Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αλεύρι ολικής ή άσπρο; Ρύζι καστανό ή άσπρο;



Ψωμί λευκό και ψωμί ολικής άλεσης (photo credit: http://intelliwiser.com)
Ψωμί λευκό και ψωμί ολικής άλεσης (photo credit: http://intelliwiser.com)
Όταν μιλάμε για διαφορές στη διατροφική αξία μεταξύ σταρένιου αλευριού ολικής άλεσης και λευκού αλευριού ή μεταξύ καστανού ρυζιού και λευκού ρυζιού, συνήθως ακούγεται σαν κάτι γενικό και αόριστο. Να λοιπόν η ώρα της αλήθειας: ένας πίνακας που συγκρίνει απευθείας τη θρεπτική αξία του εξευγενισμένου (λευκού) σιταριού ή ρυζιού, ως ποσοστού της αντίστοιχης αξίας του ακατέργαστου (ολικής άλεσης σιταριού ή καστανού ρυζιού).

O ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

                                
1. Kαθησε-Μονος-Ηρεμησε-Σκεψου. Ξεκαθαρισε και αποκρυσταλλωσε τη σκεψη σου.

2. Σταματα να ζεις στο παρελθον και προσπαθησε ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ τα ονειρα που ειναι απραγματοποιητα.

3. Αφησε τη φαντασια σου ελευθερη και οραματισου τους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ στοχους σου, κι ας ειναι μακροχρονιοι.

ΚΩΔΙΚΑΣ BUSIDO

                     

Δεν έχω γονείς. Ο Ουρανός και η Γη είναι οι γονείς μου.
Δεν έχω Θεία δύναμη. Η υπακοή είναι τα μέσα μου.
Δεν έχω μαγική δύναμη. Η εσωτερική δύναμη είναι η μαγεία μου.
Δεν έχω ζωή ούτε θάνατο. Το αιώνιο είναι η ζωή και ο θάνατός μου.

Ο Αχνός Πάνω στον Καθρέφτη


Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, υπήρχε ένας άνθρωπος ακριβώς σαν εσένα και μένα ο οποίος ζούσε σε μια πόλη περιτριγυρισμένη από βουνά. Ο άνθρωπος αυτός σπούδαζε για να γίνει σαμάνος (γιατρός), να μάθει την γνώση των προγόνων του, αλλά δεν συμφωνούσε απόλυτα με αυτά που μάθαινε. Μέσα στην καρδιά του, ένοιωθε ότι πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο.

"Είμαι έξαλλος από θυμό!"

                                              

Ο Αριστοτέλης (στα Ηθικά Νικομάχεια) χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"...

Με δεδομένο ότι αυτοί που μας κυβερνούν (και κυρίως τα αφεντικά τους της νέας τάξης) δεν έχουν όρια, αν δεν αντιδράσουμε τώρα, τα παιδιά μας δεν θα μάθουν ποτέ τι σημαίνει κοινωνική ελευθερία, υγειονομική περίθαλψη, εργασιακά δικαιώματα, ηθική, παιδεία, δικαιώματα του πολίτη, ισονομία κλπ.

Μήπως είναι λοιπόν καιρός να θυμώσουμε;

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Πρώτο).


                                

ΑΔΕΛΦΙΑ…ως ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ του ΦΩΤΟΣ είμαστε πολυδιάστατες προεκτάσεις ή ενσαρκώσεις της ίδιας ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, της οποίας είμαστε κι ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ της. Ότι δεν το κατανοούμε πλήρως….δεν πρέπει και να μας φοβίζει. Ο φόβος….μας εγκλωβίζει. Οι ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ όπως διαπιστώνουμε «παίζουν» με τους δικούς μας ΦΟΒΟΥΣ. Τα Μ.Μ.Ε.(Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) αφού είναι ελεγχόμενα….προσπαθούν να μας τρομοκρατούν είτε με τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, είτε με τα απαράδεκτα έργα….που μας δείχνουν συνεχώς βία, τρομοκρατία και κάθε είδους ανωμαλία….!

ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ...ΚΑΙ ΘΝΗΤΟΙ


                                              

Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ και ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ
Αδέλφια….οι ιδιότητες των (θεών) , για να έχουν φυσική διείσδυση στην ΨΥΧΗ μας, πρέπει να μεταβληθούν σε ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΟΡΘΑ από τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΟΝΤΩΝ. Αυτή η μεταφορά γίνεται ….με την ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ. Η Ενδοσκόπηση είναι η καθολική θέαση της κάθε εξεταζόμενης ΕΝΝΟΙΑΣ, η οποία φυσικά έπεται του ΣΥΝ+ΔΙΑ+ΛΟΓΙΣΜΟΥ. Στην ουσία η Ενδοσκόπηση φέρει την ΔΙΑΝΟΙΑΝ σε κατάσταση ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ από τα υπόλοιπα στοιχεία, τα οποία διακοσμούν την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, για να μπορέσει να εστιάσει η ΨΥΧΗ στο πρωτεύοντα ισχυρό ΕΡΓΑΛΕΙΟ, το οποίο διαθέτει και το οποίο λειαίνει το έργο της ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ….

Υπόκοσμος: Η Άλλη όψη της Αρχαιότητας


                             Capture148
Δεν είναι οι πόλεις αλλά η ύπαιθρος και η θάλασσα που εγκυμονούν κατά την αρχαιότητα κινδύνους για τους ταξιδιώτες. Σίγουρα είναι ριψοκίνδυνο να περνάει κανείς χωρίς ένο­πλη συνοδεία από απομονωμένες περιοχές, ακόμα και σύντομες δια­δρομές, πολύ λιγότερο πάντως είναι να τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Οπωσδήποτε ο μοναχικός διαβάτης εκτίθεται σε πιθανές επιθέσεις με στόχο τα ρούχα του ή το πορτοφόλι του. Συχνά η περί­σταση κάνει κάποιον λωποδύτη και καμιά μαρτυρία δε μας βεβαιώνει μια οργανωμένη εγκληματικότητα όπως στην περίπτωση της Ρώμης.

Το Μαγικό Σύμβολο της Πεντάλφας

                                   

Πρόσφατα βρέθηκα σε μια online συζήτηση σχετικά με τον συμβολισμο της πεντάλφας. Για μια ακόμη φορά απογοητεύτηκα για το πόσο ταμπού είναι αυτό το σύμβολο, ακόμα και για εκείνους που λένε ότι ασχολούνται με την Τέχνη της Μαγείας για τάδε χρόνια και έχουν διαβάσει τάδε βιβλία κτλ κτλ κτλ... 

Και για μια ακόμα φορά είπα ότι τα μαγικά σύμβολα, όσο και να τα έχεις μελετήσει σε βιβλία, αν τους έχεις βάλει μια συγκεκριμένη θρησκευτική ταμπέλα, την πάτησες! Δεν πρόκειται ποτέ να σου δώσουν την Αρχαία Γνώση που κρύβουν μέσα τους.

Όνειρά

                                             

"Στα όνειρά μου νάρχεσαι τα βράδια." Η ευχή τής πιο βαθιάς επιθυμίας των ερωτευμένων για αδιάκοπη επικοινωνία. Ποιος, όμως, θα θυμάται το πρωί, αν ο άλλος ήταν εκεί; Περισσότερο από τη μνήμη, το λόγο έχει η εξάσκηση. Ποιον ή ποιους συναντάμε στον ύπνο μας; Πώς θα κρατήσουμε τις ονειρικές σκηνές, που γλιστρούν άπιαστες στα νευρωνικά μας κυκλώματα;

13 παράξενες δεισιδαιμονίες

                                         

Περικυκλωνόμαστε καθημερινά από δεισιδαιμονίες. Δεν κάνει να περνάμε κάτω από σκάλες, δεν κάνει να πατήσουμε πάνω σε σπασμένα γυαλιά… Από πού ξεκινάνε όμως αυτές οι προλήψεις και γιατί τις ακολουθούμε; Το σημαντικότερο βέβαια είναι κατά πόσο αληθεύουν ή όχι.

Ο Βρετανός συγγραφέας, Harry Oliver, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, με τίτλο “Black Cats & Four-Leaf Clovers” («Μαύρες γάτες και τετράφυλλα τριφύλλια») [εκδ. Perigee], και ερευνά τις ρίζες των δεισιδαιμονιών και τις ιστορίες των παλιών γυναικών ανά τον κόσμο.

GATKA



GATKA: μια πολεμική Τέχνη από την Ινδία, για την ανάπτυξη του δημιουργικού δυναμικού του ανθρώπου. Ένας χορός σπαθιών, που διδάσκει τον έλεγχο του νου και την
 
επικέντρωση στην επαφή με το πιο εσωτερικό κομμάτι του εαυτού.
Η Γκάτκα είναι μια πολεμική τέχνη του λαού των Σιχ του Punjab, βορειοδυτικά της Ινδίας, η οποία απέκτησε σύντομα μεγάλη φήμη εξαιτίας της αποτελεσματικότητας της όπως επίσης και των ευεργετικών αποτελεσμάτων που πρόσφερε σ’αυτούς που την ασκούσαν.

Υπάρχουν Τελικά Οι Έλληνες Θεοί;



Λίγο ως πολύ μας είναι γνωστοί οι Έλληνες Θεοί, οι Θεοί των προγόνων μας .
Ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς σήμερα δεν τους θεωρούμε ως αληθινούς Θεούς. Τους βλέπουμε μάλλον ως ήρωες γοητευτικών, γοητευτικότατων ιστοριών - των μύθων - παρά ως πρόσωπα υπερβατικά, σεβάσμια και αξιολάτρευτα...Κι αυτό μας συμβαίνει επειδή έχουμε μάθει, έχουμε διδαχθεί, έχουμε κατηχηθεί, να θεωρούμε τους Έλληνες Θεούς ως πλάσματα της φαντασίας των προγόνων μας

Μ'ΑΓΑΠΩ!!!



Κάθε πρωί ξύπνα με την σκέψη ότι κάτι υπέροχο θα συμβεί.

Όταν κάποιος σου λέει ότι κάτι δεν μπορεί να γίνει , αυτό είναι αντανάκλαση των δικών του περιορισμών και όχι των δικών σου.

Αγάπα οτιδήποτε δικό σου δεν σου αρέσει.

Κάποιοι πιθανόν να σε παρατήσουν , μα εσύ μην εγκαταλείπεις ποτέ τον εαυτό σου.

Γίνε αυτό που θέλεις.


                                  

Oι περισσότεροι από εμάς κάνουν την ζωή τους δύσκολη. Ναι, φαίνεται ότι είναι δύσκολη αλλά πιθανόν επειδή εμείς έτσι πιστεύουμε.
Κανένας φωτισμένος δάσκαλος δεν μας είπε να ανησυχούμε . Κανείς ! Αντίθετα μας μίλησαν για γέλιο και κατάσταση ευφορίας...... Μας λένε να ελαφρύνουμε και να απολαύσουμε τη διαδικασία.

Καθώς θα ελαφρύνεις εσύ , ελαφρύνεις και την ζωή σου.
Καθώς θα ψάχνεις για ευκολία έτσι και η ζωή σου γίνεται όλο και πιο εύκολη.
Καθώς περιμένεις θαύματα , η ζωή σου γίνεται ένα θαύμα επειδή εσύ είσαι το θαύμα!
Καθώς χαλαρώνεις στην ειρήνη , γίνεσαι ειρήνη.

Μήπως έχω θυρεοειδή;



Οι αλλαγές στη διάθεση, στα επίπεδα της ενεργητικότητας, στις συνήθειες του ύπνου, ακόμη και στις τιμές της χοληστερίνης ή τα επίπεδα του σιδήρου στο αίμα, ενδεχομένως να οφείλονται σε προβλήματα στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα που βρίσκεται στον λαιμό, κάτω από το μήλο του Αδάμ. Ο θυρεοειδής, που οφείλει το όνομά του στο σχήμα του, το οποίο μοιάζει με θυρεό, είναι το κέντρο ελέγχου του μεταβολισμού. Οι ορμόνες που παράγει (θυροξίνη T4, τριιωδοθυρονίνη T3) είναι επιφορτισμένες με τη ρύθμιση του μεταβολισμού όλων των οργάνων του σώματος. Σαν ταλαντούχος μαέστρος, ο θυρεοειδής φροντίζει ώστε τα όργανα να λειτουργούν σε απόλυτη συμφωνία. Τυχόν δυσλειτουργίες του όμως οδηγούν σε παραφωνίες με τη μορφή συμπτωμάτων, που πρέπει να μας οδηγήσουν στον γιατρό. 

Κρεμύδι, το ταπεινό, κατά ζαχάρου, καρκίνου, οστεοπόρωσης και άλλων πολλών


                     
Στην αρχαιότητα, το χρησιμοποιούσαν ευρέως τόσο για τη νοστιμιά του όσο και για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Στις μέρες μας, μπορεί να αποτελεί ένα κοινότατο υλικό μαγειρικής, αλλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η διατροφική του αξία. Τα τελευταία χρόνια, επιστημονικές μελέτες καταδεικνύουν ότι η κατανάλωσή του μπορεί να ωφελήσει την υγεία μας με πολλούς τρόπους:

Η μυστηριώδης «Μηχανή Επικοινωνίας με τους Νεκρούς» του Τόμας Έντισον-Μύθος ή πραγματικότητα;



«Εδώ και καιρό, εργάζομαι με σκοπό την κατασκευή μιας συσκευής που θα μου επιτρέψει να διαγνώσω εάν είναι δυνατόν να επικοινωνήσουν με εμάς πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον μεγάλο εφευρέτη Τόμας Έντισον και κατεγράφησαν σε μία συνέντευξή του για το περιοδικό The American Magazine τον Οκτώβριο του 1920. Και όταν, στην εποχή του, μιλούσε ο Έντισον, όλοι κάθονταν προσοχή!

ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

                                          


Το σύστημα μπορεί να μην έχει φαντασία, έχει όμως ένα καλό οπλοστάσιο για να σακατεύει τα μυαλά μας. Βρέχει γεγονότα, «γεγονότα», ειδήσεις, «ειδήσεις», αποπροσανατολισμούς και προβοκάτσιες.
Κάπου εκεί χάνεται ο νους κι εγκαταλείπει. Διαφωνούμε ακόμη κι εντός μας για το αν κάτι που έγινε ήταν προβοκάτσια, προσπάθεια να ξεχάσουμε την πραγματικότητα, χαλί κάτω από το οποίο έκρυψαν κάποιοι τις βρωμιές τους.

La Repubblica: Ένα απίστευτο δίκτυο διαπλοκής οδήγησε σε παραίτηση τον Πάπα

papaw_vened


"Γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στην πρώτη παραίτηση Πάπα μετά από εξακόσια χρόνια", ισχυρίζεται στο σημερινό της φύλλο η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Μεταξύ άλλων, στον ατελείωτο κατάλογο σκανδάλων, μυστικές ομάδες, σεξουαλικά όργια, εκβιασμοί και ισχυρά ονόματα του ιταλικού κατεστημένου φέρεται να εμπλέκονται σε ένα απίστευτο δίκτυο διαπλοκής που προκαλεί σεισμούς τα τελευταία χρόνια στο Βατικανό.

Πόνος και φλεγμονές στο αυτί

Βοτανικές βοήθειες και παρασκευές

                                            

Οι απλές, παλιομοδίτικες βοήθειες είναι μερικές φορές πολύ γρήγορες στο να δίνουν ανακούφιση.

Θα σας σώσουμε ορισμένες συμβουλές βοήθειας, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί με πλήρη επιτυχία για πολλά χρόνια.

Πάντα περιποιηθείτε και τα δύο αυτιά, ακόμη και αν πονάει μόνο το ένα .

Είδηση σοκ: Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης που πληρώσαμε έκανε φτερά!

Είδηση σοκ: Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης που πληρώσαμε έκανε φτερά!


Απάντηση πρέπει να δώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο θέμα που αποκαλύπτει με επιστολή του ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους ότι ο Οργανισμός δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από τα 600 εκατ. που έχουν συγκεντρωθεί από την ειδική εισφορά που πληρώσαμε σχεδόν όλοι οι Ελληνες.

Φωτογραφία Της Nasa Για Την Κλιματική Αλλαγή!!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το ανθρώπινο είδος γίνεται όλο και πιο ηλίθιο, ισχυρίζεται ερευνητής γενετιστής


Το ανθρώπινο είδος γίνεται όλο και πιο ηλίθιο, ισχυρίζεται ερευνητής γενετιστής

Παρά τα φαινόμενα, η ανθρώπινη ευφυία παρακμάζει, επισημαίνει ο γενετιστής Τζέραλντ Κράμπτρι του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Natural Society.

Παρ' όλη την πρόοδο που έχει σημειώσει τις τελευταίες δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν πως το ανθρώπινο είδος σταδιακά χάνει τις γνωσιακές του ικανότητες, χαρακτηριζόμενο από ολοένα αυξανόμενη συναισθηματική αστάθεια.

ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ του Wayne Dyer




Έτσι όπως τα παιδιά....

μας φέρνουν κλαίγοντας τα σπασμένα τους παιχνίδια, 




Οι Φώκιες Κοιμούνται Με Το Μισό Του Εγκεφάλου Τους!!

                               seal

Καναδοί ερευνητές ανακάλυψαν χημικές ουσίες που επιτρέπουν στις φώκιες να παραμένουν ξύπνιες κατά το ήμισυ. Υποστηρίζουν ότι αυτή η ανακάλυψη θα μπορούσε να βοηθήσει στην έρευνα για τα ανθρώπινα προβλήματα ύπνου.
Μία διεθνής ομάδα βιολόγων από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και του UCLA έχουν εντοπίσει χημικές ουσίες που επιτρέπουν στον εγκέφαλο αυτών των ζώων να παραμένει ξύπνιος κατά το ήμισυ.

Ιστοριες vol.1



Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.

Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύψαμε ότι εκτός από τους δικούς μας, ελληνικότατους αστικούς μύθους υπάρχουν και άκρως μυστηριώδεις… υπεραστικοί μύθοι, ιστορίες από μακρινές χώρες και προφορικές αφηγήσεις πραγματικών(;) γεγονότων που έχουν εξίσου δυνατές επιπτώσεις στα νεύρα των πιο ευαίσθητων

--- ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΟΙ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥ TULLY, 1966. ---


Οι φωλιές του Tully στην Αυστραλία, είναι αναμφισβήτητα οι πιο διάσημοι αγρογλυφικοί κύκλοι πριν από τη σύγχρονη εποχή. Εμφανίστηκαν το 1966 στην πολύ μικρή πόλη της Euramo, που βρίσκεται στα νότια του Tully, στο σημείο Horseshoe Lagoon.

Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα..

                                          

Ο Ινδιάνος κούνησε το κεφάλι αργά. "Αυτό που συνέβη στο λαό μου μπορεί να συμβεί και στο δικό σου". Κοντοστάθηκε για λίγο, κι ύστερα είπε: "Τί θα σκεφτόσουν αν σου έλεγα πως συμβαίνει αυτή τη στιγμή; ".
Η Νεστ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο λαιμό. "Τί εννοείς; "
Ο Δύο Αρκούδες έγειρε πίσω και το πρόσωπό του χάθηκε για μια στιγμή μέσα στις σκιές. "Όλοι οι λαοί πιστεύουν πως θα ζουν για πάντα", μούγκρισε σιγανά. "Δεν περνάει απ' το μυαλό τους πως κάποτε ίσως πάψουν να υπάρχουν. Οι Σινισίπι ήταν κάπως έτσι. Δεν φαντάζονταν πως θα μπορούσαν να εξαλειφθούν. Κι όμως, αυτό έγινε. Το ίδιο πιστεύει κι ο δικός σου λαός, Νεστ. Νομίζουν πως θα επιβιώνουν αιώνια. Νομίζουν πως τίποτα δεν μπορεί να τους καταστρέψει, να τους σαρώσει τόσο ριζικά από την επιφάνεια της γης και την ιστορία ώστε το μόνο που να απομείνει να είναι το όνομά τους, κι ακόμα κι αυτό να μην είναι γνωστό με βεβαιότητα. Τέτοια εμπιστοσύνη έχουν στον εαυτό τους.

Ποιος είναι ο Ευρύμαχος- Ευρύνομος ;


                         
Η κατάχρηση πολιτικής εξουσίας.
Είναι ο μεγάλος μνηστήρας της μάχης με μεγάλη νομή και φαρδείς νόμους και νομούς, πολλά παραθυράκια για να ξεφεύγει, ανούσιες μάχες εντυπώσεων και επιδείξεων μπαλκόνια και ζητωκραυγές.
Βασιλείς ελέω θεού, ηγεμόνες στην υπηρεσία του, αριβίστες κερδοσκόποι ανερχόμενοι σε θέσεις εξουσίας με αδιάφανο πόθεν έσχες της νομής και της περιουσίας τους, με γραφεία με σφιχτοδεμένες γραβάτες, με σοβαροφανές πομπώδες ύφος, με ξύλινη γλώσσα, με την δημαγωγία των μπαλκονιών, πονηροί πολιτικάντηδες, αρπαχτικά, πρώτο τραπέζι πίστα στο μεγάλο φαγοπότι  της μεγάλης λεηλασίας και κλοπής.

Γιατί η GREENPEACE παραμένει σιωπηλή στα CHEMTRAILS και HAARP; Μήπως αποτελεί κι αυτή ένα πιόνι του συστήματος;;;

                                       

Oι προβληματισμένοι πολίτες ζητάνε δράση από την Greenpeace

Όταν ο Wer­ner Alt­ni­ckel παρουσίασε τα θέματα «χημικές ουρές» και “HAARP” στην Green­peace, υποβάλλοντας πολυάριθμα ντοκουμέντα για περαιτέρω έρευνα, του ειπώθηκε το 2005 ότι «αυτά τα ζητήματα δεν είναι συμβατά με τους σκοπούς της Greenpeace.”

Προβάλοντας ένα πανό 16 τετραγωνικών μέτρων με την επιγραφή “Γιατί η Green­peace δεν κάνει τίποτα.... 

Η απάντηση του ΕΛΓΑ στο έγγραφο ντοκουμέντο για την τροποποίηση του καιρού


Για το ντοκουμέντο-φωτιά που φέρνει τα πάνω-κάτω και αποδεικνύει ότι η τροποποίηση του καιρού και οι αεροψεκασμοί δεν είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας  ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κος Βασίλης Έξαρχος.

Δείτε την απάντηση...

Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους

BayerHeroin-Thumb
Έχουν περάσει μόλις 70 χρόνια από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και οι τρελοί επιστήμονες από εταιρείες όπως η IG Farben, η BASF, η Hoechst, η Bayer και η Dow, οι οποίοι δημιούργησαν τους θαλάμους αερίων και δοκιμάζανε επικίνδυνα εμβόλια σε αθώους, δεν εξαφανίστηκαν. Στην πραγματικότητα, πήγαν να εργαστούν για τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες που διαχειρίζονται τη βιομηχανία των εμβολίων σήμερα. Τουλάχιστον μια δωδεκάδα από αυτούς τους εν ψυχρώ δολοφόνους είχαν προσληφθεί αμέσως μόλις βγήκαν από τη φυλακή, 4 έως 7 χρόνια μετά την δίκη της Νυρεμβέργης στην οποία βρέθηκαν ένοχοι για μαζικές δολοφονίες και υποδούλωση.

Το τίμημα που πληρώνουμε γι'αυτόν τον γαλανό ουρανό.... είναι τεράστιο.

Το έγραψε σε ένα blog τον Απρίλιο του 2011 η Άλκηστη Πρωτοψάλτη
που την ξέρετε όλοι...... 
Πόσο δίκιο έχει...!!!
θα μπορούσε τα ίδια να
πει ο καθένας από εμάς.....!!!!!

                         

“Nαι, θα έφευγα.
Όχι επειδή υπάρχει κρίση.
Όχι επειδή οι δουλειές είναι δύσκολες.
Όχιεπειδή με ζορίζει το δάνειο.
Αλλά επειδή ζω σε μια χώρα που οι συμπατριώτες μου μάλλον δεν αγαπούν τελικά, μιας και αγάπη χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει. 

Η «δύναμη της θέλησης» αποτελεί απλά μια μεταφορική έννοια;




Από τη Μαρία Μπάδα, Ψυχολόγο, Επικοινωνιολόγο, ΜΑ, Υπ. Διδάκτορα Παντείου
Η «δύναμη της θέλησης» αποτελεί ένα χρήσιμο ορισμό για να κατανοήσουμε μια αόριστη έννοια, αλλά σε αντίθεση με την σωματική δύναμη, η δύναμη της θέλησης δεν αποτελεί κάτι που κάποιος μπορεί να εξασκήσει. Η μήπως αποτελεί;

Μικρές, απλές αλήθειες


Πόσο έχουμε εστιαστεί στα δύσκολα, τα πολύπλοκα και τα σύνθετα, ξεχνώντας τα απλά και τα θεμελιώδη! Καθημερινά, αυτή η διαπίστωση εξακολουθεί να εμφανίζεται και να αποδεικνύεται στον περίγυρό μου, στον κόσμο που έχουμε φτιάξει!
Πόσο έξυπνο, πολυμήχανο σύστημα σκέψης έχουμε δημιουργήσει που κρύβει στα βάθη του την ουσία, ενώ δίνει έμφαση στα επουσιώδη και σε αυτά που ενισχύουν το ψέμα που υπάρχει μέσα μας!

Όταν η αγάπη σε καλεί


Η αγάπη δεν αντέχει να παραμένει ζωντανή όταν ακόμα κυβερνά ο νους.
Αργοπεθαίνει και σβήνει – τόση είναι η τεράστια δύναμη της υπομονής και της αντοχής της.
Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να συμβεί ξανά, γιατί όσο ωριμάζεις, τόσο δυσκολότερα βλέπεις τα πλοκάμια του διαχωρισμού σου. Είναι αστείο… ωριμάζουμε, μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε για να τα αναγνωρίζουμε ευκολότερα και να επιλέγουμε σοφότερα. Αλλά μαζί μεγαλώνει και η αλαζονεία ότι γνωρίζουμε, ότι νικήσαμε, ότι ξεπεράσαμε. Και το παράδοξο είναι ότι τα χτυπήματα του θηρίου γίνονται απαλά σαν μετάξι, ανάλαφρα σαν το φύσημα του ανέμου, αόρατα σαν αύρα που σε χαϊδεύει στο πέρασμά της, αλλά ο πόνος διαπεραστικός και αδυσώπητος ξεσκίζει ταυτόχρονα πολλά επίπεδα της ψυχής σου.

Οι ΗΠΑ πληρώνουν στην Κίνα 100 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα τόκους!!!


ΣΗΜΕΡΑ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  στην ΚΙΝΑ περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα λόγω τόκων  δανείου που τους οφείλουμε.

Κατά την τελευταία δεκαετία, έχουμε χάσει δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και εκατομμύρια θέσεις εργασίας λόγω Κίνας. Όταν οι τελικοί αριθμοί για το 2012 βγουν, το εμπορικό μας έλλειμμα με την Κίνα για το έτος θα είναι πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια, και υπολογίζεται ως το μεγαλύτερο εμπορικό έλλειμμα που μία χώρα έχει με άλλη χώρα στην ιστορία του κόσμου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ

                                        

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΜΕ...

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα