Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ «Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ»


Ουρανοξύστης. Το υψηλό, το πανύψηλο κτίριο, τόσο υψηλό που ξύνει τον ουρανό. Είμαστε αμαρτωλοί. Και το παίζουμε πιστοί του Θεού. Ξεχνάμε τον Πύργο της Βαβέλ.

Είπαμε να φτιάχνουν πολυκατοικίες. Πολλές οικίες μαζύ, σ’ ένα κτίριο. Πολλούς ορόφους σ’ ένα κτίριο. Και όλο και πιο υψηλό. Ποια 100 και 200 και 300μ. Έχουν φθάσει τα χίλια. Φοβερά πράγματα. Πύργος κτισμένος να κουνιέται σαν κλωνάρι δένδρου. Στα 600μ. στα 700μ.

Και τώρα κτίζουν, στη Σεούλ, τον πρώτο πύργο – φάντασμα. Φοβερά πράγματα. Στα 450μ. ύψος και δεν θα φαίνεται. Καινούργιο κόλπο. Και τον σηκώνουν κοντά στο αεροδρόμιο, να το ξέρουν οι πιλότοι, μην τσακιστεί κανένας τους στην απογείωση και στην προσγείωση.

«50 μαθήματα ζωής που δεν διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία»

50 μαθήματα ζωής που δεν διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία
Οι τίτλοι των κεφαλαίων από το βιβλίο του Charles J. Sykes, “50 μαθήματα ζωής που δεν διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία”.
- - - - - - - - - -

Νεμέσεις Δικαιοσύνης...Η Απόπειρα της Λογικής λίγο πριν το «Τέλος»...




Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Γουδή, 28 Ιουνίου 1909. Πρώτο δημοσίευμα Στρατιωτικού Συνδέσμου στην εφημερίδα Χρόνος

«...Θέλομεν την κατάργησιν της βουλευτικής φεουδαρχίας, η οποία ζη και υφίσταται λεηλατούσα και διαρπάζουσα τα δημόσια. Θέλομεν διοίκησιν όχι κλεφτοκοττάδων, λαφυραγωγών του Ταμείου, τυραννικήν των πολιτών. Θέλομεν τα χρήματα του λαού να μη διαρπάζονται από τας ατίμους συμμορίας των κομμάτων...Αυτά δεν γίνονται με τις κοπριές των κομμάτων της ατιμίας και της φαυλότητος...»

Και να, το Πρώτο Αίμα...

Η εκδίκηση, η Οργή...την οσφραίνεσαι στον αέρα...η γνώριμη η μυρωδιά του γδικιωμού...όλων...αντί όλων...κι όλων μαζί εναντίον «Ολίγων»...κάπου στο βάθος...πίσω από κουρτίνες τραβηγμένες...Οσμή Θανάτου...επίκλησή της απ’ τις Σκοτεινές Κουρτίνες ως Αρωγός...τους...να «(δια)σωθούν οι Εκλεκτοί»...παντί μέσω και τρόπω...

Τα ένστικτα θεριεύουν...αγριεύονται...τινάζονται σπασμωδικά...κι οπλίζουν χέρια...ανυπόμονα...κι από καιρό προετοιμασμένα...

Κατώτατος μισθός, ανεργία και κατανάλωση


Η θέσπιση και το ύψος ενός εθνικού κατώτατου μισθού παραμένει ένα από τα πλέον διαφιλονικούμενα θέματα στο δημόσιο διάλογο πολλών κρατών. Υπάρχουν πολλές χώρες που αρνούνται να τον καθιερώσουν, όπως για παράδειγμα η Ιταλία, η Σουηδία, η Δανία και η Γερμανία, αν και τόσο η Μέρκελ, όσο και ο Στάινμπρουκ αποφάσισαν να τον συμπεριλάβουν τελικά στην προεκλογική τους ατζέντα, χωρίς να είναι φυσικά σίγουρο ότι και θα τον εφαρμόσουν. Οι λόγοι, γενικά, είναι πολλοί, ιδεολογικοί, ή πρακτικοί, μιας και ορισμένοι θεωρούν ότι το κράτος δεν πρέπει να παρεμβαίνει στο πορτοφόλι του φτωχού, ενώ άλλοι είναι της γνώμης ότι η φτώχεια μπορεί να μετριαστεί με άλλα μέσα, είτε δια της φορολογικής οδού, είτε με την εγγύηση ενός κατώτατου εισοδήματος.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση υπογλυκαιμίας; Πρώτες βοήθειες


Επιμέλεια Kλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος 

Λέγοντας υπογλυκαιμία εννοούμε την παθολογική κατάσταση η οποία οφείλεται στην ελάττωση του σακχάρου του αίματος σε επίπεδα τέτοια που να προκαλούν κλινικές εκδηλώσεις δηλαδή συμπτώματα.

Όταν το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα πέφτει κάτω από το φυσιολογικό, η λειτουργία του εγκεφάλου επηρεάζεται αμέσως. Η κατάσταση αυτή είναι γνωστή ως υπογλυκαιμία και συνήθως εμφανίζεται σε άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Μπορεί επίσης να εκδηλωθεί, σπανιότερα, ύστερα από ιδιαίτερα έντονη μέθη, εξάντληση λόγω ζέστης και υποθερμία ή να έπεται μιας επιληπτικής κρίσης.

Οι 17 βασικοί κανόνες έλξης ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα

picasso_2101_d



Οι... μετρ του σεξαπίλ, επιστήμονες που προσπαθούν τεκμηριωμένα να εξηγήσουν πως προκαλείται η φυσική έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, έπειτα από μια σειρά ερευνών των πέντε αισθήσεων κι όχι μόνο... προσέγγισαν το ανεπίλυτο -έως τώρα- μυστήριο που κρύβει η έκφραση «μου κάνει κλικ».

Τι να τρώτε όταν νιώθετε λυπημένοι

Κάντε τις παρακάτω έξυπνες, διατροφικές επιλογές όταν η διάθεσή σας δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και θα νιώσετε σίγουρα καλύτερα…

Αισθάνεστε πιεσμένοι; Νιώθετε τη θλίψη να σας κυριεύει; Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από συμπτώματα κατάθλιψης και μπορεί να αναζητούν παρηγοριά σε αγαπημένες τροφές όπως η σοκολάτα, τα πατατάκια και τα γλυκά.
Αν θέλετε πραγματικά να ενισχύσετε τη διάθεσή σας, θα πρέπει να κάνετε και τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές.
Οι λάθος τροφές μπορεί να προκαλέσουν φυσιολογικές αντιδράσεις στον οργανισμό, που εντείνουν συμπτώματα, όπως ο λήθαργος, η ευερεθιστότητα και η επιθυμία για περισσότερο φαγητό. Αν όμως καταναλώνετε τις κατάλληλες τροφές, θα συμβάλλετε στη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα, θα περιορίσετε τις εναλλαγές της διάθεσης και θα ενισχύσετε τους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, παράγοντες που επηρεάζουν τα συμπτώματα κατάθλιψης.
Δοκιμάστε τις παρακάτω έξυπνες, διατροφικές επιλογές όταν η διάθεσή σας δεν βρίσκεται στα καλύτερά της:

Πυροδοτώντας την Εσωτερική Φλόγα


Ο πλανήτης αναζητά μια ισορροπία του εαυτού. Δεδομένου ότι ο εαυτός είναι μία συνύφανση όλων των πραγμάτων, πρόκειται για μια αρμονία που εξισορροπεί όλους τους εξωγήινους εαυτούς σας, τους πολυδιαστασιακούς εαυτούς σας και τους αρσενικούς και θηλυκούς σας εαυτούς. Είστε απίστευτα ολοκληρωμένα όντα, πράγμα που αρχίζετε να συνειδητοποιείτε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ανθίσει και να εισέλθει σε αυτή την ολοκλήρωση. Κανείς δεν σας εμποδίζει εκτός από εσάς τους ίδιους. Αν επιτρέψετε να επέλθει αυτή η ολοκλήρωση, σας περιμένουν τοπία που ούτε να τα φαντατσείτε δεν μπορείτε. Ανακαλύπτετε ότι έχετε ανάγκη το συναισθηματικό σας σώμα και ότι χρειάζεστε τόσο τη θηλυκή όσο και την αρσενική σας πλευρά. Έχετε ανάγκη όλα αυτά με τα οποία έχετε προικιστεί , για να επιβιώσετε και να καταλάβετε αυτό που ξεδιπλώνεται στον πλανήτη.

Οι χειρότερες τροφές για το δέρμα σας

Ξυπνάτε με πρησμένα μάτια; Έχετε έντονες ρυτίδες και γραμμές στην επιδερμίδα σας; Μήπως το δέρμα σας παρουσιάζει παράλογη ακμή; Καλό θα είναι να ελέγξετε μήπως για όλα αυτά, ευθύνονται οι τροφές που καταναλώνετε.


Ποτέ δε σταματάμε να φροντίζουμε το δέρμα μας. Εκεί που φαίνεται να έχουμε καταπολεμήσει τελικά την ακμή, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να περιορίσουμε τις ορατές ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Και συνεχώς πρέπει να προστατεύουμε την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και την ξηρότητα.

Οι Γερμανοί ψήφισαν για τα κέρδη της Γερμανίας και όχι για τη σωτηρία της Ελλάδας.


15723663_12931520-limghandler
Όσοι ακόμα πίστευαν ότι οι Γερμανοί πολίτες τρέφουν κάποια συμπάθεια για μας και ότι φταίει μόνο η κακή γερμανική ελίτ, για την σκληρή πολιτική εναντίον μας, ελπίζουμε από σήμερα να αλλάξουν άποψη.

Η εκλογή της κ. Μέρκελ έσπασε όλα τα ρεκόρ. Είναι η πρώτη που εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά στην καγκελαρία. Είναι η πρώτη που όχι μόνο εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά, αλλά και με σημαντική αύξηση των ποσοστών της και αυτό είναι από τα ελάχιστα παραδείγματα στην παγκόσμια πολιτική ιστορία. Είναι η μόνη που παραλίγο να κερδίσει αυτοδυναμία στη Γερμανία, για πρώτη φορά μετά το 1957 επί Αντενάουερ. 

Το CBS News παραδέχεται ότι ο εκτελεστής της ναυτικής βάσης της Washington ενδεχομένως υπήρξε θύμα ελέγχου του νου [Βίντεο]


Ο εκτελεστής  είχε  χαραγμένα μηνύματα στο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε στη σφαγή. Βίντεο ΕΔΩ
(CBS News) ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Πηγές λένε ότι ο Aaron Alexis άφησε πίσω του δύο σύντομες φράσεις χαραγμένες στις πλευρές του όπλου που χρησιμοποίησε για την σφαγή στην ναυτική βάση της Washington.
Ένα από τα μηνύματα, χαραγμένο στο μέταλλο του όπλου διαβάζει, "Better off this way." Δηλαδή, καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.
 Η άλλη είναι περισσότερο αινιγματική: "My ELF weapon." Το ELF όπλο μου.
Οι ερευνητές δεν ξέρουν τι σημαίνουν τα χαρακτικά.

Τρεις Σεισμοί, Ο Ένας Πίσω Από Τον Άλλον, Ταρακούνησαν το Yellowstone!!!

Yellowstone Swarm Σεισμός

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ένας πολύ σπάνιος τριπλός  σεισμός συγκλόνισε το εθνικό πάρκο του Yellowstone . Τα τριπλό χτύπημα σημειώθηκε στους ακόλουθους τομείς: Lewis Lake,  Lower Geyser Basin και northwest part of Norris Geyser Basin.
 
Νωρίτερα αυτό το μήνα, στις 15 Σεπτεμβρίου, ο μεγαλύτερος σεισμός που σημειώθηκε στο Yellowstone εδώ και πάνω από ένα χρόνο έγινε περίπου έξι μίλια βόρεια του Old Faithful Geyser. Το μέγεθός του ήταν περίπου 3,6 στο επίκεντρο του. Χρειάζεται ένα μέγεθος περίπου 3,0 για να γίνει αισθητός στους ανθρώπους, είπε ο εκπρόσωπος του Yellowstone, Al Nash,  στην Jackson Hole News & Guide.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ




Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές πριν, υπάρχουν σημαντικές ενεργειακές αλλαγές που πράγματι κινούνται όλο και πιο κοντά στην ΓΑΙΑ σας, το γεγονός είναι αναπόφευκτο, αλλά οι περισσότεροι δεν κατανοούν με τον ανθρώπινο νου τι είναι αυτό το γεγονός στο οποίο όλοι αναφερόμαστε, γι' αυτό επιτρέψτε εν συντομία να σας εξηγήσουμε τη σημασία του, και τι ακριβώς πρόκειται να σαρώσει τον πλανήτη σας.


  Αφήστε μας να σας διαβεβαιώσουμε ότι η καταστροφή που πολλοί από εσάς βλέπουν στα τρισδιάστατα μάτια τους, είναι η καταστροφή του παλαιού συστήματος σκέψης και του παλαιού συστήματος πεποιθήσεων, γιατί πράγματι υπάρχει μια νέα διαδικασία σκέψης που προέρχεται μέσα απο τις καρδιές σας, ένας νέος καρδιακός κωδικός ο οποίος εκρήγνυται από μέσα σας, και σας φέρνει σε ευθυγράμμιση με την Απόλυτη Αλήθεια.

Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής

it's noto fachism when christians do it  Chor Boogie (1)


Μήπως τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι ζήτημα ενός αισθητικού «ενστίκτου» και όχι  απλώς γούστου; Οι χίππυς είχαν ένα σύνθημα επικούρειας φιλοσοφικής έμπνευσης: «κάνετε έρωτα, όχι πόλεμο». Αυτό δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο ακούγεται. Τείνω να πιστέψω ότι το κυριότερο πρόβλημα της εποχής μας δεν είναι απλώς πολιτικό, οικονομικό κλπ. αλλά αισθητικό.
Η εποχή μας είναι αντιαισθητική. Δεδομένου ότι η αισθητική λειτουργία στα ανώτερα θηλαστικά πηγάζει από το ερωτικό ένστικτο (και στον άνθρωπο μετασχηματίζεται σε τέχνη, αρχιτεκτονική, ένδυση κλπ.), η εποχή μας είναι αντιαισθητική ακριβώς επειδή είναι αντιερωτική.
Ένα καλό παράδειγμα του πόσο αντιερωτική είναι η εποχή μας μπορούμε να δούμε στον τρόπο που φέρεται στα παιδιά. Η «παιδεία» παράγει μαζικά εργασιακά εργαλεία, διαρκώς αγχωμένα και ανταγωνιζόμενα μεταξύ τους. Τους γαμάει το μέλλον, αφού προηγουμένως τους έχει γαμήσει την ψυχική τους υγεία.

Ας μην το κρύβουμε, διψάμε για ουρανό

του Barikat
1. Στην Αγορά στιλέτων και αίματος
Βαθιά μέσα μας το ξέραμε, ας το πούμε λοιπόν δυνατά. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας, γαλουχημένο στο έδαφος του σκοταδισμού. Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να δολοφονούνται οι μετανάστες στα σύνορα, να φτιάχνονται στρατόπεδα συγκέντρωσης, να συμμορφώνονται οι «διαφορετικοί Έλληνες», οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστεροί, οι εβραίοι, οι μακρυμάλληδες, οι πολύχρωμοι, εν τέλει όλοι μας. Τα νόθα παιδιά που «αποκήρυξε» και τώρα ξαναχαιδεύει ο παμπόνηρος  «μαφιόζικος» ελληνικός καπιταλισμός, που έχει μάθει πάντα να νικάει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα