει σημειώσει η κυβέρνηση Τραμπ με τη διατλαντική ασφάλεια. 


Από το 2017, οι ΗΠΑ αύξησαν τον αριθμό των στρατευμάτων τους και τις εκπαιδευτικές ασκήσεις στην Ευρώπη, ενισχύοντας παράλληλα τις δαπάνες για την ευρωπαϊκή άμυνα. 


Αφού κάναμε τόσα πολλά για να βελτιώσουμε την ασφάλεια στην Ευρώπη, γιατί να βγάλουμε τόσους στρατιωτικούς τώρα από τη Γερμανία; 

ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ

Rabat (Marocco).Ai.Bi. Incontra i media locali per parlare dei ...

Πολλοί φίλοι με ρώτησαν πως κι επέλεξα στο προφίλ μου να έχω την εικόνα μιας μικρούλας που κρατάει ένα κουκλάκι μονόκερο (η οποία εικόνα είναι μια από τις πιο γλυκές φιγούρες στις ταινίες του "απαισιότατου"). Τη διάλεξα ακριβώς γι αυτό το λόγο. Γιατί είναι ένα μικρό κοριτσάκι που ονειρεύεται μονόκερους σε ένα κόσμο απαισιότατο. Μια ανθρωπότητα απάνθρωπη για τα παιδιά που μεγαλώνει. Μια απανθρωπιά που έχει τη λογική των διεφθαρμένων που την κατευθύνουν και των υποτακτικών που τους ανέχονται.


Αυτός ο απαισιότατος κόσμος έχει πάθει μανία να σκοτώσει με κάθε τρόπο την παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος γερασμένος, παραιτημένος, σακατεμένος που μισεί τη χαρά της ζωής. Γεννάει ψυχές που έρχονται γεμάτες ενθουσιασμό να ονειρευτούν το θαύμα της ζωής και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις βρομίσει, να τις αποθαρρύνει, να τις "αδειάσει" από όλη την ομορφιά του αυθόρμητου της ύπαρξης.

Ένας κόσμος που 150 εκατομμύρια παιδιά δουλεύουν σε συνθήκες βασανισμού, σε ορυχεία, φάμπρικες, χωράφια, με ξύλο, με πείνα, με απειλές, για να παράγουν μπιχλιμπίδια για τα προνομιούχα παιδιά. Κι αυτά τα προνομιούχα, με τη σειρά τους να γίνονται σκλαβάκια σε ηλίθια αντικείμενα. Ένα τερατώδες μείγμα ανωμαλίας και εκμετάλλευσης, σε εκείνα τα πλάσματα που θα είναι οι ρυθμιστές του αύριο.

Πως μπορεί μια κοινωνία να απαιτήσει ελευθερία, δικαιοσύνη, ισονομία, καλλιέργεια, όταν μαθαίνει τα παιδιά της να είναι υποχείρια κάθε παράνοιας, κάθε ανωμαλίας που διαχέεται παντού σαν φυσική κατάσταση των πραγμάτων? Από που θα βγουν οι "σωστοί" άνθρωποι, από ένα λάθος κόσμο?

Τα 8 σημάδια που στέλνει το σώμα ένα μήνα πριν το έμφραγμα (εικόνες)

Τα 8 σημάδια που στέλνει το σώμα ένα μήνα πριν το έμφραγμα (εικόνες)

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, κανόνας που ισχύει για όλες τις ασθένειες και ειδικά για όσες εκδηλώνονται με συμπτώματα που δύσκολα αναγνωρίζει κάποιος, όπως το έμφραγμα.

Οι βασικοί παράγοντες κινδύνου για την εκδήλωση εμφράγματος περιλαμβάνουν την παχυσαρκία, τη σωματική αδράνεια και το κάπνισμα.
Ένα μήνα ή και λιγότερο πριν το έμφραγμα, το σώμα στέλνει κάποια προειδοποιητικά σημάδια, που πρέπει να γνωρίζετε για να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα και να απομακρύνετε τον κίνδυνο.

ΕΟΔΥ: Οδηγίες λειτουργίας για τους οίκους ανοχής – Σεξ με αποστάσεις και μάσκα

Με οδηγίες ΕΟΔΥ οι οίκοι ανοχής


Οδηγίες για τους ασυγκράτητους που θα επιλέξουν να επισκεφθούν οίκους ανοχής από αύριο εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, εξέδωσε ο ΕΟΔΥ.
Αναλυτικότερα  τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ προβλέπουν ότι η παροχή υπηρεσιών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη και συνιστάται η χρήση μάσκας για όλες τις υπηρεσίες
Σύμφωνα με τις οδηγίες όπως αναφέρει η «Καθημερινή» οι οίκοι ανοχής καλούνται να τοποθετήσουν στον εξωτερικό χώρο «ευκρινή σημάδια που εξασφαλίζουν την απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των πελατών που περιμένουν». 

Στις ΗΠΑ: Ασθενής με κορωναϊό που επέζησε έλαβε λογαριασμό από νοσοκομείο ύψους 1.122.501,04

Μετά από πάρα πολύ καιρό οι άνθρωποι στην Αμερική, που κλείστηκαν στα σπίτια τους λόγω του ιού, ξεκίνησαν να πηγαίνουν και στα εστιατόρια. Η φωτογραφία είναι από το Σαν Φρανσίσκο. EPA, JOHN G. MABANGLO
Ενας 70χρονος Αμερικανός που προσβλήθηκε από την Covid-19 και νοσηλεύθηκε για δύο μήνες στο Σιάτλ έλαβε 181σέλιδο λογαριασμό του νοσοκομείου για να πληροφορηθεί ότι η νοσηλεία του κόστισε πάνω από 1.000.000 δολάρια.
Ο Μάικλ Φλορ εισήχθη στο ιατρικό κέντρο Swedish Issaquah του Σιάτλ στις 4 Μαρτίου. Εμεινε εκεί 62 ημέρες και έφθασε στα πρόθυρα του θανάτου, τόσο που οι νοσηλευτές του κράτησαν ένα βράδυ το τηλέφωνο για να αποχαιρετήσει την γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙ – Η ΘΕΪΚΗ ΜΗΤΕΡΑ


Από παιδί, ο Μέζντα [το παρατσούκλι του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα όταν ήταν μικρός] προσκυνούσε τον Θεό ως τη Θεϊκή Μητέρα. Όταν ήταν νεαρός Την προσκυνούσε στη μορφή της θεάς Κάλι. Αν και οι Χριστιανοί συνήθως αποκαλούν τον Θεό «Πατέρα», οι Ινδουιστές ανέπτυξαν επίσης την ιδέα της «Θεϊκής Μητέρας».

Στην ανθρώπινη ζωή μας συνήθως νιώθουμε μια ιδιαίτερη οικειότητα με τη μητέρα γιατί συγχωρεί γρήγορα και μας αγαπά άνευ όρων. Ανταποκρίνεται αμέσως στις ανάγκες του παιδιού της άσχετα αν το παιδί της το «αξίζει» ή όχι.

– Σανάντα Λαλ Γκος, ο αδελφός του

Όταν Μου Μιλάει ο Δικός Μου "Dreamer"...

Puzzle of Me - Devlog n°1 - École de jeux vidéo en ligne Gamecodeur

Οι Υπερβολικές Προσδοκίες Από τους Άλλους Οδηγούν σε Μεγάλες Απογοητεύσεις. 

Εσύ Μπορεί να Προτρέχεις, Ενώ Άλλοι Μπορεί να Χρειάζονται Περισσότερο Χρόνο Επεξεργασίας Δεδομένων. Όπως Σαν Σίφουνας Μπορεί να Πρέπει να Τους Συνταράξεις Συθέμελα και να Φύγεις - Αρκεί να Ξέρεις το Ρόλο Σου [Αν Μπορείς / Έχεις τη Δυνατότητα].

Επέτρεψέ Μου να Είμαι ο Ρόλος Μου που Δεν Καταλαβαίνεις. Επίσης Αυτός Εξυπηρετεί στη Διδασκαλία Μίας Ομάδας Ανθρώπων που Αγνοείς την Ύπαρξή Τους, Όπως κι Εσύ Ανήκεις σε Άλλους Κύκλους και Παρόλο που η Στάση Σου Είναι Ίδια σε Όλους, ο Ένας Κύκλος Διδάσκεται, ο Άλλος Κλωτσάει. Έτσι κι Εγώ Υπάρχω Όπως Υπάρχω για Κάποιο Λόγο που Δεν Καταλαβαίνεις Γιατί Αφορά Άλλους Κύκλους Μάθησης.O Κοινός Μας Κύκλος Εμπεριέχει Διδαχές Λεπτοφυείς Όπως Όλοι, που Συχνά Πολύ Αργότερα Γίνονται Αντιληπτές.

Δεν Είσαι Μόνο Εσύ Μέρος του Κόσμου Μου, Δεν Είμαι Μόνο Εγώ στη Ζωή Σου. Δεν Αφορούν Όλες οι Διαθέσεις Όλους τους Αποδέκτες. Ωστόσο Έχουμε Δικαίωμα να Μην Απολογούμαστε σε Όλους για Όλα.

Οι Άνθρωποι που Έχουν Μία Μαγική Σύνδεση Μεταξύ Τους, που Είναι Αληθινά Μέσα σε Ένα Καρμικό Κύκλο Μέλη, Πάντα Βρίσκουν Τρόπους να Λύνουν τις Διαφορές ή τις Προκλήσεις που Εμφανίζονται.

Αυτός που Νιώθει "Εκτός Κύκλου" Δεν Ήταν Ποτέ με την Καρδιά Του Εντός. 

Συγκεκριμένα Συμπεριφορικά Μοτίβα που Ούτε Εμείς οι Ίδιοι [Μας] Καταλαβαίνουμε Υπάρχουν ως Ρόλοι. Κάποιοι Τα Χρειάζονται. Ωστόσο Αυτά Δε Μας Προσδιορίζουν Ολωσδιόλου, Εκτός Αν Υπερτερούν Ως Ποιότητες και Μονοπολούν τα Πάντα.

Εάν Έχουμε Υπεριπταθεί Μέσω της Φώτισης του Πνεύματος Ώστε να Παρακολουθούμε Όλους τους Εαυτούς που Απαρτίζουν Έναν Εαυτό [στην Ενσάρκωση], Επιτρέπουμε Συνειδητά να Εκφραστεί Κάθε Περσόνα Χωρίς Κατάκριση. Παρατηρώντας Ιδίως τον Εαυτό Μας, τις Όψεις Του, Ακόμη και τις Ακατέργαστες, Ρομποτικές, Αρνητικές, Διδασκόμαστε Όσα Δε Μαθαίνει Κανείς σε 10 Ζωές Μαζί: "Ποια Φωνή Μιλάει Τώρα;!".

"Σπάσε το Φαύλο Κύκλο"


Διάβασα Κάπου: "Να Θυμάσαι, Κάθε Άνθρωπος που Συναντάς Κάτι Φοβάται, Κάτι Αγαπά και Κάτι Έχει Χάσει".


Σκέφτομαι. Αμφότεροι. Αυτό Ισχύει για Όλους Μας. Μιλάω Συχνά για το Σεβασμό Μεταξύ Μας - Δεν Ξέρεις Τι Έχει Συμβεί, Γιατί Συμπεριφέρεται Έτσι. Αλλά Ακόμα κι Αν Ξέρεις ή Δεν Ξέρεις Καλείσαι να Φέρεις την Οπτική της "Φιλότιμης Δικαιοσύνης" σε Ένα Κόσμο που Όλοι Είμαστε Μαθητές και Κανείς Τέλειος.

Θα Ήθελες να Κριθείς με Άδικα Κριτήρια στη Δύσκολη Θέση Σου;! Θα Ήθελες να Μπορούσαν να Σε Διαβάσουν Χωρίς να Σε Ρωτήσουν Τι Σου Συμβαίνει;!

Πίσω Από Κάθε "Πολωμένη Στάση" Κρύβεται Ένα Τραύμα. Μία Εμμονή. Ένα Μετατραυματικό Στρες PTSD ή ASD. Ως και το Δικό Σου Πάθος για Δικαιοσύνη Ένα Είδος Εμμονής Είναι. Από Κάποια Αδικία Ίσως Πυροδοτήθηκε. Αδικία σε Βάρος Σου Ίσως;! Την Ίδια Στιγμή Είναι Ένα Αρχέτυπο Χαρακτηριστικό του Χαρακτήρα / Προσωπικότητάς Σου. 

Τα Αρχέτυπα Χαρακτηριστικά Μας Μπορεί να Χτίστηκαν ως και Μέσα Από Παλαιότερες Εμπειρίες [Ενσαρκώσεις]. Η Κυτταρική Μας Μνήμη Φυλά Πληροφορίες Ως και Από το Γενεαλογικό Δέντρο Μέσα στο Οποίο Γεννηθήκαμε. Από την Προγονική Γραμμή. Αναδύονται για να Τα Παρατηρήσουμε, να Τα Αποκωδικοποιήσουμε Μέσα Από τη Διάδραση / Καθρέφτες Άλλους Ανθρώπους. Έτσι Μαθαίνουμε και Κατανοούμε τον Εαυτό Μας.

Θα Τον Αποτελειώσεις Λοιπόν;! Αυτόν που Σου Επιτίθεται. Γνωρίζοντας Ότι Ένας Πληγωμένος Πληγώνει;! Γνωρίζοντας την Αχίλλειο Πτέρνα Του;! Ή Θα Δώσεις Τόπο στην Οργή Επειδή Κατανοείς το Παιχνίδι Ρόλων των Ανθρωποψυχών σε Μαθητεία;!

Αν Έχεις Ανάγκη να Τραφείς Από Σκαιά Πάθη Τότε Είσαι κι Εσύ Όχι Μόνο Πληγωμένος, Αλλά Έχεις Κολλήσει στο Σκοτεινό Πόλο. Ξαναλέω Είναι Θέμα Ψυχοποιότητας το Γεγονός να Παρατηρείς τον Εαυτό Σου να "Έρπει" και να Μη Σε Συγκινεί Δυσάρεστα το να Πέφτεις Χαμηλά... Γιατί Μέσα Σου Είσαι Ένας Άγγελος, Δάσκαλος με Μεγάλη Συμπόνια που Παρατηρεί για να κατανοήσει, να Διδαχθεί, να Ξεπεράσει, να Ανυψωθεί, να Διδάξει.

Η Εκδίκηση Είναι Διατήρηση.
Συντηρεί την Αρρώστια.

Ποιος Είναι Αυτός που Γνωρίζει τα Πάντα Ώστε να Ερμηνεύσει Τέλεια Μία Φαινομενικά Ίσως Άδικη Πράξη;!

Η Μανία/Αρνητική Πόλωση Δείχνει Μία Ανίατη Αρρώστια, Μία Ανοιχτή Πληγή που Αγαπά Άρρωστα να Τρέφεται Από τον Εαυτό Της. Εφόσον το Πνεύμα Νοσεί, Νοσεί και η Ψυχή [Ουσιαστικά η Καρδιά] και στη Συνέχεια και το Φυσικό Σώμα.

Η Ασυγχωρησία Από τον Τέλειο [;] Του Δίνει Μία Ψευδαισθητική Δύναμη Ελέγχου Ενώ στην Πραγματικότητα του Τρώει τη Ζωή και την Ψυχή.

Η Συγχώρεση Είναι Ένδειξη Μεγάλης Δύναμης: Αποσύρεις Τη Δύναμη που Χάρισες στη Μαύρη Τρύπα / Μίσος Πίσω Σε Εσένα και Γίνεσαι Δυνατός κι Απελευθερώνεσαι Από το Άγκιστρο που Κολλημένο στο Παρελθόν, Μόνο Μπλοκάρει το Παρόν και Ιδίως το Μέλλον Σου. 

Σαμάνοι Καχούνα : Τα 10 σημεία κατανόησης του Υποσυνείδητου...!!!!




Ένας κατατοπιστικός οδηγός των Σαμάνων της Χαβάης για την επίτευξη πνευματικών ικανοτήτων 

Οι Καχούνα της Χαβάη ήταν ιερείς μάγοι, αυτοί που φύλαγαν τα ιερά μυστικά (κάτι που βλέπουμε σε όλες τις πρωταρχικές κοινωνίες, Αιγυπτίων, Βαβυλωνίων, Ελλήνων, … ), μπορούσαν να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα, να φέρουν τη βροχή, να θεραπεύσουν, να βρουν τις ιερές τοποθεσίες που θα κτιστούν οι ναοί, ήταν αυτοί που έκαναν τις θυσίες και βουντού στέλνοντας πνεύματα και προκαλώντας τον θάνατο. 

Τον μύθο και τις παραδόσεις των Καχούνα τον εκμεταλλεύτηκαν οι ντόπιοι και οι Αμερικάνοι και δημιούργησαν ένα σωρό θεραπευτικές, σχολές, μασάζ, διατροφή, προσέλκυση σε ιερούς τόπους με μεγάλη ενέργεια, κ.ο.κ. 

Οι Καχούνα γνώριζαν την δύναμη του υποσυνειδήτου και ότι είναι αυτό που θεραπεύει και φέρνει ευεξία. 

Σήμερα πολλές ολιστικές θεραπείες στηρίζονται σε αυτή την αρχή, όπως ο υπνωτισμός, η μέθοδος Silva και η νεώτερη Theta Healing, οι αναδρομές. 

Γνώριζαν ότι αν δεν συνεργαστεί το υποσυνείδητο δεν μπορεί να γίνει καμία θεραπεία και γενικά να είναι σε καλή κατάσταση του σώμα. 

Γνώριζαν ότι για να πείσεις το υποσυνείδητο και να συμβεί το θαύμα, πέρα από την πίστη και το συναίσθημα, πρέπει να είσαι σε ειδικές καταστάσεις που σήμερα λέμε κατάσταση άλφα ή θήτα ή σε μεγάλες ομάδες με κάποιο πνευματικό παροξυσμό όπου εκεί ελαττώνονται ή διακόπτονται ο λογικές διαδικασίες. 

Γνώριζαν ότι αν ξεγελάσεις το υποσυνείδητο με διάφορες τεχνικές, τελετουργίες, κατασκευή θαυματουργού φάρμακου, μασάζ, ιερές τοποθεσίες, … ή ότι εσύ κατέχεις την δύναμη, επετύγχαναν το θαύμα. Ας μη ξεχνάμε το δικό μας “ Η πίστις σου σέσωκέ σε ”. 

Τη μέθοδο αυτή ασκούν συνειδητά η υποσυνείδητα πολλοί άνθρωποι σήμερα. 

Έτσι η παρακάτω τριλογία παίζει θέατρο εδώ και αιώνες: 

«Οι Αεροδιακομιδές στον Ελλαδικό χώρο» - Θεωρητικό – Νομικό Πλαίσιο - Εννοιολογική Προσέγγιση του Όρου Αεροδιακομιδής - Τύποι Αεροδιακομιδών & Medical Evacuation (MEDEVAC) (Μέρος Δεύτερο)

Η Κοινωνική Προσφορά του Στρατού Ξηράς στις αεροδιακομιδές – GorgaNews

Θεωρητικό – Νομικό Πλαίσιο 
Γενικά περί της Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης 

Με τον όρο διαχείριση εκτάκτων αναγκών, εννοούμε μια διαδικασία λήψης αποφάσεων για την αντιμετώπιση μιας έκτακτης κατάστασης, με στόχο την ελαχιστοποίηση ανθρώπινων απωλειών, περιβαλλοντικών επιπτώσεων, καταστροφών σε υποδομές και αποδιοργάνωση της κοινωνικής ζωής γενικά. 12 



Οι κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις των περιστατικών Αεροδιακομιδών δεν αναδεικνύουν μόνο τη σημαντικότητα του προβλήματος, αλλά επιβάλλουν την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου διαχειριστικού συστήματος για την πρόληψη και έγκαιρη παρέμβαση.

Προς την πραγμάτωση της αποτελεσματικής διευθέτησης εκτάκτων-επειγουσών καταστάσεων, όπως είναι οι Αεροδιακομιδές, που ενεργοποιούνται από πληθώρα έκτακτων αναγκών και καταστροφών (συμπεριλαμβανομένου και των φυσικών) έχουν αναδυθεί στη διεθνή βιβλιογραφία κρίσιμες ενέργειες που σκοπό έχουν να καλύψουν ολόκληρο το φάσμα εξέλιξης ανάλογων τέτοιων συμβάντων. 

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ......ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ......ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PIZZAGATE ....ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ .....


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.....ΔΥΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ .....
ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ , ΤΟ ΔΕ ΑΛΛΟ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ.....ΑΛΛΑ.... ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ [ΑΠΑΓΩΓΕΣ] ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1890 ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΕΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΠΣΤΑΙΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ......
Ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά της ελίτ είναι το «ελιξίριο» νεότητας που χρησιμοποιούν για να παρατείνουν τη ζωή και να διατηρήσουν τη σφριγηλότητα τους μέχρι τα βαθειά γεράματα.Η πρόθεση τους να ζήσουν περισσότερα χρόνια δεν είναι φυσικά κατακριτέα από μόνη της,ο τρόπος όμως και η μέθοδος που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν αυτό το ελιξίριο είναι απάνθρωπα εγκληματικός και κτηνώδης!
Τι είναι το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ;
Σε επιστημονικούς όρους πρόκειται για χημική ουσία του ανθρώπινου σώματος που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνης). Η εξαγωγή της απο το σώμα γίνεται με σύριγγα από τη βάση του αυχένα στη σπονδυλική στήλη. Θεωρείται ήπιο ψυχότροπο κάπως σαν ελαφρύ LSD.
Αναφορά στο αδρενόχρωμα κάνουν και οι πασίγνωστες κάρτες Illuminati



Πως εξάγεται από τον άνθρωπο;
Η διαδικασία είναι φρικιαστική και απάνθρωπη. Σύμφωνα με τον κορυφαίο ερευνητή και πληροφοριοδότη που γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους της σατανικής ελίτ, Φριτς Σπρινγκμάγερ η διαδικασία έχει ως εξής : Επιλέγονται μικρά παιδιά συνήθως έως 7-8 ετών τα οποία έχει αρπάξει η ελίτ και τα χρησιμοποιεί ως «φιάλες αίματος»,στη συνέχεια τα τρομοκρατούν μέχρι να οξειδωθεί η αδρεναλίνη και όταν αυτά φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο τρόμου τα σκοτώνουν και τους αποσπούν το αδρενόχρωμα.Αργότερα η ουσία θα πουληθεί σε πολύ υψηλή τιμή στους πλούσιους βρικόλακες οι οποίοι θα κερδίσουν μερικά ακόμα χρόνια ζωής και ενεργητικότητας.

Ατμοσφαιρική ρύπανση και επιδοτήσεις: ή ο δρόμος για να μη λύσεις το πρόβλημα.

Τα Βαλκάνια ασφυκτιούν από το τοξικό νέφος | Documento

Στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης παρουσίασε τις  βασικές αρχές του νομοσχεδίου για την ηλεκτροκίνηση σημειώνοντας: «Το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε σήμερα δεν είναι απλά ένα πακέτο απόσυρσης οχημάτων. Είναι ένας νέος τρόπος λειτουργίας, μια πολιτική ενταγμένη στην πράσινη ατζέντα της κυβέρνησης”.
Αναφερόμενος ιδιαίτερα στις επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων σημείωσε ότι, το ποσό των 100 εκατ. Ευρώ έχει προϋπολογιστεί για αυτό το σκοπό για το 2020 και το 2021.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα