Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Οι γκέι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων


Βλέποντας μια ταινία στη ΝΕΡΙΤ…με θέμα την ομοφυλοφιλία…και μάλιστα στο έργο παρουσιαζόταν δύο γυναίκες οι οποίες παντρεύτηκαν και πήραν σπέρμα από την τράπεζα σπέρματος και οι δύο γυναίκες ως ζευγάρι πήραν από τον ίδιο δότη πατέρα σπέρμα και γέννησαν αντίστοιχα από ένα παιδί η καθεμία….και η πλοκή του έργου ήταν ότι τα παιδιά μεγαλώνοντας αναζήτησαν τον πατέρα τους…τον οποίον τον βρήκαν και ήρθε στη νέα τους ζωή…όπου στο τέλος μετά την αναστάτωση που επήλθε με τον ερχομό του πατέρα…το συμπέρασμα της ταινίας ήταν ότι κατάφεραν και πέρασαν με έξυπνο τρόπο ότι τελικώς είναι καλό να υπάρχει μια τέτοια οικογένεια και έδιωξαν οριστικά τον κανονικό τους πατέρα και σύζυγο των γυναικών….και έπρεπε εμείς οι θεατές να το αποδεχτούμε αυτό ως μια φυσική επιλογή.

Σίγουρα υπάρχουν τέτοιου είδους σχέσεις και καταστάσεις, αλλά όμως η διεθνής τάξη πραγμάτων το προωθεί ασύστολα…αφού τέτοιου είδους σχέσεις τις πλασάρει καθημερινά εδώ και μερικά χρόνια και οι γκέι ενώ αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό στον πλανήτη μας, περίπου γύρω στο 3%...όμως τους γίνεται μια πολύ μεγάλη «προβολή»…όπου στο τέλος φαίνεται να φτάνει ή και να ξεπερνάει το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Πάτος


Όταν φθάνεις στο σημείο να καθορίζεις την ζωή σου και την επιβίωση σου βάση μιας σχεδιασμένης και εντολευμένης εκλογικής αναμέτρησης έξωθεν, να είσαι σίγουρος ότι βρίσκεσαι λίγο πριν τον Πάτο. Στον πανικό που βρίσκεσαι πιάνεσαι από την κάθε τυχαία εκλογική σανίδα που εμφανίζεται στο πέλαγο. Θα την πιάσεις την σανίδα, θα πατήσεις πάνω σε καμιά δεκαριά κεφάλια άλλων ναυαγών και θα νομίζεις ότι σώθηκες. Αυτή την φορά οι Ευρωπαίοι εντολείς αμόλησαν πολλές σανίδες στο πέλαγο Ελλάδα για να είναι σίγουροι ότι για να επιβιώσεις από το ναυάγιο θα πιαστείς από κάπου.

Πάρε να’ χεις δέκα σοσιαλδημοκρατικά οικωλογοαριστερά κόμματα, πάρε να’ χεις καμιά δεκαριά φιλελευθεροδημοκρατικά κόμματα, πάρε να πιαστείς από κάπου εθελοτυφλώντας για πολλοστή φορά ότι οι σανίδες έχουν σφραγίδα κατασκευής την Ε. Ε. 

Έφθασε ο εργάτης των 7,000 ενσήμων βαρέων και ανθυγιεινών να κρέμεται από τα κάκαλα του Τσίπρα που δεν έχει δει ποτέ πώς είναι το ένσημο. Έφθασε ο 75χρονος- παιδί της Κατοχής- να κρέμεται από το μπουκωμένο βρωμόστομα του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

Αυτό είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό - Σκοτώνει τις μολύνσεις στο σώμα

Στη μεσαιωνική Ευρώπη οι άνθρωποι υπέφεραν από πολλές ασθένειες και επιδημίες με αποτέλεσμα να χάνονται πολλές ζωές. Αυτό έκανε τους ανθρώπους να εφεύρουν φυσικές θεραπείες μέσω των οποίων θα μπορούσαν να επιβιώσουν. 

Αυτό το αυθεντικό τονωτικό φάρμακο καθαρισμού ήταν η πρώτη επιλογή πολλών ανθρώπων. Είναι πραγματικά ένα αντιβιοτικό που είναι αρκετά ισχυρό για να σκοτώσει τα gram-θετικών και gram-αρνητικών βακτηριδίων. Έχει μια ισχυρή αντιική και αντιμυκητιακή φόρμουλα που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή της λέμφου. Αυτό το τονωτικό είναι η καλύτερη θεραπεία για την καντιντίαση.
Αυτό-είναι-το-πιο-ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό-ποτέ-σκοτώνει-τυχόν λοιμώξεις-in-the-σώματος1
Έχει βοηθήσει τους ανθρώπους να καταπολεμήσουν τα βακτήρια, παρασιτικές και μυκητησιακές ασθένειες, και είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμη και την πανούκλα! Όπως μπορείτε να δείτε, η ισχύς της δεν πρέπει να υποτιμάται.

Είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των χρόνιων καταστάσεων και ασθενειών, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και καθαρίζει το αίμα. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον τύπο για την καταπολέμηση των πλέον επικίνδυνων ασθενειών. Ο ισχυρός συνδυασμός της υψηλής ποιότητας φρέσκων υλικών είναι το μυστικό αυτού του τονωτικού φαρμάκου.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η μεσαιωνική αυτή η συνταγή μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε  όλες τις ασθένειες, και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Προστατεύει την υγεία σας χρησιμοποιώντας τις αντι-ιικές, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες του. Αυτό το φυσικό τονωτικό θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τις πιο επικίνδυνες λοιμώξεις.

«Ο απέναντι… και ο Καθρέφτης»


καθρέφτης

Οι άνθρωποι βλέπουν στους άλλους μια εικόνα του εαυτού τους… ως επί το πλείστον η συμπεριφορά ενός ανθρώπου τείνει να προσαρμόζεται στη συμπεριφορά τού απέναντί του. Και αντίστροφα…

Το απλό “καλημέρα” από έναν άνθρωπο που δεν συμπαθούμε θα ακουστεί στα αυτιά μας σαν προσβολή, σαν μια προσπάθεια να μας «την πει», όταν η ίδια ακριβώς απλή “καλημέρα”, με την ίδια ακριβώς χροιά φωνής από έναν άνθρωπο που είμαστε ερωτευμένοι, θα ακουστεί στα αυτιά μας τουλάχιστον σαν κρυφή ερωτική εξομολόγηση.

Η Λευκή Κυρία της Θεραπευτικής

Για την Αχιλλεία θέλω να γράψω εδώ και πολύ καιρό, μια που είναι το αγαπημένο μου (και το πιο πολυχρησιμοποιημένο από την οικογένεια) θεραπευτικό φυτό,  αλλά πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Το ανακάλυψα τυχαία σ' ένα μικρό οροπέδιο, με συγκίνησε,  και πλέον το καλλιεργώ στον κήπο μου και το μελετώ εδώ και μερικά χρόνια!

Είναι φυτό της Αφροδίτης, πολυετές, και ένα από τα 7 βιοδυναμικά φυτά. Στα βουνά μας το βρίσκεις άφθονο, και αν δεν το ξέρεις δεν του δίνεις σημασία. Τη λένε και Χιλιόφυλλο, Μυριόφυλλο, και Αγριοαψιθιά. Ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των Σύνθετων (compositae). Οι Κινέζοι χρησιμοποιούσαν τα κλωναράκια της για να ρίξουν το "Ι Τσινγκ". Η πιο κοινή Αχιλλεία είναι η λευκή, αλλά υπάρχουν αρκετές ποικιλίες της (όλες με τις ίδιες φαρμακευτικές ιδιότητες) σε χρώματα ροζ, κίτρινο, και κόκκινο, αλλά και με μικροδιαφορές  στα φύλλα.


Ονομάστηκε Αχιλλεία επειδή ο θρύλος λέει οτι ο Αχιλλέας τη χρησιμοποιούσε για να θεραπεύει τις πληγές του από τις μάχες (ο Αχιλλέας σύμφωνα με τον Ομηρο είχε εκπαιδευτεί από τον Κένταυρο Χείρωνα στη θεραπευτική). Πράγματι, το φυτό αυτό χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια για τις αιμορραγίες κάθε είδους. Στο Μεσαίωνα λεγόταν "knight's milfoil" το χιλιόφυλλο του ιππότη, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Είναι από τα πρώτα φυτά που χρησιμοποιήθηκαν θεραπευτικά από τον άνθρωπο (βρέθηκε σε ταφικό χώρο της εποχής του Νεάντερταλ στην περιοχή της αρχαίας μεσοποταμίας, στο σημερινό Ιράκ).

Βρετανός μελετητής: Δεν υπήρξε ο Όμηρος ως ένας ποιητής...





«Ο αρχαίος Έλληνας ποιητής Όμηρος, δεν ήταν ένα μεμονωμένο άτομο, αλλά στην πραγματικότητα  μια ολόκληρη πολιτισμική αφήγηση», συμπεραίνει ένας Βρετανός μελετητής, εντυπωσιασμένος από τον όγκο των γνώσεων που περιέχουν τα ομηρικά έπη.


Ο συγγραφέας και ιστορικός, Adam Nicolson, έχει μελετήσει τον Όμηρο και πιστεύει ότι τα έπη της Ιλιάδας και της Οδύσσειας, έχουν ρίζες γύρω στο 2.000 π.Χ., δηλαδή, 1.000 χρόνια νωρίτερα, από ό, τι  πιστεύεται ότι έχουν γραφεί από έναν άνθρωπο.

Μάλιστα,  ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ιστορίες  που αναφέρονται είναι μια παράδοση ιστοριών που μεταφέρθηκαν ποιητικά επί εκατοντάδες χρόνια ανάμεσα στους Έλληνες.
Σε συνέντευξή του στο National Geographic ο Νίκολσον, είπε ότι  η ιδέα του Ομήρου, ως ένας ενιαίος συγγραφέας, έχει προκύψει από μια «συγγραφική εμμονή» και τόνισε «πιστεύω ότι είναι λάθος να σκεφθούμε τον Όμηρο ως άτομο. Ο Όμηρος είναι αυτός ο ίδιος η Παράδοση.

Δεν αρκεί μόνο η αγάπη

beck
Έχω αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής στη μελέτη γνωστικών προβλημάτων της κατάθλιψης και του άγχους και, πιο πρόσφατα, των διαταραχών πανικού. Μέσα σε αρκετά χρόνια είχα την ευκαιρία να θεραπεύσω μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με προβληματικούς γάμους και αρκετούς που ζούσαν μαζί χωρίς να είναι παντρεμένοι. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι κλονισμένες σχέσεις οδήγησαν τον έναν από τους δύο συντρόφους σε άγχος και κατάθλιψη. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, η κατάθλιψη και το άγχος επιδείνωσαν τις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες της σχέσης.

Στρέφοντας την προσοχή μου στα προβλήματα μεταξύ των συντρόφων, ανακάλυψα πως αυτοί παρουσίαζαν τις ίδιες διαταραχές στον τρόπο σκέψης – γνωστικές διαστρεβλώσεις – με τους καταθλιπτικούς και αγχώδεις ασθενείς μου. Αν και δεν ήταν τόσο καταθλιπτικοί ή αγχώδεις ώστε να χρειάζονται θεραπεία συγκεκριμένα γι’ αυτές τις καταστάσεις, ήταν δυστυχισμένοι, νευρικοί και θυμωμένοι. Και, όπως έκαναν και οι ασθενείς μου, είχαν την τάση να προσηλώνονται στα αρνητικά στοιχεία του γάμου τους και να αδιαφορούν ή να κλείνουν τα μάτια τους στα θετικά.

Οι νιόπαντροι, μέσα στην ανάγκη τους για αγάπη και ρομαντισμό, δε θέλουν τίποτα παραπάνω από έναν επιτυχημένο γάμο. Συχνά πιστεύουν, τουλάχιστον στην αρχή, πως η σχέση τους είναι «διαφορετική» και πως η βαθιά αγάπη και η αισιοδοξία τους θα τη διατηρήσουν αρμονική. Κάποια στιγμή όμως, πολλοί σύζυγοι διαπιστώνουν πως δεν είναι προετοιμασμένοι ν’ αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις συγκρούσεις του γάμου τους. Συνειδητοποιούν σιγά σιγά μία υποβόσκουσα δυσαρέσκεια, απογοήτευση και υπερένταση – συχνά χωρίς να γνωρίζουν σε ποιο βαθμό ακριβώς έγκειται το πρόβλημα.

Διαβολικόν ιντερμέδιον

Wasnatch_Front-To-Back

Ο διάβολος έχει μόνον εξακόσια εξήντα έξι δόντια ενώ ο θεός δύο χιλιάδες δέκα πέντε. Ο θεός κάθε χρόνο αποκτά ένα δόντι ενώ ο διάολος έχει σταθερή οδοντοστοιχία. Μέσα στο σπίτι του στην κουφάλα ενός δέντρου ο διάολος βρίζει και κλαίει. Γράφει προκηρύξεις μαθαίνει τα όπλα. Αναρωτιέται ποιος τον γέννησε και γιατί. Γράφει μιαν εμπνευσμένη επιστολή και την αφήνει πάνω απ’ το κεφάλι του θεού. Πάνω απ’ το εχθρικό στρατόπεδο. Πάνω στο σβέρκο του Πατριάρχη. Αρκετοί πιστοί συγκινούνται και ψάχνουν να τον βρουν. Αλλάζουν πίστη και περνάνε στις γραμμές του. Γίνονται διαβολικοί και κάνουν διαβολικά πράγματα. Φοράνε στα κεφάλια τους μαύρες κιλότες. Γράφουν διαβολικά ποιήματα και διαβολικούς ύμνους. Ο διάολος μεταμορφώνεται σε νύφη, σε αλεπού, σε θεό δίχως φρύδια. Μαζεύει αγριόχορτα και φρέσκους κεραυνούς.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 

Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέμματα, και τα παχιά τα λόγια και τα ανέξοδα φληναφήματα. Τις επόμενες μέρες, ίσως ούτε καν μήνες, θα γραφτεί Ιστορία  και οι μέρες που γράφεται η Ιστορία δεν είναι -την ώρα που γράφεται- ούτε ένδοξες, ούτε λαμπρές ούτε πανηγυρικές. Είναι μέρες πόνου, μέρες σκληρές, μέρες θυσίας, πανικού,  μέρες που απαιτούνε δύναμη κι άτεγκτη αποφασιστικότητα κι άκαμπτη βούληση.
 Μάθαμε να θεωρούμε θρίαμβο και δόξα το ΟΧΙ στον Ιταλό εισβολέα, ώρα να μάθουμε και τις συνέπειες των ΟΧΙ, ή μπορεί να είναι κι ώρα να μάθουμε τις συνέπειες των ΝΑΙ.
Η Ιστορία δε γράφεται από καταθλιπτικούς, ούτε από πρεζάκηδες (των ευρωενωσιακών ή λοιπών οραμάτων) ούτε από πλαστελίνες ούτε από το ίντερνετ, ούτε καν από happenings στον δρόμο. Η Ιστορία δε γράφεται με λόγια αλλά με πράξεις, κι όσο προσπαθώ να τεκμηριώσω τον τρόπο που γράφεται, τόσο απομακρύνομαι από αυτό που νομίζω ότι γράφω αλλά ουσιαστικά δεν γράφω. Τα λόγια είναι ψευτικα, τα λόγια είναι αρλούμπες, οταν γράφεται Ιστορία, οι πρωταγωνιστές της δε μιλάνε, όποιος μιλάει δε γράφει Ιστορία αλλά εξακολουθεί ουσιαστικά να συμμετέχει ως κομπάρσος σε αυτήν που γράφτηκε μέχρι τότε όσο αυτός μιλούσε. Μέχρι τώρα μιλήσαμε πολύ, μάλλον γιατί αυτό θέλαμε, να μιλάμε δηλαδή κι όχι να γράφουμε την Ιστορία. Δεν είναι τόσο καταδικαστέο όσο ακούγεται, ούτε είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη ο καταναλωτής του Θεάματος να μετατραπεί σε υποκείμενο των Ιστορικών εξελίξεων από αντικείμενο που έμαθε τόσα χρόνια να είναι.
Κι όλα αυτά στο θετικό σενάριο ότι θα γραφτεί ξανά Ιστορία. Γιατί παίζει και να εξακολουθήσει να γράφεται η υπάρχουσα.

Ας καθαρίσουμε με τους κακομούτσουνους!



Από την Κομοτηνή, ο Φον Αντωνάκης,  ο «πρωθυπουργός»,  κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι θέλει να σταματήσει το έργο της κυβέρνησης για να σώσει τους βολεμένους συνδικαλιστές και να κάνει πιο πλούσιους τους κερδοσκόπους της δραχμής.

Θέλει η αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει το έργο της κυβέρνησης, λοιπόν, μόνο που δεν του λέει κανείς του ανεκδιήγητου Φον Αντωνάκη, αφού παριστάνει ότι δεν το καταλαβαίνει  από μόνος του, ότι δεν είναι  η αξιωματική αντιπολίτευση που θέλει να σταματήσει αυτόν και τη συμμορία του. Είναι ο ελληνικός λαός που ζητά να μπει ένα τέλος σε αυτό το αναίσχυντο γκρέμισμα στο οποίο επιδίδονται οι ολετήρες της άθλιας κυβέρνησής του και ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο ελληνικός λαός συντάσσεται πίσω από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ως πότε..;

Το κόμμα κάνει τον υποψήφιο ή ο υποψήφιος το κόμμα;


Αλήθεια, πιστεύει κανείς πως ο Σαμαράς κάνει αλλαγή πολιτική πλεύσης επειδή πήρε τη Γκερέκου και τον Οικονόμου;
Πιστεύει κανείς ότι, επειδή εντάσσει κάποια στελέχη κεντρώα, αλλάζει σε κάτι η ακροδεξιά ατζέντα του;
Νομίζω πως κανείς δεν το πιστεύει.
Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν ότι, επειδή βλέπει ότι προφανώς δεν του φτάνουν οι δικές του ψήφοι και χρειάζεται και ψήφους απ' αυτές που στις Ευρωεκλογές πήγαν στο ΠΑΣΟΚ, στο Ποτάμι, τη ΔΗΜΑΡ κλπ, έπρεπε κι ο Σαμαράς να κάνει μια συμβολική κίνηση, τείνοντας το χέρι προς αυτούς, προκειμένου να συσπειρωθεί ένα ευρύ ιδεολογικά κοινό, με στόχο να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτή η συμβολική κίνηση φυσικά είναι η ένταξη κάποιων δυνάμεων/στελεχών από το χώρο του κέντρου.
Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ένας παραδοσιακά μη δεξιός ψηφοφόρος ο οποίος όμως τρέμει στο ενδεχόμενο να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σκέφτεται να ψηφίσει ΝΔ, αλλά δε νιώθει συμβατός μ' αυτό το χώρο.
Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, λοιπόν, εύστοχα η ΝΔ προσεγγίζει στελέχη με τα οποία θα νιώθουν συμβατοί οι πολίτες που σκέφτονται να ψηφίσουν πρώτη φορά ΝΔ.
Αυτό όμως καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτό δεν αλλλάζει τίποτα στην πολιτική της ΝΔ.
Αυτό είναι προφανές.
Δε νομίζω να υπέθεσε κανείς πως ο Σαμαράς θα ακολουθήσει πιο... κεντρώα πολιτική, λόγω Γκερέκου!
Η Γκερέκου κι ο Οικονόμου δεν ονειρεύονται να καθαρίζουν μετανάστες και μαλλιάδες, όπως ίσως ο Σαμαράς, αλλά απλώς συμφώνησαν μαζί του στην κεντρική πολιτική στρατηγική.
Δηλαδή... "Yes, my wonderful madame" στη Μέρκελ και "μη τυχόν και βγει ο Σύριζα".
Αυτό είναι όλο!

ΑΓΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ




 Η  πνευματικη  προοδος  απαιτει  να δινουμε  εμφαση σε οτι ειναι σημαντικο και να παραβλεπουμε ολα τα υπολοιπα  σαν ασημαντες επιδιωξεις  αναξιες της προσοχης μας. Εππλεον, το να θεωρηθεις  ανοητος  και απλοικος  για πραγματα  που δεν σε αφορουν  ειναι στην πραγματικοτητα καλο.

Μην ασχολεισαι  με τις εντυπωσεις των αλλων για σενα. Ειναι θαμπωμενοι  και τους εξαπατουν   οι εξωτερικες εμφανισεις των πραγματων. Μεινε  προσκολλημενος στο σκοπο σου. Αυτο και μονο θα δυναμωσει την θεληση σου  και θα δωσει συνοχη στη ζωη σου.

Αποφευγε  να προσπαθεις   να κερδισεις την επιδικιμασια  και το θαυμασμο των αλλων. Ακολουθεις  καποιον ανωτερο σκοπο.Μην επιθυμεις  να σε θεωρουν οι αλλοι κοσμοπολιτη, μοναδικο, η σοφο.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ





Ο  δον Χουαν  ελεγε  οτι η εσωτερικη  σιωπη  ηταν η πιο πολυποθητη κατασταση που επιδιωκαν  οι σαμανοι του αρχαιου Μεξικου. Την οριζε σαν μια φυσικη κατασταση της ανθρωπινης  αντιληψης στην οποια  οι σκεψεις  αποκλειονται και ολες οι λειτουργειες  οριζονται απο ενα επιπεδο  αντιληψης που δεν απαιτει τη χρηση του καθημερινου μας  γνωστικου συστηματος.

Η   εσωτερικη σιωπη  συνδεοταν παντα με το σκοταδι, τουλαχιστον για τους  σαμανους της γενιας του δον Χουαν, ισως  επειδη η ανθρωπινη αντιληψη, στερημενη απο το συνηθισμενο  της συντροφο, τον εσωτερικο διαλογο, πεφτει σε κατι  που θυμιζει  σκοτεινο λακκο.Το  σωμα  λειτουργει  οπως παντα, αλλα η συνειδηση  οξυνεται. Οι  αποφασεις  ειναι αμεσες  και απορρεουν απο ενα ξεχωριστο ειδος γνωσης, το οποιο στερειται  λεκτικης αποδοσης.

Η  ανθρωπινη αντιληψη που λειτουργει σε κατασταση εσωτερικης  σιωπης, μπορει να φτασει σε απεριγραπτα  επιπεδα.Καποια  απο αυτα ειναι ξεχωριστοι  κοσμοι, εντελως  διαφορετικοι απο εκεινους που επισκεπτομαστε  μεσω του ονειρεματος. Ειναι  απεριγραπτες καταστασεις, ανεξηγητες  στα πλαισια  των γραμμικων παραδειγματων  που χρησιμοποιει η αντιληψη μας στη συνηθισμενη της κατασταση για να εξηγησει  το συμπαν.

Η   εσωτερικη  σιωπη, ειναι η βαση για να πετυχουμε  ενα γιγαντιο βημα εξελιξης: τη σιωπηλη  γνωση- το επιπεδο της ανθρωπινης αντιληψης  οπου  η γνωση  ειναι αυτοματη και αμεση.

ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ





Αναμεσα στην αναμνηση  και στο τωρινο υπαρχει  μια βασικη διαφορα, η οποια  μπορει να παρατηρηθει καθε στιγμη. Σε  κανενα σημειο του χρονου  δεν ταυτιζεται το τωρινο με την αναμνηση.


Αναμεσα σε αυτα τα δυο υπαρχει  μια διαφορα  ως προς το ειδος και οχι μονο ως προς την ενταση. Το  τωρινο ειναι αναμφισβητητα τετοιο. Με  καμια   προσπαθεια θελησης  η φαντασιας δεν μπορειτε να  εναλλαξετε  αυτα τα δυο. Τωρα,  τι  ειναι  εκεινο  που δινει   αυτη τη μοναδικη ιδιοτητα  στο τωρινο;. Το τωρινο ειναι πραγματικο, ενω υπαρχει μια αβεβαιοτητα  γυρω απο την αναμνηση. Και  αυτο γιατι, μια στιγμη πριν, η αναμνηση ηταν τωρινη, μια στιγμη μετα  και το τωρινο θα αποτελει  αναμνηση. Τι  ειναι αυτο που καθιστα το τωρινο μοναδικο; 


Προφανως, ειναι η αισθηση οτι ειστε παρων. Στην  μνημη και στην προσδοκια υπαρχει ενα ξεκαθαρο αισθημα, οτι προκειται για μια νοητικη κατασταση που παρατηρειται, ενω  στο τωρινο το αισθημα ειναι κυριως οτι ειστε παρων και σε επιγνωση.

Η Αντικειμενική Θρησκεία


Υπάρχει ανάγκη Μίας Ενιαίας Θεώρησης της Πραγματικότητας, Μίας Θρησκείας του Βιώματος, Μίας Αντικειμενικής Θρησκείας, που διερευνά και οδηγεί στην Απόλυτη Πραγματικότητα, που υπερβαίνει τις επιμέρους εκφράσεις (όπως καταγράφονται στις θρησκείες που εμφανίστηκαν μέσα στην ιστορία τις προηγούμενες χιλιετηρίδες).
…..
Η Αντικειμενική Πραγματικότητα, Είναι Ενότητα που περιλαμβάνει τα πάντα. Είναι Δεδομένη. Υπάρχει ανεξάρτητα από την «συνείδηση», πριν την «συνείδηση» και μετά την «συνείδηση» (όχι την Συνείδηση που «αφυπνίσθηκε» και «ταυτίστηκε» με την Αντικειμενική Πραγματικότητα, αλλά την περιορισμένη συνείδηση, που μέσα στην «άγνοιά» της, «αποσπάται» από την Αντικειμενική Βάση της...)...
Η Αντικειμενική Πραγματικότητα Είναι η Βάση, το Υποστήριγμα, και το Κέντρο Αναφοράς, κάθε ύπαρξης, κάθε αντίληψης, κάθε ζωής. Η Αντικειμενική Πραγματικότητα Υπερβαίνει τα στενά όρια του άμεσα αντικειμενικού (που συλλαμβάνει η περιορισμένη συνείδηση, κι Απλώνεται ως το Μη-Προσδιορίσιμο, το Μυστήριο, το Υπερβατικό).
Το υποκείμενο που Αναδύεται Εντός της Αντικειμενικής Πραγματικότητας δεν είναι ανεξάρτητο από την Βάση του, από το Όλον. Η αντίληψη μίας «διαφορετικής» σχέσης Αντικειμενικού-υποκειμένου δεν είναι σωστή. Η αντίληψη ενός ξεχωριστού υποκειμένου, είναι ψευδαίσθηση...

ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στις 12 Ιουλίου του 2001, δηλαδή δυόμιση χρόνια μετά την γνωστή μυθιστορηματική σύλληψη και απαγωγή του Αμντουλάχ Οτσαλάν, ο Κούρδος ηγέτης από το Ιμραλί όπου τον είχαν φυλακίσει οι Τούρκοι σε μια μεγάλη εξομολόγηση του στους δικηγόρους του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Οζγκιούρ Πολίτικα της Ευρώπης, έστειλε ένα πολύ σκληρό μήνυμα για τους κύριους υπαίτιους της αιχμαλωσίας του. Στο μήνυμα αυτό ο Αμπντουλάχ Οτσαλαν σαν κύριο υπεύθυνο τον οποίο μάλιστα προοιμίασε με τον μαθητή του Ιησού, Ιούδα, που πρόδωσε τον δάσκαλο του, παρομοιάζει τον κ Σάββα Καλεντεριδη.
Όπως ανέφερε ο Οτσαλάν, υπήρχε σχέδιο απαγωγής του πριν ακόμα μεταφερθεί στην Κένυα και το σχέδιο αυτό ήταν εν γνώση και του κ. Καλεντερίδη. Σύμφωνα με το «σχέδιο» αυτό όταν είχε βρεθεί ο Οτσαλάν στην Κέρκυρα αποφασίστηκε να τον μεταφέρουν κατ” ευθεία στην Τουρκία με το ίδιο αεροπλάνο που επέβαινε. Την τελευταία στιγμή όμως το σχέδιο χάλασε, από το «περίεργο» εκείνο δυστύχημα που συνέβη στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας όταν ένα τζιπ συγκρούστηκε με το αεροπλάνο.

Σιωπηλή Γενοκτονία


«Στην εποχή μας η Ελλάδα υποφέρει από γενική ατεκνία και ολιγανθρωπία, ένεκα της οποίας και οι πόλεις ερημώθηκαν και η παραγωγή σταμάτησε, μολονότι δεν έγιναν ούτε πόλεμοι ούτε επιδημίες» Πολύβιος
Σιωπηλή Γενοκτονία: Άδειες κούνιες και γεμάτα φέρετρα στην Ελλάδα των Μνημονίων
Καθώς τα δημόσια ταμεία του ελληνικού κράτους γεμίζουν πλέον από το πολυδιαφημιζόμενο «πρωτογενές πλεόνασμα» ως αποτέλεσμα της αδιάκοπης φορολογικής αφαίμαξης του ελληνικού λαού και των αιματηρών περικοπών των κοινωνικών δαπανών που επέβαλαν τα Μνημόνια, η Τρόικα και οι υποτελείς κυβερνήσεις μας, ένα διαρκώς διογκούμενο έλλειμμα απειλεί να καταπιεί το μέλλον της Ελλάδας: το δημογραφικό έλλειμμα.
Η Ελλάδα της κρίσης και των κυβερνήσεων που διοικούνται με τα e-mail της Τρόικας υποφέρει από ένα βαρύ “δημογραφικό χειμώνα». Έναν «χειμώνα» που επιδεινώνει τις ήδη αρνητικές προοπτικές της χώρας, αποψιλώνοντας όλο και περισσότερο τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων. Το αποτέλεσμα είναι μια πληθυσμιακά μικρότερη και πιο γερασμένη Ελλάδα
Τα δημογραφικά προβλήματα (υπογεννητικότητα και γήρανση) του πληθυσμού της χώρας μας άρχισαν να εμφανίζονται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν η Ελλάδα ολοκλήρωσε τη λεγόμενη «δημογραφική μετάβασή» της. Εντούτοις η οικονομική κρίση και η πολιτική της αυστηρής λιτότητας των τελευταίων ετών, τα έχουν επιδεινώσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να πλησιάζουμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο «σημείο χωρίς επιστροφή» πέρα από το οποίο είναι αμφίβολη η επιβίωση, πόσο μάλιστα η ανάπτυξη, του ελληνικού λαού.

UFO στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας αποσυνδέει τον ηλεκτρικό εξοπλισμό των δυτών όταν αυτοί το πλησιάζουν σε απόσταση 200μ!! (Φωτογραφίες)

imageeΟι δύτες που εξερευνούν ένα αντικείμενο αγνώστων στοιχείων, στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, λένε ότι ο εξοπλισμός τους σταματάει να λειτουργεί όταν πλησιάζουν σε απόσταση 200 μέτρων από το αντικείμενο.
Ο επαγγελματίας δύτης  Stefan Hogerborn , μέρος της ομάδας Ocean X  , η οποία διερευνά την ανωμαλία, είπε ότι κάποιες από τις κάμερες των ομάδων και τα δορυφορικά τηλέφωνα σταματούν τη λειτουργία τους, όταν βρίσκονται ακριβώς πάνω από το αντικείμενο, και ξεκινούν να λειτουργούν μόνο από τη στιγμή που απομακρύνονται.

Αναφέρει τα εξής:
«Οτιδήποτε ηλεκτρικό, καθώς και το δορυφορικό τηλέφωνο, σταμάτησαν να λειτουργούν όταν ήμασταν πάνω από το αντικείμενο. Στη συνέχεια, όταν απομακρυνθήκαμε περίπου 200 μέτρα, ενεργοποιήθηκαν και πάλι, έπειτα επιστρέψαμε ξανά πάνω από το αντικείμενο με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. " Τίποτα δεν λειτουργούσε.

Πώς να μειώσετε την πρησμένη κοιλιά σε 60 δευτερόλεπτα, με αυτήν την απλή συνταγή



sassywater
Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να μειώσετε το μεγάλο μέγεθος της κοιλιάς σας, κι αυτό είναι το Sassy Water. Ονομάστηκε έτσι από την εφευρέτη της Cynthia Sass,  αυτή η συνταγή μετατρέπει το συνηθισμένο νερό σε ένα θαυματουργό ρόφημα  που μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία σας. Περιέχει σχεδόν καθόλου θερμίδες και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να βελτιώσετε την πέψη σας.
Το Sassy Water είναι ένα βασικό στοιχείο για το πρόγραμμα διατροφής <<Επίπεδη κοιλιά>> . Και υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Βλέπετε, ενώ πίνοντας οκτώ ποτήρια νερό μπορεί να ικανοποιείται την απαίτηση του σώματός σας για ενυδάτωση, υπάρχουν μερικά πράγματα ομως που θα πρέπει να σας ανησυχούν, όπως: η ισορροπία των υγρών του σώματός σας (ηλεκτρολύτες)  και η κατακράτηση των υγρών.
Πίνοντας Sassy Water  διευκολύνετε την καλή πέψη και τα συστατικά του βρίσκονται παντού. Τζίντζερ, αγγούρι, λεμόνι και δυόσμος μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σας με περισσότερους τρόπους από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Καστελόριζο blues…‏

ImageProxy

Παλιά, οι Αριστεροί παππούδες, αγόραζαν μια αθλητική εφημερίδα, για να κρύβουν μέσα τον Ριζοσπάστη, που, για …

πολλά χρόνια, βρισκόταν υπό καθεστώς διωγμού στην Ελλάδα. Ακόμα και όταν κυκλοφορούσε ελεύθερα, σπανίως αγοραζόταν φανερά από τα περίπτερα, υπό το φόβο των καταδοτών.
Κάπως έτσι νιώθω σήμερα, κάθε φορά που ο λόγος πάει στα πολιτικά. Θέλω να κρύψω σε ένα λαχταριστό περιτύλιγμα την πολιτική μου ταυτότητα (κομματική δεν έχω). Να κρύψω ότι είμαι ΠΑΣΟΚ, γιατί είμαι ΠΑΣΟΚ. Μόνο που σήμερα νιώθω σαν να θέλω να αποτινάξω όλη τη διαδρομή που με ενώνει με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Ντρέπομαι να δηλώσω ανοιχτά ότι γαλουχήθηκα με τον Αντρέα, ότι ως παιδί γοητεύτηκα από τις εμβληματικές αφίσες του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ εκεί κάπου το ’81 με την Αννούλα της Αλλαγής, ότι πανηγύρισα το 1985 όταν η Δεξιά έχασε τις εκλογές (αν και απογοητεύτηκα το ‘89 με την άνοδο του Αυριανισμού), ότι βγήκα ως μαθητής λυκείου στους δρόμους να διαμαρτυρηθώ για τον Τεμπονέρα. Και έπειτα ο εκσυγχρονισμός του Σημίτη, η περηφάνια για την είσοδο στο ευρώ και πάλι χαρές και πανηγύρια όταν το 2009 υποχρεώθηκε σε ήττα το θλιβερό σύστημα Καραμανλή.

Και έρχεται εκείνη η στιγμή στην Ζωή μας που επιλέγουμε έναν Δρόμο, που δίνει Ουσία στο ανούσιο

Πρέπει να είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που τούτος ο κόσμος δεν τους αρέσει… Έχει πολύ θυμό, ντροπή και φόβο… έχει πόλεμο και θάνατο… έχει περισσότερο πόνο, απ’ ότι χαρά… Και όλοι σχεδόν ονειρεύονται έναν άλλον κόσμο… Με βαθύτερες Αξίες, με Αγάπη και Ειρήνη… Και τον αναζητούν διακαώς… Αναζητούν το Βασίλειο των Ουρανών, τον Κόσμο του Θεού, εκείνη την Πηγή που η δόνησή της αγγίζει τα βάθη του Είναι τους και ενώνει, φωτίζει, Αγαπάει…

Και έρχεται εκείνη η στιγμή στην Ζωή μας που επιλέγουμε έναν Δρόμο, που δίνει Ουσία στο ανούσιο, Αγάπη στην μνησικακία, συγχώρεση στην άγνοια, αθωότητα σε ότι φαίνεται ατελές και μισό… Είναι εκείνος ο Δρόμος που κάνει την Ζωή μια μυστικιστική τελετουργία, χωρίς φανφάρες, μόνο με απλότητα, δεκτικότητα και εκείνο το Θέλημα που δεν έχει παραχωρήσεις, παρά μόνο Επιλογή, Απόφαση και Αφοσίωση…

Δρόμοι υπάρχουν πολλοί… Όλοι όμως πρέπει να οδηγούν σε εκείνον τον Κόσμο, με το Όραμα του οποίου γεννηθήκαμε σε τούτον τον κόσμο…

Λένε πως η μοίρα του ανθρώπου είναι άγνωστη, όμως η ιστορία μας σαν ανθρωπότητα, το διαψεύδει… Αιώνες τώρα, τούτο το Όραμα του Κόσμου, που μας συνοδεύει από την γέννησή μας σε τούτον τον Φυσικό Κόσμο  μέχρι την αποχώρησή μας, έφερε - και συνεχίζει να φέρνει-  μια εξέλιξη που μας κάνει εξακολουθητικά να φοβόμαστε, να ντρεπόμαστε και να θυμώνουμε…

Επιλέγουμε έναν Δρόμο που μας κατευθύνει στον Κόσμο που οραματιστήκαμε, οι Μνήμες του οποίου είναι μέσα μας δεμένες σε μεταξωτή κλωστή
Και αντί να τον τιμήσουμε, προσπαθούμε να τον κάνουμε ίδιο με τον κόσμο που θέλουμε να εγκαταλείψουμε… 

Τα όνειρα και οι ελπίδες δεν ανήκουν στην Ζωή, είναι μια μηχανιστική συνήθεια που δίνει διεξόδους… Και όταν κοιμάσαι, το σίγουρο είναι ότι θα ονειρεύεσαι αυτό που σου λείπει, γιατί μόνο στον ύπνο μπορεί να κάνεις όνειρα… Όταν είσαι ξύπνιος μπορείς να κατευθύνεσαι εκεί που Θέλεις… Και αυτό έχει τόσο Αφοσίωση, που μοιάζει με πόλεμο…

Τον Δρόμο τον βρήκαμε… Ο πόλεμος όμως μας βρίσκει μέσα από την Αφοσίωση, μέχρι να έρθει εκείνη η ευλογημένη Σιωπή, που τότε μπορούμε να αγγίξουμε το Σύμπαν μας, και τότε μπορούμε να τον τιμήσουμε κιόλας…

Ένα λάθος… Ο Δρόμος ο δικός μας δεν αφορίζει όλους όσοι δεν τον ακολουθούν, όταν τον περπατάμε με αλήθεια και δεν φανταζόμαστε ότι τον περπατάμε,  ενώ δεν έχουμε κάνει ούτε μισό βήμα προς τον Θεό μέσα μας…

Τότε ο Δρόμος γίνεται Νόμος!

Καλημέρα <3 <3 <3

Πρέπει να είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που τούτος ο κόσμος δεν τους αρέσει… Έχει πολύ θυμό, ντροπή και φόβο… έχει πόλεμο και θάνατο… έχει περισσότερο πόνο, απ’ ότι χαρά… Και όλοι σχεδόν ονειρεύονται έναν άλλον κόσμο… Με βαθύτερες Αξίες, με Αγάπη και Ειρήνη… Και τον αναζητούν διακαώς… Αναζητούν το Βασίλειο των Ουρανών, τον Κόσμο του Θεού, εκείνη την Πηγή που η δόνησή της αγγίζει τα βάθη του Είναι τους και ενώνει, φωτίζει, Αγαπάει…
Και έρχεται εκείνη η στιγμή στην Ζωή μας που επιλέγουμε έναν Δρόμο, που δίνει Ουσία στο ανούσιο, Αγάπη στην μνησικακία, συγχώρεση στην άγνοια, αθωότητα σε ότι φαίνεται ατελές και μισό… Είναι εκείνος ο Δρόμος που κάνει την Ζωή μια μυστικιστική τελετουργία, χωρίς φανφάρες, μόνο με απλότητα, δεκτικότητα και εκείνο το Θέλημα που δεν έχει παραχωρήσεις, παρά μόνο Επιλογή, Απόφαση και Αφοσίωση…
Δρόμοι υπάρχουν πολλοί… Όλοι όμως πρέπει να οδηγούν σε εκείνον τον Κόσμο, με το Όραμα του οποίου γεννηθήκαμε σε τούτον τον κόσμο…

Ιάσονας και Μήδεια στον Υδροχόο* Στης Μνήμης το Μνήμα Μην Μένεις*



10. 1. 2015


Αυτές τις Μέρες στον Ουρανό

η  Μήδεια βρίσκεται στη Χώρα

του Υδροχόου*

Κι ο Ιάσονας,

της Μνήμης της, Νήμα Παλιό,

στην Χώρα του Υδροχόου

βρίσκεται κι Αυτός*

Στην 7η Μοίρα Εκείνος*

Στην 19η Μοίρα Αυτή*



Μνήμη Παλιά

Και Ξεχασμένη

Που θέλει κάτι να πει*

Κι όλο ξανασωπαίνει*

Η θρησκεία σε ερωτήσεις

Η ανθρωπότητα (τουλάχιστον, το κομμάτι της που δικαιούται να θεωρεί τον εαυτό του πολιτισμένο) συγκλονίζεται από ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα θρησκευτικού φανατισμού. Και ο χρονικός ορίζοντας της λέξης «ακόμα» είναι βραχύς, αφού πρόσφατες είναι οι εφιαλτικές εικόνες αποκεφαλισμών και άλλων πράξεων θηριωδίας στο όνομα κάποιας θρησκευτικής πίστης…
religionΒλέποντας την ιστορία των θρησκειών διαχρονικά, έχω την αίσθηση (και ας με διορθώσουν οι αναγνώστες) ότι καμία δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο της ιστορικής κριτικής σε ό,τι αφορά τη στάση της απέναντι στην αντίθετη άποψη. Και πώς να συμβιβαστεί, αλήθεια, ο (συχνά φανατικός) δογματισμός με την ελευθερία της σκέψης που προϋποθέτει το δικαίωμα στην αμφισβήτηση; Όμως, υπάρχει ένα πιο θεμελιώδες και κρίσιμο ερώτημα που αφορά αυτή τούτη την ιδέα της θρησκείας, γενικά: Πόσο συμβατή είναι αυτή με την αναζήτηση (ακόμα περισσότερο, την εύρεση και την απόλυτη γνώση) της Αλήθειας περί της Ουσίας του Θείου;
Έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε την δήλωση θρησκευτικής πίστης ως μέρος του αυτοπροσδιορισμού ενός ατόμου. Η απουσία, δε, μιας τέτοιας δήλωσης οδηγεί εξ ορισμού στον χαρακτηρισμό του ατόμου ως «άθεου».
Το ότι ένας άθεος είναι άθρησκος, είναι, ασφαλώς, αυτονόητο. Το ζητούμενο είναι κατά πόσον ισχύει το αντίστροφο.

Συγχωρέστε τους γονείς σας


Parents
Το να είσαι γονιός είναι ένα δύσκολο έργο και μια ευθύνη πλήρους απασχόλησης. Τα παιδιά απαιτούν προσοχή, φροντίδα και σεβασμό, γιατί η σχέση με τους γονείς τους αφήνουν βαθιά σημάδια που θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά τους και την ενήλικη ζωή τους. Πολλοί γονείς είχαν ένα τρόπο διαπαιδαγώγησης από τους δικούς τους γονείς και αυτόν εφάρμοσαν και στα παιδιά τους. Αρά ποιος είναι αυτός που έχει την ευθύνη για τα προβλήματα της παιδικής μας ηλικίας; Όχι ποιος είναι ο ένοχος, αλλά ποιος έχει την ευθύνη. Εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν, γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς με ποιες συνθήκες μεγάλωσαν οι γονείς μας αλλά και οι παππούδες μας και ούτω καθεξής.
Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τα παιδιά τους και προσπαθούν να τους παρέχουν ότι καλύτερο. Αλλά ακόμη και αυτή η μορφή σχέσης μεταξύ παιδιού και γονέα μπορεί να είναι διαταραγμένη αφού η υπερβολική ανησυχία των γονέων και οι υψηλές τους προσδοκίες για το αν είναι αρκετά αυτά που παρέχουν στο παιδί προκαλεί εκνευρισμό, ανησυχία και πίεση. Το πιο σημαντικό «πράγμα» που χρειάζεται ένα παιδί είναι και θα είναι πάντα η αγάπη. Το να αγαπάς και να αποδέχεσαι το παιδί σου είναι η βάση μιας υγιούς οικογένειας και μιας αρμονικής συμβίωσης. Και μιλάω απλά για αγάπη και όχι για κτητικότητα.

Je suis Samaras


Μιλώντας από τη Χαλκίδα και σχολιάζοντας το μακελειό στο Παρίσι, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε: "Βλέπετε σήμερα τι συμβαίνει στην Ευρώπη, αλλάζουν τα πάντα με δραματικό τρόπο. Στη Γαλλία ο σοσιαλιστής Ολάντ έβγαλε τον στρατό στους δρόμους. Σήμερα στο Παρίσι έγινε μακελειό κι εδώ κάποιοι προσκαλούν κι άλλους λαθρομετανάστες και μοιράζουν ιθαγένειες."

Με λίγα λόγια, ο Αντώνης Σαμαράς εξομοίωσε τους λαθρομετανάστες με τους ισλαμοφασίστες. Στο μυαλό του Αντώνη Σαμαρά όλοι οι μετανάστες είναι μουσουλμάνοι κι όλοι μουσουλμάνοι είναι στυγεροί δολοφόνοι.

Προσέξατε και το άλλο; "Ο σοσιαλιστής Ολάντ έβγαλε τον στρατό στους δρόμους." Σαν να λέει: "Αν ήταν ακροδεξιός σαν εμένα θα είχε κατεβάσει τα τανκς."

Χθες, έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο, ανάμεσα σε αυτούς που φώναζαν "Je suis Charlie", ήταν και μερικοί - πολύ ευαισθητοποιημένοι - φιλελέδες που πριν από μερικούς μήνες ζητούσαν να μην εκδοθεί το βιβλίο του Κουφοντίνα. Μας κατασυγκίνησαν τα πατσαβουράκια. Είναι υπέρ της ελευθερίας έκφρασης μωρέ τα καημένα αλλά όχι υπέρ της ελευθερίας έκφρασης όλων. 

Όταν συνειδητοποιούν ότι η ελευθερία του λόγου που υπερασπίζονται επεκτείνεται και στους κουφοντίνες παντός είδους, τους πιάνει μια ανατριχίλα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΖΕΙ ΣΕΞ ΜΑΝΙΩΔΩΣ


Αξεπέραστος και διαχρονικός ο μαγνητισμός του σεξ. Ποιος λέει “Όχι” σε οτιδήποτε έχει σχέση με σεξ, πορνογραφικό κι όχι; Ό, τι προκαλεί αισθησιακά στο σινεμά, στη διαφήμιση, στα μήντια, αρέσει και έχει τους αμέτρητους μπανιστές του.
Αυτή, όμως, η δίψα του μπανίζειν δεν εκφράζει στην πράξη και τους... χρήστες της ερωτικής πράξης. Θέλω να πω ότι πολύ λιγώτεροι, ελάχιστοι, είναι εκείνοι που κυνηγούν το αληθινό σεξ, που θέλουν να κάνουν σεξ, σε σύγκριση με την παγκόσμια κοινωνία που αρκείται στην ερωτική οφθαλμολαγνεία.
Τελικά, ο άνθρωπος είναι ντροπαλός. Δεν ξέρει τι θέλει ο άλλος. Κι αν το ξέρει, ότι ο άλλος, η άλλη θέλουν να κάνουν σεξ, δεν ξεπερνάει τη ροζ γραμμή. Δεν φλερτάρει, δηλαδή, δεν “επιτίθεται” στον άλλον, στην άλλη, με τον δέοντα τρόπο βέβαια, για να βρεθούν οι δυο τους στη διαδικασία της συνουσίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα