Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέθανε από φυσικά αίτια σύμφωνα με πρώην συνεργάτη της CIA!!!



binladenhospital-Copy-300x168

Ο πρώην πράκτορας της CIA αποκάλυψε ότι ο ηγέτης της Αλ-Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από φυσικά αίτια πέντε έτη πριν οι ΗΠΑ ανακοινώσουν το θάνατό του.

Σε μια συνέντευξη στο Ρώσικο channel One,  ο Berkan Yashar  ο οποίος είναι επίσης ένας Τούρκος πολιτικός, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν σκότωσαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Παγκόσμια Αποκάλυψη:«Υπάρχει η στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή"..γερουσιαστής Mike Gravel!!!

World Αποκάλυψη, μιλά για γερουσιαστής Mike Gravel: «Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του χώρου"


Την 2η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο γερουσιαστής Mike Gravel έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση. Ο γερουσιαστής είπε στην κυριολεξία: «Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του διαστήματος, και είναι ενεργή." 
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη ενός μυστικού παράλληλου διαστημικού προγράμματος της NASA που θα έθετε σε εφαρμογή μυστικά αεροσκάφη και τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν μέσω των προγραμμάτων και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τις διαδικασίες της εξωγήινης αντίστροφης μηχανικής. «E στα χέρια του Πενταγώνου - και όχι της NASA - ο έλεγχος της διαστημικής εξερεύνησης του ηλιακού συστήματος.

Ρωσία: εισβολή UFO στην Αγία Πετρούπολη (Βίντεο)

Ρωσία: UFO εισβολή στην Αγία Πετρούπολη - το βίντεο

Μια πλήρης κλίμακας εισβολή από στόλο ΑΤΙΑ δέχτηκε τους τελευταίους μήνες, η πόλη της Αγίας Πετρούπολης. Πολλοί μάρτυρες επιβεβαιώνουν μέσα από δεκάδες βίντεο και πολλαπλές θεάσεις τους πραγματικούς στόλους των σφαιρών φωτός διατεταγμένους σε ομάδες.

Nassim Haramein: Ο Ήλιος είναι μία μεγάλη Αστροπύλη!!!


Nassim Haramein: Ο Ήλιος είναι ένα μεγάλο Stargate





















Ο Nassim Haramein γεννήθηκε το 1962 στη Γενεύη της Ελβετίας, είναι ένας ιστορικός και διεπιστημονικός ερευνητής, φιλόσοφος και επικεφαλής του Προγράμματος της Απήχησης, γνωστός για την έρευνά του και την δημιουργία μιας ενοποιημένης θεωρίας της δομής του σύμπαντος,  γνωστή ως  Grand Unified Field. 
Ο Nassim ισχυρίζεται ότι ο ήλιος δημιουργεί μικρές τρύπες που ονομάζονται ηλιακές κηλίδες, οι οποίες δεν είναι σημεία, όπως πιστεύουμε, αλλά αντικατοπτρίζουν την πραγματική εμφάνιση μιας μαύρης τρύπας στον ήλιο, η οποία διαρκεί για εβδομάδες ή μήνες και στη συνέχεια κλείνει . Αυτή η μαύρη τρύπα είναι ένα "παράθυρο" χωροχρόνου, ένα είδος πόρτας ή Αστροπύλης μέσω της οποίας πραγματοποιούνται ταξίδια  μέσα από κόσμους και διαστάσεις άγνωστους για τον άνθρωπο.

Οι Υπόγειες Γενοκτονίες

ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ.
Εκείνες που δεν θα καταγγελθούν. Δεν θα φτάσουν πιθανότατα οι υπαίτιοι σε κάποιο διεθνές δικαστήριο. Είναι ο αφανισμός του πληθυσμού με «κόσμιο» τρόπο. Δεν βγαίνει κανείς στους δρόμους να σκοτώνει ομαδικά τους ανθρώπους. Δεν βλέπουμε πουθενά εκτελεστικά αποσπάσματα, κλούβες να μαζεύουν το κόσμο, κάρα με σκελετωμένους να τους οδηγούν σε ομαδικούς τάφους. Όλα είναι κόσμια...ευρωπαϊκά, πολιτισμένα.

Κι όμως κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή πόσα θύματα θρηνούμε εξ΄αιτίας μνημονιακών πολιτικών. Ξεκάθαρα. Όχι τους ανθρώπους που οδηγήθηκαν από απελπισία να αφαιρέσουν οι ίδιοι τη ζωή τους. Αυτό το ακούμε, το διαβάζουμε. Έρχεται κάθε μέρα το δελτίο αυτοκτονιών μπροστά μας σαν ένας εφιάλτης που σκεπάζει τις ψυχές μας . Η μνημονιακή Ελλάδα αυτή τη στιγμή κρύβει πίσω από τους τοίχους χιλιάδες προσωπικές τραγωδίες που δεν φαίνονται. Χιλιάδες ανθρώπους που αρρωσταίνουν ή θανατώνονται χωρίς να παίρνει κανείς χαμπάρι ούτε πως έγινε....

Γαλλία: βολές πυροβόλου όπλου κατά τη διέλευση UFO πάνω από την στρατιωτική βάση στο La Rochelle (Βίντεο)

Γαλλία: βολές του πυροβόλου όπλου κατά τη διέλευση ενός UFO στη στρατιωτική βάση στο La Rochelle - το βίντεο

Το βίντεο  καταγράφηκε το βράδυ της 7ης Μαΐου 2013, στο Λα Ροσέλ, γαλλική κοινότητα 77.376 κατοίκων, πρωτεύουσα του διαμερίσματος Charente-Maritime στην Πουατού-Σαρέντ. Το La Rochelle βρίσκεται 480 χιλιόμετρα από το Παρίσι και στο οποίο υπάρχει  μια στρατιωτική βάση του γαλλικού ναυτικού λόγω του μεγάλου του λιμανιού.

Το καπελωμένο φετεινό Πάσχα και η τρομολαγνία


Αυτές τις ημέρες δεν άντεξα στα καπελώματα που προσπαθούν να κάνουν  κάποιοι με την ημερομηνία που πέφτει αυτή την χρονιά  το Πάσχα (ας μην τα ξαναλέμε τι γιορτή συμβαίνει να είναι). Μέσα στο γενικό κλίμα της τρομολαγνίας βγάλανε κάποιους προορατικούς"αγίους" ότι είπανε ότι θα γίνουν επεισόδια προφανώς πολεμικά με στόχο την Κωνσταντινούπολη ... Κάποιος φίλος μου απάντησε και σας το παραθέτω: 
 
Θα μου επιτρέψει η ευγένειά σου να κάνω μία καλόπιστη κρητική στο παρακάτω μήνυμά σας.
-Πως θα πέσει η Κωνσταντινούπολη με τις ακρωτηριασμένες ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας του Σαμαρά;
-Με πόλεμο; Με τι χρήματα θα διεξάγουμε πολεμικές επιχειρήσεις;
-Με θαύμα; Δυστυχώς σταμάτησαν να γίνονται. Άλλο το επιθυμητό και άλλο το εφικτό.
-Δέχομαι ότι πέφτει η Κωνσταντινούπολη τα 16.000.000 Τούρκους που έχει πληθυσμό τι θα τον κάνουμε;
     -Θα τον σκοτώσουμε;
     -Θα τον ταΐσουμε;
     -Θα τον απελάσουμε;
     -Θα τους κρατήσουμε αιχμαλώτους, πως θα τους φρουρούμε και πως θα τους συντηρούμε;

Συνέντευξη από τον Θεό...


Είδα όνειρο ότι πήρα συνέντευξη από το Θεό.


«Θες, λοιπόν, να σου δώσω συνέντευξη;» ρώτησε ο Θεός.

«Αν σας περισσεύει χρόνος», απάντησα.

Ο Θεός χαμογέλασε: «Έχω μια μέρα και μια αιωνιότητα.
Τι ερωτήσεις σκέφτεσαι να μου κάνεις;»

Επίκτητος: «Δεν είναι τα πράγματα που ταράζουν τους ανθρώπους αλλά η γνώμη που έχουν οι άνθρωποι για τα πράγματα».

woman happy0044

Είναι κοινός τόπος ότι ο τρόπος με τον οποίο τακτοποιούμε τα δεδομένα της καθημερινότητας στο νου μας επηρεάζει τη συμπεριφορά και τη στάση μας τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και στους συνανθρώπους μας.
Έχουμε παρατηρήσει ότι άνθρωποι με χαμηλή αυτοπεποίθηση 
ή με μια εξάρτηση σε αρνητικές και περιοριστικές κρίσεις δοκιμάζονται διαρκώς από ατυχή περιστατικά, τα οποία επαληθεύουν τη φρούδη αντίληψή τους περί μιας «συνομωσίας» που κάνει τη ζωή τους αφόρητη και δυστυχισμένη.

Οι «τροφές» της Ψυχής: Απλότητα, Συγχώρεση & Αγάπη


Οι άνθρωποι αναρωτιούνται πως πρέπει να είναι, τι πρέπει να κάνουν για να γεμίσουν από αγάπη. Η απάντηση βρίσκεται μόνο σε μια λέξη: τίποτα. Η σωστή διαδικασία είναι να ξεχασεις ό,τι νομίζεις οτι πρεπει να είσαι, και να επιτρέψεις στην αληθινή σου φύση να ανέβει με ηρεμία στη επιφάνεια. 
Οι άνθρωποι αναρωτιούνται πως πρέπει να είναι, τι πρέπει να κάνουν για να γεμίσουν από αγάπη. Η απάντηση βρίσκεται μόνο σε μια λέξη: τίποτα. Η σωστή διαδικασία είναι να ξεχασεις ό,τι νομίζει οτι πρεπει να είσαι, και να επιτρέψεις στην αληθινή σου φύση να ανέβει με ηρεμία στη επιφάνεια.  

Οι Αστρικές Αισθήσεις στις Προκατακλυσμιαίες Φυλές


Οι Κύκλωπες και το Τρίτο Μάτι
 Η αρχαία σοφία λέει ότι η Ζωή είναι η απόρροια της Μίας Θείας Πνοής. Το χαρακτηριστικό της είναι η Κίνηση που σχηματίζοντας το συμπαντικό ωκεανό της Ζωής, συμπεριλαμβάνει όλες εκείνες τις αλλαγές που διαμορφώνουν τα διαφορετικά πεδία και τα όντα του κόσμου. Λέει επίσης ότι το ρεύμα της εκδήλωσης κυλάει από το κέντρο της Μίας Ζωής προς την περιφέρεια του κόσμου σχηματίζοντας τρεις θεμελιώδεις όψεις, γνωστές ως πνεύμα,  νους ή η ψυχή και φύση.
Στο Θεοσοφικό Λεξικό , στο λήμμα «Η Διδασκαλία της Απορροής» λέει η Ε. Π. Μπλαβάτσκυ:
«Η διδασκαλία της Απορροής ήταν κάποτε παγκόσμια. Διδασκόταν τόσο από τους Αλεξανδρινούς όσο και από τους Ινδούς φιλοσόφους, από τους Αιγυπτίους, τους Χαλδαίους και τους Έλληνες Ιεροφάντες αλλά και από τους Εβραίους (στην Καμπάλα ακόμα δε και στη Γένεση)…... Αυτός που πιστεύει στη θεωρία της Απορροής πρεσβεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να εξελιχθεί –να βγει από τα σπλάχνα, να γεννηθεί – εκτός εάν ήδη εμπεριέχεται, τονίζοντας έτσι ότι η ζωή πηγάζει από μια πνευματική δύναμη υπεράνω του συνόλου

Το Νόημα της Σβάστικας


Οι Ναζί Εγκληματίες Παραποίησαν Αρχαίες Ιδέες και Σύμβολα των Ανατολικών Φιλοσοφιών
 O Χοακίμ Σοάρες είναι Πορτογάλος συνεργάτης της Ενωμένης Στοάς των Θεόσοφων (United Lodge of Theosophists- ULT).
Είναι επίσης συνεκδότης των ιστότοπων www.Esoteric-Philosophy.com , www.TheosophyOnline.com   και του Πορτογαλικού μπλογκwww.VislumbresdaOutraMargem.com .
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο www.Esoteric-Philosphy.com

image002
Αναπαράσταση του Βούδαμε έναν σταυρό - σβάστικα στο στήθος.
Οι γνήσιοι σπουδαστές της θεοσοφίας πρέπει να πολεμούν προκαταλήψεις και ανακρίβειες, ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν το θεοσοφικό κίνημα και τις διδασκαλίες του.
Στο κείμενό του “Η Θεοσοφία και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος” γράφει ο Κάρλος Καρντόσο Αβελίνε:

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η annular έκλειψη Ηλίου (που, φυσικά, είναι και Νέα Σελήνη) γίνεται στις 10 Μάη 2013, ώρα 3.28 (θερινή) πμ., στη 19ο του Ταύρου.





Η έκλειψη αυτή, ενεργοποιεί την ολική έκλειψη Ηλίου που έγινε τον περασμένο Νοέμβρη στις 22ο Σκορπιού.

Τη μέρα της έκλειψης έχουμε και Ερμή και Άρη στον Ταύρο (17ο και 14ο αντίστοιχα), η Αφροδίτη είναι στις 0ο Διδύμων, σε δύσκολη μοίρα του ζωδιακού, στις Πλειάδες, συγκεκριμένα στην Alcyon, που αποκαλείται και «αστέρι της θλίψης». Το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα, που είδαμε και στην προηγούμενη έκλειψη, εξακολουθεί να υπάρχει, με τον πρώτο στις 10ο Κριού και το δεύτερο στις 11ο Αιγόκερω.

Δεν αναζητούμε να πείσουμε, αλλά να αφυπνίσουμε.



"Το να είναι κανείς ο εαυτός του, δεν είναι αρκετό. Πρέπει ακόμη να γίνει αυτό που μπορεί να γίνει – να κτιστεί, ανάλογα με την ιδέα που κατασκευάζει για τον εαυτό του. να μην είναι ποτέ ικανοποιημένος από τον εαυτό του.
Να θέλει να αλλάξει ο ίδιος πριν να θελήσει ν’ αλλάξει τον κόσμο.
Καλύτερα να παραδεχτούμε τον κόσμο όπως είναι, παρά να παραδεχτούμε τους εαυτούς μας όπως είμαστε.

Κορυφαία ιδανικά




"Μα τότε τί κόσμος είναι αυτός που ζούμε, Αμβροσίνε; ...Και τί είναι κατά τη γνώμη σου ο πολιτισμός;"
"Πολιτισμός σημαίνει νόμοι, πολιτική οργάνωση, ασφάλεια δικαίου. Σημαίνει επαγγέλματα και δουλειές, δρόμοι και επικοινωνίες, τελετές και εθιμοτυπία. Επιστήμη αλλά και τέχνη, κυρίως τέχνη· λογοτεχνία, ποίηση, όπως αυτή του Βιργίλιου που τόσες φορές διαβάσαμε μαζί. Δραστηριότητες του πνεύματος που μας κάνουν να μοιάζουμε πολύ με το Θεό.

Fox News: Δελφοί - Παρνασσός στα 10 πιο ιερά μέρη του πλανήτη

Η κορυφή του Παρνασσού Λυκώρεια.


Το Fox News ετοίμασε και παρουσίασε προ καιρού στην ηλεκτρονική του σελίδα μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με τα θεωρούμενα πιο ιερά μέρη στον πλανήτη.
Από το Θιβέτ και το όρος Σινά στην Αίγυπτο, η λίστα περιλαμβάνει ιερά μέρη απ’ όλον τον πλανήτη και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε βέβαια να απουσιάζει…

Στη λίστα δεν επέλεξαν οι Αμερικανοί ωστόσο το Άγιο Όρος, αλλά τους Δελφούς και τον Παρνασσό, κάνοντας λόγο για τους δεκάδες μύθους από την αρχαία Ελλάδα που συνοδεύουν το όρος, καθώς πολλές παραδόσεις της ελληνικής μυθολογίας και της γένεσης του ελληνικού έθνους έχουν συνδεθεί με τον Παρνασσό, αλλά και για το μαγευτικό τοπίο.

Η κρυμμένη ιστορία του Ευρωπαικού κανιβαλισμού




«Ίσως το πιο μεγάλο ταμπού της ανθρωπότητας», έχουν πει εγκληματολόγοι

Το 2001 ένας μοναχικός τεχνικός υπολογιστών στην εξοχή της Βόρειας Γερμανίας ανέβασε στο διαδίκτυο μια αγγελία, ζητώντας έναν καλοσχηματισμένο άντρα για ερωτικές περιπτύξεις.
Η αγγελία του Άρμιν Μάιβες θα ήταν παρόμοια με αμέτρητες άλλες στο ίντερνετ, αν δεν είχε μια αρκετά σημαντική διαφορά: Ο άντρας που ζητούσε θα έπρεπε να προθυμοποιηθεί να σκοτωθεί και να φαγωθεί.

Ιησούς αγανακτισμένος


Αν κυκλοφορούσε στον κόσμο σήμερα, σίγουρα θα βρισκόταν σε κάποια πλατεία, κάπου ανάμεσα στον αλλόφρονα κόσμο, και θα προσπαθούσε να ξεσηκώσει τις ψυχές των ανθρώπων, για να τινάξουν από πάνω τους όλη τη σκουριά.
Οι σημερινοί άνθρωποι όμως δε θα στέκονταν να τον ακούσουν. 
Δεν έχουν χρόνο άλλωστε για τέτοια.
Ο χρόνος είναι χρήμα και οτιδήποτε δεν έχει χρήμα σπαταλά το χρόνο τους.

Θέλει καρδιά η Ανάσταση




Υπόγεια σκλάβα η λάμπα με καπνισμένα τα φιλιά πάνω στο πάτωμα που τρίζει.
Κρατά στο χέρι το κερί. Είναι τυφλή μα φαίνεται να βλέπει.
Κάτι σαν θαύμα. Πρωτοφανές το σκηνικό.
Οι ζηλωτές παραληρούν κι οι άλλοι μεσ’ στο κλάμα.

J. Krishnamurti - About Life and Death (Greek Subtitles)


Καταναλωτές του έρωτα





Παρατηρώ τον τρόπο που σχετίζονται ερωτικά αρκετοί άνθρωποι σήμερα.
Το παρατηρείς μέσα από πολλούς τρόπους, ακόμα και μέσα από την σημερινή ελληνική εμπορική μουσική.
Τα τραγούδια αναφέρουν για τρελό έρωτα, αγάπη,  «καψούρα», θυσία,  αλλά και για εγκατάλειψη, προδοσία, αδιαφορία, πόνο, θυματοποίηση , εξάρτηση.
Χωρίς να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη του εαυτού του και το μερίδιο ευθύνης της σχέσης  του. Αδικήθηκα…προδόθηκα… όλα τα συναισθήματα στην παθητική φωνή… Τίποτα στην ενεργητική.

Μπαλώστε τη διαρροή της ενέργειας




Όταν υπάρχει διαρροή, πρέπει να την επιδιορθώσετε. Πολλοί άνθρωποι εξαντλούνται ενεργειακά επειδή δεν είναι σε θέση να κρατάνε αρκετή ζωική ενέργεια ή «chi». Σ' αυτή την άσχημη ενεργειακή τους κατάσταση, διώχνουν μακριά την ενέργεια και μοιάζουν με το καζανάκι της τουαλέτας που ρίχνει με δύναμη το νερό προς τα κάτω. Προκειμένου να διατηρηθεί η καλή κατάσταση της υγείας τους, χρειάζονται ενέργεια που θα στροβιλίζεται σπειροειδώς στο τσάκρα της βάσης τους.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ


Περιπατώντας την ημέρα της Ανάστασης στην εκκλησία, φτάνοντας και με την άτυπη ιδιότητα του παρατηρητή θα σας αναφέρω συνοπτικά τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ:

Οι άνθρωποι σκέφτονται σαν κβαντικά σωματίδια

Οι άνθρωποι σκέφτονται σαν κβαντικά σωματίδια

Η κβαντική θεωρία κάποτε φαινόταν σαν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του καθαρού λόγου. Τώρα τον θεωρεί σωτήρα της.

Η αμερικανική προεκλογική περίοδος φαίνεται σαν μια κακή στιγμή για να τραγουδήσει το εγκώμιο του ανθρώπινου ορθολογισμού. Οι υποψήφιοι δίνουν υποσχέσεις που δεν πρόκειται ποτέ να να τις τηρήσουν ακόμη και αν οι ψηφοφόροι το ζητήσουν. Η κατάπτωση από τα ιδεώδη του Διαφωτισμού, η πίστη στον ορθολογισμό, που ενέπνευσε την ίδρυση της δημοκρατίας.

Καρκίνος του μαστού, κατπολέμηση με δύο απλές τροφές.

Καρκίνος του μαστού, κατπολέμηση με δύο απλές τροφές.

Μανιτάρια και πράσινο τσάι “φρένο” στον καρκίνο του μαστού; 

Μία νέα μελέτη που έδωσε στη δημοσιότητα το Διεθνές Τμήμα για τον Καρκίνο αναφέρει ότι οι γυναίκες που τρώνε μεγάλες ποσότητες μανιταριών και πίνουν πολύ πράσινο τσάι έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού. 

ΝΑΙ ! Επιτέλους ενδίδω!



Μα αν αναζητάς, όπως λες, την εσωτερική γαλήνη θα πρέπει να μάθεις να επιλέγεις τις σκέψεις σου ακριβώς όπως επιλέγεις τα ρούχα σου κάθε μέρα. Αυτή είναι μια ικανότητα που καλλιεργείς σιγά - σιγά, με πολύ υπομονή και επιμονή. Αν θέλεις να ελέγχεις τη ζωή σου θα πρέπει να δουλέψεις  για αρκετό χρόνο με το μυαλό σου, γιατί αυτό είναι που πρέπει πρώτα να μάθεις να ελέγχεις. Αν δε γίνεις αφέντης των σκέψεών σου, θα παραμείνεις σκλάβος για πάντα.  Βρες ένα ήσυχο μέρος, κάθισε, και μη σηκωθείς αν πρώτα δε καταλαγιάσουν οι σκέψεις σου, αν δεν ησυχάσει ο νους σου. 

Προς τη Βασιλεία των Ουρανών…


 

Η ερώτηση ενός από τους παρευρισκομένους στη μικρή ομάδα εσωτερικής αναζήτησης προς το άτομο που είχε αφιερώσει τη ζωή του στο διαλογισμό ήταν η εξής :

“Πιστεύεις στο πεπρωμένο, πιστεύεις δηλαδή ότι οτιδήποτε συμβαίνει στο δράμα της ζωής μας είναι προκαθορισμένο ή ο άνθρωπος καθώς αφυπνίζεται εσωτερικά αποκτά την δυνατότητα να επέμβει και να διαμορφώσει το δράμα του;”

Και η απάντηση που δόθηκε ήταν :

Ενεργειακός βαμπιρισμός




Τώρα ξεκαθάρισε εντελώς μέσα μου το θέμα προβολή ή εξάρτηση. Ας πούμε ότι νιώθω δυστυχία, στέγνα, μοναξιά. Είτε μου είναι συνειδητή αυτή η κατάσταση, είτε όχι. Η δυστυχία μου ζητάει ευτυχία, η στέγνα τη δροσιά, η μοναξιά τη συντροφιά, τον έρωτα. Ψάχνω γύρω μου για να ανακαλύψω ποιό πρόσωπο διαθέτει τα ζητούμενα για να καλύψει τις ανάγκες μου. Ζητάω δηλαδή ένα θύμα για εκμετάλλευση. 

Βλάσφημη κατάνυξη

mp25ce25ba25ce25b125cf258425ce25ac25ce25bb25ce25bf25ce25b325ce25bf25cf2582

Γενικώς δε μου αρέσουν οι γιορτές. Αντιπαθώ τις διαδικασίες. Αυτή την υποχρεωτική κατάνυξη την οποία θα ακολουθήσει μια υποχρεωτική χαρά. Αυτή την υποχρεωτική νηστεία (λέμε τώρα) την οποία θα ακολουθήσει μια υποχρεωτική κτηνωδία.
Αναρωτιέμαι γιατί να είναι οι γιορτές ευκαιρία για οικογενειακές και παρεΐστικες μαζώξεις και γιατί να μη γίνονται όποτε νιώθουμε την ανάγκη να μαζευτούμε. Σιχαίνομαι τις προετοιμασίες και τα ψώνια και ξερνάω με τα εορταστικά τηλεοπτικά προγράμματα. Μόνο που δεν έχω αποφασίσει αν ξερνάω περισσότερο με τα χριστουγεννιάτικα μιούζικαλ ή με τα πασχαλιάτικα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πάθη του Χριστού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα