Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Επτά κορυφαίοι μελλοντολόγοι προβαίνουν σε εκπληκτικές προβλέψεις για το τι θα φέρει η επόμενη δεκαετία

MICHIO KAKU

Από εφαρμογές smartphone που μπορούν να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε μέχρι αυτοκίνητα χωρίς οδηγούς και...ανησυχητικά ανθρωπόμορφα ρομπότ, η προηγούμενη δεκαετία έχει δει δραματικές εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία. Ποιες φοβερές εξελίξεις είναι πιθανόν να δούμε κατά τα επόμενα δέκα χρόνια;
Για να μάθει, η HuffPost Science απευθύνθηκε σε επτά κορυφαίους μελλοντολόγους- και έκαναν κάποιες προβλέψεις- έκπληξη.
Dr. Μιτσίο Κάκου, καθηγητής θεωρητικής Φυσικής, City University of New York, συγγραφέας του «The Future of the Mind»
«Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, θα δούμε τη σταδιακή μετάβαση από το Ίντερνετ σε ένα “brain net” (“εγκεφαλοδίκτυο”), στο οποίο σκέψεις, συναισθήματα, μνήμες, θα μπορούν να μεταδίδονται αστραπιαία ανά τον πλανήτη. Οι επιστήμονες μπορούν τώρα να συνδέσουν τον εγκέφαλο σε έναν υπολογιστή και να αρχίσουν να αποκωδικοποιούν κάποιες από τις μνήμες και σκέψεις μας. Αυτό μπορεί κάποια στιγμή να φέρει επανάσταση στις επικοινωνίες και ακόμη και την ψυχαγωγία.

Ανθελληνικό παραλήρημα Μαντλίν Ολμπράιτ: Οι Έλληνες πίσω από τη σφαγή στο Κουμάνοβο





Madeleine Albright: ή οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου ή οι Έλληνες βρίσκονται πίσω από την αντιπαράθεση στο Κουμάνοβο.

Γράφει από τα Σκόπια ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com)

Μάιος 14, 2015. Βίντεο.

Η Μαντλίν Ολμπράιτ, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ (1997-2001), η πρώτη γυναίκα που κατείχε αυτή τη θέση κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Μπιλ Κλίντον, ενεργεί με την ιδιότητα της καθηγήτριας διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο  Georgotown, αναφέρθηκε, εκτενώς στα ΜΜΕ των Σκοπίων στο ζήτημα της ονομασίας και στα πρόσφατα γεγονότα  στο Κουμάνοβο.


Η Ολμπράιτ χαρακτηρίζει το πρόβλημα του ονόματος- δηλαδή εμμέσως την ελληνική θέση- ως «μια από τις πιο τρελές συζητήσεις όλων των εποχών».

Κονδυλώματα: Τι να προσέξετε για να μην κολλήσετε!

Τα κονδυλώματα μετά την ακμή, τα κονδυλώματα είναι η πιο κοινή δερματολογική πάθηση. Υπολογίζεται ότι τρεις στους τέσσερις ανθρώπους θα εμφανίσουν κονδυλώματα (μυρμηγκιά vulgaris) κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Τα Κονδυλώματα μεταδίδονται εύκολα  και μπορούν να εξαπλωθούν και σε άλλα μέρη του σώματός όπως είναι και  στα γεννετικά όργανα.
 
Τα κονδυλώματα προκαλούνται από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά, και όσοι εκτίθενται σε HPV δεν σημαίνει ότι θα αναπτύξουν κονδυλώματα.
 
Στις γυναίκες μπορεί να εμφανιστούν στα  έξω γενετικά όργανα αλλά και στον κόλπο και στον τράχηλο της μήτρας.
 
Από την άλλη στους άνδρες είναι περισσότερο ορατά στα προσόντα τους 

Μεγαλώνοντας παιδιά που φοβούνται..



«Μη βγαίνεις έξω μόνος σου, θα σε πάρει κανένας κακός»

«Μην ανεβαίνεις έτσι την τσουλήθρα θα φας τα μούτρα σου!»

«Όχι στα βαθιά, θα σε δαγκώσει καρχαρίας!»

«Μη τρως σοκολάτες θα βγουν σκουληκάκια στην κοιλιά σου!»

«Αν δε φας θα αρρωστήσεις και θα πας νοσοκομείο και θα σου κάνουν ενέσεις»

«Θα πας τιμωρία ΜΟΝΟΣ σου στο δωμάτιο σου!» 

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις γίνει φοβητσιάρης! Σταμάτα να κλαις!


Πόσες φορές δεν έχουμε φοβίσει ένα παιδί πιστεύοντας ότι έτσι θα είναι προσεκτικό απέναντι στους κινδύνους που πιστεύουμε ότι υπάρχουν; Δημιουργούμε φοβίες χωρίς όρια ενώ το παιδί απλά συνδέει αυτό που δε θέλουμε να κάνει με το φόβο. 

Θα, Δεν θα, και Θέλω να...


Η ψυχολόγος Kelly McGonigal λέει πως υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους προσπαθούμε όλοι να πραγματοποιήσουμε τα θέλω μας.
Ο πρώτος αρχίζει με το «Θα…»
Θα αρχίσω να ξυπνάω νωρίτερα το πρωί, για να κάνω λίγη άσκηση ή διαλογισμό…
Θα αρχίσω να περπατάω περισσότερο, αφού κάνει καλό στην υγεία μου…
Θα , θα, θα…

Ο δεύτερος αρχίζει με το «Δεν θα…»
Δεν θα τρώω πολλά γλυκά, σοκολάτες και παγωτά από αύριο…
Δεν θα ξαναπώ ψέματα…
Δεν θα θυμώσω ξανά με τον προϊστάμενό μου και τις εντολές του…
Δεν θα… δεν θα… δεν θα…

Πόσα όμως από αυτά τα «θα» και τα «δεν θα» τηρούμε στη συνέχεια; Εδώ είναι το πρόβλημα. Ο εγκέφαλός μας, θα συνεχίσει δυστυχώς να σαμποτάρει τα θέλω μας, λόγω των καταγραφών που υπάρχουν στο υποσυνείδητό μας, για το οποίο σας έχω μιλήσει εκτενώς σε ένα μικρό αναλυτικό βίντεο.
Μας μένει λοιπόν η απογοήτευση; Θα σκεφθείτε.

Όχι, καθόλου. Απλά χρειάζεται κάποιος άλλος τρόπος δράσης, που θα εκπαιδεύσει τον εγκέφαλό μας σε νέες συμπεριφορές. Ένας τρόπος που θα αναγκάσει σιγά-σιγά να δυναμώσουν μέσα στον εγκέφαλο οι συνάψεις που θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε συμπεριφορές.

Η μυστηριώδης καταγωγή του ανθρώπου





Σύμφωνα με τις καθιερωμένες επιστημονικές θεωρίες, οι άνθρωποι, όπως εμείς, εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα στον πλανήτη, πριν από 100.000 χρόνια περίπου. Προηγουμένως υπήρχαν μόνο πιθηκοειδείς άνθρωποι, οι....
προγονοί μας, οι οποίοι εμφανίστηκαν πριν από τέσσερα με πέντε εκατομ μύρια χρόνια. 

Οι πρώτοι πίθηκοι και μαϊμούδες θα πρέπει να εμφανίστηκαν περίπου 40 με 50 εκατομμύρια χρόνια πριν και η ίδια η ζωή εμφανίστηκε δύο με τρία δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Μας έχουν πει ότι όλες οι φυσικές απο δείξεις που έχουν ανακαλυφτεί από τους επιστήμονες, υποστηρίζουν αυτό το σενάριο. Αλλά στο βιβλίο μου (που έγραψα μαζί με τον Ρίτσαρντ Τόμσον (Richard Thomson)) έχω καταγράψει χιλιάδες περιπτώσεις οι οποίες δείχνουν ότι οι άνθρωποι σαν εμάς υπήρχαν σε αυτόν τον πλανήτη εδω και δύο ή τρία δισεκατομμύρια χρόνια.

Αυτό συμφωνεί και με τις ιστορικές καταγραφές που έχουν βρεθεί στα αρχαία Σανσκριτικά κείμενα της Ινδίας. Σαν μέλος του Ινστιτούτου Μπακτιβεντάντα (ο κλάδος των επιστημονικών μελετών της Διεθνούς Ένωσης Συνειδητότητας Κρίσνα) μελετώ αυτά τα κείμενα πάνω από 20 χρόνια και ανακάλυψα ότι έχουν πολλά ακριβή στοιχεία για την πραγματική ιστορία της καταγωγής και της παλαιότητας του ανθρώπινου είδους.

Η Φρόνηση είναι ο μόνος επιτρεπτός εγωϊσμός

O Ζοζεφέν Πελαντάν με κάποια εξώφυλλα των βιβλίων του
Ο Αντρέ Μπιλλύ συνοψίζει το μήνυμα τουΣάρ, με αυτό τον τρόπο: 

"Η Μαγεία είναι η τέχνη της πνευματοποίησης του Ανθρώπου και της κυριαρχίας του πάνω στην ψυχή του. Σαν ζώον να είσαι ωραίος. Σαν ον με ψυχή, να είσαι καλός. Σαν ον με πνεύμα, να τείνεις προς το τέλειο, να περιορίσεις την ζωώδικη ζωή, να απαρνηθείς τις δραστηριότητες του αστού.
Ο Μάγος είναι ενας καλλιτέχνης της επιστήμης, η ένας Σοφός της τέχνης. Αν η ψυχή του μάγου δεν είναι απόλυτα ωραία, ενσαρκώνει μια παραμορφωμένη αλήθεια κι αυτή η παραμορφωμένη αλήθεια, αποτελεί ενα σφάλμα και μια ασχήμια.

Ο Μάγος εχει συνείδηση του υπέροχου πεπρωμένου του. Μεταμορφώνει το ένστικτο του σε συναίσθημα και το συναίσθημα σε ιδεαλισμό. Απαρνιέται το εύκολο και το ομαδικό για να ξαναγεννηθεί μέσα απο την προσωπικότητα του. Επενεργεί πάνω στον άλλον, στο μέτρο που επενεργεί πάνω στον ίδιο του τον Εαυτό. Εκείνος που, διαμέσου της Μαγείας, επιδιώκει να αποκτήσει την δύναμη της γοητείας, να ξεπεράσει τα όρια του και να νικήσει τους εχθρούς του, θα καταστραφεί.
Δύο σφάλματα είναι ασυγχώρητα :

Δείτε τον εαυτό σας


Κάποτε είπα στον Δάσκαλό μου ότι είχα διαβάσει τόσα πολλά βιβλία για την [πνευματική] μαθητεία και είχα ακούσει τόσα πολλά πράγματα και του ζήτησα να μου πει κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. 

Είπε, "Έλα εδώ. Δες αυτόν τον καθρέφτη. Κοίτα τον εαυτό σου. Αυτό είναι μαθητεία."

 Βρείτε έναν τρόπο πραγματικά να δείτε τον εαυτό σας, και αν δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να δείτε τον εαυτό σας τότε είστε τυφλοί. 

Photo Retoucher - Εξαφανίστε ανεπιθύμητα αντικείμενα απο φωτογραφίες! (δωρεάν μόνο για σήμερα)



Αν δεν είστε επαγγελματίας φωτογράφος (ή ακόμα και αν είστε), δεν είναι πάντα δυνατόν να τραβήξετε μια καθαρή φωτογραφία! Άτομα ή ανεπιθύμητα αντικείμενα είναι πράγματα που μπορούν να καταστρέψουν μια πραγματικά καλή λήψη, ωστόσο μην βιαστείτε να την διαγράψετε.  

Δίκταμο ή Έρωντας, καταπραΰνει πονοκέφαλο, πόνους κοιλιάς, στομαχόπονο, πονόλαιμο, καταπολεμά την ατονία, κρυολογήμα, το βήχα, είναι αιμοστατικό, αφροδισιακό


της Αγγελική Μήλιουβιολόγος
Το Δίκταμο (δίχταμος) είναι ένα ενδημικό φυτό που συναντάται στην Κρήτη και χρησιμοποιείται ως ρόφημα. Η Κρητική γη φημίζεται για την ποικιλία της σε βότανα τα οποία φύονται στις πλαγιές του Ψηλορείτη και στις υπόλοιπες ορεινές σειρές της Μεγαλονήσου.  Το όνομά του λοιπόν το Δίκταμο το πήρε από την οροσειρά Δίκτη στο Λασίθι της Κρήτης στην οποία και βρισκόταν σε αφθονία. Βέβαια το θαυμάσιο αυτό βότανο, το οποίο είναι ένα αυτοφυές πολυετές φυτό, μπορούμε να το συναντήσουμε κατ' ουσίαν στα περισσότερα βουνά της Κρήτης -κυρίως σε απόκρημνα σημεία- ενώ είναι πασίγνωστο από τα αρχαία χρόνια για τις ευεργετικές του ιδιότητες.  Στην αρχαιότητα ο Κρητικός Δίκταμος ονομαζόταν και "αρτεμίδιο", δίνοντας στο φυτό το όνομα της θεάς που πλήγωνε με δηλητηριασμένα βέλη. Ωστόσο, σχεδόν όλοι ανεξαιρέτως οι συγγραφείς της εποχής εκθειάζουν την ικανότητα του φυτού αυτού να γιατρεύει τις πληγές και να αποβάλλει τα βέλη από το σώμα των ανθρώπων και των ζώων.

Γιατί ο στρατιώτης λέγεται και "φαντάρος";

Σε 10

Η στρατιωτική θητεία, είναι μια υποχρέωση που αναλαμβάνουν όλοι οι νέοι άνδρες, για την εκπαίδευση τους στα όπλα, ως οπλίτες ή έφεδροι αξιωματικοί. 

Μια από τις ονομασίες που χρησιμοποιούνται για να δηλώσουν αυτό το γεγονός είναι και η λέξη "φαντάρος" και αντίστοιχα για τη θητεία "φανταριλίκι"

Από πού προέρχεται όμως η λέξη "φαντάρος"

Το "Δημοψήφισμα" θα βγει υπέρ των Μνημονίων...γι' αυτό το θέλει ο Σόϊμπλε...ένα μόνον φοβούνται όλοι τους: την "αυτοκτονική επιλογή" της Ελλάδας




γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Πρόσφατα, οι καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών πανηγύρισαν την επαναπρόσληψή τους.

Και γιατί να μην το κάνουν;

Ποιός δεν θα πανηγύριζε αν του ξανάδιναν πίσω την δουλειά του;

Ταυτόχρονα, επιστρέφουν στις θέσεις τους και οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
Κι αυτοί πανηγύρισαν.
Κατανοητό κι αυτό.

Κι άλλοι επέστρεψαν.
Κι όπως φαίνεται, συνεχίζουν να επιστρέφουν.

Κοινό σημείο όλων;
Εργοδότης τους είναι το Δημόσιο.

Ποιός τους πληρώνει;
Αυτοί που μονίμως μένουν στην απ’ έξω:
Οι «ιδιώτες».

Μεταξύ αυτών και τα 2,000,000 ανέργων. Του ιδιωτικού τομέα βεβαίως.
Μεταξύ αυτών ακόμη και οι φτωχότεροι όλων, αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Ούτε και μπάρμπα στην Κορώνη βεβαίως.

Καθώς αν είχαν, ε, όλο και κάποια θεσούλα θα είχαν κι αυτοί να μασουλάνε κανένα ξεροκόμματο.

Ενώ τώρα;
Τι τώρα;
Τώρα, ακόμη και για την χειρότερη θέση σε σουπερ μάρκετ πρέπει να πας να σταθείς στην ουρά στο πολιτικό γραφείο του βο(υ)λευτή.
Και αν...που συνήθως "ΔΕΝ"...

Η Κούβα έχει ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του καρκίνου στους πνεύμονες

Η Κούβα έχει ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του καρκίνου στους πνεύμονες


Η Κούβα είναι η πρώτη χώρα του κόσμου που υποστηρίζει πως έχει ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του καρκίνου στους πνεύμονες. Το εμβόλιο γνωστό και ως Cimavax, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011 και κάθε δόση πωλούνταν προς 1 δολάριο, ωστόσο η κουβανέζικη κυβέρνηση αποφάσισε να το διαθέσει δωρεάν στους πολίτες.

Απάθεια

    Ο όρος απάθεια καταρχάς σημαίνει έλλειψη πάθους, έλλειψη δράσης ή αντίδρασης. Είναι συνώνυμο της αδιαφορίας. Συναισθήματα όπως ενδιαφέρον, συμπόνια, κίνητρο, πάθος, ενθουσιασμός, θυμός, χαρά και πολλά άλλα, συμπιέζονται και τη θέση τους παίρνει ένα κενό.

    Δεν είναι ηρεμία ή γαλήνη, ούτε και δύναμη αυτοσυγκράτησης εκεί που άλλοι θα έδειχναν ταραχή, αλλά η απουσία επαφής και επικοινωνίας με το οποιοδήποτε ερέθισμα που μπορεί να προέρχεται από έναν εξωτερικό παράγοντα.
    Τα άτομα που χαρακτηρίζονται από αυτήν παρουσιάζουν στο σύνολο τους μια ουσιαστική έλλειψη του σκοπού ή της έννοιας για ζωή.  Σ’ αυτά, απουσιάζει κάθε κοινωνικό, συναισθηματικό, πνευματικό ή σωματικό ενδιαφέρον στη ζωή, έννοιες όπως αναζήτηση, αγωνιστικότητα, συντροφικότητα, γι’ αυτά είναι τελείως άγνωστες.
    Θα μπορούσε να γράψει κανείς τόμους ολόκληρους για το θέμα και να μην το έχει καλύψει, καθώς τα αίτια αλλά και συμπτώματα είναι τόσο κοινωνικά, όσο και ψυχολογικά και πνευματικά, ακόμα και ιατρικά.

    Η αρρώστια των καιρών μας…

    Έπινε χυμό καρότου κάθε μέρα για 8 μήνες: Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη ...

    παιδιά
    Η Ann Cameron,  συγγραφέας ενός μεγάλου αριθμού παιδικών βιβλίων, γεννήθηκε στην αμερικανική πολιτεία του Ουισκόνσιν το 1943. Έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου και είχε ήδη κάνει εγχείρηση στις 6 Ιούνη 2012. Κατά τη στιγμή της χειρουργικής επέμβασης, αυτή η ύπουλη νόσος βρισκόταν στο τρίτο στάδιο, και μετά την επέμβαση η συγγραφέας αισθάνθηκε καλύτερα, έτσι αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία.
    Ωστόσο, φαίνεται ότι ήταν κάποιου είδους φαινόμενο placebo. Λίγο καιρό μετά από τη χειρουργική επέμβαση, στις 6 Νοεμβρίου 2012, τα αποτελέσματα της υπολογιστικής τομογραφίας έδειξαν ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου είχε εισέλθει στο τέταρτο στάδιο και εξαπλωθεί στους πνεύμονες.

    Αξίζει μια δοκιμή: Δροσιστικό ποτό που σας βοηθάει να καθαρίσετε τον οργανισμό σας και να χάσετε κάποιο βάρος!

    αυτό-είναι-αξίζει-α-try-δροσιστικό ρόφημα-to-help-σας-τόσο-καθαρίσει-η-οργανισμός-και-χάσετε-λίγο βάρος
    Καθώς έρχεται το καλοκαίρι, νιώθουμε όλοι την ανάγκη να χάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο υπερβολικό βάρος. Εκείνοι που φροντίζουν την υγεία τους, ευχαρίστως θα απαλλαγούν από τις τοξίνες που συνέλεξαν κατά τη διάρκεια του μακρύ χειμώνα.
    Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να παρουσιάσουμε μια συνταγή για «αποτοξίνωση νερού", η οποία βοηθά στην αποβολή των τοξινών και στο χάσιμο βάρους.

    Πώς να αποτρέψετε τον καρκίνο των ωοθηκών;

    πώς-να-πρόληψη-ωοθηκών-καρκίνου

    Από όλους τους τύπους καρκίνου, ο καρκίνος των ωοθηκών έχει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας. Οι γιατροί παροτρύνουν τις γυναίκες να φροντίζουν την υγεία τους και να επισκέπτονται τακτικά το γυναικολόγο τους, προκειμένου για την ασθένεια που πρέπει να παρατηρήσει εγκαίρως.
    Παράγοντες κινδύνου:
    Οι λόγοι για τον καρκίνο των ωοθηκών είναι ακόμη άγνωστοι. Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την εμφάνιση της ασθένειας αυτής είναι: η ηλικία (οι ηλικιωμένες γυναίκες στην εμμηνόπαυση διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο), το οικογενειακό ιστορικό (καρκίνου στην οικογένεια), την αναπαραγωγική λειτουργία των γυναικών (οι γυναίκες που δεν έχουν γέννησει ή το έκαναν αργότερα στη ζωή τους) περιβαλλοντικοί παράγοντες, ορμονοθεραπεία κλπ

    Μείωση της περιμέτρου της μέσης σας σε μια βραδιά, κυριολεκτικά!

    reduce-your-waistline-overnight-literally-with-this-so-called-bomb

    Χάρη σε αυτή τη συνταγή, πολλές γυναίκες μείωσαν κατά 1 cm την περίμετρο της μέσης τους σε μία ημέρα. 
    Αυτό το ρόφημα αποβάλλει το περιττό λίπος και το νερό από το σώμα και ταυτόχρονα βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία, την ακοή, την όραση και τη μνήμη, αλλά και θα σας δροσίσει!

    Γιατί θα πρέπει να πίνετε 2 ποτήρια νερό με άδειο στομάχι!

    γιατί-θα-πρέπει-να-ποτό-2-ποτήρια-του-νερού-σε-ένα-άδεια στομάχι
    Αργός μεταβολισμός συχνά σημαίνει ταχεία συσσώρευση των καταθέσεων οξέων και ανεπιθύμητο υπερβολικό σωματικό βάρος.
    Πώς να επιταχύνετε και να δώσετε ώθηση στον μεταβολισμό;  
    Ωστόσο, ο μεταβολισμός δεν είναι το μόνο πράγμα στο οποίο πιστώνεται το ''κάψιμο'' θερμίδων, είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός που περιλαμβάνει πολλές χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό των κυττάρων και απελευθερώνουν ενέργεια για ζωτικές λειτουργίες.

    Θεραπεία 10 εβδομάδων με μέλι και τσάι βοτάνων

    10-εβδομάδες-μέλι-και-βότανο-τσάι-θεραπεία


    Σας αρέσει το μέλι; Γνωρίζετε ότι το μέλι είναι ένα συστατικό που δεν αλλοιώνεται και, αν αποθηκευτεί, μπορεί να διατηρηθεί για χιλιάδες χρόνια;
    Το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και καθαρίζει τον οργανισμό σας. 
    Περιέχει μυρμηκικό οξύ που καταστρέφει επιβλαβείς μικροοργανισμούς και δρα επίσης αντιβακτηριακά. 
    Το μέλι είναι τροφή που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τρέφει το σώμα και το κάνει ανθεκτικό στις ασθένειες. 
    Είναι εύπεπτο, επιδρά στο σχηματισμό νέων κυττάρων και βελτιώνει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα.
    Θα σας παρουσιάσουμε μια θεραπεία με μέλι και τσάι από βότανα, που είναι μια ''λαϊκή'' θεραπεία για τη θεραπεία πολλών ασθενειών και τον καθαρισμό του σώματος, φυσικά, αν διεξαχθεί σωστά.

    Τι συμβαίνει στο σώμα σας μετά από μόλις δύο εβδομάδων κατανάλωσης βιολογικών τροφών;

    τι-συμβαίνει-να-σας-σώμα-μετά-φαγητό-βιολογικές τροφές-για-μόνο-δύο-εβδομάδες

    Σπάνιοι είναι εκείνοι που προσπαθούν να αποφεύγουν την κατανάλωση τροφών που περιέχουν φυτοφάρμακα.
    Μια σουηδική οικογένεια τέθηκε σε ένα πείραμα.
    Αγόραζε και τρεφόταν πάντα αγοράζονται με μη οργανικές τροφές παντοπωλείου, επειδή ήταν φθηνότερες. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εξέταση των ούρων τους. Τα επίπεδα των χημικών ουσιών που βρέθηκαν στα ούρα τους ήταν πολύ υψηλά.
    Αντικατέστησαν τα ανόργανα με βιολογικά τρόφιμα για δύο εβδομάδες.

    ΒΕΛΟΣ, ΤΟ ΦΑΛΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

    lifehub-symvolismoi-25

    Η διατρητική, αρσενική αρχή, διείσδυση, φαλλικό σύμβολο, αστραπή, βροχή, γονιμότητα, αρρενωπότητα, δύναμη, πόλεμος. Μια πτήση βελών συμβολίζει την άνοδο στα ουράνια. Βέλη φευγάτα από το τόξο αντιπροσωπεύουν τις συνέπειες των δράσεων που δεν μπορούν να αναιρεθούν ή να ανακληθούν. Το βέλος, όπως η λόγχη και το ξίφος, είναι ένα ηλιακό σύμβολο που απεικονίζει τις ηλιακές ακτίνες, και είναι επίσης ένα γνώρισμα του πολεμιστή. Ένα βέλος που διατρυπάει ένα φίδι είναι οι ακτίνες του ήλιου που διατρυπούν τα σκοτεινά σύννεφα της υγρής αρχής. Το πλατύ βέλος (το αγριόκρινο) φανερώνει βασιλική ιδιοκτησία.

    Αυτά είναι τα φορολογικά μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση



    Το πρώτο φορολογικό πακέτο μέτρων με σκοπό να ξεκλειδώσει έστω και μέρος της δόσης της βοήθειας, ετοιμάζει η κυβέρνηση.

    Μεταξύ των μέτρων που βρίσκονται στο τραπέζι, όπως μετέδωσε το Mega, είναι:
    - το τέλος διανυκτέρευσης από 1-5 ευρώ σε ξενοδοχεία
    - η λοταρία αποδείξεων
    - η αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης
    - η υποχρεωτική χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών για συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στα νησιά

    Οι ενέργειες του σώματος + τα χρήματα



    Δύο ενέργειες σχεδόν παράλληλες, σχεδόν με την ίδια δυναμική, με τις ίδιες γέφυρες ενότητας.

    Το χρήμα συνδυάζεται απόλυτα με την ανασφάλεια. Όση μεγαλύτερη ανασφάλεια και φοβία έχει ένας άνθρωπος τόσο ανάλογα μεταχειρίζεται και το χρήμα. Το χρήμα έχει καλή σχέση και με την χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όσο λιγότερη αυτοεκτίμηση έχει κάποιος τόσο περισσότερο στηρίζεται στο χρήμα και την ύλη. Όμως επειδή αυτό που ρέει μέσα στον χρηματικό αυτόν δρόμο, είναι οι συναισθηματικές αυτές δονητικές, υπάρχουν κάποια στιγμή και οι ανάλογες απώλειες, αντί για την ευημερία.

    Οι ορμόνες του σώματός μας, που είναι δεμένες με την αρμονία του σώματος, ανάλογα με τις συναισθηματικές μεταπτώσεις, αλλάζουν δόνηση στο σώμα αλλά και στον τρόπο σκέψης. Όλο αυτό μεταφέρεται και στο χρήμα αλλά και από το χρήμα επιστρέφει στον άνθρωπο.

    Τέρμα οι υποθέσεις! Το υπερόπλο Haarp στο Ευρωπαικο κοινοβουλιο. Είναι το πιο επικίνδυνο όπλο χειραγώγησης του καιρού σε παγκόσμια κλίμακα.


    Αφύπνιση συνείδησης: Σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά επίσημη έκθεση του  Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σχετικά με τους κινδύνους και τη λειτουργία του υπερόπλου HAARP, που μέχρι τώρα θεωρούταν μια θεωρία συνωμοσίας για το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων παγκοσμίως. 

    Εξαιτίας του μεγάλου όγκου δεδομένων της έκθεσης έχουμε μεγαλώσει την γραμματοσειρά από τις επίμαχες παραγράφους για να βρείτε πιο εύκολα τις πληροφορίες. 

    "Απολαύστε" και σκεφτείτε ποιος φταίει για την κλιματική αλλαγή και το ψήσιμο των εγκεφάλων μας σε παγκόσμια κλίμακα μέσω ραδιοσυχνοτήτων και ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. 


    Για τους αεροψεκασμούς με βαρέα μέταλλα που συνεργάζονται με το HAARP και θεωρούνται και αυτοί "θεωρίες συνωμοσίας" θα μιλήσουμε λίαν συντόμως.

    Εκθεση
      2505k   421k

    14 Ιανουαρίου 1998
    PE 227.710/τελ. A4-0005/99

    Σχετικά με το περιβάλλον, την ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική
    Συντάκτης γνωμοδότησης: Ο κ. Olsson, Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών

    (Διαδικασία "Hughes")

    Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής
    Εισηγήτρια: η κ. Maj Britt Theorin



      Κατά τη συνεδρίαση της 13ης Ιουλίου 1995, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι παρέπεμψε την πρόταση ψηφίσματος της κ. Rehn Rouva σχετικά με την πιθανή χρησιμοποίηση πόρων του στρατιωτικού τομέα για στρατηγικές στον τομέα του περιβάλλοντος (Β4-0551/95) στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής και, για γνωμοδότηση, στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών.
     A. ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
     Β. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
     Παράρτημα 1
     ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ

    Η ομοιοπαθητική δεν μπορεί να θεραπεύσει κανένα πρόβλημα υγείας....

    Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας και Ιατρικής της Αυστραλίας  


    Οι οπαδοί της ομοιοπαθητικής πιστεύουν ότι η χορήγηση ουσιών που προκαλούν ασθένειες δύναται, σε απειροελάχιστες δόσεις, να θεραπεύσει πολλές παθήσεις.

    Ισχυρίζονται πως με τη διάλυση αυτών των ουσιών σε νερό ή αλκοόλ, δημιουργείται ένα μείγμα που διατηρεί μία 'ανάμνηση' της αρχικής ουσίας, η οποία θέτει σε ενέργεια και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.

    Η ομοιοπαθητική έχει πολλούς οπαδούς και άλλους τόσους πολέμιους, ωστόσο σύμφωνα με την Guardian η τελευταία έρευνα του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας και Ιατρικής της Αυστραλίας (NHMRC) αποκαλύπτει πώς η ομοιοπαθητική δεν μπορεί στην πραγματικότητα να θεραπεύσει καμία ασθένεια, και ενδέχεται μάλιστα να ευθύνεται και για την επιδείνωση της υγείας των ασθενών.

    Πιο συγκεκριμένα:

    Στη χορεία των στωικών

    Για διάστημα τριών περίπου αιώνων, από την εποχή των κατακτήσεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που η ολοκλήρωσή τους συμπίπτει με τον θάνατό του (323 π.Χ.), ως την πλήρη υποταγή των βασιλείων των διαδόχων στους Ρωμαίους (31 π.Χ.), η Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειος έζησε την ανάπτυξη ενός πολιτισμού που χαρακτηρίζεται από τους ιστορικούς με τον όρο ελληνιστικός.
    Οι σκεπτικοί αναζητούν την αταραξία, οι επικούρειοι την ηδονή και οι στωικοί τον λόγο και τη φύση. Σε μια εποχή κοσμοϊστορικών ανακατατάξεων η φιλοσοφία αναζωογονείται από ρεύματα ισχυρά που θάλλουν για αιώνες
    filosofiaΤα μεγάλα ιστορικά γεγονότα που προηγήθηκαν και σημάδεψαν το τέλος της κλασικής εποχής ­ όπως η απώλεια της ανεξαρτησίας των ελληνικών πόλεων-κρατών και η εξάπλωση της κυριαρχίας των Μακεδόνων στην Ασία και στη Β. Αφρική ­ αλλά και όσα ακολούθησαν κατά την περίοδο αυτή, όπως οι εμφύλιοι πόλεμοι των διαδόχων, η σταδιακή άνοδος και τελικά η επικράτηση της Ρώμης, η μεταφορά των εμπορικών και οικονομικών κέντρων από την Ελλάδα σε πόλεις της Ανατολής και στην Αλεξάνδρεια, διαμόρφωσαν καινούργιες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, ενώ ο συγκερασμός του ελληνικού με τους τοπικούς πολιτισμούς στην Ανατολή και στην Αίγυπτο και η βαθμιαία επικράτηση της κοινής ελληνικής γλώσσας ανανέωσαν τις υπάρχουσες πνευματικές δραστηριότητες και έφεραν στο φως νέα επιτεύγματα στις τέχνες, στις επιστήμες, στα μαθηματικά, στην αστρονομία, στη γεωγραφία, στη λογοτεχνία, στη φιλολογία, στην ιστοριογραφία και στη φιλοσοφία.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα