Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

To Avtoros 8x8 είναι ένα ασθενοφόρο που πάει σχεδόν παντού!

  

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ AVTOROS SHARMAN 8X8!

Tο Avtoros Sharman μας έρχεται από την Ρωσία και είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ως ένα όχημα ειδικών αποστολών που μπορεί να μεταφέρει τους διασώστες και έως εννέα άτομα σε ασφαλή μέρος. 

Έβαλε το παιδί του στην εταζέρα του πορτμπαγκάζ!

 

 

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στους ελληνικούς δρόμους.

Η οδηγική παιδεία του μέσου Έλληνα είναι γνωστό ότι δεν είναι και από τις πλέον άρτιες. 

Βηρυτός, η έκρηξη της 4ης Αυγ 2020

 ΑΣΤΕΡΑΚΙ.....: ΒΗΡΥΤΟΣ,Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020[ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ...

Πρώτα απ’ όλα αισθάνομαι την ανάγκη, αν όχι την υποχρέωση, να ζητήσω συγγνώμη από τα θύματα και από την ευαισθησία που διακατέχει τον αναγνώστη, για το ότι ερευνώ ένα τέτοιο θέμα όσο ο πόνος είναι ακόμα διάχυτος. Αλλά δεν θα το έκανα, αν δεν προέκυπταν πολύ ιδιαίτερες αστρολογικές διασυνδέσεις. Διαβάζοντας ίσως συμφωνήσετε.

Το CNN στην ηλεκτρονική του έκδοση μας λέει:
«Ο Hani Abughazaleh με φίλους του ψάρευαν έξω από τις ακτές της Βηρυτού. ‘Ακούσαμε μερικές μικρές εκρήξεις και είδαμε λευκό καπνό να αναδύεται’ είπε στο CNN. Ο παραγωγός του CNN στην Βηρυτό  Ghazi Balkiz είπε ότι η αρχική έκρηξη έγινε στις 18:07 τοπική ώρα. Ο Abughazaleh άρχισε να γράφει βίντεο στις 18:08 τοπική ώρα και 7 δευτερόλεπτα αργότερα το κόκκινο νέφος μιας πολύ ισχυρής έκρηξης εμφανίστηκε.»

Κοιτάμε τους πλανήτες που σχετίζονται με την φωτιά – Άρης, Ήλιος, ΝΔ Σελήνης και βρίσκουμε τον υπ’ αριθμόν ένα «ύποπτο» Άρη να κάνει ισχυρό τετράγωνο με την σύνοδο Δία, Ωροσκόπου, ΝΔ του Πλούτωνα και Πλούτωνα. Εν τω μεταξύ υπάρχει ταυτόχρονα μία Σφύρα του Θωρ μεταξύ Ήλιου, Ουρανού και ΝΔ Σελήνης. Η Σφύρα είναι εξαιρετικά δραστικός και διεγερτικός σχηματισμός, πολύ πιο έντονος από το Τ-τετράγωνο. Αλλά πάντα ένας Άρης μπορεί να γίνει πιο πρόσφορο έδαφος για την εκκίνηση κάποιου συμβάντος και ειδικά μίας φωτιάς. Είναι πάντα έτοιμος να «πετάξει το αναμμένο σπίρτο στη βενζίνη». Παρόλα αυτά ο Ουρανός στο IC με τον Ήλιο είναι που μπορούν να κάνουν την μεγάλη ζημιά. Ο Άρης με την βοήθεια του Δία και την στήριξη από τον ΝΔ του Πλούτωνα άναψαν την πρώτη φωτιά στα πυροτεχνήματα και την συνέχεια ανέλαβε ο Ήλιος με τον Ουρανό και την ένθερμη υποστήριξη του ΝΔ της Σελήνης.

Κορονοϊός: Πόσο παραμένει σε κάθε επιφάνεια

κορονοϊός

Ο κορονοϊός που προκαλεί τη νόσο COVID-19 εξαπλώνεται κυρίως από άτομο σε άτομο. Όταν κάποιος που είναι μολυσμένος βήχει ή φτερνίζεται, εκτοξεύει σταγονίδια που περιέχουν τον ιό στον αέρα. Ένα υγιές άτομο μπορεί στη συνέχεια να εισπνεύσει αυτά τα σταγονίδια.

Αλλά ο κορονοϊός μπορεί να μεταδοθεί και εάν αγγίξετε μια επιφάνεια ή αντικείμενο που έχει τον ιό και μετά αγγίξετε το στόμα, την μύτη, ή τα μάτια σας.

Κορωνοϊός: «Δεν θα φύγει ποτέ» λένε οι ειδικοί

 γιατρός κρατά το εμβόλιο για να καταπολεμηθεί ο κορωνοϊός

Όλοι ελπίζουν πως ο κορωνοϊός κάποια στιγμή θα φύγει. Κι όμως. Οι ειδικοί δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι. Επιστήμονες λένε πως ο κορωνοϊός θα συνεχίσει και στο απώτερο μέλλον να κυκλοφορεί στην ανθρωπότητα.

Μέχρι στιγμής ο COVID-19 έχει μεταδοθεί σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια ανθρώπους στη Γη. Έχει ήδη σκοτώσει περίπου 730.000 ασθενείς και δυστυχώς ξανασηκώνει «κεφάλι» σε πολλές χώρες. Ανάμεσα τους και η Ελλάδα. 

Η αλήθεια για τα MRE (Meal, Ready to Eat)

Το MRE (Meal, Ready to Eat), σημαίνει γεύμα έτοιμο για κατανάλωση. Έχει καθιερωθεί να θεωρείται εξαιρετική επιλογή διατροφής σε έκτακτες περιστάσεις. 

Κανόνες λειτουργίας για τις κολυμβητικές δεξαμενές (πισίνες) των ξενοδοχείων

Όλες οι οδηγίες για τη λειτουργία των πισίνων - Tourism Today


Υπεύθυνος λειτουργίας, ναυαγοσώστης, ενημέρωση πελατών για τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας κατά την κολύμβηση
Ρυθμίσεις για κολυμβητικές δεξαμενές εντός τουριστικών καταλυμάτων

Νόμος 4688/2020 – ΦΕΚ Τεύχος A’ 101/24.05.2020
Ειδικές μορφές τουρισμού, διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 46
Ρυθμίσεις για κολυμβητικές δεξαμενές εντός τουριστικών καταλυμάτων

Άνθρωποι Που Δεν Πήγαν Σχολείο Κι Άλλαξαν Τον Κόσμο

 

charlieΥπάρχει κάτι που είναι εξίσου αναπόφευκτο με τον θάνατο. Κι αυτό είναι η ζωή.Τσάρλι Τσάπλιν
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μετά τους “κακούς μαθητές, μεγαλοφυείς ενήλικες” συνεχίζουμε με κάποιους ανθρώπους που είτε δεν πήγαν καθόλου στο σχολείο είτε έμειναν τόσο λίγο σε αυτό ώστε δεν πρόλαβαν να μάθουν τίποτα. Όμως, ο καθένας στον τομέα του, επηρέασε τόσο τον κόσμο, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι τον διαμόρφωσαν -με τη δύναμη του μυαλού τους και μόνο.
~~{}~~
Ο Τόμας Έντισον πήγε στο σχολείο σε ηλικία οκτώ χρονών και έμεινε τρεις μήνες. Ήταν ο τελευταίος στην τάξη και ο δάσκαλος «δεν τον χώνευε».

Ο πατέρας του Έντισον πίστευε ότι ο γιος του ήταν κουτός (μάλλον εκείνος δεν ήταν ιδιαίτερα ευφυής).
Κάποια μέρα ο δάσκαλος είπε στον Έντισον -μπροστά σε όλη την τάξη- ότι είναι αδειοκέφαλος. Ο Τόμας, που δεν ήταν το πιο πειθήνιο παιδί, εγκατέλειψε αμέσως στην τάξη και στο σπίτι είπε ξεκάθαρα στη μητέρα του ότι δε θα ξαναγυρίσει ποτέ στο σχολείο. Και πράγματι έτσι έκανε (το σχολείο δεν ήταν υποχρεωτικό το 1855).
Έμεινε να διαβάζει στο σπίτι, έχοντας ως δασκάλα τη μητέρα του. Εκείνη μπόρεσε να του μάθει μόνο τα βασικά (κολλυβογράμματα, όπως έλεγαν κι οι παλιοί).

Η μαζική στροφή του ήλιου προς τη Γη θα μπορούσε να φέρει άσχημα νέα καθώς μπαίνουμε στον νέο ηλιακό κύκλο 25

 Αν νομίζετε ότι το έτος 2020 έχει περάσει με το μερίδιο των κακών ειδήσεών του, υπάρχει μια τεράστια ηλιακή κηλίδα στον Ήλιο που θα στραφεί προς τον πλανήτη μας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλες έντονες εκρήξεις. 


Σύμφωνα με μια έκθεση του s paceweather.com , το sunspot AR2770, το οποίο αφαιρέθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να αυξηθεί σε μέγεθος. Λίγες μικρές διαστημικές εκλάμψεις έχουν ήδη εκπέμψει από αυτό το συγκεκριμένο ηλιακό σημείο που δεν έχει προκαλέσει τίποτα άλλο εκτός από «μικρά κύματα ιονισμού να κυματίζουν στην ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης».

Ωστόσο, εάν αυτό το ηλιακό σημείο που μπορεί να έχει διάμετρο έως και 50.000 χιλιόμετρα μπορεί να απελευθερώσει μια τεράστια ποσότητα ενέργειας η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει σε ηλιακές εκλάμψεις. Αυτές οι εκρήξεις μπορεί να οδηγήσουν σε ηλιακές εκλάμψεις και καταιγίδες. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται Coronal Mass Ejections (CME). Αυτές οι αναλαμπές μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις ραδιοεπικοινωνίες, τη συνδεσιμότητα Global Positioning Systems (GPS), τα ηλεκτρικά δίκτυα και τους δορυφόρους.

Σύμφωνα με την Εθνική Ωκεάνια και Ατμοσφαιρική Διοίκηση (NOAA), τα CME μπορούν να οδηγήσουν σε "διακυμάνσεις ηλεκτρικών ρευμάτων στο διάστημα και να ενεργοποιήσουν ηλεκτρόνια και πρωτόνια που παγιδεύονται στο ποικίλο μαγνητικό πεδίο της Γης". Οι ηλιακές εκλάμψεις που προκαλούνται από αυτά τα CME μπορούν επίσης να προκαλέσουν έντονο φως στον ουρανό, που ονομάζεται αύρες.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ;

 Η έννοια μιας ανώτερης δύναμης, που λαϊκά ονομάζεται Θεός, είναι χιλιετίες παλιά. Η ιδέα είναι ότι υπάρχουν φαινόμενα  στην ανθρώπινη εμπειρία μας, που δεν μπορούν να εξηγηθούν μόνον βάση των υλικών, εγκόσμιων αιτιών.  Η εξήγηση τους απαιτεί την αιτιώδη παρέμβαση του Θεού. Αυτή η θεϊκή παρέμβαση ονομάζεται «προς τα κάτω αιτιώδης συνάφεια».




Αυτό φέρνει στο νου την εικόνα του Θεού ως ένα ισχυρό αυτοκράτορα που κάθεται σε ένα θρόνο στον ουρανό και να εκτελεί πράξεις προς τα κάτω αιτιώδους συνάφειας - πράξεις δημιουργίας, θεραπευτικά θαύματα για τους πιστούς, ή κρίσης για τους ενάρετους και τους αμαρτωλούς και ούτω καθεξής. Ωστόσο, υποστήριξη για αυτή την αφελή, ξεπερασμένη εικόνα υπονοείται στις λαϊκές θρησκείες ακόμα και σήμερα. Ο Χριστιανισμός δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι επιστήμονες εκμεταλλεύονται την αφέλεια των υποστηρικτών του Θεού κοροϊδεύοντας την παραπάνω έννοια σαν αδύνατο φιλοσοφικό δυϊσμό. 

Ο Θεός να πραγματοποιεί την προς τα κάτω αιτιώδη συνάφεια είναι αδύνατον, διότι πώς ένας μη υλικός Θεός αλληλεπιδρά με την ύλη; Δύο οντότητες που δεν έχουν τίποτα το κοινό δεν μπορεί να αλληλεπιδράσουν.

Ένας κακός πατέρας (PASCAL BRUCKNER)

 

Για το βιβλίο 

Το «Ένας καλός γιος» είναι η ιστορία ενός παιδιού με εύθραυστη υγεία που γεννιέται μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο σε μια οικογένεια αυστριακής καταγωγής και γερμανικής παιδείας. Σε πολύ μικρή ηλικία το στέλνουν σ’ ένα σανατόριο στην Αυστρία λόγω του προβλήματος των πνευμόνων του. Μέσα στο χιονισμένο τοπίο δοξάζει τον Θεό και προσεύχεται κάθε βράδυ να πεθάνει ο πατέρας του. Ο πατέρας του είναι ένας κακότροπος σύζυγος που δέρνει και εξευτελίζει τη γυναίκα του. Ο μοναχογιός του θα κάνει τα πάντα για να γίνει το αντίθετο απ’ αυτόν. Θα υπάρξει αργότερα μαθητής του Γιανκέλεβιτς και του Ρολάν Μπαρτ και στη συνέχεια πολυβραβευμένος συγγραφέας. Ένα συγκλονιστικό αφήγημα για μια πολύ ιδιαίτερη σχέση πατέρα-γιου, για την αγάπη του γιου προς τον πατέρα του και για τη δύναμη της συγχώρεσης.

Οι ρίζες της μετενσάρκωσης στην αρχαία Ελλάδα και οι μετενσαρκώσεις του Πυθαγόρα

 Οι ρίζες της μετενσάρκωσης. Οι μετενσαρκώσεις του Πυθαγόρα. Οι δοξασίες του Πυθαγόρα για την μετενσάρκωση. Η εξαφάνιση της μετενσάρκωσης στο χριστιανικό κόσμο. Free Download: Ο Πυθαγόρας και οι Πυθαγόρειοι. Του Άρη Διαμαντόπουλου


Συλλογή επεξεργασία από το Ζάχο Σκαφίδα

Οι ρίζες της μετενσάρκωσης

Οι ρίζες της μετενσάρκωσης θα πρέπει να αναζητηθούν στους Ορφικούς θιάσους, όπως δείχνουν τα χρυσά ελάσματα που βρέθηκαν στο Ιππώνιο (λατ. Veiponium, αρχαία ελληνική πόλη της Μεγάλης Ελλάδας στην Ιταλία), αλλά και στα Διονυσιακά μυστήρια. Φαίνεται όμως ότι με τον καιρό η δοξασία αυτή ξεχάστηκε και επανήλθε από τον μαθηματικό, θεωρητικό της μουσικής και εφευρέτη της φιλοσοφίας Πυθαγόρα (580-496 π.Χ.).

Ο Ηρόδοτος (Ιστορίαι 2.123) θεωρεί ότι η δοξασία της μετενσάρκωσης έχει αιγυπτιακή καταγωγή, αφού, κατά τα λεγόμενά του, οι Αιγύπτιοι είναι οι πρώτοι που υποστήριξαν ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι αθάνατη και ότι συμπληρώνει έναν κύκλο διαδοχικών μετενσαρκώσεων σε άλλα ζωικά είδη, που διαρκεί 3.000 χρόνια, πριν επιστρέψει σε ένα νέο ανθρώπινο σώμα.

O Διογένης Λαέρτιος μας λέει για τον Πυθαγόρα ότι: “αυτός πρώτος ισχυρίστηκε ότι η ψυχή περνώντας μέσα από τους κύκλους της Ανάγκης ζούσε για αρκετές φορές σε διαφορετικά ζωντανά”

O Ηράκλειτος δηλώνει ότι ο Πυθαγόρας θυμόταν αρκετές από τις προηγούμενες ζωές του και τις περιέγραφε σε λίγους από τους πιο έμπιστους μαθητές του.

Οι μετενσαρκώσεις του Πυθαγόρα

Σύμφωνα με μια χαριτωμένη παράδοση, ο θεός Ερμής παρουσιάστηκε στον Πυθαγόρα και του είπε να ζητήσει όποιο δώρο θέλει πλην της αθανασίας. Εκείνος τότε ζήτησε το δώρο της μνήμης, για να μπορεί να θυμάται όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του.

Πώς Θα Σχεδιάσω Τη Ζωή Μου;

 




     - "Νιώθω σα σε μια φυλακή με χρυσά κάγκελα κι αμπάρες", φώναξε η όψη του Κωνσταντίνου, όταν με άκουσε να του λέω "έχει το σχέδιό Του ο Θεός, μην το ξεχνάς". Ήθελε να περάσει Ιατρική Αθήνας και δεν πέρασε. Πολλοί του είπαν πολλά. Τα άκουγε λυπημένος, σκεφτικός, σιωπηλός. Μόνο ο λόγος μου τον προκάλεσε να μιλήσει: 


-"Γιατί να υπάρχει ένα σχέδιο μέσα στο οποίο πρέπει να εγκλωβίσουμε τα όνειρά μας;" Διότι υπάρχει Κάποιος που μας αγαπά περισσότερο απ' όσο αγαπούμε εμείς τον εαυτό μας. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα από μας, όχι μόνο ό, τι τώρα μας ευχαριστεί, αλλά και ό, τι πραγματικά μας συμφέρει, ό, τι μας χρειάζεται, για να ζήσουμε το κοντινό, αλλά και το αιώνιο μέλλον μας μέσα στη χαρά Του.


Ο Θεός έχει ένα σχέδιο σωτηρίας του κόσμου ολόκληρου. Το έχει υπογράψει με το Τίμιο Αίμα Του. Μέσα σ' αυτό βρίσκεται και το σχέδιο της προσωπικής μας σωτηρίας. Οι γραμμές του δε χαράκτηκαν αυθαίρετα από κάποιο δυνατό χέρι. 


Χαράκτηκαν με προσοχή, λεπτότητα και σταθερότητα θαυμαστή και ''περνούν" μέσα από τη ζωή μας: την ιδιοσυγκρασία μας, την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα μας, την κατάσταση της υγείας μας, αλλά και τις οικογενειακές συνθήκες, τις επιτυχίες ή αποτυχίες μας, την επαγγελματική μας εξέλιξη. Όλα μπορούν να αξιοποιηθούν μέσα στο σοφό σχέδιό Του και να μας ''ανοίξουν" τον δρόμο της σωτηρίας.

Επίκουρος: Θέλεις να είσαι ευτυχισμένος; Η ευτυχία σου εξαρτάται μόνο από εσένα

 Επίκουρος: Θέλεις να είσαι ευτυχισμένος; Η ευτυχία σου εξαρτάται ...

Θέλεις να είσαι ευτυχισμένος; Φυσικά και θέλεις! 

Τότε τι σε εμποδίζει; 

Η ευτυχία σου εξαρτάται μόνο από εσένα. 

Αυτό υποστήριζε ο Επίκουρος, ένας από τους πιο παρεξηγημένους Έλληνες φιλοσόφους. 

Το βασικό εμπόδιο για την ευτυχία έλεγε ότι είναι το άγχος. Το λεξικό μας λέει ότι άγχος είναι η συναισθηματική κατάσταση που χαρακτηρίζεται κυρίως από έντονη συνεχή δυσφορία και οφείλεται σε φόβο ή ανησυχία για κάτι. Η λέξη προέρχεται από το αρχαίο ἄγχω που σημαίνει στραγγαλίζω, πνίγω (ότι δηλαδή κάνει το άγχος στην ευτυχία.) 

Η φιλοσοφία του Επίκουρου βασιζόταν σε τέσσερις βασικές αλήθειες. 

Ονομάζεται και “θεραπεία με τα τέσσερα μέρη“, ένα γιατρικό για την επιδημική ασθένεια του ανθρώπινου άγχους: “δεν υπάρχουν θεϊκά πλάσματα που μας απειλούν· δεν υπάρχει μετά θάνατο ζωή· αυτό που χρειαζόμαστε είναι εύκολο να το αποκτήσουμε· αυτό που μας κάνει να υποφέρουμε είναι εύκολο να το υπομείνουμε.” όπως μας λέει και ο μεταγενέστερος επικουρικός Φιλόδημος στο απόσπασμα του ποιήματος που παρέθεσα στην αρχή της ανάρτησης. 

Ας δούμε αυτά τα τέσσερα μέρη λίγο πιο αναλυτικά: 

Η Αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ δείχνει πως η Ελίτ Σχεδιάζει μετά την Ψεύτικη Πανδημία να ακολουθήσει η Ψεύτικη Εισβολή Εξωγήινων

 

Benjamin Fulford 10/8/2020

Η Χαζαρική μαφία προετοιμάζει το κοινό για κάποιου είδους αποκάλυψη σχετικά με εξωγήινους ή κάποιο σενάριο εισβολής εξωγήινων, καθώς παλεύει να κρατήσει την εξουσία, ισχυρίζονται πηγές από το Πεντάγωνο και αλλού. Το πιο πιθανό σενάριο γι΄αυτό το φθινόπωρο είναι η ακύρωση των Προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ που θα ακολουθηθεί από έναν περισπασμό τύπου ΑΤΙΑ, λένε οι πηγές. Ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ λέει πως οι εκλογές πρέπει να ματαιωθούν, την ίδια ώρα που συνεχίζει να προωθεί τη “Διαστημική Δύναμη” (*Space Force).

Οι πηγές από την ΜΙ6, από την πλευρά τους, λένε πως όλη η διαστημική δραστηριότητα έχει διακοπεί πρόσφατα οπότε αυτή η «Διαστημική Δύναμη» θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ηθοποιοί που θα παίξουν τους «καλούς» οι οποίοι μας προστατεύουν από τους «κακούς εξωγήινους». Προσεχώς στις τηλεοράσεις.

Μια ισχυρή ένδειξη αυτής της εκστρατείας ήταν ένα άρθρο στους Τάιμς της Νέας Υόρκης που μεταξύ άλλων πραγμάτων ανέφερε πως ο στρατός των ΗΠΑ έχει “οχήματα εξω-γήινα που δεν είναι κατασκευασμένα σε αυτή τη γη.”

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ - Κατοχικά Νεα

 Η δομή του σύμπαντος είναι ένα πράγμα και η εμπειρία της είναι ένα άλλο πράγμα!

Μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρες εμπειρίες λόγω δια-φορετικών θέσεων (ταχύτητα αντί-ληψης) για το ίδιο γεγονός!

Αυτό συμβαίνει με τα άνωτερα στοιχεία συνείδησης ή υπερσυνείδησης που έχουμε , ανώτερος εαυτός, κοσμική ψυχή και δημιουργούμε τις ενσαρκώσεις ,

 αυτό συμβαίνει και στα κατώτερα στοιχεία συνειδητότητας που έχουμε,

 της προσωπικότητας του φυσικού μας νου, 

και δημιουργούμε τις απόψεις, τα εγώ, τους ρόλους, για το ίδιο γεγονός!

Ο χρόνος λοιπόν είναι μια ψευδαίσθηση κατά βάθος,

 επειδή όλη η ενεργειακή δομή και ποσότητα υπάρχει ήδη  συμπαντικά

 και μόνο η ψευδαίσθηση των εμπειριών  από  κάθε κομμάτι της

 και η ταχύτητα αλλαγής της εστίασης από κομμάτι σε κομμάτι ,

δημιουργούν τον "χρόνο"!

Η ψυχολογία των εθιστικών σχέσεων

 Η ψυχολογία των εθιστικών σχέσεων

Οι άνθρωποι που δημιουργούν εθιστικές σχέσεις, έχουν συχνά τις καλύτερες προθέσεις. Επιθυμούν ευτυχισμένες και υγιείς σχέσεις. Ωστόσο, κάτω από αυτές τις καλές προθέσεις βρίσκεται μία αγωνιώδης σύγκρουση με την οικειότητα.

Με τον εθισμό τους να βασίζεται πρώτα στο σεξ και μετά στην εξαρτητική αγάπη, υπάρχει πάντα ένας κρυφός πόθος: να δουν να ικανοποιούνται μόνο οι ανάγκες τους, μέσα από ένα συναίσθημα ανασφάλειας.

Οι σχέσεις που δημιουργούν οι σύντροφοι κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας, έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον τους. Όταν γνωρίζουμε ότι υπήρξε δυσλειτουργική σχέση στην οικογένεια τους, οι ερωτικοί σύντροφοι αναζητούν σχέσεις, με ασυνείδητο στόχο να επαναλάβουν ή να επιλύσουν τις εκκρεμότητες από την παιδική τους ηλικία.

Όμως, αυτό που αναζητούμε δεν είναι πάντα να επαναλάβουμε μια σχέση με ένα γονέα. Μπορεί να είναι μια σχέση με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας η οποία έχει μείνει άλυτη. Πενθώντας τις απώλειες της παιδικής μας ηλικίας και επιτρέποντας στον εαυτό μας να επεξεργαστούμε τον πόνο του παρελθόντος, μας ελευθερώνει στην επιλογή θετικών και σταθερών σχέσεων.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ: ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη 

Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται τον Τραμπ για να δημιουργήσουν τη στρατιωτική κρίση στην οποία μπορούν να παρέμβουν στρατοί του ΟΗΕ. Ο Τραμπ είναι απόλυτα συνεργάτης του Τσανμπάντ. Είναι επίσης παγκοσμιοποιητές. Αυτό είναι ένα βίντεο εγκατάστασης. Διαχείριση μιας μηχανικής σύγκρουσης. Ο Τραμπ δεν είναι εκεί που πρέπει να «ΦΥΛΑΞΕΙ» κανέναν. Είναι ουσιαστικό μέρος του θεάτρου. Πρέπει να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους ανθρώπους.

THE GREAT RESET: Davos & the Plot to Cancel Trump


Η Παγκόσμια Ελίτ συζητά το σχέδιο του Νταβός για να εκμεταλλευτεί τον κορωναϊό και να αναπτύξει την NΤΠ

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξυπνούν στη συνειδητοποίηση ότι ποτέ δεν θα επιστρέψουμε σε αυτό που θεωρούσαμε κανονικότητα.

Η αποτύπωση των συναισθημάτων στα μέρη του σώματος μας

 

Δεν είναι λίγες οι μελέτες που έχουν καταδείξει η συναισθηματική μας κατάσταση δεν αφήνει ανεπηρέαστο το σώμα μας, μεταβάλλοντας τη λειτουργία του καρδιαγγειακού, μυοσκελετικού και νευροενδοκρινικού συστήματος του οργανισμού μας.

Τώρα επιστήμονες του Πανεπιστημίου Aalto στη Φινλανδία κατάφεραν να αποτυπώσουν τα μέρη του σώματος που ενεργοποιούν συγκεκριμένα συναισθήματα.

Δείτε αναλυτικά τον αντίκτυπο των συναισθημάτων στο σώμα μας.

Κεφάλι

Σημαντικός είναι ο ρόλος των δακρύων και των μυϊκών συσπάσεων του προσώπου. Η υψηλότερη ενεργοποίηση παρατηρείται στα συναισθήματα χαράς, ενώ η χαμηλότερη στην αδιαφορία και την κατάθλιψη. Στην ντροπή συμμετέχουν ιδιαίτερα τα μάτια και στον θυμό τα μάγουλα.

Λαιμός

Εκτός από την κατάθλιψη και την αδιαφορία, τα άλλα συναισθήματα αφήνουν έντονη γεύση στον λαιμό. Υψηλή δραστηριότητα παρατηρείται στα συναισθήματα της αηδίας και της αγάπης, όπου οι αισθήσεις της γεύσης και της οσμής παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Φοβάμαι μήπως είμαστε υπερβολικά υπάκουοι για ν’ αλλάξουμε τον κόσμο

 


Φοβάμαι όσα βολέματα βαφτίσαμε ευτυχία, τις σκηνές με δανεικά κοστούμια και τους ηθοποιούς που απαγγέλουν μηχανικά τα λόγια τους. Φοβάμαι τους σεμνότυφους, που σκορπούν με το τσουβάλι την ηθική τους αλλά μυστικά φθονούν τους Ζορμπάδες του κόσμου μας.

Φοβάμαι τον χρόνο που τρέχει, τις κυλιόμενες σκάλες που μας οδηγούν πιο γρήγορα στη δύση, τους επιβάτες που σπρώχνονται για ένα κάθισμα στο μετρό και για μια θέση στο δημόσιο.

Φοβάμαι τα μάτια που δεν συνοδεύουν τα χαμόγελα, τους τέλειους που πνιγμένοι στο αψεγάδιαστο ποτάμι τους δεν αναθεωρούν, δεν αλλάζουν και δεν βλέπουν πέρα από τη μικροαστική τους μύτη.


Φοβάμαι αυτούς που τα έμαθαν όλα σε τούτη τη ζωή και πια περισπούδαστα και κοφτά απλώς μας τα ανακοινώνουν. Φοβάμαι μήπως ο κόσμος γέμισε από φιλήσυχους ανθρώπους που κοιτούν το σπιτάκι και τη δουλίτσα τους καθώς καρφάκι δεν τους καίγεται για όσες βόμβες προσγειώνονται σε ξένα κεφάλια.

Φοβάμαι εκείνους που περιφέρουν την εθνικότητά τους ως παράσημο υπεροχής και θαρρούν πως το ένδοξο παρελθόν θα τους σώσει από το θρασύδειλο παρόν τους.

Φοβάμαι τους αριστερούς που κατηγορούν τους δεξιούς και τους δεξιούς που στοχοποιούν αριστερούς. Υποψιάζομαι πως οι αντιμαχίες τους αποτελούν το ιδανικό πρόσχημα για να παραμείνουν αμετανόητα ίδιοι, βολεμένοι ωχαδελφιστές που απαιτούν μια δικαιοσύνη για την οποία ουδέποτε αγωνίστηκαν.

Η σύγχυση του κηρυκείου του Ερμή με τη ράβδο του Ασκληπιού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

Στην φωτογραφία η ιατρική γνώση που συμβολίζεται με το κηρύκειο του θεού Ερμή, απωθεί τον θάνατο (εικ. 1) . 

Στην πραγματικότητα όμως, η ράβδος του Ασκληπιού δεν έχει σχέση με το κηρύκειο του Ερμή, καθώς ο Ασκληπιός, θεός της Υγείας και της Ιατρικής, έφερε μία ράβδο στην οποία ήταν τυλιγμένο ένα μόνο φίδι (εικ. 2).

Η ράβδος αυτή χρησιμοποιείται σήμερα όπως και το κηρύκειο του Ερμή λαθεμένα, ως σύμβολο στην Ιατρική και στις υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης, ίσως λόγω του ότι περιέλιξη των δύο φιδιών θυμίζει περισσότερο τη διπλή έλικα του DNA... !!

ΚΛΩΝΟΙ -ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ

  Κλώνοι | www.komistes.gr | Ειδήσεις και σχόλια με άποψη και υπογραφή

Οταν γραφαμε εδω και πολυ καιρο οτι υπαρχουν κλωνοι βιορομποτ που αντικαθιστουν επαξια οποιονδηποτε πολλοι

γελασαν και χλευασαν.

Βεβαια η αμαθεια τους και η προσυλωση τους στον νεοταξιτικο τροπο ζωης δεν τους αφηνει ν απαγκιστρωθουν απο αυτη τη νοοτροπια και καταντουν ως συνηθως γελοιοι και για λυπηση.

Δειτε λοιπον πως ειναι ενας κλωνος βιορομποτ τοσο καλα φτιαγμενος που δεν μπορεις να τον ξεχωρισεις απο ανθρωπο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα