Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!», (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!», (βίντεο)
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε ένα καταπληκτικό βίντεο ο σημερινός Πάπας Φραγκίσκος κηρύττει την συμπροσευχή με όλες τις θρησκείες καθώς όλες οι θρησκείες, σύμφωνα με τα κηρύγματα του, είναι το ίδιο και πιστεύουν στον ίδιο Θεό. Μαζί του και ο Πατριάρχης των Ορθοδόξων Βαρθολομαίος.

Τι άλλο να πούμε για τον αρχιερέα της πανθρησκείας με τον οποίο συνομιλούν οι Ορθόδοξοι αρχιερείς ?
Τι άλλο να δείξουμε για να καταλάβουμε που θέλει να οδηγήσει τον κόσμο ο σημερινός Πάπας ?

Η πραγματική επανάσταση της εποχής μας είναι η Επανάσταση της Συνείδησης

 

Αν ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα που διαδραματίζονται στον κόσμο μας σήμερα, θα συνειδητοποιήσουμε εύκολα ότι ζούμε σε επαναστατικούς καιρούς. Η επανάσταση των ημερών μας όμως, είναι εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η επανάσταση αυτή, δεν ξεκίνησε για να αναδιατάξει τις μορφές και τα σχήματα, ώστε να αντικατασταθούν τα παλιά και ξεπερασμένα με νέα, δυναμικά και πιο ζωηρά. Η επανάσταση αυτή, είναι σε θέση να οδηγήσει την ανθρωπότητα πέρα από τις μορφές και τα σχήματα. Η επανάσταση της εποχής μας είναι η επανάσταση της Συνείδησης.

Η Συνείδηση, η οποία κοιμάται αιώνες τώρα, κάτω από τα μάγια της ταύτισης με τις μορφές και τα σχήματα, ξυπνά στις μέρες μας. Υπάρχει μια ολοένα και πιο ισχυρή παρόρμηση και ο αριθμός των ατόμων που ευαισθητοποιούνται στο ξύπνημα γίνεται όλο και μεγαλύτερος.

Τα αποτελέσματα αυτής της παρόρμησης, ξυπνώντας από το όνειρο της ταύτισής με τις μορφές και τα σχήματα, γίνεται αισθητή από όλους, μερικές φορές ακόμη και αρκετές φορές την ημέρα. Αλλά πολλοί από εμάς αγνοούμε τι πραγματικά βιώνουμε. Όλοι αισθανόμαστε πώς οι επιτυχίες που μπορούν να επιτευχθούν στον κόσμο είναι όλο και λιγότερο ελκυστικές για μας. Αναγνωρίζουμε ότι πίσω από τις γήινες επιτυχίες και τις αποτυχίες πρέπει να υπάρχει κάτι βαθύτερο, κάτι πιο ουσιαστικό στην ζωή μας.

Το βλέπουμε μέρα με τη μέρα, ένας αυξανόμενος αριθμός νέων ανθρώπων, αμφισβητούν την καταλληλότητα των στόχων που προσφέρονται από την κοινωνική και θρησκευτική εκπαίδευση. Το σύστημα τους δείχνει τον ‘σωστό’ δρόμο και οι νέοι άνθρωποι εκτίθενται στην εμπειρία της κενότητας και της απελπισίας.

Το πέπλο φεύγει… Αρχίζουμε να βλέπουμε.Τι σχέση έχει η αντήχηση Schumann της Γης και γιατί αυξάνεται αναπάντεχα



Τι είναι η αντήχηση Schumann της Γης και γιατί αυξάνεται αναπάντεχατης Dr. Kathy Forti

Στα αρχαία Ινδικά κείμενα βρίσκουμε την συχνότητα του ΟΜ να είναι 7,83 Hz. 
7.83 Hz τυχαίνει επίσης να είναι το ‘καρδιοχτύπι’ της Γης, ή αλλιώς αντήχηση Schumann.
7,83 Hz είναι και η συχνότητα που πάλλεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη του κατάσταση (τα λεγόμενα κύματα Alpha).

Τι είναι η αντήχηση Schumann;
Σύμφωνα με την Wikipedia: Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος "παλμού" ή "καρδιακού παλμού" του πλανήτη Γη’.

Η αντήχηση Schumann είναι μια από τις πρώτες ανακαλύψεις που οδήγησαν στην συνειδητοποίηση της ύπαρξης του ενεργειακού πλέγματος – πεδίου της Γης. Εν ολίγοις, κάθε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη.

Αν π.χ. πέσει ένας κεραυνός στην Αθήνα, η ηλεκτρομαγνητική ηχώ του κεραυνού κάνει οκτώ φορές τον γύρο του πλανήτη, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο. Όταν παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά οι αντηχήσεις Schumann, έγινε αμέσως κατανοητό ότι ο πλανήτης μας συμπεριφέρεται σαν ένα τεράστιο ηλεκτρικό κύκλωμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει κάθε πληροφορία σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

Η ροή αυτής της ηλεκτρικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα είναι αδιάκοπη, γιατί σε ολόκληρο τον πλανήτη συμβαίνουν κάθε στιγμή πάνω από 1.000 ηλεκτρικές καταιγίδες.

Η Σφίγγα... Τέρας των Μυστηρίων και των Αινιγμάτων

(τής Αρετής Μαρκέλλου)

Η Σφίγγα είναι ένα περίεργο πλάσμα τού οποίου το όνομα έχει δοθεί σε 3 διαφορετικά τέρατα. Η Σφίγγα με σώμα λιονταριού και κεφάλι ανθρώπου προέρχεται από την Αίγυπτο και την Ελλάδα, ενώ αυτή που μοιάζει με πίθηκο συναντάται στην Αιθιοπία και στην Ινδία.

Αρχαιότερη όλων είναι η Αιγυπτιακή Σφίγγα, το πελώριο άγαλμα με σώμα λιονταρριού και κεφάλι Φαραώ, που φυλάσσει τις πυραμίδες τήςΓκίζα•. Είναι Φτιαγμένη από πέτρα κι έχει 73 μέτρα μήκος και 21 μέτρα ύψος. Άλλα είδη Αιγυπτιακής Σφίγγας – οι περισσότερες των οποίων θεωρούνται αρσενικές - είναι η Κριοσφίγγγα, με κεφάλι Κριού, και η Ιερακοσφίγγα, με κεφάλι γερακιού.

Οι Σφίγγες τής Ελλάδος είναι θηλυκές. 

Σε μια έρημο βρίσκομαι


4274c909c91c5424ba92c14ef900d1fc

Σε μια έρημο βρίσκομαι. Και σε παρακαλώ μη με ρωτάς γιατί.
Ξέρεις πως είμαι ανίκανη να δώσω εξηγήσεις.

Όμως. Απ όλα περισσότερο, θέλεις να μάθεις τι μου λείπει;

Το παραμύθι.

Το παραμύθι πως μια μέρα θα βρίσκαμε μια όαση μαζί!Δε λέω πως δεν έχεις δίκιο να πικραίνεσαι.

Γέμισε ο τόπος σαλτιμπάγκους, που ξεπουλούν
στους πάγκους τους το μέλλον σου.

Γέμισε ο τόπος καταπατητές, που μεταμφιεσμένοι
σε σωτήρες ακολουθούν σαν τα σκυλιά τα βήματά σου.

Δε λέω πως δεν έχεις δίκιο να μπλοκάρεις.

Σου σερβίρουν σε κονσέρβες αποφάσεις που δε διάλεξες.

Μη διστάζεις ν'αγαπήσεις τους ψιθύρους του Μυστηρίου


Μη λιποψυχείς. Μην κλείνεις τις στρόφιγγες της διαίσθησης. Μη διστάζεις ν'αφουγκραστείς, ν'αγαπήσεις τους ψιθύρους του Μυστηρίου και να κινηθείς προς το κάλεσμά του. Να συνομιλήσεις και ν'αλληλεπιδράσεις με αυτό. Έτσι κι αλλιώς κολυμπάς μέσα του, βρίσκεται ολόγυρά σου, οι παφλασμοί του αντηχούν επίμονα πάνω στη σχεδία της συναινετικής λογικής σου και των δημοφιλών πεποιθήσεων που σε απομόνωσαν από την ίδια τη Φύση και σε απομάγευσαν. Τη Φύση που πάλλεται στις συχνότητες και απ'τη ρευστότητα του μυστηρίου!

Tι είναι τελικά η Φύση;
 
 

H Φύση!

 Δεν είναι μόνο τα ζώα και τα πετούμενα, μύκητες, βακτήρια και ιοί σε αναζήτηση ξενιστών. Οι πέτρες, οι κάμποι, τα βουνά, οι λίμνες και τα ποτάμια, οι θάλασσες. Ατμόσφαιρες πυκνές κι αραιές, οι "ουράνιες σφαίρες" που πάλλονται σε κοσμικές χορδές, τα νεφελώματα, οι τύποι αστεριών και η σκόνη η αστρική και οι αστεροειδείς οι αλητόβιοι.
Είναι όλα αυτά, είναι και άλλα πολλά περισσότερα.





Αισθήσεις κι εμπνεύσεις αναπάντεχες. Οράσεις και οράματα. Η γλώσσα των πουλιών. Τα ανεμοτράγουδα των φύλλων. Διάβρωση, αποσάρθρωση, αναδημιουργία. Αποσύνθεση κι επαναγέννηση. Οι πολλαπλές κατευθύνσεις. Παράλληλες πλευρές. Οι ένοικοί τους. Βαθμίδες συνειδητότητας.

Μαγεια & Η Δυναμη των “Λεξεων”

 Αποτέλεσμα εικόνας για Μαγεια και Η Δυναμη των “Λεξεων”

Εν αρχή ην ο λόγος. Οι λέξεις δεν είναι μονάχα στοιχεία λόγου ή γραφής, και αυτό διότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν Μαγεια και  να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο η ενέργεια κινείται μέσα στον χωροχρόνο.
Όταν ηχούν οι λέξεις μεταμορφώνονται σε δονήσεις και έχουν την δυνατότητα να κατευθύνουν συγκεκριμένους τύπους ενέργειας. Αυτό είναι ίσως και το πρώτο βήμα για την δημιουργία «μαγικής» ατμόσφαιρας. Και ίσως κάποιοι δύσπιστοι θεωρήσουν πως μαγεία δεν υπάρχει,όμως εκείνοι που κινούν τα νήματα γνωρίζουν καλά τις τεχνικές της και τις εξασκούν έχοντας άλλοτε σκοτεινές και άλλοτε φωτεινές προθέσεις.

Φυσικά στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα είναι εύκολο να διαπιστώσουμε την χρήση των λέξεων και την ενέργεια που εκείνες αποκτούν,παρακολουθώντας τα δρώμενα στο πολιτικό (με άμεσες προεκτάσεις στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση) προσκήνιο, όπου οι έννοιες  μεταστράφηκαν προσπαθώντας να εμφυσήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνική ψυχολογική κατάσταση.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως ο όρος «πόλεμος των λέξεων» χρησιμοποιήθηκε και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε πανευρωπαικό επίπεδο, προσπαθώντας να εξηγήσει τις εναλλαγές των ορισμών των λέξεων από τους άρχοντες του τόπου μας. Επίσης σχεδόν ακαριαία απαναφέρω στην μνήμη μου δήλωση ( προ ημερών) κορυφαίου στέλεχους περασμένων κυβερνήσεων που ανέφερε ευθαρσώς σε πάνελ πως μία συγκεκριμένη λέξη ¨δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται διότι είναι πλήρως ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ¨..

Συμβουλές ενός πατέρα στην κόρη του που μόλις ενηλικιώθηκε – 1



Οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε πλούσιους και φτωχούς, σε όμορφους και άσχημους, σε άσημους και διάσημους, σε μαύρους και λευκούς, σε Έλληνες και ξένους, σε δεξιούς και αριστερούς. Πρόκειται για δευτερεύοντες διαχωρισμούς, χωρίς καθοριστική σημασία για την ουσία της ζωής. Μην παγιδευτείς σ’ αυτούς, θα βγεις χαμένη.


Henry Fonda Jane Fonda
Henry και Jane Fonda


Οι βασικοί διαχωρισμοί είναι ανάμεσα σε καλούς και κακούς χαρακτήρες, ανάμεσα σε έξυπνους και βλάκες και ανάμεσα σε παραγωγικούς και τεμπέληδες. Φτιάχνε γύρω σου παρέες από ανθρώπους καλόγνωμους, έξυπνους και παραγωγικούς. Θα ζήσεις μ’ έναν τρόπο που αξίζει τον κόπο.

Στη ζωή που ξεκινάς, πρέπει να προσέχεις γιατί θα βρεις πολλή βρομιά, κι εσύ είσαι καλό παιδί. Να ξέρεις όμως ότι μέσα σ’ αυτή τη βρόμικη ζωή υπάρχει και καθαρό νερό να πλύνεις τα χέρια σου. Μην πάψεις ποτέ να το αναζητάς. Αλλιώς θ’ αποκτηνωθείς.

Τι σου παραδώσαμε;

Η Μυστική Συμφωνία για την Παγκόσμια Επανεκκίνηση

Preston James, Ph.D - 11 Ιανουαρίου, 2016
 
Δεν επιτρέπεται να γνωρίζετε τίποτε σχετικά με αυτήν την μυστική Διεθνή Συμφωνία για την Οικονομική Επαναφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που το ‘VT’ το καλύπτει δημοσιογραφικά. Είναι απλά ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τα Δυτικά Έθνη δημιούργησαν το ISIS.
 
Μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές στους περισσότερους αναγνώστες του ‘VT’, ότι το ISIS δημιουργήθηκε, εκπαιδεύτηκε, και τώρα εφοδιάζεται και πληρώνεται από μια μυστική συμμαχία εθνών, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και άλλων μικρότερων αλλά πραγματικών ‘παικτών’.
Οι τραυματίες του ISIS μεταφέρονται στο Ισραήλ για νοσηλεία και μερικοί φυγαδεύονται από Αμερικανικά στρατιωτικά ελικόπτερα.
 
Ο σημερινός επικεφαλής της Επιτροπής Στρατιωτικών Υποθέσεων της Γερουσίας, γερουσιαστής Τζον Μακέιν έχει εμπλακεί βαθιά στη δημιουργία του ISIS και συνεργάζεται στενά με έναν συνταξιούχο Αμερικανό στρατηγό, που είναι τώρα στην Μέση Ανατολή και λειτουργεί ως Διοικητής του ISIS.
 
Ο γερουσιαστής Μακέιν ωθήθηκε στο κενό εξουσίας της σημερινής διοίκησης η οποία χαρακτηρίζεται από έναν πρόεδρο που πλησιάζει στο τέλος της θητείας του, και ο οποίος έχει χάσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της στρατιωτικής διοίκησης. Οι περισσότεροι αναγνώστες του ‘VT’ γνωρίζουν την ξένη δύναμη για την οποία ο γερουσιαστής Μακέιν εργάζεται πραγματικά, μαζί με σχεδόν κάθε άλλο μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, λόγω του Όρκου τους στο AIPAC
 
Τώρα ξέρουμε ότι ο σκοπός του ISIS ήταν να αποσταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή, να χωρίσει την Συρία και το Ιράν σε μικρά εχθρικά μεταξύ τους κομμάτια, και τώρα να κάνει το ίδιο στην Ευρώπη δια της μαζικής μετανάστευσης, αλλά και για να προστατέψει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων στο Ισραήλ που συνδέονται με τις νέες μαζικές ανακαλύψεις πετρελαίου στα Υψώματα του Γκολάν, καθώς επίσης να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τον νέο σχεδιαζόμενο αγωγό πετρελαίου και φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.
 
Γνωρίζουμε επίσης ότι ένας άλλος λόγος για την πρόσληψη και την ανάπτυξη των μισθοφόρων που αποτελούν το ISIS, είναι να βοηθηθεί το ΝΑΤΟ στην απομόνωση και στην αποδυνάμωση της Ρωσικής Δημοκρατίας, προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα των μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών και να βοηθήσει στην διατήρηση της οικονομικής ηγεμονίας της Δύσης η οποία βρίσκεται σε πτώση λόγω της ανάπτυξης και της αύξησης της οικονομικής και στρατιωτικής δύναμης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
 
 
Η Χαζαρική Μαφία Ρότσιλντ (RKM-Rothschild Khazarian Mafia) ήλπιζε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Αμερική σε έναν πλήρους κλίμακας πυρηνικό Γ’ ΠΠ μετά τον οποίον θα μπορούσαν να τεθούν και πάλι στην κορυφή. Μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται ότι δεν θα λειτουργήσει.
Και έχουμε δει τώρα αποδείξεις αυτής της νέας Ρωσικής στρατιωτικής δύναμης και τεχνολογικής υπεροχής.

Να συστηθούμε; Εσύ είσαι η κρίση πανικού κι εγώ η Σοφία…

webmail.anapnoes.gr
Της Σοφίας Παπαηλιάδου.
Να λοιπόν που ξανασυναντιόμαστε.
Εσένα σε είχα ονομάσει τερατάκι κι εγώ είχα κρατήσει το όνομά μου.
Εσύ για τους πολλούς λέγεσαι «κρίση πανικού» κι εγώ Σοφία.
Σου έλειψα και με θυμήθηκες;
Ήθελες να δεις τι κάνω κι είπες να έρθεις άλλο ένα βράδυ και να ξυπνήσεις τα φαντάσματα;
Δεν πειράζει… Ας είναι.
Κάναμε μεγάλη διαδρομή οι δυο μας.
Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Ήμουν δεν ήμουν στα είκοσι.
Μια νύχτα που ένιωσα όλα μέσα μου να σπάνε και ένα βάρος πιο πνιγυρό να μου κόβει την ανάσα. Ακόμα και η λέξη βοήθεια δεν μπορούσε να σχηματιστεί στα χείλια μου. Βλέμμα καρφωμένο σε μια γωνιά του δωματίου κι ένας ήχος που με τρέλαινε. Ήχος μηχανημάτων νοσοκομείου.

Και μετά σιωπή.
Όλη την μέρα με ξεχνούσες και τις νύχτες ξαναρχόσουν.
Κι εγώ σώπαινα.
Τι να πω; Σε ποιον; Είμαι «τρελή»;
Κι όσο εγώ σε μεγάλωνα μέσα μου, όσο εγώ σου έδινα από την δύναμή σου να θρέφεσαι και να θεριεύεις, εγώ μίκραινα και σου έδινα πιο πολύ χώρο και πιο πολύ χρόνο.
Τώρα δεν σου αρκούσαν οι νύχτες μου.
Τώρα έπαιζες με τις στιγμές μου.
Στο cinema, στο αυτοκίνητο, στις βόλτες.
Σε άφησα να δηλητηριάζεις τις ώρες μου. Σε άφησα να τις κάνεις δικές σου κι εγώ έφτιαξα μικρά καταφύγια για να κρύβομαι κάθε φορά που ερχόσουν.
Το γραφείο μου, το σπίτι μου, ο φάρος μου στην Ζέα, η διαδρομή για το Σούνιο. Εκεί δεν ερχόσουν. Ίσως γιατί αγάπαγα τόσο αυτά τα μέρη που τα προστάτευα από την παρουσία σου.
Και πέρασε καιρός. Άλλοτε με την καθημερινή παρέα σου κι άλλοτε πιο σπάνια. Όμως ζούσαμε μαζί.

Απέραντη θλίψη, πέθανε 69 ετών ο David Bowie

DavidBowie Getty1018

Σοκ, όπως κάθε θάνατος αγαπημένου.David θα συναντηθούμε ξανά, κάπου, κάποτε στο διάστημα

Ανακοινώθηκε από την οικογένεια του ότι πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο David Bowie μερικές μέρες μετά τα γενέθλια του και την κυκλοφορία ενός από τα καλύτερα άλμπουμ στην λαμπρή καριέρα του.

Η ξαφνική αναγγελία του θανάτου του, κάνει πραγματικά απίστευτη την είδηση, μια και δεν είχε κανείς εκτός της οικογενείας του γνώση για το ότι έπασχε από καρκίνο εδώ και 18 μήνες.

Από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στον πλανήτη τον περασμένο αιώνα, εδώ και 50 χρόνια έδινε συνέχεια το στίγμα του με άλμπουμ που δημιούργησαν μια δικιά του σχολή.

Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό του καλλιτέχνη που δημιούργησε για περισσότερο από 40 χρόνια σαν ερμηνευτής, παραγωγός στον χώρο του glam rock, art rock, soul, hard rock, dance pop, punk και electronicα.

Πραγματικό απίστευτο, μια και είχε κρατηθεί μυστική η αρρώστια του.

Σιγά που πέθανε ο David Bowie...

Το κοινότοπο «έζησε δέκα ζωές», που τόσο έχουμε σπαταλήσει για ορισμένους, ελάχιστα μπορεί να περιγράψει το πέρασμα του David Bowie που φυσικά δεν πέθανε. Πρόκειται απλά για άλλη μια μετεξέλιξη του... 
David Bowie has died after an 18-month battle with cancer

Όταν η κουβέντα φτάνει στον David Bowie, η περιγραφική ικανότητα των περισσότερων από εμάς βρίσκει «ταβάνι». Συνειδητοποιείς πως ακόμη και πλούτος λέξεων που συναντά κανείς ακόμη και στα πιο ογκώδη και λεπτομερή λεξικά αδυνατεί να σου προσφέρει λήμματα που να ικανοποιούν την ανάγκη σου να αναφερθείς όπως θα ήθελες γι' αυτόν. 

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης 

Είναι βέβαιο πως τα εκατομμύρια λέξεων που θα γραφτούν, δεν θα καταφέρουν ούτε στο ελάχιστο να δώσουν μια σαφή εικόνα του τι υπήρξε, τι ήταν, πώς έζησε, ποια παρακαταθήκη αφήνει. 

Ο καθένας μπορεί να κρίνει τη μουσική του, την υποκριτική του ικανότητα, τις επιδόσεις του στη ζωγραφική και να σταθεί με ύφος επιτιμητικό ή υποτιμητικό απέναντι στη στάση ζωής και τα πεπραγμένα του. 

Σε αυτήν την τελευταία αποστροφή της παραπάνω πρότασης, όμως, κρύβεται και όλο το μυστικό... 

Ένα ην το παν


Όταν οι εκπρόσωποι της αλήθειας δεν μπορούν να σου εξηγήσουν απλά και κατανοητά την αλήθεια ώστε να γίνει κατανοητή, τότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι εκπροσωπούν το ψέμα.


Η Αγάπη είναι το Ένα, το Όλον, το Φως, όπου εγώ είμαι εσύ κι εσύ εγώ ως Ένα.  

Ένα ήν το παν.

Στον τρισδιάστατο κόσμο μας δεν υπάρχει η αγάπη, αλλά ο έρωτας για το εγώ, αγαπάμε ατομικά μόνον τον εαυτό μας και τους υπόλοιπους από ατομικό συμφέρον, εξού και το ρητό "ο σώσων εαυτόν σωθήτω" 


Ακόμη και η αγάπη για τον Θεό ενυπάρχει διότι έχουμε ατομικό συμφέρον για να ζήσουμε στην αιωνιότητα , και όχι για να αναζητήσουμε την αλήθεια ώστε να κατανοούμε τον Θεό ολοένα και περισσότερο, και ως αποτέλεσμα να πιστέψουμε αληθινά στην Αλήθεια το Φως και να κατανοήσουμε το Φως τον Θεό.

Ως αποτέλεσμα όταν μιλάμε για αγάπη όλοι την αναζητάμε μέσα από την έλξη του έρωτα για την αγάπη, και ο έρωτας ότι ενώνει μπορεί και να το χωρίσει αν δεν υπάρξει η αληθινή αγάπη, διότι ο έρωτας συμβολίζει την ζωή μέσα από την έλξη όπου επιφέρει μεν την ζωή αλλά μέσα από την φθορά και τον θάνατο, άρα είναι και θνητός.

Tails 1.8.2 για να μην αφήνετε ίχνη online και offline

Το Tails, είναι ένα live σύστημα που έχει ως στόχο να διαφυλάξει την ιδιωτική ζωή σας, βοηθώντας σας να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα. Το εναλλακτικό, live λειτουργικό αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.0 (είναι ακόμα σε έκδοση Beta) και μόλις κυκλοφόρησε την τελική έκδοση 1.8.2.tails Tails
Οι προγραμματιστές του project αναφέρουν:
«Η Έκδοση 2.0 είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ωριμότητα ενός δωρεάν software project. Η πρώτη δημόσια έκδοση του Τails έγινε στις 23 Ιουνίου 2009, και ονομαζόταν Amnesia. Αυτό ήταν σχεδόν πριν από έξι χρόνια.»

Νέα χαρακτηριστικά

Βραδυνές Λαχτάρες



Βραδυνές λαχτάρες
γκόμενες, ποτά, τσιγάρα, γκόμενες, πάλι ποτά, πολλά τσιγάρα
φτηνά μαγαζιά
γκόμενες, πολλές γκόμενες
αγόρια αξύριστα, όσα δεν είναι αμούστακα
μπλουζάκια κολλητά, ύφος μπλαζέ
και γκόμενες, πολλές γκόμενες
μουσική, σκυλάδικα, χιτάκια, μπιτάκια
γκόμενες, παντού
κόκκινα χείλη, κόκκινα νύχια

αναμονή και εξέγερση


του λαμπε ρατ

Get out, get out of my life, and let me sleep at night
cause you don’t really love me, you just keep me hangin’ on
Kim Wilde

Shout shout, let it all out
these are the things I can do without
come on, I’m talking to you, come on
Tears for fears

Το έδαφος της αναμονής είναι ένα έδαφος ψυχρό και ανασφαλές, άλλοτε ρευστό άλλοτε συμπαγές. Είναι το έδαφος όπου ασκούνται και δοκιμάζονται στρατηγικές και τακτικές του πολεμιστή εαυτού. Είναι το έδαφος της πλήρους υποδούλωσης σε ένα διεστραμμένο σκεπτικισμό ή, αντίστροφα, συναισθηματισμό. Είναι το έδαφος όπου εκτυλίσσεται με αδίστακτη ταχύτητα ο περιορισμός του εαυτού σε μια αέναα ναρκισσιστική και σαδομαζοχιστική αυτοεικόνα. Είναι μια εθελόδουλη περίφραξη των ανυπότακτων ροών της επιθυμίας. Η αναμονή είναι το χωροχρονικό συνεχές ενός υφέρποντος, διαβρωτικού μηδενισμού.
Η πρώτη κίνηση του εξεγερμένου είναι να διαρρήξει αυτό το συνεχές. Να διατρανώσει την αντίθεσή του σε αυτό το αναμείνατε. Όχι γιατί βιάζεται. Ούτε γιατί δεν εκτιμά την αρετή της εγκαρτέρησης.

ΑΡΧΙΣΕ Η «ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ» ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ


φοτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης που ενισχύονται με κάθε μέσο από την Τουρκία, για να φτάσουν πριν από τις κουρδικές δυνάμεις που ενισχύονται από τους Ρώσους στην πόλη Cerablus που ειναι υπο την κατοχη των Τζιχαντιστών. Η απόκτηση της πόλης αυτής θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις του εμφυλίου και ή θα κλειδώσει την Τουρκία μέσα στο «κλουβί» της, ή θα της δώσει την δυνατότητα να αποκτήσει πρόσβαση μέσα στο συριακό έδαφος.
Όπως αναφέρει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak, οι δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης έχουν καταλάβει τα συριακά χωριά, Karaköprü, Haraba, Kara Mezere και Kuzul στην κατεύθυνση από την γραμμή άμυνας του Azez προς την Cerablus.
Οι πληροφορίες όμως που έρχονται από το απέναντι μέτωπο είναι ότι οι Κούρδοι τελικά έχουν διαβεί τον ποταμό Ευφράτη με την ουσιαστική συνδρομή των ρωσικών βομβαρδιστικών στην περιοχή του Teşrin, και προωθούνται προς τα βόρεια σε συνδυασμό με άλλες κουρδικές δυνάμεις από την περιοχή του Kobanı που επίσης έχουν στραφεί για να καταλάβουν την Cerablus.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα