Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πάντα οι ίδιοι, με άλλη " αμφίεση ", εδώ και αιώνες!


                                 

Δεν "πάει" άλλο! Προδότες λυμαίνονται την χώρα μου και αποβλακώνουν τον κόσμο με σιντάκια και στικάκια!

Προδότες λυμαίνονται την πατρίδα μου και σπέρνουν τον πανικό και την απόγνωση!

Προδότες λυμαίνονται τα ιερά αυτά χώματα και βρωμίζουν την τιμή που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας με το αίμα τους!

Στο κέντρο η Ελλάδα, η χώρα του Ήλιου, του Φωτός! Εμείς οι σύγχρονοι Εύμαιοι, οι σύγχρονες Ευρύκλειες, οι Φιλοίτιοι, οι σύγχρονες Πηνελόπες, οι Τηλέμαχοι και οι σύγχρονοι Οδυσσείς, που έχουν Επιστρέψει Σπίτι τους.



Επειδή αυτά που μας ενώνουν ...........
Ο Όμηρος έχει συνδέσει την Νέμεση με τον Σκοπό και ο Οδυσσέας
την ενεργοποιεί λόγω της αψογοσύνης του.
Η κρίσιμη μάζα, την κρίσιμη νύχτα και η Επιλογή,
δικαιώνει αυτή την Απόφαση της Δίκης των Μνηστήρων και των Δούλων τους και γυρίζει τον Τροχό της Νέμεσης.

Κυβερνοεπίθεση μαμούθ με στόχο το πετρέλαιο και το αέριο


Στοιχεία για ευρείας κλίμακας κυβερνοεπίθεση έφεραν στο «φως» Ρώσοι διαδικτυακοί ερευνητές του Εργαστηρίου Κασπέρσκι, σύμφωνα με το BBC.
Στόχος της κυβερνοεπίθεσης ήταν η κλοπή απόρρητων εγγράφων. Η όλη επιχείρηση τέθηκε σε λειτουργία το 2007. Το λογισμικό με το οποίο γινόταν η κυβερνοεπίθεση «παραβίαζε» τα συστήματα ασφαλείας πρεσβειών, κυβερνητικών οργανισμών, πυρηνικών εργαστηρίων και ερευνητικών κέντρων με αντικείμενο το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.

Κινητά τηλέφωνα: σύντομη ιστορία


τα πρώτα κινητά τηλέφωνα

Μερικοί θα υποστήριζαν ότι τα πρώτα κινητά τηλέφωνα ήταν τα ραδιόφωνα πουχρησιμοποιούνταν το 1920 από τους αστυνομικούς, ενώ κάποιοι άλλοι μπορούν να πουν ότι το πρώτο κινητό τηλέφωνο εισήχθη από τη Motorola το 1973.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!



ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ¨ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ¨ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ¨ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ¨ΑΥΤΟ-ΧΡΙΣΤΗΚΑΝ¨ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ¨ΟΥΤΟΠΙΚΗ¨ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ¨ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ¨, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ¨ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ¨ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ¨ΕΥΧΕΡΕΙΑ ¨, ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ¨ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ¨ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ¨ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΓΑΘΑ¨, Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ¨ΑΚΡΑΙΑ¨ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΔΟΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ¨ΦΕΡΕΦΩΝΑ¨.

Λυπαμαι

Με 500 ατομα στο συνταγμα αυτη τη στιγμη ο Ελληνας ειναι συμμετοχος στην Εθνικη προδοσια και στο Εθνικο ξεπουλημα.




Δεν υπαρχει λογος να το ζοριζουμε...επιστρεψτε ασφαλεις στους καναπεδες σας και δειτε mega ΣΚΑΙ και προσοχη μην χασετε επεισοδιο απο τα τουρκικα σηριαλ...


Αλλωστε με αυτη τη συμπεριφορα μας απεναντι στην Πατριδα μας μπορει να μας αξιζουν τελικα τουρκικες σημαιες στην Ακροπολη...

Βρέθηκε ο πρόδρομος της ζωής;


Εντοπίστηκε στο Διάστημα η πιθανή «μητέρα» των δομικών υλικών της
Βρέθηκε ο πρόδρομος της ζωής;
Στην περιοχή L1157-B1 όπου γεννιούνται νέα άστρα οι επιστήμονες αναζητούν τη «μητέρα» των δομικών υλικών της ζωής
Λονγκ Μπιτς 
Ομάδα επιστημόνων ερευνώντας μια περιοχή του γαλαξία μας στην οποία υπάρχει έντονη κοσμική δραστηριότητα και ειδικότερα γέννηση νέων άστρων εντόπισε τα ίχνη μιας χημικής ουσίας η οποία είναι πιθανό να αποτελεί τον πρόδρομο της ζωής.

Το CSI των «αρχαίων» μαλλιών και ματιών

Νέα μέθοδος ανάλυσης DNA αποκαλύπτει το χρώμα τους σε ανθρώπους που ζούσαν πριν από αιώνες
Το CSI των «αρχαίων» μαλλιών και ματιών
H νέα μέθοδος ανάλυσης DNA μπορεί να εξακριβώνει το χρώμα μαλλιών και ματιών ατόμων που έχουν πεθάνει πριν από πολλούς αιώνες.

Τσάι ή καφές; Τσάι από... καφέ

Νέο ρόφημα ιδιαίτερα ευεργετικό για τον οργανισμό
Τσάι ή καφές; Τσάι από... καφέ


Λονδίνο 
Ειδικοί από τη Βρετανία και τη Γαλλία υποστηρίζουν ότι έδωσαν λύση στο δίλημμα «καφές ή τσάι». Δημιούργησαν ένα  ρόφημα που συνδυάζει και τα δύο. Πρόκειται για ένα τσάι που παρασκευάζεται από φύλλα καφεόδεντρου. Οι αναλύσεις που έγιναν σε αυτό το νέο είδος ροφήματος δείχνουν ότι περιέχει συστατικά ιδιαίτερα ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ισχύει Ακόμα!




Μας πιέζουν και μας εκβιάζουν με όλους τους τρόπους. Με το αζημίωτο, σπέρνουν το φόβο σ’ έναν ολόκληρο λαό, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, ομαδόν κι εν χορώ με το διαπλεκόμενο σύμπλεγμα νομοθετικής, δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας. 

Ελάχιστοι πλέον με σώα ακόμα τα φρένα και χωρίς προσωπική ή άλλη ιδιοτέλεια έχουν απομείνει που να τρέφουν κάποιου είδους εκτίμηση στην σημερινή Βουλή των Ελλήνων... Κάποιοι προτιμούμε να την αποκαλούμε «Βουλή των Αχρησίμευτων». 

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να κατασκευάσει το αστέρι θανάτου!!


star_wars_death_star_1440x900_wallpaper_Wallpaper_1920x1200_www-1.wall321.com.jpg
Για να δανειστούμε μια συχνά επαναλαμβανόμενη φράση από το Star Wars : Είχαν ένα κακό προαίσθημα γι 'αυτόΟ Λευκός Οίκος αρνήθηκε να κατασκευάσει ένα αστέρι θανάτου - το φανταστικό πλανήτη που καταστρέφει το διαστημικό σταθμό στη σειρα Star Wars - αλλά έχει τη δυνατότητα να εμπνεύσει μια νέα γενιά επιστημόνων.

Η περισσότερο εκμεταλλευόμενη τάξη -και η πιο ανίσχυρη- είναι η τάξη των μικρών παιδιών.

                               
"Στο παρελθόν, οι άνθρωποι πίστευαν ότι το προλεταριάτο ήταν η πιο εκμεταλλευόμενη τάξη. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Κατόπιν, είδαμε ότι δεν ήταν το προλεταριάτο, αλλά ο κόσμος των γυναικών εκείνος, που τον είχαν εκμεταλλευτεί περισσότερο. Τώρα όμως ανακαλύπτουμε πως ούτε και αυτό δεν είναι αλήθεια. Η περισσότερο εκμεταλλευόμενη τάξη -και η πιο ανίσχυρη- είναι η τάξη των μικρών παιδιών. Το παιδί εξαρτάται τόσο πολύ από τους γονείς.

Ο κάθε ένας από εμάς Είναι ήδη ο Άνθρωπος που ονειρεύεται να γίνει…


                       Φωτογραφία: Πόσο πολύ μιλάνε όλοι οι άνθρωποι για την φώτιση, για την 5η διάσταση, αυτήν της Θείας Αγάπης και Σοφίας του Εαυτού μας…
Πόσα δεν έχουν ειπωθεί…


Όμως είναι πραγματικά αστείο όταν το βλέπω από την δική μου οπτική!!!

ο άνθρωπος εδώ θέλει να κατακτήσει την 5η διάσταση, να φωτιστεί!!! Μια διάσταση που ήδη την έχει κατακτήσει, αφού από εκεί προέρχεται και τώρα χρειάζεται να κατακτήσει την 3η και την 4η...

Αντί να στραφεί στην Πνευματική του Ύλη, στην Δημιουργία του Φυσικού του Κόσμου μέσα από την Αγάπη και την Σοφία της 5ης του Διάστασης, ονειροβατεί να φτάσει εκεί που ήδη είναι...

Αντίθετα μισεί το εδώ του...

οξύμωρο δεν είναι?

Αν ο Άνθρωπος δεν ήταν Πνευματικό Όν δεν θα υπήρχε καμία ελπίδα να ζήσει εδώ σαν ζώο...

θα είχε αφανιστεί...

μα που μυαλό!!!

Απλά να Θυμηθεί χρειάζεται από πού προήρθε και που κατευθύνεται…Και τι Έργο έχει εντολή να Δημιουργήσει εδώ στην Πνευματική Διάσταση της Ύλης, που καθορίζεται από τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του…Πόσο δημιουργικά είναι και πόσο τα άφησε να γίνουν οι ασυνείδητες πράξεις του…

Μας φλόμωσαν όμως περί αμαρτίας…Ας μαζευτούμε λίγο…
Πόλεμος μεταξύ μας, πόλεμος των φύλων, εξουσιαστικές ανάγκες, ανάγκες επιβεβαίωσης, όλα αυτά γιατί απλά, ο άνθρωπος δεν Θυμάται τι Είναι και από πού Προήρθε…και έχει επιτρέψει σε άθλιους υποκινητές του διαχωρισμού, να του ορίσουν τον Θεό του και παραπέρα τον Εαυτό του… Κάποιοι τον οδήγησαν να διαμελίσει τον Κόσμο Του και τον Θεό του σε κομμάτια, γιατί απλά ξέχασε ότι ο Κόσμος Του δεν μοιράζεται, χωρίς πόνο…
Μα και ο πόνος συνηθίζεται τελικά, αν σε πείσουν ότι έτσι είναι…


Ο κάθε ένας από εμάς Είναι ήδη ο Άνθρωπος που ονειρεύεται να γίνει…
Αυτό που χρειάζεται να μάθει εδώ, είναι πως μπορεί να παραμείνει στην πολικότητα, ο Άνθρωπος που Είναι…

Καλημέρα <3 <3 <3

Πόσο πολύ μιλάνε όλοι οι άνθρωποι για την φώτιση, για την 5η διάσταση, αυτήν της Θείας Αγάπης και Σοφίας του Εαυτού μας…
Πόσα δεν έχουν ειπωθεί…


Όμως είναι πραγματικά αστείο όταν το βλέπω από την δική μου οπτική!!!

Καλύτερη επιβίωση με περιοδική διακοπή της αντικαρκινικής θεραπείας

Προτείνει διεθνή ερευνητική ομάδα

                      


Νέα Υόρκη
Η περιοδική διακοπή της αντικαρκινικής θεραπείας ίσως παρατείνει το προσδόκιμο επιβίωσης των ασθενών, υποστηρίζει διεθνή επιστημονική ομάδα σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Nature.

Η μελέτη έγινε σε πειραματόζωα που έπασχαν από επιθετικό καρκίνο του δέρματος, ο οποίος μάλιστα είχε αναπτύξει ανθεκτικότητα στα φάρμακα. Προς έκπληξη όλων, η περιοδική διακοπή της αντικαρκινικής θεραπείας συντέλεσε σε συρρίκνωση του μελανώματος, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε εξαρτήσει την ύπαρξή του από την φαρμακευτική αγωγή. 

Η Ε.Ε. κρίνει ασφαλή τα «μεταλλαγμένα» όμως... οι Πολωνοί απαγορεύουν κάθε Γενετικά Τροποποιημένη καλλιέργεια


GMO cornΗ Πολωνία απαγόρευσε την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών, παρά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων που έκρινε ασφαλή τα «μεταλλαγμένα»... Ο Υπουργός Γεωργίας της Πολωνίας εκμεταλλεύθηκε με άριστο τρόπο μία ειδική «ρήτρα ασφαλείας», η οποία επέτρεψε την επικύρωση της απαγόρευσης των γενετικά τροποποιημένων(ΓΤ) καλλιεργειών και δημιούργησε τις βάσεις για να αποτραπεί η επικείμενη μόλυνση σε μεγάλο μέρος της αγροτικής παραγωγής της χώρας.

Η τέχνη της μη εμπλοκής

Πνευματικό

Ως γνωστόν στον κόσμο της επιστήμης, και ειδικά στη Φυσική, τα πειράματα δεν δύναται να είναι 100% ακριβή ούτε απολύτως αντικειμενικά. Το πρόσωπο που τα διεξάγει, το οποίο είναι επίσης και ο παρατηρητής, αποτελεί μέρος του πειράματος και συνεπώς επηρεάζει το αποτέλεσμα.
Η ίδια αναλογία εμφανίζεται στη σχέση μας με τη ζωή μας καθώς και με την ικανότητά μας για βαθύτερη κατανόηση του σύμπαντος. Επιδιώκουμε να συλλάβουμε το νόημα της ζωής και να ξετυλίξουμε τα μυστήρια του σύμπαντος, ενώ ταυτόχρονα είμαστε μέρος του. Αποτελούμε τμήμα του πειράματος που προσπαθούμε να επιλύσουμε.

Αν η ζωή μας είναι μια ταινία, τότε δεν είμαστε μόνο ο ηθοποιός αλλά ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης. Το βιολογικό σώμα μας υπενθυμίζει μόνο το ρόλο του ηθοποιού. Είμαστε πραγματικά ταυτισμένοι με αυτό το ρόλο, θεωρώντας ότι αυτή είναι η αληθινή φύση της ύπαρξής μας.

Εστίασε στη Λύση

από το mini FREE-E-BOOK "Εστίασε στη Λύση"
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ το εδώ
"..Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα, ξυπνούν και κοιμούνται με τη βεβαιότητα πως ζουν σε έναν κόσμο γεμάτο προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Και όντας αυτό μια εδραιωμένη πεποίθηση, η μέρα ξεκινά για όλους με την έννοια των προβλημάτων του χθες και το φόβο των νέων που θα προκύψουν σήμερα. Έτσι, ακόμα κι ο ήλιος που σηκώνεται όλο και πιο ψηλά κατά τη διάρκεια τη μέρας, αντί να διαλύσει τις έννοιες και τα προβλήματα, γίνεται κι αυτός ο ίδιος πρόβλημα

Σεξ ως αλχημική μετουσίωση


Παρατηρώντας τις διαφορετικές ανάγκες της ζωής μας συμπεραίνουμε ότι αυτές δεν σχετίζονται μόνο με το υλικό επίπεδο αλλά και με το άυλο. Οι πιο σημαντικές ανάγκες μας είναι στην πραγματικότητα μη υλικές: αγάπηευτυχία,εκπλήρωσηεπικοινωνία…μερικά παραδείγματα από τη μη υλική τροφή που τόσο επιθυμούμε.

                           Σεξ
Η παραπάνω παρατήρηση αποτελεί απλή απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνο ύλη. Η οντότητά μας ξεπερνά κατά πολύ τα στενά όρια ενός βιολογικού σώματος, όπως και οι ανάγκες μας. Είμαστε ένα δίπολο Ενέργειας-Συνείδησης, καθ’ ομοίωση της Πηγής μας. Σε υψηλότερα επίπεδα της ύπαρξής μας συναντούμε την ψυχή και το πνεύμα, τα οποία εκπροσωπούνται αντίστοιχα από το Φως και τη Δόνηση.

McDonald 's:Θα θέλατε ένα βιβλίο με εκείνες τις πατάτες;

                              kid.reading

Τα McDonald 's στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα παιχνίδια ,που παρείχαν με το Happy Meal, με βιβλια!
Η μεγάλη αλυσίδα ταχυφαγείων ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο Dorling Kindersley και τα βιβλιοπωλεία WH Smith και σχεδιάζει να διανείμει πάνω από 15 εκατομμύρια βιβλία σε παιδιά κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών.

Φαντάσματα των δρόμων, της θάλασσας και του αέρα (μέρος 3ο)

                       ghostplane

Το 1997, στην ευρύτερη περιοχή του Sheffield, αρκετοί άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να δουν το πέρασμα του κομήτη Hale Bopp. Η βραδιά ήταν κρύα και η ατμόσφαιρα καθαρή, όμως τίποτα δεν τους είχε προετοιμάσει για αυτό που θα ακολουθούσε. Διότι κάποια στιγμή, είδαν ένα ελικοφόρο αεροπλάνο να κινείται σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τα κεφάλια τους και αμέσως κατάλαβαν ότι βρισκόταν σε πτώση και κάλεσαν την Άμεση Δράση. Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί και εθελοντές “χτένισαν” την περιοχή αλλά κανένα ίχνος αεροπλάνου δεν βρέθηκε.

Φαντάσματα των δρόμων, της θάλασσας και του αέρα (μέρος 2ο)

                  ghostship


Δεν είναι μόνο οι δρόμοι που φιλοξενούν φαντάσματα. Όπως λέγαμε και προηγουμένως λίγο πολύ όλα τα μεταφορικά μέσα μπορούν υπό δεδομένες συνθήκες να “στοιχειώσουν”. Η θάλασσα, με την απεραντοσύνη της, από αρχαιοτάτων χρόνων έχει αποτελέσει ένα τεράστιο νεκροταφείο ψυχών που βρήκαν το θάνατο στα σκοτεινά νερά της και, όπως πολύ γλαφυρά περιγράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα δώσει κι εκείνη τους νεκρούς της στην κατάλληλη στιγμή για να κριθούν. Έως τότε, τα φαντάσματα πνιγμένων ναυτικών και πλοίων που στοίχειωσαν και περιπλανούνται μόνα τους στις θάλασσες θα γοητεύουν τους λάτρεις των μυστηρίων και των παράδοξων ιστοριών, ενώ θα τρομάζουν τους ανυποψίαστους ναυτικούς που θα τύχει να βρεθούν στο δρόμο τους.

Φαντάσματα των δρόμων, της θάλασσας και του αέρα(μέρος 1ο)


                             ghostcar
Μια κατηγορία φαινομένων που εντάσσεται στα πλαίσια των αστικών μύθων (urban legends) αποτελούν τα στοιχειωμένα μεταφορικά μέσα. Ήδη στο παρελθόν είχαμε μιλήσει για το silverpilen, το περίφημο στοιχειωμένο τρένο της Σουηδίας, όμως το φαινόμενο μοιάζει να μην περιορίζεται στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις αλλά να έχει τις ρίζες του βαθύτερα πίσω στο χρόνο, όπως θα δούμε στο σημερινό άρθρο.
Η αλήθεια είναι πως το μεταφορικό μέσο είτε είναι άμαξα (παλιότερα) είτε αυτοκίνητο, πλοίο ή τρένο συνδέεται με τη μεταφορά, με τη μετάβαση δηλαδή σε έναν άλλο τόπο, είτε θα μεταφέρει ζωντανούς ανθρώπους είτε τις ψυχές τους. Θυμηθείτε τον βαρκάρη του κάτω κόσμου στην Αρχαία Ελλάδα, ακόμη και το silverpilen της σημερινής εποχής.

Zodiac, ο μυστηριώδης δολοφόνος


 Zodiac ήταν το όνομα που δόθηκε σε έναν δολοφόνο που τρομοκράτησε την ευρύτερη περιοχή του Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Περισσότερα από 40 χρόνια μετά, παρά τις χιλιάδες ανακρίσεις υπόπτων και έναν άγνωστο αριθμό δολοφονικών επιθέσεων, η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη.
                                      
Η εγκληματική του δράση

Αἰθερίων Ἐλαίων Συνταγαὶ


Μία συλλογή πρακτικῶν συνταγῶν αἰθερίων ἐλαίων γιὰ πληθώρα περιστάσεων, θεραπευτικὲς, τονωτικὲς ψυχολογίας, ἀφροδισιακές, ὀμορφιᾶς κ.ἄ.

                                         

ΓΕΝΙΚΑ

Διὰ τὴν γρίππην, εὐκάλυπτος, θύμος, ἐλελίφασκος (κοιν. "φασκόμηλο"), λειβανθός (κοιν. "λεβάντα"), λεμόνι.

Διὰ τὴν καταπολέμησιν τοῦ πυρετοῦ τὸ κατάλληλο μίγμα εἶναι νυκτανθός (κοιν."νυχτολούλουδο"), γλυκάνισον, θύμος, βασιλικός, κνίδη καὶ πεῦκον, εἰς ἔλαιον κατάλληλον διὰ ἐντριβήν ἢ εἰς τὸ λουτρὸν ἢ μέσῳ εἰσπνοῶν.

"ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

                                               

Το αίσθημα της πείνας κατευθύνεται από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και γεννιέται στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος παίρνει την πληροφορία ότι χρειάζεται τροφή για να μην πεθάνει από το στομάχι. Τα τελευταία χρόνια με την πρόοδο των ερευνών μπορεί αυτό να γίνει πλέον και με την βοήθεια του ηλεκτροερεθισμού. 

Συναισθήματα: Ένα Παράθυρο στον Ψυχισμό μας


Είναι πολύ συνηθισμένο να θεωρούμε τα συναισθήματα μας ως δεδομένα και να μην ασχολούμαστε με αυτά. Τις περισσότερες φορές αδυνατούμε να τα κατανοήσουμε ή ακόμα και να τα αναγνωρίσουμε. Είναι πολλές εκείνες οι φορές που στις συνεδρίες ψυχοθεραπείας οι ασθενείς, πολύ γρήγορα ανακαλύπτουν ότι έχουν συναισθήματα που ορίζουν τις πράξεις τους χωρίς εκείνοι να έχουν την επίγνωση αυτών.

"Η σάπια ολιγαρχία της Ελλάδας"! To άρθρο-σόκ του Κώστα Βαξεβάνη που δημοσιεύτηκε χτές στους New York Times!

                                       

Η Δημοκρατία είναι σαν το ποδήλατο.Αν δεν κάνεις συνέχεια πεντάλ,πέφτεις. Δυστυχώς το ποδήλατο της Ελληνικής Δημοκρατίας, έχει εδώ και καιρό τσακιστεί. 

Γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης

Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΝΘΕΙ: Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2012... Η ΕΛΛΑΣ Εάλω!

Η Ελλάδα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ξένες δυνάμεις...


Μετά από απόφαση των κυβερνόντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ240/­­2012)τροποποιου­ν­ται οι κανόνες της δανειακής σύμβασης και νομοθετούν ότι : «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντ­­ηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».

... Ουσιαστικά ενσωματώνεται έτσι στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.

Τα όσπρια προστατεύουν την καρδιά


Η κατανάλωση περισσότερων όσπριων όπως τα φασόλια, τα ρεβίθια και οι φακές, στο πλαίσιο μιας διατροφής χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, φαίνεται ότι βελτιώνει τα επίπεδα του σακχάρου και μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of International Medicine.

Τρομερή ιστορία παγκόσμιας συνωμοσίας


Όταν ένας ανυποψίαστος μεταπτυχιακός φοιτητής από το Μπρούκλιν, παρακινημένος από τη βαρεμάρα του, αποφάσισε ένα βράδυ να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα τι θα ακολουθούσε.



Είχε έρθει η Δευτέρα 9/1/2012. η ώρα ήταν 4:59 και ο Κινκλ με το συγκάτοικό του είχαν καρφωμένο το βλέμμα τους στην οθόνη. Η αντίστροφη μέτρηση είχε φτάσει στο μηδέν και τότε... τότε η ιστοσελίδα επαναφορτώθηκε εμφανίζοντας 14 συντεταγμένες GPS, καθώς και οι τοποθεσίες που αυτές παρέπεμπαν σε όλο τον πλανήτη: Βαρσοβία, Σεούλ, Παρίσι, Σίδνεϊ, Χαβάη, Μαϊάμι, Νέα Ορλεάνη, Σιάτλ.

Το Τραγούδι της Ημέρας - ''Everybody Needs Somebody To Love'' Τhe Blues Brothers''



                                 

Σαν σήμερα το 1980 η μουσική ταινία «Blues Brothers», με πρωταγωνιστές τους Νταν Ακρόιντ και Τζον Μπελούσι, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ. Έμεινε στην ιστορία της μεγάλης οθόνης ως μία από τις πιο επιτυχημένες μουσικές ταινίες.

Εναλλακτική του Viagra… το ginseng


Αιώνες τώρα χρησιμοποιείται από τους Κινέζους ως αφροδισιακό, αλλά μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα δισκία από ginseng μπορούν πράγματι να ζωντανέψουν τη ερωτική ζωή ενός άνδρα.



Η νοτιοκορεατική μελέτη έδειξε ότι οι άντρες με στυτική δυσλειτουργία μπορούνε να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην κρεβατοκάμαρα, μετά τη λήψη των δισκίων για λίγες
εβδομάδες.

Η Σημασία των ονομάτων των Ημίθεων!

Η Σημασία των ονομάτων των Ημίθεων!
ΗΡΑΚΛΗΣ, ΘΗΣΕΥΣ, ΙΑΣΩΝ, ΠΕΡΣΕΥΣ... Τέσσερις Κορυφαίοι Έλληνες Ήρωες.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ...


Ηρακλής:

Το όνομα τού Ημίθεου Ηρακλή, γιού τού Δία και τής Αλκμήνης, προέρχεται από το κύριο όνομα «Ήρα» και το ουσιαστικό «κλέος» (δόξα), και σημαίνει «δόξα τής Ήρας».
Στην ίδια οικογένεια ανήκουν και τα ονόματα Ηρακλείδης (ο γιός, ο απόγονος τού Ηρακλή), Ηράκλειος (εκείνος που ανήκει στον Ηρακλή, που είναι τού Ηρακλή) και Ηράκλειτος (ο φημισμένος, ο ένδοξος όσο και η Ήρα).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα