Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Το πολεμικό νερό!

                                              

Ηταν ένα νερό φτιαγμένο απο την μάγισσα με σκοπό να φέρει καβγάδες και διχόνοια σε εχθρούς, εραστές, συγγενείς και οικογένειες. Μέσα στο νερό η μάγισσα έβραζε αγκαθοτά βότανα και το μελετούσε. Στη συνέχεια έλουζε σε αυτό δυο ζωντανά. Ένα σκύλο και μια γάτα, για να ποτιστεί το νερό με μίσος. Έπειτα το σκόρπαγε στην πόρτα του εχθρού.

Η πόση του νερού στο σωστό χρόνο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Παγκόσμιος χρόνος


                           

Ο Πολιτικός χρόνος του Γκρήνουιτς ονομάζεται παγκόσμιος χρόνος. Είναι δηλαδή ο μέσος ηλιακός χρόνος της μηδενικής ατράκτου, που αναφέρεται διεθνώς με τα γράμματα U.T. (Universal Time) ή G.M.T. (Greenwich Mean Time), ή G.S.T. (Greenwich Standard Time). Ο χρόνος αυτός χρησιμοποιείται από όλα τα αστεροσκοπεία το κόσμου, ανεξάρτητα από την αντίστοιχη τοπική ώρα.

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ Ή ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ.


(Η ομιλία του Βλάση Ρασσιά στην ημερίδα με θέμα «Εκκλησία και Κράτος. Θα αντέξει η παραδοσιακή συμπόρευσή τους στο νέο περιβάλλον της παγκοσμιοποίησης;», Αίθουσα Λόγου και Τέχνης, Αθήνα, 29.3.2005)

 

ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ


Οι αρχαίοι Έλληνες δίνοντας στους θεούς τους ανθρώπινα χαρακτηριστικά, συμπεριέλαβαν τις ιδιότητες, τα προτερήματα και τις αδυναμίες των ανθρώπων. Κι έτσι θεώρησαν φυσικό να έχουν και την ανάγκη της τροφής. Η διαφορά μόνον είναι ότι η για τους Θεούς προορισμένη τροφή τους εξασφάλιζε την αθανασία και γι’ αυτό απαγορεύονταν αυστηρά η χρησιμοποίηση της θείας τροφής από τους κοινούς θνητούς.
                                       

Φράουλες και βατόμουρα «εχθροί» του εμφράγματος!

strawberries
«Θωρακίστε» τον εαυτό σας ενάντια στο έμφραγμα με ένα ακόμη «γλυκό» τρόπο: καταναλώστε φράουλες και βατόμουρα! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ.

To σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI



ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.

Το άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».


Μετάφραση -επιμέλεια: Ελευθέριος Αναστασιάδης

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS)


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS)
CANCER UPDATE FROM JOHN HOPKINS HOSPITAL , U S - PLEASE READ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Please circulate to all you know Cancer update -- John Hopkins -- Cancer News from John Hopkins:
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
1. No plastic containers in micro.
ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ MΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
2. No water bottles in freezer.
ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ.

3. No plastic wrap in microwave.
ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕΛΟΦΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα