Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Κύκλος των Χαμένων Τριχών, Συμβουλές για Πλούσια Γερά Μαλλιά

3aΑιτίες Τριχόπτωσης και στα δύο φύλα: Η γήρανση, η κληρονομικότητα, το άγχος, οι ορμονικές μεταβολές, η υπερβολική δόση φαρμάκων, δερματικές παθήσεις, μολύνσεις, λοιμώξεις, προγράμματα δίαιτας, χρήση προϊόντων με χημικά, έκθεση σε ακραίες φυσικές συνθήκες, ατμοσφαιρική μόλυνση, μολυσμένο νερό.
Επίσης η ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη σε συγκεκριμένες τιμές είναι μία αιτία της πτώσης των μαλλιών καθώς εκτός των άλλων ιδιοτήτων της επηρεάζει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο ανδρικό αλλά και στο γυναικείο σώμα. Έχουν σημειωθεί

2000 χρόνια παρακμής: Το άρθρο του Focus μεταφρασμένο στα ελληνικά

2000 χρόνια παρακμής: Το άρθρο του Focus μεταφρασμένο στα ελληνικά2000 χρόνια παρακμής

Από κοιτίδα της Ευρώπης στην πίσω αυλή της Ευρώπης:


Η πτώση της Ελλάδας είναι χωρίς παράδειγμα. Πως συνέβη κάτι τέτοιο;



Ακόμα και οι μεγάλοι φιλόσοφοι είναι δυνατό να κάνουν λάθος – ορισμένοι χωρίς αμφιβολία σχετικά γρήγορα, για άλλους περνούν αρκετοί αιώνες μέχρι να φανερωθεί το λάθος. Στους τελευταίους ανήκει ο Αριστοτέλης με την διαπίστωσή του πως οι κάτοικοι των κρύων περιοχών της Ευρώπης είναι φτωχοί στο πνεύμα σε σύγκριση με τους λαούς του νότου και ανίκανοι να δημιουργήσουν πραγματικές πολιτείες.


Σήμερα ισχύει μάλλον το αντίθετο.

Χωροχρονικά πειράματα και η μάχη του Μαραθώνα… Μια νέα Διάσταση-μια τολμηρή και βάσιμη θεωρία

Μεταφέρω μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτική που συσχετίζει τα χωροχρονικά πειράματα στην Ελλάδα (η συνέχεια του πειράματος Φιλαδέλφεια και Montauk) με τη μάχη του Μαραθώνα όπως προκύπτει από τη ματιά ενός ερευνητή και συγγραφέα του αντίστοιχου βιβλίου...
κ. Ασλάνη σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα
(το εξώφυλλο του σχετικού βιβλίου)

Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας!


dualityΟ Δόν Χουάν μας δίδαξε ότι η μαγεία είναι μια αντικειμενική προσπάθεια μέσω της οποίας μπορούμε να αντιληφθούμε την ενέργεια. Υποστήριζε ότι για να αντιληφθούμε την ενέργεια με αυτόν τον τρόπο, έπρεπε να απελευθερωθούμε από τη συνηθισμένη μας αντιληπτική ικανότητα. Κάνουμε τα πάντα για να ελευθερώσουμε την ύπαρξή μας και να αντιληφθούμε άμεσα την ενέργεια.
Μια μαγική θεωρία αναφέρει ότι η συνηθισμένη μας αντίληψη μας έχει επιβληθεί

Το σεξ είναι καταστροφικό είτε για αναπαραγωγή είτε για ευχαρίστηση

Αποτέλεσμα εικόνας για Το σεξ είναι καταστροφικό είτε για αναπαραγωγή είτε για ευχαρίστηση


Στο ανθρώπινο βασίλειο, ο βασικός σκοπός της σεξουαλικής επαφής είναι η αναπαραγωγή. Υπάρχει όμως και άλλη μια συγκαλυμμένη λειτουργία, που χρησιμεύει για να διασφαλίσει τη συνεχή ροή ενέργειας από τις γυναίκες στους άντρες. Οι άντρες αφήνουν συγκεκριμένες ενεργειακές γραμμές μέσα στο σώμα μιας γυναίκας. Αυτές μοιάζουν με φωτεινές ταινίες ή σκουλήκια που κινούνται πρός τη μήτρα ρουφώντας συνεχώς ενέργεια. Τοποθετούνται για να διασφαλίσουν
ότι μια σταθερή ποσότητα ενέργειας φτάνει στον άντρα που τις έβαλε. Αυτές οι ενεργειακές γραμμές, που εγκαθίστανται με τη σεξουαλική πράξη, κλέβουν και συσσωρεύουν ενέργεια από το γυναικείο σώμα πρός όφελος του άντρα που τις τοποθέτησε εκεί. (Σκέψου πόσο καταστροφικό είναι η ενναλαγή ερωτικών συντρόφων με οποιαδήποτε δκαιολογία κι αν το κάνεις)
Οι γυναίκες είναι η βάση για τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Ο όγκος της ενέργειας που προέρχεται από αυτές διοχετεύεται όχι μόνο για την κυοφορία, τη γέννηση και την ανατροφή του παιδιού, αλλά επίσης για την εξασφάλιση του γεγονότος ότι ο άντρας έχει το ρόλο του σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Στην ιδανική της μορφή, αυτή η διαδικασία, εξασφαλίζει ότι η γυναίκα θρέφει ενεργειακά τον άντρα της μέσα από τα νήματα που άφησε στο σώμα της και έτσι ο άντρας, κατά ένα μυστηριώδη τρόπο, συντηρείται από εκείνη σε ένα αιθερικό επίπεδο. Αυτό εκφράζεται με τον απροκάλυπτη συμπεριφορά των αντρών που γυρίζουν ξανά στην ίδια γυναίκα ξανά και ξανά, ακριβώς γιατί έτσι διατηρούν την πηγή που τους συντηρεί.

Με αυτόν τον τρόπο, η φύση διασφαλίζει ότι οι άντρες, εκτός από την άμεση πρόθεση για σεξουαλική ικανοποίηση, εγκαθιδρύουν όλο και πιό μόνιμους δεσμούς με τις γυναίκες. Αυτά τα ενεργειακά νήματα που αφήνονται στις μήτρες των γυναικών, αργότερα συγχωνεύονται με την ενεργειακή σύνθεση του παιδιού και συγκεκριμένα μόλις γίνει η σύλληψη. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο των οικογενειακών δεσμών, γιατί η ενέργεια του πατέρα συγχωνεύεται με την ενέργεια του παιδιού και έτσι ο άντρας μπορεί να αισθανθεί ότι το παιδί είναι δικό του.

Οι γυναίκες έχουν ανατραφεί έτσι ώστε να ξελογιάζονται εύκολα από τους άντρες, χωρίς να έχουν την παραμικρή υποψία για τις συνέπειες της σεξουαλικής επαφής σε όρους ενεργειακής αποστράγγισης. Κουβαλούν αυτά τα ενεργειακά σκουλήκια – δηλαδή τις ενεργειακές γραμμές – για επτά χρόνια. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα εξαφανίζονται ή μειώνονται.

Η χρεοκοπία χτυπάει την πόρτα της Γερμανίας!


20120728-235815.jpgΣοκ προκαλούν στη Γερμανία οι δηλώσεις εκπροσώπων οίκων αξιολόγησης για το μέλλον της γερμανικής οικονομίας!
Δεν έφταναν οι δυσοίωνες προβλέψεις για την γερμανική οικονομία, τώρα έρχεται και ο εκπρόσωπος και συνιδρυτής του αμερικάνικου οίκου αξιολόγησης Egan-Jones να βάλει φωτιά στη Μέρκελ και την πολιτική της.
Η επιλογή της Γερμανίας για σκληρή λιτότητα σε όλο τον ευρωπαϊκό Νότο φέρνει την ίδια τη Γερμανία

"ΩΔΗ ΣΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΧΑΡΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ / Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ).

"Η Ωδή στη Χαράς" του Μπετόβεν (1785) είναι ο επίσημος ύπνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)
Η "Ωδή στη Χαμένη Χαρά" είναι μια μεταφορά για τη σημερινή κατάσταση με την οποία έρχονται - και θα έρχονται - σταδιακά αντιμέτωποι οι λαοί της Ευρώπης - οι Έλληνες όντας οι πρώτοι επιτηθέμενοι με τον πιο βίαιο τρόπο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα