Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ισχυρό αντιικό ρόφημα με μόνο 3 συστατικά

Ισχυρό αντιικό ρόφημα με μόνο 3 συστατικά
 
Το σώμα εκτίθεται καθημερινά σε μεγάλο αριθμό παραγόντων και καταστάσεων που μπορούν να οδηγήσουν σε λοιμώξεις από ιούς, βακτήρια ή μύκητες. Το σώμα διαθέτει ένα ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο είναι υπεύθυνο για την αντιμετώπιση όλων αυτών των μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, ο καθιστικός τρόπος ζωής, η κακή διατροφή, οι ξαφνικές αλλαγές στο κλίμα ή η έλλειψη σωματικής άσκησης, μεταξύ άλλων παραγόντων, μπορούν να κάνουν το σύστημα αυτό να εξασθενήσει, καθιστώντας σας περισσότερο ευάλωτους σε διάφορες ασθένειες που οφείλονται σε όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς.
Οι θρεπτικές ουσίες που λαμβάνετε από ορισμένες τροφές αποτελούν ένα από τα κλειδιά για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο είναι ικανό να κρατάει μακριά τις ιογενείς ασθένειες. Έχοντας υπόψη τις διατροφικές ανάγκες του ανοσοποιητικού συστήματος, παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ένα ισχυρό αντιικό ρόφημα, το οποίο συνδυάζει τη δύναμη τριών πολύ υγιεινών συστατικών ώστε να εξασφαλίσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για να παραμείνει δυνατό και ικανό να μάχεται ενάντια σε κάθε είδους μολύνσεις.

Ποια είναι τα μυστικά συστατικά αυτού του ισχυρού αντιικού ποτού;

9 βότανα που ηρεμούν τα νεύρα και μειώνουν την ανησυχία

Η κατανάλωση πασιφλόρας συνιστάται για την ανακούφιση από τον πόνο στον αυχένα. Το βότανο αυτό βοηθάει επίσης στην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους και τις κράμπες της περιόδου. Το τζίνσενγκ βοηθάει στην εξισορρόπηση των ενεργειών γιν και γιανγκ στο σώμα σας.
 
9 βότανα που ηρεμούν τα νεύρα και μειώνουν την ανησυχία
 
Στην εποχή μας, είναι εύκολο να πελαγώνουμε με όλα τα προβλήματα, τις υποχρεώσεις, το άγχος, την πίεση στη δουλειά, τον ανταγωνισμό και τα ερεθίσματα που δεχόμαστε κάθε στιγμή της ημέρας. Ενώ μπορεί να μοιάζει ιδανικό το να δραπετεύσουμε στην εξοχή και να αφήσουμε πίσω μας τη δουλειά, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για την τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα. Τουλάχιστον, όμως, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα βότανα για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας και να μειώσετε την ανησυχία. Στο σημερινό άρθρο, μάθετε ποια είναι τα καλύτερα από αυτά!

Φυτά με καταπραϋντικές ιδιότητες για τα νεύρα και την ανησυχία

Οι άνθρωποι αισθάνονται ανήσυχοι ή νευρικοί για πολλούς λόγους και αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό. Ίσως αλλάξατε δουλειά, πρόκειται σύντομα να παντρευτείτε, έχετε ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που πραγματικά σας αρέσει, βιώνετε μια σύγκρουση στη δουλειά, ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση ή πρέπει να δώσετε δύσκολες εξετάσεις. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις (και σε πολλές άλλες) μπορείτε να ωφεληθείτε από τη μητέρα φύση. Παρακάτω, ακολουθούν μερικά βότανα που είναι γνωστό ότι καταπραΰνουν τα νεύρα και την ανησυχία.

Πασιφλόρα

Η πασιφλόρα δρα απευθείας στο κεντρικό νευρικό σύστημα, ενώ επίσης χαλαρώνει τους μυς του σώματος. Όταν καταναλώνετε πασιφλόρα, σας βοηθάει να μειώσετε τον πόνο που προέρχεται από νεύρα -για παράδειγμα, τον πόνο στην πλάτη που οφείλεται σε κακή στάση του σώματος. Το βότανο αυτό συνιστάται επίσης για πονοκεφάλους και κράμπες περιόδου. Μπορείτε να αγοράσετε εκχύλισμα πασιφλόρας στα καταστήματα υγιεινών τροφών ή διαίτης και να προσθέτετε λίγες σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό, σε ένα φλιτζάνι τσάι ή σε μια φρέσκια πορτοκαλάδα.

Δέκα πράγματα που μπορείτε να μάθετε σε δέκα λεπτά και θα σας αλλάξουν τη ζωή

laptop

Εύκολοι τρόποι που θα δώσουν άλλο νόημα στην καθημερινότητα σας και στην επαγγελματική ζωή σας.

Μια νέα ξένη γλώσσα, ένα άθλημα, μια καινούργια τεχνική – όλοι θέλουμε να μάθουμε κάτι καινούργιο, αλλά λίγοι έχουν ελεύθερο χρόνο. Η ζωή τρέχει γρήγορα και ο ελεύθερος χρόνος που απομένει είναι λίγος αν όχι ελάχιστος.
Στην πραγματικότητα, περισσότερα από τα 2/3 των εργαζομένων δηλώνουν πως νιώθουν πνιγμένοι απ’ τη δουλειά τους, σύμφωνα με το State of Workplace Productivity Report της Cornerstone. Το 84% απ’ αυτούς δήλωσε πως ο όγκος της δουλειάς τους δεν αναμένεται να μειωθεί σύντομα. Τουναντίον, θα αυξηθεί. Κάπως έτσι όλοι ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν πιο παραγωγικοί και θα εξοικονομούν χρόνο απ’ τις υποχρεώσεις τους.
Τι θα λέγατε αν υπήρχαν 10 πράγματα που μπορείτε να μάθετε σε 10 λεπτά και θα σας έκαναν πιο παραγωγικούς για όλη σας τη ζωή;
Ας τα δούμε.
  1. Η Τεχνική Pomodoro
Η διαχείριση του χρόνου είναι σημαντικός παράγοντας για την παραγωγικότητα. Η τεχνική Pomodoro να είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές, σύμφωνα με τον Syed Balkhi του OptinMonster. Απαιτεί από εσάς να σχεδιάζετε τις καθημερινές σας εργασίες σε διαστήματα 25 λεπτών, αναγκάζοντάς τον εαυτό σας να είναι εξαιρετικά συγκεκριμένος.

Μάθε ποια ορμόνη δε σε αφήνει να αδυνατίσεις και λάβε τα μέτρα σου!

Ιδού τι πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις να χάσεις τα περιττά κιλά 
Μάθε ποια ορμόνη δε σε αφήνει να αδυνατίσεις και λάβε τα μέτρα σου!


Παρόλο που τρέφεσαι υγιεινά και γυμνάζεσαι αρκετές φορές την ημέρα, δυστυχώς δε χάνεις τα κιλά που θέλεις. Όλα κινούνται αργά και η απογοήτευσή σου είναι μεγάλη. Τι φταίει και δεν καταφέρνεις να πετύχεις το στόχο σου;

Μήπως τελικά η ψυχολογία σου επηρεάζει τη διαδικασία;

Ακμή: Πέντε γιατροσόφια από…σπίτι

ακμη

Η ακμή αποτελεί ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς εφήβους, και όχι μόνο.
Στην περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιείστε φάρμακα υπάρχουν φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης της ακμής οι οποίοι θεωρούνται άκρως αποτελεσματική.

Μέλι και λεμόνι

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους εναλλακτικής αντιμετώπισης της ακμής είναι ο συνδυασμός του λεμονιού με το μέλι. Κόψτε μια φέτα λεμόνι, αλείψτε τη με μέλι και βάλτε τη στο πρόσωπό σας.

Ατμός

Μη ξεχνάτε ότι τον ατμό εκμεταλλεύονται ακόμα και τα πιο εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την αφαίρεση των τοξινών από το δέρμα και το σώμα σας.

20 καθημερινές συνήθειες που εξαφανίσθηκαν από την ζωή μας


 
Οι εποχές άλλαξαν, η τεχνολογία μέρα με τη μέρα εξελίσσεται για να απλουστεύσει τη ζωή μας και αρκετές φράσεις που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν δεν θα τις πούμε ξανά...
 
Παρακάτω 20 φράσεις που λέγαμε μέχρι τη δεκαετία του '90 ή το πολύ μέχρι τα πρώτα χρόνια της νέας χιλιετίας και όπως είναι λογικό δεν θα τις χρησιμοποιήσουμε ξανά >>
 
1. Πάρε το μηδέν, δεν σε ακούω καλά στο τηλέφωνο.
 
old phone 65489

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Ως κάτοικοι του πλανήτη Γαία βρισκόμαστε κι απολαμβάνουμε κι εμείς την Συμπαντική Ενέργεια που βρίσκεται γύρω μας και εμείς οι ίδιοι… οι άνθρωποι… είμαστε το αποτέλεσμα της εκδήλωσής της εις την 3η διάσταση της ύλης. Το όλο ενεργειακό μας πεδίο…. με αποκορύφωμα την αύρα, είναι η Συμπαντική μας Ενέργεια που σχετίζεται με την ύλη στο ανθρώπινο μας σώμα, όπου τα πάντα γύρω μας έχουν το δικό τους ενεργειακό πεδίο και μπορούμε εμείς να υλοποιήσουμε κάθε τι και οτιδήποτε σε ύλη, απλά και μόνον εάν εστιάσουμε εις την δημιουργία ενός ενεργειακού πεδίου.
 Έτσι με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επέμβουμε στο ήδη υπάρχον ενεργειακό μας πεδίο και να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε την συγκεκριμένη ενέργεια. Είναι θέμα γνώσης και πρόθεσης, ώστε να παρατηρήσουμε να υλοποιηθεί το κάθε επιθυμητό μας αποτέλεσμα στην πράξη και με αυτόν τον τρόπο να αντλήσουμε τις ενεργειακές ικανότητες… για όποια θεραπεία θέλουμε να πραγματώσουμε.
Γύρω μας το Συμπαντικό Ενεργειακό Πεδίο φαίνεται να συνεχίζει πάντα να παράγει όλο και περισσότερη ενέργεια. Εμείς δίχως ενέργεια δεν μπορούμε να υπάρξουμε ως φυσικά όντα και εσφαλμένα νομίζουμε πως εξαρτιόμαστε από εξωγενείς παράγοντες προμήθειας ενέργειας. Το ίδιο μας το σώμα λοιπόν και συγκεκριμένα το κεφάλι (μαλλιά) είναι μια τεράστια «κεραία» που λαμβάνει ενέργεια από το ίδιο το Σύμπαν και είμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε, ακόμη και το ίδιο το διαδίκτυο που σίγουρα μας προσφέρει κάποια ενημέρωση και γνώση… με μια μόνιμη σύνδεση με την Συμπαντική Νοημοσύνη του Όντος.

ΨΑΛΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΑΣ

 
 
Η ψαλμωδία έχει μια ισχυρή επίδραση στο σώμα. Όπως και οτιδήποτε άλλο μέσα στο άφθονο σύμπαν μας, το σώμα μας αποτελείται από δονήσεις και ενεργειακά πεδία. Κάθε μόριο και κάθε κύτταρο έχει μια συχνότητα με την δική της μοναδική ενεργειακή υπογραφή, αλλά μερικές φορές, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, αυτή χάνει το έμφυτο, ισορροπημένο σήμα της. Η ψαλμωδία σας επαναφέρει στην ευθυγράμμιση με τις δυνάμεις του Σύμπα...ντος. Δεν έχει σημασία αν οι ψαλμοί είναι Σούφι, Ινδουιστικοί, Βουδιστικοί, Χριστιανικοί, Εβραϊκοί, Αμερικανών Ιθαγενών, ή έχουν απλά δημιουργηθεί εκείνη την στιγμή…. Η ψαλμωδία λειτουργεί!

Οι αρχαίοι σοφοί είχαν κατανοήσει την δύναμη που έχει η ψαλμωδία να μετατρέπει την ενέργεια. Πίστευαν ότι οι δονήσεις των ήχων μετέφεραν μια πνευματική δύναμη και αποτελούσαν προσφορά στον Θεό, ο οποίος με την σειρά του ανέβαζε την ενέργεια. Στα «ασράμς» αποτελεί κοινή πρακτική να ψέλνουν κατά την διάρκεια της ετοιμασίας του φαγητού. Πιστεύουν ότι ο ήχος εμπλουτίζει κάθε μπουκιά της τροφής με λαμπερή δύναμη ζωής. Από όλους τους ψαλμούς, οι πλέον δυνατοί θεωρούνται εκείνοι που περιλαμβάνουν το όνομα του Θεού. Οι ψαλμωδίες μπορούν να σας εξαγνίσουν και να σας γιατρέψουν, καθώς και να σας ανεβάσουν σε υψηλότερη συνειδητότητα.


Ένας συνηθισμένος ψαλμός είναι η Σάνσκριτ λέξη Om. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ονομάζουμε λέξη, όμως. Είναι ένας ήχος, μια δόνηση, και σύμφωνα με την Ινδουιστική παράδοση, το πιο αγνό όνομα του Θεού. Όταν επαναλαμβάνετε το μάντρα Om, λέτε το όνομα του Θεού, ξανά και ξανά. Με αυτόν τον τρόπο, παράγονται θετικές δονήσεις στην ζωή σας, εμπλουτίζεται με ενέργεια το φαγητό σας, και εσείς συνδέεστε με την Θεία πηγή ενέργειας.


Για να ψάλλετε Om, χαλαρώστε, πάρετε μια βαθιά αναπνοή, και μετά, με κάθε αναπνοή η οποία διαρκεί όσο εσείς μπορείτε περισσότερο, αρχίστε να ψάλετε τον τόνο, Ooooooooooooommmmmmmmmmm.


Επαναλάβετε το επτά φορές στην σειρά. Κάντε το αυτό μέσα στην κουζίνα και πάνω από το φαγητό σας και τα σκεύη μαγειρικής.


Εδώ θα βρείτε κάποιες προτάσεις για ψαλμωδία:

Βρέθηκαν ίχνη καρκινογόνου φυτοφάρμακου σε 14 γερμανικές μπύρες

           

Το Spiegel αποκαλύπτει έρευνα του Περιβαλλοντικού Ινστιτούτου του Μονάχου, σύμφωνα με την οποία βρέθηκε μικρή ποσότητα καρκινογόνου φυτοφαρμάκου σε 14 διάσημες γερμανικές μπύρες


Ίχνη από φυτοφάρμακο που θεωρείται ότι είναι καρκινογόνο εντοπίστηκαν σε 14 διαφορετικές γερμανικές μπίρες.
 Όπως αναφέρει το Spiegel, το οποίο αποκαλύπτει έρευνα του Περιβαλλοντικού Ινστιτούτου του Μονάχου, βρέθηκε μικρή ποσότητα της ουσίας Glyphosat, ενός ζιζανιοκτόνου της Μονσάντο, που θεωρείται καρκινογόνο από τον ΠΟΥ, σε 14 διάσημες γερμανικές μπύρες!
Το μεγαλύτερο ποσοστό του Glyphosat, 29,75 μικρογραμμάρια, εντοπίστηκε σε ένα λίτρο Hasseröder, ενώ ένα λίτρο της βαυαρικής Augustiner περιέχει 0.46 μικρογραμμάρια, κάνοντάς την τη πιο “ασφαλή” από τις μπίρες που ελέγχθηκαν.
Η διάσημη Beck’s Pils εντοπίστηκε να περιέχει 5 μικρογραμμάρια Glyphosat ανά λίτρο, ενώ η Paulaner Weissbier και η Erdinger Weissbier περιείχαν 0.66 και 2.92 μικρογραμμάρια του ζιζανιοκτόνου, αντίστοιχα.

Αποζημίωση από Τράπεζα γιατί έδωσε δεδομένα σε εισπρακτική εταιρία

Ακόμα μια απόφαση, αυτή την φορά η υπ’αριθ. 96/2016 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, αποζημιώνει δανειολήπτη και καταδικάζει την τράπεζα στην καταβολή του ποσού των 6.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική του βλάβη για την διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε Εισπρακτική Εταιρία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του οφειλέτη.

Ο συγκεκριμένος οφειλέτης είχε αιτηθεί το 2008 την χορήγηση πιστωτικής κάρτας από την Τράπεζα και γνωστοποίησε στην τελευταία τα απλά προσωπικά δεδομένα του, που ήταν αναγκαία για την κατάρτιση της αντίστοιχης σύμβασης, ήτοι το όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμό δελτίου ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου και επάγγελμα.
Αποδείχθηκε ότι η τράπεζα, που είχε υπογράψει με εισπρακτική εταιρεία τη μεταξύ τους σύμβαση παροχής υπηρεσιών -λόγω ανώμαλης εξέλιξης της ενοχής από την ως άνω πιστωτική κάρτα, ήτοι υπερημερίας του δανειολήπτη- διαβίβασε, χωρίς την προηγούμενη οφειλόμενη, κατ’ άρθρο 11 Ν. 2472/1997 και της, κατ’ εξουσιοδότηση αυτού, εκδοθείσας υπ’ αρ. 1/1999 κανονιστικής πράξης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΦΕΚ 555 Β76.5.1999), ενημέρωσή του, τα ως άνω (απλά) προσωπικά δεδομένα του ως και το ύψος της ληξιπρόθεσμης οφειλής του, στην ως άνω εταιρεία, η οποία προέβη σε χρήση αυτών, καλώντας τον τηλεφωνικά, δια προστηθέντος υπαλλήλου της, στις 17.2.2015.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα