Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Επτά… σπιτικά τσεκ-απ που σώζουν ζωές!

Επτά... σπιτικά τσεκ-απ που σώζουν ζωές!
Ο γιατρός είναι ο καλύτερος φίλος της υγείας μας αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε το σώμα μας και τις λειτουργίες του, πριν πάμε στην… αίθουσα αναμονής.
Σύμφωνα με το reader’s digest, υπάρχουν κάποια τσεκ απ που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι, τα οποία μπορούν να μας δώσουν τις απαραίτητες ενδείξεις για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις τα …σπιτικά αυτά τσεκ απ, μπορούν να σώσουν ακόμα και τη ζωή μας.

5 απρόσμενες χρήσεις του βρεφικού ταλκ που σίγουρα δεν γνωρίζεις!

Home Tips: 5 απρόσμενες χρήσεις του βρεφικού ταλκ που σίγουρα δεν γνωρίζεις!
Η βρεφική πούδρα που κρατάει απαλό το δερματάκι του μωρού σου, μπορεί να γίνει σύμμαχος στην… ανανέωση των ρούχων σου και την καθαριότητα του σπιτιού!
Το ταλκ δεν είναι μόνο ένα καλλυντικό προϊόν για τα βρέφη, αλλά και ένας πολύτιμος βοηθός για να σούπερ καθαριότητα!

Δες τις 5 πιο απρόσμενες χρήσεις του:

Brad Pitt: η γυναίκα είναι η αντανάκλαση του άντρα της. Αν την αγαπήσεις μέχρι σημείου τρέλας, έτσι θα σε αγαπήσει κι αυτή. ..Η συγκλονιστική του εξομολόγηση


Ο Μπραντ Πιτ με μία επιστολή αγάπης εξομολογείται όλα όσα βίωσε στο πλευρό της συντρόφου του, Αντζελίνα Τζολί την περίοδο που έκανε τη διπλή μαστεκτομή λόγω του γονιδίου που θα μπορούσε να της προκαλέσει καρκίνο. O Μπραντ Πιτ έγραψε στην επιστολή:

"Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς νευρική λόγω προβλημάτων στο χώρο της δουλειάς της, από προσωπικά της θέματα, από κάποιες αποτυχίες της, αλλά και από τα παιδιά. Έφτασε στα 35 της χρόνια να ζυγίζει 40 κιλά. Έκλαιγε συνεχώς. Ήταν μια δυστυχισμένη γυναίκα. Υπέφερε από συνεχείς πονοκεφάλους, πόνους στο στήθος και νευρόπονους στην πλάτη και τα πλευρά της.

Αρμάδα λευκών σφαιρών πάνω από την Κολομβία προκαλεί δέος!!! ( Βίντεο)

Η πόλη της Pereira βρίσκεται σε απόσταση 250 χλμ. από την πρωτεύουσα της Κολομβίας. Η αρμάδα των UFO σφαιρών παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε ολόκληρη την πόλη. Τέτοιες λευκές σφαίρες φωτός δεν είναι ορατές συχνά, αλλά όταν αυτό γίνεται, φαίνεται ότι τα UFO δεν είναι σίγουρα ντροπαλά και δεν προσπαθούν να κρυφτούν.
B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy04a19fbFZCZnl3SS9Vb0c1ZDdYR3JQSS9BQUFBQUFBQVN3by90UHBubFRBZVJPZy9zNjQwL1VGTywrVXJlZGRhLCtVRk9zLCtzaWdodGluZywrc2lnaHRpbmdzLCthbGllbiwrYWxpZW5zLCtPcmJpdCwrSVNTLCtzcGFjZSwrbmV3cywrcGFyYW5vcm1hbCwrYWxpZW4sK2FsaWVucywrZXQsK2RhcnBhLCtuc2EsK2NpYSwrdG9wK3NlY3JldCwrTGFkeStHYWdhLCtKZW5uaWZlcitBbmlzdG9uLCsuanBn
Ημερομηνία παρατήρησης: 8 του Νοεμβρίου του 2013
Τοποθεσία παρατήρησης: Pereira, Κολομβία

Ανακαλύφθηκε νέο πρόσωπο στον Άρη μέσω Google Earth!! (Βίντεο)



Ημερομηνία της ανακάλυψης: 12 Νοεμ, 2013 
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Άρης

Συντεταγμένες είναι: 43 ° 32'56 .65 "S 147 ° 52'39 .10" E

Ο κομήτης Ison απόκτησε διπλή ουρά!



Οι νέες εικόνες του κομήτη ISON είναι καταπληκτικές και καθώς το Space.com επισημαίνει ότι έχει αποκτήσει μια διπλή ουρά, αυτός συνεχίζει την κατάδυση του προς τον ήλιο, με τον οποίο αναμένεται να έχει την πιο στενή του επαφή  στις 28 Νοεμβρίου 2013.

"Αυτή η φωτογραφία, που  λήφθηκε στις 10 Νοεμ από τον Michael Jäger από το Jauerling της Αυστρίας, δείχνει μια όμορφη διπλή ουρά."


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα