Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Το Μάτι στην Πυραμίδα – Η Σκάλα για τον Ουρανό


Αγαπημένο σύμβολο των απανταχού συνωμοσιολάγνων είναι η πυραμίδα με τον οφθαλμό. Κατά αυτούς πρόκειται για έμβλημα των Ιλλουμινάτι, που από τα παρασκήνια κουμαντάρουν τον κόσμο, προωθώντας μια ταξική κοινωνία όπου οι λίγοι (η κορυφή της πυραμίδας) θα διαφεντεύουν τους πολλούς (η βάση) μέσα από ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου και καταπάτησης κάθε ατομικού δικαιώματος (ο οφθαλμός). Είναι, όμως, έτσι;

Όπως έδειξα με κάθε λεπτομέρεια στο συλλογικό βιβλίο των εκδόσεων Αρχέτυπο Τεκτονισμός: Η Μεγαλύτερη Μυστική Αδελφότητα του Κόσμου (2009), το έμβλημα των Πεφωτισμένων του Weishaupt δεν ήταν η Πυραμίδα, αλλά η Κουκουβάγια! 


Μάλιστα η ημιτελής Πυραμίδα με τον Οφθαλμό δεν αποτελεί μέρος καμίας συμβολικής διδασκαλίας στον Ελευθεροτεκτονισμό, ούτε εμφανίζεται ποτέ σε κάποια από τις αναγνωρισμένες Στοές σε Αμερική και Ευρώπη.

Η μοναδικότητα του ανθρώπου και τα πεινασμένα φαντάσματα




Συζητούσα λοιπόν με αυτό το φίλο σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, υπό τη Βουδιστική έννοια. Μια από τις πιο συναρπαστικές εκφράσεις της Βουδιστικής αντίληψης για τον άνθρωπο, αφορά στη σπανιότητα του γεγονότος να γεννηθεί κανείς στον κόσμο με ανθρώπινη μορφή, σε αντίθεση με τις άλλες μορφές ύπαρξης που αναγνωρίζει ο Βουδισμός: ζώα, φυτά, «θεοί», «θεές», «άγγελοι», και δαίμονες όλων των ειδών.

Στον συμβολικό ρεαλισμό της Θιβετανικής παράδοσης, τα ανθρώπινα όντα καταλαμβάνουν ένα μοναδικά κεντρικό χώρο σε όλο το κοσμικό σύστημα, ακριβώς ανάμεσα στους «θεούς» (που πέφτουν θύματα υψηλότερων ψευδαισθήσεων) και στα πεινασμένα φαντάσματα και τους κατοίκους των κατώτερων κόσμων. Σε αυτό τον κεντρικό κοσμικό τόπο, ο οποίος εμπεριέχει όλες τις παρορμήσεις και δυνάμεις όλων των υπόλοιπων κόσμων, μόνο ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να εργαστεί εσωτερικά, ώστε να ξεφύγει από τη σαμσάρα, τον χωρίς τέλος κύκλο της ψευδαίσθησης και του πόνου.

Η παρατεταμένη κρίση άλλαξε δραματικά την όψη και τη ζωή της Αθήνας

Η παρατεταμένη κρίση άλλαξε δραματικά την όψη και τη ζωή της Αθήνας

Στο ελάχιστο έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις του οι Eλληνες λόγω της κρίσης, με την Aθήνα να έχει αλλάξει εικόνα. Aδειοι δρόμοι, μείωση του χρόνου κυκλοφοριακής αιχμής κατά 60% αλλά και μείωση της επιβατικής κίνησης σε ταξί και μέσα μαζικής μεταφοράς συνθέτουν το νέο προφιλ μετακινήσεων στη χώρα μας.

H έκρηξη της ανεργίας, η μείωση των εισοδημάτων των Eλλήνων, η εκτόξευση της τιμής της βενζίνης και η αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας σε συνδυασμό με τον φόρο πολυτελείας σε I.X. κυβισμού πάνω από 2.000 κ.ε. ανέτρεψαν την εικόνα της Aθήνας.
Η κίνηση στους δρόμους έχει μειωθεί μέχρι και 40%, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ταυτόχρονα λόγω της κρίσης μειώθηκαν και οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: «ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ»



Με ένα συγκλονιστικό άρθρο του, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ Βύρωνας Πολύδωρας "μαστιγώνει" την κυβέρνηση για την πολιτική υποτέλειας έναντι της τρόικα, ειδικά για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων που οδηγεί στην δήμευση της γης του και σημειώνει ότι:

“Τα χωράφια των Ελλήνων δεν είναι φορολογητέα ύλη. Είναι συστατικό ζωής. Του Έλληνα. Και απόδειξη της ιστορικής επιβίωσής του. Είναι όρος και όριον και ορισμός. Του ελεύθερου Έλληνα". 

Στέκεται στην ιδιότητά τους ως "στοιχείο της ψυχής του Έλληνα" και "απόδειξη της ιστορικής επιβιωσής του".

Και δίνει την δική του εξήγηση στο γιατί τα φορολογούν-δημεύουν: "Γιατί το κάνουν; Απλά, για να αποκόψουν τους Έλληνες από τις ρίζες τους. Ώστε ο άνεμος του πειράματος της παγκοσμιοποίησης να τους πάρει και να τους σηκώσει και να τους διώξει μακρυά. Και να μείνει έτσι μια χώρα ακατοίκητη. Ή κατοικούμενη από ξένους και μετανάστες αλλόφυλους – απολογούμαι γιατί είμαι τόσο «βλάσφημος» και μιλώ τη γλώσσα του μη πολιτικώς ορθού – ή από κοσμοπολίτες, νεοείσακτους καταληψίες μέσω funds!"

Και καλεί σε εξέγερση τους Έλληνες με την φράση: "Τώρα, και πάντοτε όσο υπάρχουν ακόμη Έλληνες, η φορολόγηση-δήμευση των χωραφιών μας δεν περνάει. Ας το καταλάβουν καλά! Όσο γίνεται πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά. Για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή!”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Βύρωνα Πολύδωρα:

Δεν έχω πια να αναγγείλω, παρά συμπλοκές

Στην άκρη ενός κατευθείαν θυμού. Δεν έχω πια να αναγγείλω, παρά συμπλοκές

Εγώ δεν έχω την πολυτέλεια να πεθάνω. Ούτε ν’ αρρωστήσω..

Ο Νίκος μου μιλάει που και που. Από την Ελλάδα. Μιλάμε στο skype. Ένα βράδυ μάλιστα μεθύσαμε μέσω skype. Δεν το είχα ξανακάνει. Μου άρεσε.
Τότε ήταν που μου είπε: «Εγώ ρε μαλάκα δεν έχω την πολυτέλεια να πεθάνω. Ούτε ν’ αρρωστήσω, δεν μπορώ».
Έχει δύο κόρες, πληρώνει φροντιστήρια, στεγαστικό. Αν ο Νίκος πάει στον παράδεισο πίσω του θ’ αφήσει κόλαση. Αν αρρωστήσει, θα του πάρει η τράπεζα το σπίτι και θα μείνουν οι κόρες του στον δρόμο.
Όταν νιώθεις πως κάποιος δεν έχει ούτε την ύστατη πολυτέλεια: να πεθάνει τα παίρνεις άσχημα.

Σκουπίδια στην TV

-Όπου και αν κοιτάξω σκουπίδια… τακτοποιημένα σε όμορφες λαμπερές τηλεοπτικές εκπομπές. Οι χωματερές επεκτείνονται τώρα και στην τηλεόραση, οι γονείς τα παιδιά έχουν  τρελαθεί.

Βλέπουν τον κάθε ανεύθυνο ή ανεύθυνη να έχει λόγο να τοποθετείται σε θέματα έξω από την γνώση του, και επί της ουσίας να μην ξέρει τη λέει.

-Αχ αθάνατη μεγάλη  Ελλάδα των σκουπιδιών, για μία ακόμα φορά ανέχεσαι όλους του «φελλούς» που κατακλύζουν τα παράθυρα της τηλεόρασης, στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανά.

Ηρεμιστικά χάπια: Πότε πρέπει να τα παίρνεις, τι να προσέχεις


Γράφει ο ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας Χόρχε Μπουκάι.

Το να παίρνω δυο ή τρία ηρεμιστικά την ημέρα μην τυχόν και με πιάσει άγχος είναι κάτι που με εμποδίζει να μετατρέψω τη φυσιολογική μου ανάγκη για συναισθηματική αντίδραση, σε διέγερση και αυτό βέβαια ισοδυναμεί με αναστολή των φυσιολογικών μου λειτουργιών. 

Όταν με ρωτούν αν τα αγχολυτικά μπορούν να προκαλέσουν κατάθλιψη η απάντησή μου είναι πως όχι, δεν μπορούν να προκαλέσουν.

Πολλοί συγχέουν τη γαλήνη με την κατάθλιψη και όταν ηρεμούν νομίζουν πως έχουν πάθει παράλυση! Είναι άνθρωποι που ζουν συνέχεια μέσα στο άγχος και μόνο όταν πάνε διακοπές χαλαρώνουν λίγο και ρίχνουν τους ρυθμούς τους. 


Τότε ακριβώς αρχίζουν να σκέφτονται ότι έχουν πάθει κατάθλιψη και στην επιστροφή τους πηγαίνουν στον γιατρό για να τους γράψει κάτι να τους ανεβάσει λιγάκι γιατί αισθάνονται να μην έχουν καθόλου ενέργεια.

Ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα που μπορούμε να μάθουμε;


Σε ηλικία τριών ετών τα παιδιά, ανεξάρτητα από τη μητρική τους γλώσσα, μπορούν να χρησιμοποιούν γραμματικές δομές και να συνδυάζουν λέξεις ώστε να βγαίνει κάποιο απλό νόημα.
 Αν κάθε γλώσσα είχε διαφορετικό βαθμό δυσκολίας θα διέφερε και ο χρόνος εκμάθησής της. Δεν μπορούμε λοιπόν να ισχυριστούμε ότι υπάρχουν γλώσσες που με το γραμματικό, συντακτικό ή φωνολογικό τους σύστημα είναι ευκολότερες από άλλες.

 Αντιθέτως, μαθαίνουμε πιο εύκολα κάποια γλώσσα που έχει ομοιότητες με τη μητρική μας. Οι κάτοικοι ορισμένων περιοχών της Αφρικής μαθαίνουν κινεζικά με κάποια ευκολία, αφού στη μητρική τους γλώσσα υπάρχει ένα σύστημα παρόμοιο με το κινεζικό τονικό.

Το μυστικό για γρήγορο ύπνο

Πέφτεις στο κρεβάτι και περιμένεις πως και πως να σε πάρει ο ύπνος, αλλά καταλήγεις να στριφογυρνάς για αρκετή ώρα. Μάθε τι φταίει και πως θα το ξεπεράσεις.
Η λύση βρίσκεται στο συρτάρι με τις κάλτσες σου! Ακούγεται κάπως παράξενο βέβαια και όμως ισχύει. Ελβετοί ερευνητές ανακάλυψαν, πως οι άνθρωποι κοιμούνται πιο γρήγορα, όταν τα άκρα τους έχουν υψηλότερη θερμοκρασία από αυτήν του δωματίου.

Η μεταφυσική της μνήμης ως υπόμνηση της ζωής



«Μέμνησο…»

«Μνήμη του λαού μου
σε λένε Πίνδο και σε λένε Άθω…».

Οδυσσέα Ελύτη, «Άξιον Εστί».

Θυμάμαι... Θυμάσαι; Εκείνο τον Οκτώβρη της βροχής και της αντίστασης, μια χούφτα τρελούς να κραυγάζουν Αέρα! στα ελεύθερα βουνά της Πίνδου. Ναι, σωστά, δεν ήμουν εκεί, γεννήθηκα σ’ άλλο χωροχρόνο. Όμως θυμάμαι.... Καθώς τους κουβαλάω πάντα μέσα μου. Σαν όλους τους προγόνους, που έρχονται μπαρουτοκαπνισμένοι από τους αιώνες, για να ταράξουν τον ύπνο μας και να μη μας αφήσουν ούτε στιγμή σ’ εφησυχασμό. Γιατί ο άνθρωπος εκείνος που δεν είναι ανήσυχος, είναι ήδη νεκρός. Και μόνο έτσι οφείλει να είναι. Ανήσυχος, ανένταχτος, ανυπότακτος. Πάντα. Κι’ εκείνος που είναι ανήσυχος, είναι ήδη λεύτερος. Στη λευτεριά του δικού του ουρανού. Καθώς, «Nά ’σαι ἀνήσυχος, ἀφχαρίστητος, ἀπροσάρμοστος πάντα».

Ο λιγοστός ή ο υπερβολικός ύπνος, σχετίζεται με καρδιαγγειακές νόσους, διαβήτη και παχυσαρκία



Μια νέα μελέτη από τα Centers for Disease Control and Prevention (CDC) συνδέει την έλλειψη ύπνου (έξι ώρες ή λιγότερο) και τον υπερβολικό ύπνο (10 ή περισσότερες ώρες), με χρόνιες νόσους - συμπεριλαμβανομένης της στεφανιαίας νόσου, του διαβήτη, του άγχους, και της παχυσαρκίας - σε ενήλικες ηλικίας 45 ετών και άνω.

Η American Academy of Sleep Medicine (AASM) ενθαρρύνει ασθενείς που πάσχουν από αυτές τις κοινές χρόνιες νόσους να μιλήσουν με έναν ειδικό γιατρό ύπνου, που μπορεί να αξιολογήσει τις συνήθειες του ύπνου τους.

¨Είναι ζωτικής σημασίας οι ενήλικες να στοχεύουν σε επτά έως εννέα ώρες ύπνου κάθε βράδυ, για να εισπράττουν τα οφέλη του ύπνου στην υγεία, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αυτούς που παλεύουν με μια χρόνια νόσο¨, είπε ο Dr. M. Safwan Badr, πρόεδρος της AASM. ¨Οι συνήθεις νόσοι του ύπνου, συμπεριλαμβανομένων της υπνικής άπνοιας και της αϋπνίας - συμβαίνουν συχνά σε άτομα με χρόνιες νόσους και μπορεί να εμποδίσουν την ικανότητά σας να κοιμηθείτε ήσυχοι. 

Γιατί το δαχτυλίδι συμβολίζει την ένωση



Γιατί το δαχτυλίδι είναι το σύμβολο της ένωσης; Ως σύμβολο για την αιωνιότητα, ο δακτύλιος χρησιμοποιείται για τον αρραβώνα και τον γάμο. Τα δαχτυλίδια στον αρραβώνα ήταν ένα παλιό ρωμαϊκό έθιμο. Οι βέρες χρησιμοποιήθηκαν αργότερα.

Το δαχτυλίδι ως ένα σύμβολο της εξουσίας προέρχεται από τη χρήση του σαν σφραγιστικό δαχτυλίδι, που χρησιμοποιείται για να κάνει μια ιδιαίτερη εντύπωση που δείχνει την αυθεντικότητα, η οποία πηγαίνει πίσω στην αρχαία Ελλάδα.

Επιπλέον, είναι ένα σύμβολο της ορισθείσας αρχής, δεδομένου ότι ένας δακτύλιος που είναι εύκολο να περάσει σε κάποιον άλλον.

Δεισιδαιμονία

deisidemonia
Πολλοί άνθρωποι είναι προληπτικοί, αλλά πολύ λίγοι το παραδέχονται. Η δεισιδαιμονία είναι συνυφασμένη κυρίως με τις πρώτες φάσεις της ιστορικής διαδρομής του ανθρώπου. Ανάγεται στη συναίσθηση της αδυναμίας του ανθρώπου να ερμηνεύσει με λογικό τρόπο τις αιτίες που υπαγορεύουν την εκδήλωση των φαινομένων της φύσης ή των γεγονότων εκείνων που διαδραματίζουν ρυθμιστικό ή καταλυτικό ρόλο στη ζωή του (όνειρα, ασθένειες, θάνατοι, κλπ).
Έτσι, στην ιστορία όλων των λαών συναντάται η πίστη σε ένα σύνολο δοξασιών που εξηγούν με προλογικό και συμβολικό τρόπο τις ανθρώπινες πράξεις και τα φαινόμενα της φυσικής πραγματικότητας, όπως επίσης και την αδιάσειστη βεβαιότητα ότι ο άνθρωπος μπορεί με ορισμένες μυστηριώδεις ενέργειες (μαγικές πράξεις, ξόρκια, κ.α.) να επηρεάσει την εμφάνιση των υπερφυσικών δυνάμεων του σύμπαντος ή να ελέγξει τη δράση των φυσικών νόμων. Στο πλαίσιο της αντίληψης αυτής για την οργανική σχέση του ανθρώπου με το κόσμο του, οι πρωτόγονοι θεωρούσαν ότι τα φυσικά φαινόμενα συνιστούν ορατή έκφραση της βούλησης ή της δύναμης κάποιων θεών ή ότι αποτελούν προμηνύματα της τύχης του ανθρώπου (διοσημίες, αστρολογία κ.α.). Παράλληλα, πίστευαν ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους είναι σε θέση να εξευμενίσουν ή να προκαλέσουν την εμφάνιση των υπερφυσικών δυνάμεων που διέπουν την μοίρα τους.

Η Ελευθερία…



Ας πάρουμε έναν ελέφαντα που ζει σε τσίρκο…

Γεννιέται και αμέσως δένεται σε έναν στύλο, με μια αλυσίδα που φτάνει στα όρια των άλλων, επίσης δεμένων, ελεφάντων, έτσι ώστε να έχει την ψευδαίσθηση της ελευθερίας των κινήσεων…

Βαδίζει συνεχώς και συνεχώς γύρω από τον στύλο…εκεί γύρω από τον στύλο ενηλικιώνεται και «κοινωνικοποιείται» και ο στύλος σταματά να υπάρχει στην αντίληψή του, όσο μεγαλώνει…

Ο ελέφαντας έχει την απόλυτη πεποίθηση ότι βαδίζει στην ζωή του…

Η Χαμένη Αθωότητα Των Ανθρώπων

Κάθε ημέρα, όταν στην βαθιά μου επικοινωνία με τον Θεό τολμώ να ζητήσω κάτι για εμένα, ζητάω πίσω την χαμένη Αθωότητα των Ανθρώπων...
Δεν νομίζω ότι μου λείπει κάτι άλλο...

Να χαμογελούν, και να χαμογελούν, να μην δείχνουν απλά τα δόντια τους


Να κλαίνε, γιατί ήρθε η δύσκολη στιγμή και όχι γιατί προδόθηκε ο εγωισμός τους


Να αγκαλιάζονται καρδιά με καρδιά και όχι να αγκαλιάζονται για ασφάλεια


Να συμπονούν με το αυθεντικό τους και όχι γιατί φοβούνται μήπως βρεθούν στην ίδια δύσκολη θέση


Να στέκονται δυνατοί στις αδυναμίες των άλλων και όχι να νιώθουν δυνατοί, γιατί οι άλλοι είναι αδύναμοι


Να χαίρονται γιατί Υπάρχουν και Υπάρχουν και οι άλλοι μαζί τους και όχι να τους ενοχλεί ο αέρας που αναπνέουν οι άλλοι


Να ευγνωμονούν όταν βρίσκουν έναν ώμο να κλάψουν και να διατηρούν αυτήν την ευγνωμοσύνη και όταν ο άλλος δεν έχει πια ώμο


Να σέβονται το χέρι του Θεού που τους απλώνεται και να μην τρομάζουν αν τούτο το χέρι είναι ενός άλλου ανθρώπου


Να κοιτάνε με την ίδια αθώα ματιά κάθε περιοδικότητα μέσα στην άχνη της Ανατολής και στο βύθισμα της Δύσης και να μην την θεωρούν φως και σκοτάδι


Οι κατακτητές


Οι ομοιότητες με το 1940 είναι δυστυχώς πάρα πολλές – oι ίδιοι εισβολείς, ο ίδιος 
ελληνικός λαός, αν και πολύ λιγότερο θαρραλέος, παρόμοιες διχόνοιες, καθώς επίσης 
μία ανάλογα δειλή, κατοχική κατά κάποιον τρόπο κυβέρνηση
.
«Υπό δρακόντεια μέτρα» οι παρελάσεις σήμερα, εν καιρώ ειρήνης! Οι φόβοι που οδηγούν στη λήψη τέτοιων αποφάσεων, πηγάζουν από το λαό – από εκείνους τους Έλληνες δηλαδή που «σύρονται στο ικρίωμα», άβουλα θύματα των εγχωρίων και ξένων «θητών» τους. Θύματα ειδικά της πολιτικής εξουσίας η οποία, σε πλήρη αντίθεση δυστυχώς με τους προγόνους της, έχει υποταχθεί απόλυτα στους ξένους κατακτητές – χωρίς να ντρέπεται καθόλου για το κατάντημα της.
Οι ομοιότητες με το 1940 είναι δυστυχώς πάρα πολλές, εντυπωσιακές. Οι ίδιοι κατακτητές, ο ίδιος λαός, αν και πολύ λιγότερο θαρραλέος, παρόμοιες διχόνοιες, εσωτερικές ίντριγκες, καθώς επίσης μία ανάλογα «δειλή», «κατοχική» κατά κάποιον τρόπο κυβέρνηση – με τη «γενοκτονία», με την απόλυτη εξαθλίωση των «μαζών» δηλαδή, προ των πυλών.
Αφού χάθηκε ξανά ο πόλεμος, αυτή τη φορά χωρίς να δοθεί καμία μάχη λόγω των σύγχρονων, οικονομικών όπλων μαζικής καταστροφής που χρησιμοποιήθηκαν, δυστυχώς με τη συμμετοχή μίας ενδοτικής ηγεσίας, οι κατακτητές εισέβαλλαν στην Ελλάδα – ενώ οι Έλληνες «αναλώνονται», όπως και τότε, στις μεταξύ τους έριδες και στις εσωτερικές, πολιτικές εχθρότητες.

Τα συμπτώματα της χαμηλής τεστοστερόνης


Η τεστοστερόνη είναι η κατ? εξοχήν φυσική ανδρική ορμόνη που παράγεται από τους όρχεις. Είναι, επίσης, παρούσα στον οργανισμό των γυναικών σε μικρές ποσότητες και παράγεται από τις ωοθήκες.

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης είναι μια κατάσταση που περιγράφεται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, και οφείλεται είτε σε κάποιο πρόβλημα στους όρχεις ή στις ωοθήκες αντίστοιχα είτε σε προβλήματα του υποθαλάμου του εγκεφάλου και της υπόφυσης. Παράλληλα, η αύξηση της ηλικίας και η παχυσαρκία μπορεί επίσης να μειώσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Διπλή Ηλιακή Έκλαμψη...Το Ξύπνημα Του Ήλιου!!! (Βίντεο)


Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, επιστήμονες, κυβερνητικοί υπάλληλοι και ασφαλιστικές εταιρείες να συμφωνούν , αλλά το κάνουν σε αυτό το σημείο: το φετινό μέγιστο του 11-ετή ηλιακού κύκλου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική διαταραχή των συστημάτων επικοινωνίας των επιχειρήσεων, και να επιφέρει μια απότομη αύξηση των ασφαλιστικών απαιτήσεων. Οι επιστήμονες έχουν προβλέψει ακραίο ηλιακό καιρό για τους επόμενους 12 μήνες, συμπεριλαμβανομένων  ηλιακών εκλάμψεων και άλλων γεωμαγνητικών δραστηριοτήτων. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μιας σημαντικής γεωμαγνητικής καταιγίδας; Με άλλα λόγια,  πόσο καλά θα αντεπεξέλθει ο οργανισμός σας σε μια διακοπή ρεύματος που θα κρατήσει για χρόνια; Έχει συμβεί πριν;, Και μπορεί να συμβεί και πάλι .......

Oct 28, 2013
Μια ισχυρή ηλιακή έκλαμψη ακτίνων χ της τάξης  x1.0 προέκυψε στις 02h03UTC. Γεγονός που συνδέεται με ισχυρή στεφανιαία μαζική εκτίναξη. Αυτή η έκρηξη δεν ήταν προσανατολισμένη προς τη Γη ...

Μία μικρότερη ηλιακή έκλαμψη ήταν ήδη σε εξέλιξη  κατά τη στιγμή της έκρηξης

Στον ίλιγγο της κατοχικής αβύσσου…


Το παιχνίδι των κατοχικών δυνάμεων του 4ου Ράιχ παίζεται μελετημένα, μεθοδευμένα και διαρκώς κλιμακούμενο.
Μετά την «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής (του χρήσιμου παρακρατικού προβοκάτορα) προωθούνται και άλλοι κρίκοι στην αλυσίδα της τρομοκρατικής φίμωσης: Δράσης και Λόγου…
Η κατοχική Βουλή προχώρησε με την ευγενική χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ στον χρηματοδοτικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τον οικονομικό αποκλεισμό κάθε οργάνωσης ή κόμματος που θα αντιτίθενται στο ΦΑΣΙΣΜΟ του 4ου Ράιχ…
Εδώ παίχτηκε για άλλη μια φορά ένα φτηνό θέατρο «αριστερού» πολιτικαντισμού από τους δήθεν «αριστερούς» διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ: «Διαφωνούμε αλλά ψηφίζουμε»!!!
Σε λίγο θα ξεπεράσουν και τα δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα και κυρίως της πασοκικής αθλιότητας, που πάντα «διαφωνούσαν» και πάντα ψήφιζαν τα «συμβόλαια θανάτου»…

Αιμορροΐδες: 8 απλά βήματα για να απαλλαγείτε

Οι αιμορροΐδες, είναι πρησμένες και με φλεγμονή φλέβες στον πρωκτό και στον κάτω ορθό. Μπορεί να προκύψουν από «στράγγισμα» (αφυδατώσεις) κατά τη διάρκεια της κινητικότητας του εντέρου ή από την αυξημένη πίεση στις φλέβες αυτές, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή άλλων συνθηκών.

Οι αιμορροΐδες μπορεί να βρίσκονται στο εσωτερικό του ορθού (εσωτερικές αιμορροΐδες) ή μπορούν να αναπτυχθούν κάτω από το δέρμα γύρω από τον πρωκτό (εξωτερικές αιμορροΐδες). Πρόκειται για μία κοινή ασθένεια για τους ενήλικες (πιο συχνά εμφανίζεται γύρω στα 50 χρόνια) και οι μισοί από αυτούς παρουσιάζουν φαγούρα, δυσφορία και αιμορραγία, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων.
Ευτυχώς, πολλές αποτελεσματικές επιλογές είναι διαθέσιμες για τη θεραπεία των αιμορροΐδων. Μερικές περιλαμβάνουν απλά φαρμακευτικά προϊόντα, ενώ άλλες περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση αλλαγών στη διατροφή και τις συνήθειες άσκησης, διευκολύνοντας τη δυσκοιλιότητα και το τέντωμα κατά τη διάρκεια της κινητικότητας του εντέρου, μια πρωταρχική αιτία για τις αιμορροΐδες δηλαδή.

Ὅταν ΣΥΣΣΩΜΗ ἡ κεντρικὴ ἐπιτροπὴ τοῦ ΚΚΕ ἀπεφάσιζε νὰ ἀνατινάξῃ τὸν Παρθενώνα.

Σπουδαία ἱστορικὰ γεγονότα σᾶς ἔχω σήμερα…
Ἀντιγραφὴ ἀπὸ τὰ βιβλία τοῦ ΓΕΣ, μὲ στοιχεῖα ποὺ ἀπεκαλύφθησαν ἀπὸ τὶς κατασχέσεις ἐγγράφων τοῦ ΚΚΕ.
Τὸ καλλίτερο βέβαια εἶναι πὼς ἀπεφεύχθῃ ἡ καταστροφή, λόγῳ τοῦ ὅ,τι ἕνας «Φάνης» εἶχε περισσότερο φιλότιμο ἀπὸ ὅλην τὴν ἡγεσία τοῦ ΚΚΕ μαζύ.
Βέβαια, ἄς μὴν ζητᾶμε νὰ σεβαστοῦν γλῶσσα, ἱστορία πολιτισμὸ αὐτοὶ οἱ κάφροι, ποὺ ἀκόμη καὶ σήμερα θεωροῦν ἐπίτευγμά τους αὐτὴν τὴν εἰκόνα:Ὅταν ΣΥΣΣΩΜΗ ἡ κεντρικὴ ἐπιτροπὴ τοῦ ΚΚΕ ἀπεφάσιζε νὰ ἀνατινάξῃ τὸν Παρθενώνα.2
Ποὺ ἔρχονται ἄνθρωποι ἀπὸ κάθε σημείου τοῦ πλανήτου, γιὰ νὰ θαυμάσουν τὸ μεγαλεῖο τῶν μνημείων μας κι αὐτὰ εἶναι κλειστὰ διότι οἱ ὑπάλληλοι …ἀπεργοῦν!!!
Ποὺ ἐὰν δὲν φωνάζαμε θὰ εἶχαν ἐπιφέρῃ μεγαλύτερες καταστροφὲς ἀπὸ αὐτὲς τοῦ Ἔλγιν.
Ποὺ ὁ μόνος λόγος, γιὰ τὸν ὁποῖον δὲν ἰσοπεδώνουν τέτοια μνημεῖα, εἶναι ὁ φόβος ἀπὸ τὴν διεθνὴ κατακραυγὴ κι ὄχι κάποια συνείδησις…
Καὶ μετὰ μοῦ λέτε γιὰ ἀντίληψι…
Βρὲ καλὰ νὰ πάθουμε… Πολὺ καλά!

Ψυχραιμία! Ἀκολουθοῦν ἔργα καὶ ἡμέρες τοῦ Κ.Κ.Ε….

Ω ΜΑΝΑ ΤΡΑΝΗ! ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΧΑΙΡΕ!!!!!



Την είδα πρώτη φορά τεσσάρων χρονών...   

Ο παππούς μου την έδειξε , θυμάμαι τότε που φοβόμουν τα σκοτάδια σαν παιδάκι που ήμουν να μου λέει …. Σήμερα η γιαγιά θα μας στρώσει να κοιμηθούμε στην αυλή κάτω από τα πεύκα και θα δούμε τον ουρανό ,
 μου είπε ….έτσι και έγινε …. 


Θυμάμαι την πρώτη φορά που κοίταξα ψηλά και είδα το έναστρο ουρανό του 1972 κάπου στην Σαλαμίνα …τότε που δεν υπήρχε ρεύμα και τα ψυγεία μας δούλευαν με πάγο …. Αυτό που βλέπεις μου είπε παιδί μου είναι το φόρεμα της που λαμπυρίζει , είναι το φόρεμα της Ελλάδας μας , να την αγαπάς την Ελλάδα μας αγόρι μου , θυμάμαι τα λόγια του
….. εκεί την είδα , και μαγεύτηκα από το λαμπύρισμα των άστρων που ήταν κεντημένα στο όμορφο ρούχο της ….. εκεί γεννήθηκα μαζί της ….. αυτή είναι η μεγάλη μάνα μας ….. να την σέβεσαι και να την προστατεύεις μου είπε πριν χαθώ στην αγκαλιά του μορφέα …… και στην ζεστή αγκαλιά της μάνας Ελλάδας…..!

Η αστρολογική εποποιΐα του 1940

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Η αστρολογική εποποιΐα του 1940
    
Ο Ελληνικός λαός είπε το ΟΧΙ έμπρακτα με την μαζική συμμετοχή και με την λυσσαλέα αντίσταση

H 28η Οκτωβρίου 1940 ήταν ημέρα όπου έμελλε να αλλάξει ή τουλάχιστον να ...κοντοσταθεί ο ρους της Ιστορίας.
Το σκηνικό είναι λίγο-πολύ γνωστό. Η τότε φασιστοκρατούμενη Ιταλία είχε συνάψει συμμαχία με την επίσης φασιστική Γερμανία. Ο Benito Mussolini ουσιαστικά υπήρξε “πνευματικό είδωλο” του Χίτλερ στην δεκαετία του ΄20, ωστόσο τα πράγματα γρήγορα αντιστράφηκαν. Ο Χίτλερ μέσα σε 7 χρονιά από την άνοδο του στην εξουσία είχε καταστήσει την Γερμανία πάλι κραταιά υπερδύναμη, ενώ ο Ιταλός δικτάτορας ξεκινώντας από τα «εύκολα» ...βολόδερνε στην Αφρική.
Ο Mussolini ήταν ένα εγωπαθές και θεατρινίστικο Λιοντάρι όπου... λύσσαγε βλέποντας την Γερμανία να τηρεί τα σχέδια της με μαθηματική ακρίβεια και συνέπεια και να έχει ήδη πατήσει πόδι στη Βαλκανική καταλαμβάνοντας τη Ρουμανία και τα πετρέλαια της. Έτσι, πιστεύοντας ότι ο ίδιος δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τη δόξα του Χίτλερ και η Ιταλία μπορούσε να έχει ανάλογες επιτυχίες όπως η Γερμανία, αποφάσισε να κάνει την επίθεση στην Ελλάδα εν αγνοία του.
Ήθελε ο Χίτλερ να μάθει την αστραπιαία νίκη του από τις εφημερίδες. Τελικά βέβαια, οι εφημερίδες άλλα έγραψαν...

Δεν τη βγάζουμε καθαρή



Οι διαβεβαιώσεις του Μαξίμου ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα σημαίνει ξηλωθείτε και βγάλτε τον σκασμό

Επίμονα και υπαινικτικά στην αρχή, επίσημα και ηχηρά στη συνέχεια, σύμφωνα με την πάγια, αλλά κακοφορμισμένη πια, επικοινωνιακή συνταγή, η κυβέρνηση ξανασηκώνει την αυλαία στο μέτωπο του ασφαλιστικού.
Το έργο, το οποίο νιώθουμε ήδη ότι έχει ξαναπαιχτεί, ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, αρχικά με την… αδιαπραγμάτευτη διαβεβαίωση ότι «δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα», για να διολισθήσει τις ημέρες που ακολούθησαν στην κομψότερη διατύπωση «δεν πρόκειται να ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα», προϊδεάζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν πρόκειται να τη βγάλουμε καθαρή.

Δόγμα του Σοκ Vs Ανακλαστική Λαϊκή Αντίδραση: Μίσος - Θυμός - Εξέγερση


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος


Χειραγώγηση των Μαζών.
Ενίοτε και υπό προϋποθέσεις, το τέλειο έγκλημα.
Εκατομμύρια θύματα  χωρίς όπλο εγκλήματος. Χωρίς αποδεδειγμένο δόλο. Χωρίς εμφανές τραύμα στα θύματα.
Αναπόδεικτες θεωρίες συνωμοσίας;
Ή ξεκάθαρα Ογκώδη και αναρίθμητα projects «χειρισμού συνειδήσεων και συμπεριφορών» ατόμων και μαζών;
Αναρίθμητα...
Τόσος κόπος για το τίποτε άραγε;
Τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει όλη αυτή η ισοπεδωτική πολιτική τύπου blietzkrieg;
Λες και με περισσή αλαζονεία κάποιοι επιστρέφουν στις «ρίζες» (τουλάχιστον φαινομενικά). Back to the principal. Ξανά πίσω στον Μακιαβέλι...
Ο καλός Ηγεμόνας πρέπει να γνωρίζει τι να δίνει στις μάζες σε δόσεις και τι «μπαμ και κάτω»...
Άλλωστε, όλες οι άλλες πιο σύγχρονες «εξελιγμένες συνταγές» προφανώς βρίθουν τόσων πολλών λεπτομερειών και μάκρους που εγκυμονούν τον κίνδυνο πλήθους αστάθμητων παραγόντων...
Οπότε...ποιός νοιάζεται γι’ αυτά;
Ή μήπως όχι;
 Ίδομεν...

Ύψωμα 731

untitledξξξξξΜια από τις μεγαλύτερες μάχες του Β’ παγκοσμίου πολέμου έγινε στο «Ύψωμα 731» κοντά στην Κλεισούρα, τον Μάρτιο του 1941. Τη μάχη παρακολούθησε ο ίδιος ο Μουσολίνι από τα απέναντι βουνά, παίζοντας το τελευταίο του χαρτί απέναντι στην Ελλάδα που μέχρι εκείνη τη στιγμή κατέγραφε μόνο νίκες.
Το Ύψωμα 731, το οποίο υπερασπίστηκε το 5ο Σύνταγμα της 1ης Μεραρχίας, ήταν στρατηγικής σημασίας καθώς αποτελούσε το κλειδί για τη διάβαση προς την ενδοχώρα. Δέχθηκε, μέσα σε τρεις μέρες, 18 επιθέσεις από πυροβολικό, αεροπορία, άρματα μάχης και επίλεκτες ιταλικές μονάδες πεζικού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα