Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η ώρα του διαβόλου

lucifer (3)


…-Κάποτε μου είπε ο άντρας μου πως ο Χριστός ήταν το σύμβολο του ήλιου…
-Μάλιστα κυρία μου. Και γιατί να μην ισχύει το αντίθετο; Ότι ο ήλιος είναι το σύμβολο του Χριστού;
-Μα εσείς τα λέτε όλα ανάποδα…
-Είναι καθήκον μου, κυρία μου. Δεν είμαι, όπως είπε ο Γκαίτε, το πνεύμα που αρνείται, αλλά το πνεύμα που αντιτίθεται.
-Είναι άσχημο να αντιτίθεσαι…
-Να αντιτίθεσαι σε πράξεις ναι… Να αντιτίθεσαι σε ιδέες όχι.
-Και γιατί;
-Γιατί αν αντιτίθεσαι σε πράξεις, όσο κακές και να είναι διαταράσσεις την περιστροφή του κόσμου, που είναι και αυτή πράξη. Όμως αν αντιτίθεσαι σε ιδέες ωθείς τους άλλους να σ’ εγκαταλείψουν και πέφτεις στην απελπισία, κι από ‘κει στο όνειρο και συνεπώς έτσι κάνεις τον εαυτό σου μέρος του κόσμου.

3 κομήτες απειλούν τη Γη με πρωτοφανείς βροχές μετεωριτών! (Βίντεο)


Οι Κομήτες Encke, ISON και Lovejoy αναμένεται να χτυπήσουν το περιήλιο, το οποίο είναι το πιο κοντινό σημείο στον ήλιο, μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Ο Encke στις 21 Νοεμβρίου, ο ISON στις 28 και ο Lovejoy στις 25 Δεκεμβρίου 2013. 

Στο βίντεο που ακολουθεί , βλέπουμε τα μονοπάτια, την ιστορία και τα τρία σενάρια περί ISON, καθώς και το σκεπτικό για τον ισχυρισμό που αναφέρει ότι οι τρεις κομήτες απειλούν τη Γη με πρωτοφανείς βροχές μετεωριτών.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ


a96978_a605_12-crisis
Μετά την διαπόμπευση των οροθετικών και τον ναζιστικού τύπου νόμο για εξέταση χωρίς την συναίνεση του ατόμου, μετά την δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για μετανάστες, μετά την στοχοποίηση εργασιακών ομάδων, αλλά και την στερεοτυπική αντιμετώπιση των ρομά λόγω ενός περιστατικού, ο εκτός ελέγχου υπουργός Υγείας αποφασίζει να κλείσει τις δομές ψυχικής υγείας, βάζοντας  έτσι στο στόχαστρο και τους ψυχικά ασθενείς. 
Φυσικά όλα για την επίτευξη των στόχων των πολιτικών λιτότητας, που ποτέ δεν τους πετυχαίνουμε. Η “κινητικότητα-διαθεσιμότητα” εργαζομένων από το “Δαφνί” και το “Δρομοκαΐτειο” με μόνο γνώμονα πως θα βγουν τα νούμερα, φανερώνει την αναλγησία και τον κυνισμό της κυβέρνησης αλλά και του παράφρονα τηλεβιβλιοπώλη.

H ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
*Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ Γ.ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Μ.ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ , ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
*ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΙΜΑΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Γίνε ο Ψυχολόγος του Εαυτού σου



Συχνά οι σύγχρονοι άνθρωποι απομακρυνόμαστε από την αυθεντική μας βούληση, την βούληση της Ψυχής και τις καθοδηγητικές της αρχές. Ζούμε σ? έναν βιαστικό κόσμο, που χαρακτηρίζεται από την «ανάγκη» για γρήγορη επιτυχία...
Αναπτύσσεται μέσα μας μια αίσθηση βιασύνης, και πολύ συχνά έχουμε την τάση να ζούμε υπο πίεση. Σ? αυτόν τον κικεώνα του διαρκούς αυτοματισμού πολλά πράγματα στη ζωή μας μοιάζουν επείγοντα, παρόλο που δεν είναι σημαντικά.
Πιστεύω ότι εάν αρχίσετε να εστιάζετε την προσοχή σας στις πιο σημαντικές πλευρές της ζωής σας, αυτή η φαινομενικά ακαταμάχητη αίσθηση του επείγοντος θα μειώνεται όλο και περισσότερο, και θα νιώσετε ότι ξαναέχετε τον έλεγχο της ζωής σας, η οποία θα αρχίσει να αποκτά ξανά νέο νόημα.

30 αστείες φωτογραφίες «απρόσεχτων» ανθρώπων

Όσο ωραίος και αν νομίζεις ότι βγήκες σε μια φωτογραφία, καλό θα είναι να προσέξεις καλά τι βρίσκεται στο φόντο πίσω σου πριν την ποστάρεις στο Facebook..
Δείτε 30 ανθρώπους που δεν εξέτασαν προσεκτικά την φωτογραφία που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

dinfo.gr - 30 αστείες φωτογραφίες "απρόσεχτων" ανθρώπων

Η Ροδίτισσα και ο Ιταλός διοικητής

italoikatakthtes
Τι ιστορία κι αυτή! Μια ιστορία αγάπης που σφυρηλατήθηκε από τα γεγονότα του πολέμου, κι είχε καρπό ένα μωρό που γεννήθηκε, αλλά είπαν ότι πέθανε αμέσως! Είναι όμως έτσι;
Στόματα κλειστά για χρόνια, ανοίγουν σιγά-σιγά για μια νεαρή Ροδίτισσα από τη Διμυλιά που κάθε πρωί στον πόλεμο κινούσε από το χωριό για να δουλέψει ως υπηρέτρια στο σπίτι του Ιταλού διοικητή, κάτι σαν δημάρχου, κάτι σαν δασονόμου, όλης της περιοχής.
Πολλές παντρεύτηκαν με Ιταλούς, έφυγαν στην Ιταλία και έρχονται μόνο για διακοπές.
Εκείνη την κράτησε «η κατακραυγή του κόσμου» που θεωρούσε δεδομένη, κι ο έρωτας αυτός δεν είχε χάπι εντ όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες που παραμένουν μεγάλοι!
Πέθανε στα 75 της χωρίς να ξεχάσει και τώρα οι συγγενείς της θέλουν να μάθουν.

Διαταραχές συμπεριφοράς & παρορμήσεων

Διαταραχές ελέγχου παρορμήσεων και συμπεριφοράς (Disruptive,Impulse-control and Conduct Disorders)
Αποτελούν μια ομάδα διαταραχών με κοινό χαρακτηριστικό την αδυναμία ελέγχου μιας εσωτερικής ώθησης (παρόρμησης) του εαυτού για να προβεί σε συμπεριφορές που μπορεί να είναι παράλογες ή βλαπτικές για τον ίδιο ή για τρίτους. Στο DSM V , το προσφάτως ανανεωμένο αμερικανικό διαγνωστικό εγχειρίδιο ψυχιατρικής εντάσσονται οι εξής :

Κινέζικα Μέσα Ενημέρωσης Αποκαλύπτουν Σχέδια Πυρηνικής Επίθεσης Της Κίνας Σε Πόλεις Της Αμερικής!!!

Τη Δευτέρα, κινέζικα μέσα ενημέρωσης, φιλικά προσκείμενα στην κυβέρνηση της Κίνας ,  αποκάλυψαν Κινέζικα σχέδια για  διεξαγωγή πυρηνικών επιθέσεων σε πόλεις των ΗΠΑ.
Τα China Central TV, the People’s Daily, the Global Times, the PLA Daily, the China Youth Daily and the Guangmin Daily  μετέδωσαν όλα πανομοιότυπες ιστορίες, υπογραμμίζοντας την ικανότητα της Κίνας να χτυπήσει τις ΗΠΑ με νέες υποβρύχιες πυρηνικές στρατηγικές.
Τα πρακτορεία ειδήσεων έδειξαν πάνω από 30 γραφικά περιγράφοντας λεπτομερώς τη στρατηγική υποβρύχια δύναμη του Απελευθερωτικού Στρατού του Ναυτικού του Λαϊκού Κόμματος. Τα γραφικά περιελάμβαναν προβλέψεις ζημιών για το Σιάτλ και το Λος Άντζελες μετά από χτύπημα από τις κινεζικές πυρηνικές κεφαλές.
Κινεζική πυρηνική Προβλέψεις Fallout
Αυτή η εικόνα δείχνει τις κινεζικές προβλέψεις ζημιών και νέφους 
ακτινοβολίας μετά από μια πυρηνική επίθεση στη δυτική ακτή της 
Αμερικής. Το νέφος ακτινοβολίας εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή προς το 
Σικάγο.

Πρώην Εκκλησία, Νυν Παράδεισος - Στην Ολλανδία

bk_broerenkerk_db_01
Όλες οι εκκλησίες του κόσμου όταν μεγαλώσουν πρέπει να γίνουν έτσι: Μέρη γεμάτα με βιβλία και καφέ κι εστιατόριο και χώρους για να έρχονται οι άνθρωποι και να περνούν την ώρα τους δημιουργικά ή/και ευχάριστα, τριγυρισμένοι από ομορφιά και γαλήνη.
Αυτό εδώ το γιγάντιο βιβλιοπωλείο βρίσκεται στην Ολλανδία σε μια παλιά εκκλησία του 15ου αιώνα και το σχεδίασαν αυτοί. Κοίτα φωτογραφίες/renderings, κοίτα, αριστούργημα.

Το Νερό Βάφτηκε Κόκκινο Στην Ολλανδία, Στο Nootdorp...(Βίντεο)

RedWater


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε από διαρροή λυμάτων που είχε ως συνέπεια την αλλαγή του χρώματος του νερού...ή ακόμη από οξείδιο του σιδήρου...
Άλλοι ότι είναι αποτέλεσμα της τελευταίας καταιγίδας...ή της πτώσης πύρινων μπαλών...
Οι θρησκόληπτοι ότι ζούμε την Αποκάλυψη....Αιμορραγία σημαίνει ερχομός μεγάλων δεινών...
 Η εκπρόσωπος του συμβουλίου υδατοπρομήθειας,  Inka Vogelaar,  δήλωσε ότι είναι φύκια ή φυσικά βακτήρια, αβλαβή...προειδοποιώντας όμως τους ανθρώπους να αποφεύγουν την επαφή με το νερό...
 Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει συχνά στην Ολλανδία....
Εσείς αποφασίζετε...

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ

Τελικά η καραμέλα που όλοι μας αρχίσαμε να πιπιλάμε όταν η κρίση μας χτύπησε την πόρτα , ότι δηλαδή μέσα από αυτήν την δύσκολη κατάσταση θα βρούμε ξανά αξίες που είχαν χαθεί , θα ανακαλύψουμε απλές καθημερινές χαρές που είχαμε ξεχάσει απορροφημένοι στο κυνήγι των υλικών αγαθών, άρχισε να λιώνει και την θέση της να παίρνει μια πικρή γεύση και ένα άγχος για το αν θα μπορέσουμε , όχι να κρατήσουμε το επίπεδο ζωής στο οποίο είχαμε μάθει να ζούμε, αλλά να έχουμε τα απαραίτητα!

Όλοι μας δεχτήκαμε μειώσεις μισθών , στην καλύτερη των περιπτώσεων, άλλοι μείναμε άνεργοι μετά από δεκαετίες ''δουλείας''! Ναι μάθαμε να ζούμε με λιγότερα ή και ελάχιστα ! Αλλά το να ζούμε με τίποτα και χωρίς μέλλον δεν είναι κάτι που  μπορείς να διαχειριστείς και κυρίως δεν είναι κάτι που μπορείς να αποτρέψεις !

Στην αρχή θυμώνεις, απογοητεύεσαι ,απελπίζεσαι και αναρωτιέσαι τί; Ποια είναι η λύση ; η αυτοκτονία , όπως έκαναν χιλιάδες Έλληνες; Η απάντηση μου είναι όχι! 

9 μουσικοί που θα 'πρεπε να έχουν πεθάνει πριν το Λου Ριντ

Αχ Λου Ριντ Λου Ριντ

Του Λου Ριντ ασφαλώς μουσικά δεν του κουνιότανε κανένας και το ήξερε από δεκαετίες και ο ίδιος ότι θα πάει από κρασάρισμα συκωτιού, οπότε εντάξει: εβδομήντα χρόνια ζωής και καλή φήμη για πάντα ήταν ένα καλό ντιλ.
Μα και πάλι, ό,τι διαλυτικά χρωμάτων και να πίνανε στα 70s, δεν δικαιολογείται να πεθάνει πριν από τόσους και τόσους άλλους του χώρου του που έχουν πιει κατά καιρούς περισσότερα διαλυτικά χρωμάτων. Ήταν εκτός επετηρίδας ο θάνατος του Λου Ριντ, γι' αυτό πειράχτηκαν όλοι.
Αν υπήρχε αυτή η σειρά αναμονής, ο Ριντ θα ήταν κάπου στο νούμερο δέκα, δηλαδή πιο κάτω από τους

Την Κυριακή μπορείς;

Δηλαδή, οι παπάδες που ανοίγουν τα μαγαζιά τους τις Κυριακές δεν είναι άνθρωποι;

Το Βερολίνο επιτρέπει την επιλογή τρίτου φύλου στα πιστοποιητικά γεννήσεως



Η Γερμανία έγινε την Παρασκευή η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα επιτρέπει στους γονείς των νεογέννητων να αφήνουν κενή την ένδειξη του φύλου, αρσενικού ή θηλυκού, στα πιστοποιητικά γεννήσεων δημιουργώντας μια τρίτη, αδιευκρίνιστη κατηγορία.

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!! ΑΝΑΛΥΣΗ


Προς υλοποιήση ενός ακόμα βήματος;
Τιερί Μεϊσάν   (μτφ. Κριστιάν)
Ενώ η Σαουδική Αραβία ανέλαβε για λογαριασμό της το καταριανό σχέδιο ανατροπής του συριακού κοσμικού καθεστώτος, το Ριάντ φαίνεται ότι αδυνατεί να προσαρμοστεί στην απότομη οπισθοδρόμηση των ΗΠΑ. Όχι μόνο αρνείται τη ρωσο-αμερικανική
συμφωνία, αλλά συνεχίζει τον πόλεμο και ανακοινώνει αντίποινα για να «τιμωρήσει» τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τον Τιερί Μεϊσάν, αυτό το πείσμα ισοδυναμεί με μια μαζική αυτοκτονία της οικογένειας των Σαούντ.
 

Εγκαταλειμμένη από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Συρία, θα αυτοκτονήσει η Σαουδική Αραβία αν δεν μπορεί να νικήσει; 
Αυτό θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει από τα ακόλουθα γεγονότα:

Σεισμός μεγέθους 6,3 πλήττει την Ταϊβάν...Σεισμός 6,6 την Βόρεια-Κεντρική Χιλή...Γιγαντιαία Πύρινη Μπάλα Πάνω Από Το Νοτιοδυτικό Ειρηνικό!!!

Σεισμός μεγέθους 6,3  πλήττει την Ταϊβάν
Ταϊβάν 31 Οκτωβρίου
1, Νοεμβρίου του 2013 TAIPEI - Ένας ισχυρός σεισμός έπληξε την Ανατολική Ταϊβάν την Πέμπτη κουνώντας τα κτίρια στην πρωτεύουσα και προκαλώντας τρόμο σε όλο το νησί. Ο σεισμός μεγέθους 6.3 έγινε στις 8:02 μ.μ. (1202 GMT), είχε επίκεντρο  53 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Χουαλιέν, και βάθος 19,5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Κέντρο Σεισμολογίας της χώρας. 
Η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ έδωσε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος 6,6 και ρηχό βάθος 9 χιλιομέτρων. Δεν υπήρξε άμεση πληροφόρηση σχετικά με οποιεσδήποτε ζημιές ή θύματα. Το Κέντρο Προειδοποίησης για τσουνάμι του Ειρηνικού  δήλωσε ότι δεν υπάρχει άμεση απειλή τσουνάμι. Κάτοικοι στην Ταϊπέι επικοινώνησαν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περιγράψουν την ανησυχία τους μετά το σεισμό.

Τα κυριότερα σημεία του νέου αντιρατσιστικού




Αποκλεισμό από τις κρατικές επιχορηγήσεις σε νομικά πρόσωπα, δηλαδή κόμματα ή άλλες ενώσεις προσώπων που προάγουν το ρατσισμό θα μπορεί να επιβάλλει αυτεπαγγέλτως ο υπουργός Δικαιοσύνης σύμφωνα με το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθείται προς ψήφιση από το υπουργείο Δικαιοσύνης
Ο αποκλεισμός χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων που συνδέονται με ρατσιστικές ενέργειες από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φτάνουν τα 100.000 ευρώ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή.Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, η υποκίνηση κάθε μορφής ρατσιστικής βίας διώκεται αυτεπαγγέλτως και τιμωρείται με ποινές φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή από 15.000 έως 30.000 ευρώ, ενώ τα θύματα δεν είναι υποχρεωμένα να καταβάλλουν το σχετικό παράβολο για να καταγγείλουν τις βάρος τους ενέργειες.

Αυτογνωσία : Η στροφή από το ασήμαντο στο σημαντικό κομμάτι της ζωής......!!!


Συχνά οι σύγχρονοι άνθρωποι απομακρυνόμαστε από την αυθεντική μας βούληση, την βούληση της Ψυχής και τις καθοδηγητικές της αρχές. Ζούμε σ’ έναν βιαστικό κόσμο, που χαρακτηρίζεται από την «ανάγκη» για γρήγορη επιτυχία...

Αναπτύσσεται μέσα μας μια αίσθηση βιασύνης και πολύ συχνά έχουμε την τάση να ζούμε υπο πίεση. Σ’ αυτόν τον κυκεώνα του διαρκούς αυτοματισμού, πολλά πράγματα στη ζωή μας μοιάζουν επείγοντα, παρόλο που δεν είναι σημαντικά.

Πιστεύω ότι εάν αρχίσετε να εστιάζετε την προσοχή σας στις πιο σημαντικές πλευρές της ζωής σας, αυτή η φαινομενικά ακαταμάχητη αίσθηση του επείγοντος θα μειώνεται όλο και περισσότερο, και θα νιώσετε ότι ξαναέχετε τον έλεγχο της ζωής σας, η οποία θα αρχίσει να αποκτά ξανά νέο νόημα.

Εμβόλια και Αυταπάτες

Ανασκόπηση από το βιβλίο " Διάλυση των Ψευδαισθήσεων» της Suzanne Humphries , MD και του R. Bystrianyk Adam Smith 



« Η πραγματικότητα είναι ότι ... η “επιστήμη” των εμβολίων , όπως παρουσιάζεται σήμερα στο κοινό , έχει γίνει θρησκεία βασιζόμενη πάνω στην άγνοια ».

Η σύντομη εκδοχή αυτής της θεώρησης είναι πολύ απλή : το βιβλίο αυτό είναι λαμπρό . 
Αν έχετε οποιοδήποτε ενδιαφέρον για δημόσια συζήτηση περί εμβολιασμού - είτε είστε υπέρ είτε κατά -  σας συνιστούμε να επενδύσετε λίγο χρόνο σε αυτό αμέσως . 
Ο λόγος του ενθουσιασμού μας, είναι επίσης απλός . 
Μέσα από επίπονη έρευνα , οι συγγραφείς έχουν αποκαλύψει ζωτικής σημασίας , συχνά μακροσκελών ξεχασμένων δεδομένων που προσφέρουν ζωτικής σημασίας απαντήσεις ως προς το αν τα εμβόλια είναι , ή ήταν πάντα , "Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της βιοϊατρικής επιστήμης και της δημόσιας υγείας " . 

Αντί να ξοδέψουμε χιλιάδες λέξεις και να πάρουμε ένα ένα τα κεφάλαια για να διαλύσουμε τις ψευδαισθήσεις και παρανοήσεις , έχουμε επιλέξει να αναδημοσιεύσουμε μερικά από τα βασικά διαγράμματα και τα στοιχεία που παρέχονται από τους συγγραφείς για την υποστήριξη της υπόθεσής τους , με ελάχιστο επεξηγηματικό κείμενο . 
Πιστεύουμε ότι θα πάρετε την εικόνα , συγχωρήστε μας για το λογοπαίγνιο . 

ZEIA ΚΩΜΩΔΙΑ

ΖΕΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ - Πράξη πρώτη - ΖΕΙΑ ΤΟ "ΑΡΧΑΙΟ" ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ



Το 2010 ο στρατηγός Αϋφαντής κυκλοφορεί το βιβλίο του " Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ " και μέσα στα τόσο σημαντικά που αναφέρει για το μνημόνιο και πως φτάσαμε στα χάλια που φτάσαμε, κάνει ειδική αναφορά στη Ζέα το αρχαίο σιτάρι που αναφέρει ο Όμηρος , ανακατεύοντας πολιτική αλεύρων επί Ελευθερίου Βενιζέλου ,την αμυγδαλή, πρωτεϊνες στήριξης ,“συγκολλητικές” πρωτεϊνες καθώς και την φθορά που υπέστη η Ελλάδα με την απαγόρευση της Ζέας που κατάντησε τους Έλληνες “χαλβάδες” όσον αφορά την αντίδρασή τους στα μνημόνια βασιζόμενος στις αναφορές του Κου Γρηγορίου στο βιβλίο του “ΟΛΟΝ” και με τελική αναφορά στον Γ.Α. που κατέχει τον αυθεντικό σπόρο . 
Παραδόξως από ολόκληρο το βιβλίο γίνεται Best Seller στα μπλόγκ η αναφορά προς τη Ζέα, παρά η όλη πορεία που φτάσαμε στη κατάντια του μνημονίου/ων (κοινώς memo – memorandum). 
Το ενδιαφέρον από τότε μέχρι σήμερα αναζωπυρώνεται συνεχώς τροφοδοτούμενο από ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη να τραφούν χωρίς γλουτένη λόγω δυσανεξίας ,αλλά για τους ανθρώπους με κοιλιοκάκη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη η προτροπή για διατροφή με  “Ζέα”. 

40 Κατασκευές για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ




Τα κουτιά από τα κορν φλεικς, αυτά των παπουτσιών ή από μπογιά, οι άδειεςκονσέρβες,  τα ρολόχαρτιού υγείας και κουζίνας, δεν είναισκουπίδια.

Χρησιμοποιήστε τα σε άπειρουςσυνδυασμούςβάψτετα ή επενδύστε με ύφασμα, διακοσμητικό χαρτί,  αυτοκόλλητηταπετσαρίαφελλό ή ό,τι άλλο εσείς σκεφτείτε και φτιάξτε όμορφα και ιδιαίτεραπρακτικά  κομμάτια, για το δικό σαςγραφείο, για εκείνα των παιδιών, για να αποθηκεύετε κάθε είδουςμκροπράγματα στα συρτάρια, θήκες για χαρτιά και περιοδικά, ταραπτικά κλπ.

Tα κονσερβοκούτια αν θέλετε να τα βάψετε θα το κάνετε με μπογιά σε σπρέϋ ή απλή μπογιά για ξύλο/μέταλλο και θα τα κολλήσετε μεταξύ τους, όπου χρειάζεται, με μια απλή αλλά ισχυρή κόλλα. 

Στις κατασκευές με κουτιά εκμεταλλευτείτε πλήρως το μέγεθος και το σχήμα τους, π.χ από μια άδεια συσκευασία κορν φλεικς μπορείτε να κόψετε (οριζόντια) δύο ή και τρία κομμάτια στα οποία προσθέτοντας ένα πάτο από χαρτόνι θα δημιουργήσετε περισσότερα από ένα κουτιά και για την συγκόλληση ή και την στερεοποίηση  όπου χρειάζεται (γωνίες κλπ) χρησιμοποιείστε σελοτέιπ ή κολλητική ταινία, όταν επενδυθεί δεν θα φαίνεται.

Η γνώση αξίζει όσο ο χρυσός !

China-8871
Kατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στην πόλη Γουανγκτσού στην Κίνα, ο ληστής φώναξε στους πελάτες:
- "Μην κινηθείτε τα λεφτά ανήκουν στο Κράτος! Η ζωή σας όμως ανήκει σε σας"!!!
Όλοι ξάπλωσαν κάτω ήσυχα.
Αυτή η μέθοδος ονομάζεται: "MIND CHANGING CONCEPT "
Ελληνιστί :  ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ.

Αγάπη και Σεξουαλικότητα


Υπάρχει μία έμφυτη κοσμική ενέργεια, ή μάλλον υπαρχει Η εμφυτη κοσμικη ενεργεια-Μια ειναι όχι πολλές-, που παίρνει αυτή ή την άλλη όψη ανάλογα με το όργανο μέσα από το οποίο εκδηλώνεται. Η ζώσα Πνοή που μας "ζει" μέσω της αναπνοής, εισπνέοντας και εκπνέοντάς την.
Το τσι των Κινέζων, κι για τους Ιάπωνες, πράνα για τους Ινδουιστές, άγιο Πνεύμα για τους Χριστιανούς. Η ζωτική ενέργεια που δινει στα πάντα ζωή. Διαμέσω του εγκεφάλου γίνεται νοημοσύνη και λογική, διαμέσου του ηλιακού πλέγματος (ή κέντρο Χάρα για τους Ιάπωνες) γίνεται αίσθηση και συναίσθημα.Περνώντας απο το μυικό σύστημα γίνεται κίνηση , κι όταν περνά απο τα γεννητικά όργανα γίνεται έλξη για το άλλο φύλο.
Αλλά είναι πάντα η ίδια ενέργεια.
Πώς ο ηλεκτρισμός περνώντας από μια λάμπα γίνεται φως, απο μια ηλεκτρική εστία γίνεται θερμότητα, μέσα από έναν μαγνήτη γίνεται μαγνητισμός, μέσα από έναν ανεμιστήρα γίνεται κίνηση? Κάπως έτσι λειτουργεί κι η κοσμική ενέργεια.

Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - ΑΙΒΑΝΧΩΦ



 "Ο άνθρωπος ζει μέσα στον Κοσμικό οργανισμό, αποτελεί μέρος του, είναι ένα κύτταρο αυτού του γιγαντιαίου σώματος, που είναι το σώμα του Σύμπαντος. Ό,τι κι αν θέλει, ό,τι κι αν κάνει, δεν μπορεί να αποχωριστεί απο αυτό το σώμα. Από αυτό δέχεται τη ζωή και όλα τα στοιχεία που του επιτρέπουν να επιβιώσει: την τροφή, το νερό, τον αέρα, το φως. Αν η συνείδησή του δεν συμμετέχει σ' αυτή την πραγματικότητα, αποκόβεται , κατά κάποιον τρόπο από αυτόν τον οργανισμό και στερείται αυτή τη ζωή, αυτό το στήριγμα.

Εδώ και αιώνες εκπαιδεύουν τόσο άσχημα τους ανθρώπους.Δεν τους έμαθαν ποτέ ποια θα έπρεπε να είναι η συμπεριφορά τους απέναντι στη φύση, απέναντι σ' αυτό το κοσμικό σώμα του οποίου αποτελούν μέρος.

100 Κατασκευές από ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ



Και όχι μόνο εκείνα από αναψυκτικά, μπύρες, γάλατα,κονσέρβες, αλλά και τα δοχεία από τις μπογιές που βάψατε το σπίτι και τα μεταλλικά κουτιά από μπισκότα, καφέδες, και όποιο άλλο "άχρηστο" τενεκεδάκι τις πιο πολλές φορές, χωρίς δεύτερη σκέψη, καταλήγει στα σκουπίδια.

Αν θα τα αφήσετε στην φυσική τους μορφή, θα τα βάψετε, θα τα επενδύσετε με ύφασμα - ταπετσαρία - φελλό - σκοινί - χαρτί - ξυλαράκια - αυτοκόλλητες ταινίες  ή ό,τι άλλο, μεμονωμένα ή δημιουργώντας "τενεκεδένιες" συνθέσεις, αν θα τα χρησιμοποιήσετε ως κηροπήγια, φαναράκια,γλάστρεςανθοδοχείαμολυβοθήκες ή θα φτιάξετε "ντουλαπάκια" και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους για κάθε είδους αντικείμενο, αν θα προτιμήσετε να τα αξιοποιήσετε για συνθέσεις στο τραπέζι ή για να φτιάξετε μια παιδική ...ντραμςταϊστρες για τα πουλιά, μια ...ονειροπαγίδα για το μπαλκόνι, φωτιστικά  ή ένα φωτάκι νύχτας, είναι αποκλειστικά θέμα γούστου και φαντασίας. Το μόνο σίγουρο, πως τα απλά τενεκεδένια κουτιά κάθε είδους μπορούν να σας φανούν και πολύ χρήσιμα αλλά και να ομορφύνουν το σπίτι, το μπαλκόνι ή την αυλή σας με χίλιους διαφορετικούς και ιδιαίτερα πρωτότυπους

τρόπους. 

Γιγάντια μεταλλαγμένη χελώνα έκανε ανω κάτω την πόλη Noto της Ιαπωνίας



Στην πόλη Noto της Ιαπωνίας έπρεπε να καλέσουν ομάδα από την ναυτική βάση των ΗΠΑ για να σφραγίσουν το θηρίο με το σιδερένιο κέλυφος . Ζυγίζοντας  πάνω από 7 τόνους αυτή η μεταλλαγμένη χελώνα μεταφράζεται από τους ντόπιους κυριολεκτικά σε δαίμονα   .

Ορισμένοι κάτοικοι ισχυρίστηκαν οτι την νύχτα την είδαν να βγαίνει από το νερό και  τα μάτια της είχαν μια περιέργη κοκκινη λάμψη, δεν γνωρίζαμε όμως την πραγματική διατροφή της.

 Άλλοι κάτοικοι λένε ότι άκουγαν τον θρήνο της στο βάθος της θάλλασας που μούγκριζε  προς τους ουρανούς και μιλούσε μια αρχαία ιαπωνική γλώσσα λένε οτι καλούσε  πνέυματα αρχαίων σκοτεινών θεών.

Πραγματικά αυτό μπορεί να ήταν ένα θηρίο της Αποκάλυψης και όσον αφορά τους ντόπιους στην αποδεκατισμένη πόλη Noto στην Ιαπωνία είναι ανήσυχοι.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Λένε ότι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής που υπήρξε ποτέ είναι ο Τσικλητήρας. Λένε, αυτοί που έχουν δικαίωμα να το λένε. Εσύ, εγώ, που δεν είμαστε ειδικοί, που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον αθλητισμό σαν αθλητισμό, το μόνο δικαίωμα που έχουμε είναι να ακούμε τους γνώστες.
Έτσι που λες. Το ότι ήλθαμε κοντά στον αθλητισμό μέσα από το ποδόσφαιρο, μάλιστα μέσω του οπαδισμού στο ποδόσφαιρο, δεν μας καθιστά ικανούς να κρίνουμε, να αξιολογούμε, να συγκρίνουμε τον αθλητισμό.
Λένε, λοιπόν. Όπως άλλοι, επίσης σε επίπεδο μύστη στον αθλητισμό, τοποθετούν στην κορυφή των Ελλήνων αθλητών τον Τζιμ Λόντο, τον παλαιστή. Σήμερα μιλάμε για τον γίγαντα Κώστα Τσικλητήρα, με αφορμή την επέτειο της γέννησης του, το 1888, στην Πύλο.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ


Υπολογίζουν τον Μανώλη Γλέζο στο 5%. Δεν το λέω εγώ, η πιάτσα το λέει. Πώς αν σηκωθεί να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γλέζος, τότε το κόμμα του Τσίπρα θα χάσει επιτόπου ένα 5%. Όχι ότι ο 90χρονος βουλευτής ζυγίζει μόνος του τόσο βαρειά, ένα 5%. Λέμε τι ζημιά μπορεί να κάνει αν τραβήξει το σχοινί κι άλλο.
Ένα είδος Πάγκαλου είναι ο παπούς. Μόνο που ακόμα παραμένει εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο εκείνος του ΠΑΣΟΚ έχει αποστασιοποιηθεί εντελώς από το κόμμα του.
Κάθε μέρα σχεδόν ο Γλέζος βαράει και μια πιστολιά. Το τελευταίο του, το πιο πρόσφατο, χθεσινό, είναι ότι «Δεν έχω πειστεί ακόμα απ’ αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα εφαρμόσει το πρόγραμμα του, δηλαδή πού θα βρει τα λεφτά».

"Ίσως οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήρθα για να σπείρω ειρήνη στον κόσμο. Δεν ξέρουν ότι ήρθα για να σπείρω την διχόνοια πάνω στην Γη: φωτιά, ξίφος, πόλεμο"



Όταν ο άνθρωπος αποφασίζει να βαδίσει προς την πνευματική του ωρίμανση, μπαίνει σε μια Τάξη, που αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στην καθημερινή κοινωνία, μαθαίνει, χωρίς σύγκριση, να ωριμάζει πνευματικά, νοητικά, συναισθηματικά...

Ο Πατέρας του, αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στους καθημερινούς πατεράδες, τον βοηθά να αυτονομηθεί σαν μοναδικό και ελεύθερο ον, μαθαίνοντάς του τον Κόσμο από την Αρχή.


Η Μητέρα του, αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στις καθημερινές μανάδες, τον διδάσκει πως να αναπτύσσεται μέσα στην Αγάπη των Θείων Νόμων και να γίνεται κοινωνός αυτής της Αγάπης, μέσα στο σύνολο των ανθρώπων.

Είναι πολύ δύσκολο να πεις σε έναν ενήλικα, ότι δεν χρειάζεται να υποκρίνεται, και να σε εμπιστευθεί σ' αυτό, γιατί έμαθε ότι η κοινωνικοποίηση είναι η μεγαλύτερη απειλή σ' αυτό που πιστεύει ότι είναι, γιατί φαίνεται ότι δεν το πιστεύει κανένας άλλος.

Τι είναι ο πολιτισμός;

Ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά του (1253a3) ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του ζώο πολιτικό, εννοώντας ότι είναι από τη φύση του προορισμένος να ζει σε κοινωνία με άλλους ανθρώπους.
Και άλλοι φιλόσοφοι, όπως για παράδειγμα ο Τόμας Χομπς, υποστήριξαν ότι αυτό που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα είναι η ομιλία. Άλλοι πάλι, όπως ο Πλάτων ή ο Τζον Λοκ, θεωρούν ότι η ουσιαστική διαφορά με τα ζώα είναι ότι ο άνθρωπος διαθέτει νόηση (Homo Sapiens)
habilis-habilis
Άλλοι πάλι φιλόσοφοι, ξεκινώντας από τον μύθο του Προμηθέα, που αποδίδεται στον σοφιστή Πρωταγόρα, πιστεύουν ότι η βασική διαφορά με τα ζώα είναι ότι ο άνθρωπος επινοεί και κατασκευάζει εργαλεία (Homo Faber), με τα οποία μπορεί να επεμβαίνει και να τροποποιεί κάθε φορά το περιβάλλον του, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ποια είναι τα μυστικά των ξεκούραστων ανθρώπων;

Πόσες φορές έχετε πάει στο γραφείο και βλέπετε εκείνον τον ενοχλητικό συνάδελφο που είναι μέσα στο κέφι, φρέσκος από έναν απολαυστικό και ξεκούραστο ύπνο; Αντίθετα εσείς, ακόμα προσπαθείτε (ανεπιτυχώς συνήθως) να ανοίξετε και τα δύο σας μάτια, κρύβοντας παράλληλα τους μαύρους κύκλους που προδίδουν την κούρασή σας.


Μα τι κάνει τέλος πάντων και διατηρείται φρέσκος; Πόσες ώρες κοιμάται; Πώς καταφέρνει και χορταίνει τον ύπνο του; Αυτά και άλλα ερωτήματα ξεκαθαρίζουμε σήμερα  αποκαλύπτοντας τα μυστικά του…ξεκούραστου συναδέλφου.

6 παγκόσμια ψέματα που όλοι πιστεύουμε (ακόμα)

Από τη γεωγραφία μέχρι την ιστορία και τη φυσιολογία, υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπου η φαντασία και οι μύθοι έχουν μεταλλάξει την αλήθεια. Κάπως έτσι και εμείς πιστέψαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το Έβερεστ είναι το πιο ψηλό βουνό. Τι; Δεν είναι;

www.wikipedia.org
Εσκεμμένα ή άσκοπα (δεν θα το ερευνήσουμε αυτό γιατί δεν είμαστε τόσο καχύποπτοι πια) ο άνθρωπος έχει κατακλυστεί από διάφορα παγκόσμια ψέματα, που αρνούνται να ….υποχωρήσουν στο όνομα της αλήθειας. Σε μία τέτοια απέλπιδα προσπάθεια αποκατάστασης, αποκαλύπτουμε τα μεγαλύτερα ψέματα που ακόμη πιστεύουμε.

Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται ενώ οι άνδρες θέλουν μόνο σεξ;

Μέχρι πρότινος το τι ακριβώς συνέβαινε στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του σεξ παρέμενε μυστήριο για τους επιστήμονες. Τώρα, αμερικανοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν καταγράψει αρκετές από τις λειτουργίες του γυναικείου και ανδρικού εγκεφάλου τη στιγμή του οργασμού. 

Και ένα από τα βασικά συμεράσματά τους είναι ότι μετά το σεξ οι μεν περισσότερες γυναίκες τείνουν να ερωτευτούν τον εραστή τους, οι δε περισσότεροι άνδρες τείνουν απλώς να θέλουν κι άλλο σεξ!

Με τη βοήθεια του μαγνητικού τομογράφου ειδικοί από το πανεπιστήμιο του Ράτζερς στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, διαπίστωσαν ότι με τη διέγερση διαφορετικών σημείων του σώματος ενεργοποιούνται διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου, ιδιώς του γυναικείου, οι οποίες πλησιάζουν τις 30.

Διαπίστωσαν ότι δύο λεπτά πριν από τον οργασμό ενεργοποιούνται τα κέντρα ανταμοιβής του εγκεφάλου. Η ίδια περιοχή ενεργοποιείται όταν τρώμε ή πίνουμε. Αμέσως μετά τη σεξουαλική κορύφωση, επηρεάζονται αλλά σημεία του εγκεφάλου, όπως ο αισθητικός φλοιός, που βοηθάει στον εντοπισμό της αίσθησης από συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Το τελευταίο σημείο του εγκεφάλου που ενεργοποιείται είναι ο υποθάλαμος, το κέντρο που ελέγχει τη θερμοκρασία, την πείνα τη δίψα και την κούραση. 

Οι επιστήμονες επιπλέον ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική διέγερση «παραλύει» το γυναικείο νευρικό σύστημα σε τέτοιο βαθμό που η γυναίκα δεν αισθάνεται σωματικό πόνο αλλά μόνο ευχαρίστηση.

Όμως με ποιούς άλλους τρόπους επηρεάζει το σεξ τις λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και συνεπώς τη ζωή μας;

Αθώος ο Νίκος Ασλάνογλου των ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, για τις επανασυνδέσεις ρεύματος



Αθώος ο Νίκος Ασλάνογλου των ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, για τις επανασυνδέσεις ρεύματος
Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα (!), Η έδρα του Δικαστηρίου, στάθηκε στο ύψος των σημερινών περιστάσεων που βιώνει η κοινωνία μας. 


Κήρυξε αθώο και τον Νίκο Ασλάνογλου που έκανε την επανασύνδεση και τον Δημήτρη Γκάλαβο (άνεργο), στο σπίτι του οποίου έγινε η επανασύνδεση. 

Και κατά δήλωση του Διευθυντή της ΔΕΗ, δεν υπήρξε κλοπή ρεύματος, αφού γινόταν κανονικά η καταμέτρηση μετά την επανασύνδεση. Μάρτυρας υπεράσπισης, κατέθεσε ο Βασίλης Παπαδόπουλος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, που ήρθε από την Αθήνα μαζί με άλλους για συμπαράσταση. Κάποιες δεκάδες πολίτες, έδωσαν το παρόν στη δίκη και από άλλους Νομούς και πόλεις. Από την Πέλλα, την Ιερισσό, την Αλεξάνδρεια κ α. 

Ο ενθουσιασμός και τα χειροκροτήματα, δεν έλειψαν μέσα Στην αίθουσα του Δικαστηρίου, όταν ακούστηκε η απόφαση. Συνήγορος υπεράσπισης, ήταν ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος από την Βέροια.

Υπολογίστε την πραγματική ηλικία του οργανισμού σας


Ο καθορισμός της σωματικής μας υγείας είναι κάτι πολύ δύσκολο. Υπό κανονικές συνθήκες θα απαιτούσε πολύπλοκες εξετάσεις σε εργαστήρια άσκησης και φυσιολογίας.Ωστόσο, ερευνητές από το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας, στο Τρντχάιμ, έχουν αναπτύξει έναν εξαιρετικά έξυπνο αλγόριθμο, ο οποίος υπολογίζει την ηλικία της «φυσικής σας κατάστασης», εκτιμά, δηλαδή, πόσο καλά λειτουργεί το σώμα σας, σε σχέση με το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί, με βάση την ηλικία σας.

Τα μόνα στοιχεία που απαιτούνται είναι το φύλο σας, πόσο συχνά ασκείστε, πόσο διαρκεί η άσκηση, πόσο "σκληρή" είναι η άσκηση, η ηλικία σας, η περιφέρεια της μέσης σε εκατοστά και οι παλμοί ανά λεπτό σε ηρεμία.

Σίδηρος: τι προκαλεί η έλλειψή του;

Όταν τα επίπεδα σιδήρου είναι χαμηλά, ο οργανισμός μας αντιδρά με έντονες ζαλάδες, αδυναμία και διάφορα άλλα συμπτώματα που μπορεί να μας προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Μάθετε τα πάντα για τον σίδηρο και αναζητήστε τις τροφές εκείνες που θα σας βοηθήσουν να επανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις.

Αν μπορούσαμε με απλά λόγια να περιγράψουμε τη λειτουργία του σιδήρου θα μιλούσαμε για την ακόλουθη διαδικασία: κάθε φορά που αναπνέουμε το οξυγόνο πηγαίνει στους πνεύμονες και στέκεται στις κυψελίδες των πνευμόνων. Εκεί τα μόρια του οξυγόνου θα περιμένουν να το αίμα να περάσει να τα πάρει για να μεταφέρει στο υπόλοιπο σώμα.
Η διαδικασία αυτή για να γίνει χρειάζεται το αίμα να έχει επάρκεια από σίδηρο γιατί ο τελευταίος είναι ο μόνος υπεύθυνος για να βουτήξει τα μόρια του οξυγόνου προκειμένου να γίνει η μεταφορά τους. Αν κάποιο άτομο έχει αναιμία τότε αυτό που συμβαίνει είναι ότι παρόλο που αναπνέουμε και το οξυγόνο μεταφέρεται στους πνεύμονες, λόγω της έλλειψης σιδήρου...δεν πάει κανείς να το πάρει.
Ας δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη διαδικασία.

Αλλαγή των αρνητικών πεποιθήσεων σε θετικές


Περιμένω να με αγαπούν και να με επιδοκιμάζουν όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφομαι.
Είναι σημαντικό να με αγαπούν και να με επιδοκιμάζουν αλλά μπορώ να τα καταφέρω και χωρίς αυτό.
Για να αξίζω ως άνθρωπος πρέπει πάντοτε να πετυχαίνω σε όλα και να μην κάνω λάθη.
Προσπαθώ όσο μπορώ χωρίς να καταπιέζομαι. Σέβομαι τον εαυτό μου ανεξάρτητα από το πόσο αποδίδω.
Όποιος κάνει λάθη θα πρέπει να τιμωρείται.
Είναι αναπόφευκτο να κάνω λάθη.
Είναι τρομερό να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως θα ήθελα.
Δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι τα πράγματα θα είναι όπως τα θέλω.
Τα άσχημα συναισθήματα που νιώθω οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες όπως: οι άλλοι, η κοινωνία, οι περιστάσεις. Έτσι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω αυτό που αισθάνομαι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα