Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Όλη η ομιλία του Robert_F_Kennedy Jr στο Βερολίνο 28_8_20 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας

 Robert F. Kennedy jr. komplette Rede bei Berlin Demo am 29.08.2020  (Amateurvideo) - YouTube

 Όλη η ομιλία του Robert_F_Kennedy Jr στο Βερολίνο 28_8_20 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας

(μιλά για όλα και ανοίγει μια ακόμα πληροφορία για το λόγο της δημιουργίας του 5G)
Danai Dikaiou (KEIMENO)
Robert F. Kennedy in Berlin
"Συγχωρείστε με για τη φωνή μου.
Θα βελτιωθεί καθώς μιλάω και επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω λίγο για αυτό το ταξίδι που με έφερε εδώ
Διευθύνω τη μεγαλύτερη ομάδα προστασίας του νερού στον κόσμο που ονομάζεται waterkeeper
και πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έκανα μήνυση
σε μεγάλες μονάδες παραγωγής καυσίμου άνθρακα στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ριψη υδραργύρου
εκείνη την εποχή και η μόνη μου ανησυχία ήταν ο αντίκτυπος του υδραργύρου στα ψάρια και στην υγεία των ανθρώπων που έτρωγαν τα ψάρια.
Περίπου εκείνη την εποχή πρόσεξα ότι υπήρχαν επίσης μεγάλες ποσότητες υδράργυρου και σε εμβόλια που προοριζόντουσαν για τα παιδιά ...ποσότητες πολυ υψηλές
από ό, τι κάθε παιδί θα μπορούσε να πάρει και από την κατανάλωση ψαριών
και έτσι ξεκινήσαμε να το αντιμετωπίζουμε και ιδρύσαμε εναν οργανισμό

Πόνος: Αυτοί είναι οι χειρότεροι πόνοι

 άνδρας που τον έχει πιάσει πόνος στην κοιλιά

Ο πόνος είναι μία από τις μεγαλύτερες φοβίες του ανθρώπου και αυτό είναι πολύ λογικό να συμβαίνει μιας και ο πόνος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος από κανέναν πάνω στη γη. Όσο κι αν λέμε πως εμείς αντέχουμε στον πόνο όταν έρθει εκείνη η στιγμή όλοι λυγίζουμε σαν κλαράκια.

Μήπως να βουτήξουμε στα βαθειά;

 

Ζούμε στον αφρό. Κυριολεκτικά.

Ζούμε στην επιφάνεια, βλέπουμε την επιφάνεια, σχετιζόμαστε με την επιφάνεια και μας ενδιαφέρει μόνο η επιφάνεια.

Μιλάω, κυρίως, για τη σχέση με το σώμα μας.

Τείνουμε να αγνοούμε τη φυσιολογία μας και το τι πληροφορίες μας δίνει -πέρα ​​από το προφανές καμπανάκι κινδύνου, τον πόνο.

Φωτογραφίες από την πυρκαγιά στις Μυκήνες - Πέρασε μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά

mikines1

Τις φθορές που προκάλεσε η πυρκαγιά στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο χθες το βράδυ αποτυπώνουν φωτογραφίες. Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού οι περιοχές που επλήγησαν εντός του αρχαιολογικού χώρου είναι

Κορωνοϊός: Έρευνα δείχνει ότι ασθενείς με μέση ηλικία τα 59 έτη παθαίνουν εγκεφαλικό επεισόδιο

 Κορωνοϊός: Έρευνα δείχνει ότι ασθενείς με μέση ηλικία τα 59 έτη παθαίνουν εγκεφαλικό επεισόδιο

Ανησυχητική η νέα έρευνα για τον κορωνοϊό

Όλο και περισσότερες μελέτες περιγράφουν την ευρεία νευρολογική σημειολογία που σχετίζεται με κορωνοϊό. Με άρθρο τους στο επιστημονικό περιοδικό The Lancet Neurology 19(9);P713-715 (COVID-19 related stroke in young individuals) οι J.T. Fifi και J. Mocoo σχολιάζουν ειδικά την εμφάνιση οξέων εγκεφαλικών συμβαμάτων σε νέους ασθενείς με λοίμωξη COVID-19. 

Η ερωτική ζωή των ηλικιωμένων και τα γιαουρτάκια δείχνουν τον πολιτισμό

 Γεια σου Πιτσιρίκο,

γέλασα σήμερα με τα διαφημιστικά φυλλάδια και την εφημερίδα και είπα να στο στείλω για να ευθυμήσετε και εσείς. 

Όπως έλεγες και εσύ από τα μαρτυρικά ρεπορτάζ του Αιγαίου, ο έρωτας πάντα νικά. Έτσι και εδώ στο Βερολίνο, ο έρωτας νικά σε όλες τις ηλικίες. Δεν είναι μόνο οι νέοι που χαμουρεύονται στα κλαμπ του Βερολίνου εν μέσω πανδημίας, αλλά και οι ηλικιωμένοι.

Όπως διάβαζα σήμερα την εφημερίδα, έπεσε το μάτι μου στις αγγελίες αναζήτησης συντρόφων και είδα όχι μία, αλλά δύο 80χρονες γυναίκες να ψάχνουν για συντροφιά.

Η Χάιντι λοιπόν, είναι μια συμπαθητική χήρα 80 χρονών, μικρόσωμη, αδύνατη, που αγαπά την τέχνη, την μουσική και τα ταξίδια στις γύρω περιοχές και ψάχνει έναν -επιχειρηματικό συνεργάτη- για τον ελεύθερό της χρόνο!

Τι άλλο να πει κανείς για την Χάιντι; Τα είπε όλα μόνη της. Εκεί που όλος ο κόσμος τρελαίνεται και πάει κατά διαόλου, η Χάιντι με τα 80 χρόνια εμπειρίας της ψάχνει το μόνο πράγμα που αξίζει. Την συντροφιά ενός ανθρώπου, την αγάπη και την παρέα μέχρι το τέλος του ταξιδιού της σε αυτό τον κόσμο.

Ούτε ο μακαρίτης θα θιχτεί, ούτε τα παιδιά της, ούτε τα εγγόνια της. Και αν θιχτούν, στα παλιά της τα παπούτσια. Γιατί για την Χάιντι το μόνο που έχει σημασία είναι να περάσει καλά τα τελευταία χρόνια της ζωής της και όχι τα κοινωνικά ταμπού ή τα θέλω των άλλων.

Φυσικά, στην Ελλάδα η Χάιντι θα ήταν μια πουτάvα. Αλλά εδώ, όμως, η Χάιντι είναι ένας γλυκός άνθρωπος που έχει δικαίωμα ακόμα και στον έρωτα της τελευταίας στιγμής.

Η Ρ Α Κ Λ Η Σ Δ ύ ν α μ η Π υ ρ ό ς Θεών και Ανθρώπων

 

-- Αγνωστες πτυχές και πρώτη Γεωμυθολογική προσέγγιση των εκστρατειών του --

- Ασφαλώς ΘΕΩΝ...διότι πάλεψε με τον ίδιο τον Χάρο για να φέρει πίσω την Αλκηστη. Διότι στην Γιγαντομαχία αυτός εξουδετέρωσε τον θηριώδη και πρεσβύτερο των Γιγάντων Αλκυονέα, μιας και όπως λέει και ο Κερένυι, καμία νίκη των Ολυμπίων δεν φαίνεται κατορθωτή χωρίς ο Ζευς να έχει βοηθούς τα παιδιά του. Διότι πάλεψε με τον ''Γέροντα της θάλασσας'', τον Φόρκυ, με τον οφιόμορφο Νηρέα και τον Τρίτωνα. Διότι όπως πληροφορούμαστε στον ''Προμηθέα Δεσμώτη'' του Αισχύλου, ελευθέρωσε τον επι 3000 χρόνια αλυσοδεμένο Προμηθέα.
- Aσφαλώς ΑΝΘΡΩΠΩΝ... διότι στην αποπεράτωση των άθλων του και των εκστρατειών του, πάλεψε με την θνητή υπόσταση του, προκειμένου να λυτρωθεί για οτι άσχημο διέπραξε στο επίγειο πέρασμα του και να γιορτάσει το πέρασμα του απο τις Ολύμπιες Πύλες. Αλλωστε οπως λέει και ο Anatole France : ''οι αδυναμίες του, οι αποτυχίες του και τα λάθη του, επλάτυναν την ψυχη του, της έδειξαν την ποικιλία της ζωής και μαλάκωσαν με την γλυκύτητα την τρομερή καλοσύνη του΄΄.
Για τον ενδοξότερο των ηρώων μας, θα έπρεπε να δαπανηθεί ποσό μαμούθ προκειμένου να εξελιχθεί ΤΡΙΛΟΓΙΑ ταινιών στην πανίσχυρη κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywood, ισάξιου δηλαδή βεληνεκούς της υπόστασης του, διότι η ζωή του αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης ψυχικού και σωματικού δυναμισμού.
Από που θέλετε να ξεκινήσουμε ; Από την φαντασμαγορική σύλληψη του από τον ‘’Παγκόσμιο Περιπολάρχη’’ πατέρα του και την γέννηση του Γαλαξία μας, στο δίχως αμφιβολία κορυφαίο κεφάλαιο της περίφημης Αποθέωσης του ; Aπό την Αρχαιοελληνική Γραμματεία στην Ρωμαϊκή και απο εκεί στην Αναγέννηση ; Απο την πάλη του με τα φίδια, στην ίδρυση των Ολυμπιακών Αγώνων ; Από τις Ηράκλειες Στήλες ( Γιβραλτάρ ) στις, εκ του απογόνου του, Νίνου, ιδρυθείσες, Ασσυρία και Νινευί της Βαβυλώνας ; Οπως και να το δει κανείς, το ταξίδι της ζωής του είναι ένα πολιτιστικό υπερθέαμα που συναρπάζει...η δε ανύψωση του στον Ολυμπο, ως θεός της ρώμης, ΣΥΓΚΙΝΕΙ.

Από τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα… στους γενετικά μεταλλαγμένους ανθρώπους

ΑΠΟ ΤΟ DNA ΣΤΟ RNA ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ) | Καρδιολογία

 Τα «εμβόλια» γενετικού υλικού (DNA και RNA) για την COVID-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Μεταλλαγμένων Ανθρώπων που είναι πλέον μια εν διαμορφώσει πραγματικότητα.


Οι διάφορες ανατριχιαστικές εκφάνσεις της ναζιστικής «Επιχείρησης Aktion T-4 και της Τελικής Λύσης (με τη μορφή του ασύλληπτου εφιάλτη του Ολοκαυτώματος), που είχαν ως στόχο την παρανοϊκή επιδίωξη της «κάθαρσης και της βελτίωσης της Άριας φυλής», μέσω της εξόντωσης των «ζωών που ήταν ανάξιες να βιωθούν», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό την υψηλή εποπτεία του Αδόλφου Χίτλερ και της «αυλής των τεράτων του», ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ με την «Επιχείρηση Κορωναϊός», μια πολυεπίπεδη εκστρατεία στρατιωτικού τύπου, με στόχο τη γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου είδους, την επιβολή μιας καθολικής συμμόρφωσης και τη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, υπό την υψηλή εποπτεία του Bill Gates και της δικής του «αυλής των τεράτων».

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ


 Το Μυστήριο της Βάπτισης είναι ένα από τα 7 μυστήρια του Χριστιανισμού.

Τα 7 Μυστήρια είναι το Βάπτισμα,το Χρίσμα, η Θεία Ευχαριστία ,η Θεία Ιερωσύνη ,η Μετάνοια(η εξομολόγηση), το ιερό Ευχέλαιο και ο Γάμος.
Τα μυστήρια βοηθούν την τελείωση του ανθρώπου και την εξέλιξή του, την προστασία του από το κακό όποιας μορφής και είναι αυτό. Για να ενεργοποιηθούν τα μυστήρια ωστόσο και να προστατέψουν τον άνθρωπο ,να γίνει η πραγμάτωση και το έργο της τελείωσης θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η Θέληση του ανθρώπου.
Χρησιμοποιούνται υλικά στοιχεία στην τέλεση των μυστηρίων που αγιάζονται και λαμβάνουν ένα ειδικό νόημα ,μετουσιώνονται σε πνευματικότητα και βοηθούν την ζωή του Χριστιανού.

Ρωσικό Κέντρο Αμυντικών Αναλύσεων: Η στρατιωτική συνεργασία Αιγύπτου-Γαλλίας-Ελλάδας θα οδηγήσει την Τουρκία σε διαμελισμό

 Ρωσικό Κέντρο Αμυντικών Αναλύσεων: Η στρατιωτική συνεργασία Αιγύπτου-Γαλλίας-Ελλάδας θα οδηγήσει την Τουρκία σε διαμελισμό

του Alexander Khramchikhin ,
Deputy Director of the Institute for Political and Military Analysis

Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος

Στην διένεξη της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας για, η οποία σχετίζεται με την διαχείριση των ενεργειακών πόρων, μία νατοϊκή χώρα όπως η Γαλλία φαίνεται να εμπλέκεται ενεργά στο πλευρό της Ελλάδας. Η χώρα αυτή είναι μια πυρηνική δύναμη και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ωστόσο, είναι σαφές ότι το πυρηνικό δυναμικό αυτής της χώρας είναι άνευ σημασίας και δεν θα χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση. Αλλά οι συνήθεις δυνατότητες των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων έχουν, κατά συνέπεια, ακόμη και ανοιχτά αποδειχθεί.

Σε περίπτωση στρατιωτικής αντιπαράθεσης μόνο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, η Τουρκία φαίνεται να έχει το εξοπλιστικό πλεονέκτημα έναντι της Ελλάδας, η οποία (μετά τα γεγονότα με τα Τουρκικά υποβρύχια) δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη επιχειρησιακή κατάσταση. Η παρέμβαση της Γαλλίας αλλάζει ριζικά την κατάσταση.

Οι γαλλικές επίγειες δυνάμεις έχουν τη μικρότερη επιρροή σε αυτή την κατάσταση. Όσον αφορά τον αριθμό των αρμάτων μάχης και των συστημάτων πυροβολικού, είναι πολύ πιο αδύναμα από τα ελληνικά και τα τουρκικά. Η επίγεια στρατιωτική αεράμυνα είναι απολύτως ασήμαντη. Αποτελείται μόνο από Mistral MANPADS. Υπάρχουν ακόμα μερικά SAMR / T και Krotal συστήματα αεράμυνας, αλλά είναι μέρος της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΤΟ ΟΞΥ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ- ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ - ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (Μέρος Πρώτο)

 

ΟΞΥ EΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΑΠΟ 30-50 ΕΤΩΝ”
 


Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΞΕΩΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το έμφραγμα του μυοκαρδίου προκαλείται από μία διάσπαση στο αγγειακό ενδοθήλιο, που σχετίζεται με μια ασταθή αρτηριοσκληρωτική πλάκα που διεγείρει το σχηματισμό ενός ενδοκοιλιακού θρόμβου, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα την απόφραξη ροής αίματος στεφανιαίας αρτηρίας. Εάν μια τέτοια απόφραξη επιμείνει για περισσότερο από 20 λεπτά, θα εμφανιστούν ανεπανόρθωτες βλάβες στο κύτταρο του μυοκαρδίου και κυτταρικός θάνατος. 

(Μέρος Τρίτο) Καταγραφή Συμβαμάτων με Πολλαπλές Απώλειες Υγείας σε Παιδιατρικά Θύματα

 Effective triage to save lives at mass-casualty incidents developed in  Germany-Projects - Regional Policy - European Commission

Α.4.1 Εισαγωγή / Γενικά Στοιχεία 

Οποιοσδήποτε τύπος μαζικής καταστροφής, ή συμβάματος, ή περιστατικού, με πολλαπλές απώλειες υγείας, πλήξει μία κοινότητα είναι πολύ πιθανό ότι θα επηρεάσει και τον παιδιατρικό πληθυσμό που εντάσσεται στην κοινότητα αυτή (Lyle et al. 2009). 

Προκειμένου να τεκμηριωθεί επιστημονικά η διαπίστωση αυτή καθίσταται αναγκαία η καταγραφή γεγονότων σαν αυτά που αναφέρθηκαν. Απαραίτητη προϋπόθεση σε μία τέτοιου είδους προσπάθεια είναι η καταχώρηση στοιχείων αναφορικά και με την ηλικία των θυμάτων. Πρέπει ωστόσο να είναι σαφές ότι παράλληλα, πληθώρα λοιπών προαποφασισμένων στοιχείων πρέπει να καταγράφεται ώστε να καταστεί δυνατή η αξιοποίησή τους. 

Περίπου το 27% του παγκόσμιου πληθυσμού ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 0-14 έτη. Σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη τα ποσοστά αυτά κυμαίνονται στο 20% και 15,5% αντίστοιχα (U.N Demographic and Social Statistics 2011). 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα