Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που σας τσιμπήσει μέδουσα ή τσούχτρα

Επιμέλεια Kλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, medlabnews.gr
Από το medlabgr
Η επαφή με τις τσούχτρες, στην χώρα μας, σπάνια οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα και μόνο σε ορισμένα ευαίσθητα και αλλεργικά άτομα.

Ναι, η Monsanto στην πραγματικότητα αγόρασε την ομάδα μισθοφόρων BLACKWATER !!!

mon

Μια έκθεση από τον Jeremy Scahill στο The Nation  αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος μισθοφορικός στρατός στον κόσμο, η Blackwater (αργότερα ονομάστηκε Xe Services και πιο πρόσφατα "Academi") μυστική υπηρεσία πληροφοριών πωλήθηκε στην πολυεθνική Monsanto. Η Blackwater μετονομάστηκε το 2009 όταν ήδη γίνει γνωστή στον κόσμο, με πολλές αναφορές περί καταχρήσεων στο Ιράκ, συμπεριλαμβανομένων των σφαγών αμάχων. Παραμένει η μεγαλύτερη ιδιωτική ανάδοχος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για «υπηρεσίες ασφαλείας»,  ασκεί κρατική τρομοκρατία, δίνοντας στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να το αρνηθεί.

Βουδιστής Μοναχός Ο Οποίος Πέθανε Το 1927, Είναι "Ζωντανός"



"Η εκταφή του σώματος του λάμα Hambo Itigelova  πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2002, σε ένα νεκροταφείο στη ρωσική πόλη Ulan Ude. Ο άνθρωπος πέθανε και θάφτηκε το 1927 και η εκταφή διεξήχθη με τη συμμετοχή  συγγενών του, εκπρόσωπων της κυβέρνησης και εμπειρογνωμόνων. "
Αυτή η πληροφορία εμφανίστηκε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και αφορούσε τον Λάμα Buryat , του οποίου το σώμα είχε εκταφεί στις αρχές του 21ου αιώνα. Ο τάφος περιείχε ένα ξύλινο κλουβί μέσα στο οποίο ένας βουδιστής λάμα κάθεται στη στάση του λωτού. Το σώμα του είχε διατηρηθεί, σαν να είχε μουμιοποιηθεί. Η μουμιοποίηση όμως δεν έχει γίνει ποτέ. Οι μύες ήταν μαλακοί όπως και το δέρμα , και οι αρθρώσεις ήταν εύκαμπτες. Το σώμα ήταν ντυμένο με μια ρόμπα από μετάξι.

Κρέμα βάλσαμο για τις σκισμένες φτέρνες και τα χέρια

Συνταγή: Κρέμα βάλσαμο για τις σκισμένες φτέρνες και τα χέρια

Ισχυρή ενυδατική κρέμα-μάσκα για σκασμένα χέρια και φτέρνες!
Υλικά
1 κ.σ. μέλι
3 κ.σ ηλιέλαιο
1/2 κ.γλ. χυμός λεμόνι
1 κ.γλ.μελισσοκέρι
Εκτέλεση

Η Εσωτερική Κλειτορίδα


1


Σκεφτείτε το εξής: Σε πάνω από πέντε εκατομμύρια χρόνια ανθρώπινης εξέλιξης, μόνον ένα όργανο έχει έρθει σε ύπαρξη με αποκλειστικό σκοπό να παρέχει ηδονή – η κλειτορίδα. Δεν διαθέτει ουρήθρα που την διαπερνά όπως το πέος, και για αυτό δεν χρησιμεύει για ούρηση. Η μοναδική της λειτουργία και ο θαυμαστός σκοπός της είναι να κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται καλά!!

Δυστυχώς, είναι ακριβώς αυτός ο λόγος, το ότι δηλ. η κλειτορίδα δεν έχει άλλο σκοπό εκτός από την γυναικεία απόλαυση, που η επιστήμη παραμέλησε να την μελετήσει τόσο όσο έκανε για το πέος. Είχα γράψει σε άλλο άρθρο για την πριγκίπισσα Marie Boneparte και την επαναστατική της δουλειά για τον γυναικείο οργασμό. Υπήρχε όμως, έν κομμάτι συναφούς πληροφορίας που της έλλειπε και που η επιστήμη ακόμη δεν έχει ανακαλύψει: Το πραγματικό μέγεθος και τον σκοπό της κλειτορίδας.

Απόρρητο σχέδιο Mogul.Ο μεγάλος αδελφός της δεκαετίας του ΄40;





Project Mogul,ένα μυστικό πρόγραμμα της Αμερικανικής αεροπορίας,στόχος του προγράμματος που έλαβε χώρα για δύο χρόνια από το 1947 εως το 1949 ήταν η πτήση συστοιχιών ειδικών μπαλονιών που θα κάλυπταν μεγάλες αποστάσεις εξοπλισμένων με ισχυρά μικρόφωνα για την καταγραφή των ηχητικών δονήσεων και ραδιοπομπούς για να στέλνουν τον ήχο στο έδαφος από τις πυρηνικές δοκιμές της Σοβιετικής Ένωσης.

ΌΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΦΟΡΑ

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



Ε π ι κ ε φ α λ ι δ ε ς

ο Αιθίοπας της γης / όταν η εποχή του Ταύρου συνάντησε την εποχή του Κριού για εκατοστή φορά / η πρόταση του Ποσειδώνα /οι δυο πλευρές του ιδίου νομίσματος / η ιατρική ομάδα της Καλυψώς δίνει λύσεις. /Ομηρικός διαλογισμός - ο «γάμος» των μυαλών του άνδρα.

Ο ΑΙΘΙΟΠΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Τα αρχέγονα κύτταρα που σωθήκαν από την διαδικασία της στοχευμενης Πανσπερμίας πέφτοντας στη στεριά η στη θάλασσα, μετά και την δεύτερη διασπορά από τους «Αιγύπτιους» , άρχισαν διασπώμενα να συγκροτούν αρχικά απλούς μικροοργανισμούς ,στη συνέχεια πιο σύνθετους-πολύπλοκους και τελικά μαζικά, μετά από 3,3 δισεκατομμύρια χρόνια περίπου, τους πρώτους νοήμονες πρωτόγονους κατοίκους του πλανήτη.
Η Αθηνά μας προτρέπει να ερευνήσουμε την πορεία αυτών των αρχέγονων κυττάρων, ειδικά μέσα στη θάλασσα, μας εξηγεί πως υπάρχουν αποδείξεις πως έτσι συνέβησαν τα πράγματα.
Μαθαίνουμε πως οι αριθμοί των πρωτόγονων αυτών ανθρώπων, που γεννούσε η ίδια η ΓΗ ,ήταν μικροί όμως τουλάχιστον για αυτούς και τον πλανήτη τα πράγματα ακολουθουσαν την σωστή διαδρομή.Αυτη του εποικισμού των πλανητών που δρομολογείται στο γαλαξία.

Οι περιγραφές της Αθηνάς, σχετικές με την έναρξη της ζωής στον πλανήτη μας, ταιριάζουν απόλυτα με τις ανακαλύψεις των σημερινών επιστημόνων με κάποιες μικρές διαφορές.

ΑΝΤΙ - ΝΟΟΣ... ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ


Παραγραφος [α11 εως α25]………….[1 από 2]

ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Αντί νοος=751[4]=ανιόντος

Αντί νοος=το ζώο μέσα μας =το αριστερό-καθημερινό-αναλυτικό μας μυαλο=το αντίθετο στην νόηση.[το κοράκι]

Ανιοντος=το δεξι μυαλό που μας οδηγεί ψηλα=οι γνώσεις τις Ε.Ε. του δεξιου=ο θεός μέσα μας.[ο Απόλλων]

Ανοημων =1019[2]=νοημωνα

Ανοημων =ανοητος=το αριστερό μυαλο=το ζώο μέσα μας=το φανερό κομμάτι της διπλής μας υπόστασης.

Νοημωνα=το δεξιό μυαλό μας =ο θεός μέσα μας=το κρυφό κομμάτι της διπλής μας υπόστασης.

Γιατροσόφια για τα νεφρά, τη χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και τους πόνους των αρθρώσεων

Γιατροσόφια για τα νεφρά, τη χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και τους πόνους των αρθρώσεων

Για τα νεφρά

H διουρητική και αποτοξινωτική δράση της αγκινάρας είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια. Aν θέλετε να «καθαρίσετε» το ουροποιητικό σας σύστημα, μπορείτε να κάνετε μια θεραπεία με αφέψημα από φύλλα αγκινάρας (μιλάμε για τα φύλλα του φυτού και όχι του λουλουδιού, που είναι η αγκινάρα που τρώμε). Για να το φτιάξετε, θα ρίξετε 30 γρ. ξερά φύλλα για 10-15 λεπτά σε νερό που θα έχετε προηγουμένως βράσει. Θα πίνετε 1½ φλιτζάνι αφεψήματος πριν από κάθε σας γεύμα επί μία εβδομάδα και θα επαναλαμβάνετε τη θεραπεία 4 φορές το χρόνο, δηλαδή κάθε τέταρτο μήνα.

Μια απλή τεχνική για να ξυπνάτε χαρούμενοι κάθε πρωί

Μια απλή τεχνική για να ξυπνάτε χαρούμενοι κάθε πρωί

Παρακάτω είναι μία πολύ δυνατή τεχνική για να ξυπνάτε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι μετά τον ύπνο κάθε πρωί. Μπορεί βέβαια να αναρωτιέστε πριν το δοκιμάσετε. “Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσω μια χαζή τεχνική” ή “δεν έχω χρόνο για αυτό”.
Μετά θα πρέπει καθαρά να καταλάβετε ότι έχετε ήδη τις καθημερινές σας πρωινές ρουτίνες. Ισως ξυπνήσετε με τον ήχο από τοξυπνητήρι σας και το πρώτο πράγμα που θα έρθει στο μυαλό “ωχ βαρίεμαι να σηκωθώ, για πότε ξημέρωσε,είμαι πολύ κουρασμένος, θέλω να χουζουρέψω στο κρεβάτι”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα