Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ~Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ ~ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΗ~ΟΥΡΑΝΟΥ*

 Η πρώτη νέα σελήνη του έτους, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου, 2021, ώρα 7:00 π.μ. στον 1ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στον τρίτο δεκανο του Αιγόκερω (στην 23η μοίρα). Άλλη μια δυνατή νέα σελήνη κάνει την εμφάνιση της, σε σύνοδο με τον Πλουτωνα, σε δυο διαφορετικά ζώδια αυτή τη φορα. Από την μια σχετίζεται με την ανάπτυξη της ψυχής και την εξέλιξη αλλα και με μια κρίση. Ο Ιανουάριος εχει ισχυρές όψεις, η μια είναι το τετράγωνο Άρη/ Κρόνου που φέρνει εμπλοκές, απογοήτευση και αναστολή και το τετράγωνο Δία /Ουρανού δημιουργεί ένταση και ξαφνική αλλαγή. Αυτές οι όψεις φαίνεται να δημιουργούν ένα δύσκολο μοτίβο που δείχνει συνεχιζόμενες κρίσεις και στην συνέχεια να ανοίγει μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο αρκεί βέβαια να τις δούμε και να τις αρπάξουμε που δεν θα είναι εύκολο και αυτό είναι κάπως δυσάρεστο. Ταυτόχρονα, δείχνει και ένα βαθύ πρόβλημα που θα χρειαστεί χρόνο και προσπάθεια για προσαρμογή σε μια νέα εποχή, με την ευθυγράμμιση της νέας σελήνης. Ερμής/Δίας/Κρόνος στον Υδροχόο θα τετραγωνίζουν την σύνοδο Άρη/Ουρανού στον Ταύρο. Η υπερσυνοδος θα αρχίσει να σχηματίζεται σταδιακά από τις 2 Ιανουαρίου 2021.Μπαινουμε σε ένα νέο κύκλο εξελίξεων.

Εγκαθίστανται ανεμογεννήτριες, ύψους 150 μ. έναντι του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών!!!

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ…

 

Στις 30.12.2020 η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) εξέδωσε Άδεια Παραγωγής (ΒΕΒ-1724/2020) για φωτοβολταϊκό σταθμό συνολικού εμβαδού 5,5 τετρ. χλμ., έκτασης μεγαλύτερης από τη γειτονική πόλη της Άμφισσας, εντός του ευρύτερου προστατευόμενου Δελφικού τοπίου (Εικόνα 1).

Και ενώ η νοτιοανατολική πλευρά του σταθμού συμπίπτει τυπικά με το όριο (!!!) της Ζώνης Προστασίας Β' του ευρύτερου Δελφικού τοπίου, πρόκειται ουσιαστικά για κατ' όνομα προστασία:

Serpentibus και Draconibus 1653

 


Serpentibus και Draconibus 1653

Ένα βιβλίο γραμμένο το 1653 από τον Ph.D. Joannes Jonstonus που γεννήθηκε στο Szamotuły, 15 September 1603 και πέθανε το 1675. Ήταν ένας Πολωνός φυσικός επιστήμων και γιατρός, καταγόμενος από την Σκωτσέζικη αριστοκρατία. Εξέδωσε διάφορα βιβλία Φυσικής Ιστορίας.

Διάλεξα το Serpentibus και Draconibus το οποίο εκδόθηκε μόνο σε 100 αντίτυπα, με χρηματοδότηση από κάποιους ενδιαφερόμενους των γνωστών «Ειδικών Μυστικών Εταιριών» ! Για να το ετοιμάσει ταξίδεψε σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου κυρίως στην Ανατολική και στην Βόρειο Αφρική. Επειδή τότε δεν υπήρχε φωτογραφία φυσικά τα σκιτσάρισε. Έχει εκτεταμένες αναφορές στην Ελλάδα και την Ελληνική Μυθολογία.

Ο ίδιος ο Joannes Jonstonus αναφέρει ότι, τα ζωγράφισε εκ του φυσικού !!! το 1653.

Φανταστείτε, που να βρίσκονται άραγε αυτά τα περίεργα όντα; Τα σκότωσαν; Όλα; Ποιοί; Πότε; Που;

Μήπως σε κάποιο επίπεδο των υπογείων στοών, ή σε κάποια υπόγεια ήπειρο της Ασυνέχειας Mohorovičić.

Μέθοδοι μαζικής χειραγώγησης πληθυσμών. (βίντεο)

 


COVID - Πριν 10 Χρόνια ο David Icke για το μαζικό πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού

Mα τι ζόρι τραβάνε με τον Τσιτσιπά;


Δεν καταλαβαίνω τι κάνει τους ανθρώπους να εξοργίζονται με πράγματα που δεν έχουν καμία απολύτως επιρροή στη ζωή τους

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει τις αντιδράσεις με αφορμή τον τρόπο που γιόρτασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και σόκαρε ένα μεγάλο αριθμό ευαίσθητων συμπολιτών: ο Στέφανος ο Τσιτσιπάς ήταν στο Ντουμπάι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου στην πρωτεύουσα του κιτς νεοπλουτισμού.

Η εικόνα του έκτου καλύτερου τενίστα στον κόσμο και μόνιμου κατοίκου Μονακό (δηλαδή ενός υπερεπιτυχημένου επαγγελματία και εκατομμυριούχου που ζει μακριά μας) να γιορτάζει στο Ντουμπάι, έκανε την οργή στα μέσα κοινωνικής εκτόνωσης να ξεχειλίσει και έδωσε την ευκαιρία στους συμπολίτες που τους αρέσει να θυμώνουν ακόμα και για πράγματα τα οποία δεν τους αφορούν, να εκδηλώσουν για άλλη μια φορά την απέχθεια τους για τον Τσιτσιπά τον οποίο κατηγόρησαν από επικίνδυνο για τη διάδοση κορωνοϊού μέχρι αναίσθητο επιδειξιομανή (παρότι είμαι σίγουρος πως στην αρχή έγραψαν επιδειξία και μετά το διόρθωσαν).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα