Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα …αστρολογικά

 


Η είδηση από το σάιτ της ΕΡΤ:

«Ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα … νοσηλεύτρια ΜΕΘ στον ‘Ευαγγελισμό’. Εμβολιάστηκε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι η …»
Κάναμε τον χάρτη για τις 13:05 και παρατηρούμε:
  • Ωροσκόπος Κριός
Κατεξοχήν εναρκτήριο ζώδιο – συσχετισμός με σύριγγες
  • Ήλιος στον Αιγόκερω στον 9ο οίκο
Το κράτος καθιερώνει και νομοθετεί
  • Σελήνη στους Διδύμους στον 2ο οίκο
Ο λαός σε θέση ανασφάλειας, αναποφασιστικότητας και αδυναμίας βούλησης πρωτίστως από τα προς το ζειν που βλέπει να εξανεμίζονται και να μένουν στα λόγια χωρίς έργα.

ΕΚΠΑ: Χρήσιμες συμβουλές για ειδικές κατηγορίες ασθενών σχετικά με τον εμβολιασμό

 


Χρήσιμες συμβουλές για ειδικές κατηγορίες ασθενών σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της covid-19, δόθηκαν κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε από το επιστημονικό προσωπικό της Γ' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Συρίγου, Καθηγητή Παθολογίας & Ογκολογίας και της Γαρουφαλλιάς Πουλάκου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας, με θέμα το εμβόλιο έναντι του SARS-CoV-2.

2020, το έτος της πρώτης "Ανθρωπόπαυσης"



 Γιώργος Στάμκος

 
Όταν η ανθρωπότητα αναπαύεται και απέχει από τις συνήθεις δραστηριότητες της, τότε η άγρια ζωή ευημερεί, η Φύση αναζωογονείται και το περιβάλλον του πλανήτη μας παίρνει μια βαθιά ανάσα. Αυτό συνέβη το 2020 που αφήνουμε πίσω μας. Αυτή η χρονιά θα μείνει στη σύγχρονη ιστορία ως το πρώτο έτος της Μεγάλης Παύσης ή Ανθρωπόπαυσης (Anthropause), όπως έχει καθιερωθεί πλέον ο όρος. Πρόκειται για μια συνολική μείωση των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, κυρίως στον τομέα των ταξιδιών, των μεταφορών, του τουρισμού, αλλά και σε πολλούς βιομηχανικούς και οικονομικούς τομείς, που προκλήθηκε από τα αλλεπάλληλα Lockdown τα οποία επιβλήθηκαν από τις κυβερνήσεις για την ανάσχεση της πανδημίας της Covid-19.

Καταστροφικό για την οικονομία αλλά ευεργετικό για την άγρια ζωή
Τα δύο μεγάλα «Κλειδώματα», που επιβλήθηκαν κυρίως τον Μάρτιο-Απρίλιο και τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2020 στις περισσότερες χώρες του κόσμου, είχαν σημαντικές και μετρήσιμες επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον και στην άγρια ζωή, που επέτρεψαν να εξαχθούν χρήσιμα επιστημονικά συμπεράσματα.

Αυτό το «μεγάλο διάλειμμα», το οποίο ονομάστηκε Ανθρωπόπαυση, μπορεί να καθήλωσε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους και να περιόρισε τις οικονομικές τους δραστηριότητες, προκαλώντας μια πρωτοφανή παγκόσμια οικονομική ύφεση, εντούτοις υπήρξε πολύ ευεργετικό για τη Φύση, για την ποιότητα του περιβάλλοντος, τη μείωση της ρύπανσης και της υπερθέρμανσης, αλλά και για την επιβίωση της άγριας ζωής, που απειλείται με εξαφάνιση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα