Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η ύψιστη συνειδητοποίηση





“Όσο το «εγώ» κυριαρχεί στη ζωή σας, υπάρχουν δύο τρόποι να είστε δυστυχισμένοι, να μην πάρετε αυτό που θέλετε και να πάρετε αυτό που θέλετε” – Eckhart Tolle


Πόσο χρόνο αλήθεια σπαταλούμε προσπαθώντας να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε; Πολύ περισσότερο από ότι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε είναι η απάντηση. Στην πραγματικότητα, χωρίς αυτή την πεποίθηση, ότι υπάρχει πάντα ένας στόχος που πρέπει να επιτευχθεί, μια κατάσταση ύπαρξης που είναι ανώτερη από αυτήν στην οποία βρισκόμαστε τώρα, ένας υποθετικός χρόνος ή τόπος που θα μας προσφέρει περισσότερη ευτυχία απ’ την παρούσα στιγμή, ο εγωικός μας νους πολύ δύσκολα μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Η αδιάκοπη ανάγκη να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε είναι αυτή που μας κρατάει συνέχεια διχασμένου και διατηρεί το εγώ μας ζωντανό.



Ας το παρατηρήσουμε λίγο περισσότερο. Ξυπνάμε το πρωί και το μυαλό μας επιμένει πως είμαστε ακόμα κουρασμένοι και θέλουμε να γίνουμε αυτός που θα συνεχίσει να κοιμάται στο κρεβάτι του.  Την ώρα που πλενόμαστε, αντί να βιώσουμε τη χαρά του δροσερού νερού στο πρόσωπό μας, νιώθουμε το αίσθημα της πείνας και θέλουμε να γίνουμε αυτός που κάθεται στο τραπέζι και τρώει το πρωινό του. Έπειτα βρισκόμαστε στη δουλειά και το μόνο που θέλουμε είναι να γίνουμε το πρόσωπο που έχει τελειώσει το ωράριο εργασίας του και επιστρέφει στο σπίτι του. Ένας συνάδελφος μπορεί να μας εκνευρίζει και επειδή διαβάσαμε ότι δεν πρέπει να έχουμε επικριτικές σκέψεις για έναν άλλον συνάνθρωπο μας, θέλουμε να γίνουμε εκείνο το γαλήνιο πρόσωπο που δεν θα θυμώνει με κανένα. Βλέπετε τώρα τι κάνουμε συνεχώς; Και όλα αυτά δυστυχώς σε καθημερινή βάση χωρίς διάλειμμα.

Ποιος είναι ο γυμνός άνδρας που απόδρασε γυμνός από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ; [Βίντεο]

Γυμνή Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ
Γυμνός άνδρας στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ: Παρακολουθήστε ένα συγκλονιστικό βίντεο με γυμνό άνδρα να βγαίνει από το παράθυρο της βασιλικής κατοικίας.
Το παράξενο αυτό βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube χθες (27/02/2015), και δείχνει έναν άνδρα να πέφτει καθώς προσπαθεί να διαφύγει από ένα παράθυρο.
Το περιστατικό συνελήφθη από επισκέπτες που βρίσκονταν στον πάνω δρόμο από τη βασιλική κατοικία. Δεν είναι γνωστό αν ο άνδρας τραυματίστηκε με το πέσιμο. 
Προσπαθεί να ξεφύγει; Αν ναι, κρατείται φυλακισμένος; Αν ναι, γιατί; Και γιατί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Βρωμάει η ανάσα σου! Μήπως είσαι αθλητής;


Είναι πολλές φορές που αναρωτιέσαι αν η δυσοσμία του στόματός σου είναι όντως ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα σου ή είναι απλά η ιδέα σου. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως η γυμναστική μπορεί να κάνει το στόμα σου να μυρίζει; Κι όμως, σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα, αν είσαι αθλητής χειρότερη στοματική υγιεινή από τους υπολοίπους.
Σε πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε το περιοδικό «Medicine and Scince in Sports» και συμμετείχαν τόσο αθλητές του τριάθλου όσο και άνθρωποι που δε γυμνάζονται, οι μη αθλητές είχαν πολύ καλύτερη στοματική υγεία, όπως αποδείχθηκε, ενώ όσο περισσότερο ένας αθλητής περνάει το χρόνο του αθλούμενος, τόσο η υγεία των δοντιών του φθίνει.
«Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι η παρατεταμένη προπόνηση μπορεί να είναι ένας παράγοντας κινδύνου για τη στοματική υγεία», αναφέρει η Cornelia Frese, γιατρός και επικεφαλής της έρευνας.

Τι σημαίνει ο αυτοτραυματισμός;

Τι συμβαίνει στη ζωή του θεραπευόμενου που τον ωθεί να καταφεύγει σε αυτή τη συμπεριφορά;
Τι συμβαίνει στη ζωή του θεραπευόμενου που τον ωθεί να καταφεύγει σε αυτή τη συμπεριφορά;
Επιμέλεια – Μετάφραση: Ελεάνα Πανδιά, Επικοινωνιολόγος, MA, υπ. διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου
Από την Elana Premack Sandler
Θεωρώ τον αυτοτραυματισμό ένα από τα μυστήρια της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο σκοπός του δεν είναι να προξενήσει μόνιμη βλάβη στο σώμα,  ο αυτοτραυματισμός δεν ταυτίζεται με τον αυτό – ακρωτηριασμό. Όμως κάποιες φορές αφήνει ανεξίτηλα σημάδια.
Ακόμα και αν αυτό το φαινόμενο δεν είναι συχνό στη γειτονιά μας ή στην πόλη μας απασχολεί την πολιτεία της Μασσαχουσέτης στην Αμερική που συμπεριέλαβε σχετική ερώτηση σε ερωτηματολόγιο που στοχεύει στην παρακολούθηση επικίνδυνων για την υγείας συμπεριφορών των νέων. Η  έρευνα εξετάζει συμπεριφορές όπως η κατάχρηση ουσιών, οι διατροφικές συνήθειες και η έκφραση της σεξουαλικότητας. Το 2007, το 17% των μαθητών Γυμνασίου που ερωτήθηκαν παραδέχτηκαν ότι έχουν αυτοτραυματιστεί. Αυτό το ποσοστό στη συγκεκριμένη πολιτεία των Ηνωμένων  Πολιτειών της Αμερικής είναι υψηλότερο από τις μετρήσεις που έγιναν για τις αυτοκτονικές ιδέες και συμπεριφορές.

«Δεν υπάρχει ευτυχισμένος έρωτας»

Συνέντευξη του Γάλλου ψυχιάτρου και ψυχαναλυτή Didier Lauru


Ο Δρ. Lauru είναι συγγραφέας βιβλίων με 2-3 κύρια θέματα, εκ των οποίων η εφηβεία και η αγάπη.
Συνέντευξη στη Ροζαλίνα Ντότσεβα
Μετάφραση: Ελπίδα Μαρκοπούλου, Ψυχολόγος, D.E.A.
Ρ.Ντ: Αγάπη ή Αγάπες; Μια αγάπη ή περισσότερες μορφές αγάπης – μητρική, των εραστών, για την Πατρίδα;
D.L: Πράγματι, υπάρχουν διάφορα είδη αγάπης. Αλλά ο Freud ήταν ένας από τους πρώτους που είπε ότι όλες οι παραδοχές της λέξης αγάπη επιστρέφουν σε μία, πρόκειται για τον ίδιο τύπο αγάπης. Συνδέεται με το γεγονός ότι όταν είμαστε μωρά, είτε αγόρια είτε κορίτσια, πριν από όλα αγαπάμε τη μαμά μας και στη συνέχεια, τον μπαμπά μας. Αλλά σε όλη μας τη ζωή, τελικά, επαναλαμβάνουμε ή ξαναζούμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το γεγονός ότι αγαπήσαμε τη μητέρα μας και ότι αγαπηθήκαμε από τη μητέρα μας. Υπάρχει ένας είδος μήτρας (καλουπιού) στην οποία φτιαχτήκαμε μέσα από τη σχέση μας με τη μητέρα μας – καταρχήν αυτήν που φροντίζει, που προσφέρει το στήθος, που ασχολείται μαζί μας. Αυτό δίνει ένα καλούπι και με βάση αυτό το καλούπι θα αγαπήσουμε τους άλλους και θα αγαπηθούμε από τους άλλους με βάση αυτή την πρώτη σχέση αγάπης.
Ρ.Ντ: Γνωρίζουμε τη διάσημη αυτή φράση του Freud, ο οποίος έπειτα από τριάντα χρόνια μελέτης της γυναικείας ψυχής, δεν κατόρθωσε να απαντήσει στην ερώτηση «τι θέλει η γυναίκα». Εγώ αμφιβάλλω ότι απάντησε κάποιος ικανοποιητικά στην ερώτηση «τι θέλει ένας άνδρας».
D.L: Λοιπόν, καταρχήν οι άνδρες και οι γυναίκες δεν αγαπούν με τον ίδιο τρόπο. Χονδρικά, αυτό που αρέσει σε μια γυναίκα είναι να αγαπιέται από έναν άνδρα. 

Μήπως ζεις παρατεταμένη εφηβεία;

Η ενηλικίωση είναι μια λέξη που κάνει τους πάντες να τρομάζουν. Ειδικά αυτούς που θέλουν να νιώθουν για πάντα παιδιά. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την πικρή αλήθεια; Διάβασε παρακάτω δεκαεπτά από τα πιο συνήθη συμπτώματα και πάρε τις αποφάσεις σου: θα παραμείνεις ένας αιώνιος Πήτερ Παν, ή θα μπεις με τους υπόλοιπους στο κλαμπ των μεγάλων;
paratetameni-efib1. Μένεις ακόμα με τους γονείς σου Ο πιο κλασικός συναγερμός. Σίγουρα, είναι πολύ βολικό να μην ανησυχείς για το ποιος θα σου φτιάξει φαγητό και θα στρώσει το κρεβάτι σου. Μα, αν το καλοσκεφτείς, όλα αυτά που κάνουν οι γονείς σου για σένα είναι πράγματα που εύκολα θα έκανες μόνος σου, αρκεί να αφιέρωνες λίγο χρόνο. Ειδικά αν κάθε μέρα βρίσκεις λόγο να γκρινιάσεις για το πόσο δεν αντέχεις να μένεις άλλο μαζί τους επειδή σε καταπιέζουν, και ‘δεν είσαι πια έφηβος’, το είπες και μόνος σου.

Όσο δε μιλάει το στόμα μας, θα μιλάει το σώμα μας



Όσο δε μιλάει το στόμα μας, θα μιλάει το σώμα μας
Τι μας λέει αυτή η φράση; Πώς αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που τυχαίνουν στη ζωή μας; Κάποιοι εξωτερικεύουν τα συναισθήματα τους στους “σημαντικούς άλλους”, τους ανθρώπους από το περιβάλλον τους που νιώθουν πιο κοντά και άρα μιλάει το στόμα τους πρώτα. Άλλοι αντιμετωπίζουν στωικά κάθε δυσκολία της ζωής τους, χωρίς να εκφράζονται και να εκτονώνουν την ένταση τους, κάτι που δίνει περισσότερες πιθανότητες να μιλήσει στο σώμα τους πρώτα.
Τι είναι αυτό που συμβάλλει στο πώς θα διαχειριστούμε τις δυσκολίες; Η οικογένεια είναι το πρώτο σύστημα στο οποίο βιώνουμε τις πρώτες δυσκολίες της ζωής μας και οι γονείς μας οι πρώτοι άνθρωποι στους οποίους στρεφόμαστε για στήριξη. Όλα ξεκινούν από το δεσμό προσκόλλησης τον οποίο αναπτύξαμε με τους γονείς μας. Αν έχουμε αναπτύξει ασφαλή προσκόλληση και οι γονείς ανταποκρίνονταν πλήρως και άμεσα στις ανάγκες μας, αυτό σημαίνει ότι αργότερα ως νήπια, παιδιά και έφηβοι, οι γονείς μας ήταν δίπλα μας χωρίς κρίσεις, επικριτικά σχόλια και ενοχές, αλλά με άνευ όρων αποδοχή και ενσυναίσθηση. Τα παραπάνω, έχουν ως αποτέλεσμα να θωρακιζόμαστε ως προσωπικότητες, να αναπτύσσουμε υψηλή αυτοπεποίθηση και να βιώνουμε τις δυσκολίες της ζωής ως εύκολα διαχειρίσιμες. Αν οι δυσκολίες της ζωής μας άπτονται ζητήματα υγείας και είναι σοβαρές, τότε και πάλι αν ο δεσμός προσκόλλησης με τους γονείς μας ήταν ο ασφαλής, παρά το γεγονός ότι στην αρχή θα μας σοκάρει η νέα κατάσταση, δε θα αργήσουμε να βρούμε τη δύναμη να το παλέψουμε!!

Εντοπίστηκαν ίχνη του χαμένου Ιερού του Απόλλωνα στον Εύξεινο Πόντο

Ζωοφόρος-απόσπασμα- που δείχνει δύο Έλληνες οπλίτες- 6ος αιώνας π.Χ.

Σωζόπολη- Βουλγαρία.

Ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε νέα ευρήματα σε ένα μικρό νησί απέναντι από την ακτή του Εύξεινου Πόντου, κοντά στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας.


Ευρήματα, τα οποία μπορούν να ρίξουν φως για την τοποθεσία και τα χαρακτηριστικά ενός χαμένου ναού του Απόλλωνα, που χτίσθηκε από τους αρχαίους Έλληνες, στα τέλη του 6ου π.Χ. αιώνα.

Επιγραφικές πηγές τεκμηριώνουν ότι ένας ναός του Απόλλωνα είχε δημιουργηθεί κοντά στην αρχαία ελληνική αποικία της Απολλωνίας Ποντικής (το Πόντου), η οποία βρίσκεται κοντά στη σημερινή Σωζόπολη.

Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ένδειξη που στην πραγματικότητα βρισκόταν ο ναός, έως ότου, πρόσφατα, μια αρχαιολογική αποστολή υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Παναγιώτοβας (Кристина Панайотова) του Εθνικού Ινστιτούτου Αρχαιολογίας και Μουσείου της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών, έφερε στο φως ένα τμήμα κεραμικής, της Ελληνικής Ανατολικής Τεχνοτροπίας,  με μια επιγραφική αφιέρωση στον θεό Απόλλωνα, στην αρχαϊκή ελληνική.

8 κλασσικά παιχνίδια τυπου Arcade- Action- Platform



Όσοι είστε γεννημένοι πρίν το 1980 σίγουρα θα έχετε προλάβει να παίξετε στον υπολογιστή σας κάποια από τα παρακάτω παιχνίδια που άφησαν εποχή. Παρ΄όλα αυτά ακόμη και είστε κατά πολύ νεώτεροι σίγουρα θα έχετε παίξει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω παιχνίδια αν όχι στον υπολογιστή σας σίγουρα στην αγαπημένη σας κονσόλα ή στο κινητό σας τηλέφωνο-Τάμπλετ.

Σήμερα συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιό δημοφιλή παιχνίδια για τα Windows εκείνης της εποχής που εξακολουθούν να είναι ακόμη και σήμερα  αρκετά δημοφιλή.

...να θυμάσαι όμως να πάρεις το δρόμο της καρδιάς





Ποτέ δεν είναι αργά για άλλο ένα όνειρο,
ποτέ δεν είναι αργά για όνειρα!

Πάντα στην ώρα τους έρχονται κι αυτά,
αμέσως μόλις τα φωνάξεις!

...ξέρεις
ίσως λέγονται όνειρα επειδή είναι τα μόνα 
που ακολουθούν τόσο πιστά 
ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής.

...είναι πάντα εκεί
περιμένουν πάντα εσένα 
να τα φωνάξεις
να τους δώσεις ζωή
να τους δώσεις τη ζωή σου
να γίνουν τα όνειρα ζωή
να γίνει ζωή το όνειρο που ψάχνεις 
ξεσκονίζοντας 
τη παλιά σοφίτα του μυαλού..

Ευγνωμοσύνη!!




Είμαι ευτυχισμένος τώρα!!! 

Ξέρεις,
 
δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο,
 
δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά..
Απλά είμαι ελεύθερος !
Είμαι ελεύθερος γιατί είμαι Ευγνώμων για ότι έχω!
Είμαι ευγνώμων για το φαγητό που τρώω κι είναι πεντανόστιμο!!
Είμαι ευγνώμων για την τέχνη μου!
Είμαι ευγνώμων για τα ρούχα μου!
Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια και τους φίλους μου!
 
Είμαι ευγνώμων που είμαι ασφαλής!
Είμαι ευγνώμων γιατί είμαι θεραπευμένος!
Είμαι ευγνώμων γιατί η ζωή μου ομορφαίνει όλο και πιο αληθινά!!
Είμαι ευγνώμων γιατί έχω αγάπη να δώσω!
 

Έβαλε το βιονικό μάτι και μπόρεσε να δει μετά από δέκα χρόνια




Μπόρεσε να δει μετά από δέκα χρόνια.......
Συμετείχε σε μια κλινική δοκιμή της Mayo. Φόρεσε το βιονικό μάτι που στέλνει ένα επεξεργασμένο σήμα video απευθείας στο οπτικό νεύρο του εγκεφάλου επιτρέποντας του να αντιλαμβάνονται απλές εικόνες.

O Allen Zderad ήταν ουσιαστικά τυφλός: έπασχε από μια εκφυλιστική πάθηση που ονομάζεται ελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια. Δεν μπορούσε να δει τίποτα εκτός από ένα λαμπρό φως. Καθώς η ασθένεια αυτή δεν έχει θεραπεία, ο Zderad ήταν αναγκασμένος να εγκαταλείψει την επαγγελματική του καριέρα. Ο Zderad έκανε αλλαγές στον τρόπο ζωής του και ήταν σε θέση να συνεχίσει να ασχολείται με την κατεργασία του ξύλου μέσω της αίσθησης τη αφής. Τώρα, με τη βοήθεια της επιστήμης, ο Zderad είναι σε θέση να αναγνωρίζει τα περιγράμματα αντικειμένων και ανθρώπων, αναγνώρισε ακόμη και την αντανάκλαση του σε ένα παράθυρο. 

ST JOHN’S WORT..TO ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ…


Μου γράφει ο Κώστας..
Χρησιμοποιώ το βαλσαμόχορτο εδώ και τρεις μήνες, και δεν έχω δεί καμμια διαφορά..
Θα ήθελα να τον παραπέμψω στη βιβλιογραφία του διάσημου Prozac
(Fluoxetine (also known by the tradenames Prozac, Sarafem, Fontex, among others) is an antidepressant of the selective serotonin reuptake inhibitor (SSRI) class. Fluoxetine was first documented in 1974 by scientists from Eli Lilly and Company.[1] It was presented to the U.S. Food and Drug Administration in February 1977, with Eli Lilly receiving final approval to market the drug in December 1987. Fluoxetinewentoff-patentinAugust 2001.[2])
οπου θα διαπιστώσει οτι η θεραπεία αρχίζει να αποδίδει μετά απο αρκετούς μήνες,
σε αντίθεση  το βαλσαμόχορτο,  αν ληφθεί σε τιτλοποιημένες δόσεις,333mg, τρεις φορες τη μερα
¨απαντα¨ σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα..
Αλλά πάμε να το δούμε περιγραφικά..

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ(!) Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ


Σεξουαλικά ανώμαλος είναι αυτός που δεν κάνει σεξ. Αυτό λέω εγώ. Εντάξει, διαστροφή είναι ο σαδισμός, όπως ο μαζοχισμός, μια σεξουαλική εκτροπή, μια σεξουαλική ακρότητα, αλλά δεν θα πεις ότι κάποιο άτομο είναι σεξουαλικά ομαλό αν δεν κάνει σεξ, αν δεν αισθάνεται ηδονή στη συνουσία, στην κάθε σεξουαλική επαφή.
Σπάει ταμεία σ' όλον τον κόσμο η ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» ενώ από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο έχει καταγράψει ραγδαία αύξηση σαδομαζοχισμού! Φοβερά πράγματα. Τρελλές πωλήσεις τα video με περιεχόμενο soft τιμωριών και «υποταγής» του ενός συντρόφου στον άλλον και χρήση διαφόρων αντικειμένων που προκαλούν πόνο και διέγερση.
Σαδισμός, όταν ικανοποιείται κάποιος όσο ο άλλος υποφέρει. Από τον διαπρεπή συγγραφέα μαρκήσιο Ντε Σαντ, που γεννήθηκε το 1740. Σήμερα αναγνωρίζεται σαν κορυφαίος λογοτέχνης κι ένα πνεύμα αληθινά ελεύθερο.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «SUCCESS STORY» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ


πηγή: Fosphotos
Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Ο Βαρουφάκης μίλησε για δημιουργική ασάφεια στη συμφωνία με το Γιουρογκρούπ, το υπουργείο Εσωτερικών, όμως είναι εξαιρετικά σαφές στην πολιτική του. Μόνο που δεν πήρε ντουντούκα να φωνάξει πως το μνημόνιο ζει και βασιλεύει.
Με εγκύκλιο του μειώνει για λόγους περιστολής των δαπανών τις προσλήψεις του 2015 κατά 10%, επικαλούμενο ποιον νόμο νομίζετε; Τον νόμο 3833 του 2010, γνωστό και σαν το πρώτο μνημόνιο, που ψήφισε ο ΓΑΠ και το νόμο 4093 του 2012 για το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.
Ο πρώτος νόμος έφερε τον τίτλο «επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης».

Πως να αντιμετωπίσετε τα "σπασμένα'' τριχοειδή αγγεία (ευρυαγγείες)!

how-to-treat-ραγισμένο-τριχοειδή
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με "σπασμένα'' τριχοειδή πιθανώς να τα καλύπτετε κάτω από ένα παχύ στρώμα πούδρας που σας δημιουργεί επιπλέον ακόμη ένα πρόβλημα, γιατί κλείνει τους πόρους.

 Η ιατρική λύνει αυτά τα προβλήματα με τη θεραπεία με λέιζερ, η οποία δεν είναι πολύ αποτελεσματική και είναι πολύ ακριβή.

Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία, ιδίως στο πρόσωπό τους. Υπάρχει μια φυσική λαϊκή ιατρική θεραπεία που έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική. Μπορεί επιτυχώς να μειώσει την ορατότητα των σπασμένων τριχοειδών αγγείων και συχνά τα αντιμετωπίζει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα