Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Σ-ΕΙ-ΡΙΟΣ


Ο Σείριος α και β είναι  τα άστρα που ενέπνευσαν το πνεύμα των Ελλήνων.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι Σείριος είναι το αστέρι που αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου με τα ονόματα:  Σείριος, Σούρια, Σουρ, Σήειρ, Οσιρις κ.α. Από το Περού και το Μεξικό μέχρι την Αυστραλία και Ιαπωνία και από την Ισλανδία μέχρι την Νότια Αφρική, είναι μια παράδοση που ζει χιλιάδες χρόνια, παρά τις προσπάθειες εξαλείψεως της, για να θυμίζει στον άνθρωπο την σχέση του με το μακρινό αυτό αστέρι και πως οι θεοί-βασιλιάδες εποικιστές τότε, έφεραν το σπέρμα της ζωής στον πλανήτη του γαλαξία μας...που λέγεται ΓΗ. 

1871 Albert Pike: Η πρόβλεψη των 3 παγκοσμίων πολέμων O Albert Pike o ίδιος μασόνος, μέλος της ΚΚΚ, σχεδιάζοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων, έλαβε ένα όραμα για το πώς θα μπορουσε να πραγματοποιηθεί αυτή και έστειλε την επιστολή στον επίσης μασόνο Giuzzepe Massini , την 
15 Αυγούστου του 1871. Καταπληκτικά ακριβής απεικόνιση:

Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να δημιουργηθεί για να επιτραπεί στους πεφωτισμένους(Illuminati) να ξεφορτωθούν τους

Εσύ απλώς γίνε ο παρατηρητής….

Κανένας άλλος δεν μπορεί να σε ελευθερώσει. Η όλη ιδέα είναι λανθασμένη. Εσύ έχεις δημιουργήσει τα δεσμά. Πως μπορεί να σε ελευθερώσει κάποιος άλλος; Εσύ είσαι ο μόνος που μπορείς να σπάσεις τα δεσμά σου και να ελευθερωθείς.
Εσύ όμως αγαπάς τις αλυσίδες σου και θέλεις εμένα να σε ελευθερώσω. Αυτό που ζητάς, είναι εντελώς παράλογο. Εσύ είσαι η αιτία όλης σου της μιζέριας και της δυστυχίας και θέλεις εμένα να σε λυτρώσω από τις μιζέριες και τις δυστυχίες.
Κι ωστόσο θα εξακολουθείς να

Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
τα περίφημα «Κ ε ρ α μ ι α ν ά», στην Κρήτη, νότια από τα Χανιά.
Εκεί γύρω στο τέλος τού 18ου αι. Έγινε μία μεγάλη ιεροσυλία στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, βορειο­ανατολικά από τα Χανιά. Επακολούθησε αφορισμός — κάτι τέτοιο συνηθιζόταν στην εποχή της Τουρκοκρατίας— και για όσους την διέπραξαν και για όσους γνώριζαν και δεν μαρτυρούσαν.
Το αποτέλεσμα υπήρξε τρομερό.

''Εκεί που βρίσκονται τα πτώματα, εκεί μαζεύονται οι γύπες*''


Από Κίνδυνοι στον πνευματικό δρόμο

                                                     

«Η τροφή που καταπίνουμε πάει μέσα στο αίμα μας,
και από εκεί έλκει τις οντότητες που της αντιστοιχούν.


Στα Ευαγγέλια αναφέρεται:
''Εκεί που βρίσκονται τα πτώματα, εκεί μαζεύονται οι γύπες*''.

Αυτό είναι αλήθεια και για τους τρεις κόσμους:
το φυσικό, τον αστρικό και το νοητικό.

Λοιπόν, αν θέλετε να είστε υγιείς και στα τρία επίπεδα,
μην έλκετε τους γύπες* με πτώματα.

ΚΩΔΙΚΑΣ 3 συνέχεια....


              

ΚΩΔΙΚΑΣ 2 συνέχεια....

               

                                 

.) ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΑΔΕΛΦΙΑ...ο άνθρωπος είναι πολίτης δύο κόσμων. Απολαμβάνει δύο ξεχωριστά είδη εμπειρίας, το ύπαρ(πραγματικότητα) και το όναρ (όνειρο, φανταστικό). Καθένα έχει τη δική του ΛΟΓΙΚΗ και τα δικά του όρια κι ούτε υπάρχει φανερός λόγος για να θεωρηθεί το ένα πιο σημαντικό από το άλλο. Ο πρώτος κόσμος είναι ο κόσμος της παγιότητας, ο δεύτερος κόσμος αποτελεί εμπειρία διαφυγής από τα δεσμά του χρόνου, του χώρου....και όπως μας λέει ο Shelley… « η  ψυχή την ώρα της δημιουργίας, είναι σαν ένα σβησμένο κάρβουνο, που κάποια αόρατη επίδραση, όπως ένας αβέβαιος άνεμος, το ξυπνά σε μια λαμπρότητα παροδική»

ΚΩΔΙΚΑΣ 2 συνέχεια....             


            2.) Ο  ΚΩΔΙΞ   ΕΝΝΕΑ (ΕΝ-ΝΕ-Α)

ΑΔΕΛΦΙΑ....( Οι αριθμοί δεν ΕΡΜΗ-νεύουν τα γεγονότα, τα γεγονότα ΕΡΜΗ-νεύουν τους αριθμούς.)
Πάρτε έναν οποιοδήποτε ΑΡΙΘΜΟ (....εντελώς  τυχαία παίρνω τον αριθμό 146). Κάνετε τον αναριθμητισμό στα αριθμητικά σύμβολα του 146.  Ήτοι: 146, 164, 416, 461, 641, 614.
Έχουμε έξι διαφορετικές τοποθετήσεις. Έξι διαφορετικούς αριθμούς, που ενώ αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι θα έχουν τον ίδιο πυθμένα ως λεξάριθμοι...είναι εντελώς διαφορετικοί και δηλώνουν ή ερμηνεύονται από διαφορετικά γεγονότα.

ΚΩΔΙΞ ΕΝΝΕΑ


                              

Ο  ΚΩΔΙΞ....ΕΝΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ  (ΕΝ-ΝΕ-Α=1+1+1=111)
(Γεύσεις.....και αρώματα....από τον πάνσοφο Ελληνικό Λόγο.)
1.)    ΕΚΣΤΑΣΙΣ = ( Η ΕΚΤΟΣ+ΣΤΑΣΕΩΣ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ….)
ΑΔΕΛΦΙΑ...Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΣ (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΥ....ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ «ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ».

Γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο!

 Ο τρόπος να γίνεις καλύτερος είναι εδώ! ΣΟΦΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΥΝΑΜΗ. Εξυγίανε τις δυνάμεις αυτές και γίνε μέρος της λύσης!

Η αλλαγή του κόσμου ξεκινά από εμάς τους ίδιους. Αν έχεις αποφασίσει πραγματικά να αλλάξεις, δες την Σοφία, την Αγάπη και την Δύναμη από τις αρνητικές τους όψεις και άλλαξε τον εαυτό σου για να μπορέσεις να βάλεις το λιθαράκι σου στην αλλαγή του κόσμου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ.....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

                                
                                                 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ
                                        ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
                                      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ
            ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ
                          ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...

                                               ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ» ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

· Υπέγραψαν δανειακές συμβάσεις χωρίς ποσά και ημερομηνίες!! Τελίτσες υπέγραφαν σαν να έπαιζαν τρίλιζα!!!
του Μάκη Βραχιολίδη
 
Το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του λαού ξεπερνά κάθε φαντασία. Δεν έχει προηγούμενο. Τα τρία Μνημόνια και τα συνοδεύοντα αυτά δανειακές συμβάσεις, είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Είτε δεν ψηφίστηκαν από τα 3/5 της Βουλής όπως ορίζει το Σύνταγμα είτε όταν πέρασαν με πάνω από 180 ψήφους, ψηφίστηκαν ως προσχέδια και όχι ως δανειακές συμβάσεις. Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ πρώτα και η τρικομματική κυβέρνηση σήμερα εφαρμόζουν επί τρία χρόνια βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού, έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες και στην αυτοκτονία περίπου 4000 συμπατριώτες μας, έχοντας συνάψει Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις που είναι όλα παράνομα!

Η διατροφή του μέσου αρχαίου Ρωμαίου

Η κάτω γνάθος ενός άνδρα 30 και κάτι ετών θαμμένο
στο νεκροταφείο Castellaccio Europarco της Ρώμης
έχει σημάδια κοιλοτήτων και ένα απόστημα.
Τα οστά αποκάλυψαν υψηλό ποσοστό κεχριού
στη διατροφή του ανθρώπου.

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι ήταν γνωστοί για το καλό φαγητό, με τα ψηφιδωτά από όλη την επικράτεια της Αυτοκρατορίας να απεικονίζουν συμπόσια, πλούσια σε ποσότητα φαγητών, φρούτων, λαχανικών, γλυκών - και, φυσικά, κρασιού. Αλλά το 98% των Ρωμαίων δεν ανήκε στην κοινωνική ελίτ, και οι γιορτές τους δεν διατηρήθηκαν στην αρχαία τέχνη.

Μαθαίνοντας


Με τον καιρό μαθαίνει κανείς
τη λεπτή διαφορά ανάμεσα στο να κρατά ένα χέρι και να αλυσοδένει μια ψυχή.
Μαθαίνει πως αγαπώ δε σημαίνει: στηρίζομαι και ότι  συντροφικότητα δε σημαίνει: ασφάλεια..κι έτσι κανείς αρχίζει να μαθαίνει….

Πως τα φιλιά δεν είναι συμβόλαια και ότι τα δώρα δεν είναι υποσχέσεις. Και αρχίζει να δέχεται τις ήττες  του με το κεφάλι ψηλά και τα μάτια ορθάνοιχτα. 
Και μαθαίνει να χτίζει όλες τις διαδρομές του στο σήμερα γιατί το έδαφος του αύριο είναι υπερβολικά αβέβαιο για να κάνεις σχέδια… και κάθε μέλλον μπορεί να μείνει στη μέση.

Μαγικοί Συνδυασμοί Τροφών που πολλαπλασιάζουν τα οφέλη των τροφών στον οργανισμό μας

 
 Το να συνδυάζουμε μερικές συγκεκριμένες τροφές μεταξύ τους, δεν είναι μόνο καλό για την γεύση που θα προκύψει, αλλά και για την υγεία μας και την καταπολέμηση ασθενειών.

Οι τροφές επηρεάζουν την υγεία μας με μια σειρά από πολύπλοκους τρόπους και μπορεί να αποδειχθούν ακόμη πιο ωφέλιμες, όταν καταναλώνονται μαζί με κάποια άλλα.
Τα τελευταία 10 χρόνια, έχουν γίνει πολλές έρευνες για την κατανόηση της συνέργειας των τροφών. Πριν από μια δεκαετία, δε γνωρίζαμε καν για φυτοχημικά όπως το λυκοπένιο (που έχει κάνει διάσημες τις ντομάτες) ή τις ανθοκυανίνες και την πτεροστιλβένη (που ανέδειξε της αξία των μύρτιλων) και υπάρχουν πολλά ακόμη που δε γνωρίζουμε.

Η έρευνα έχει αποδείξει πάντως ότι τα παρακάτω τρόφιμα είναι καλύτερα όταν τρώγονται μαζί. 

~ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ~


                                                   
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ

Θα σας θυμίσω μια ιστορία για τις Ψυχές, που ετοιμάστηκαν να κατέβουν στην Γη.

Ίσως η ιστορία αυτή θα βοηθήσει κάποιους να καταλάβουν καλλίτερα την Ψυχή τους, τον Εαυτό τους και το νόημα της ζωής τους.
Να θυμάστε την ιστορία αυτή όσο πιο συχνά μπορείτε, ιδίως στις δύσκολες καταστάσεις και τότε θα έρθουν σε σας η σοφία και η χαρά.
. . . Κάποτε έχουν συγκεντρωθεί οι Ψυχές σε ένα συμβούλιο πριν την ενσάρκωσή τους στην Γη.
Ρωτάει λοιπόν ο Θεός την μια Ψυχή:

Πως η πολιτική ελίτ χρησιμοποίησε την κρίση χρέους για να πετύχει την ενοποίηση των εθνών σε ένα υπερκράτος
«Τα έθνη της Ευρώπης πρέπει να κατευθυνθούν προς το υπερκράτος χωρίς να καταλάβουν οι πολίτες τι συμβαίνει»

Το πιθανότερο φινάλε για την κρίση χρέους της Ευρώπης είναι γνωστό: αμοιβαιοποίηση του χρέους και μεγαλύτερη ενοποίηση. Ωστόσο το «μαύρο χιούμορ» της υπόθεσης προέρχεται από το πολιτικό θέατρο που κυριαρχεί στην εξέλιξή της.

Νέα Τάξη Πραγμάτων Και Τρόικα
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), Αμερικανιστί New World Order, (N.W.O.), σκοπό έχει τη παγκόσμια κυριαρχία, διά της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. 

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος*

Η λέξη «Τρόϊκα» είναι Ρωσική και σημαίνει τριμερής.

 Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων για να πετύχει το σκοπό αυτό έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και προγράμματα, που στοχεύουν στη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, μέσω τοπικών πολέμων, πείνας και χρεοκοπίας των κρατών, εμβολιασμού της ανθρωπότητας, άμβλωσης, αποστείρωσης, εγχειρίσεων, την ...
προώθηση τοξικών εμβολίων, φαρμάκων, πανδημιών, κ.λ.π.

Πανελληνισμός και παγκοσμιοποίηση

Τα ηνία των εθνών και των παγκόσμιων ισορροπιών βρίσκονται σε λάθος χέρια


Στα χέρια της διεθνούς ανομίας, της αχαλίνωτης ανηθικότητας και της ακόρεστης βουλιμίας για την ενθυλάκωση βρώμικων κερδών από την εκποίηση ονείρων ξένων. Είναι η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση, ένα σκοτεινό στις συνεδριάσεις του και απόλυτα φανερό στις μεθοδεύσεις του υπερεθνικό παράκεντρο εξουσίας που θέλει δημεύοντας κράτη και ιδιωτικές περιουσίες να γίνει επίσημη παγκόσμια διακυβέρνηση.

«Ποιος είμαι; Ποιος είσαι; Ποιος είναι αυτός;»

 
 Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ανθρωπότητας που ακόμα περιμένει απάντηση… Και τελικά έχουμε φτάσει στο σημείο να μην ξέρουμε τι έχει μέσα του ο διπλανός μας!
~ Ποιος είσαι;
~ Είμαι ο κύριος χ!
~ Ποιος είσαι σε ρώτησα, όχι πως σε λένε.
~ Μάλιστα! Κατάλαβα! Είμαι ένας δάσκαλος που είναι και σύντροφος, μπαμπάς, γιος, φίλος, εραστής, πολίτης,
αγοραστής, καταναλωτής, και τόσα άλλα… Θα μπορούσα να σου πω πολλά ακόμα για’ μένα!
~ Δεν είσαι αυτό που νομίζεις ότι είσαι. Όσα μου είπες ότι είσαι, είναι ρόλοι της καθημερινότητας σου.

~ Ο πιο ισχυρός εχθρός είναι μέσα σου ~

                    
Θα ήθελα να εκφράσω μια ελεύθερη σκέψη με αντικείμενο τον πόλεμο που γίνεται μέσα μας.
Γι’ αυτόν τον αιώνιο εσωτερικό μας εχθρό που αδιάκοπα, μάχεται και αντιστέκεται σε ότι θετικό και φωτεινό ακλουθεί η καρδία μας, σε ότι μας κάνει να είμαστε χαρούμενοι. Προκειμένου να θρέψη με τ’ αρνητικά και δυσάρεστα αποτελέσματα του την υποσυνείδητη (μα ασυνείδητη σε μας) παρουσία του και υπόσταση.
Δίπλα μας είναι, και ψιθυρίζει στο αφτί.. σε κάθε μας κίνηση γίνεται σύμβουλος με κίνητρο το συμφέρον την ανταμοιβή την ανταγωνιστικότητα την υποχρέωση το δόλο την διαστροφή.
Έχει μεγάλη δύναμη – πολύ μεγάλη δύναμη!!!! και γίνεται απόλυτος κυρίαρχος και εξουσιάζει το θύμα του όταν δεν γίνεται αντιληπτός κατά τις συστηματικές παρεμβάσεις που κάνει στον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Να Θυμόμαστε τι είναι ΕΛευθερία!

                                          

 ΕΛευθερία της ζωής, της ψυχής, του νου, του Όλου, του Ενός...!!!
Με Φως, αγάπη, έρωτα, αρετή, πίστη, εξέλιξη, δημιουργία, έμπνευση, αναπτέρωση, αγαλίαση...
ΕΛευθερία της ζωής:
- Να ζεις σε ΕΛεύθερη γή, με αγαθά ΕΛεύθερα για όλους...
- Να ζεις την αγάπη με την απλή φυσιολογική ροή ενέργειας που αγκαλιάζει σκέψη και σώμα σε όλους...

Ασκησεις αποκωδικοποιησις της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ για αρχαριους.Η αρχη είναι το ημισυ του παντος


                        

Κατανοω πως η επιβεβαιωσις , ακομη και μερους, των οσων προκυπτουν θα είναι η αιτια να ξαναγραφουν όλα τα βιβλια του πλανητη.
Ας ξεκινησουμε με την υποθεση εργασιας πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ περιγραφει πραγματικα γεγονοτα που συνεβησαν στο παρελθον της ΓΗΣ και αφορουν τους εξωγηινους δημιουργους μας και την Ελληνικη διπλη βιο-νανοελικα γνωστη και ως [dna].
Ποια ηταν η αφορμη που σκεφτηκα με αυτόν τον τροπο;;; Αφορμη σταθηκε η ανακαλυψη πως ο αριθμος των στιχων της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ [ είναι -12110 στιχοι] είναι στην πραγματικοτητα ο χρονος που χρειαζεται το φως για να ερθει από την ΣΕΛΗΝΗ στη ΓΗ.

Σεισμική Μόνωση - Το μυστικό των αρχαίων κτισμάτωνΤα τελευταία χρόνια είναι χρόνια κατακλυσμιαίων καταστροφών. Κύρια πηγή τους… ο Εγκέλαδος. Χώρες όπως η Αϊτή, είδαν πόλεις τους να ισοπεδώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χιλιάδες οι ανθρώπινες απώλειες, ανυπολόγιστο το ύψος των καταστροφών. Μεγάλα πλήγματα δέχθηκαν επίσης η Χιλή, η Ιαπωνία, η Ινδονησία, η Κίνα, και το Μεξικό.

Η δομική τεχνολογία -ως επιστήμη- ανέκαθεν αναζητούσε την απάντηση στο θέμα της τέλειας σεισμικής μόνωσης και ασφάλειας των κτιρίων. Πολλές έρευνες διενεργήθηκαν κι ακόμη περισσότερα χρήματα δαπανήθηκαν, προκειμένου χώρες με βαρύ ιστορικό σεισμικών καταστροφών, να βρουν εκείνη τη φόρμουλα που θα επιτρέψει στους πολίτες, ακόμη και της πλέον σεισμογενούς περιοχής, να κοιμούνται ήσυχα και χωρίς το βασανιστικό φόβο μιας πιθανής επιδρομής του Εγκέλαδου.

Απίστευτα προηγμένη τεχνολογία στα Ομηρικά ΈπηΤα Ομηρικά έπη, πριν απ’ όλα, δίδαξαν την Ελληνική γλώσσα, σε τέτοιο μάλιστα σημείο εξοχότητας, ώστε να αποτελούν κορυφαία λογοτεχνικά αριστουργήματα. Υπήρξαν ένα ευαγγέλιο για τον ελληνικό λαό, ένα ευαγγέλιο απαλλαγμένο γενικά από στοιχεία μαγείας, μεταφυσικής ή δεισιδαιμονίας. Επιπλέον μέσα από αυτά οι Ελληνες διδάχθηκαν πρότυπα τιμής, ευγενούς ανατροφής και ορθής γλώσσας.

Τα Ομηρικά έπη δίδαξαν επίσης ιστορία -την ιστορία των αρχών της μινωικής και της μυκηναϊκής εποχής- ενώ αποτελούν τον προάγγελο μιας νέας εποχής, δίνοντας στον αναδυόμενο ελληνικό λαό το στέρεο εκείνο θεμέλιο, πάνω στο οποίο οικοδόμησε έναν καινούριο πολιτισμό, παρέχοντας του ταυτόχρονα πρότυπα ορθής συμπεριφοράς, περηφάνια κι αξιοπρέπεια.

Τι Σημαίνει ο Νόμος του Θελήματος;

                                            

Το Βιβλίο του Νόμου ή Liber Al vel Legis που παραδόθηκε στον Άλιστερ Κρόουλυ στις 8, 9 και 10 Απριλίου 1904 (όπως εξηγεί και ο ίδιος σε πολλά σημεία του corpus του, βλ. χαρακτηριστικά The Equinox of the Gods) αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της μεταφυσικής σκέψης του Θελήματος και κύριο οδοδείκτη για την πρακτική εφαρμογή του Νόμου του Θελήματος.
Ποιος ακριβώς όμως είναι ο Νόμος αυτός και τι αληθινά σημαίνει;

9… ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΠΟΥ ΊΣΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ

Αν και η επιστήμη έχει προχωρήσει σε σημαντικές διαπιστώσεις ως προς θέματα που έχουν να κάνουν 
με τον πλανήτη μας, αλλά και το σύμπαν που τον περιβάλλει, υπάρχουν μερικά θέματα για τη Γη, που μπορεί να μας διαφεύγουν.
Πάνε πολλά χρόνια από τότε που εγκαταλείφτηκε η ιδέα πως η Γη είναι επίπεδη και ίσως οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε πλέον τις βασικές επιστημονικές γνώσεις για τον πλανήτη μας, μέσα από τον απλό δρόμο της παρατήρησης των φυσικών στοιχείων.

Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για τη Γη; 

Κινέζικο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες..!Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος. 


Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού

Πούλησαν την ψυχή τους στον Διάολο

Πάντα θα υπάρχει κάποιος που ψάχνει τον εύκολο και γρήγορα 
δρόμο για να αποκτήσει πλούτη, εξουσία ή απόλαυση στη ζωή.
Και πάντα θα μας συγκινεί το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτός ο κάποιος για να πετύχει αυτό που λαχταρά περισσότερο στον κόσμο.

Θα μιλήσουμε λοιπόν για ανθρώπους που πιστεύεται ότι απευθύνθηκαν στο απόλυτο κακό για να τους βοηθήσει στους σκοπούς τους! 

Με το αζημίωτο φυσικά, μιας και χάρες ο Σατανάς δεν κάνει.

Ας δούμε τις μοναδικές τους ιστορίες...

ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ '' BATH SALTS '' ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

                                        

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ...
ΤΟ YOU TUBE ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΦΡΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ....

ΕΚΤΑΚΤΟ...TO HAARP ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Μ7 ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 7. 


M6 - M9 - Significant change is expected. Anything over M7 is rare and special attention must be directed when readings go seven and higher. Severe storms(=σοβαρες καταιγιδες) are associated with this reading, which if a short spike can be a nearby event and a long duration and slow build being a large scale change. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

Έχουν κάνει οι τράπεζες συνεταιρισμό με το Κράτος και αρπάζουν το τελευταίο 20ευρω του φτωχού, πόσο ηλίθιος είναι να εμπιστευτεί την τράπεζα ή το Κράτος;

                                     

Θα το παλέψω να είμαι συγκρατημένος και να μη βρίζω. Όπως σας έχω πει, ακούω διάφορα τοπικά ραδιόφωνα από το διαδίκτυο, γιατί αυτά που μπορεί να μάθει κάποιος από τέτοιους σταθμούς, δύσκολα έως καθόλου θα τα ακούσει ακόμη και στο πλέον «ανεξάρτητο» ραδιόφωνο του κέντρου που σιτίζεται από διαφημίσεις τραπεζών.

Αυτά που θα διαβάσετε, τα άκουσα σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Studio 7 της Καβάλας. Ούτε εγώ πίστευα αυτά που άκουγα από το στόμα του πολίτη που βρισκόταν στο studio, ούτε οι δημοσιογράφοι. Όλα όμως ήταν αλήθεια. Κάθε λέξη του. Το επιβεβαίωσαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Καβάλας όπως και εκπρόσωπος τράπεζας, οι οποίοι κλήθηκαν να παρέμβουν στην εκπομπή.

Αυτό που μας τρομάζει περισσότερο...

                                

Συνήθως ό,τι μας τρομάζει περισσότερο από καθετί άλλο σ' αυτόν τον κόσμο δεν είναι η κατάθλιψη, η οικονομική ανέχεια, η ανεργία, η απώλεια της υγείας μας, ο χωρισμός, ούτε καν ο σωματικός μας θάνατος.

Εκείνο του οποίου ο φόβος μας παραλύει -και γι' αυτό παραμένει ασυνείδητος- είναι η πραγμάτωση αυτού που, στο απόλυτό της βάθος της, λαχταράει η ψυχή μας: η πραγμάτωση της επιθυμίας της για απαλλαγή από τα πάθη, για απώλεια των σαρκικών φόβων, για ελευθερία του νου & της καρδιάς μας από τις βιοτικές προσκολλήσεις μας και καθηλωτικές εμμονές μας.

Ξέρεις τι σημαίνει όταν λες "σ' αγαπώ";...

                                 


Η κακοποίηση της έννοιας "αγάπη" στην καθημερινότητά μας δεν έχει προηγούμενο.
Εντελώς ανεπίγνωστα και υποκριτικά την ταυτίζουμε με την ανταλλαγή προσδοκιών για τρυφερότητα, φροντίδα και ασφάλεια στο πλαίσιο των διαπροσωπικών μας σχέσεων.
Όταν νιώθουμε -ή λέμε- το "σ' αγαπώ" στον φίλο, τον σύντροφο, τον γονιό, ή το παιδί μας συνήθως αιτούμαστε από μέρους τους την επίδειξη, με λέξεις ή πράξεις, του ενδιαφέροντός τους ώστε να καλύψουμε τις ακόρεστες και ανεκπλήρωτες "παιδικές" μας ανάγκες.

Η Θρησκεία και η Τέχνη στην αρχαία κοινωνία

                                         ermisPraxit1


Του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου
Είναι αναγκαίο να αναφερθούμε σε γενικές γραμμές στην θρησκευτική συνείδηση του απλού λαού, μέσα από τα ήθη και την καθημερινή λατρευτική πρακτική. Παράλληλα θα εξετάσουμε την θρησκευτική και κοινωνική διάσταση της τέχνης τους. Από το σύνολο των αρχαιολογικών ευρημάτων, που βρίσκονται διάσπαρτα σε ολόκληρο τον αρχαιοελληνικό κόσμο, μπορούμε να συμπεράνουμε την ευσέβεια και τη μεγάλη θρησκευτικότητα των αρχαίων Ελλήνων. Τα ευρήματα αφορούν ένα τεράστιο πλήθος σπουδαίων και λιγότερο σημαντικών ναών, λατρευτικών κέντρων και μικρών κτιρίων θρησκευτικής σημασίας, σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, όπως είναι οι βωμοί ημιθέων και ηρώων, αναθηματικά αγάλματα και στήλες, ειδώλια και προσφερόμενα αγγεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα