Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Προσοχή! Αυτοί είναι οι πέντε κίνδυνοι του σεξ




Μπορεί το σεξ να είναι το φθηνό παυσίπονο για πάσαν νόσο αλλά όπως όλα τα φάρμακα έχει και αυτό τις παρενέργειές του!

Αναντίρρητα το σεξ όπως συμπεραίνουν όλο και περισσότερες έρευνες δεν είναι μόνο απολαυστικό, αλλά και καλό για την υγεία μας. Όμως ουδέν καλόν αμιγές κακού αφού σε αρκετές περιπτώσεις το σεξ εγκυμονεί κινδύνους.
Και για του λόγου του αληθές έρευνα που έγινε στα Τμήματα Επειγόντων Νοσοκομείων της Μεγάλης Βρετανίας, διαπίστωσε ότι το ένα τρίτο του ενήλικου πληθυσμού έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ.
Εκτός όμως από τους τραυματισμούς ποιοι είναι οι κρυφοί κίνδυνοι των ερωτικών περιπτύξεων;
Σεξουαλικός πονοκέφαλος
Εκτός από τις κοινές ημικρανίες οι ειδικοί ανακάλυψαν πρόσφατα ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο Η κατάσταση αυτή συμβαίνει σε άνδρες και γυναίκες συνήθως πριν ή κατά τη διάρκεια του οργασμού ή αμέσως μετά το σεξ.
Αν και δεν είναι ανησυχητικό , όμως μερικές φορές μπορεί να σημαίνουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως χαμηλή αρτηριακή πίεση, όγκο στον εγκέφαλο ή αιμορραγία στον εγκέφαλο.
Στην περίπτωση που ο πονοκέφαλος συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα όπως η δυσκαμψία του αυχένα, ο εμετός, η σύγχυση ή κάποια προβλήματα συντονισμού τότε καλό είναι να ενημερώσετε το θεράποντα ιατρό σας.
Διακεκομμένη συνουσία
Αν και η διακεκομένη συνουσία είναι η πιο δημοφιλής αντισυλληπτική μέθοδος τα αποτελέσματα της είναι αμφίβολα αφού , πριν από την εκσπερμάτωση, είναι πιθανόν να υ­πάρξουν άλλες εκκρίσεις που να περιέχουν σπερματοζωάρια.

Έμφραγμα
Έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Health and Social Behavior. Αντιθέτως, το σεξ μετά τα 50 για τους άνδρες εγκυμονεί κινδύνους για την καρδιά τους.
Σύμφωνα με τα νέα ευρήματα, οι άντρες 57-85 ετών που κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα έχουν διπλάσιες πιθανότητες να πάθουν έμφραγμα, εγκεφαλικό ή να υποστούν κάποια άλλη παρόμοια καρδιαγγειακή επιπλοκή σε βάθος πενταετίας, σε σύγκριση με άντρες αντίστοιχης ηλικίας που απέχουν από το σεξ. Μάλιστα, όσο περισσότερο απολαμβάνει ο άντρας το σεξ, τόσο περισσότερο κινδυνεύει!
Κολπίτιδες και φλεγμονές
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κολπική ξηρότητα,  καταφεύγουν στη λύση διαφόρων ειδών λιπαντικού (βαζελίνη, baby oil).
Ωστόσο, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση »Journal of Sexual Medicine» και διεξήχθη από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, η χρήση λιπαντικού συνδέεται με κολπίτιδες και φλεγμονές στον κόλπο. Συνηθέστερη είναι η βακτηριδιακή κολπίτιδα, εξαιτίας της διαταραχής που προκαλείται στην ισορροπία του Ph του κόλπου.
Κίνδυνος λόγω «στάσης»
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology έδειξε ότι η στάση στο σεξ, η οποία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα περιστατικά κατάγματος πέους, είναι εκείνη που ο άντρας είναι ανάσκελα και η γυναίκα είναι από πάνω του.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή στάση “ευθύνεται” για σχεδόν το 50% των καταγμάτων πέους που παθαίνουν οι άντρες όταν κάνουν σεξ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα