Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η NASA άρχισε εργασίες πάνω σε αστρόπλοιο


Σύμφωνα με αναφορές, εμπειρογνώμονες από τη NASA σκοπεύουν να λύσουν το πρόβλημα της συμπίεσης του χώρου και του χρόνου, ώστε τα διαστρικά ταξίδια να καταστούν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός . 

Η NASA άρχισε εργασίες πάνω σε αστρόπλοιο Ο ειδικός μηχανικής υποστήριξης της NASA Δρ White. επισημαίνει ότι, παρ 'όλες τις τεχνολογικές προόδους στην εξερεύνηση του διαστήματος βρισκόμαστε ακόμα σε επίπεδο ανθρώπων των σπηλαίων .

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ




 Δει εν μεν τοις όπλοις φοβερούς, εν    δε τοις δικαστηρίοις φιλανθρώπους είναι.

Ειναι σωστό που πεθαίνουμε; Πρέπει να είμαστε αθάνατοι;


Ένα τεράστιο πρόβλημα, φαινομενικά άλυτο είναι το ότι πεθαίνουν οι ανθρωποι. Πολλές χιλάδες χρόνια οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, γερνούν και πεθαίνουν. Αυτό είναι ένα γεγονός. Αλλά επίσης είναι αλήθεια που επιβεβαιώνεται από την ιστορία, ότι κανένας μεγάλος φιλόσοφος ή επιστήμονας δεν καταπιάστηκε με το θέμα του θανάτου, δεν προσπάθησε καν να προσεγγίσει τη λύση. Ο θάνατος κατάντησε να θεωρείται ένα συνηθισμένο φαινόμενο, κάτι σαν μια φυσική αναγκαιότητα.
Αντί να βρούνε και να προτείνουν λύσεις, λένε:
1. Πού θα χωρέσουν οι άνθρωποι όταν πάψουν να πεθαίνουν; Θα δημιουργηθεί αδιαχώρητο, άρα ο θάνατος είναι αναγκαίος για να αποφευχθεί το αδιαχώρητον.
2. Οι πεθαμένοι δεν τρώνε. Τι θα έτρωγαν τα δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια αθάνατοι; Επομένως, λένε, ο θάνατος είναι οικονομία και στα τρόφιμα, άρα αναγκαίος, ωφέλιμος και απαραίτητος.
Θα ήθελα να μας εξηγήσουν οι σοφοί και επαϊοντες επιστήμονες:

"Sokushinbutsu": Οι περίεργοι μοναχοί


Στην Βόρεια Ιαπωνία υπάρχουν οι ταριχευμένες Μούμιες μερικών Ιαπωνων μοναχών οι οποίοι είναι γνωστοί ως "Sokushinbutsu".Το παράξενο δεν είναι οι μουμιες αλλα ο τρόπος με τον οποίο μουμιοποιήθηκαν αυτοί οι μοναχοί. 


Οι Μοναχοί αυτοί λοιπόν ήταν οπαδοί του Shugendô μιας αρχαίας Βουδιστικής παραδοσης που θέλει τους Μοναχούς να πεθαίνουν με μια ακραία μορφή αυταπάρνησης : Κανουν Μουμιες οι ίδιοι τους εαυτούς τους ! 

Η Ρωσία ζήτησε να παρελάσουν με τους «Έλληνες αδελφούς» και Ρώσοι πεζοναύτες!


Η Ρωσία ζήτησε να παρελάσουν με τους «Έλληνες αδελφούς» και Ρώσοι πεζοναύτες!
Η Ρωσία ζήτησε επίσημα στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων  να συμμετάσχει και άγημα πεζοναυτών από το ρωσικό αποβατικό «Νοβοτσερκάσκ» του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας το οποίο έχει περίπου 350 πεζοναύτες και κάπου 35 ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ σε ετοιμότητα ανάληψης δράσης μεταφέρει Ρώσους πεζοναύτες.

Nick Pope: Η Βρετανία είναι οπλισμένη και έτοιμη για πόλεμο με εξωγήινους




Η Βρετανία διαθέτει προηγμένη τεχνολογία για την καταπολέμηση εξωγήινων μας λέει, πρώην στέλεχος της MOD.  Σε μια συνέντευξη του στο MSN,ο Nick Pope, ο οποίος εργάστηκε για το Υπουργείο Άμυνας 21 χρόνια,

Έλτον Τζων.(video)

Elton John on stage, 2008.jpg



                                                      
Πραγματικό όνομα Ρέτζιναλντ Κένεθ Ντουάιτ
Γέννηση 25 Μαρτίου 1947 (65 ετών)
Μείζων Περιοχή του Λονδίνου, Αγγλία
Είδος Τέχνης Tραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης
Καλλιτεχνικά ρεύματα Ποπ/Ροκ

Το Ιερό Ασκληπιείο της Κω

                                Φωτογραφία: 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  1902 - Ανακαλύπτεται το ιερό Ασκληπιείο της Κω από το Γερμανό αρχαιολόγο Ρούντολφ Έρτικ.

ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ  
Τα Ασκληπιεία ήταν ιερά του Ασκληπιού, όπου εκτός από τη λατρεία του θεραπευτή Θεού εφαρμοζόταν και η ιατρική από τους ιερείς, τους Ασκληπιάδες. Τα τρία σημαντικότερα Ασκληπιεία ήταν κατά σειρά της Τρίκκης (γενέτειρας του Ασκληπιού), της Επιδαύρου και της Κω. Η φήμη του Ασκληπιείου της Κω ήταν μεγάλη και επί αιώνες προσήλκυε ασθενείς από όλο τον αρχαίο κόσμο, που (σύμφωνα με το Στράβωνα και τον Ηρώνδα) ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους θεραπευτές Θεούς κοσμούσαν το ιερό με πλήθος εξαιρετικών αναθημάτων, έργων φημισμένων καλλιτεχνών. 
  
Το Ασκληπιείο της Κω κτίστηκε σε ένα λόφο σε απόσταση περίπου 4 χλμ από την πόλη μέσα σε ένα άλσος κυπαρισσιών, που ήταν ιερό και απαγορευόταν η κοπή των δέντρων. Το 32 π.Χ. ο Τυρούλλιος, ναύαρχος του Αντωνίου, έκοψε κυπαρίσσια του ιερού άλσους, για να ναυπηγήσει πλοία, και το επόμενο έτος, μετά την ήττα του Αντωνίου στο Άκτιο, θανατώθηκε στο Ασκληπιείο κατ' εντολή του Οκτάβιου ως ιερόσυλος. Κύριος του Άλσους ήταν ο Κυπαρίσσιος Απόλλων, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο κορινθιακού ρυθμού ναός στο δεύτερο άνδηρο. Το ιερό άλσος αποψιλώθηκε επί τουρκοκρατίας και αναδασώθηκε μετά την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα. Στο χώρο του Ασκληπιείου εκτός από τον Απόλλωνα οι Κώοι λάτρευαν και άλλους Θεούς, όπως το Δία Ικέσιο, το Δία Πατρώο, το Δία Μηχανέα, την Αθηνά Φατρία, τον Απόλλωνα Κάρνειο και τις Μοίρες.
 
Ευρήματα στο τρίτο άνδηρο δείχνουν ότι η οικοδομική δραστηριότητα στο χώρο του Ασκληπιείου άρχισε από τη μυκηναϊκή εποχή, αλλά τα ερείπια του ανεσκαμμένου συγκροτήματος δεν είναι παλαιότερα του 4ου π.Χ. αιώνα. Δηλαδή δεν έχει ανευρεθεί τίποτα απολύτως από το Ασκληπιείο του 5ου αιώνα, οπότε γεννήθηκε και διδάχθηκε την ιατρική ο Ιπποκράτης. Άλλωστε το 413-412 η Κως χτυπήθηκε από τον ισχυρότερο ως τότε σεισμό και λογικό είναι να καταστράφηκαν όποιες κατασκευές υπήρχαν στο ιερό. Ίσως πάλι εκείνα τα πρώτα κτίσματα να ήταν ξύλινα. Έτσι είναι αδύνατο να κάνουμε την οποιαδήποτε εικασία για την όψη του Ασκληπιείου την εποχή του Ιπποκράτη.  
ΑΠΟ http://www.kosisland.org/antiquities/asclipeion/asclipeion.htm

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1902 - Ανακαλύπτεται το ιερό Ασκληπιείο της Κω από το Γερμανό αρχαιολόγο Ρούντολφ Έρτικ.

Τεράστιο μάτι μυστηριώδους πλάσματος ξεβράστηκε στη Φλόριντα

Άναυδοι έχουν μείνει οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Άγριας και Θαλάσσιας Ζωής στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μπροστά στο παράξενο εύρημα ενός περιπατητή στην παραλία Pompano.

Η ΝASA Βλεπει Νιμπιρου=Νεμεσις & Το Τηλεσκοπιο του Βατικανου LUSIFER Θα Το Αποκαλυψει...


H NASA ψάχνει για ένα πλανήτη καταστροφέα. Φημολογείται πως ο Nibiru υπάρχει και έχουν σοβαρές εξελίξεις στην έρευνα τους για να αποδείξουν ή να διαψεύσουν την ύπαρξή του. Φημολογείται επίσης πως η NASA τον αναφέρει με την κωδική ονομασία
¨Σκοτεινό αντικείμενο «Νέμεσις»¨

Το Συμβουλιο Της Ευρωπης Εκπαιδευει Τους on- line Χαφιεδες!


Το Συμβούλιο της Ευρώπης εκπαιδεύει τους νέους on-line χαφιέδες!
ή Το Συμβούλιο της Ευρώπης εκπαιδεύει τους μουσουλμάνους της Μέσης Ανατολής πως να καταστείλουν την ελευθερία έκφρασης στην Ευρώπη .


Περισσότεροι πιστεύουν σε εξωγήινους παρά στον Θεό


Σχεδόν το 60% των ανθρώπων πιστεύουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι εξωγήινες  μορφές ζωής υπάρχουν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας δημοσκόπησης, ενώ μια έκθεση που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, μόνο το 37% πιστεύει πραγματικά στον Θεό.
Μιλώντας αποκλειστικά στο Express.co.uk, ο πρώην επικεφαλής του Υπουργείο Άμυνας στην έρευνα των UFO Nick Pope, δήλωσε: «Περίπου το 60% των ανθρώπων πιστεύουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν.

Οι Γερολυκοι Της Ροκ Επιστρεφουν





Οι «γερόλυκοι» της rock επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι που ακούει στο όνομα «Doom and gloom»!


ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


…στο Σύμπαν που αγαπήσαμε!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ο ΖΑΓΡΕΥΣ

Ο Διόνυσος Ζαγρέας, γιος, κατά τον “ιερό λόγο” των ορφικών, του Δία μεταμορφωμένο σε όφη και της θεάς του Κάτω Κόσμου Περσεφόνης. Οι Τιτάνες, που είχαν νικηθεί από το Δία κατά την Τιτανομαχία, βρήκαν ευκαιρία να εκδικηθούν το Δία σκοτώνοντας το γιο του που ήταν ακόμη νήπιο, ενώ έπαιζε με τα παιγνίδια του και τους πεσσούς και κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέπτη .

Τον διαμέλισαν και κατασπάραξαν ,το μόνο που παραμένει άθικτο είναι η καρδιά του την οποία την

Η Ελληνικη version του Βαtman


 Σήμερα θα το πάρω αλλιώς και η ανάρτηση δε θα είναι η κλασσική με τις εικονογραφήσεις. Χθες αποφάσισα να πάω σινεμαδάκι να δω το «The Dark Knight rises» γιατί είχα ανάγκη να αποφύγω την ψυχική φθορά του αγώνα του ΠΑΟΚ (τελικά ορθά έπραξα) και να απολαύσω τη νέα ταινία του αγαπημένου μου δημιουργού Κρίστοφερ Νόλαν.

Το νόημα της αναψηλάφησης της Δίκης των Έξι, του κ. Πρωτοπαπαδάκη

Ο κ. Μιχαήλ Πρωτοπαπαδάκης* απέστειλε το συγκεκριμένο κείμενο σχετικά με την υπόθεση της αναψηλάφησης της Δίκης των Έξι στα Ιστορικά Θέματα, το οποίο και δημοσιεύω με μεγάλη ευχαρίστηση. Να υπενθυμίσω πως για το συγκεκριμένο ζήτημα είχα δημοσιεύσει αυτό


15 Αυγούστου - 15 Νοεμβρίου: Μνήμη της Μικρασιατικής τραγωδίας και της άδικης εκτέλεσης των Εξι

 Το θέμα ανήκει βασικά στην Νομική Επιστήμη. Ανήκει, όμως, και στην Ιστορία, επειδή αποτελεί συνέχεια της Δίκης των Έξι του 1922, η οποία, όπως είναι γνωστό, έχει καταγραφεί στην Ιστορία, και μάλιστα, ως σοβαρό ιστορικό γεγονός.

Το σχέδιο του Ραούφ Ντενκτάς για την "Επανάκτηση της Κύπρου" φέρνουν στο φώς αρχεία του Foreign Office που δόθηκαν στην δημοσιότητα


Το ίδιο με την περίπτωση της Αλεξανδρέττας θεωρούσαν οι Τούρκοι την περίπτωση της Κύπρου κατά τις διαπραγματεύσεις για το νέο καθεστώς που θα υπήρχε στο νησί μετά το τέλος της βρετανικής κυριαρχίας.

Δηλαδή, όπως αποχώρησε η Γαλλία από την Αλεξανδρέττα και η Τουρκία κατέκτησε αναίμακτα την στρατηγικής σημασίας περιοχή της Αλεξανδρέττας, το ίδιο ήλπιζε να πράξει και στην Κύπρο. Άλλωστε, γι’ αυτό και ο Ταγματάρχης Ισμαήλ Τανσού του Γραφείου Ειδικού Πολέμου του τουρκικού στρατού -στο οποίο υπαγόταν και η ιδρυμένη από τον Ραούφ Ντενκτάς, ΤΜΤ- εκπόνησε το «Σχέδιο Επανάκτησης Κύπρου» (“Kıbrıs İstirdat Planı”), το οποίο ήταν στη βάση των Εκθέσεων Νιχάτ Ερίμ, οι οποίες αποτελούν την μακρόπνοα πολιτική της Τουρκίας στο Κυπριακό και προβλέπουν τη δημιουργία ομοσπονδίας στη βάση δύο ζωνών και ανατροπής της «περιστασιακής ελληνικής πλειοψηφίας» μέσω της δημογραφικής αλλοίωσης του νησιού.

Το πολίτευμα της Αρχαίας Σπάρτης




Γράφει ο Τεύταμος

Το Σπαρτιατικό πολίτευμα είναι εκείνο το πολίτευμα που έχει πολυσυζητηθεί κατά την αρχαιότητα, και μάλιστα πάνω σ’ αυτό έχουν συγκεντρωθεί όλες οι κρίσεις και οι επικρίσεις των θεωρητικών, ποιος ήταν τελικώς ο χαρακτήρας του πολιτεύματος της Σπάρτης. Οι μαρτυρίες εκείνων των θεωρητικών δεν προέρχονται από την ίδια την Σπάρτη, αλλά είναι διαφορετικής προέλευσης και εποχής και μέσα από κείμενα διαφορετικού περιεχομένου (πολιτικά, φιλοσοφικά, ρητορικά). Η θεωρητική συζήτηση πάνω στην φύση του Σπαρτιατικού πολιτεύματος επικεντρώνεται σε δυο μεγάλες περιόδους της αρχαιότητας: α) κλασικοί χρόνοι (5ος – 4ος αι. π.Χ.) και β) ελληνιστικοί – ρωμαϊκοί χρόνοι (4ος αι. π.Χ. – 2ος αι. μ.Χ.). 

Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ. ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ . 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Νέα εβδομάδα με νέα Σελήνη-Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 - 21 Οκτωβρίου 2012


                             
                     


Ευχάριστα ξεκινάει η εβδομάδα με την διαμόρφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού. 
O Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και το γεγονός ότι δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες σημαίνει ότι οι σχέσεις μας – κάθε είδους – θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα θελήσουμε να πλησιάσουμε περισσότερο όσους αγαπάμε. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, εγγυάται αναπάντεχα ευχάριστα γεγονότα

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΔΥΣΣΕΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΚΟΡΡΕ, ΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΥΘΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η ΘΕΣΙΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ



Η γυναίκα στους αρχαϊκούς και κλασικούς χρόνους θεωρούνταν, βιολογικά και ψυχολογικά, πλάσμα που δεν είχε την ικανότητα να ελέγξει τον εαυτό της και να αντισταθεί σε εξωτερικά ερεθίσματα. Έπρεπε να είναι σεμνή, όμορφη και υγιής, προκειμένου να συμβιβάζεται με τα πρότυπα μιας πατριαρχικής κοινωνίας, όπως ήταν η αρχαία ελληνική. Ακόμα και στην τέχνη είναι δυνατόν να παρατηρήσει κανείς ότι από την αρχαϊκή περίοδο ως και το τέλος περίπου της κλασικής περιόδου, όπου το θηλυκό κορμί απελευθερώνεται, η γυναίκα -ιδιαίτερα στη γλυπτική- παρουσιάζεται ευπρεπώς ενδεδυμένη, ενώ αποφεύγεται η έμφαση στα χαρακτηριστικά του φύλου. Στα πλαίσια αυτά θα εξετάσουμε σε δύο ενότητες αντίστοιχα τη θέση της στην οικογενειακή, κοινωνική και πολιτική ζωή σε Αθήνα και Σπάρτη και το στόχο που εξυπηρετούσε. Παράλληλα, θα αναφερθούμε στη διαφορετική αντιμετώπιση που τύγχαναν οι γυναίκες στις δύο σπουδαιότερες αρχαίες ελληνικές πόλεις.

Ψυχοτρονική Και Οι Πολεμιστες Του Μελλοντος


Ψυχοτρονική - Psychotronics - ESP - SRI International

«Μπορώ να πω, με απόλυτη βεβαιότητα, ότι το χάρισμα στο οποίο αναφέρομαι σ' αυτό το χρονικό, είναι ένα πολύτιμο και υπέροχο εργαλείο, το οποίο είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε στη ζωή μας. Μπορώ επίσης να πω, εξίσου γρήγορα, ότι όπως κάθε τι που περνά στα χέρια των θνητών, έτσι κι αυτό το χάρισμα, μπορεί να μεταμορφωθεί σε κατάρα που θα καταστρέψει την ανθρωπότητα, αντί να την υπηρετήσει.

 Διατηρώ αυτό το φόβο όσο η τηλεπαθητική παρατήρηση παραμένει το μυστικό όπλο του Υπουργείου Άμυνας. Η επιλογή είναι δική μας. Το μυστικό έχει   αποκαλυφθεί...».

Πού θα βρεις τον Κύριο Τέλειο;



Κάθε Σαββατόβραδο, όλες οι ελεύθερες γυναίκες, βάζουν τα καλά τους, φορούν το καλύτερο τους χαμόγελο και την πιο τέλεια διάθεση τους και βγαίνουν στο κυνήγι του Κύριου Τέλειου, του δικού τους Μίστερ Μπιγκ.

Οι business της Μέρκελ στην Αθήνα

Οι business της Μέρκελ στην ΑθήναΤο ενδιαφέρον του Βερολίνου για την Ενέργεια, την Υγεία και τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες

Ωρα Να Αλλαξει η Κυβερνηση!

Έχω μια αναξιόπιστη πηγή στο υπουργείο που μου μεταφέρει όλες τις στιχομυθίες των διαπραγματεύσεων στα εργασιακά. Με κάθε επιφύλαξη επαναλαμβάνω διάλογο μεταξύ του Πόουλ Τόμσεν και του Γιάννη Βρούτση.
- «Θέλω να σας πάρω και τα σώβρακα».

Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ MET OFFICE ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!


Έρευνα: Τα νέα στοιχεία σημαίνουν ότι η παύση ¿¿στην υπερθέρμανση του πλανήτη έχει πλέον διήρκεσε για περίπου την ίδια ώρα με την προηγούμενη περίοδο, όταν οι θερμοκρασίες αυξήθηκαν, 1980 - 1996. Αυτή η εικόνα δείχνει μια τήξη παγόβουνο στην Ανατολική Γροιλανδία

 Ο κόσμος σταμάτησε να είναι πιο θερμός σχεδόν πριν από 16 χρόνια, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα.
Τα στοιχεία, τα οποία έχουν προκαλέσει συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων του κλίματος, αποκαλύπτουν ότι από τις αρχές του 1997 μέχρι τον Αύγουστο του 2012, δεν υπήρχε ευδιάκριτη

Ιαπωνια του γοητευτικου παραξενου και του μυστηριου...!

Μέσα σε βουδιστικούς ναούς και μουσεία της Ιαπωνίας, φυλάσσονται παράξενες μούμιες που την ύπαρξη τους αγνοεί σε μεγάλο βαθμό ο δυτικός κόσμος. Σύμφωνα με τους Ιάπωνες πρόκειται για μούμιες δαιμόνων (oni), γοργόνων και πλασμάτων της Ιαπωνικής μυθολογίας γνωστά με τα ονόματα kappa, tengu, raiju.
Ο ναός Zengyoji στην πόλη Kanazawa φιλοξενεί το μουμιοποιημένο κεφάλι ενός δαίμονα με τρία πρόσωπα.
Ο θρύλος λέει ότι ένας ιερέας ανακάλυψε το κεφάλι σε μια αποθήκη του ναού στις αρχές του 18ου αιώνα. Το κεφάλι έχει δύο ενωμένα πρόσωπα στην μια πλευρά και ένα στην άλλη και το
παράξενο αυτό έκθεμα δίνεται για δημόσια προβολή μόνο μια...
φορά το χρόνο κατά την εαρινή ισημερία.

3. Τα Νίπτρα

trident
Γιατί ο Οδυσσέας πλένει τα πόδια του, μόλις μπαίνει στο παλάτι;
Π
οσειδών:
Ποσείδεσμος, αυτός που δένει τα πόδια.
Τα νερά απλωνόταν γαλάζια βαθιά, πεντακάθαρα και στο φως του ηλιοβασιλέματος, αντανακλούσαν όλα τα χρώματα σε λεπτές αποχρώσεις.

Από την Ανατολική πλευρά, ο βυθός ήταν ομαλός και η ειδική διαμόρφωση της εσοχής
έκανε το σημείο αυτό ιδανικό για βουτιές και καθόλου επικίνδυνο.
Με τον Τηλέμαχο έχουμε απολαύσει ώρες ατέλειωτης και παιχνιδιού,

2. Οι Έλληνες

GREEK-MACEDONIA
Ποιοί είναι οι Έλληνες;
Α κολούθησα την ελικοειδή γραμμή του μονοπατιού
και κατευθύνθηκα προς την θάλασσα
που λαμπύριζε κάτω από τις χρυσαφένιες ακτίνες ενός θεού
… που θα αποσυρόταν για λίγο.
Ο Φοίβος Ήλιος Απόλλων ήταν στην Δύση του
και άφηνε δείγμα της υπογραφής του.

Τί και γιατί μας ταΐζουν …


Πολλές φορές ακούμε πως κάποιος ανάμεσά μας έχει καρκίνο!Γιατί άραγε? Φταίει το τσιγάρο? Μα… δεν κάπνιζε! Φταίει το κινητό? Μα, βγαίνουν “επιστήμονες” και λένε πως δεν προκαλούν καρκίνους! Τότε στην Αμερική γιατί οι περισσότερες συσκευές βγαίνουν.. με εξωτερικές κεραίες?
Καθημερινά διαβάζω για ψεκασμούς πόλεων, βγαίνουν κάποιοι και λένε διάφορα! Δοκιμάζουν κάτι σε λαούς εκ του ασφαλούς? Ισως!

1. Τα Φτερά

133345034_2639bd1589
Ποια είναι τα Φτερά του Ανθρώπου?

Το βίντεο από την πτώση του Φέλιξ

 

Δείτε το βίντεο από  το ιστορικό άλμα που πραγματοποίησε απόψε ο αυστριακός Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ. 

 Ο ριψοκίνδυνος αλεξιπτωτιστής κατάφερε να κάνει το άλμα του, από ύψος 39 χιλιομέτρων και να προσγειωθεί σώος και αβλαβής στην έρημο του  Νέου Μεξικού, στην περίφημη τοποθεσία Ρόζγουελ, όπου, φημολογείται ότι είχε καταπέσει το 1947 ιπτάμενος δίσκος με εξωγήινους. 
 Δείτε το άλμα που έγραψε ιστορία!....



Η δολοφονία της ιστορίας και της αισθητικής

 
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που μας απειλεί σήμερα είναι ότι μας δολοφονούν το μυαλό και την «ψυχή» χωρίς να έχουμε επίγνωση: Ο πλανητικός φασιστικός οδοστρωτήρας της Νέας Τάξης καταστρέφει τη λογική, απορυθμίζει τις «αρθρώσεις» των αισθημάτων, ισοπεδώνει τη μνήμη και εξοντώνει τη βούληση.

Η πλανητική «Χούντα» εξοντώνει δηλαδή τη σκέψη, τη βούληση, το συναίσθημα και την μνήμη με τα παραπλανητικά δολώματα της «ελευθερίας χωρίς όρια, χωρίς σύνορα, χωρίς περιορισμούς». Γεννά

Πλούταρχος: η αλλαγή γενιάς -τα σημάδια της Γης και οι Διττοί εαυτοί

Ένα δημοσίευμα με τίτλο "Ο Πλούταρχος, τα μουγκρητά της Γης και η αλλαγή γενιάς" τράβηξε την προσοχή μου επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το γεγονός πως πλησιάζουμε στο κλείσιμο του Μέγα Ενιαυτού και το τέλος του χρόνου-κόσμου όπως τον γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα... 

Η αιτία, σύμφωνα με την αναφορά του Πλούταρχου δεν είναι άλλη από το γεγονός πως αλλάζει η γενιά, ο τύπος ανθρώπων που ενσαρκώνονται. Αλλάζει η συχνότητα της συνείδησης τους, οπότε αλλάζει και ο κόσμος μας -η εικόνα που έχουμε γι΄αυτόν.

Ο Πλούταρχος, τα μουγκρητά της Γης και η αλλαγή γενιάς

 

Όλοι θα θυμόμαστε τους παράξενους και ανατριχιαστικούς θορύβους που σε συχνό διάστημα ακούγονταν, σε πάρα πολλές περιοχές του πλανήτη, σαν να έβγαιναν μέσα από τα σπλάχνα της Γης ή σαν να έρχονταν ανεξήγητα από κάποιο σημείο του ουρανού
. Πέρα από τις καταγραφές, οι εξηγήσεις
και ερμηνείες που έχουν δοθεί, είναι αρκετές. Όμως, μάλλον δεν έχει ακουστεί

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ

ροζ κορδελα σημα καρκινου μαστου
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
 ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ !
Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα