Αποτέλεσμα εικόνας για Από την ζωή, θέλω εκείνα που κάνουν καλά την ψυχή μου..
Γράφει η NO*RL*IZ
Δεν με θεωρώ άτομο των υλικών αγαθών. Και εξηγούμαι. Δεν σνομπάρω τα υλικά αγαθά. Ούτως ή άλλως έχω δουλέψει πολύ μέχρι στιγμής για να μπορώ να απολαμβάνω κάποια από αυτά χωρίς υπερβολές. Εξακολουθώ όμως να μην τα θεωρώ αυτοσκοπό σε καμία περίπτωση. Παρά ταύτα, σε μεγάλο ποσοστό τους επιτρέψαμε να είναι το απόλυτο μέσο για μια ζωή ευμάρειας και άνετης διαβίωσης.
Ισως να’ναι τελικά έτσι, αν το δεις ψυχρά και λογικά αλλά δεν είμαι αυτή που έχω τη διάθεση να το δω έτσι σε κάθε φάση της ζωής μου.
Στην εφηβεία μου και στα νεανικά μου χρόνια πέρασα άπειρες ώρες κοιτώντας το ταβάνι, οριοθετώντας πρέπει, ακυρώνοντας θεωρίες και ψάχνοντας να βρω το νόημα της ζωής ακούγοντας ροκ μουσική, διαβάζοντας, γράφοντας, την ώρα που προσπαθούσα να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια αλλά συχνά πυκνά ξαναγυρίζω να μου μιλήσω και να με ρωτήσω τι είναι αυτό που τελικά ψάχνω μέσα σ’αυτό το ταξίδι της ζωής.
Έχω δε καταλήξει στο συμπέρασμα πως όσα θέλω από τη ζωή μου συχνά αλλάζουν, διαφοροποιούνται, προσαρμόζονται, εξελίσσονται, μετουσιώνονται και αρκετές φορές με στοιχειώνουν. Αρκετές φορές είναι πολύ πιο εύκολο να αποφασίσεις πως αυτά που σε ενδιαφέρουν να κατακτήσεις είναι τα υλικά αγαθά. Δεν έχεις να προβληματίζεσαι και να αναθεωρείς. Θέτεις τον στόχο και προσπαθείς.